|
|
#451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
|
|
|
|
#452 |
|
Zadomowienie
|
Takie małe co nie co zamiast czekolady
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
no i to jest motywacja !
ja już poćwiczyłam dzisiaj i mam wolne
|
|
#455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Haha
możliwe Cytat:
Kto ma prawo? A kto miał prawo ustalać takie zasady, a nie inne? Kościół sobie takie prawo sam przywłaszczył, zatem niech teraz nauczy się z niego mądrze korzystać. Zawsze powtarzam, że tak naprawdę nie wiemy, co Pan Bóg o tym wszystkim myśli.
Edytowane przez Aysell Czas edycji: 2013-04-12 o 17:59 |
|
|
|
|
#456 |
|
Zadomowienie
|
A ja jak tylko zobaczyłam, że dziś światowy dzień czkolady od razu pobiegłam do cukierni i kupiłam 3! rodzaje ciast i tortów czekoladowych
i wiecie co?!- są bez smaku No cóż- przynajmniej się nie upasę, bo dziś byłabym gotowa wsunąć to wszystko za jednym zamachem ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Malami ale to czwarte zdjęcie jest kozak! Teraz już się cieszę, że te ciasta są bez smaku
|
|
#457 |
|
Wtajemniczenie
|
Co za plaga wszędzie, same ramoneski bez kołnierzy i bez stójek
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Odpoczęłam po pracy i biorę się za sprzątanie
zjadłam dwie kostki gorzkiej czekolady i mnie zmuliło trochę odzwyczaiłam się od słodyczy
|
#459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Straciłam czas, pieniądze, nabiegałam się ( i to w deszczu!) i co? ptaszki zjedzą
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z pełniejszymi biodrami no nie założę żadnych rurek i ciężko mi teraz kupić spodnie. A jak już znajdę to są w jakiś kosmicznych cenach. Nie rozumiem czemu nie robią ubrać w różnych krojach, do różnych sylwetek i dla każdego
|
|
#461 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałam dziś kupić sobie marynarkę do kancelarii taką wygodniejszą, w jakimś kolorze który by się nadawał i mało gdzie były a jak były to nie taki fason jak chciałam Owszem można było sobie przebierać w różowych, pomarańczowych, żółtych, no ale ja nie tego szukałam.---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam 1h na rowerze, a zaraz przysiady będę robić. Wiosna motywuje mnie do ćwiczeń.
Marzenie. Cytat:
Też tak myślę.
|
|
|
#463 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy tak trudno jest pojąć, że każdemu się podoba co innego i nie robić wszystkiego na jedno kopyto? Cytat:
|
|
|
#464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() JA BIEGAŁAM! Co prawda nie długo, bo raptem 20-25 minut, ale to i tak dobrze jak na początek Nawet nie wiecie jaką przyjemność mi to sprawiało. Zmęczyłam się, pod koniec już miałam nogi jak z waty, ale cały czas miałam banana na ustach
|
||
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
Super, Izzie, gratulacje
|
|
|
|
#466 |
|
Konto usunięte
|
Mnie większość kurtek sięga albo do talii, albo do kości biodrowych, co wiąże się z odsłoniętym brzuchem
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie najbardziej denerwują właśnie spodnie rurki i teraz spódnice praktycznie same zwężane, ołówkowe. Jak wchodzę do takiego sklepu i chcę coś kupić to od razu jestem zdenerwowana, bo nic dla siebie nie znajdę
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Respiro mam ten sam problem, nie tylko kurtki ale ze swetrami mam to samo, a ramoneskę sobie już kupiłam i mimo, że sięga mi do talii to się w niej zakochałam xD
Kurde tak motywujecie, że jutro albo pójdę pobiegać albo pojeździć na rowerze
|
#469 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4027912 1]Mnie większość kurtek sięga albo do talii, albo do kości biodrowych, co wiąże się z odsłoniętym brzuchem
[/QUOTE]One już tak są szyte. Ja takie kocham, w zimie mam kurtkę za tyłek, ale w pozostałe pory roku najkrótsze jak się da Cytat:
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie. To jest straszne. Sama aborcja w ogóle jest straszna ze względu na metody - sól fizjologiczna, wyrywanie dziecka.. No, nie mogę zrozumieć jak ktoś może coś takiego robić. Czasami słyszę że "kościół zabrania, ja katoliczką nie jestem itd. " ale ja nie jestem a nie mogę tego zrozumieć, po prostu. Ale w ogóle - najlepiej wszystko dopasować do swojej sytuacji. Czy powinnyśmy się cieszyć że w czasach naszych rodziców aborcja nie była ogólnodostępna (jak teraz) i wtedy ludzie wychowywali każde dziecko, zdrowe/chore, nie ważne jakie, bo to dziecko? Albo sam fakt, że przez jakąś chorobę by nas nie chcieli, bo będziemy im w czymś przeszkadzać? Mnie też [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4027912 1]Mnie większość kurtek sięga albo do talii, albo do kości biodrowych, co wiąże się z odsłoniętym brzuchem [/QUOTE]A to ja akurat wymiarowa jestem i nie mam problemów z takimi rzeczami
|
|
|
|
|
#471 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
Zalatwilam dzisiaj wszystko lekarz medycyny pracy, dentysta i ginekolpg. Jestem hardcorem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jutro chcę pobiegać z TŻ musze sobie tylko jakąś bluzę uszykować![]() kolejny trening shred zaliczony muszę sobie znaleźć jeszcze jakieś ćwiczenia na pupę
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140802580114.html Edytowane przez lexie42 Czas edycji: 2013-04-12 o 19:59 |
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
a mi TŻ zaproponował, że będzie ze mną biegać i będzie mi robił wycisk
ale nie wiem czy chcę, bo on jest wysportowany i z moim brakiem kondycji będzie się śmiał ze mnie ...
|
#474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli już żyjemy, to tak się nie da mówić i myśleć. Bo okazałoby się, że piętnastoletnia dziewczyna ma dziecko, bo się nie zabezpieczała i to dziecko potem mówi, że dobrze, że go urodziła, co by było, gdyby go nie chciała [nie chciała, nie mówię o usuwaniu od razu], bo by jej w czymś przeszkadzało. I super, ale o tej dziewczynce - bo to jeszcze dziewczynka - nikt nie pomyśli. Tylko dziecko jest najważniejsze? Nie mówię, że powinna dziecko usunąć [bo zaraz pewnie ktoś mi rzuci w twarz tym stwierdzeniem ![]() ] , ale ja bym zrozumiała, gdyby tak zrobiła. Nie poparła, nie, zrozumiała, a to różnica. Dodatkowo, ja bym jeszcze się zastanowiła nad dziećmi ciężko chorymi [które dawniej wychowywano, tak jak napisałaś i je chciano]. Nie jestem pewna, czy one zawsze strasznie się cieszą, że żyją. Jasne, rodzice je chcą i kochają, ale to nie jest wszystko. I chciałam jeszcze dodać, że ja stawiam matkę [kobietę] i dziecko na tym samym stopniu. Zauważyłam bowiem, że niektórzy uważają dziecko za osobę ważniejszą, która powinna się bardziej liczyć. Dla mnie tak nie jest, dla mnie kobieta = dziecko. Nie ma faworyzowania dziecka, bo jest dzieckiem.
Edytowane przez Aysell Czas edycji: 2013-04-12 o 20:06 |
|
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i będziemy biegać na zasadzie: marsz-bieg, bo inaczej nie damy rady
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdy mu zaproponowała bieg-marsz to mnie wyśmiał i stwierdził, że to dla dzieci ![]() Wgl znalazłam przepis dietaindywidualna.pl/kanapka_z_twarogiem_i_tru skawkami.html i się normalnie zakochałam takie pyszne
|
|
#477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niestety teraz większość rzeczy jest faszerowanych ulepszaczami, wszystkie ciasta w cukierniach itp ![]() Cytat:
albo całkowicie dziwaczne i w kosmicznych cenach !Cytat:
Brawo !![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4027912 1]Mnie większość kurtek sięga albo do talii, albo do kości biodrowych, co wiąże się z odsłoniętym brzuchem [/QUOTE]możemy sobie przybić piątkę ! ale ja już z tego odsłoniętego brzucha wyrosłam i kurcze trochę mi to przeszkadza a w przyszłym tygodniu niestety czekają mnie zakupy i to właśnie kurtki
|
|
|
#478 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dałaś mi pomysł na kolację, tylko ja dorzucę truskawki do wieśniaka Lexie ja na pośladki polecam to + przysiady, pajacyki albo podnoszenie nogi w bok w pozycji stojącej tak i głębokie takie wypady nóg Na pewno zobaczysz różnicę ! ja robię przysiady ok 2 tyg i widzę już delikatną różnicę, no i zakwasy są
Edytowane przez @na Czas edycji: 2013-04-12 o 20:32 |
|
|
|
|
#480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do dzieci chorych - no to zależy od stopnia choroby, wiadomo, czy będzie dane mu przeżyć w miarę szczęśliwe życie czy życie w szpitalu. Ale jeżeli chodzi o medycynę i chore dzieci - skąd wiemy że za 30 lat medycyna nie będzie w stanie wyleczyć Alzhaimera albo innej choroby teraz nieuleczalnej? Tego nie wiemy. Medycyna idzie tak szybko, że możliwe ze kiedyś będzie szansa dla każdego. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

na mnie często jeansy są takie na styk, albo rękawy w kurtkach, bluzkach za krótkie w rozmiarze S
nie można mieć wszystkiego jak widać 
No cóż- przynajmniej się nie upasę, bo dziś byłabym gotowa wsunąć to wszystko za jednym zamachem 
Teraz już się cieszę, że te ciasta są bez smaku 

zjadłam dwie kostki gorzkiej czekolady i mnie zmuliło trochę
Straciłam czas, pieniądze, nabiegałam się ( i to w deszczu!) i co? ptaszki zjedzą
Ja z pełniejszymi biodrami no nie założę żadnych rurek i ciężko mi teraz kupić spodnie. A jak już znajdę to są w jakiś kosmicznych cenach. Nie rozumiem czemu nie robią ubrać w różnych krojach, do różnych sylwetek i dla każdego

czy tak trudno jest pojąć, że każdemu się podoba co innego i nie robić wszystkiego na jedno kopyto?