Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 8 14,04%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 14 24,56%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI 1 1,75%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 8 14,04%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 12 21,05%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-22, 11:37   #451
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
czyli do mielenia i szatkowania?? własnie takie cos chce.. i tam rozmumiem można szatkować rzeczy na surówkę?? np. jakąś kapustę, albo marchewkę, albo jabłko? tak?? Niezapycha Ci sie ani nic??

ja mam taki naiwny plan.. przed ciążą nie udało mi się zrzucić 5 kg.. po ciaży chce 20 kg.. zobaczymy
i będe miała moje wymarzone 55 kg jak w liceum!!!
Mi się nic nie zapycha. Kroje np. ogórki do mizerii ( kółka )czy własnie marchewkę do surówki ( w takie paseczki ).

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 11:37   #452
Atena564
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Witam się w nowym wątku

Przeżyłam dzisiejszą glukozę ale cięzko było, pielęgniarka niepozwoliła mi dodać cytryny no i musiałam tak to wypić, a miałam 75 g i szczerze powiem,że w życiu czegoś tak słodkiego niepiłam i niechce znów Popołudniu wyniki , mam nadzieje że dobre będą Tak wam powiem kobietki moje,że po wypiciu to mnie na wymioty złapało, ale powstrzymałąm się, no i słabo mi było i spać sie zachciało.

Wczorej dzwoniła do mnie moja przyjaciółka, któa jest w ciąży i wkońcu poznałe płeć- dziewczynka i też bedzie miłała na imie Natalka jak moja mała Śmiejemy się,że nasze córy może w przyszłości bede razem studiować tak jak ich mamuśki Może w niedzielę wybierzemy się z Tż do niej to przy pizzy poplotkujemy o naszych ciązach, bo 5 mc się już niewidziałyśmy i mamy co nadrabiac

Lece was nadrobić gaduły
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 11:38   #453
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
gdzies ty sie uchowala kobito hehe ja moze tez nie mam duzo ale jednak mam w sumie jak na 33 lata to chyba az tak zle nie jest hgeheh
ma się pancerne zęby

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Według mnie tablet to takie zbędne coś ... bo ani na tym porządnie internetować bo klawiatury nie ma i za małe, z żeby nosić to za duże. Ale my po kierunkach informatyko podobnych to mamy inne spojrzenie na te sprawy
a wg mnie nie i dlatego kupujęjest lżejsze od lapka i to już wystarczy za plus, mi sie względnie wygodnie z netu w komórce korzysta a tablet względem komórki to niebo a ziemia. Ale też kiedyś uważałam, ze to zbędny bajer dopóki nie ujawniła się u mnie prawdziwa potrzeba posiadania ego ustrosjtwa, może na Ciebei tez przyjdzie czas
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 11:40   #454
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku

Przeżyłam dzisiejszą glukozę ale cięzko było, pielęgniarka niepozwoliła mi dodać cytryny no i musiałam tak to wypić, a miałam 75 g i szczerze powiem,że w życiu czegoś tak słodkiego niepiłam i niechce znów Popołudniu wyniki , mam nadzieje że dobre będą Tak wam powiem kobietki moje,że po wypiciu to mnie na wymioty złapało, ale powstrzymałąm się, no i słabo mi było i spać sie zachciało.

Wczorej dzwoniła do mnie moja przyjaciółka, któa jest w ciąży i wkońcu poznałe płeć- dziewczynka i też bedzie miłała na imie Natalka jak moja mała Śmiejemy się,że nasze córy może w przyszłości bede razem studiować tak jak ich mamuśki Może w niedzielę wybierzemy się z Tż do niej to przy pizzy poplotkujemy o naszych ciązach, bo 5 mc się już niewidziałyśmy i mamy co nadrabiac

Lece was nadrobić gaduły

W którym jesteś tygodniu? Hmm, bo ja jeszcze nie dostałam na to gówno skierowania
Stary 2013-02-22, 11:40   #455
pearl87
Raczkowanie

ale szaleństwo, nie było mnie wczoraj od popołudnia a nadrabiam cały ranek

nam pierwszy test już w ciąży wyszedł negatywny (mimo, że w dobrym terminie robiony), drugi robiłam tydzień później nad ranem i biegnę do tż'ta, a on: to cudownie, a teraz chodź jeszcze spać jakby to było możliwe to się wydaje lata świetlne od teraz i tak się cieszę, że za niedługo już będziemy we trójkę (na razie o ile nie będę miała traumy po porodzie )

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
a małż wczoraj się pyta: "co zrobimy, jak mały będzie w nocy płakał, a ja będę miał do pracy iść?" ja na to, że no jak, w osobnych pokojach będziemy spali najwyżej... to się biedny zasmucił, że tak daleko, i że on chce małego przy nas, na dostawce takiej do łóżka powiedziałam mu - albo, albo! musi się zdecydować, ale niech nawet nie próbuje marudzić przez sen, jak mu się jego decyzja nie spodoba

my już zakupiliśmy mojemu stopery do uszu w ramach wyprawki bo nie chcę spać osobno, a on dwa razy w tygodniu jest 12-13 h w pracy, w pozostałe dni po 9-10, więc jakby się nie wysypiał choć trochę, to byłoby z nim krucho tylko ciekawa jestem, czy przy małym wrzeszczunie to wystarczy

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość

A propos!! Kończymy dziś 23 tydzień tak więc Witam się w 24 tyg ciąży
Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
A ja od wczoraj mam 29 tydzień

Cytat:
Mam moje ukochane niezapominajki w awatarze
piękne - ale się chwilę zastanawiałam: kto to jest?

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość

a ja zapisalam sie do dentysty na przeglad boje sie jak ........ i odrazu zrobia mi 1 wiec wiem ze beda mi robicccccc wrrrr czy tylko ja mam taki awers do dentystow i sie ich boojeeee??
wcześniej też tak miałam, choć prawie wcale nie mam plomb, ale jak byłam mała t trafiłam na panią rzeźnik i miałam traumę. Jak trochę ponad rok temu nosiłam aparat, to się przyzwyczaiłam do częstych wizyt itd, dwa tygodnie temu na kontroli byłam spokojna (i całe szczęście ząbki zdrowe ). Ale po chirurgicznym usuwaniu ósemki mnie paraliżuje, że po skończeniu karmienia mnie czeka druga

Cytat:
Zajączek na palucha do zabawiania Jurucha
cudowne są te pacynki chyba się zainspiruję

Cytat:
Jeszcze Wam wrzucę.. Ta bluzeczka była dobra jakieś kilka miesięcy temu.. teraz wyglądam w niej jak debil..
mi się zdecydowanie kończą koszulki, w których tak nie wyglądam zaczęłam po domu chodzić w mężowych.. (choć nie wiem czy lepiej wyglądać jak "Pepek Namorznik", czy jak dziecko uchodźcy
pearl87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 11:42   #456
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Tym samym na wątku czekamy już tylko na ujawnienie 4 kinder niespodzianek! No i jednak jest przewaga panów 45:35
I ja czekam na potwierdzenie mojego leniwca

Wczoraj mężuś wypalił "To jak będzie chłopczyk to Boguś, a dziewczynka to Linda?"
Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
hmm jak to jest, że mając wielkie łóżko, 160 czy nawet 180x200 jestem spychana na samą krawędź i łapki i nogi mi czasem zwisają w powietrzu? w sumie nietrudne do zgadnięcia, mąż śpi na swojej połowie, a na mojej śpi rogal, między mną a rogalem rozwala się kot a ja nie chcę uszkodzić ani swojego brzucha ani kota ... ale zatłukę ją kiedyś za pobudki od 3
U mnie mój mąż spi na krawędzi, a nie mamy ani kota, ani rogala, dziwne, co?

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 11:42   #457
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
Ja też bym chciała wcześniejjak dla mnie to od 36 tc już może mała wchodzićwyznaczam ci córko ramy czasowe 36-39 tc na wyjście ze mnie i żeby mi nic nie nacinali uniżenie poproszę
może ja też do swojej zaczne przemawiać i prosić co by złatwością chciała "wyjść" i nierozpychałą się na ten świat co by nienacinali
Stary 2013-02-22, 11:42   #458
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Idę po Danonka do lodówki, dostarczę sobie trochę wapna.
Ja sobie też tak tłumaczę jak chodzę po monte
Cytat:
No tak, psa wytresujesz a z kotem trudniej ... może są szkolenia dla kotów ?
A może i są ale wątpię aby mój kot dał się komuś wytresować chociaż i tak jest dobrze - nauczyłam ją nie pchać się z pycholem do miski jak jej jedzenie nakładam siedzi grzecznie i patrzy. Jedyny mój sukces wychowawczy

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 11:42   #459
nuna2
Zakorzenienie

Atena za przetrwanie glukozy
Ciekawe jak Mysia
Stary 2013-02-22, 11:43   #460
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku nawet nie zdążyłam zagłosować

U nas po wizycie OK Szyjka uformowana, twarda i zamknięta Sny nie miały żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości tzn. Nelka pozostała Nelką Jest ułożona główkowo -mam nadzieję, że już tak zostanie . Serduszko ładnie bije, ciśnienie w normie 107/78. Ważę 62,5 więc od 12 tc przytyłam 9,5 kg a od ostatniej wizyty tylko 1 kg . Na następny raz mam zrobić standardowo mocz, krew i ostatni raz przeciwciała, no i będzie wtedy usg 3 trymestru.
]
za udaną wizyte
Stary 2013-02-22, 11:45   #461
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
czyli do mielenia i szatkowania?? własnie takie cos chce.. i tam rozmumiem można szatkować rzeczy na surówkę?? np. jakąś kapustę, albo marchewkę, albo jabłko? tak?? Niezapycha Ci sie ani nic??

ja mam taki naiwny plan.. przed ciążą nie udało mi się zrzucić 5 kg.. po ciaży chce 20 kg.. zobaczymy
i będe miała moje wymarzone 55 kg jak w liceum!!!
też bym chciałą moje 55kg
ale będe się cieszyć jak zejdę poniżej 70

Cytat:
też tak miałam, zawsze była jedna kreska a tu nagle dwie..
i pierwsza myśl - boże boże boże co robić?!
ja też miałam taką myśl

i pamietam jak potem wpisalam w google "jestem w ciazy i co teraz"
i jak mowilam tż.. to miala byc taka szczesliwa chwila a ja zaczelam beczec w tlumie wiszac mu na szyi.. tż mowil tylko "jesteś? jesteś? tak myslalem!" z takim mega mega bananem na mordce

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 11:47   #462
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pearl87 Pokaż wiadomość

mi się zdecydowanie kończą koszulki, w których tak nie wyglądam zaczęłam po domu chodzić w mężowych.. (choć nie wiem czy lepiej wyglądać jak "Pepek Namorznik", czy jak dziecko uchodźcy

Zaczęłam czytać ten blog i się poryczałam:
http://wiara-walka-wygrana.blogspot....1_archive.html

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 11:48   #463
ada32
Wtajemniczenie

witam się kochane w 24 tygodniu

i wszystkim od razu wielkie za kolejne tygodnie...

będę podglądac Was trochę ale w locie ..bo mam duzo dziś roboty..i mały dziś taki zajmujący jest

jejku już 24 tc...no nie mogę

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 11:52   #464
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxxjusstiii Pokaż wiadomość
ja sobie też tak tłumaczę jak chodzę po monte
:d
Stary 2013-02-22, 11:52   #465
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

nam pierwszy test już w ciąży wyszedł negatywny (mimo, że w dobrym terminie robiony), drugi robiłam tydzień później nad ranem i biegnę do tż'ta, a on: to cudownie, a teraz chodź jeszcze spać jakby to było możliwe to się wydaje lata świetlne od teraz i tak się cieszę, że za niedługo już będziemy we trójkę (na razie o ile nie będę miała traumy po porodzie )
Ja pierwszy test zrobiłam dopiro 30 października. Miewałam zazwyczaj w okolicach października listopada cykl koło 45 dni zazwyczaj, ale czyłam, że jestem w ciązy wiec od dnia kiedy przypuszczałam, że to się stało nie piłam alkoholu i starałam się oszczędzać. Nikomu nic nie mówiłam, a test chciałam zrobić dopiero po weselu bo stwierdziłam, że Tż będzie się wszytskim chwalił, a ja nie chciałam, żeby tak było. Test robiłam rano. Bardzo szybko pokazały się dwie mocne kreski. Mimo, że miałam przeczucie byłam w szoku. Pokazałam Tż test. Bardzo się ucieszył i stwierdził, że wiedział. A później zaczęło się szukanie lekarza. Jak byłam u lekarza to był już 9 tydzień. No i wyjeżdżaliśmy na wakacje wiec musiałam jakoś się zmieścić w terminach, żeby być na pierwszej wizycie przed 10tc. Na szczęście się udało.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 11:53   #466
xal
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz ciasteczka Samo zdrowie!
Jak wrócą Ash i Aaś od diabetyka to będziesz mieć za to samo zdrowie
Cytat:
a wg mnie nie i dlatego kupujęjest lżejsze od lapka i to już wystarczy za plus, mi sie względnie wygodnie z netu w komórce korzysta a tablet względem komórki to niebo a ziemia. Ale też kiedyś uważałam, ze to zbędny bajer dopóki nie ujawniła się u mnie prawdziwa potrzeba posiadania ego ustrosjtwa, może na Ciebei tez przyjdzie czas
Ja się za bardzo przyzwyczajam do rzeczy i nie lubię mieć za dużo zbędnych. W komórce neta nie mam, bo uważam, że jest mi niepotrzebny, wystarczy mi w domu na lapku. Jakoś nie lubię być uzależniona od techniki. Poza tym, nie widzę zastosowania dla tabletu. Znajomej mąż kupił, nie wiem jak to się konkretnie nazywa a apla, full wypas. Skończyło się tak, że po miesiącu dała dziecku do zabawy i wróciła do laptopa bo wygodniej.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 11:54   #467
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Heeej

Ciężko się wbić czasami w rozmowę, a że nowy wątek już jest to postanowiłam dać znaki życia Zaczęłam 30TC - mała się wierci strasznie, kopie, wygibasy i gimnastyka Byliśmy w środę na kolejnym spotkaniu w SR - sporo dowiedziałam się o I fazie porodu - godzinka zleciała nawet nie wiem kiedy.

]
za 30 tc i za fajna karuzele
Stary 2013-02-22, 11:54   #468
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
piękne - ale się chwilę zastanawiałam: kto to jest?

cudowne są te pacynki chyba się zainspiruję
Hihi, to tylko ja

Rób, rób pacynki! Jak byłam mała, to lubiłam takie
Stary 2013-02-22, 11:55   #469
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
ja juz po wypiciu glukozy:/ siedze i staram sie nie porzygac i nie zemdlec z glodu.na czczo mialam 74 z palca
ja też dziś walczyłam z gluzkozą
Stary 2013-02-22, 11:55   #470
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak wrócą Ash i Aaś od diabetyka to będziesz mieć za to samo zdrowie
.
Hihihi
Stary 2013-02-22, 11:56   #471
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robiłam przed 5 rano.... i tak mi serce waliło... Coś pięknego... a teraz??... Moje maleństwo podskakuje w brzuszku... Jak ja ją kocham
jeju, ale mi przypomniałyście tą chwilę.. byłam akurat w Niemczech, po całonocnej imprezie, z dala od męża, i tak mnie tknęło żeby zrobić test..i wyszła druga kreska.. trzęsłam się jak głupia, wieczorem już nie piłam alkoholu, i nie mogłam się doczekać aż wrócę do męża a potem ten nasz strach co będzie tym razem, i radość z bijącego serduszka
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 11:57   #472
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Ja się za bardzo przyzwyczajam do rzeczy i nie lubię mieć za dużo zbędnych. W komórce neta nie mam, bo uważam, że jest mi niepotrzebny, wystarczy mi w domu na lapku. Jakoś nie lubię być uzależniona od techniki. Poza tym, nie widzę zastosowania dla tabletu. Znajomej mąż kupił, nie wiem jak to się konkretnie nazywa a apla, full wypas. Skończyło się tak, że po miesiącu dała dziecku do zabawy i wróciła do laptopa bo wygodniej.
kwestia kto ma jakie potrzeby, ja nawet w domu często korzystam z netu w komórce, bo mi sie nie chce lapka włączaćpoza tym na wyjazdy mozna wziąć tablet i nie taszczyć kilogramów a do tego przyda mi się do mojego onlajnowego biznesuJestem w grupie docelowej i po prostu mi się to przyda Ta Twoja znajoma dostała iPada, chyba drożej się nie dałoniektórzy to kupują dla czystego lansu brrrra mój kolega ma po to, bo mu się gazety na kiblu wygodniej na tym czyta
aha i też się przyzwyczajam do rzeczy i nie lubię miec zbędnych, szczególnie sie to tyczy biżuterii
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 11:57   #473
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
też bym chciałą moje 55kg
ale będe się cieszyć jak zejdę poniżej 70
nie no przy Twoim wzroście jak zejdziesz do 55 kg to będziesz jak szczotka..

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 11:57   #474
vil84
Wtajemniczenie

zaczynamy 32 tc, a co za tym idzie - 8 miesiąc

nie wiem czy Wam kiedyś pisałam jak mój mąż zareagował na pozytywny test - prawie się na mnie obraził o Maleństwo staraliśmy się długo, 1,5 roku, i akurat za dwa tyg mieliśmy jechać do Chorwacji na wakacje, jakoś w tym samym czasie dostaliśmy trochę pieniędzy od jego dziadka, który likwidował książeczkę mieszkaniową, a mąż od dawna marzył o pneumatycznym zawieszeniu do auta - koszt. ok. 5 tyś. no i jakoś rano siedzieliśmy sobie, gadaliśmy, i powiedziałam mu że jak tak bardzo chce to nich robi to zawieszenie, bo nigdy później nie będziemy mieli takiego przypływu gotówki, a przestanie marudzić chociaż. był w szoku, ale szcześliwy ale był warunek - jakby się okazało, że cudem jestem w ciąży, to kasa idzie na wyprawkę. pojechaliśmy na zakupy, a ja kupiłam test, mimo że robiłam kilka dni wcześniej i wyszedł negatywny, ale coś mnie od kilku dni podbrzusze pobolewało, a nigdy przed okresem tak nie miałam. w domu zaraz zrobiłam test i pędzę do męża - zobaczył drugą kreseczkę i jego reakcja "qwa, moje zawieszenie !!!!!!!!" i najpierw tydzień mi wypominał że zrobiłam mu nadzieję niepotrzebnie ale ogólnie to się cieszył

co do dentysty - pozbyłam się strachu po tym jak ponad rok pracowałam w gabinecie stomatologicznym a na ból i tak zawsze biorę znieczulenie

Cytat:
Wczoraj mężuś wypalił "To jak będzie chłopczyk to Boguś, a dziewczynka to Linda?"

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
A może i są ale wątpię aby mój kot dał się komuś wytresować chociaż i tak jest dobrze - nauczyłam ją nie pchać się z pycholem do miski jak jej jedzenie nakładam siedzi grzecznie i patrzy. Jedyny mój sukces wychowawczy
my na początku wzięliśmy się za wychowanie bo mąż stwierdził że "kot nie będzie łaził po stole ani po blatach kuchennych" ... yhyyyy ....może przez kilka pierwszych dni faktycznie nie łaził ale ogólnie to nas słucha, wie co znaczy "nie wolno" ... co nie zmienia faktu że jak się tylko obrócimy to próbuje dalej

Edytowane przez vil84
Czas edycji: 2013-02-22 o 11:59
vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 11:59   #475
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Podobnie jak u nuny- nocka z bani. Po kilku na prawdę udanych nocach, znowu zaczęły się te bezsenne Nie lubię tego!

:
oj to tak jak ja, w tamtym tyg nawet dobrze mi się sapąło, a w tym znów nieśpie od 2 tak do 4-5 nadranem, a dziś to już wyjątkowo zasnąc niemogłam, bo co już zasypiałam to mała się wierciła, a raz to tak się przekreciła i główką mi ledwo niewywierciła dziury że aż skoczyłam na łóżku z bólu i Tż obudziłam, ale jego to mi nieżal, bo chrapie tak strasznie oststnimi nocami że naeżała mu się nagła pobudka
Stary 2013-02-22, 11:59   #476
axella
Zakorzenienie

GG do axella

musze popracować trochę, nie chce mi się..
jeszcze pranie wywiesić, wstawić następne i skończyć sprzątać

no i pracu pracu i skaner włączyć bo w pudle stoi

tylko przygotuję sobie szamkę

miłego gadulenia

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-22, 11:59   #477
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Przeżyłam dzisiejszą glukozę

Cytat:
ma się pancerne zęby

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
witam się kochane w 24 tygodniu
za 24t
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 12:01   #478
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
nie no przy Twoim wzroście jak zejdziesz do 55 kg to będziesz jak szczotka..
aż poszukam fotki by Ci pokazać jak wyglądałam przy 55kg..
nie jak szczotka

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-22, 12:01   #479
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dhalii Pokaż wiadomość
Hej Wpadłam się tylko przywitać
U nas wszystko dobrze maluchy rosną( a ja razem z nimi i kopią coraz mocniej Następną wizytę mamy 26.02. Na razie zmykam pisać pracę mgr, po pierwszym rozdziale znowu się zamelduję
za maluchy , niech rosną jak na drożdżach i powodzonka w pisaniu mgr
Stary 2013-02-22, 12:01   #480
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robiłam przed 5 rano.... i tak mi serce waliło... Coś pięknego... a teraz??... Moje maleństwo podskakuje w brzuszku... Jak ja ją kocham
Ja też robiłam o 5:00 bo mężu do pracy wstawał a chciał wiedzieć od razu

Cytat:
też tak miałam, zawsze była jedna kreska a tu nagle dwie..
i pierwsza myśl - boże boże boże co robić?!

no i co do testu to ja robiłam jakoś 3 dni po terminie spodziewanej @

Cytat:
Witam się w nowym wątku

Lece was nadrobić gaduły

Cytat:
ja dostałam w szkole za free to mam ale bardzo rzadko używam bo jest kiepski

ale macie dziś tempo siedzę tu ciągle i nie nadążam

był kurier i przyniósł przewijak, rożek, pościel i chcę dzidziusia

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości