|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cytat:
![]() No właśnie trzymaj mocno nogi ściśnięte i niech maluszek siedzi w brzuszku jak najdłużej ![]() Dziewczyny jaki byście mi poleciły bujaczek-leżaczek? Bo chcę kupić małej a jest taki wybór, że już sama nie wiem na co się zdecydować... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Wtajemniczenie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46315155]Hej
![]() same pyszności ![]() ![]() a tego zoo to wam zazdroszczę sama bym się wybrała ![]() ja miałam zamiar kupić sobie ten pas, ale cieszę się, że jednak z niego zrezygnowałam, bo brzuch bardzo szybko mi wrócił do stanu przed ciążą i bym tylko wyrzuciła kasę. Ale słyszałam, że po noszeniu go widać rezultaty ![]() Bardzo dobrze cię rozumiem, bo sama bardzo przeżywałam święta, ale zobaczysz jak twój synek będzie na świecie wynagrodzi ci wszystkie te komunie i chrzty ![]() Może to jeszcze nie ten wasz jedyny domek? trzymam mocno za was kciuki, żebyście jak najszybciej uporali się ze znalezieniem tego wymarzonego... Napewno w końcu coś znajdziesz, tylko nie możesz się poddawać i musisz wysyłać dużo cv. Babci jednak czasami dobrze jest się słuchać ![]() ![]() Już tylko tydzień? ![]() ![]() Ja jestem za Jedo ![]() ![]() Ja nie polecam rożka, dla mnie to był zbędny wydatek, mała była włożona do niego tylko raz i teraz leży nieużywany. Ale fajnie wyglądacie ![]() ![]() ![]() Małgoś pytałaś się jaki rozmiar ubranek nosi Iga, zakładam jej 56 i 62, zależy gdzie kupiłam dany ciuszek. Bo naprawdę rozmiar, rozmiarowi nie równy, mam takie ubranka 62, które są idealne, a mam i takie że może się w nich mała utopić ![]() Meduzko karmię małą mieszanie, w sumie wypija w zależności jak bardzo jest głodna od 90 do 110. A ty jak karmisz Piotrusia?[/QUOTE] Ja karmię butelką bo nie mam pokarmu... ![]() Piotruś wypija od 80 do 130 ![]()
#4743 |
Zadomowienie
|
Ewelika-Osz Ty skubana już nie masz brzuszka??i to bez cwiczeń???
![]() ![]() ![]() ![]() a jak sie dogadujecie z Igusią??? Co jeszcze Ci się nie przydaje oprócz rożka??? złote rady bardzo cenne ![]() Meduzka-ojej to szkoda, że masz brak pokarmu ![]()
#4744 |
Zakorzenienie
|
Pradip - aaaa to inna sprawa. Jak mama kucharzy tak bardzo, to pewnie nawet by się nie zdziwiła jakbym powiedziała, że ja na kaczkę przyszłam
![]() my cię kochana nie straszymy - to ty nam napisałaś, że tak lekarz ci powiedział ![]() tż troszkę mi pomógł, ale to nie jest trudne jeśli dziecko jest spokojne - a przy tym moim wariacie to różnie bywa ![]() Ewelika - ja Kacpra w rożku ani razu nie miałam, ale jak karmię to kładę go nie dość że do góry nogami (tzn ten rożek, a nie Kacpra hahah) to jeszcze tył do przodu i mam podpórkę i pod tym względem się fajnie sprawdza. to ty już wszystkie kg ciążowe straciłaś? Fisher Price ma fajny leżaczek, ale nie wiem jaki to model |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
My rożka nawet dwóch używaliśmy i nadal używamy teraz jako kołderek, u Nas się sprawdziły
![]() Mój Marcel jada w ciągu dnia 40-120, a na noc od jakiś 2 tyg zdarza mu się po 150, ale nie zawsze. Ewelika - ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Konto usunięte
|
Ja też mam bardzo mało, ale z jednego coś tam mała zawsze sobie possie, a z drugiego ściągam, bo mam tak wciągnięty sutek, że nie chce go wogóle złapać. A z silikonowe nakładki jej nie pasują.
Dobrze cię rozumiem, ciężko jest pogodzić się z brakiem pokarmu ![]() Cytat:
http://allegro.pl/fotelik-bujaczek-l...180074515.html http://allegro.pl/lezaczek-cudowna-p...206530068.html Bo właśnie nad tymi dwoma się zastanawiam. O muszę wypróbować ten twój sposób na karmienie, może chociaż do tego się przyda ![]() Obiecałam, że już nie będę więcej pisać wam o moje wadze, żeby was nie denerwować, ale tak już schudłam, mam nawet 2kg mniej niż przed ciążą ![]() Izetko brzucha już nie mam, tylko oczywiście jeszcze nie jest tak elastyczny jak przed ciążą. Myślę, że trochę poćwiczę i będzie ok. ![]() Na razie dogadujemy się całkiem nieźle, mała tylko je i śpi, no czasami trochę popłacze ![]() Tak się zastanawiam co jeszcze nam się nie przydało...na pewno śpiworek do spania, Iga śpi tylko pod kocykiem, gruszka do nosa, w ogóle tym nie potrafię oczyścić małej nosa, czekam właśnie na przesyłkę z aspiratorem do noska. Za to bardzo nam się przydaje przewijak i przybornik na łóżeczko, ręcznik z kapturkiem. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Justii a ty teraz karmisz mm czy swoje mleko ściągasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Ewelika - te foteliki są bardzo głębokie i niezbyt wygodne dla niemowlaka (tyłek jest głęboko w środku), wiem bo mamy taki i Marcel nie bardzo chce w Nim siedzieć, lepszy był dla Nas leżaczek do 9 kg bo był super wyprofilowany - Marcelek Go uwielbiał, a w tym nowym nie chce siedzieć, ale to wszystko zależy od dziecka.
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46317910]Ja też mam bardzo mało, ale z jednego coś tam mała zawsze sobie possie, a z drugiego ściągam, bo mam tak wciągnięty sutek, że nie chce go wogóle złapać. A z silikonowe nakładki jej nie pasują. Dobrze cię rozumiem, ciężko jest pogodzić się z brakiem pokarmu ![]() O takie ci może chodzi? http://allegro.pl/fotelik-bujaczek-l...180074515.html http://allegro.pl/lezaczek-cudowna-p...206530068.html Bo właśnie nad tymi dwoma się zastanawiam. O muszę wypróbować ten twój sposób na karmienie, może chociaż do tego się przyda ![]() Obiecałam, że już nie będę więcej pisać wam o moje wadze, żeby was nie denerwować, ale tak już schudłam, mam nawet 2kg mniej niż przed ciążą ![]() Izetko brzucha już nie mam, tylko oczywiście jeszcze nie jest tak elastyczny jak przed ciążą. Myślę, że trochę poćwiczę i będzie ok. ![]() Na razie dogadujemy się całkiem nieźle, mała tylko je i śpi, no czasami trochę popłacze ![]() Tak się zastanawiam co jeszcze nam się nie przydało...na pewno śpiworek do spania, Iga śpi tylko pod kocykiem, gruszka do nosa, w ogóle tym nie potrafię oczyścić małej nosa, czekam właśnie na przesyłkę z aspiratorem do noska. Za to bardzo nam się przydaje przewijak i przybornik na łóżeczko, ręcznik z kapturkiem. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Justii a ty teraz karmisz mm czy swoje mleko ściągasz?[/QUOTE] mm bo mam zakaz karmienia naturalnie |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
myślę jeszcze nad takimi http://allegro.pl/lezak-coco-cafe-9k...213224304.html http://allegro.pl/bright-starts-hust...191809513.html A jakie podajesz mleko? Dostałaś jakieś leki na zatrzymanie laktacji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46318169]No właśnie też się na tym zastanawiałam, czy nadają się dla noworodka, czy nie będzie źle wpływał na kręgosłup.
myślę jeszcze nad takimi http://allegro.pl/lezak-coco-cafe-9k...213224304.html http://allegro.pl/bright-starts-hust...191809513.html A jakie podajesz mleko? Dostałaś jakieś leki na zatrzymanie laktacji?[/QUOTE] te leżaczki są o-18 kg, ale jak dla mnie za głębokie dla takiego malucha, Marcel jest sporawy, a i tak jak Go wkładam do leżaczka to podkładam mu kocyk pod tyłeczek. Podaje teraz Bebilon i jest ok, najpierw dostawał Bebiko, ale cenna uwaga od Magalskiej, że przez pianę może być ból brzuszka i przeszliśmy na Bebilon. Nie dostałam leków na zatrzymanie bo po Nich podobno bardzo źle się kobiety czują i lekarz pytał czy mam kogoś kto mógłby pomóc mi przez 2-3 dni przy dziecku, a niestety wszyscy pracują, więc piłam szałwię, ale do ej pory czasami coś pocieknie, taki już urok moich cycyków ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- My na początku mieliśmy ten leżaczek i był rewelacyjny http://allegro.pl/fisher-price-lezac...185194361.html - polecam z czystym sumieniem, Marcel leżał w wygodnej pozycji, nie miał skrzywionego kręgosłupa ani nic, ten co teraz mamy jest dla mnie za głęboki i dlatego wkładam mu kocyk żeby się nie zapadał. ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Zmykam spać bo moi chłopcy już dawno śpiochają, Mały od 20, a duży od 21, a Ja z Teklą buszujemy po necie i jak zwykle mamy problem iść spać. , DObranoc, spokojnej nocki a no i miałam Wam odpisać, że na razie nie planujemy Marcelinki chyba, że jakieś cuda by się zdarzyły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Ewelika - znajoma ma fisher price T4201 i jej mała córeczka uwielbia ten bujaczek, brakuje tylko opcji bujania samoistnego
jak już masz rożek to warto go do czegoś użyć ![]() w takiej fajnej książce wyczytałam, że jak chcesz pobudzić laktację to używaj laktatora 10 min po zakończeniu karmienia ja wiedziałam, że ty szybko wrócisz do wagi...szkoda jednak, że takim kosztem... Justii - może Marcel tak się przyzwyczaił do tego pierwszego i dlatego mu ten głębszy nie pasuje... choć tak jak mówisz - zależy od dziecka. Kacper tak fajnie się bawił na tej macie, że zabawki fruwały... a po tych dniach wrzasku, jakoś stracił zainteresowanie a czemu ty masz zakaz karmienia? ze względu na ten stan zapalny, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |||
Wtajemniczenie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46318169]No właśnie też się na tym zastanawiałam, czy nadają się dla noworodka, czy nie będzie źle wpływał na kręgosłup.
myślę jeszcze nad takimi http://allegro.pl/lezak-coco-cafe-9k...213224304.html http://allegro.pl/bright-starts-hust...191809513.html A jakie podajesz mleko? Dostałaś jakieś leki na zatrzymanie laktacji?[/QUOTE] My mamy taki leżaczek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
miałam mało nawet jak ściągałam....a teraz już nic nie mam praktycznie... ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
Oczywiście jesteśmy z Ciebie dumne ![]() Duże to zamówienie ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
Mam nadzieję ,że wasze sprawy związane z domem zakończą się pozytywnie ![]() Trzymam za to kciuki ![]()
![]() |
#4752 |
Wtajemniczenie
|
Hej dzdziewczyny my juz po imprezie. Plusem imprez dziecięcych jest to że szybko sie kończą i mozna jeszcze dychnąć. Zdjęcia wam wrzuce do klubu jutro jeżeli nie pojedziemy do zoo, bo ma onoc padac ale jak nie będzie to jedziemy i wtedy wam wrzuce w środe.
Fiona ja bym ci powiedziała daj sobie kobieto spokój z tym typem i ta praca bo sobie nerwy zniszczysz. Ewelika zazdroszcze powrotu do formy tak szybko po porodzie ja schudłam jak narazie dwa kilo i jeszcze mam 6 zanim osiągnę swoją wymarzona wagę i nie chce dziadostwo spadać. Medyzka miałam ten sam bujaczek dla Nadii dla Darii kupilismy inny taki jak Justi opowiadała że dośc głęboko dupka wpada i ani ja nie jestem z niego zadowolona a Daria to go chyba wręcz nienawidzi bo jak tylko ją położe w nim to ryk na całe gardło. Justii napewno w końcu znajdziecie swój domek, wierzę że to męczące i frustrujące, to samo mielismy jak wynajmowalismy mieszkania wiecznie coś, o dziwo jak przyszło kupic to udało nam sie dostać pierwsze które oglądalismy. A teraz cos dla tych kto uwielbia mojej Nadii wybryki. Więc układam na stole żarło a Nadia buszuje po szufladach, nagle słyszę jak krzyczy snip snip (angielskie ciąć) i odgłos nożyczek, to szybko doleciałam do niej z opierdzielantem że sobie krzywde może zrobić a ta wariatka pocieła sobie sukienkę ![]() Sorki za brak znaków polskich ale pisze szybko i nie chce mi sie juz poprawiac. ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- A przy okazji musze się wyżalić bo przyszli wszyscy których zaprosiliśmy oprócz dwóch rodzin, ok nie chcieli czy nie mogli to pal licho ale ani nie zadzwonili ani nawet smsa nie przysłali a mysmy czekali na nich do ostatniej chwili i z tortem i z prezentami bo bylismy pewni że przyjada i to nie był pierwszy raz, juz więcej chyba ich nie zaprosze.
#4753 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Aldrin;46311477]
no Tobie też tego nie zostało za dużo do porodu ![]() ![]() [/QUOTE ] Szybko wypluj to co powiedziałaś/napisałaś ;-) niech się mała nie spieszy tak. Mamuska musi wyprawkę najpierw przyszykowac. Sto lat dla corci Fikusku, spóźnione ale szczere. Torcik pewnie pyszny był. Wczoraj maialam ciezki dzień od rana biegalam po urzędach załatwić sprawy. TŻ nie mógł mi auta dać wiec musiałam trawajami śmigać. Potem jeszcze szkolenie na dzialkowca bez tego nie przekażą nam działki ;-) śmieszne. Jeszcze dwa dni. Nie mogłam do domu wrócić tak mnie brzuch bolał i ciągnął w dół. A teraz spać nie moge ehhh. Jutro wizyta u lekarza ;-) ale bez usg wiec nie podejrze małej. Smutno mi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4754 |
Wtajemniczenie
|
Jak zrobić domową sprawdzona panierke do nugetsow z piersi kurczaka ;-)bo
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4755 | ||||
Zakorzenienie
|
cześć kochane
![]() właśnie czekam na koleżankę bo ma na kawkę przyjść ze swoją córeczką ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no moja już jest w praniu i zobaczymy co z niej zostanie ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46315155]Hej ![]() same pyszności ![]() ![]() a tego zoo to wam zazdroszczę sama bym się wybrała ![]() ja miałam zamiar kupić sobie ten pas, ale cieszę się, że jednak z niego zrezygnowałam, bo brzuch bardzo szybko mi wrócił do stanu przed ciążą i bym tylko wyrzuciła kasę. Ale słyszałam, że po noszeniu go widać rezultaty ![]() Bardzo dobrze cię rozumiem, bo sama bardzo przeżywałam święta, ale zobaczysz jak twój synek będzie na świecie wynagrodzi ci wszystkie te komunie i chrzty ![]() Może to jeszcze nie ten wasz jedyny domek? trzymam mocno za was kciuki, żebyście jak najszybciej uporali się ze znalezieniem tego wymarzonego... Napewno w końcu coś znajdziesz, tylko nie możesz się poddawać i musisz wysyłać dużo cv. Babci jednak czasami dobrze jest się słuchać ![]() ![]() Już tylko tydzień? ![]() ![]() Ja jestem za Jedo ![]() ![]() Ja nie polecam rożka, dla mnie to był zbędny wydatek, mała była włożona do niego tylko raz i teraz leży nieużywany. Ale fajnie wyglądacie ![]() ![]() ![]() Małgoś pytałaś się jaki rozmiar ubranek nosi Iga, zakładam jej 56 i 62, zależy gdzie kupiłam dany ciuszek. Bo naprawdę rozmiar, rozmiarowi nie równy, mam takie ubranka 62, które są idealne, a mam i takie że może się w nich mała utopić ![]() Meduzko karmię małą mieszanie, w sumie wypija w zależności jak bardzo jest głodna od 90 do 110. A ty jak karmisz Piotrusia?[/QUOTE] kochana że niby już nei masz brzuszka i że już wróciłas do swojej wagi? o mamusiu jak ja Ci zazdroszczę ![]() Małgoś nie strasz że nie będę mieć czasu ani siły na ćwiczenia błagam ![]() ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46315710]Tylko pozazdrościć takiej mamy kucharki ![]() No właśnie trzymaj mocno nogi ściśnięte i niech maluszek siedzi w brzuszku jak najdłużej ![]() Dziewczyny jaki byście mi poleciły bujaczek-leżaczek? Bo chcę kupić małej a jest taki wybór, że już sama nie wiem na co się zdecydować...[/QUOTE] mi polecali ten http://www.markusia.pl/wielofunkcyjn...1-,8672,p.html może służyć jako gondola i dziecku wygodnie a może być jako bujaczek ![]() Cytat:
jak sukienka się jej nie podobała to przecież musiała zrobić swoje poprawki a jak ![]() ![]() co do zaproszonych gości to się nie dziwie, że sie zdenerwowałaś, bo każdemu może coś wypaść ale są tel można zadzwonić i o tym powiedzieć ![]() [QUOTE=papryczka160;463198 95] Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46315710]Tylko pozazdrościć takiej mamy kucharki
![]() No właśnie trzymaj mocno nogi ściśnięte i niech maluszek siedzi w brzuszku jak najdłużej ![]() Dziewczyny jaki byście mi poleciły bujaczek-leżaczek? Bo chcę kupić małej a jest taki wybór, że już sama nie wiem na co się zdecydować...[/QUOTE] Fakt gotować to ona umie ale jako jedyna z 4 gotujących sióstr za ciasta się nie bierze ![]() ![]() Nie doradzę z fotelikiem bo nie planowaliśmy kupować ale ten z fp z lwem miał synek znajomych od naszego wózka i go uwielbiał ale tak jak pisze Justii dopiero jak był starszy. Jejku jaka ty kosteczka musisz być... ale brawo za brzuszek ![]() Cytat:
Na warsztatach babka tak raz raz malucha wiązała ale właśnie miałam wrażenie ze tych warstw jest za mało i maluch by mi się dołem wysunął Cytat:
Ja tam w cuda wierze poza tym Marcel też był małym/wielkim cudem ![]() obie z Justii polecacie leżaczni na tych cieniusieńkich nóżkach a mnie one przerażają... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A znajomych olej a jak będziesz chciała się wyżyć to jeszcze wyślij sms z podziękowaniem za świetną zabawę ![]() Cytat:
![]() Jakie to jest szkolenie działkowca ![]() Oszczędzaj się dziś ![]() No a mnie czeka zaraz samotna przeprawa na drugą stronę Wisły na tego GBSa ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Wtajemniczenie
|
Pradip trzyman kciuki ;-)
Masakra z tym szkoleniem. Trzy dni po trzy godz siedzenia u sluchania. Jak sadzic, jak dbać o działkę, jak zwalczać szkodniki. Masakra. Na koniec dostaje certyfikat i z tym do zarządu u oni oficjalnie przekazują mi działkę . Nie ważne że ja już ja mam kupiona. Musze to szkolenie odbyć:'( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wróć szybko do nas ![]() ![]() Cytat:
po co oni robią Wam te szkolenia? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Wtajemniczenie
|
Aldrin bo chyba mają za dużo czasu.
A i oczywiście trzeba bylo za to zapłacić 180 zł :'( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4760 |
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Matko jak mi się dłuży ten dzień. Już posprzątałam kuchnie, jedna pralka mi sie wyprała, teraz druga z dywanikami...biorę się zaraz za prasowanie naszych rzeczy...ludzie a to dopiero południe ![]() ![]() Papryczka-ucz się ucz ![]() ![]() ![]() Pradip-powodzenia i czekamy na Twój powrót ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Fikusek-to rośnie Ci projektantka mody w domu ![]() ![]() Aldrin-daj znac co zostało z pościeli ![]()
#4761 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
Fikusku wszystkiego najlepszego dla córeczki i przekaż ![]() Moje dziecko też mnie rozwala na łopatki, ale z ilością zadawanych pytań. On non stop gada i ciągle, a dlaczego, a po co .... Fikusku u Ciebie to pewnie dopiero się zacznie ![]() Oczywiście czekamy na fotki ![]() Aldrin co Ty pitolisz wyglądasz bardzo ładnie ![]() No to ciekawe, która będzie pierwsza z porodem ![]() Ewelika to że ważysz mniej wcale mnie nie dziwi, po samym porodzie to pewnie miałaś swoją wagę sprzed ciąży. A brzuszka zazdroszczę, bo ja rodziłam 3,5 roku temu i nadal mam obwisły- wiadomo z lenistwa przed ćwiczeniami ![]() Meduzko, ewelika ja do tej pory nie mogę się pogodzić, że nie karmiłam synka piersią. Papryczko pierwsze słyszę o takim szkoleniu ![]() Co do rożka to mi bardzo się przydał i bym poleciła innym.
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2014-05-06 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie mam tej pościeli z czym wyprać i sobie leży i czeka ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zadomowienie
|
Fionka-a kiedy Twój Marcelek ma urodzinki???
Aldrin-Kochana już bliżej niż dalej ![]() ![]() kurcze a ja że ona farbuje to nie doczytałam ![]()
#4764 | |||||||
Konto usunięte
|
I jak się wam sprawuje?
Cytat:
![]() Fikusku ale ładnie wyglądasz na zdjęciu w tej czarno-białej sukience ![]() Ale mnie rozśmieszyła historia z sukienką ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny za opinie. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Wtajemniczenie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46325639]
Po tym szkoleniu będziesz nam doradzać jak dbać o ogród ![]() [/QUOTE] Troszkę przysypaiam tam i wątpię żebym coś zapamiętala ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4766 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzieki za kciuki
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Po tylu dniach zastoju ledwo nogę za nogą ciągnęłam ale pobrali mi to moje dna, zapisałam się na ktg, obkupiłam Kubusia ( ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Może nie masz kolan i kostek ale masz śliczny wklęsły pępek a ja 3 sutek ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46325639] ![]() ![]() Moja chrześniaczka ma teraz taki czas, zadaje mnóstwo pytań, a niektóre są takie śmieszne, że nie wiadomo jak na nie odpowiedzieć ![]() ![]() Teraz mam takie koło ratunkowe że nawet łódka mi nie potrzebna ![]() Mnie na początku ciąży 7 latka zapytała czy gdybym poprosiła w szpitalu to by mi synka na dziewczynkę zamienili ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zadomowienie
|
Pradip-dzielna jesteś
![]() ![]() co kupiłaś Juniorowi??? jak wygląda pobieranie tego gbs-u???bo mnie to czeka i nie wiem czego się spodziewac ![]() Ty to już pewnie masz wszystko kupione? Nie martw sie mój pępek tez wylazł ![]()
![]() |
#4768 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajnie, że wróciłaś cała i zdrowa ![]() co kupiłaś Kubusiowi? hahaha dobre to z tym sutkiem ![]() zielony kolor lubie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zadomowienie
|
Aldrin-a mi się ubzdurało, że wzięłaś tą marynarska
![]() no to na następnej wizycie będę miała grzebu grzebu ![]()
#4770 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jak Aldi napisała czujesz takie jakby lekkie drapnięcie w 2 strategicznych miejscach. Nic przyjemnego ale nie zdążysz nawet pomyśleć a będzie po wszystkim (no chyba że mi myślenie tak wolno idzie ![]() Najpotrzebniejsze rzeczy już mam od jakiegoś czasu brakuje mi pierdółek typu pudełko i łańcuszek do smoczka a resztę typu przewijak, rożek czy karuzela kupię jeśli uznam że są mi potrzebne już po porodzie. Teraz pokupowałam troszkę ciuszków bo zamykają koło mnie lumpa i za 1-3zł kupowałam rzeczy ![]() Cytat:
Mnie jakoś fakt gratisowego sutka nie cieszy aż tak bardzo ![]() Nie masz niebieskich rzeczy? to mi już nie tylko na głowę ale i na oczy się rzuciło? Idę do klubu jeszcze raz zobaczyć i napiszę Wam coś na temat zielonego koloru tylko żeby nie było sama go lubię i wózek który wrzucałaś uważam że jest śliczny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.