"Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 " - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-18, 17:30   #451
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "

Monia do laryngologa trzeba mieć skierowania dziś rano dzwoniłam a jestem 120 km od mojego rodzinnego lekarza i nie mam jak skierowania załatwić Jak mi nie przejdzie to chyba znowu na pogotowie się przejadę bo to niemożliwe, żeby to tylko było podrażnienie. Raz już miałam zapalenie ucha i teraz bol jest taki sam. Do tego gardło mnie boli ledwo przełykam Co do zaburzeń odżywiania ja jak mam napad to biorę leki przeczyszczające mam wyrzuty sumienia i nie chce mi się żyć więc coś jest nie tak

Meeedzik u mnie też jest takie gadanie szczególnie ojciec Temu mi się nie chce jeździć i ich odwiedzać ale czasem muszę szczególnie teraz w wakacje bo nie mam szkoły tylko siedzę sobie w mieszkaniu sama poza tym jestem na ich utrzymaniu

Baletnica, tinek śliczne zdjęcia żebym ja tak wyglądała..

Loczusiek o kurde kiedy ja ostatnio pierogi jadłam a uwielbiam te z kapustą i grzybami Ale 14 to rzeczywiście przegięcie choć nie ma się co przejmować zjadłaś raz więcej nie zjesz głowa do góry

A ja to w ogóle dziś na plaży z koleżanka byłam więc się trochę opaliłam

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:47   #452
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "

Baletnica dziękuję cieszę się, że weekend udany, a waga na pewno szybko wróci do normy jak skończy się @
Śliczne zdjęcia, jesteś piękną kobietą i uwielbiam Twoje nóżki no i włosy masz piękne
Monia no i koniec kropka teraz tylko takie posty chcę od Ciebie czytać
Tinek jaka Ty zgrabniutka jesteś i jaka śliczna, po buźce widać, że jesteś miłą i sympatyczną osobą
Karola no u mnie mama ciągle gada, a teraz przyjechał wujek i on też zaczął czasem to mam dość i aż jeść mi się odechciewa, bo naszykuję sobie kolację, przeważnie 2 kromki chleba a mama nawet z tego powodu marudzi, że co to są 2 kromki, że ze 4 powinnam zjeść i zaraz się zaczyna :/
A co do ucha to mam nadzieję, że przejdzie Ci i przestanie boleć
Stary 2011-07-18, 18:17   #453
Dorisek16
Raczkowanie

Eivor po krótce ci wyjasnie
kiedys wazylam 58,5 to bylo w ostatniej klasie technikum, pozniej zapadlam na ortoreksje, z tego wpadlam w anoreksje, anoreksja bulimiczna, i niestety teraz kompulsy w polaczeniu z bulimia i dlatego przytylam. w czasie jak mialam ano schudlam do 48,49 bylam wychudzona i z czasem zaczelam miec napady w czasie ktorych potrafilam zjesc nawet 11 000 kalori czyli tyle co kilka osob, a teraz jak mam napad to automatycznie prowokuje wymioty i tak juz dluugi czas sie to ciagnie,
choruje na ed juz dllugo, chcialabym podjac leczenie ale niestety pracuje za granica i nie mam jak, stad sie wziely moje dodatkowe kilogramy
monia, meedzik nie wiem co wam zrobie jak bedziecie sie klocic o to ktora jest chudsza. obie jestescie mega szczuple a u moni optycznie wyglada ze ma chudsze nogi bo jest wyzsza

Edytowane przez Dorisek16
Czas edycji: 2011-07-18 o 18:25
Dorisek16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:46   #454
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
jak dla mnie to przy 60 wygladalas dobrze
Nie no gdzieee

Cytat:
Napisane przez karoolciaq Pokaż wiadomość
Kochane, pomóżcie mi! Jutro mój TŻ ma urodziny. Planuję przygotować romantyczną kolację. Mnóstwo świeczek, pyszna kolacja, wino, nowa bielizna, jakaś meeeega sexi. Jak myślicie, co powinnam na tą kolację przygotować? Macie jakieś pomysły na taki romantyczny wieczór?
Ho ho
Mój zawsze z zapałem pożera lasagne albo bakłażany faszerowane czymś.

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Ale dziś okropna pogoda ;( ciemno, zimno i pada co chwilę. BEZNADZIEJA!!!!!! Co do qrwa za lato!!! żeby chociaż 3 dni ciepła nie było!!!!!

Eivor i dobrze, że jest 50,2 !! Widziałam te zdjęcia które wrzuciłaś no to przy 60 kilogramach rzeczywiście ładnie nie było bo uda miałaś spore a przy 48 wyglądałaś jak nieboszczyk a praktycznie już sam szkielet. Myślę, że dla Ciebie było by idealnie 52-53 ale jeśli teraz się dobrze czujesz to oczywiście zostań już taka tylko BROŃ BOŻE nie chudnij!
Ja akurat jestem szczęśliwa, że ciągle pada, lubię deszcz i nienawidzę upałów

Jak na moje oko 52-53 to ciut przydużo, dorzucam fotkę jak to ostatnio wyglądało - boczki się robią i tyłek nieszczególny.

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Wrzucam Wam moje dzisiejsze zdjęcie brat kupił telefon i pstryknął mi fotke troche nie wyraźne ale dla Was żebyście miały świadomość kto siedzi po drugiej stronie ekranu
Kolejny szczuplak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1070051.jpg (25,2 KB, 86 załadowań)

Eivor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:53   #455
sweetish
Zakorzenienie

Hej dziewuszki
melduję się, bo ostatnio tylko was podglądam. Postaram sie systematycznie udzielać, bp to troszke tak nie fair hehe, że tylko czytam, a o sobie nic a nic.
No wiec tak

Pobudka 8.
Śniadanie:herbata (3łyzeczki curku- nie kupilam jeszcze słodzika, ale to kwestia dni ) kromka chleba + połówka pomidora.
2. śniadania -napoj izotoniczny z Biedronki. BYłam na zakupach i nie bardzo mialam jak zjeść coś pozywnego, wiec tylko uzupełiłam płyny
obiad- zupa ziemniaczana zabielana-mała salaterka
kolacja-salaterka zmieszanych płatków Just fit -jogurtowych i egzotycznych.
Stanowczo za duza porcja, ale pracuje nad tym

Ponadto:
kawa z 3łyzeczkami cukru (jeszcze jedna przede mna ale nie mam mleka wiec musze poczekac na dostawe )
brzoskwinia, gruszka, ogórek mały
z grzeszków: lód rożek z Biedronki

To chyba tyle.
Jest prawie 20 i super byłoby, gdybym juz nic nie jadła Zobaczymy, czy się uda.

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 19:11   #456
piekielkoo
Zadomowienie

O rany ale Wy dużo piszecie nie nadążam
Za długo by mi schodziło przy pisaniu i czytaniu tego wszystkiego bo jestem na 3 forach. I chyba wymiękam

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Patrze na wasze zdjęcia i jestem przy Was gruba Ale chyba nie dojrzałam do tego żeby wskoczyc w rozmiar 36.
Doprowadzę skórę do porządku przy 65 i może kiedyś jeszcze będę chciała sie poprawić, ale całą duszą i ciałem mam dośc ćwiczeń diety i calego odchudzania chodź dzisiejszy dzień na 5+ Pod względem dietowym i ćwiczeniami
Stary 2011-07-18, 19:11   #457
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorisek16 Pokaż wiadomość
monia, meedzik nie wiem co wam zrobie jak bedziecie sie klocic o to ktora jest chudsza. obie jestescie mega szczuple a u moni optycznie wyglada ze ma chudsze nogi bo jest wyzsza
I mi też się tak wydaje
Monia obiektywne zdanie osoby, która patrzy na nas obie z boku i może porównać

Eivor moim zdaniem też dobrze wyglądałaś ja teraz jak założę obcisłe dżinsy to też mam takie boczki a tyłeczek masz fajny

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 19:19   #458
monika01011986
Zakorzenienie

Jestem już jestem Zaraz Wam poodpisuję tylko chce zdjęcie zrobić moich nowych butów bo dzisiaj przyszły i Wam pokazać

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 19:37   #459
Dorisek16
Raczkowanie

No to czas na moj jadlospis:
ś: musli z jogurtem
II ś: maly jogurt + jablko
5 łyżek zupy krem z kurczka
o : mala piers z kurczaka+ maly burak
k: 2 duze jajka na twardo

mam nadzieje ze nic mnie nie podkusi na dodatkowe kalorie,
pozdrawiam
Stary 2011-07-18, 20:41   #460
olaoo87
Raczkowanie

No to moja dzisiejsza spowiedź.
Ś: kawałek chleba razowego z siemienim lnianym (i z tego opakowania wyszło, że 136kcal) z serkiem i pomidorem i pasztetem i pomidorem. To będzie z jakieś 200kalorii plus herbata zielona.
II ś: (nie chciałam jeść dugiego śniadania ale byłam glodna), parówka w środku z papryką 100kalorii
O: 2 kostki ryby z serem na oliwie z oliwek to będzie gdzieś 350kcal i taka mini surówka (ser feta+ogórek kiszony) 50kcal
P:deser satino taki z bitą śmietaną czekoladowy 170kcal gdzieś na forum znalazłam
K:lód włoski mały śmietankowy 150kcal też na forum znalazłam
No to mi wyszło coś koło 1020kalorii. Czyli dobrze co?

Nie chciałam wam mówić ale powiem w środę bronię pracę magisterską... Boję się strasznie bo nie powiem TŻ pomógł mi ją napisać. Dzisiaj zakuwałam pytania (75pytań ) i przeczytałam całą pracę. Każdy rodział streszczałam. Jutro muszę jeszcze dwa pytania się nauczyć i z głowy z pytaniami. Przeczytam jeszcze z dwa razy pracę i powinnam miej więcej wszystko wiedzieć. Na licencjacie tak się zestresowałam, że komisja była prawie pewna, że sama pracy nie napisałam. Ja już tak mam. Strasznie się stresuję . Dzisiaj jest poniedziałek a ja już się stresuję . Tymbardziej, że wybrałam zły temat pracy magisterskiej i mogą mnie zagiąć .

Jestem strasznie głodna i idę chyba się położyć żeby nic nie zjeść.
olaoo87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 20:46   #461
_Baletnica_
Zadomowienie

U mnie dzisiaj:
- jogobella light plus kromka chleba ziarnistego
- mały talerz spaghetti
- kawałek tortu
- pomidor z jogurtem z 2kanapkami chleba ziarnistego..

ale jutro będzie lepiej...zaczynam walkę z pełną parą!
Stary 2011-07-18, 20:56   #462
monika01011986
Zakorzenienie

Zdjęcia zrobione i później Wam wkleje tylko najpierw poodpisuję
Ja dzisiaj byłam na długim spacerze z synkiem i teściową. Pogoda była naprawdę śliczna popołudniu i wybrałyśmy się na kawę do mojej teściowej córki czyli mojej szwagierki (mój mąż ma dwie siostry). Ogólnie to dziś trochę zgrzeszyłam bo zjadłam kilka ciastek...
śniadanie : 50 g Just Fitów z owocami + 3 łyżki otrębów + szklanka mleka 2%
śniadanie 2 - kawa rozpuszczalna z mlekiem i słodzikiem + mini gofr i 1 ciastko kruche z posypką cukrową
obiad - duża gotowana marchewka a po chwili 7 pierożków z serem twarogowym (prawie tego sera tam nic nie było;p) polane jogurtem naturalnym z łyżeczką cukru
podwieczorek - kawa rozpuszczalna z mlekiem i słodzikiem + 3 ciasteczka takie małe - jedno z odrobinką marmolady i dwie kokosanki
kolacja - 1 kromka chleba z pasztetem i szynką konserwową + 4 małe ogóreczki prosto z krzaczka + kawa Inka z odrobinką mleka i słodzikiem

No dobra wkleje Wam fotki i biorę się za odpisywanie Wam
na większości zdjęć zasłoniłam twarz no bo wiecie jak to jest zwłaszcza gdy pokazuje się więcej ciałka Jedno zostawiłam w całości abyście zobaczyły, że to naprawdę ja bo jak oglądam te zdjęcia to aż nie wierze że to rzeczywiście Ja!

Obraz 060.jpg

Obraz 061.jpg

Obraz 062.jpg

Obraz 063.jpg

buty.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-18, 21:16   #463
aniaczyrek
Raczkowanie

hej kobitki trochę mnie tutaj nie było, jakoś ostatnio zabiegana jestem, oj jak wam zazdroszczę tej determinacji, ja miałam taki grzeszny weekned że szkoda gadać na tygodniu jeszcze się 3 mam ale w weekend to koszmar ciągle jakaś okazja na coś pysznego i nie dietetycznego ...
no nic dziś już jest trochę lepiej .... na wadze to już nawet pisać nie będę bo szkoda się warzyć... mniej nie jest a tylko kg do przodu eh no nic może się jakoś unormuję....
a dziś
s 1/2 b razowej i troszkę sałatki jarzynowej
2s kawa i kawałek placka z jagodami u cioci
o fasola szparagowa , 2 ziemniaczki i jedno skrzydełko
k: 1/2 b razowej i troszkę sałatki jarzynowej

Moniu twój mąż musi być z ciebie dumny taka metamorfoza ja sama z podziwu wyjść nie mogę a jak ci zazdroszczę tej figury i determinacji JESTEŚ WIELKA

Baletnico ślicznie wyglądasz i ten twój styl ubioru - uwielbiam

Wzrost : 170 cm ;
2011: marzec: 74kg
;kwiecień:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesień 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d.

Edytowane przez aniaczyrek
Czas edycji: 2011-07-18 o 21:18
aniaczyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 21:28   #464
Dorisek16
Raczkowanie

olaoo87 ja tez sie zawsze strasznie stresuje, glos mi drzy, rece trzesa ze szkoda gadac wiem co czujesz ale bede 3mac kciuki
dasz rade
Stary 2011-07-18, 21:32   #465
monika01011986
Zakorzenienie

Baletnico no w końcu jesteś Z tym postem to rzeczywiście mnie wyprzedziłaś Ty pisałaś a ja myślałam właśnie o Tobie Zdjęcia boskie!!!!! Idealną masz figurę - kompletnie nie ma się do czego przyczepić. Nóżki to w ogóle jak u modelki!!! Figura wzorowa No i jakie masz piękne długie włosy!!!! Tylko pozazdrościć!!!!
Co do makijażu to nie używam tylko kredki. Najpierw kładę cień z Rimmel kolor Metalic nr 103 na powiekę górną i dolną i palcem rozprowadzam delikatnie na łuk brwiowy , na to nakładam pigment (kupiłam na allegro i to nie jest żadnej firmy) kolor ciemny brąz ze złotem i też lekko rozmazuje go. Później robię kredką kreski, i na koniec maluje rzęsy czarnym tuszem. Niby to proste ale rzeczywiście trzeba mieć "rękę" do tego żeby to jakoś w miare wyglądało

Tinek no dziękuję Chyba tylko ten wzrost mój sprawia że wyglądam szczuplej bo w rzeczywistości jest inaczej. Twoje dzisiejsze menu jest super i tak trzymaj No a zdjęcia bomba! Zastanawiam się z czego Ty się odchudzasz? Laseczka taka że szok. A z buźki też widać, że strasznie miła babeczka z Ciebie

Loczusiek 14 pierogów????? Ulalala Ja zjadłam dziś 7 pierogów i prawie były puste w środku a ciągle mam wyrzuty sumienia ;p Nie możesz zasłaniać się Ty, że zdenerwowałaś się bo kot chciał zapolować na żmiję. Kot za Ciebie nie schudnie przecież Musisz się nauczyć nad tym panować bo inaczej będzie Ci trudno schudnąć.

Karolinko ja wiem, że trzeba mieć skierowanie i w dodatku się długo czeka, dlatego ja wolę zapłacić te 70 zł i iść prywatnie w ten sam dzień. Byłam raz i teraz wiem co mam brać jak ucho boli a jak sie mi leki kończą to rodzinny mi wypisuje A co do Twoich napadów to każda odchudzająca się osoba tak ma, ponieważ chce się schudnąć a tu zjesz coś zakazanego i dupa bo kilogram do przodu a nie w tył. A zachcianki ma z nas każda bo to jest przez nasz zrypany cykl miesiączkowy.

Meeedzik no więc koniec awantury hihihi od dzisiaj rozejm

Dorisek optycznie wygląda - dobrze napisałaś a chudsze nie są !! ;p No ale miałam już się nie kłócić więc nic już nie mówię więcej

Eivor upały są strasznie męczące ale deszcz chyba gorzej ;/ Co do zdjęcia no to może i faktycznie przy 53 kilo boczki miałaś dlatego zostań przy 50 ale a ni grama mniej!!!!

Sweetish na kolację płatki? Węglowodany? Nie jemy tego na noc!
Zamień jedzenie ze śniadania na kolację i na odwrót to będzie ok.

Piekiełko co Ty mówisz?????????? Poddajesz się??? No co Ty>?

Ola ja na maturze ustnej z polaka tak się ze stresowałam, że wszystko mi z głowy wyleciało i ledwo zdałam ;/ dostałam tylko 34%!!! W domu wszystko umiałam ale jak stanęłam przed komisją to pusto w głowie miałam. Na angolu poszło mi lepiej bo dali mi 75% ale gdyby nie stres to spokojnie miałabym 100% bo ja kocham angielski i zawsze miałam 5 na koniec w każdej klasie. Życzę Ci powodzenia aby jakimś cudem ten stres Cie nie zjadł!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-18, 21:36   #466
murka04
Zadomowienie

tinekk ale masz sympatyczną twarz, widać że jesteś fajną dziewczyną i wyglądasz super, ja bym tylko popracowała u Ciebie nad talią bo masz chyba taką prostą budowę co? pokręcisz hula hoopem trochę i będziesz jak marzenie
monia chodź w rozpuszczonych włosach, ślicznie Ci w takich! a miałaś kiedyś grzywkę na bok może? jakoś tak mi się wydaje że byś ładnie wyglądała a buty śliczne, sama bym kupiła takie na wesele ale ja to mam strasznie chudą stopę i bez paska nie mogę nosić butów bo mi spadają
ola na pewno pójdzie Ci świetnie, sama widzisz że umiesz pytania a zwykle Ci którzy tak się denerwują mają najlepsze wyniki
Baletnico chyba Cię zamorduję, ja tu się zachwycam każdym najdrobniejszym włoskiem na mojej głowie a Ty wklejasz zdjęcia takich pięknych włosów! oddaj mi je no i wyglądasz świetnie, na tym zdjęciu w ogóle nie widać że jesteś bez makijażu masz bardzo czystą cerę

znów ledwo żyję, takie męczące są te dni ostatnio pełne wrażeń. butów oczywiście nie znalazłam bo z moją chudą stopą to jest niemożliwe, najśmieszniejsze jest to że ona mi ani nie tyje ani nie chudnie, kiedy ważyłam 54kg miałam identyczną i też nie mogłam kupić butów na obcasie nienawidzę kupować butów. z dietą dziś nieciekawie, bo zjadłam snickersa i pół paczki orzeszków w posypce paprykowej, Tż mnie namówił a ja nie mogłam się powstrzymać więc nie nastawiam się że zobaczę na wadzę te 45 w środę, no niestety.

chyba zaczynam mieć obsesję, codziennie sprawdzam czy przypadkiem włosy mi nie urosły ..

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 21:54   #467
monika01011986
Zakorzenienie

Aniu mój mąż wcale nie jest dumny ;( ciągle tylko gada mi, że on nie lubi takich chudych kobiet i że ja nie mam już tyłka i cycków i nie ma za co łapać ;( Ale zauważyłam że ogólnie jakbym bardziej się mu podobała bo częściej mnie przytula, całuje,dotyka i chętnie bierze na ręcę choć być może to tylko dlatego, że widujemy się co 2 tygodnie... sama nie wiem
No i dziękuję Ci ja też ciągle nie wierzę, że udało mi się tyle schudnąć. W życiu bym nie pomyślała, że kiedyś zobaczę 5 z przodu!!!
Ale nogi nadal mam za grube i muszę nad nimi popracować i zgubic koniecznie te 3 kilo.

Mureczko ja wyglądam jak czarownica w rozpuszczonych włosach ;p Mój mąż powiedział że woli mnie w kitku bo w rozpuszczonych włosach mam taką długą i chudą twarz. A grzywkę kiedyś miałam taką normalną do brwi a potem już coraz dłuższą bo zapuszczałam. Na bok tez próbowałam nosić ale nie pasowało mi. No z butami to ciężko jest, ja mam znowu trudno bo mam duży rozmiar i ciężko mi dostać ładne buty. ;/ Dlatego zamawiam na allegro bo tam jest wielki wybór
A jak włosy? Poprawiło się coś? Widzisz jakąś różnice?

Ide się kąpać i tez sobie Waxa nałożę dzisiaj tak mi włosy wypadają znowu, że masakra jakaś ;/ trzeba kupić cynk chyba i jakiś szampon typu Radical. Waxa już mam Niedługo wracam!!! Lecę do wanny

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-18, 22:00   #468
murka04
Zadomowienie

monia wcale nie jak czarownica moim zdaniem ładniej Ci w rozpuszczonych w ogóle lubie kiedy kobieta ma długie włosy opadające na ramiona, to wygląda tak uwodzicielsko a powiem Ci że naprawdę widzę różnicę po Waxie i Dermenie, włosy już nie wypadają tak mocno, nie wyjmuję ich z buzi najwięcej wypada przy myciu. za to są bardzo gładkie. jeszcze dłuuuuga droga do moich wymarzonych, zdrowych włosów ale poprawa jest

Stary 2011-07-18, 22:11   #469
_Baletnica_
Zadomowienie

Dziękuję dziewczyny...niby fajnie mieć długie włosy..ale ja coraz częściej myślę o ścięciu..mam ich serdecznie dość- plączą się, kołtunią i w ogóle..jak wstaję rano to pół godziny muszę je rozplątywać-szczotki nie używam.
jeszcze jak poszłam ostatnio do fryzjera to powiedział Mi za malowanie 250zł, no bo 3farby- mam strasznie grube włosy...więc nie stać mnie na to i od 10miesięcy chodzę z odrostami
Monia, ja też uważam, że w takim artystycznym nieładzie byłoby Ci bardziej do twarzy
Murka, pamiętaj, żeby włosy myć delikatnie, nie suszyć ich pocierając ręcznikiem..tylko mokre zawinąć w ręcznik, i nie czesać mokrych włosów. Cebulki po myciu są bardzo słabe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 22:17   #470
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dorisek16 Pokaż wiadomość
Eivor po krótce ci wyjasnie
kiedys wazylam 58,5 to bylo w ostatniej klasie technikum, pozniej zapadlam na ortoreksje, z tego wpadlam w anoreksje, anoreksja bulimiczna, i niestety teraz kompulsy w polaczeniu z bulimia i dlatego przytylam. w czasie jak mialam ano schudlam do 48,49 bylam wychudzona i z czasem zaczelam miec napady w czasie ktorych potrafilam zjesc nawet 11 000 kalori czyli tyle co kilka osob, a teraz jak mam napad to automatycznie prowokuje wymioty i tak juz dluugi czas sie to ciagnie,
choruje na ed juz dllugo, chcialabym podjac leczenie ale niestety pracuje za granica i nie mam jak, stad sie wziely moje dodatkowe kilogramy
Kurcze, współczuję
Ale jest jakaś poprawa?

Cytat:
Napisane przez piekielkoo Pokaż wiadomość
Patrze na wasze zdjęcia i jestem przy Was gruba Ale chyba nie dojrzałam do tego żeby wskoczyc w rozmiar 36.
Spoooko, ja też na początku spojrzałam na fotki dziewczyn i stwierdziłam, że w życiu tak nie schudnę ale jakoś poszło (idzie? nie wiem, mamy inne figury )

Cytat:
Napisane przez olaoo87 Pokaż wiadomość
Nie chciałam wam mówić ale powiem w środę bronię pracę magisterską...
Przypomnij to będę trzymać kciuki

Cytat:
No dobra wkleje Wam fotki i biorę się za odpisywanie Wam
Świetnie wyglądasz w tej hmm tunice? sukience?

Cytat:
Eivor Co do zdjęcia no to może i faktycznie przy 53 kilo boczki miałaś dlatego zostań przy 50 ale a ni grama mniej!!!!
No, to się zgadzamy

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
monia wcale nie jak czarownica moim zdaniem ładniej Ci w rozpuszczonych w ogóle lubie kiedy kobieta ma długie włosy opadające na ramiona, to wygląda tak uwodzicielsko
Wg mnie też jej lepiej w rozpuszczonych.
I też uwielbiam długie opadające włosy, mrrr. U facetów też. Co mi przypomniało, że muszę ciut podciąć TŻta.

Baletnico, w życiu bym Cię nie poznała patrząc na fotki i avatar!

Trochę dziś poszalałam z obiadem... Zrobiłam zapiekankę z bakłażana, cukini, pomidora, czosnku i całej masy serów: pleśniowego, mozarelli, parmezanu i zwykłego. Ale pyszne było i bardzo sycące. Jeszcze mi na dwa dni zostało to może jedna porcja nie miała miliona kalorii.

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny...niby fajnie mieć długie włosy..ale ja coraz częściej myślę o ścięciu..mam ich serdecznie dość- plączą się, kołtunią i w ogóle..

Murka, pamiętaj, żeby włosy myć delikatnie, nie suszyć ich pocierając ręcznikiem..tylko mokre zawinąć w ręcznik, i nie czesać mokrych włosów. Cebulki po myciu są bardzo słabe.
Znam ten ból... W ciągu dnia robią mi się sfilcowane korkociągi i muszę je non stop rozczesywać grzebieniem z szerokimi zębami. A nie daj boże wiatr albo deszcz. Ale i tak nie chcę ścinać.
Jeśli chodzi o czesanie mokrych to np. kręcone najlepiej tylko na mokro. Ale olewam to i czeszę zarówno mokre jak i suche.

Eivor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 22:22   #471
dolly87
Raczkowanie

Hej Kochane! W niedziele wróciłam z Kołobrzegu, jestem mega wypoczęta. Dzis zrobiłam 5 prań (nie wiem, czy moja pralka to wytrzyma ), umyłam okna, pościerałam kurze. Na jutro mam odkurzanie i prasowanie Wróciłam ze zdwojoną siłą!
Niestety dietę zawaliłam, ale tego się spodziewałam. Niby nie jadłam takich ilości, jak kiedyś, ale prawie codziennie było coś słodkiego: raz lód, raz gofer i dwa razy mrożona kawa, a jeden dzień nawet sobie wypiłam 4 wściekłe psy- mam nadzieję, że dzidzi nie zaszkodzi
Codziennie była też smażona lub wędzona rybka.
Waga wzrosła, ale utrzymuje się na poziomie 69,5 kg, czyli już mniej niż było Dzisiaj zaczęłam dietę na nowo, ale wieczorem złapał mnie napad głodu i się najadłam tostów z dżemem i cini minisów z mlegiem
Jutro już postaram się nie grzeszyć! Muszę chyba znowu przestawić organizm na dobry tor, bo po urlopie jeszcze woła jeść
Mąż zadowolony z wyjazdu, wreszcie odpoczął i się wyspał

Ledwo przeczytałam, to co naklikałyście przez ostatni tydzień! Idziecie, jak burza! W trakcie czytania zaległych postów wskoczyła mi kolejna strona do przeczytania!
Podziwiam wasze zdjęcia, jesteście takie szczuplutkie i zgrabniutkie! Nie wiem, co ja tu robię ze swoim cielskiem?! Jak będę miała chwilkę, to postaram się wrzucić jakieś zdjęcie z wyjazdu. Tinek ma rację, że fajnie wiedzieć, kto siedzi z drugiej strony monitora
Lecę spać, bo oczy mi się same zamykają! Dobranoc!

PS
Chyba się od was uzależniłam, bo sprawdzam forum po kilka razy dziennie, a jak w hotelu laptop nie chciał mi się z siecią połączyć, to dostałam białej gorączki :P
dolly87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 23:01   #472
Dorisek16
Raczkowanie

Eivor jak narazie to nie mam napadu przez 9 dni bo trzymam sie dietki i mam nadzieje ze tak pozostanie choc codziennie bije sie z myslami niestety

dolly87 jestes w ciąży i pijesz??:pala :
A poza tym to ja tez sie uzaleznilam od tego forum bo co minute odswiezam stronke hihi
Stary 2011-07-18, 23:25   #473
monika01011986
Zakorzenienie

no ja już wykąpana powiem Wam, że od jakiegoś czasu nie lubię się kąpać w wannie - wolę szybki prysznic. Jak leżę to boję się ruszyć bo z każdej strony kości mi się wbijają w ten twardy plastik czy co to tam jest z którego zrobiona jest moja wanna. Najgorzej mam z kością ogonową - to już w ogóle masakra ;/ Nie wiem jak mam siedzieć ;/ Poza tym zaraz robi mi się gorąco i nie dobrze... a wcale woda nie jest jakaś mocno gorąca. Chyba się starzeje i zaczynam narzekać ;p
Umyłam włosy, nałożyłam Waxa i spłukałam po pół godzinie. Fajne są teraz, takie miękkie Ale przy nakładaniu tej maseczki wyleciało mi tyle włosów że masakra ;/ Muszę sobie koniecznie cynk kupić i Radicala. Jutro pójdę do apteki. A tak w ogóle to troche się głodna zrobiłam - ale tylko trochę. Nie będę już nic jadła, zrobię brzuszki i lecę spać.

Mureczko fajnie, że jest jakaś poprawa. Za jakiś czas będzie już dużo lepiej

Eivor no właśnie to jakaś taka tuniko-sukienka i dziękuję

Baletnico ja sobie sama co jakiś czas kupuję farbę i nakładam na górę na odrosty. Prosta sprawa. Też byś dała radę A tak w ogóle to nie masz żadnej koleżanki która by Ci nałożyła farbę jeśli sama nie chcesz? Po co iść do fryzjera i płacić 200 zł! Ja bym Ci zrobiła piekne włoski za free

Dolly to by było nienormalne gdybyś na wakacjach nie zgrzeszyła! I tak mało zjadłaś, ja to bym zjadła z 10 razy tyle ;p No i super że mąż zadowolony i urlop sie udał

Dorisek ale mnie rozbawiłaś tym tekstem do Dolly "Jesteś w ciąży i pijesz?" hehe, Dolly nie jest w ciąży tylko ma małą dzidzie którą karmi piersią no ale skąd mogłaś wiedzieć

No i mówicie że w nieładzie mi ładniej? hmmmmm no pomyślę nad tym, choć moim zdaniem taka fryzura mnie postarza. Więcej zdjęć Wam już nie będę wklejała takich typu "pozowanie". Jak dojdę do wagi 55 kilo to wtedy wkleję i powiecie czy jest różnica ;p Czyli może to będzie w przyszłym roku gdzieś bo pewnie szybciej nie uda mi się schudnąć hehe ;p Dobra uciekam ! Dobranoc ;*

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-07-18 o 23:29
Stary 2011-07-19, 00:20   #474
Dorisek16
Raczkowanie

no ja tez juz spadam spac
dobranoc dziewczynki
Stary 2011-07-19, 07:04   #475
tinekk
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny u mnie nad ranem była straszna burza grzmiało tak że od chyba 10 lat nie było takich huków, ale teraz świeci slonce i ma być dzis ok. 30 stopni ide wreszcie na basen z kuzynką i mam zamiar sie wreszcie opalić bo jestem blada jak ściana

Eldorado dziękuję bardzo za miły komentarz a buty to prezent od mamy i jestem w nich zakochana:P

Monia oj odchudzac sie to ja jeszcze mam z czego ( tak jak każda z nas sobie to wmawia ) napewno uda jak wspomniała baletnica bo może one i nie sa grube ale napewno nie sa szczupłe poza tym nacodzień raczej chodze w balerinach wiec jestem kurdupel i muszę doprowadzić je naprawdę do porządku a Ty to jesteś mega laska oddaj mi chociąz z 5cm odrazu sie będe lepiej czuła:P
A co do włosków to mi też sie bardziej podobasz w rozpuszczonych i też chetnię bym Cie zobaczyła w przedziałku na bok wydaje mi się ze bedzie Ci bardzo do twarzy spróbuj

Baletnica dziękuje za miły komentarz a co to za podjadanie jakiś smakołyków! miałaś sie trzymać od wczoraj dietki! Zaraz Ci kopa zasadzeżartuje jak dla mnie mozesz sobie czasem juz pofolgować bo wygladasz ślicznie i oddawaj opalenizne dziś bedę chciała coś od każdej z Was a co do melisek zamówiłam w niedziele zrobiłam już przelew także czekam mam nadzieje ze w tym tyg przyjdą już sie nie mogę doczekać zwłaszcza ze dodadza mi z 2 cm wysokości:P

Dolly tak jest z wakacjami niby z 1 strony lepszy czas na dietke bo wiecej owoców warzyw ruchu ale mimo wszystko cały klimat sprzyja podjadaniu także wybaczamy ale proszę wracać do rzeczywistości bo czas Nas goni!

Murka co do talii to masz racje musze nad nia popracować na tych zdjęciach nie mam jej w ogole! choć nie narzekam na nią tak bardzo bo w rzeczywistości nawet ja mam chyba te ciuchy mi jej odjęły ale talli nigdy za wiele to taki bardzo ładny dodatek w ciele kobiety

Uciekam na śniadanie standardowo owsianka na mleku z orzechami + kawałek ciasta, dzis ide na basen i nie wiem co tam bede jeść biore same owoce i zjem moze loda włoskiego z maszyny na kolacje standard 2 kanapki odezwę sie potem miłego i słonecznego dnia !
Zapomniałam sie pochwalić dziś na wadze 49,2 także super jestem szczęsliwa bo leci w dół i wreszcie wróce do swoich 49 a pozniej kontynuacja do osiągniecia swojego celu

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2011-07-19 o 07:21
tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 08:50   #476
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki ;*
U mnie dziś ładna pogoda ale chyba nie jest tak gorąco, żeby jechać na basen.
W ogóle wczoraj mieliśmy nieplanowany wypad na piwo, znajomi napisali, że za 10 minut po mnie przyjadą i mam być gotowa
Więc wczoraj wypiłam 2 desperadosy i koło 23 zjadłam Big milka w czekoladzie toffi pycha był! Fajny taki niespodziewany wypad na miasto.
Monia miał być koniec a Ty znów marudzisz na swoje śliczne nóżki
A zdjęcia śliczne, bardzo ładnie Ci w rozpuszczonych i ja też chciałabym Cię zobaczyć w przedziałku na boku i w takim nie ładzie, zrób kiedyś zdjęcia i pokaż
Murka no to super, że widzisz już poprawę na włoskach
Dolly jak na urlop to i tak nie wiele nagrzeszyłaś

U mnie dziś na wadze 46,7
Stary 2011-07-19, 08:56   #477
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Hej

Ale u mnie wczoraj wieczorem burza była
A z uchem wczoraj myślałam, że nie wytrzymam. Wzięłam chyba ze 4 tabletki przeciwbolowe przed snem a i tak nie pomogły, jak jeszcze siedzialam to ok ale jak się położyłam to ból był nie do zniesienia. Dzisiaj wstaje zero bólu ale za to całe włosy i poduszka w ropie chyba I widzicie jednak to zapalenie a głupia sucz na pogotowiu ze to tylko zaczerwienienie i że przejdzie No tragedia ! Idę zaraz wsadzę watę w ucho i idę na siłownię bo wczoraj nie byłam, na śniadanko zjadłam jogurt z musli plus pół jabłka

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-19, 09:24   #478
monika01011986
Zakorzenienie

hej chudzinki U mnie burzy wczoraj niestety nie było ;( I chyba raczej nie padało bo sucho jest na dworze. Pogoda póki co jest piękna! Błękitne niebo bez żadnej chmurki i mega słońce. Obawiam się niestety, że nie długo zacznie się chmurzyć bo tak zapowiadali na dzisiaj ;/ A jeśli się nie zmieni nic to chyba skoczę na plażę się poopalać ze starszym synkiem. No zobaczę jeszcze. Dziś synek mi zrobił pobudkę przed 9 ;/ także nie wyspałam się za mocno ;/ No ale na wadze dziś 57,8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! czyli już mniej Mam nadzieję, że jutro nie ujrzę znowu 58;/

Na śniadanie jak zwykle zjadłam 50 g Just Fitów z owocami + 3 łyżki otrębów + szklanka mleka 2%

Tinek
widzę, że większa ilość jedzenia Ci służy codziennie na wadze mniej Super!!!! A 5 cm moge Ci bardzo chętnie oddać - szczególnie z ud ;p Z przedziałkami mi nie do twarzy - wyglądam okropnie!

Meeedzik
nieplanowane imprezy i wypady są zawsze najlepsze ! A o nóżkach już nic nie mówię! Przynajmniej Twoich ślicznych bo moje jeszcze potrzebują 3 kilo zgubić koniecznie! Tak sobie myślę, że przy 55 kilo będą już ładnie wyglądały Co do włosów to chyba nie będę nic kombinować bo w innych fryzurach mi naprawdę żle, nieład na głowie mnie postarza a z przedziałkiem wyglądam masakrycznie!!!!

Karolinko ja to się Tobie dziwie, że Ty uwierzyłaś jakiejś babie która nie jest larygologiem i nie zajrzała Ci nawet tam porządnie głęboko do ucha. Być może zrobił Ci się w uchu jakiś zator ropny i wszystko Ci tam zalegało i bolało. Teraz jak to wyleciało to powinno być lepiej.

Ale mi się spać chce! ;(

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-19, 09:48   #479
murka04
Zadomowienie

u mnie tak jak i u moni oczywiście piękna pogoda, niebo błękitne i zaraz idę się poopalać na balkon niedługo pewnie bo mama ma zadzwonić do mnie, żebym poszła do miasta z kotem w kartonie żeby go oddać taki śliczny kociak mały, aż mi szkoda. zjadłam już bułkę z mortadelą, dziś będzie bez grzechów na pewno

monia a ja i tak będę się upierać przy tym przedziałku i włosach na bok np. z krótszą grzywką ale nie prostą, Ty masz takie długie te włosy i gęste musiałabyś wyglądać super!
tinekk oo tak talii nigdy za wiele, bardzo mi się podobają duże wcięcia
NeverGood tacy świetni są właśnie lekarze, mają w dupie pacjentów chcą tylko zarobić jak najwięcej, dlatego zawsze bronię się przed przychodnią czy szpitalem rękoma i nogami.

Stary 2011-07-19, 10:12   #480
monika01011986
Zakorzenienie

Ja jadę na plażę Za jakiś czas wrócę Zaczynają pojawiać się pojedyncze małe chmurki więc popołudniu faktycznie może ich być już dużo. No ale póki co słońca nie zasłonią bo są za małe więc mam szanse się opalić No to jadę! do później!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości