|
|
#4741 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Super się wspina Blanka! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Igorek szósty dzień bez uu w dzień i do zasypiania na noc. Dzielny mój chłopczyk wczoraj i dzisiaj nawet nie prosił ani razu więc i cytryny nie trzeba było. W nocy codziennie 2 razy je. Nadal nie mam pojęcia jak to rozwiązać żeby już całkiem odstawić jak on z butli mleka nie weźmie.. U mnie w końcu piękna pogoda wczoraj i dziś!
|
|
#4742 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i za wieczorne samodzielnie zasypianie również ![]() Cytat:
dla Yae ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() a historia z kościołem ![]() ![]() Cytat:
dla Igusia, dzielny chłopiec z Niego ![]() nawijko co upiekłaś? Jak smakowało? Czym nasączyłaś? Zostało jeszcze coś? ![]() gdzie jest insolito, laurka? witajcie poweekendowo, my byliśmy u teściów, w sobotę pogoda kiepska a dzisiaj Kuba obudził się o 4:20 , godzinę trwało zanim go na nowo uśpiłam, cycki mi już prawie odpadły :/ teściowa zrobiła "salceson", Boszeeee jakie to to dobre prawie całą brytfankę opędzlowaliśmy przed weekend , jutro muszę kupić jabłka i zrobić, bo tż już nie może wytrzymać
|
|||||||
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie że jesteś elllmi ,śliczna bielizna Deli , Amelka jest przesłodka! ![]() Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas to samo, tyle ze my uu tylko w nocy juz grubo ponad pol roku. narazie mi to nie przeszkadza, tzn uu mi nie przeszkadza. mloy spi z nami, jak sie zaczyna wiercic to ja wyjmuje moje nic i po klopocie ale nie powiem - chcialabym aby mlody juz przesypial cale nocki bez jedzenia. u nas tez butli niet wiec zostaje poki co tylko uu
|
|
|
|
|
#4745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KCIUKI! Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
Heja..idę spac...dziś miałam calkowity rilax...zjadłam 3 krokiety i szklankę barszczu koło południa...a na obiad kotleta z piersi i mielonego...do tego buraczki i mizeria
(ciasta nie tknelam...no tylko 2 cukierki snikers ) i wypiłam tylko 2 litry wody...no ale od jutra znow zdrowe zarelko i ćwiczenia...przyjdzie mi mp4 to moze skusze sie na bieganie![]() Widzialyscie Lenove na fb....ale sie odpicowala...jeszcze lepsza laseczka... ![]() Misia...a jesli można- czym Ty się zajmujesz bo jakoś mi umknelo... No a Hamax ten siesta..i uzywke? Czy nowke?jakby co to w dechatlonie byly po 299zl ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-05-18 o 21:45 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale fajoski dzien dzis
![]() Cytat:
![]() ![]() zresztą, ja dostaje zawału jak młody na krzesełko wchodzi a ze ostatnio ma faze wchodzenia na wszystko to zawał mam 2457322,45 razy dziennie ![]() problemy precz ![]() no mam małego uparciucha, ale kochany jest Cytat:
Łoł. To Ci Ola daje popalic a pamietam jak kiedys pisałas, ze z godzine potrafi lezec w łozeczku i patrzec na stopy to teraz masz- nadrabia
|
||
|
|
|
#4749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie pocytowało mi HJE, Pola to jak włoczykij z Muminków ILLUSION, mam nadzieje, ze uda Wam sie szybko zakonczyc problem nocnego karmienia DEBRAH, oby jak najmniej Amelce dokuczało ![]() DELI, jaka pięknota z Amelki Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-05-18 o 22:01 |
|||
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc wiem jak denerwujace sa pytania w stylu "JESZCZE nie chodzi?" ![]() Cos podobnego do: http://www.smaczny.pl/przepis,biszko...remem_i_dzemem ![]() Dobre, nawet wyszlo nasaczylam woda z cytryna. W sumie wyszlo takie "akurat" - ani za mocno nasaczone ani za suche Takze pierwszy raz jak najbardziej udany!Jest jest, pol zanioslam do tesciowej, kolezanka troche zjadla i jaaaa TZ zwykle gardzi slodkim, woli schabowe ![]() charlizz, kciukasy zacisniete i mow co jest grane! Debrah, niech nam Amelka zdrowieje Illusion, dzielny Igorek! Wy macie problem co zrobic z uu w nocy, a ja jak zasnac na drzemke bez uu. Dzis sie udalo na spacerze - wstal o 7, drzemka o 15 dopiero, wiec meeega zmeczony byl. W domu na rekach nie chce zasypiac bez uu... W wozku tez rzadko, bo wiecznie fingering
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-05-18 o 21:56 |
|
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Mój szogunek na fotelu
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4752 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przepis poprosimy ![]() Cytat:
czekam na premię Tż![]() Cytat:
suuuper przystojniak i jaki duży ten fotelik
|
|
#4753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do pogrubionego - dokładnie :/ jaki gościu ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Insolito musiałabyś wstać i poszukać w torebce a nie chce robić zamieszania, żeby Kubson się nie obudził ale będę pamiętać i przepis wstawię jutro ![]() a jak było? Powiem tak, dobrze, że to TYLKO 2 dni ![]() Dostałam książkę pt. "żywienie niemowląt i starszych dzieci" z 1986 r , głównie na potrzeby przepisów, bo raczej nie dla standardów rozszerzania diety .
