Offopowe Zapuszczanie, część 50! - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-05, 11:30   #4741
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!

Hej
Celestynku, piękny ten kolor na ustach
Wypadła mi wczoraj plomba z zęba Dzisiaj w przychodni nie chcieli mnie przyjąć więc jutro idę prywatnie
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 15:46   #4742
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Jak sama bylam to podliczylam i wyszlo mi 50euro tygodniowo. Teraz jak razem mieszkamy to mamy wspolny portfel na wspolne wydatki i dorzucamy po €50. I to €100 nam starcza jesli nie mamy ekstra wydatkow (jakies male przybory kuchenne, czy jak ostatnio - reczniki do rak) lub gdy nie wydajemy na miescie na jedzenie jak idziemy do kina itp. Bo wszystkie wspolne wydatki, glownie jedzenie, ale tez wyjscia na miasto, oplacamy z domowego budzetu (tego portfela ). Czyli wychodzi ponad 400 na miesiac. Tak okolo 430-440. Ciekawa jestem jak u Ciebie Kocurze
Tez sobie nie odmawiamy. Kupujemy wszystko - warzywa, owoce, makarony, kasze, ryz. Czasem mieso. Slodycze czasem...
To my wydajemy drugie tyle Na jedzenie idzie nam miesięcznie około 900 zł, ale w tym jest też mleko i pieluchy dla małej. Tak czy inaczej dużo wydajemy, ale z Tż jedzeniem chyba nie da się inaczej. On je dużo mięsa, praktycznie na każdy posiłek Dla niego nie istnieją obiady bezmięsne. Ja mogę zjeść naleśniki, makaron z serem czy placki ziemniaczane itd, on takie rzeczy może zjeść na deser.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 16:03   #4743
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!

Nasz standardowy obiad, który dość często jemy tak wygląda. Zmieniamy tylko surówki. Przeważnie jest ryż albo makaron bezglutenowy. Tak 3 razy w tygodniu to jemy, bo najszybciej Jak mam więcej czasu to robię coś bardziej skomplikowanego.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6k.jpg (497,0 KB, 27 załadowań)

Stary 2015-10-05, 16:06   #4744
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Co ciekawe po zmianie diety nie mam migren, ostatni raz miałam może pół roku temu, kiedyś miałam bardzo często. Czasami boli mnie głowa, ale taki ból to pikuś przy migrenie.

Stary 2015-10-06, 08:17   #4745
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Od pierwszego zaczęłam zapisywać ile wydajemy na żarcie. Ciekawi mnie ile dokładnie wydajemy. Jak znajomi mówią ile płacą za zakupy tygodniowo to łapię się za głowę. Jestem pewna, że wydajemy duuuużo mniej, a raczej niczego sobie nie odmawiamy.
To chyba powinnaś się cieszyć że nie odmawiacie sobie niczego a mało wydajecie. Ja z TŻ wydaje raczej dużo ale my duzo rzeczy kupujemy ze sprzętu AGD do kuchni więc cały czas coś.
Stary 2015-10-06, 09:53   #4746
kattbienias
Raczkowanie

Natalka kupujecie AGD bo lubicie czy wymieniacie po prostu wszystko na nowe? Co do wydatków - warto je zapisywać, przynajmniej wtedy wiadomo, gdzie się te wszystkie fundusze podziewają.
kattbienias jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 10:04   #4747
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kattbienias Pokaż wiadomość
Natalka kupujecie AGD bo lubicie czy wymieniacie po prostu wszystko na nowe? Co do wydatków - warto je zapisywać, przynajmniej wtedy wiadomo, gdzie się te wszystkie fundusze podziewają.
Sory ale AGD może zabrzmiało poważnie ale ciągle kupujemy coś bo czegoś nam brakuje. Np blender, opiekacz, teraz kupujemy multicooker'a, ostatnio mikser kupiliśmy, wyciskarka do soków itd
Stary 2015-10-06, 11:49   #4748
Bellitudoo
Zakorzenienie

Polecam hand wallet do planowania i kontrolowania finansów .
Stary 2015-10-06, 13:12   #4749
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Bardzo ładny kolor

Mam podobnie z większością kolorów Jednego dnia w czymś wyglądam dobrze, innego ten kolor zupełnie mi nie pasuje. Chyba dlatego w większości wybieram kolory bezpieczne, czyli beże, szarości, biel i czerń.

Też mam taką nadzieję. Stancję mamy zaklepaną do końca miesiąca, ciekawe czy damy radę Ojj moja głowa jest teraz pełna, cały czas o czymś myślę, co kupić, co jak zestawić żeby miało ręce i nogi. Doba jest dla mnie zdecydowanie za krótka, kładę się spać koło 2, a po 7 mała robi pobudkę. Dopiero mocna kawa stawia mnie na nogi i pozwala jakoś funkcjonować
To nieźle, ale i tak zazdroszczę mi teraz jakoś dobrze w studenckim, ale brak pracy prześladuje, tak że nie mogę spać... a przecież jeszcze mam studia, więc nie ma presji, a jednak w podświadomości coś żyje

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Celestynku piękna pomadka

Miki oby szybko Wam poszło!Ale radość, pomyśl, że niedługo będziecie na swoim
Świetna spódnica
Dziękuję mi też się widzi

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;53002667]Hej
Celestynku, piękny ten kolor na ustach
Wypadła mi wczoraj plomba z zęba Dzisiaj w przychodni nie chcieli mnie przyjąć więc jutro idę prywatnie [/QUOTE]

Ciężko nim się pomalować, przynajmniej ja taka lewa jeszcze jestem w malowaniu ust na czerwono

Cytat:
Nasz standardowy obiad, który dość często jemy tak wygląda. Zmieniamy tylko surówki. Przeważnie jest ryż albo makaron bezglutenowy. Tak 3 razy w tygodniu to jemy, bo najszybciej Jak mam więcej czasu to robię coś bardziej skomplikowanego.
A co to za mięsko?Całość wygląda pysznie...
Cytat:
Co ciekawe po zmianie diety nie mam migren, ostatni raz miałam może pół roku temu, kiedyś miałam bardzo często. Czasami boli mnie głowa, ale taki ból to pikuś przy migrenie.
To super wiadomość, wychodzi na to, że żywienie i migreny ma coś wspólnego ze sobą

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 13:20   #4750
n0emi
Zakorzenienie

hej, przyszłam się tylko pochwalić, że byłam pierwszy raz w Lublinie. Piękne miasto Dużo bardziej mi się podoba niż mój Białystok
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 14:11   #4751
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
To nieźle, ale i tak zazdroszczę mi teraz jakoś dobrze w studenckim, ale brak pracy prześladuje, tak że nie mogę spać... a przecież jeszcze mam studia, więc nie ma presji, a jednak w podświadomości coś żyje

A co to za mięsko?Całość wygląda pysznie...

To super wiadomość, wychodzi na to, że żywienie i migreny ma coś wspólnego ze sobą
Oj wiem co czujesz, bo i ja cały czas myślę o pracy, a raczej jej braku. Póki co Tż mnie uspokaja, że musimy zająć się mieszkaniem i dobrze, że jestem w domu, no ale źle mi z tym, że tak długo siedzę w domu

Pierś z kurczaka Posypana przyprawą gyros http://www.kamis.pl/produkty/mieszan...ros.ashx?w=187 Najbardziej do kurczaka lubią tą przyprawę gyros i jeszcze włoską też Kamis http://www.kamis.pl/produkty/mieszan...ska.ashx?w=187

Chyba wykrakałam, bo od rana pękał mi łeb, tak mocno że aż wymiotowałam Nie miał kto mi pomóc przy małej, jakoś musiałam dać radę sama, był to jeden z gorszych dni w ostatnim czasie. Na szczęście chwilę się przespałam jak i ona usnęła i jest lepiej.

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
hej, przyszłam się tylko pochwalić, że byłam pierwszy raz w Lublinie. Piękne miasto Dużo bardziej mi się podoba niż mój Białystok
Widziałam zdjęcia na fb Na długo byłaś? Tak blisko mnie, a jeszcze bliżej niektórych dziewczyn

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-06, 14:17   #4752
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

Pierś z kurczaka Posypana przyprawą gyros http://www.kamis.pl/produkty/mieszan...ros.ashx?w=187 Najbardziej do kurczaka lubią tą przyprawę gyros i jeszcze włoską też Kamis http://www.kamis.pl/produkty/mieszan...ska.ashx?w=187
Ja też bardzo lubię gyrosa swoją drogą właśnie w piekarniku mam kurczaka z brokułami, marchewkami, cebulą i pieczarkami, do tego pokrojone suszone pomidory i ryż kocham w ogóle suszone pomidory
Stary 2015-10-06, 17:15   #4753
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, że mówisz już po fakcie.

W sobotę zamówiłam zestaw Semilac do paznokci, dzisiaj odebrałam i już mam pierwsze samodzielnie zrobione hybrydy.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 17:28   #4754
Bellitudoo
Zakorzenienie

Jakie masz kolory? Ja czekam też właśnie na nową bazę i 138 :Love:
Stary 2015-10-06, 17:30   #4755
201703240903
Konto usunięte

Cześć!

Znalazłam pracę. Od tygodnia pracuje jako asysta prac biurowych .

W weekend zrobiłam sobie hybrydę. Pierwszy raz od dawien dawna. Zobaczcie DSCN2714.jpg
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 17:42   #4756
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Jakie masz kolory? Ja czekam też właśnie na nową bazę i 138 :Love:
Jaki piękny!
Wzięłam 028 classic wine, 032 biscuit i 034 mardi gras Na pierwszy rzut poszedł 032, bo mam brzydkie, krótkie paznokcie i mocne kolory mogłyby kiepsko wyglądać.

Stary 2015-10-06, 20:15   #4757
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:

Widziałam zdjęcia na fb Na długo byłaś? Tak blisko mnie, a jeszcze bliżej niektórych dziewczyn
Na weekend tylko, więc nie tak długo.

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Szkoda, że mówisz już po fakcie.

W sobotę zamówiłam zestaw Semilac do paznokci, dzisiaj odebrałam i już mam pierwsze samodzielnie zrobione hybrydy.
Od razu o Was pomyslalam. I tak nie mialabym sie jak wyrwac, bo odwiedzalysmy kolezanke. Dostala propozycje pracy w Lublinie i jeszcze za bardzo nikogo tam nie zna. I tak sie zlozylo ze akurat rozstala sie z chlopakiem, wiec caly czas poswiecalysmy zeby o nim nie myslala. Jezeli zostanie tam dluzej, to pewnie jeszcze bedziemy ja odwiedzac. Ale strasznie spodobalo mi sie to miasto.

Ooo to juz nie wrocisz do zwyklych lakierow Bardzo fajne kolorki wybralas. Ide niedlugo na pokaz semilaca, bo w koncu w moim miescie organizuja. Zapoluje od razu na kolor classic wine, jest boski. Szczegolnie teraz na jesien

A po podrozy siedze na l4 z zapaleniem pluc...
Stary 2015-10-06, 20:18   #4758
Bellitudoo
Zakorzenienie

Ja uwielbiam 005 i 029:Love:
Stary 2015-10-06, 20:26   #4759
n0emi
Zakorzenienie

Ja poki co mam wiekszosc takich wakacyjnych kolorow. Ale czas postawic na jesienne. Belli juz mi sie podobaja Twoje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-06, 20:34   #4760
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uwielbiam 005 i 029:Love:
Piękny ten 005.
Jest tyle fajnych kolorów, że ciężko mi się było zdecydować na trzy. Wybrałam jeden jasny, w miarę neutralny, jeden klasyczny czerwony (chociaż to chyba bardziej bordo) i jeden bardziej szalony.

Stary 2015-10-06, 20:46   #4761
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
To my wydajemy drugie tyle Na jedzenie idzie nam miesięcznie około 900 zł, ale w tym jest też mleko i pieluchy dla małej. Tak czy inaczej dużo wydajemy, ale z Tż jedzeniem chyba nie da się inaczej. On je dużo mięsa, praktycznie na każdy posiłek Dla niego nie istnieją obiady bezmięsne. Ja mogę zjeść naleśniki, makaron z serem czy placki ziemniaczane itd, on takie rzeczy może zjeść na deser.
Jak mała skończy z pieluchami to będzie spora oszczędność.
My jesteśmy głównie roślinożerni. Chyba najdroższe co kupuję to jakieś wymyślne, spleśniałe sery. Ale to od czasu do czasu, bo tego nie da się jeść codziennie.

Cytat:
No to super.

Ja z kolei miałam ból głowy może kilka razy w życiu, a teraz mam już za sobą 3 migreny w ciągu kilku miesięcy. Nie wiem od czego.
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
To chyba powinnaś się cieszyć że nie odmawiacie sobie niczego a mało wydajecie. Ja z TŻ wydaje raczej dużo ale my duzo rzeczy kupujemy ze sprzętu AGD do kuchni więc cały czas coś.
No cieszę się
Tylko tak sobie porównuje ze znajomymi i naprawdę nie wiem na co można tyle kasy co niektórzy wydawać.
No ale koleżanka wypija na przykład 4 puszki koli w pracy, do tego ze 2 paczki ciastek, czipsy. Prawie codziennie kupuje lunch w kafejce. A jak robi zakupy do domu to tez kupuje gotowiznę lub pół-gotowiznę, no bo jak to można usmażyć frytki z surowego ziemniaka. Także ja płacę mniej za 10 kg ziemniaków niż ona za paczkę mrożonych frytek. Albo postanowiła się zdrowo odżywiać to kupiła zapas zup w puszkach , a że nie jest w stanie najeść się zupą to musi chodzić do kafejki kupić chleb z masłem. No to można wydać majątek.
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Sory ale AGD może zabrzmiało poważnie ale ciągle kupujemy coś bo czegoś nam brakuje. Np blender, opiekacz, teraz kupujemy multicooker'a, ostatnio mikser kupiliśmy, wyciskarka do soków itd
Jak się urządza to też jest sporo wydatków. Ja mam większość AGD za sobą. Za jakiś czas będę potrzebowała kuchnie indukcyjną i nowy piekarnik.
Teraz poluję na telewizor. A że gadżety to nie mój świat to jest to dla mnie droga przez mękę. Ale jak mam już wydać pieniądze to chce to zrobić mądrze i kupić to co jest najlepsze w moim budżecie. Najśmieszniejsze jest to, że ja nie chcę w telewizorze rzeczy, które teraz są praktycznie standardem. Np. 3D. Po cholerę mi to? Albo jak ja to ładnie nazywam - sku*wione czyli curved kompletnie nie widzę w tym sensu.
Niby upatrzyłam sobie jednego Samsunga, ale nie ma go na raty 0% Jest tylko z odsetkami 300zł. A muszę wziąć coś na raty bo potrzebuję do historii kredytowej. Druga opcja to Panasonic Viera.

Może macie jakieś sugestie?

Cytat:
Polecam hand wallet do planowania i kontrolowania finansów .
No widzisz. A ja jestem taka zacofana, że nie pomyślałam o czymś takim i już miałam robić arkusz w excelu
Cytat:
Ja też uwielbiam Lublin. Ma duszę.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 20:48   #4762
Bellitudoo
Zakorzenienie

Długo miałam arkusz w Excelu, Ale to wygodniejsze. Lubię tak samo mocno jak My Fitness Pal
Stary 2015-10-06, 20:56   #4763
kocurzyca
Zakorzenienie

Bell a który dokładnie masz? Bo patrze właśnie i jest tego kilka opcji.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2015-10-06, 20:59   #4764
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:

No cieszę się
Tylko tak sobie porównuje ze znajomymi i naprawdę nie wiem na co można tyle kasy co niektórzy wydawać.
No ale koleżanka wypija na przykład 4 puszki koli w pracy, do tego ze 2 paczki ciastek, czipsy. Prawie codziennie kupuje lunch w kafejce. A jak robi zakupy do domu to tez kupuje gotowiznę lub pół-gotowiznę, no bo jak to można usmażyć frytki z surowego ziemniaka. Także ja płacę mniej za 10 kg ziemniaków niż ona za paczkę mrożonych frytek. Albo postanowiła się zdrowo odżywiać to kupiła zapas zup w puszkach , a że nie jest w stanie najeść się zupą to musi chodzić do kafejki kupić chleb z masłem. No to można wydać majątek.

Ja też uwielbiam Lublin. Ma duszę.
Sama sie lapie na tym, ze wydaje duzo kasy jak nie biore z domu jedzenia do pracy...

to prawda ma dusze jeszcze troche moglabym pozwiedzac, bo nie wszedzie udalo nam sie byc

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Bell dalej cwiczysz;>> Mnie moja mama motywuje. Od ok. 3 miesiecy regularnie cwiczy i juz zrzucila sporo brzuszka. Dzis pierwszy raz poszla biegac Znasz stronke tipsforwomen ? Z jej treningami cwiczylam przez miesiac ale odpuscilam przez te letnie upaly. Musze znowu zaczac
Stary 2015-10-06, 21:19   #4765
Bellitudoo
Zakorzenienie

Pewnie, ze tak . Nie znam, obczaje. ostatnio miałam trochę.pod.górkę bo.najpierw problemy z ręką, potem z noga, Ale ogólnie trzymam się tych5-6 treningów tygodniowo. uczę się podciagania na drążku. No i w te wakacje pokonalam biegową dyszkę.

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Kocur, https://play.google.com/store/apps/d...ion.handwallet

Edytowane przez Bellitudoo
Czas edycji: 2015-10-06 o 21:21
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 21:26   #4766
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
My jesteśmy głównie roślinożerni. Chyba najdroższe co kupuję to jakieś wymyślne, spleśniałe sery. Ale to od czasu do czasu, bo tego nie da się jeść codziennie.

No cieszę się

Jak się urządza to też jest sporo wydatków. Ja mam większość AGD za sobą. Za jakiś czas będę potrzebowała kuchnie indukcyjną i nowy piekarnik.
Teraz poluję na telewizor. A że gadżety to nie mój świat to jest to dla mnie droga przez mękę. Ale jak mam już wydać pieniądze to chce to zrobić mądrze i kupić to co jest najlepsze w moim budżecie. Najśmieszniejsze jest to, że ja nie chcę w telewizorze rzeczy, które teraz są praktycznie standardem. Np. 3D. Po cholerę mi to? Albo jak ja to ładnie nazywam - sku*wione czyli curved kompletnie nie widzę w tym sensu.
Niby upatrzyłam sobie jednego Samsunga, ale nie ma go na raty 0% Jest tylko z odsetkami 300zł. A muszę wziąć coś na raty bo potrzebuję do historii kredytowej. Druga opcja to Panasonic Viera.
O tak, spleśniałe sery

Oj,ja jak nie robiłam kanapek do pracy tylko na przerwie szłam do sklepu to codziennie koło 8 zł wydawałam - coś do picia + jedzenie i duuużo wydawałam na to a bezsensu bo nie dość że jadłam jakieś gotowe pizzerki, bułki to jeszcze tyle kasy na to szło w przeliczeniu że np. pracuje tam 9 miesięcy i ile to kasy poszło bezsensu a jak sama zrobię sobie kanapkę to nie dość że wychodzi to duuużo taniej to do tego jest lepsza i zdrowsza

My mamy TV którego nie używamy bo i tak ja np. siedzę na kompie i oglądam tutaj filmy/seriale i mam telewizje przez internet więc w sumie niepotrzebne nam TV.

Swoją drogą to dzisiaj własnie dostałam moją nową kartę kredytową także niech się sklepy szykują śmieszne jest to że pomimo że mam baaardzo dobrą zdolność kredytową to w jednym banku nie chcieli mi dać bo nie mam 21 lat
Stary 2015-10-06, 21:27   #4767
Bellitudoo
Zakorzenienie

Fakt, w upały było paskudnie, albo wstawalam bardzo wcześnie rano,albo pooooznym wieczorem. Mamy tak halasliwych sąsiadów seksualnie i klotliwie i chyba są tego świadomi, bo nigdy nikt nie skarżył się na skoki rano. Niby nie cisza nocna, ale. jednak cóż, im żadna pora dnia i.nocy nie.przeszkadza w tym, żeby się drzec.

Chciałabym się zapisać na cross fit. Cena odstrasza trochę, no i dojazd mam koszmarny, a grafik tak napiety, że najlepsze byłyby treningi o 6, ale wtedy musiałabym i tak o 5:30 być pod salą więc bez sensu... z drugiej strony strasznie mnie kusi taki mega wycisk.

Edytowane przez Bellitudoo
Czas edycji: 2015-10-06 o 21:29
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 21:36   #4768
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Sama sie lapie na tym, ze wydaje duzo kasy jak nie biore z domu jedzenia do pracy...
Ja też nie jestem święta i też mi się nierzadko zdarza Choć ostatnio staram się choć byle jaką kanapkę w ostatniej chwili zrobić, żeby tylko nie kupować.
Ale koleżanka jest samotną matką, wiecznie płaczącą, że nie ma pieniędzy. I ciągle mnie pyta co ja robię, że tak mało wydaję. A i od grudnia przytyła na tej diecie 10 kg.
Cytat:
Dzięki.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2015-10-06, 21:38   #4769
n0emi
Zakorzenienie

Bardzo Cie podziwiam kurcze sport to juz kawal twojego zycia Ja sie demotywowalam bo nie potrafilam ulozyc treningow. A z Chodakowska nie lubie cwiczyc. Dziewczyna z tej stronki uklada miesieczne treningi, co bardzo mi pomoglo. Skleja playlisty z youtube, wiec nie ma rutyny. http://tipsforwomen.pl/zrob-cos-dla-...-do-sylwestra/ - ten jest najnowszy i wlasnie go mam zamiar niedlugo zaczac. Moja mama wlasnie tez cwiczy z ta stronka.

Mam okno od wschodu i juz o 7 rano budzilam sie cala mokra a wieczorem jakos nie lubie cwiczyc...

A ten problem z reka i noga to cos ze stawami;>>
Sprawdzilam co to ten cross fit i ... masakra niezly wycisk to pewnie malo powiedziane
Stary 2015-10-07, 06:25   #4770
Bellitudoo
Zakorzenienie

Z noga to miesien naciagnelam -.-, z.własnej.winy pewnie trochę, stara a głupia :p. A z ręką to podobno miałam zespół ciesni nadgarstka.

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

A znasz fitness blender i fitappy? Bardzo lubię

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości