Formuła 1 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-14, 21:12   #451
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89
Dot.: Formuła 1

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
a Ty tak samotna jesteś ?
no wcale nie jestem jakaś szczupła a to z tańcem rzeczywiście może być dobre
A no samotna... Ale jakos z tym zyje Moze w koncu pojawi sie ksiaze na bialym rumaku... Ale ja marzenia mam hehe
To moze sie zapiszmy na ten taniec?

Cytat:
wy do szkoły a ja na studia, tam dopiero zacznie sie jazda a niedawno szłam do LO
Studia - jak to powaznie brzmi filologia ang o ile dobrze pamietam? Ja jak zdam to tez zamierzam isc na studia :P jak zdam... ;d

Cytat:
PS. zapraszam na mundialowy w celu zapoznania sie ze szczegółami z mojego życia
Jak zdaze (bo brat chyba wraca niedlugo) to wejde i poczytam

Cytat:
Napisane przez kas!a
Tak, do 1 klasy LO profil ekonomiczno-menadżerski. Jak już zostaniesz gwiazdą kabaretu to ja będę twoim menadżerem
Męskie, ale według mnie wyglądały jak unisex, zresztą ferrari [ ] nosiłabym bez względu na to dla jakiej są płci
Ekonomiczno-menadzerski Fajnie brzmi ;d Ale to nie dla mnie Ze mnie to bardziej humanistka jest
Hehe ok Bede miec takiego menadzera, ze wszyyscy mi beda zazdroscic
No wlasnie, niewazne czy meskie czy damskie, wazne ze ferrari
A ja dzis bylam zobaczyc czy maja takie buty i bylam przekonana, ze w tym centrum handlowym sa pumy, a okazalo sie, ze ni ma ;/ Ale jeszcze gdzie indziej zobacze Na pewno znajde.

Cytat:
Napisane przez kas!a
Dobra, nie będe go podrywać, to będzie miłość platoniczna, na odległość
Okeej Ale jak baardzo bedziesz chciala i ladnie poprosisz to sie z nim podziele
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-14, 21:44   #452
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość
A szczurki w piwnicy sa? Zebym sie tak samotnie nie czula
są, są jakieś glisty też się znajdą ew karaluszki - sami przyjaciele Baby Jagi!
Cytat:
dobry pomysl! tylko, zeby czasem eliksir tak na nich nie podzialal, ze zamiast w nas sie zakochac to sie w sobie zakochaja
Uo matko co to by było, musiałybyśmy wtedy stać się chulernie tolerancyjne.. albo jakąś odtrutke sporządzić..

Cytat:
Wiece co ja tak czytam i juz sama nie wiem co chyba musze isc do lozka... bo juz mozg mi padl :P o ile w ogole go mam
Bożenko, ja też się czasem nad tym zastanawiam

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Wpadłam sobie na chwile sprawdzić co tam u Was Mama pojechała do samatorium to sobie tak z tatą mieszkamy i kompletujemy rzeczy do szkoły Już mam spodnie na wf, plecak i nieplanowaną jeansową kamizelke [ ]. Byłam w nike przy okazji kupowania spodni i plecaka i natknełam się na te cudowne buty ferrari i koszule. Cudne Butów było po kilka fasonów do wyboru czerwone, czarne i między 300-500zł. Już mi sie udało tate naciągnąć a tu - nie ma mojego rozmiaru Od 41 wzwyż.
Już kompletujecie?! Ja do szkoły jak narazie nie mam nic, ale chyba też zaciągne tate na jakieś zakupki W Nike mieli Ferrari? Myślałam że tylko Puma ma tego typu rzeczy Szkoda że nie było rozmiaru Musisz zaglądać tam bo może akurat natrafisz!

Cytat:
A ja zjadłam dzisiaj loda na drugie śniadanie. Jedną gałke Grycana karmelowego na mieście. Wafelek sobie oszczędziłam, bo już po samej gałce miałam wyżury sumienia
Grycany nie no teraz Ty mi smaka zrobiłaś, a tym razem ja ubzdurałam sobie diete (znów..), w związku z tym że dostałam karnet na basen, mam zamiar codziennie nań uczęszczać ponieważ również do najchudszych nie naleze

Cytat:
Klątwa Oglądałam to z przyjaciółką u mnie na video. Tak sie bałyśmy, że ze strachu siedziałyśmy pod kołdrą przez cały film, w efekcie to niewiele z niego pamiętam
A ja nie wiem, czego bałam się najbardziej. Lśnienie było bardzo dobre, chociaż nie dokończyłam tego, bo przyjaciółka musiała iść do domu, a sama oczywiście horrorów nie oglądam. Za to czytałam książke na Kinga na której podstawie powstał ten film i bardzo mi sie podobała Kiedyś musze dokończyć oglądać film
Piły b. mi sie podobały. Mało straszne, ale podobało mi się to napięcie i zawsze zaskakujące zakończenie
Hostel nie oglądałam Znajomi stwierdzili że beznadzieja, bardziej komedia niż horror.
To ja tak oglądałam Krąg i Statek Widmo (swoją drogą fajny film, na początku już krwawo, trup sie ściele gęsto i wartka akcja ) Z kołdrą na głowie Całkiem miło nieprawdaż ? Lśnienie było świetne też, już daaawno oglądałam (z babcią.. ) ale podobało mi się, książke przymierzam się wypożyczyć, ale przeraża mnie perspektywa wyprawy do biblioteki W WAKACJE (na marginesie - czytam teraz Mistrza i Małgorzate, więc się poniekąd edukuje) Piły Co do Hostela to znajomi mieli racje, czy komedia - to raczej nie, ale tak mało było straszne i troche sztuczne, nic ciekawego

Cytat:
O ty szczęściaro Weź aparat i chociaż sie z nami podziel wrażeniami na zdjęciach
Pochwale się! To już jutro! Baterie mam naładowane, wszystko przygotowane, jeszcze żeby tylko dobre miejsce znaleźć

Cytat:
Znam to. Przeczytałam tacie, to sie pośmiał
O to ciesze się że ucieszyłam Twojego tate Mnie ten kawał normalnie zmiótł z powierzchni ziemi bo pierwszy raz go przeczytałam

Cytat:
ich też uwielbiam Szczególnie ten skecz z księdzem.
A pozatym to bardzo lubie Grzegorza Halame i jego opowieści o drobiu.
Taaa Hodowca Kurczaków górą! No i Moralny Niepokój też są na mojej liście ulubieńców

Cytat:
dziękuje kochana

nom jestem jestem
Nooo! Jest nasz zakochany kundel![/quote]

Cytat:
wróciłam tzn. nie miałam skąd ale czasu tez jakby brak więc dopiero teraz wpadam, cieszycie sie ?
Niedziele i poniedziałek spędziłam praktycznie z Wieśkiem i wczoraj wieczorem pojechał do pracy na miesiąc daleko nie wiem jak wytrzymam ale nic jakoś będe musiała
Biedaku Ale totalnie Cię rozumiem, mój menior też sobie wyjechał do pracy i ani widu ani słychu o nim, z rzadka smsa przyśle bo drogo i w ogóle smęci tak że masakra mam nadzieje że będziecie się kontaktować, bo jeśli w PL zostaje no to kochaaaanaaa ale będziesz mieć teraz telefonów Miesiąc zleci i nawet się nie obejrzysz a on wróci (Mi tak już 3 miesiąc leci i nic już się przyzwyczaiłam)

Cytat:
mówiłyście tu o diecie od dwudziestu ileś dni nie jem słodyczy chociaż Wiesiek jeszcze o tym nie wie bo zabronił mi być na diecie
Ja nie jem chipsów i przetworów chipsopodobnych Ooood 2miesięcy

Cytat:
bo ja na sama mysl o tym, ze teraz kl maturalna i tyyyle nauki to az skacze z radosci
Brrr... Mnie przeraża że ja będę teraz 2goklasistką, a co dopiero że za dwa lata matura Bożenko, łączę się z Tobą w bólu maturalnym