|
||
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Elllmi, no w końcu Ci się weekend udał, nie pamiętam, kiedy ostatnio tak pisałaś ![]() Charlizz, kciuki trzymam! Sylwietta, Bartosz cudny kawaler Fewciu, pięknie sobie Blancia radzi! A Ty taka laska... ![]() Tyle pamiętam tylko. Styrana jestem na maxa. Pola obudziła się o 5.40 (ja poszłam spać o 2), czyli spała 7 godzin, drzemkę miała półgodzinną o 13, spać poszła o 20. Nowość to żadna u nas, tylko cały dzień taka jakaś.... dziwna była Mało co sama chciała chodzić, jeśli już, to tylko za rączkę, a jak się samej zdarzyło, to często się potykała i przewracała; dwa razy spadła z łóżka, a ostatni raz chyba w tamtym roku się to zdarzyło; ewidentnie dzień pt. "Nie wiem czego chcę, ale chcę tego bardzo", w pewnym momencie to już nawet polko ją nie interesowało , a za 5 minut już się wyrywała, żeby iść ![]() Ale plus taki, że zaprezentowała przed t. swój cały repertuar odgłosów/krzyków/ruchów/wygibasów, bo u nich to się raczej krępuje. A ja sobie robiłam za zmywarkę do naczyń i mi nogi wchodzą do tyłka, zresztą od latania za dziećmi też. Ale pięknie dziś było, niby 20 stopni, a w krótkim rękawku się śmigało, bo taki człowiek nieprzyzwyczajony. Czekam do połowy tygodnia na te 30 |
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4756 |
|
Wtajemniczenie
|
siema siema
![]() nadrobiłam, ale przepraszam, nie cytuję, bo wpadłam w wir załatwiania spraw weselnych (jak nie magisterką to wleselem was męczę ajm sory )chciałam tylko powiedzieć, a w zasadzie zapytać, Fewciu, widziałam filmik jesteś laska pierwsza klasa Sylwia, jaki bartulo do ciebie podobny!!! hje - u nas dzień podobny, też nie wiem o co chodziło, niby fajny dzień, mogła wyjśc na dwór, a ona taki marud że ojacież ![]() dziewczyny, mam zagwostkę, pomóżcie mi ![]() chcę sobie na panieński (mężatki, ale co tam ) kupić tę sukienkę. I za nic nie wiem, gdzie te biodra mierzyć, żeby dobrać sobie odpowiedni rozmiar tam gdzie pupa? gdzie boczki?? (u mnie zdecydowanie najszersze miejsce ) no bo teraz generalnie chodzę w rozmiarze L / XL, a jak patrzę na tę tabelę, to wychodzi, że nawet w XXL się nie zmieszczę http://fasardi.com/product-pol-1615-Sukienka.html#close (tabela się pokazuje jak się kliknie: pokaż jak dobrać rozmiar) ps. no ja oczywiście wybiorę czarną o ilę wybiorę rozmiar
Anulka 2.02.2013 Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2014-05-18 o 22:52 |
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
idę spać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy, co będzie jutro ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Ewulka, ja nie pomogę, bo też się na mierzeniu nie znam ![]() A jak jesteśmy w temacie: gdybyście musiały wybrać któryś z tych zestawów ciuszków, to który by to był? (trochę dużo oglądania ):http://allegro.pl/paka-firmowek-dla-...239627904.html czy http://allegro.pl/paka-firmowek-dla-...224275258.html czy http://allegro.pl/paka-firmowek-dla-...226867354.html ??? Hę?
|
|
|
|
|
#4760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pomoc Cytat:
podobnie dzis było, takie rozparzony dziec..... to sie potknął, to przewrócił, to uderzył bo się potknął..... o co kaman? Chociaz, ja tez byłam taka rozmemłana, mimo przespanej beztugezowej nocy ![]() Dobrze, że Pola pokazała co potrafi- t. Ci nie powie, ze spokojnie sobie siedzisz a dziecko bawi sie samo ![]() odpocznij! bo duzy jest ten fotelik ![]() Cytat:
Dziekujemy Własnie, tez zastanawiam sie, gdzie ten Fewciowy brzuch? Istnieje tak samo jak Fewciowy bałagan ja tez ide spac |
|||
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam, trzeba się rozruszać po prawie miesiącu nieużytkowania
|
|
|
|
#4762 |
|
Zadomowienie
|
Jak poszlam wieszac pranie tak wrocilam dopiero teraz (po drodze byly oczywiscie kapiele, usypianie
). I znowu nie dam rady Was nadrobic Tak mi z tym zle hje dla mnie zdecydowanie zestaw nr 1 Spalilo mnie dzisiaj, bedzie mi skora z ramion schodzic jak nic
|
#4763 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Zostałam wezwana do tablicy więc jestem. Na swoje usprawiedliwienie dodam że od jakiegoś czasu mam w domu dodatkowych lokatorów -dwoje dorosłych i dwóch małych chłopców(18m,4m) także w połączeniu z Blanka się dzieje. Nie mam też dostępu do kompa a z tel słabo się pisze. Jak odzyskam komputer to na pewno się odezwę. Pozdrawiamy z Blanka ciocie ! Buziaki |
|
|
|
#4764 |
|
Zadomowienie
|
misia, fewciu dziekuje
fewciu, nie moge sie napatrzec na Ciebie elllmi niebiesko-zielone cudne! neti padlam silver Daria jest przeslodka
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-05-19 o 00:30 |
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Spiochy!
![]() ale super Facet! Cytat:
|
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buziaki z czekamy! Heja...jak owtorzylam oczy to ze strachem szukałam dziecka obok...znalazłam tylko tz....:banghead: z niedowierzaniem spojrzałam na łóżeczko...ani jednej pobudki..nic-od 20.30 do teraz (bo nadal.śpi)....tego nie grali od nie wiem kiedy ![]() EWULKA nie pomogę bo mi sie nie rozwija ta tabela ....w telefonie.,ale sukienka fajna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- A co sądzicie o tej... http://allegro.pl/show_item.php?item=4232001215 - zaznaczając ze musze ukryc(i jak to zrobić )-wielka oponę na brzuchu.. P.s. ewulka my nadal umówione,tak? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
neti - mi sie podoba ta sukienka, ja bym brala
ewulkaaa - ja nie pomoge, moze napisz do nich jak da rade... a nie myslalas o innym klorze? ta kapuczinko piekna! ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Black! heloooooooooooooołłłłłłł! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie Black... Wylazlabys z tego paska tu na górę...cześć ładnie nam tu powiedz i jak Oliwcia...no i kiedy kom bek tu do nas? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
No bo wiesz ja szukam takiej co by jak najwiecej ukryć...to chyba w czarnym, nie? Ale tantra pstrokata jest taka oryginalna i fajna...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

jeju jaka ona jest madra, już tyle słówek umie

prawie całą brytfankę opędzlowaliśmy przed weekend 

Problemy nadal nas nie omijają, ale staram się dzielnie trzymać.

Mało co sama chciała chodzić, jeśli już, to tylko za rączkę, a jak się samej zdarzyło, to często się potykała i przewracała; dwa razy spadła z łóżka, a ostatni raz chyba w tamtym roku się to zdarzyło; ewidentnie dzień pt. "Nie wiem czego chcę, ale chcę tego bardzo", w pewnym momencie to już nawet polko ją nie interesowało
tam gdzie pupa? gdzie boczki?? (u mnie zdecydowanie najszersze miejsce