![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Dni, uciekaja bo nudy nie ma, ale po 30tygdoniu jakos nie blizej mi do terminu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
zło powraca z podwojoną siłą.. i mam nadzieje że tak będzie w jej przypadku.
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-05-06 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,ale jestem dziś rozmemlana:-/ obiadu brak,co prawda się pomalowalam,ale nie chce mi się iść do sklepu nawet po coś dobrego na poprawę nastroju. Boli mnie ta cholerna łopatka,dziś nawet w nocy mnie bolała:-/
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie wychodzi 32+1 ze wszystkich aplikacji i u lekarzy tez, a tez mam na 30.06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
gerda witaj
![]()
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
U mnie też maj zabiegany
![]() ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#398 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Zadomowienie
|
A może myśmy w tym samym szpitalu rodziły?
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
Maloposka, ale praktyki takie same
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |||
Zakorzenienie
|
I tak chyba najlepsze akcje są z Sudocremem
![]() Mnie też zgaga ostatnio męczy codziennie praktycznie. No nic, byle do porodu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ależ mnie ten fizjoterapeuta wymęczył ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No tak, skoro nie lubicie monotonii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To mnie znowu oglądali jak konia na wybiegu!!
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Konto usunięte
|
Witam nową mamusię!
![]() Mi czas leci jak szalony! ie ogarniam tego że zaraz będe w 9 mc ciązy ![]() Kiedy?Jak to? ![]() My dzisiaj z młoda dużo na dworku bo ładna pogoda ![]() ![]() A podobno najlepsze 'akcje' są z tym zwykłym linomagiem - to pieruństwo nie chce zleźć z niczego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Twojej sytuacji to najlepszym rozwiazaniem byloby chyba dostarczenie bezposrednio do zus zwolnienia. Tylko ciekawe jak oni sie na to zapatruja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 | ||||||||
Ania
|
Cytat:
W sensie 2 trzy razy dziennie chodzi Ci zmywarka?? Cytat:
Ale dalej Cię ząb boli, czy teraz przeszło?oby to tylko chwilowe było;* No i faktycznie chyba przełożymy to świętowanie na ten weekend ![]() Może jakiś grill? ![]() ![]() Cytat:
To miłego odpoczywania ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
O tak tak, mam zdjęcia chrześniaka, jak się pięknie wysmarował ![]() Ale i tak lepsza jest moja siostra, która jak była mała wysmarowała całą siebie swoją kupką z nocnika.... ![]() To dobrze, że nie rwa! oby Ci pomogło ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
Ale może właśnie to by Ci się bardziej opłacało Aniu?? Fajny artykuł: http://segritta.pl/jak-jest-tym-przy...dzicami-lozku/
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-05-06 o 13:16 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A pewnie, że grill, kawa, kino, wszystko na co tylko macie ochotę! Zróbcie sobie dobrze, a co! ![]() Nawet mnie nie stresuj z tą kupą, bo przestanę próbować Róże na nocnik wysadzać :P
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny emocjonująca wizytę dziś miałam. Po badaniu szyjki dostałam lekkiego krawienia lekarz mnie od razu do położnej na ktg wysłał skurcze na poziomie 46% ja ich nie czuję :/
Szyjka skrócona, o 3cm nie wiem ile ma cm ze stresu nie zapytalam i rozwarcie na 1,5 cm mam. Lekarz kazał x2 ktg w tygodniu robić i w piątek 13.05 mam wizytę. Zobaczy wtedy co i jak i skierowanie do szpitala dostane żeby mieć je jakby coś miało się dziać. Krawienie mogło pojawić się przez samo badanie lub to nadzerka ![]() ![]() Wyniki moczu do du.p.y bakterie bardzo liczne, powiew też to potwierdza. Antybiotyk na 7dni dostałam. Kreatynina,poniżej normy ![]() Teraz mam problem: chciałam rodzić w szpitalu gdzie pracuje mój lekarz prywatna klinika x porodami na nfz 2stopień referencyjnosci. Byłam już umówiona na wizytę kwalifikacyjną z moim lekarzem. Po dzisiejszej analizie wyników moczu i kreatyniny lekarz doradza poród w klinice gdzie jest w razie co urlog dostępny 24h bo nie wiadomo co się będzie działo z nerkami ![]() ![]()
#412 |
Raczkowanie
|
haneczkab92
Ile zapłaciłaś za gbs ?
#413 | |||
Ania
|
Cytat:
Nie zniechęcaj się, tylko moja siostra tak zrobiła ![]() Ale oda razu mi sie przypomniał kawał: "Dzieci bawiły się klockami, aż przyszła mama i spuściła wodę" ![]() Cytat:
Dobrze, że lekarz chce Cię w szpitalu, i Ty będziesz spokojniejsza, bo będziesz pod kontrolą. Ja bym wybrała szpital, w którym lepsza opieka w razie wu. Ja będę w szpiatalu, w którym, owszem pracuje mój lekarz, ale jeśli by go tam nie było,i tak wybrałabym ten. Także przemyśl to, podejmiesz słuszną decyzję ![]() Cytat:
Ale się tak zastanawiam, bo powinno być to pobrane i z pochwy i odbytu. A mi pobrał tylko z pochwy ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Raczkowanie
|
haneczkab92
Może pobrał ci posiew, bo z tego co wiem to gbs się robi 36-37 tydzień i jest właśnie i z pochwy i z odbytu.
#415 | |
Ania
|
Cytat:
GBS- wymaz z pochwy. No nie wiem, tak czytam, to niektóre dziewczyny miały tylko tak. Może przy cc to nie ma znaczenia? sama nie wiem.
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Raczkowanie
|
haneczkab92
Gbs ma podobno tylko znaczenie przy porodzie naturalnym.
#417 | |||||
Zakorzenienie
|
Jasne, witaj
![]() Cytat:
oj, ostro ![]() Cytat:
przytulam Cytat:
szkoda ze nie ma. Masz racje lepiej od razu wyjasnic niz pozniej zwracac.. Cytat:
to u tego samego.... no nic najwyzej do nich pojadę bo nie mam daleko Cytat:
![]() Nie wiem, co Ci doradzić. Póki co sie trzymaj! Zgubiłam nr do poloznej a mialam na ktg sie umówić. Generalnie u mnie cisza, zadnych objawów porodowych ![]()
![]() |
#418 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Łoooł nie tak sie umawiałyśmy Ale głowa do góry napewno opanujesz sytuacje - zostało nam tak mało czasu 2 tyg odpoczynku i mozna rodzic ![]() Ja w takiej sytuacji chyba tez bym wybrała klinikę z urologiem na miejscu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
Też skłaniam się ku szpitalowi gdzie urlog jest na miejscu. Czekam aż tz z pracy wróci, nawet nie mam z kim pogadać face to face a tego mi teraz dla spokoju trzeba
![]()
#420 |
Rozeznanie
|
No niestety on lubi grzebać i badać lekarz z prawdziwego zdarzenia woli pomacać i wyczuć wszystko co i jak niż te usg twierdzi ze to może złe pokazać a ręce wyczują wszystko
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.