Cytat:
Hm z ksiedzem... a to nie bylo czasem w Neonowce? czy jakos tak:P Bo sobie nie przypominam. A Halame tez lubie fajny ma sweterek taki seexy
No i ta jego piosenka "Ja chciałem ciepły kotlet, a dostałem zimną rybe, ja wiedziałem że tak będzie, gdzie mój kotlecik"

Cytat:
Co Wy wszystkie z ta dieta macie?? Pewnie szczuple jestescie i jeszcze odchudzac sie chcecie ;> Ja bym pare kilko moze i chciala zrzucic, ale to jest raczej niemozliwe, bo ja bez slodyczy i innych pysznosci nie jestem w stanie wytrzymac paru godz a co dopiero miesiecy hehe...
"Szczupłość" to pojęcie względne, a w moim przypadku szczupła sylwetka to jakiś absurd, ale musze schudnąć bo będę się bała że te monstery co pod moim łóżkiem co noc robią grilla w końcu będą chcieli usmażyć moje tłuste dupsko a nie moge żyć przecież w ciągłym strachu w nocy!

Cytat:
Noo juz w nast niedziele A ja nie wiem czy bede w domciu Bo w nast poniedzialek najprawdopodobnije wyjezdzam znow na wies, bo obiecalam kuzynce... I nie wiem ile tam zostane ;/ A nie wiem czy oni lubia ogladac F1. Jesli nie to wracam w sobote
Oh, nie zostawiaj nas nooo... Musisz się wypowiedzieć po GP przecież!

Cytat:
Niedawno w gazecie czytalam o popularnym ost tancu erotycznym na roze ponoc duzo kobiet na to chodzi i duzo schudnac mozna niby ale to jakos dziwnie musi wygladac, hehe...
To naprawde pomaga! A później swoje doświadczenie zawsze można wykorzystać
Cytat:
Przystojny facet? Według mnie to taki dziwny, kluchowaty troche
Tak, zgadzam się

Cytat:
hehe to tak jak ja aa.. bo Ty do 1kl LO teraz idziesz tak?? Ja tez malo osob znalam, ale pozniej udalo mi sie poznac jeszcze troche ludzi i ogolnie nie narzekam na swoja kl Pewnie Ty tez poznasz duzo ciekawych osob
Ja narzekam mam beznadziejną klase, wszyscy są tak fałszywi że masakra, ale paczka moja jest więc jakoś trwamy

Cytat:
Lepiej jest miec troche wiecej cialka, tak zawsze mowil moj kolega
A mój jeszcze dodawał: "żeby było za co złapać"
Cytat:
Tak, do 1 klasy LO profil ekonomiczno-menadżerski. Właśnie siedzę i wybielam sobie ząbki
UOU niezły profil, to jak będziesz menadżerem Bożenki, ja mogę być waszym chemikiem i biologiem (nie wiem co to ma do rzeczy ale może się przyda)
A jak wybielasz?

PRZEPRASZAM za jakość tego posta, ale klawiatura mi się zacieła podczas jego pisania, musiałam wszystko kopiować zapisywać w notatniku i restart kompa i w efekcie połowa emotikonek zniknęła! Złośliwość rzeczy martwych.

I przy okazji DOBRANOC, bo lece się wyspać przed jutrem

Edytowane przez kochana-plotkara
Czas edycji: 2007-08-14 o 21:46 Powód: dodaje wzmianke o kluchowatym kibicu z reklamy Danio + mały głód
kochana-plotkara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-14, 22:55   #453
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
są, są jakieś glisty też się znajdą ew karaluszki - sami przyjaciele Baby Jagi!
To milutko Cieesze sie

Cytat:
Uo matko co to by było, musiałybyśmy wtedy stać się chulernie tolerancyjne.. albo jakąś odtrutke sporządzić..
Hehe no wlasnie u mnie z tolerancja to roznie bywa... wiec lepiej zrobic odtrutke ;]

Cytat:
Bożenko, ja też się czasem nad tym zastanawiam
to widze, ze mamy podobny problem, ale moze kiedys znajdziemy odp na nasze pytanie

Cytat:
Grycany nie no teraz Ty mi smaka zrobiłaś, a tym razem ja ubzdurałam sobie diete (znów..), w związku z tym że dostałam karnet na basen, mam zamiar codziennie nań uczęszczać ponieważ również do najchudszych nie naleze
Ja dzis jadlam Grycana ahh ja jesli mam juz isc na basen to zeby nauczyc sie w koooncu plywac bo przy plywaniu duuzo sie chudnie

Cytat:
Pochwale się! To już jutro! Baterie mam naładowane, wszystko przygotowane, jeszcze żeby tylko dobre miejsce znaleźć
To zycze milego ogladania! I o czywiscie pozniej podziel sie z nami tym, co tam zobaczylas Ale pewnie bedzie ciekawie

Cytat:
Taaa Hodowca Kurczaków górą! No i Moralny Niepokój też są na mojej liście ulubieńców
To lubimy to samo ;] Ja jeszcze lubie Neonowke, o ile dobrze napisalam :P

Cytat:
to wytrwala jestes ja bym tak nie mogla ale w sumie ost nawet rzadziej jem tego typu rzeczy... moze niedlugo w ogole sie odzwyczaje od niezdrowej zywnosci

Cytat:
Brrr... Mnie przeraża że ja będę teraz 2goklasistką, a co dopiero że za dwa lata matura Bożenko, łączę się z Tobą w bólu maturalnym
No wlasnie...Ale szybko zleci ten rok i potem maturka. Mi baardzo szybko zlecialy 2 lata w LO... Laczymy sie w cierpieniu hehe

Cytat:
No i ta jego piosenka "Ja chciałem ciepły kotlet, a dostałem zimną rybe, ja wiedziałem że tak będzie, gdzie mój kotlecik"
niezle

Cytat:
"Szczupłość" to pojęcie względne, a w moim przypadku szczupła sylwetka to jakiś absurd, ale musze schudnąć bo będę się bała że te monstery co pod moim łóżkiem co noc robią grilla w końcu będą chcieli usmażyć moje tłuste dupsko a nie moge żyć przecież w ciągłym strachu w nocy!
Masz racje, ze wzgledne pojecie. To bede 3mac za Ciebie kciuki zeby udalo Ci sie schudnac Uda cie sie, ja w to wierze

Cytat:
Oh, nie zostawiaj nas nooo... Musisz się wypowiedzieć po GP przecież!
Ale mam nadzieje, ze tam uda mi sie dostac do kompa, bo kuzynka ma. Ale mam nadzieje, ze w sobote wroce, wiec moze nawet kwalifikacje obejrze

Cytat:
To naprawde pomaga! A później swoje doświadczenie zawsze można wykorzystać
A co juz tanczylas? Ja sie zastanawiam czy w gda sa tego typu szkoly tanca... ale pewnie sa.

Cytat:
Ja narzekam mam beznadziejną klase, wszyscy są tak fałszywi że masakra, ale paczka moja jest więc jakoś trwamy
Oj... Ale dobrze, ze chociaz z kims sie tam zakolegowalas Moja kl tez jest po czesci falszywa, ale ja staram sie byc raczej z boku i nie wtracac sie w rozne sytuacje... Niech zalatwiaja to miedzy soba.

Cytat:
A mój jeszcze dodawał: "żeby było za co złapać"
Hehe no tez to slyszalam

[QUOTE=kochana-plotkara;5006421]UOU niezły profil, to jak będziesz menadżerem Bożenki, ja mogę być waszym chemikiem i biologiem (nie wiem co to ma do rzeczy ale może się przyda){/QUOTE]
Ja tez nie wiem czy sie przyda, ale brzmi ciekawie hehe Bedziesz nam podzrucac pomysly do skeczy o tematyce chemiczno biologicznej

Cytat:
PRZEPRASZAM za jakość tego posta, ale klawiatura mi się zacieła podczas jego pisania, musiałam wszystko kopiować zapisywać w notatniku i restart kompa i w efekcie połowa emotikonek zniknęła! Złośliwość rzeczy martwych.

I przy okazji DOBRANOC, bo lece się wyspać przed jutrem
Wybaczamy Ale dobrze, ze w ogole udalo Ci sie napisac

Dobranoc
Ja tez zaraz znikam, bo musze rano wstac wczesniej, bo do
kosciola ide.

Zycze slodkich i kolorowyych snow dobranoc pchly na noc
Stary 2007-08-15, 06:50   #454
*angel1710**
Zadomowienie

heej wróciłam, pamięta mnie ktoś jeszcze ?

dobra mam 9 stron do nadrobienia więc biorę się do roboty
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-15, 08:26   #455
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość

nareszcie kochana wróciłaś pamiętam a jakżeby nie
za Twój powrót
Stary 2007-08-15, 08:33   #456
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
A no samotna... Ale jakos z tym zyje Moze w koncu pojawi sie ksiaze na bialym rumaku... Ale ja marzenia mam hehe
To moze sie zapiszmy na ten taniec?

Studia - jak to powaznie brzmi filologia ang o ile dobrze pamietam? Ja jak zdam to tez zamierzam isc na studia :P jak zdam... ;d

Jak zdaze (bo brat chyba wraca niedlugo) to wejde i poczytam

napewno sie zjawi
ja za
tak, filologia ang napewno zdasz
ok

Cytat:

Nooo! Jest nasz zakochany kundel!

Biedaku Ale totalnie Cię rozumiem, mój menior też sobie wyjechał do pracy i ani widu ani słychu o nim, z rzadka smsa przyśle bo drogo i w ogóle smęci tak że masakra mam nadzieje że będziecie się kontaktować, bo jeśli w PL zostaje no to kochaaaanaaa ale będziesz mieć teraz telefonów Miesiąc zleci i nawet się nie obejrzysz a on wróci (Mi tak już 3 miesiąc leci i nic już się przyzwyczaiłam)

Tak, zgadzam się

czemu mówisz na mnie kundel ?
to widze że coś o tym wiesz
to ładnie
wcale nie
Stary 2007-08-15, 08:35   #457
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

chciałam tylko powiedzieć że wczoraj wieczorem po tym poście Wiesiek zadzwonił i powiedział że możliwe jest ze przyjedzie już za dwa tygodnie bo plany sie zmieniły więc o połowe krócej
Stary 2007-08-15, 08:56   #458
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Ekonomiczno-menadzerski Fajnie brzmi ;d Ale to nie dla mnie Ze mnie to bardziej humanistka jest
Hehe ok Bede miec takiego menadzera, ze wszyyscy mi beda zazdroscic
Ze mnie też humanistka, ale sie wepchałam na ekonomie, sama nie wiem po co Skończe liceum i sie dopiero wtedy będe zastanawiać co dalej

Cytat:
No wlasnie, niewazne czy meskie czy damskie, wazne ze ferrari
A ja dzis bylam zobaczyc czy maja takie buty i bylam przekonana, ze w tym centrum handlowym sa pumy, a okazalo sie, ze ni ma ;/ Ale jeszcze gdzie indziej zobacze Na pewno znajde.
Raczej chyba już ich nie znajde, może w następnej kolekcji sobie coś wypatrze z ferrari'owych butów w moim rozmiarze.
Powodzenia w szukaniu, trzymam kciuki

Cytat:
Okeej Ale jak baardzo bedziesz chciala i ladnie poprosisz to sie z nim podziele
Serio No to ładnię proszę o wypożyczenie seksi Grzegorza

Cytat:
Już kompletujecie?! Ja do szkoły jak narazie nie mam nic, ale chyba też zaciągne tate na jakieś zakupki W Nike mieli Ferrari? Myślałam że tylko Puma ma tego typu rzeczy Szkoda że nie było rozmiaru Musisz zaglądać tam bo może akurat natrafisz!
Tzn. nazwałam tak ten sklep, ale tam nie ma samych nike. Jest też puma, rbk i inne takie. Misz-masz, wszystko w jednym

Cytat:
Musze sie przyznać, że pierwszy raz jadłam te lody. Tyle pochlebnych opini o nich słyszałam, wiec sie skusiłam. I rzeczywiście karmelowe smakują jak prawdziwe krówki

Cytat:
To ja tak oglądałam Krąg i Statek Widmo (swoją drogą fajny film, na początku już krwawo, trup sie ściele gęsto i wartka akcja ) Z kołdrą na głowie Całkiem miło nieprawdaż ? Lśnienie było świetne też, już daaawno oglądałam (z babcią.. ) ale podobało mi się, książke przymierzam się wypożyczyć, ale przeraża mnie perspektywa wyprawy do biblioteki W WAKACJE (na marginesie - czytam teraz Mistrza i Małgorzate, więc się poniekąd edukuje) Piły Co do Hostela to znajomi mieli racje, czy komedia - to raczej nie, ale tak mało było straszne i troche sztuczne, nic ciekawego
Widziałam oba te filmy Statek oglądałam jeszcze u kolegi, dawno dawno temu, ale pokazywał mi tylko te straszniejsze urywki, bo ogólnie to mieliśmy oglądać co innego. No i kilka lat później objerzałam Statek z koleżankami. Miałyśmy faze na horrory i prawie codziennie oglądałysmy inny. Dlatego teraz mi sie wszystkie horrory mieszają Koszmary z ulicy wiązów też są bardzo fajne, ale to już starsze filmy
A największe 'schizy' miałam po 13 duchów. Film niezbyt straszny, ale do tej pory sie czasem się boje wejść do wanny, w obawie że kobieta kąpiąca się w krwi mnie zasztyletuje
A książka Lśnienie sie troche różni od filmu. W książce wcale ten Jack nie całuje się z tą kobietą/truposzem z wanny. Za to ten truposz dusi Dannego. A co sie dzieje na końcu filmu?

Cytat:
To już dziś, już dziś! Paula - spakowana? Zwarta i gotowa?
Jak się natkniesz na Sebastiana Vettela to weź autograf i dla mnie

Cytat:

Cytat:
No to mnie rozwaliłaś totalnie Masz motywacje

Cytat:
UOU niezły profil, to jak będziesz menadżerem Bożenki, ja mogę być waszym chemikiem i biologiem (nie wiem co to ma do rzeczy ale może się przyda)
A jak wybielasz?
Dobra, jeszcze zatrudniamy Angel i Lune i będziemy nie do pobicia

a tak: https://wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=9005

Cytat:

Angel!
Jak było, opowiadaj!

Cytat:
chciałam tylko powiedzieć że wczoraj wieczorem po tym poście Wiesiek zadzwonił i powiedział że możliwe jest ze przyjedzie już za dwa tygodnie bo plany sie zmieniły więc o połowe krócej
Super! Cieszę się, że Ty sie cieszysz

Dziś same dobre wiadomości.
Angel wróciła, Wiesiek wcześniej wraca, Paula na 3D Race, a ja moge sobie pooglądać naszych siatkarzy o 17.00

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-15, 09:19   #459
*angel1710**
Zadomowienie

dziewczyny jak ja się za Wami stęskniłam
napisałabym coś wczoraj, ale o 5 rano dopiero doleciałam do Warszawy, na 9 rano byłam w domu o 10 poszłam spać i wstałam dziś o 7 rano
ogólnie było spoko, oprócz tego, że musze brac antybiotyki bo jestem bardzo chora, tak mnie klimatyzacja załatwiła, całe szczeście, że w ostatni dzień, i pewnie dlatego spałam aż ponad 20 godzin
wyścigu niestety nie miałam jak obejrzeć, ale już wszystko przeczytałam w wątku i na onecie w archiwum, Luna wysłałaś mi ten raport z wyścigu? bo ja dziś rano lece do kompa a tu nie mam żadnej wiadomości , przyznaj się zapomniałaś ?

najchętniej bym wam wszystko opowiedziała, ale nie będę robić takiego offtopa
zapewne dobrze ' zaopiekowałyście' się moim Lewisem i Robertem obawiam się, czy aż nie za dobrze
Stary 2007-08-15, 10:17   #460
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
napisałabym coś wczoraj, ale o 5 rano dopiero doleciałam do Warszawy, na 9 rano byłam w domu o 10 poszłam spać i wstałam dziś o 7 rano
ogólnie było spoko, oprócz tego, że musze brac antybiotyki bo jestem bardzo chora, tak mnie klimatyzacja załatwiła, całe szczeście, że w ostatni dzień, i pewnie dlatego spałam aż ponad 20 godzin
wyścigu niestety nie miałam jak obejrzeć, ale już wszystko przeczytałam w wątku i na onecie w archiwum, Luna wysłałaś mi ten raport z wyścigu? bo ja dziś rano lece do kompa a tu nie mam żadnej wiadomości , przyznaj się zapomniałaś ?

zapewne dobrze ' zaopiekowałyście' się moim Lewisem i Robertem obawiam się, czy aż nie za dobrze
Luna sie zakochała, także możemy jej wybaczyć, to że zapomniała

Nie przejmuj sie off topem tylko pisz jak było !

wymiana książek:

Stary 2007-08-15, 11:28   #461
*angel1710**
Zadomowienie

a więc było ok, nie było jakoś super i fantastycznie, ale też nie było źle. po prostu nasz hotel znajdował się na zadupiu i aby 3 razy w tyg mieliśmy wyjazd do najbliższego miasteczka, a do plaży było 3 km piechotą pod górę i niestety byliśmy tam aby po 3 godz dziennie. ale plaża była tak boska, że nie wiem wyglądała jak dominikana, czysta woda, wygodne leżaki, te specyficznie parasole, muzyka mmm.. wszystko było by ok gdyby nie nuda. wieczorami się po prostu nudziliśmy. ludzie nie byli jacyś super imprezowi więc ja wieczory spędziałam w grekami nie wiem co oni we mnie widzieli, ale aby tylko się pojawiłam od razu byłam już nimi otoczona. oczywiście żadne tam romanse nie wchodziły w grę bo niestety ich mentalność polegała na obcałowaniu jak największej liczby polek, jednak to nie tylko ich wina, większość z nich z wyglądu była oszałamiająca, chociaż jestem wielbicielką urody typu skandynawsko-angielsko-polskiej. do tego jak im dziewczyna powie żeby dał jej spokój to naprawdę zostawi ją w spokoju. z tego co zauważyłam większość polek puszczała się z tymi grekami na prawo i lewo i dawała im do zrozumienia na co liczy więc momentami aż mi wstyd było. a może to ja jestem troche starodawna? pod koniec obozu zaczęłam się kolegować nawet z greczynkami, które powiedziały mi, że nienawidzą polek bo są po prostu zazdrosne. powiedziały mi też że na początku miały ochote utopić mnie w basenie za to, że ciągle siedze z ich kolegami i że mnie napawde za to przepraszają bo jestem naprawde fajna to tak ogólnie a jeśli chodzi o Grecję to jest po prostu piekna i napewno tam jeszcze pojade. w nocy te małe miasteczka po prostu żyją aż chce sie tam iść, w ogole klimat jest niesamowity, wszędzie muzyka, grecy są najprawde mili i fajni. rozmawiałam z niektorymi o F1 to wszyscy kibicują Ferrari a ulubionego kierowcy nie mają jak ktoś chce wiedzieć więcej szczegołów lub innych rzeczy to zapraszam na pw lub gadu, a jak macie jakieś pytania to piszcie tutaj
więc same widzicie, że aż zaciekawie nie było jednak nie narzekam, w sumie mogłabym się tam ponudzić jeszcze z tydzień
jak coś to mogę jeszcze coś napisać narazie się rozpakowuję bo wczoraj przespałam cały dzien i noc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-15, 18:39   #462
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

a tak: https://wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=9005

Angel wróciła, Wiesiek wcześniej wraca, Paula na 3D Race, a ja moge sobie pooglądać naszych siatkarzy o 17.00
ciekawe jak było

ja za

nom super dziś dzień

Cytat:

witaj w domu

Cytat:
Luna sie zakochała, także możemy jej wybaczyć, to że zapomniała

Nie przejmuj sie off topem tylko pisz jak było !
wcale nie zapomniała prosze mi do tego Wiesia nie mieszać
poprostu gadu sfiksowało i wiadomość nie doszła ale wysłałam jeszcze raz

Cytat:
a więc było ok, nie było jakoś super i fantastycznie, ale też nie było źle. po prostu nasz hotel znajdował się na zadupiu i aby 3 razy w tyg mieliśmy wyjazd do najbliższego miasteczka, a do plaży było 3 km piechotą pod górę i niestety byliśmy tam aby po 3 godz dziennie. ale plaża była tak boska, że nie wiem wyglądała jak dominikana, czysta woda, wygodne leżaki, te specyficznie parasole, muzyka mmm.. wszystko było by ok gdyby nie nuda. wieczorami się po prostu nudziliśmy. ludzie nie byli jacyś super imprezowi więc ja wieczory spędziałam w grekami nie wiem co oni we mnie widzieli, ale aby tylko się pojawiłam od razu byłam już nimi otoczona. oczywiście żadne tam romanse nie wchodziły w grę bo niestety ich mentalność polegała na obcałowaniu jak największej liczby polek, jednak to nie tylko ich wina, większość z nich z wyglądu była oszałamiająca, chociaż jestem wielbicielką urody typu skandynawsko-angielsko-polskiej. do tego jak im dziewczyna powie żeby dał jej spokój to naprawdę zostawi ją w spokoju. z tego co zauważyłam większość polek puszczała się z tymi grekami na prawo i lewo i dawała im do zrozumienia na co liczy więc momentami aż mi wstyd było. a może to ja jestem troche starodawna? pod koniec obozu zaczęłam się kolegować nawet z greczynkami, które powiedziały mi, że nienawidzą polek bo są po prostu zazdrosne. powiedziały mi też że na początku miały ochote utopić mnie w basenie za to, że ciągle siedze z ich kolegami i że mnie napawde za to przepraszają bo jestem naprawde fajna to tak ogólnie a jeśli chodzi o Grecję to jest po prostu piekna i napewno tam jeszcze pojade. w nocy te małe miasteczka po prostu żyją aż chce sie tam iść, w ogole klimat jest niesamowity, wszędzie muzyka, grecy są najprawde mili i fajni. rozmawiałam z niektorymi o F1 to wszyscy kibicują Ferrari a ulubionego kierowcy nie mają jak ktoś chce wiedzieć więcej szczegołów lub innych rzeczy to zapraszam na pw lub gadu, a jak macie jakieś pytania to piszcie tutaj
więc same widzicie, że aż zaciekawie nie było jednak nie narzekam, w sumie mogłabym się tam ponudzić jeszcze z tydzień
jak coś to mogę jeszcze coś napisać narazie się rozpakowuję bo wczoraj przespałam cały dzien i noc
łooooo Ty flirciaro
przynajmniej sie nie nudziłaś dzięki Grekom
za Twoje waksy
Stary 2007-08-15, 18:42   #463
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

info o dzisiejszym wyścigu Ventyla

Hannes Arch pilotujący samolot Edge 540 wygrał zawody Red Bull 3D Race, które w środę odbyły się w Krakowie. Oprócz Austriaka na dystansie 1200 w centrum miasta ścigali się: w bolidzie Formuły 1 Sebastian Vettel (zajął 2. miejsce) i na łodzi motorowej Bartłomiej Marszałek (3. miejsce). Według policji imprezę obserwowało 60 tys. ludzi.
Hannes Arch pilotujący samolot Edge 540 dał znak do rozpoczęcia wyścigu przelatując między bramką ustawioną na moście Dębnickim. Zaraz po starcie musiał prawie pionowo wznieść się na wysokość 600 metrów, zaś po wykonaniu skomplikowanej pętli zawrócił na metę.

"Mam przewagę, gdyż to ja wyznaczam moment startu" - mówił przed wyścigiem Hannes Arch.
.onet-ad-main2-box { display: none }
Zwycięzca to nie tylko pilot samolotu, ale także paralotniarz, alpinista, zapalony skoczek spadochronowy. W 2003 roku jako pierwszy na świecie spadochroniarz wykonał skok z północnej ściany Matterhornu.

"Tylko ten jeden raz tak naprawdę odczuwałem prawdziwy strach" - powiedział Hannes Arch w Krakowie, w którym był zresztą drugi raz w życiu.

Niemiecki kierowca Formuły 1 teamu Scuderia Toro Rosso, Sebastian Vettel nie chciał przed zawodami mówić kto jest faworytem wyścigu: "Nie wiem kto wygra wyścig, ale mam nadzieję, że będzie to wielkie show, niesamowite przeżycie dla zgromadzonej publiczności."

Vettel (który wystartował w bolidzie Red Bull Racing) postarał się sam, aby widzowie nie zapomnieli na długo jego wizyty. Po wyścigu kilkakrotnie jeszcze przejechał trasę prawie na pełnym gazie kończąc swój popis efektownym "paleniem gumy".

Widzowie wychodzili z imprezy zadowoleni choć twierdzili, że zdumiał ich niewielki rozmiar bolidu: "W telewizji wydaje on się o wiele większy" - powiedział 33-letni Konrad z Krakowa. Ten pogląd podzielało wielu innych.

Kierowca Formuły 1 wystartował z połowy mostu Dębnickiego, po przejechaniu Al. Krasińskiego zawracał do mety przy skrzyżowaniu z ul. Piłsudskiego.

Zgodnie z oczekiwaniami najwolniejszy był Bartłomiej Marszałek, który ścigał się po Wiśle łodzią motorowodną (jest on wicemistrzem świata w klasie Formuły 350 - synem Waldemara, multimedalisty MŚ).

"Płynę odcinek 600 metrów wzdłuż prawego brzegu Wisły po czym zawracam. Myślę, że po 3-4 sekundach osiągnę prędkość 150 km na godz., zaś przed boją będę miał prawie 200 km na godz. Na nawrocie powinienem mieć 140 km i to będzie jedyny moment kiedy będę miał przewagę nad pozostałymi uczestnikami wyścigu. Na metę powinienem wpaść z prędkością 200 km" - powiedział przed wyścigiem Bartłomiej Marszałek.

Natomiast po zawodach Polak - który startował spod mostu Dębnickiego - narzekał na fale, które mogły spowodować wywrotkę łodzi. Jak zaznaczył, swój start dedykuje - zmarłemu przed trzema miesiącami - bratu Bernardowi.

Wyniki Red Bull 3D Race (wyścig na dystansie 1200 m):1. Hannes Arch (samolot Edge 540 - Austria) 21,91 s2. Sebastian Vettel (bolid Formuły 1 - Niemcy) 38,353. Bartłomiej Marszałek (łódź motorowodna - Polska) 42,3
Stary 2007-08-15, 18:47   #464
kas!a
Zakorzenienie

Angel, widze, że miałaś towarzystwo Porobiłaś jakieś zdjęcia Grekom, morzu itp. ? Chętnie bym se pooglądała, bo sama nigdzie nie wyjeżdzam Za to jutro sie wybieram do Chorzowa do Wesołego miasteczka

Paula - Jak było? Wiem, że samolot pierwszy, potem bolid, motorówka na końcu ( o Luna mnie wyprzedziła )

wymiana książek:

Stary 2007-08-15, 18:57   #465
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Paula - Jak było? Wiem, że samolot pierwszy, potem bolid, motorówka na końcu ( o Luna mnie wyprzedziła )
a z faktów sie dowiedziałam o Ventylu bo zapomniałam że to dziś i wrzuciłam artykuł
Stary 2007-08-15, 21:30   #466
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Wreeszcie udalo mi sie dostac do kompa i widze, ze troche mialam do czytania, wiec postaram sie szybko odp

Cytat:
No pewnie, ze pamieta Witaaam wczoraj wlasnie tak sie zastanawialm czemu jeszcze Cie nie ma

Cytat:
Napisane przez $Luna$
To super, ze wroci wczesniej tylko sie cieszyc pewnie sie doczekac nie mozesz

Cytat:
Napisane przez kas!a
Serio No to ładnię proszę o wypożyczenie seksi Grzegorza
Skoro ladnie poprosilas... to go wypozycze a na ile chcesz?

Cytat:
No no, ale mialas powodzenie Moglas mi przywiezc jakiegos Greka hyhy I nawet F1 lubia ;] to fajno
A, ze jest tam pieknie to slyszalam juz od kilku osob tez bym sie z checia tam wybrala... ale narazie brak funduszy
No wlasnie, jak masz jakies fotki to sie pochwal

Luna wyprzedzilas Paule o info o wyscigu myslalam, ze ona szybko sie pojawi i napisze kto wygral i jak bylo, no i fotki jakies pokaze... a jej nadal ni maa... Moze sobie z Vettelem filrtuje
Stary 2007-08-15, 22:14   #467
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

JEZU DZIEWCZYNY!
Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie (no pomijając Lune i jej wiesia, Angel i jej Grecje, Kasie i jej wspaniały dzień i Bożenke i jej kabaretowość - aha to ja was wszystkie wymieniłam, no cóż) BYŁO CUDOWNIE!
W ogóle to narazie fotek nie zamieszczam bo musiałabym je zmniejszać, a nie mam czasu, pewnie jutro wieczorkiem nad tym posiedzie, wrzuce fotki z Hungaroringu i 3D Race. ALE BYŁO CUDOWNIE! Mówiłam to już? Przyjeżdżamy sobie pod kino Kijów, parkujemy i idziemy alejami w strone mostu, patrzymy a tu VENTYLEK idzie z naprzeciwka z kilkoma mechanikami Red Bull'a. No i oczywiście nawrotka i za nim Przyczajka w ogóle masakryczna, przez pół aleji żeśmy za nim szli, żeby cyknąć sobie z nim foto, o autografie nawet ja idiotka nie pomyślałam, a on SZEDŁ SOBIE SAM nierozpoznawalny normalnie NIKT do niego nie podszedł NIKT, wszyscy ślepo szli na most, a on w strone AGH, w przeciwną strone, no i jak podeszliśmy do niego i ja odważana wydukałam do tych mechaników co go obtaczali (przerażona byłam) Can we take a photo with Sebastian, to on zrobił taką minę zszokowaną że jaja Chyba pierwsza osoba poprosiła go o pozowanie No i ustawił się mówi mi Hello ja mówie Hi i patrzy na mnie i pokazuje żebym tu staneła, mechanik zrobił cyk foto, a Sebastian do mnie: DZIEKUJI no i ja już chciałam pytać czy jest scared, jak mysli że kto win, ale jakoś tak popatrzyłam mu w oczy a tam takie PRZERAŻENIE, że sobie myśle ze nie będę chłopaka denerwować, jeszcze by rozkojarzony coś w bolidzie zepsuł Jezu on jest kochaniutki, faktycznie najpiękniejszy to on nie jest, taka wiewiórka, ale stwierdziłam że zęby to my mamy takie same królicze i jest niewiele wyższy ode mnie i taki śmieszny kumpelos No i w ogóle miałam cudowne miejsce naprzeciw startu, SAMOLOCIK co wyczyniał to była rewelacja, co on tam kręcił, motorówke w ogóle olałam i kręciłam tylko bolid, mam FILMIK JAK VENTYL KRĘCI BĄCZKI w odl. 15m ode mnie, schizior miałam totalny jakby złapał gume to po mnie, opona w czaszke i kaplica. Jeju ale było fajnie, dostałam plakat 3D Race. Aha no i w ogóle ja maniaczka bolidowa, po zakończeniu całego 'eventu' jak to Dowbor porwadzący mówił wyleciałam tam na środek skrzyżowania i zbieram tą gume co ją Sebastian zdarł ludzie też głupi nie byli i zaczeli zbierać z czego mi tylko dwa kawałki zdartej opony Bridgestona zostały Byłabym od razu po tym wyścigu normalnie pochwalić się, ale poszłam na basen, no bo ten karnet mam Zrobiłam 50 długości basenu (oczywiście niejednorazowo, w przerwach leżałam brzuchem do góry w takich dzwinych bąbelkach) i jak mi przyszło teraz wejść po schodach na 1 piętro to myślałam że się sturlam na dół
Miałam jeszcze was pocytować, bo tu ciekawe żeście rzeczy pisały, ale nie mam już siły, idę coś się napić i może wróce to się ustosunkuje do waszych wypowiedzi
A co do tego kto wygrał to OSZUSTWO normalnie, bo samolot był już rozpędzony, pozatym nawrotka bolidu na alejach wyglądała tak jakby się zatrzymał i obrócił na ręcznym no porażka, nawet nie wiem czy wyciągnął 250km/h a max to ponad 350km/h wiec uważam że i tak bolid jest debeściak Motorówka to ja nie wiem jak, ale szacunek dla Bartka, bo widziałyście jak on tam leżał? Może fotki jakieś widziałyście w necie, leżał na brzuchu, nogami do tyłu, głową w kierunku jazdy w lewej ręce jakiś tam hamulec w prawej kierownica i płynie taki, szalony kefir. Normalnie jaja. A samolocik też rewelacja na bałtyku Jej było tak super że ciesze sie jak małe dziecko jak czekoladke dostanie

Edytowane przez kochana-plotkara
Czas edycji: 2007-08-16 o 08:24
kochana-plotkara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 08:34   #468
*angel1710**
Zadomowienie

Paula rozmawiałaś z moim Sebastianem Ty szczęściaro pokazuj zdjęciaaa
rozbroiłaś mnie z tym dziekuji
ale Ci fajnie, jeej
wziałeś od niego numer dla mnie ?

a zobaczcie co dzisiaj przeczytałam :
Według brytyjskiej gazety "The Sun", lider klasyfikacji generalnej Formuły 1, Lewis Hamilton z zespołu McLaren, spotyka się z córką jednego z właścicieli zespołu - Mansoura Ojjeha.
Hamilton został przyłapany przez fotografów na 72-metrowym jachcie Ojjeha w towarzystwie tajemniczej brunetki. Jak się później okazało była to, 18-letnia Sara, córka jednego z właścicieli McLarena, multimilionera z Arabii Saudyjskiej, Mansoura Ojjeha.

mafia październikowa, do roboty sekjuriti potrzebne od zaraz
Stary 2007-08-16, 08:42   #469
kas!a
Zakorzenienie

Paula -

Ty szczęściaro jedna!
Zmniejszaj foty i wklejaj, szczególnie z Ventylem

łomajgad.

Zmykam zmyć maseczke, ubrać sie i do Chorzowa.

PS. Kupiłam zeszyty z Kubicą i inne z samochodami, piórnik w kształcie boiska do nogi i długopis z tygryskiem. Ariwederczi.

wymiana książek:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-16, 08:48   #470
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

To super, ze wroci wczesniej tylko sie cieszyc pewnie sie doczekac nie mozesz

Luna wyprzedzilas Paule o info o wyscigu myslalam, ze ona szybko sie pojawi i napisze kto wygral i jak bylo, no i fotki jakies pokaze... a jej nadal ni maa... Moze sobie z Vettelem filrtuje
pewnie, ciesze sie jak cholera

nie chciałam

Cytat:
JEZU DZIEWCZYNY!
Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie (no pomijając Lune i jej wiesia, Angel i jej Grecje, Kasie i jej wspaniały dzień i Bożenke i jej kabaretowość - aha to ja was wszystkie wymieniłam, no cóż) BYŁO CUDOWNIE!
W ogóle to narazie fotek nie zamieszczam bo musiałabym je zmniejszać, a nie mam czasu, pewnie jutro wieczorkiem nad tym posiedzie, wrzuce fotki z Hungaroringu i 3D Race. ALE BYŁO CUDOWNIE! Mówiłam to już? Przyjeżdżamy sobie pod kino Kijów, parkujemy i idziemy alejami w strone mostu, patrzymy a tu VENTYLEK idzie z naprzeciwka z kilkoma mechanikami Red Bull'a. No i oczywiście nawrotka i za nim Przyczajka w ogóle masakryczna, przez pół aleji żeśmy za nim szli, żeby cyknąć sobie z nim foto, o autografie nawet ja idiotka nie pomyślałam, a on SZEDŁ SOBIE SAM nierozpoznawalny normalnie NIKT do niego nie podszedł NIKT, wszyscy ślepo szli na most, a on w strone AGH, w przeciwną strone, no i jak podeszliśmy do niego i ja odważana wydukałam do tych mechaników co go obtaczali (przerażona byłam) Can we take a photo with Sebastian, to on zrobił taką minę zszokowaną że jaja Chyba pierwsza osoba poprosiła go o pozowanie No i ustawił się mówi mi Hello ja mówie Hi i patrzy na mnie i pokazuje żebym tu staneła, mechanik zrobił cyk foto, a Sebastian do mnie: DZIEKUJI no i ja już chciałam pytać czy jest scared, jak mysli że kto win, ale jakoś tak popatrzyłam mu w oczy a tam takie PRZERAŻENIE, że sobie myśle ze nie będę chłopaka denerwować, jeszcze by rozkojarzony coś w bolidzie zepsuł Jezu on jest kochaniutki, faktycznie najpiękniejszy to on nie jest, taka wiewiórka, ale stwierdziłam że zęby to my mamy takie same królicze i jest niewiele wyższy ode mnie i taki śmieszny kumpelos No i w ogóle miałam cudowne miejsce naprzeciw startu, SAMOLOCIK co wyczyniał to była rewelacja, co on tam kręcił, motorówke w ogóle olałam i kręciłam tylko bolid, mam FILMIK JAK VENTYL KRĘCI BĄCZKI w odl. 15m ode mnie, schizior miałam totalny jakby złapał gume to po mnie, opona w czaszke i kaplica. Jeju ale było fajnie, dostałam plakat 3D Race. Aha no i w ogóle ja maniaczka bolidowa, po zakończeniu całego 'eventu' jak to Dowbor porwadzący mówił wyleciałam tam na środek skrzyżowania i zbieram tą gume co ją Sebastian zdarł ludzie też głupi nie byli i zaczeli zbierać z czego mi tylko dwa kawałki zdartej opony Bridgestona zostały Byłabym od razu po tym wyścigu normalnie pochwalić się, ale poszłam na basen, no bo ten karnet mam Zrobiłam 50 długości basenu (oczywiście niejednorazowo, w przerwach leżałam brzuchem do góry w takich dzwinych bąbelkach) i jak mi przyszło teraz wejść po schodach na 1 piętro to myślałam że się sturlam na dół
Miałam jeszcze was pocytować, bo tu ciekawe żeście rzeczy pisały, ale nie mam już siły, idę coś się napić i może wróce to się ustosunkuje do waszych wypowiedzi
A co do tego kto wygrał to OSZUSTWO normalnie, bo samolot był już rozpędzony, pozatym nawrotka bolidu na alejach wyglądała tak jakby się zatrzymał i obrócił na ręcznym no porażka, nawet nie wiem czy wyciągnął 250km/h a max to ponad 350km/h wiec uważam że i tak bolid jest debeściak Motorówka to ja nie wiem jak, ale szacunek dla Bartka, bo widziałyście jak on tam leżał? Może fotki jakieś widziałyście w necie, leżał na brzuchu, nogami do tyłu, głową w kierunku jazdy w lewej ręce jakiś tam hamulec w prawej kierownica i płynie taki, szalony kefir. Normalnie jaja. A samolocik też rewelacja na bałtyku Jej było tak super że ciesze sie jak małe dziecko jak czekoladke dostanie
Super moje szczęście z Wiesiem to nic w porównaniu z Twoim z Ventylem ciesze sie razem z Tobą że byłaś tam i dostąpiłaś tego zaszczytu
przepraszam że wyprzedziłam Cie z tym postem ale całkiem zapomniałam że tam będziesz

a fotek jeszcze nie widziałam żadnych, więc czekamy na Twoje
Stary 2007-08-16, 08:50   #471
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
ale Ci fajnie, jeej

Według brytyjskiej gazety "The Sun", lider klasyfikacji generalnej Formuły 1, Lewis Hamilton z zespołu McLaren, spotyka się z córką jednego z właścicieli zespołu - Mansoura Ojjeha.
Hamilton został przyłapany przez fotografów na 72-metrowym jachcie Ojjeha w towarzystwie tajemniczej brunetki. Jak się później okazało była to, 18-letnia Sara, córka jednego z właścicieli McLarena, multimilionera z Arabii Saudyjskiej, Mansoura Ojjeha.

łoooooo źle sie dzieje Luna zawsze zwarta i gotowa

Cytat:
PS. Kupiłam zeszyty z Kubicą i inne z samochodami, piórnik w kształcie boiska do nogi i długopis z tygryskiem. Ariwederczi.
zazdroszcze
Stary 2007-08-16, 08:57   #472
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
to widze, ze mamy podobny problem, ale moze kiedys znajdziemy odp na nasze pytanie
Tak, to jest jedno z tych pytań na które całe życie szuka się odpowiedzi

Cytat:
Ja dzis jadlam Grycana ahh ja jesli mam juz isc na basen to zeby nauczyc sie w koooncu plywac bo przy plywaniu duuzo sie chudnie
Tak mówisz? O to mnie podbudowałaś w moim odchudzaniu Zaraz właśnie idę na basenior (Grycany.. )

Cytat:
To lubimy to samo ;] Ja jeszcze lubie Neonowke, o ile dobrze napisalam :P
O to to też lubie Tak to też niektórym zdarzają się fajne skecze, ale jakoś tak nie mam przekonania

Cytat:
to wytrwala jestes ja bym tak nie mogla ale w sumie ost nawet rzadziej jem tego typu rzeczy... moze niedlugo w ogole sie odzwyczaje od niezdrowej zywnosci
Oj no może tak być I będziesz się obkupywać w sklepach z żywnością ekologiczną - ostatnio widziałam babke jak wychodziła z takiego sklepu z dwoma siatami - nie mam pojęcia co ona tam nakupowała, może 5 kilo soji?

Cytat:
No wlasnie...Ale szybko zleci ten rok i potem maturka. Mi baardzo szybko zlecialy 2 lata w LO... Laczymy sie w cierpieniu hehe
Mi szybko roczek zleciał, i skoro mówisz to drugi też będzie hop siup... Brrr.. matura

Cytat:
Masz racje, ze wzgledne pojecie. To bede 3mac za Ciebie kciuki zeby udalo Ci sie schudnac Uda cie sie, ja w to wierze
O dziękuje Nie mogę Cię teraz zawieść! Mam motywacje

Cytat:
A co juz tanczylas? Ja sie zastanawiam czy w gda sa tego typu szkoly tanca... ale pewnie sa.
Hehe, niestety nie Ale byłoby to ciekawe przeżycie Napewno są tam takie szkoły, Bożenko Gdańsk to przecież nie jakieś zadupie! (przynajmniej mi się tak wydaje, a byłam w Gdańsku z 7 lat temu hehe)

Cytat:
Oj... Ale dobrze, ze chociaz z kims sie tam zakolegowalas Moja kl tez jest po czesci falszywa, ale ja staram sie byc raczej z boku i nie wtracac sie w rozne sytuacje... Niech zalatwiaja to miedzy soba.
No i ja też przybrałam taką strategie

Cytat:
Ja tez nie wiem czy sie przyda, ale brzmi ciekawie hehe Bedziesz nam podzrucac pomysly do skeczy o tematyce chemiczno biologicznej
hehe, nie wiem czy byłyby wtedy te skecze śmieszne, ludzie chyba by mogli coś nie coś nie zrozumieć

Cytat:

Angel sjuper że jesteś, w ogóle WELCOME i nadrabiaj, nadrabiaj!

Cytat:
za Twój powrót
Luna Ty za wszystko potrafisz pić Żebyśmy tylko nie musiały zawozić Cie na wytrzeźwiałke!

Cytat:
czemu mówisz na mnie kundel ?
Bo była taka bajka Disneya 'Zakochany Kundel' i to było takie słodkie

Cytat:
czyli wszystko się dobrze układa!

Cytat:
Tzn. nazwałam tak ten sklep, ale tam nie ma samych nike. Jest też puma, rbk i inne takie. Misz-masz, wszystko w jednym
Aha, aha rozumuje

Cytat:
Musze sie przyznać, że pierwszy raz jadłam te lody. Tyle pochlebnych opini o nich słyszałam, wiec sie skusiłam. I rzeczywiście karmelowe smakują jak prawdziwe krówki
Skusiłaś się i chyba nie załujesz? Wg mnie to są najsmakowniejsze lodziki jakie jadłam Kiedyś nigdy nie lubiałam czekoladowych, a jak zjadłam Grycanowskie to mmmm..

Cytat:
Widziałam oba te filmy Statek oglądałam jeszcze u kolegi, dawno dawno temu, ale pokazywał mi tylko te straszniejsze urywki, bo ogólnie to mieliśmy oglądać co innego. No i kilka lat później objerzałam Statek z koleżankami. Miałyśmy faze na horrory i prawie codziennie oglądałysmy inny. Dlatego teraz mi sie wszystkie horrory mieszają Koszmary z ulicy wiązów też są bardzo fajne, ale to już starsze filmy
Koszmar z ulicy wiązów, pamiętam szedł jak byłam mała na tvn7 czy tvn i zawsze po cichu w nocy oglądałam, bo mama mi zabraniała, mówiła że ona kiedyś oglądała i się bała, ale dla mnie to było fajne

Cytat:
A największe 'schizy' miałam po 13 duchów. Film niezbyt straszny, ale do tej pory sie czasem się boje wejść do wanny, w obawie że kobieta kąpiąca się w krwi mnie zasztyletuje
Uo jej, nie oglądałam 13duchów bo miałam porysowaną płyte i niechodziło Takie to było straszne?! Lece do wypożyczalni

Cytat:
A książka Lśnienie sie troche różni od filmu. W książce wcale ten Jack nie całuje się z tą kobietą/truposzem z wanny. Za to ten truposz dusi Dannego. A co sie dzieje na końcu filmu?
Na końcu filmu Jack chyba zamarza w labiryncie takim co był przed tym domem w którym on pracował (nie wiem czy to było w książce więc mówie obszernie) albo wylatuje z tego labiryntu troche za późno (nie pamiętam) bo ta jego żona z dzieckiem uciekają - wsiadają do pługa, którym wcześniej policjant (czy to był jakiś szeryf) przyjechał i odjeżdżają. No takie głupie zakończenie (z tego co pamiętam)

Cytat:
Wybacz, że nie wzięłam ale sama też nie wzięłam, nie miałam nic do pisania jak go spotkałam Ale chłopaczek jest przemiluusi

Cytat:
A jak będziemy się nazywać?

Ooo, no i co faktycznie działa? Recenzje widziałam niezłe, ale od sprawdzonej osoby cza się dowiedzieć

Cytat:
Super! Cieszę się, że Ty sie cieszysz
A ja się cieszę, że wy się cieszycie i również się cieszę i oczywiście

Cytat:
Ale z Ciebie optymistka

Cytat:
Kurcze szkoda że chorusiasz teraz, ale nie zmarnowałaś tych dwóch tygodni i skoro mówisz że mogłabyś się jeszcze tydzień tak ponudzić to znaczy że było "FaJoSkO"

Cytat:
No, no żadne flirtuje, nie mogłam go przecież rozkojarzać bo by jeszcze nawet na 3 miejscu nie przyjechał
Stary 2007-08-16, 09:01   #473
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
ale Ci fajnie, jeej

NA POSTERUNKU!
Zdjęcia pokaże wieczorkiem, bo musze je pozmniejszać, ale będą napewno!
Cytat:
Paula -

Ty szczęściaro jedna!
Zmniejszaj foty i wklejaj, szczególnie z Ventylem

łomajgad.

Zmykam zmyć maseczke, ubrać sie i do Chorzowa.

a gdzie takie kupiłaś?! Jeju zazdroszcze też Miłej podróży Kiedy wracasz?

Cytat:
pewnie, ciesze sie jak cholera

nie chciałam

Super moje szczęście z Wiesiem to nic w porównaniu z Twoim z Ventylem ciesze sie razem z Tobą że byłaś tam i dostąpiłaś tego zaszczytu
przepraszam że wyprzedziłam Cie z tym postem ale całkiem zapomniałam że tam będziesz

a fotek jeszcze nie widziałam żadnych, więc czekamy na Twoje
Ok, ok, będą wieczorkiem, teraz zmykam na basenik, chciałam Was tylko troche pokomentować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-16, 09:25   #474
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

Luna Ty za wszystko potrafisz pić Żebyśmy tylko nie musiały zawozić Cie na wytrzeźwiałke!

Bo była taka bajka Disneya 'Zakochany Kundel' i to było takie słodkie

czyli wszystko się dobrze układa!

nom ja potrafie za wszystko pić ale coś Ty, jeszcze tak źle ze mną nie jest

pamiętam, rzeczywiście słodkie ale żeby odrazu kundel ?

tak

Cytat:
NA POSTERUNKU!

Ok, ok, będą wieczorkiem, teraz zmykam na basenik, chciałam Was tylko troche pokomentować
jestem jestem

to czekamy
Stary 2007-08-16, 16:28   #475
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
JEZU DZIEWCZYNY!
O zesz w morde jeza ale sie rooozpisalas! i jaka happy
Ale Ci zazdroszcze spotkania z Vettelem... a zdjecie to pewnie nad lozkiem powiesiesz co? hehe autograf tez masz? bo moze slepa jestem i zle przeczytalam :P to pochwal sie nam fotkami z checia poogladam Pewnie jak z bliska ogladalas to wrazenia tym bardziej byly wieksze ja tylko jakies urywki w tv widzialam ;/ i masz kawalek opony Bridgestona super hyhy Szkoda tylko, ze Robercika tam nie spotkalas, bo jakbys miala z nim fotke to juz wogoole tak bym Ci zazdroscila ze ohoho
Stary 2007-08-16, 16:34   #476
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Kas!a a gdzie kupilas zeszyty z Kubica? bo ja takich nie widzialam Teez chce je miec, no!

Juz jutro zaczyna sie pit lane park... a mnie tam nie bedzie, buu
Ale w tv chyba jakas relacje z tego pokaza przynajmniej mam taka nadzieje. Wczesniej chyba jakas dziewczyna napisala, ze sie tam wybiera i pokaze fotki

A ja sie przed chwilka dowiedzialam, ze brat ponformowal mame, ze dokladam sie do glosnikow, a ja nic o tym nie wiedzialam :| dobrze wiedziec
Stary 2007-08-16, 16:38   #477
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:

O jej... jak on mogl nam to zrobic! co za malpa z niego! Ale nasza firma ochroniarska zaraz sie tym zajmie no nie? Nie bedzie sobie chlopak na zaduzo pozwalal. Bo z nami nie ma zartow
Stary 2007-08-16, 16:42   #478
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Ok dziewczyny, ja znikam, bo zapomnialam, ze nasi chlopcy garaja w siatke, a to juz drugi set jest :P
Zajrze do Was pozniej jak wygonie brata... ale jakos sobie z nim poradze Jak cos 3majcie za mnie kciuki, zeby mi sie udalo
Stary 2007-08-16, 18:37   #479
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszcze
i tak ma być

Cytat:
Skusiłaś się i chyba nie załujesz? Wg mnie to są najsmakowniejsze lodziki jakie jadłam Kiedyś nigdy nie lubiałam czekoladowych, a jak zjadłam Grycanowskie to mmmm..

Uo jej, nie oglądałam 13duchów bo miałam porysowaną płyte i niechodziło Takie to było straszne?! Lece do wypożyczalni

Wybacz, że nie wzięłam ale sama też nie wzięłam, nie miałam nic do pisania jak go spotkałam Ale chłopaczek jest przemiluusi

A jak będziemy się nazywać?

Ale z Ciebie optymistka
No, rzeczywiście najsmakowitsze Jak prawdziwe krówki smakowały

13 Duchów nie było straszne, chociaż ta jedna scena w wannie mnie trochu wystraszyła

Wybaczam, ale następnym razem jak będziesz podrywać jakiegoś kierowce F1 to nie zapomnij o wzięciu autografu i spisaniu listy jego przystojnych kolegów, którą chętnie przejrzę

Nie wiem, a co proponujesz? Może 'Fanatyczne fanki formuły 1 i jej przystojnych i mniej przystojnych kierowców' ?W skrócie FFF1JPIMPK.
Nie, bez sensu

Właśnie przed chwilą przestałam się optymiścić.

Cytat:
NA POSTERUNKU!
Zdjęcia pokaże wieczorkiem, bo musze je pozmniejszać, ale będą napewno!
Oczekuję zdjęć, już jest 'wieczorkiem'

Cytat:
a gdzie takie kupiłaś?! Jeju zazdroszcze też Miłej podróży Kiedy wracasz?
Cytat:
Kas!a a gdzie kupilas zeszyty z Kubica? bo ja takich nie widzialam Teez chce je miec, no!
Kupiłam w Tesco. Ale widziałam takie same, tyle że w twardych okładkach w emipku.

Cytat:
Ok dziewczyny, ja znikam, bo zapomnialam, ze nasi chlopcy garaja w siatke, a to juz drugi set jest :P
Zajrze do Was pozniej jak wygonie brata... ale jakos sobie z nim poradze Jak cos 3majcie za mnie kciuki, zeby mi sie udalo
wygrali

wymiana książek:

Stary 2007-08-16, 18:40   #480
*angel1710**
Zadomowienie

Paula z niecierpliwością czekam na zdjęcie z moim Sebastianem

apropo któraś jeszcze oprócz Bożenki oglądała dziś siatkę? szkoda, mi tego jednego seta bo poniekąd wstyd, ale co tam, bardziej zdruzgotana byłam tą awanturą w 3 secie, aż sama nie wiedziałam czy się smiać cz płakać
w ogóle jaja były jak Raul odbił tą piłkę, a ona jeszcze nie dotknęła podłogi, przez chwile myślałam, że go wyrzucili z boiska

ps: widziałyście pana z nr 2 ? dla mnie fajny

dobra idę dalej marzyć o mojej Grrrecji
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości