![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Hej hej
![]() Witamy się w nowej części i w 35 tc dokładnie to 35 i 2 dni ![]() I zauważyłam, że brzuch mi opadł ![]() Jak u Was sytuacja z brzuszkiem ??? Jeszcze dzisiaj miałam bóle @ delikatne, chyba znowu się tam w dole wszystko luzuje, mam nadzieję że wytrzymamy z córcią do końca maja chociaż ![]() Bo mamy jeszcze trochę rzeczy do zrobienia ![]() No i łóżeczko musi zdąrzyć przyjść ![]() Nie wiem czy to stres czy niepokój ale mam jakieś głupie przeczucie, że urodzę przed terminem. Madziuś ja też biorę te tabletki i nie mam zaparć. Motylku to niezły maraton urządziliście sobie ![]() Ja też chce jeszcze podjechać do ikei po kilka rzeczy, m.in. właśnie te pojemniczki na przewijak ![]() Także, dziewczyny ściskamy nogi ![]() A no i mamy jeszcze dwie Komunie, jedna teraz druga za tydzień. A ja wcinam czekoladę ![]()
Córcia - 02.06.2016r. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Evelinke Czas edycji: 2016-05-06 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#452 | ||
Zakorzenienie
|
Motylku a jakie pojemniczki? Możesz wkleić fotke?
Moja koleżanka robiła gbs przed 34 tc i jej w szpitalu nie chcieli tego przyjąć, bo za wcześnie zrobiła. Musiała powtarzać to badanie jeszcze raz. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
Agusia takie cosik
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30199283/
#454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]()
#456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mamy komunie 22.05, tzn zostalismy zaproszeni, ale nie jedziemy. To bedzie miesiac przex TP , mnie juz teraz jest ciezko. Brzuch ciagle boli jak tylko dluzej posiedze/postoje/pochodze, wiec tam tyle godzin bez mozliwosci polozenia sie choc na chwile to zabojstwo Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2016-05-06 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
Siedzieć długo, też nie zamierzam, bo jest po prostu niewygodnie i też się męczę.
A nie pójść to nie bardzo, bo jedna Komunia jest mojej chrześnicy.
#458 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie ominą dwa wieczory panieńskie w maju ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#459 | ||
Ania
|
Cytat:
![]() Cytat:
Po drugie zaczyna się robić tu poważnie, jak już brzuszki opadają, bóle okresowe się pojawiają... ![]() Ale jeszcze zaciskaj nóżki! ![]() A ja mam straszną chcicę na jakąś knyszę albo coś.. i chyba muszę pojechać i coś takiego zjesć ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Rozeznanie
|
Madzie mysle ze podjelas sluszna decyzje. No i faktycznie wizyta pelna wrazen. Ale bedzie dobrze
![]() Ja juz opadam z sil. Przeszlam sie do pracy, spedzilam tam dwie godziny szwedajac sie od jednej kolezanki do drugiej ![]() Dostarczylam wszystkie kosmetyki, czyli troche pospacerowalam, potem robilam cos ala knedle ale z pasztetowa dla meza, i teraz pieke kruche z rabarbarem. Stopki mnie bola i troche plecy. Ale zadowolona z dnia jestem ![]()
#461 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Ja kupiłam te pojemniczki z ikea i przewijak chce miec na łóżeczku a bok lozeczka ma kształt łuku i o taki ze mnie inżynier
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
W Ikei we Wrocławiu są te pojemniczki bo jakiś czas temu kupowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Byłam na spacerze z młodym i padam. Nie miałam czasu nawet dzisiaj pomyśleć czy czuję ruchy Leosia. Brzuch mi się spina i śluzu jakby więcej? To czop, czy pod koniec ciąży tak ma być z tą wydzieliną ktoś wie? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Wtajemniczenie
|
Z cyklu uprzejmość ludzka w komunikacji miejskiej: wracamy sobie z tż-em i córcią w wózku autobusem, usiedliśmy w takim miejscu dostosowanym do wózków, a tu przychodzi stary facet o lasce i mówi do mnie, że ja mu muszę ustąpić miejsca, bo to jest jego miejsce. I mi pokazuje tą swoją laską naklejkę z chłopkiem i laską. Nawet nie zdążyłam otworzyć buzi, a tż do niego, że ja jestem kobietą w ciąży i nie na miejscu jest, żeby mnie przeganiał z miejsca siedzącego, i do tego jak jeszcze mam przy sobie małe dziecko, kiedy po drugiej stronie też jest miejsce dla ludzi o lasce i dwa wolne miejsca. A ten dziad od razu wyskoczył z pyskiem, że mój tż nie ma prawa tak do niego krzyczeć, a ja nie mam prawa siedzieć na JEGO miejscu. Mój tż do niego, że nie przypomina sobie, żeby na "TY" przeszli, a po drugie nawet głosu nie podniósł, ale może zaraz podnieść. A ten stary dziad dalej się drze, że na policję zadzwoni na nas, bo działamy bezprawnie
![]() Żeby jeszcze zwrócił uwagę mojemu tż, ale mnie...? A przed każdym kościołem jaki mijaliśmy uchylał czapkę z głowy... prawdziwy katolik...
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą mam już paragraf kodeksu karnego za złośliwość i utrudnianie wobec pracownika ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi Tardyferon działa jak ta lala, bo rozluźnia stolec. Ten skurcz Twój jeden to chyba nic złego, też miałam taki duży i lekarze powiedzieli, że zapis bardzo dobry. Zbadali mnie w końcu: przepływy dobre, waga jednej od 2.000 do 2.100, druga od 1.600 do 1.900, ale lekarz mówił, że ta różnica to może być błąd pomiaru, więc mam się nie przejmować. Mam się nastawić na cc ze względu na jedną kosmówkę w tyg. 37 jeśli dotrwam. Motylek widzę, że w podobnym terminie jesteśmy, ja 32 tc+6 dni, tp z om 26.06.
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- tak na wesoło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i to co Nas teraz czeka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Teraźniejszy problem ![]() ![]() Gdy jest ciepło ![]() ![]() A o tym marzymy ![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
Veronigue dziad kalwaryjski rozbawil mnie do lez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma co sie z takim cackac ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Zebrah ja pamietam ze jak mi czop odchodzil to byl to taki glutek, twardawy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobna sytuacje w pierwszej ciazy, tylko wtedy lezalam w szpitalu i na ktg porannym wyszly mi dwa skurcze, takie kolo 50% chyba jesli dobrze pamietam. I od razu zastrzyk ze sterydami na pluca i leki na wyciszenie macicy. Tylko ja wtedy tycb skurczy nie czulam w ogole i sie zdziwilam ze cos sie dzieje. I to tez byl wtedy 32 tydz. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- A brzuch mi w pierwszej ciazy opadl rowno tydzien przed porodem, jak tylko bylismy donoszeni i ginekolog pozwolila odstawic wszystkie leki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No w tamtej chwili mnie to nie bawiło, ale cały autobus owszem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Super, idealnie pokazuje nasz stan :-P |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Łodzi też na pewno są ![]() Cytat:
ooo matko co za wstrętny dziadek!!! Nie miał się może dziś z kim awanturowac i na Was trafiło ;/ Cytat:
![]() ![]() Byłam na spokojnym spacerze z tz i psem. Trochę spokojniejsza jestem ![]() Poprasuje trochę ubranek i spanie ![]()
![]() |
#480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- własnie zawsze takie wiadomości zaskakują...
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.