|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Wieczne Kutango
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
Monia do laryngologa trzeba mieć skierowania dziś rano dzwoniłam a jestem 120 km od mojego rodzinnego lekarza i nie mam jak skierowania załatwić
![]() ![]() Meeedzik u mnie też jest takie gadanie szczególnie ojciec ![]() ![]() Baletnica, tinek śliczne zdjęcia ![]() ![]() Loczusiek o kurde kiedy ja ostatnio pierogi jadłam a uwielbiam te z kapustą i grzybami ![]() ![]() A ja to w ogóle dziś na plaży z koleżanka byłam więc się trochę opaliłam ![]()
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
Baletnica dziękuję
![]() ![]() Śliczne zdjęcia, jesteś piękną kobietą i uwielbiam Twoje nóżki ![]() ![]() Monia no i koniec kropka ![]() ![]() Tinek jaka Ty zgrabniutka jesteś ![]() ![]() Karola no u mnie mama ciągle gada, a teraz przyjechał wujek i on też zaczął ![]() A co do ucha to mam nadzieję, że przejdzie Ci i przestanie boleć ![]()
#453 |
Raczkowanie
|
Eivor po krótce ci wyjasnie
kiedys wazylam 58,5 to bylo w ostatniej klasie technikum, pozniej zapadlam na ortoreksje, z tego wpadlam w anoreksje, anoreksja bulimiczna, i niestety teraz kompulsy w polaczeniu z bulimia i dlatego przytylam. w czasie jak mialam ano schudlam do 48,49 bylam wychudzona i z czasem zaczelam miec napady w czasie ktorych potrafilam zjesc nawet 11 000 kalori czyli tyle co kilka osob, a teraz jak mam napad to automatycznie prowokuje wymioty i tak juz dluugi czas sie to ciagnie, choruje na ed juz dllugo, chcialabym podjac leczenie ale niestety pracuje za granica i nie mam jak, stad sie wziely moje dodatkowe kilogramy ![]() monia, meedzik nie wiem co wam zrobie jak bedziecie sie klocic o to ktora jest chudsza. obie jestescie mega szczuple a u moni optycznie wyglada ze ma chudsze nogi bo jest wyzsza ![]()
https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg"]https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg[/URL] Edytowane przez Dorisek16 Czas edycji: 2011-07-18 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |||
Rozeznanie
|
Nie no gdzieee
![]() Cytat:
![]() Mój zawsze z zapałem pożera lasagne albo bakłażany faszerowane czymś. Cytat:
![]() Jak na moje oko 52-53 to ciut przydużo, dorzucam fotkę jak to ostatnio wyglądało - boczki się robią i tyłek nieszczególny. Cytat:
![]()
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
![]() melduję się, bo ostatnio tylko was podglądam. Postaram sie systematycznie udzielać, bp to troszke tak nie fair hehe, że tylko czytam, a o sobie nic a nic. No wiec tak ![]() Pobudka 8. Śniadanie:herbata (3łyzeczki curku- nie kupilam jeszcze słodzika, ale to kwestia dni ![]() 2. śniadania -napoj izotoniczny z Biedronki. BYłam na zakupach i nie bardzo mialam jak zjeść coś pozywnego, wiec tylko uzupełiłam płyny ![]() obiad- zupa ziemniaczana zabielana-mała salaterka kolacja-salaterka zmieszanych płatków Just fit -jogurtowych i egzotycznych. Stanowczo za duza porcja, ale pracuje nad tym ![]() Ponadto: kawa z 3łyzeczkami cukru (jeszcze jedna przede mna ale nie mam mleka wiec musze poczekac na dostawe ![]() brzoskwinia, gruszka, ogórek mały z grzeszków: lód rożek z Biedronki ![]() To chyba tyle. Jest prawie 20 i super byłoby, gdybym juz nic nie jadła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Zadomowienie
|
O rany ale Wy dużo piszecie nie nadążam
![]() Za długo by mi schodziło przy pisaniu i czytaniu tego wszystkiego bo jestem na 3 forach. I chyba wymiękam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Patrze na wasze zdjęcia i jestem przy Was gruba ![]() Doprowadzę skórę do porządku przy 65 i może kiedyś jeszcze będę chciała sie poprawić, ale całą duszą i ciałem mam dośc ćwiczeń diety i calego odchudzania chodź dzisiejszy dzień na 5+ ![]()
#457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Monia ![]() ![]() Eivor moim zdaniem też dobrze wyglądałaś ![]() ![]() ![]()
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Jestem już jestem
![]() ![]()
#459 |
Raczkowanie
|
No to czas na moj jadlospis:
ś: musli z jogurtem II ś: maly jogurt + jablko 5 łyżek zupy krem z kurczka o : mala piers z kurczaka+ maly burak k: 2 duze jajka na twardo mam nadzieje ze nic mnie nie podkusi na dodatkowe kalorie, pozdrawiam ![]()
#460 |
Raczkowanie
|
No to moja dzisiejsza spowiedź.
Ś: kawałek chleba razowego z siemienim lnianym (i z tego opakowania wyszło, że 136kcal) z serkiem i pomidorem i pasztetem i pomidorem. To będzie z jakieś 200kalorii plus herbata zielona. II ś: (nie chciałam jeść dugiego śniadania ale byłam glodna), parówka w środku z papryką 100kalorii O: 2 kostki ryby z serem na oliwie z oliwek to będzie gdzieś 350kcal i taka mini surówka (ser feta+ogórek kiszony) 50kcal P:deser satino taki z bitą śmietaną czekoladowy 170kcal gdzieś na forum znalazłam K:lód włoski mały śmietankowy 150kcal też na forum znalazłam No to mi wyszło coś koło 1020kalorii. Czyli dobrze co? ![]() Nie chciałam wam mówić ale powiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem strasznie głodna i idę chyba się położyć żeby nic nie zjeść. |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj:
- jogobella light plus kromka chleba ziarnistego - mały talerz spaghetti - kawałek tortu - pomidor z jogurtem z 2kanapkami chleba ziarnistego.. ale jutro będzie lepiej...zaczynam walkę z pełną parą! ![]()
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia zrobione i później Wam wkleje tylko najpierw poodpisuję
![]() Ja dzisiaj byłam na długim spacerze z synkiem i teściową. Pogoda była naprawdę śliczna popołudniu i wybrałyśmy się na kawę do mojej teściowej córki czyli mojej szwagierki (mój mąż ma dwie siostry). Ogólnie to dziś trochę zgrzeszyłam bo zjadłam kilka ciastek... śniadanie : 50 g Just Fitów z owocami + 3 łyżki otrębów + szklanka mleka 2% śniadanie 2 - kawa rozpuszczalna z mlekiem i słodzikiem + mini gofr i 1 ciastko kruche z posypką cukrową obiad - duża gotowana marchewka a po chwili 7 pierożków z serem twarogowym (prawie tego sera tam nic nie było;p) polane jogurtem naturalnym z łyżeczką cukru podwieczorek - kawa rozpuszczalna z mlekiem i słodzikiem + 3 ciasteczka takie małe - jedno z odrobinką marmolady i dwie kokosanki kolacja - 1 kromka chleba z pasztetem i szynką konserwową + 4 małe ogóreczki prosto z krzaczka ![]() No dobra wkleje Wam fotki i biorę się za odpisywanie Wam ![]() na większości zdjęć zasłoniłam twarz no bo wiecie jak to jest zwłaszcza gdy pokazuje się więcej ciałka ![]() ![]() Obraz 060.jpg Obraz 061.jpg Obraz 062.jpg Obraz 063.jpg buty.jpg
#463 |
Raczkowanie
|
hej kobitki trochę mnie tutaj nie było, jakoś ostatnio zabiegana jestem, oj jak wam zazdroszczę tej determinacji, ja miałam taki grzeszny weekned że szkoda gadać
![]() no nic dziś już jest trochę lepiej .... na wadze to już nawet pisać nie będę bo szkoda się warzyć... mniej nie jest a tylko kg do przodu eh no nic może się jakoś unormuję.... a dziś s 1/2 b razowej i troszkę sałatki jarzynowej 2s kawa i kawałek placka z jagodami u cioci o fasola szparagowa , 2 ziemniaczki i jedno skrzydełko k: 1/2 b razowej i troszkę sałatki jarzynowej Moniu twój mąż musi być z ciebie dumny taka metamorfoza ja sama z podziwu wyjść nie mogę a jak ci zazdroszczę tej figury i determinacji JESTEŚ WIELKA ![]() Baletnico ślicznie wyglądasz i ten twój styl ubioru - uwielbiam ![]()
Wzrost : 170 cm ; 2011: marzec: 74kg;kwiecień:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesień 66kg ![]() Edytowane przez aniaczyrek Czas edycji: 2011-07-18 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Raczkowanie
|
olaoo87 ja tez sie zawsze strasznie stresuje, glos mi drzy, rece trzesa ze szkoda gadac wiem co czujesz ale bede 3mac kciuki
![]() dasz rade ![]()
#465 |
Zakorzenienie
|
Baletnico no w końcu jesteś
![]() ![]() ![]() ![]() Co do makijażu to nie używam tylko kredki. Najpierw kładę cień z Rimmel kolor Metalic nr 103 na powiekę górną i dolną i palcem rozprowadzam delikatnie na łuk brwiowy , na to nakładam pigment (kupiłam na allegro i to nie jest żadnej firmy) kolor ciemny brąz ze złotem i też lekko rozmazuje go. Później robię kredką kreski, i na koniec maluje rzęsy czarnym tuszem. Niby to proste ale rzeczywiście trzeba mieć "rękę" do tego żeby to jakoś w miare wyglądało ![]() Tinek no dziękuję ![]() ![]() ![]() Loczusiek 14 pierogów????? Ulalala Ja zjadłam dziś 7 pierogów i prawie były puste w środku a ciągle mam wyrzuty sumienia ;p Nie możesz zasłaniać się Ty, że zdenerwowałaś się bo kot chciał zapolować na żmiję. Kot za Ciebie nie schudnie przecież ![]() Karolinko ja wiem, że trzeba mieć skierowanie i w dodatku się długo czeka, dlatego ja wolę zapłacić te 70 zł i iść prywatnie w ten sam dzień. Byłam raz i teraz wiem co mam brać jak ucho boli a jak sie mi leki kończą to rodzinny mi wypisuje ![]() Meeedzik no więc koniec awantury hihihi od dzisiaj rozejm ![]() ![]() Dorisek optycznie wygląda - dobrze napisałaś ![]() ![]() Eivor upały są strasznie męczące ale deszcz chyba gorzej ;/ Co do zdjęcia no to może i faktycznie przy 53 kilo boczki miałaś dlatego zostań przy 50 ale a ni grama mniej!!!! Sweetish na kolację płatki? Węglowodany? Nie jemy tego na noc! Zamień jedzenie ze śniadania na kolację i na odwrót to będzie ok. Piekiełko co Ty mówisz?????????? Poddajesz się??? No co Ty>? Ola ja na maturze ustnej z polaka tak się ze stresowałam, że wszystko mi z głowy wyleciało i ledwo zdałam ;/ dostałam tylko 34%!!! W domu wszystko umiałam ale jak stanęłam przed komisją to pusto w głowie miałam. Na angolu poszło mi lepiej bo dali mi 75% ale gdyby nie stres to spokojnie miałabym 100% bo ja kocham angielski i zawsze miałam 5 na koniec w każdej klasie. Życzę Ci powodzenia aby jakimś cudem ten stres Cie nie zjadł!!!!
#466 |
Zadomowienie
|
tinekk ale masz sympatyczną twarz, widać że jesteś fajną dziewczyną
![]() ![]() monia chodź w rozpuszczonych włosach, ślicznie Ci w takich! a miałaś kiedyś grzywkę na bok może? jakoś tak mi się wydaje że byś ładnie wyglądała ![]() ![]() ola na pewno pójdzie Ci świetnie, sama widzisz że umiesz pytania a zwykle Ci którzy tak się denerwują mają najlepsze wyniki ![]() Baletnico chyba Cię zamorduję, ja tu się zachwycam każdym najdrobniejszym włoskiem na mojej głowie a Ty wklejasz zdjęcia takich pięknych włosów! ![]() ![]() ![]() znów ledwo żyję, takie męczące są te dni ostatnio pełne wrażeń. butów oczywiście nie znalazłam bo z moją chudą stopą to jest niemożliwe, najśmieszniejsze jest to że ona mi ani nie tyje ani nie chudnie, kiedy ważyłam 54kg miałam identyczną i też nie mogłam kupić butów na obcasie ![]() ![]() chyba zaczynam mieć obsesję, codziennie sprawdzam czy przypadkiem włosy mi nie urosły .. ![]()
#467 |
Zakorzenienie
|
Aniu mój mąż wcale nie jest dumny ;( ciągle tylko gada mi, że on nie lubi takich chudych kobiet i że ja nie mam już tyłka i cycków i nie ma za co łapać ;( Ale zauważyłam że ogólnie jakbym bardziej się mu podobała bo częściej mnie przytula, całuje,dotyka i chętnie bierze na ręcę
![]() ![]() No i dziękuję Ci ![]() Ale nogi nadal mam za grube i muszę nad nimi popracować i zgubic koniecznie te 3 kilo. Mureczko ja wyglądam jak czarownica w rozpuszczonych włosach ;p Mój mąż powiedział że woli mnie w kitku bo w rozpuszczonych włosach mam taką długą i chudą twarz. A grzywkę kiedyś miałam taką normalną do brwi a potem już coraz dłuższą bo zapuszczałam. Na bok tez próbowałam nosić ale nie pasowało mi. No z butami to ciężko jest, ja mam znowu trudno bo mam duży rozmiar i ciężko mi dostać ładne buty. ;/ Dlatego zamawiam na allegro bo tam jest wielki wybór ![]() A jak włosy? Poprawiło się coś? Widzisz jakąś różnice? Ide się kąpać i tez sobie Waxa nałożę dzisiaj ![]() ![]() ![]()
#468 |
Zadomowienie
|
monia wcale nie jak czarownica moim zdaniem ładniej Ci w rozpuszczonych
![]() ![]() ![]() ![]()
#469 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny...niby fajnie mieć długie włosy..ale ja coraz częściej myślę o ścięciu..mam ich serdecznie dość- plączą się, kołtunią i w ogóle..jak wstaję rano to pół godziny muszę je rozplątywać-szczotki nie używam.
jeszcze jak poszłam ostatnio do fryzjera to powiedział Mi za malowanie 250zł, no bo 3farby- mam strasznie grube włosy...więc nie stać mnie na to i od 10miesięcy chodzę z odrostami ![]() Monia, ja też uważam, że w takim artystycznym nieładzie byłoby Ci bardziej do twarzy ![]() Murka, pamiętaj, żeby włosy myć delikatnie, nie suszyć ich pocierając ręcznikiem..tylko mokre zawinąć w ręcznik, i nie czesać mokrych włosów. Cebulki po myciu są bardzo słabe.
![]() |
#470 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale jest jakaś poprawa? Cytat:
![]() Przypomnij to będę trzymać kciuki ![]() Świetnie wyglądasz w tej hmm tunice? sukience? Cytat:
![]() Cytat:
I też uwielbiam długie opadające włosy, mrrr. U facetów też. Co mi przypomniało, że muszę ciut podciąć TŻta. Baletnico, w życiu bym Cię nie poznała patrząc na fotki i avatar! Trochę dziś poszalałam z obiadem... Zrobiłam zapiekankę z bakłażana, cukini, pomidora, czosnku i całej masy serów: pleśniowego, mozarelli, parmezanu i zwykłego. Ale pyszne było i bardzo sycące. Jeszcze mi na dwa dni zostało to może jedna porcja nie miała miliona kalorii. ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
Jeśli chodzi o czesanie mokrych to np. kręcone najlepiej tylko na mokro. Ale olewam to i czeszę zarówno mokre jak i suche.
![]() |
#471 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane! W niedziele wróciłam z Kołobrzegu, jestem mega wypoczęta. Dzis zrobiłam 5 prań (nie wiem, czy moja pralka to wytrzyma
![]() ![]() Niestety dietę zawaliłam, ale tego się spodziewałam. Niby nie jadłam takich ilości, jak kiedyś, ale prawie codziennie było coś słodkiego: raz lód, raz gofer i dwa razy mrożona kawa, a jeden dzień nawet sobie wypiłam 4 wściekłe psy- mam nadzieję, że dzidzi nie zaszkodzi ![]() Codziennie była też smażona lub wędzona rybka. Waga wzrosła, ale utrzymuje się na poziomie 69,5 kg, czyli już mniej niż było ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro już postaram się nie grzeszyć! Muszę chyba znowu przestawić organizm na dobry tor, bo po urlopie jeszcze woła jeść ![]() Mąż zadowolony z wyjazdu, wreszcie odpoczął i się wyspał ![]() Ledwo przeczytałam, to co naklikałyście przez ostatni tydzień! Idziecie, jak burza! W trakcie czytania zaległych postów wskoczyła mi kolejna strona do przeczytania! Podziwiam wasze zdjęcia, jesteście takie szczuplutkie i zgrabniutkie! Nie wiem, co ja tu robię ze swoim cielskiem?! Jak będę miała chwilkę, to postaram się wrzucić jakieś zdjęcie z wyjazdu. Tinek ma rację, że fajnie wiedzieć, kto siedzi z drugiej strony monitora ![]() Lecę spać, bo oczy mi się same zamykają! Dobranoc! PS Chyba się od was uzależniłam, bo sprawdzam forum po kilka razy dziennie, a jak w hotelu laptop nie chciał mi się z siecią połączyć, to dostałam białej gorączki :P |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Raczkowanie
|
Eivor jak narazie to nie mam napadu przez 9 dni bo trzymam sie dietki i mam nadzieje ze tak pozostanie choc codziennie bije sie z myslami niestety
![]() dolly87 jestes w ciąży i pijesz?? ![]() ![]() A poza tym to ja tez sie uzaleznilam od tego forum bo co minute odswiezam stronke hihi ![]()
#473 |
Zakorzenienie
|
no ja już wykąpana
![]() Umyłam włosy, nałożyłam Waxa i spłukałam po pół godzinie. Fajne są teraz, takie miękkie ![]() Mureczko fajnie, że jest jakaś poprawa. Za jakiś czas będzie już dużo lepiej ![]() Eivor no właśnie to jakaś taka tuniko-sukienka ![]() ![]() Baletnico ja sobie sama co jakiś czas kupuję farbę i nakładam na górę na odrosty. Prosta sprawa. Też byś dała radę ![]() ![]() Dolly to by było nienormalne gdybyś na wakacjach nie zgrzeszyła! I tak mało zjadłaś, ja to bym zjadła z 10 razy tyle ;p No i super że mąż zadowolony i urlop sie udał ![]() Dorisek ale mnie rozbawiłaś tym tekstem do Dolly "Jesteś w ciąży i pijesz?" hehe, Dolly nie jest w ciąży tylko ma małą dzidzie którą karmi piersią ![]() ![]() ![]() No i mówicie że w nieładzie mi ładniej? hmmmmm no pomyślę nad tym, choć moim zdaniem taka fryzura mnie postarza. Więcej zdjęć Wam już nie będę wklejała takich typu "pozowanie". Jak dojdę do wagi 55 kilo to wtedy wkleję i powiecie czy jest różnica ;p Czyli może to będzie w przyszłym roku gdzieś bo pewnie szybciej nie uda mi się schudnąć hehe ;p Dobra uciekam ! Dobranoc ;*
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-07-18 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Raczkowanie
|
no ja tez juz spadam spac
![]() dobranoc dziewczynki ![]()
#475 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny u mnie nad ranem była straszna burza grzmiało tak że od chyba 10 lat nie było takich huków, ale teraz świeci slonce i ma być dzis ok. 30 stopni ide wreszcie na basen z kuzynką i mam zamiar sie wreszcie opalić bo jestem blada jak ściana
![]() Eldorado dziękuję bardzo za miły komentarz ![]() Monia oj odchudzac sie to ja jeszcze mam z czego ( tak jak każda z nas sobie to wmawia ) napewno uda jak wspomniała baletnica bo może one i nie sa grube ale napewno nie sa szczupłe ![]() ![]() A co do włosków to mi też sie bardziej podobasz w rozpuszczonych i też chetnię bym Cie zobaczyła w przedziałku na bok wydaje mi się ze bedzie Ci bardzo do twarzy spróbuj ![]() Baletnica dziękuje za miły komentarz ![]() ![]() ![]() ![]() Dolly tak jest z wakacjami niby z 1 strony lepszy czas na dietke bo wiecej owoców warzyw ruchu ale mimo wszystko cały klimat sprzyja podjadaniu także wybaczamy ale proszę wracać do rzeczywistości bo czas Nas goni! ![]() Murka co do talii to masz racje musze nad nia popracować na tych zdjęciach nie mam jej w ogole! choć nie narzekam na nią tak bardzo bo w rzeczywistości nawet ja mam chyba te ciuchy mi jej odjęły ale talli nigdy za wiele to taki bardzo ładny dodatek w ciele kobiety ![]() Uciekam na śniadanie standardowo owsianka na mleku z orzechami + kawałek ciasta, dzis ide na basen i nie wiem co tam bede jeść biore same owoce i zjem moze loda włoskiego z maszyny na kolacje standard 2 kanapki odezwę sie potem miłego i słonecznego dnia ! ![]() Zapomniałam sie pochwalić dziś na wadze 49,2 także super jestem szczęsliwa bo leci w dół i wreszcie wróce do swoich 49 a pozniej kontynuacja do osiągniecia swojego celu ![]()
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2011-07-19 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki ;*
U mnie dziś ładna pogoda ![]() W ogóle wczoraj mieliśmy nieplanowany wypad na piwo, znajomi napisali, że za 10 minut po mnie przyjadą i mam być gotowa ![]() Więc wczoraj wypiłam 2 desperadosy i koło 23 zjadłam Big milka w czekoladzie toffi ![]() Monia ![]() ![]() ![]() A zdjęcia śliczne, bardzo ładnie Ci w rozpuszczonych i ja też chciałabym Cię zobaczyć w przedziałku na boku i w takim nie ładzie, zrób kiedyś zdjęcia i pokaż ![]() Murka no to super, że widzisz już poprawę na włoskach ![]() Dolly jak na urlop to i tak nie wiele nagrzeszyłaś ![]() U mnie dziś na wadze 46,7 ![]()
#477 |
Wieczne Kutango
|
Hej
![]() Ale u mnie wczoraj wieczorem burza była ![]() A z uchem wczoraj myślałam, że nie wytrzymam. Wzięłam chyba ze 4 tabletki przeciwbolowe przed snem a i tak nie pomogły, jak jeszcze siedzialam to ok ale jak się położyłam to ból był nie do zniesienia. Dzisiaj wstaje zero bólu ale za to całe włosy i poduszka w ropie chyba ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
hej chudzinki
![]() ![]() Na śniadanie jak zwykle zjadłam 50 g Just Fitów z owocami + 3 łyżki otrębów + szklanka mleka 2% Tinek widzę, że większa ilość jedzenia Ci służy ![]() ![]() ![]() Meeedzik nieplanowane imprezy i wypady są zawsze najlepsze ! ![]() ![]() ![]() ![]() Karolinko ja to się Tobie dziwie, że Ty uwierzyłaś jakiejś babie która nie jest larygologiem i nie zajrzała Ci nawet tam porządnie głęboko do ucha. Być może zrobił Ci się w uchu jakiś zator ropny i wszystko Ci tam zalegało i bolało. Teraz jak to wyleciało to powinno być lepiej. Ale mi się spać chce! ;(
#479 |
Zadomowienie
|
u mnie tak jak i u moni oczywiście piękna pogoda, niebo błękitne i zaraz idę się poopalać na balkon
![]() ![]() ![]() monia a ja i tak będę się upierać przy tym przedziałku i włosach na bok ![]() ![]() tinekk oo tak talii nigdy za wiele, bardzo mi się podobają duże wcięcia ![]() NeverGood tacy świetni są właśnie lekarze, mają w dupie pacjentów chcą tylko zarobić jak najwięcej, dlatego zawsze bronię się przed przychodnią czy szpitalem rękoma i nogami.
#480 |
Zakorzenienie
|
Ja jadę na plażę
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.