![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Sylwuska za rydzien we wtorek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zadomowienie
|
Mervie super ze wiesz o której będziesz miała cięcie.
Ogólnie ja mam się zgłosić na izbę przyjęć na 7, wiec o której będzie cięcie to nie wiem dokładnie. Mam nadzieje ze max do 10 sie wyrobią, bo im później zrobią operacje tym później dostanę cos do jedzenia... Fajna ta Twoja położna sie wydaje. Rzeczowa dość anie jakies rady z ![]() Sylwoha ja mam medele. Mini elektric, jestem zadowolona ale jak masz opcję kupić swing to ponoć dużo lepszy. Limonka ja w 39 robiłam. Zjadłam dziś ogórkowej, kurczaka w curry, jeszcze mi TŻ ma maka przywieźć. Włosy obcięte nie ma to jak na maxa wykorzystać dzień przed porodem. Dziwnie spokojna dziś jestem. Skurcze ze 3 na cały dzień. Jutro jak będę miała możliwość to napisze smsa do Gryzeldy albo/i acapelli bo do nich mam numery, chyba ze uda mi sie uruchomić neta to napisze bezpośrednio na forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Wtajemniczenie
|
Wojniann co za historia. Aż ciarki przechodzą
![]() Sylwoha to już niedługo ![]() ![]() ![]() Andriuszka super ze mama już wraca ![]() Evcia ja podobne zestawy na wyjście że szpitala robię! ![]() ![]() Gryzia współczuję przebojów z urzędami ![]() Mervie hahaha ![]() Czujemy się wyróżnione !!! ![]() Ogolnie twój brzuch jak tygrys a my z tztem śmiejemy się od kilku dni że z pępka mi się nos zrobił i że mój brzuch ma osobisty nos ![]() Karmazynova no tak rzeczywiście za miesiąc wigilia ![]() Lobo ale zazdroszczę wspomnień że świat ![]() ![]() Mujer ostro z korporacja ![]() Fionka ez mam taką pozycje :F znaczy ja to od jakiegoś czasu wgk ciąży nie czuję😀😀 Mervie piękne oświadczyny 😍 Koritsi_a trzymam kciuki jutro za pomyślność cc ![]() ![]() Czekamy na wieści!!! ![]()
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to w sumie nie wiem czego życzyć hehe Żeby Igor posiedzial i żebyś sie najadla czy żeby wyszedł wczesniej i byl w Święta ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- A to juz pewne ze zaczynają 1 grudnia?
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
O kurczę czyli nawet dzień dokładnie znasz, to super
![]() Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() My dzisiaj zaczynamy 40 tydzień! ![]() Kurde tyle piszecie ostatnio, co się dzieje? ![]() ![]() ![]() Koritsi i Mervie, trzymam kciuki za was jutro ![]() ![]() Trochę zazdroszczę wam wszystkim cc, może nie samego cc, ale przynajmniej można się jakoś psychicznie nastawić na konkretną datę, a tak to jak na jakiejś bombie się siedzi... 16 listopada lekarz powiedział, że nie dotrwam do grudnia, szyjki nie mam, rozwarcie 2 cm, czop wypadł, skurcze są, podbrzusze boli, i co dalej? Ile można tak czekać? ![]() Proponowałyście schody, ale nie mam w mieszkaniu, a po bloku nie będę chodzić, zresztą TŻ chyba by mnie zabił ![]() Czwartek wizyta to się może dowiem czy coś ruszyło i mam nadzieję, że tak!! Co do świąt to moje pierwsze święta będą poza domem rodzinnym... Jakoś tak dziwnie... Moja siostra też wyszła za mąż i połowę spędzi u męża rodziny i trochę mi żal mojej mamy, że tylko z bratem będzie, bo tata nie żyje... Może zadzwonimy na skypie, ale to nie to samo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Tz mi caluje brzuch i dopatrzyl sie nowych rozstepow
![]() Witaj trygrysi brzuchu. Ej zazdroszcze Wam ze juz wieciw kiedy maluszki beda z Wami ![]() I oczywiscie trzymam mocne kciuki za mervie i koritsi. ![]() Koritsi ale zdradzisz nam jutro imie synka ? :P ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- acapella a masz pilke bo podobno przy rozwarciu krecenie pupa ba pilce tez rozkreca akcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zadomowienie
|
mervie i Koritsia kciuki za jutro
![]() ![]() ![]()
#4749 |
Wtajemniczenie
|
Acapella wow !!! Już 40 tc!
![]()
#4750 |
Zakorzenienie
|
Mervie i Koritsia,
![]() ![]()
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Fionka no tak, mam nadzieje
![]() Dziewczyny kcuki za jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Zadomowienie
|
Czubasek, mam!
![]() ![]() Adka no ja nie wiem kiedy to minęło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak a propo kręcenia i porodu - myślicie że jeśli rozwarcie jest już większe można je wyczuc? W sensie przez nas same że dowcipnie?
![]() |
#4754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Koritsi_a, Mervie mocne kciuki za Was i wasze dzieciaki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4755 |
Zadomowienie
|
Acapella też jestem ciekawa czy Cię pełnia ruszy
![]() Czubasek mysle ze tak, jutro juz chyba imię się nie zmieni. TŻ już zaczął mówić o synu po imieniu ![]() Dzięki za kciuki dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Rozeznanie
|
Nie uwierzycie dziś.wróciłam do.pracy. Ot.tak.poprostu poszłam.do biura popracować i mózg zrelaksowalam. Jutro.tez się wybieram. Pisze sprawozdanie z projektu. Ale poprostu mega zadowolony mózg mam. Nie dla.mnie siedzenie w domu. Hehehhe energii dostałam za.dwóch. I nawet dziś.nie.myślałam o.porodzie. Irytuje mnie już takie czekanie. Może.to juz albo nie a.może za.chwilę. Dowsrtosciowalam.się wczoraj na.gali każdy mi mówił ze ładnie wyglądam wiec uwierzyłam.a.co hehehhe
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie szkoda mamy, ale niestety taka kolej rzeczy, mama na pewno,zdaje sobie z tego sprawę, dobrze, ze ma,jeszcze brata, na pewno bedzie jej miło jak zadzwonicie i pogadajcie, a na skajpaju może jeszcze Was zobaczyć ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zadomowienie
|
Acapella ja dwa lata temu spędziłam pierwsze święta poza domem, a właściwie wigilie. Bardzo to dziwne dla mnie było. Ale jak się tworzy nową rodzinę to trzeba znaleźć kompromisowe rozwiązania. My spędzamy święta na zamianę. Jeden rok u teściów, jeden z moja rodziną.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Rozeznanie
|
Co.do.świat ja.nie.przepadam.przez.ma mę. Choinkę ubieramy na bank bo Piotrek uwielbia. Ja ubierać tez Lubie ale u siebie bo u mamy to.musi być idealnie a dla.mnie to ma.trochę pachnieć tandeta. Choinka to choinka jak.Sama nazwa Wskazuje.kolorowo i niekoniecznie idealnie. Czy ktoś.z.tego.strzelał.będz ie ze.ma.być rowniutko?
Ja.z.małym pieczemy pierniczki. W.tym.roku juz ma.łapki na.tyle sprawne ze.łańcuch zrobimy z.papieru i on sobie coś powycina poprzykleja i będzie cudnie. Kolędy włączam i się.wzruszam ubieraniem. A święta.mama zawsze psula bo wiecznie coś.niezrobiine. Czy nie.odbyłyby się.gdyby okna nie były pomyte? Czy żarcia musi być tyle ze.każdy ma.dość patrzenia na.to? Po świętach nie.będzie się chciało.jeść? Może.zostawić trochę na.później a.nie.wszystko naraz i pretensje ze trzeba dojadac. Aj.... Mama padnięta bo się orobila usilnie stara.się wprowadzać atmosferę a.tak naprawdę poza.nerwami nie wprowadza niczego. Ja staram się na.luzie.podejść do.tego i jestem szczęśliwsza. |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zadomowienie
|
Koritsi, Sylwuska, no wiem, że taka kolej rzeczy... Nowa rodzina
![]() ![]() Przyszłe święta na pewno spędzimy z moją mamą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wy to w ogóle ekspresowo ze wszystkim ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam naleśniki na jutro do krokietów i farsz - I'm winner !
![]() ![]() Koritsi no faktycznie, bez jedzenia to kiepsko...Szczególnie jak jesteś wrażliwa na głód (ja jestem ![]() Mi też karp śmierdzi mułem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Właśnie Koritsia bo ty imienia nam nie zdradzilas
![]() Duże kciuki za was Mervie dla was również Byliśmy w biedronce. Kupiliśmy dużo mandarynek. Zjadłam juz polowe ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- A no to git. Myślałam ze między 1 a 4 grudnia zdecydują, a jak tak to super. Tez dostaniesz ten żel co Halwaya?
#4765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku jeszcze pewnie bedzie srała w gatki ze urodze pod choinką czy coś, a mi się zdaje, że najpewniej sama bym dojechała do tego szpitala na spokojnie bo w domu wszyscy zawału dostaną jak sie zacznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic tylko rodzic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
Pewnie sie da ale ja tam raczej nie zamierzam grzebać ![]()
![]() |
#4767 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A za rybami też nie przepadam jakoś, za barszczyk z uszkami, kapusta, pierogi... pycha ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mi też karp śmierdział mułem własnie, a jak teściowa robi to kuźwa nie śmierdzi ![]() Mervie Kortisi ![]() Fionka ja też nie wiem, ale chyba wolałabym tylić synka już na święta
![]() |
#4769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Acapella juz 40 tc wow! Ciekawe czy cos ruszy w koncu! ![]() Dziewczyny będę za Was jutro trzymać kciuki! ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4770 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki :-*
Jestem coraz bardziej po.sra.na bo po konsultacji z anestezjologiem chcą mnie całkiem uśpić... Jak myślałam, że jakoś to będzie to teraz nie usnę chyba
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.