Rozstanie z facetem - część 11 :( - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-12, 19:18   #4771
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

Cytat:
Napisane przez Lidasia Pokaż wiadomość
Nie nie będę mu nadskakiwać ! Chciałam tylko aby tamta panna wiedziała z kim się zadaje jednak stwierdzam, że ona jest nim strasznie zaślepiona.
Ja też o tym myślę cały czas. W ogóle nie wiem jak on to zrobił, że żadna z nas się nie domyśliła niczego. A zwłaszcza ona jeżeli z nim mieszka. Niestety przyzwyczajenie robi swoje i się trochę tęskni. Choć za takimi typami nie warto tęsknić.

Na samą myśl przechodzą mnie dreszcze... Szkoda jej strasznie.
Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Stwierdzam, że mój przypadek jest beznadziejny skasowałam exa na gg, ale co z tego, jest przecież nk i co jakiś czas zerkam czy jest czy go nie ma. Na dodatek średnio raz dziennie wchodzę na jego profil z ukrytego i na profile dziewczyn które mu zostawiły komentarz. Co prawda wkurzam się bardziej i obrzydzam jak widzę jego komentarze u dziewczyn, ale może to i lepiej, trochę mnie to zniechęca. Na dodatek rozkminiam co może teraz robić, jak np wychodzi z nk o 18:40 to myślę że na 19 się z kimś umówił i inne głupoty musiałam to wyrzucić z siebie, może jak mnie ochrzanicie to zacznę znowu rozsądnie myśleć

Dziewczyno, wywal go z NK, usuń lewy profil i to już!!!
Cytat:
Napisane przez czarownica13_01 Pokaż wiadomość
Nie rozumiem jednak, jak przez pół roku można nie widzieć, że chłopak do kogoś dzwoni, że odbiera telefony, że pisze smsy nocą, przecież spała z nim, dzieliła pokój... Dla mnie to ona jest bardziej żałosna od niego, tym bardziej, że jak poznała mojego Exa to wiedziała, że jest ze mną, poznała mnie i nawet przy mnie bezczelnie podrywała. A może to ja jestem żałosna....

To on jest żałosny. A oni oboje... są siebie warci.
Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
...i przez to zaczne wybielać mojego byłego. A tak naprawdę nie byłam z nim szczęśliwa

Będę Ci to powtarzać za każdym razem, jak będziesz go miło i czule wspominać.
Cytat:
Napisane przez karoseria Pokaż wiadomość
o jaaa... 10 m-cy?? u mnie dzis mija 2 m-c... kocham jak potrącona :P ale nie cierpię teraz. Boję się teraz tego etapu o którym mówisz.. Bo ja chyba też nie będę potrafiła nic poczuć. Tylko on. Chociaż nie był ok, ale mój mój.. Był... Kocham Cię Myszonku

Robił Cię po bokach, a Ty się roztkliwiasz nad uczuciem do niego? :/
Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Moze to dlas was nie ma znaczenia ale ja i moj eks jak zasypialismy to spalismy do siebie odwroceni, onnigdy nie chcial spac przytulony do mnie, a X... X bardzo chce byc do mnie przytulony tylko jak juz nie wyrabia na jeden bok to sie przkreca a dzis rano on sie obudzil a ja jeszcze chcialam z godzinke pospac wiec on tal lezal przytulony do mnie i patrzyl jak spie Ex juz dawno by sobie poszedl i gral albo sila mnie sciagal z lozka
ps: Od srody zaczynam nowa prace w sklepie Lee :P

U mnie też z nowym facetem pojawiła się taka "nowa jakość"
Gratulacje - będziemy mieć zniżki?
Cytat:
Napisane przez gabrysia7777 Pokaż wiadomość
czytałam gdzieś w gazecie że najlepiej nie wiązać się zaraz po rozstaniu, że to i tak nie pomoże itd więc chciałam wiedzieć co o tym Ty myślisz... moim zdaniem pisali głupoty w tej gazecie... bo jeśli jest okazja to czemu nie skorzystać ? lepiej jest według nich wyć cały czas za byłym ;| a tak w ogóle to długo już jesteście razem ?

Związki po rozstaniu to często pocieszacze, krzywdzenie tej angażującej się osoby, porównywanie do byłych... Ale -> Nowego poznałam w 2 tygodnie po rozstaniu i jestem z nim już równo (od wczoraj ) 3 miesiące i jesteśmy wciąż kosmicznie zakochani, więc to nie reguła
Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość
Akurat ja weszlam na to grono bardziej zeby cos komus poradzic

To zmienia postać rzeczy

Monilkaa - to Ty na avie?

Virginia - jesteś niesamowicie silną kobietą, zasługujesz na kogoś, kto będzie o Ciebie walczył do upadłego!
Stary 2010-09-12, 19:43   #4772
Ofelia 20
Zadomowienie

Dzień zapowiadał sie u mnie dobrze, a jednak... złapał mnie dołek i potem było coraz gorzej spaliłam tyle fajek, że aż źle się czuje kretynka ze mnie. Potem dopadł mnie silny stres, nie mam pojęcia z czym związany, po prostu czułam, że coś jest nie tak. Zaczynam świrować mam chyba za dużo wolnego. Ciągle myśle jak to będzie i to nie dotyczy tylko faceta, ale całego życia. Boję się, że sobie nie poradze na uczelni a nawet nie zaczełam studiów... . No i jestem samotna przepraszam, za te żale, żałosna jestem.
Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 20:09   #4773
virginia
Zakorzenienie

M chce spróbować ale chce mieć oddzielne konta (przynajmniej na czas próby). Ja to odbieram jako ograniczone zaufanie. Myślę, że on chce się jakoś zabezpieczyć na wypadek gdyby nie wyszło. A jeśli tak zakłada to to chyba nie ma sensu, co? Mam też obawy, czy on nie chce przypadkiem spróbować ale tylko na swoich warunkach i czy dalej jego zdaniem to nie tylko ja mam się zmieniać.
Napiszcie co o tym myślicie.
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 20:09   #4774
juniorka89
Wtajemniczenie

A ja o dziwo bardzo pozytywnie weekend spedziłam
W końcu wyszłam na świat,do znajomych,do ludzi którzy sa mi bliscy
Pierwszy raz od dawna znalazłam ochotę na to,żeby sie ruszyć z domu i o dziwo skutecznie bo teraz będę tak układać sobie dzień,zeby po pracy jednak gdzieś sie jeszcze ruszyć
Eh....Trzeba w końcu wziąść sie za siebie
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 20:10   #4775
virginia
Zakorzenienie

Ps. Malla dziękuję . Już nie wiem co mam robić....
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 20:23   #4776
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Dzień zapowiadał sie u mnie dobrze, a jednak... złapał mnie dołek i potem było coraz gorzej spaliłam tyle fajek, że aż źle się czuje kretynka ze mnie. Potem dopadł mnie silny stres, nie mam pojęcia z czym związany, po prostu czułam, że coś jest nie tak. Zaczynam świrować mam chyba za dużo wolnego. Ciągle myśle jak to będzie i to nie dotyczy tylko faceta, ale całego życia. Boję się, że sobie nie poradze na uczelni a nawet nie zaczełam studiów... . No i jestem samotna przepraszam, za te żale, żałosna jestem.
No to faktycznie chandra jak ta lala. Uśmiechnij się
Ja obejrzałam "Mam Talent" i zdrowo się uśmiałam, a potem strasznie zdołowałam, że oni tacy zdolni, a ja taka głupia
Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
M chce spróbować ale chce mieć oddzielne konta (przynajmniej na czas próby). Ja to odbieram jako ograniczone zaufanie. Myślę, że on chce się jakoś zabezpieczyć na wypadek gdyby nie wyszło. A jeśli tak zakłada to to chyba nie ma sensu, co?...
Hmm... sprawa jest poważna, więc jestem w stanie zrozumieć, że on chce się za nią wziąć drobnymi krokami. Wydaje mi się, że nie da się rozwinąć w sobie uczucia zaufania, jeśli będzie się miało w trakcie jakiekolwiek wątpliwości. Może właśnie osobne konto pomoże mu tych wątpliwości uniknąć. Z drugiej strony trudno oprzeć się niesmacznemu wrażeniu, że matka sobie tego zażyczyła...
Stary 2010-09-12, 20:34   #4777
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ja obejrzałam "Mam Talent" i zdrowo się uśmiałam, a potem strasznie zdołowałam, że oni tacy zdolni, a ja taka głupia
Co do mam talent to ja sie uśmiałam w 1 odcinku występem nauczycielki która śpiewała "i need you babe"...
Padłam....Ale słuchając wczoraj 11 letniej dziewczynki o głosie Anioła kolana mi się ugięły,wystąpiła gęsia skórka i umarłam na chwilę
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 20:37   #4778
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
M chce spróbować ale chce mieć oddzielne konta (przynajmniej na czas próby). Ja to odbieram jako ograniczone zaufanie. Myślę, że on chce się jakoś zabezpieczyć na wypadek gdyby nie wyszło. A jeśli tak zakłada to to chyba nie ma sensu, co? Mam też obawy, czy on nie chce przypadkiem spróbować ale tylko na swoich warunkach i czy dalej jego zdaniem to nie tylko ja mam się zmieniać.
A teraz macie wspólne konto? Skoro razem mieszkacie możecie założyc kotno "na życie" oboje wpłacicie tam pieniądze na codzienne sprawy. Ciezko mi coś doradzić, bo nie mam męża moge Ci tylko powiedzieć, że moi rodzice mają oddzielne konta a są ze sobą ponad 20 lat Mój tata nie wie o wszystkich bluzeczkach czy sukienkach, które mama sobie kupuje.

Musicie wypracować kompromis. Uważasz, że Twój TŻ chce wrócić, ale tylko na swoich warunkach, a On zapewne uważa, że jest na odwrót. Bo chciałabyś żeby było mieszkanie na was, wspólne konto i zapewne wiele innych rzeczy. Myśle, że Ty również musisz na coś przystać, bo naprawde daleko nie zajedziecie.

PS Ja nie odbieram tego jako ograniczone zaufanie, bo taki mam przykład z domu
Stary 2010-09-12, 20:42   #4779
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Co do mam talent to ja sie uśmiałam w 1 odcinku występem nauczycielki która śpiewała "i need you babe"...
Padłam....Ale słuchając wczoraj 11 letniej dziewczynki o głosie Anioła kolana mi się ugięły,wystąpiła gęsia skórka i umarłam na chwilę
Strasznie nie lubię śpiewających dzieci w takich programach. Według mnie ta dziewczynka ma świetny głos, ale zaśpiewała znacznie gorzej niż laska z dogrywki.
Stary 2010-09-12, 20:50   #4780
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Może będe jedyna... ale mi sie nie podobał jej występ. Pewnie dlatego, że kiedyś często słuchałam tej piosenki w wykonaniu Edyty Geppert. Ona tak wspaniale śpiewa tak emocjonalnie dlatego nie podobał mi się występ tej dziewczynki, szczególnie, ze słyszłam troche fałszu wiem, jestem straszna w koncu ma tylko 11 lat i na pewno się wyrobi no ale takie mam zdanie

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
A własnie co do "Mam talent". Widziałyście dziewczynę, która "malowała" palcami po piasku. Wygrała wersję ukraińską strasznie mi sie podobał jej talent
Stary 2010-09-12, 21:30   #4781
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Kiepsko ;/ a co on o tym mowi?rozmawialas z Nim o tym?

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Clemence

To zmienia postać rzeczy
To miło ! Malla a Ty tez z jakims klopotem,czy w roli 'doradcy'?

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Clemence

To zmienia postać rzeczy
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 21:55   #4782
Mariolcia =P
Zakorzenienie

Dziewczyny rozstalam sie z tz historia jest mniej wiecej taka poznalismy sie przed matura i poszlismy razem na studia, zamieszkalismy razem. Bywalo zle i dobrze tz jest raczej wybuchowy i nie okazuje uczuc wiec czesto sie klocilismy pojechalam teraz w wakacje na 6 tygodni do hiszpanii wrocilam okolo tydzien temu. bylismy w iwoniczu z jego kolega od czwartku do dzis po poludniu praktycznie codziennie byla klotnia, ale glownie dlatego ze ja nie bylam pewna swoich uczuc ciagle plakalam nie wiem nie czulam jakos przy nim tego co powinnam, moze sie naogladalam filmow ale nie potrafilam sie cieszyc tym ze jestesmy razem nie bylam szczesliwa nie wiem co sie stalo poprosilam go o czas bym mogla sie zastanowic i nie chcialam sie rozstac od razu ale on powiedzial ze nie chce mi dawac czasu by sie ludzic a potem si eokaze ze ja nie chce to bylo dzis po poludniu, odwiozl mnie do domu a potem tylko wyslal mi jakis dziwny sms i boje sie ze cos sobie zrobi bo tak z tego sms wynikalo, a od 2 godzin ma wylaczony telefon i sie martwie nie wiem czy dobrze zrobilam ale nie czulam ze to jest to i on myslal juz o zareczynach a mnie to przerazalo nie czulam ze to jest to czego chce nie wiem czy zawsze tak jest? czy tylko mi sie wydaje ze przy ukochanym powinnam sie czuc szczesliwa i byc usmiechnieta nie wahac sie?
on mowi ze mnie kocha i chce ze mna byc i wiem ze strasznie to przezyje, bedziemy musieli ustalic co z mieszkaniem itd nie wiem czy dobrze robie ale chyba cos we mnie zgaslo bo nawet w lozku juz od dawna nie bylo pasji i kochalismy sie raczej bo tak sie powinno

nic nie wiem pomozcie dziewczyny moze tez tak kiedys mialyscie

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 21:56   #4783
Djapira
Zadomowienie

Cześć Dziewuchy

Ja dzisiaj cały dzień w ruchu, najpierw kościół, potem był M, a potem byłam na festynie i Feel grał

A były.. eh szkoda gadać. M pow. że wczoraj sie z nim widział i była ta jego narzeczona. A on jak zwykle pijany
Zastanawiam się dlaczego ja się w nim zakochałam. Przecież on nawet przystojny nie jest, naprawde.. A jednak na początku był taki, że szalałam za nim i chciałam się nim pochwalić każdemu..

Djapira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 22:18   #4784
Lidasia
Przyczajenie

ehh... mam w telefonie zakamuflowane sms od niego z rozstania (niestety byłam za granicą za drogo na rozmowy telefoniczne i wszystko skończyło się przez sms) jak opowiadał, że nie jest z inną. I tak mnie natchnęło żeby je poczytać dzisiaj i jednak mnie ruszyło. Jak on mógł tak kłamać
Lidasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 22:38   #4785
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość
Zaczęło się od nagłego porzucenia po 8 latach, a zostałam, bo polubiłam ten wątek i te dziewczyny

Mariolcia - jeśli z Twojej strony to nie miłość, to nie ma sensu go krzywdzić.
Stary 2010-09-12, 23:44   #4786
my_sza69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
Dziewczyny rozstalam sie z tz historia jest mniej wiecej taka poznalismy sie przed matura i poszlismy razem na studia, zamieszkalismy razem. Bywalo zle i dobrze tz jest raczej wybuchowy i nie okazuje uczuc wiec czesto sie klocilismy pojechalam teraz w wakacje na 6 tygodni do hiszpanii wrocilam okolo tydzien temu. bylismy w iwoniczu z jego kolega od czwartku do dzis po poludniu praktycznie codziennie byla klotnia, ale glownie dlatego ze ja nie bylam pewna swoich uczuc ciagle plakalam nie wiem nie czulam jakos przy nim tego co powinnam, moze sie naogladalam filmow ale nie potrafilam sie cieszyc tym ze jestesmy razem nie bylam szczesliwa nie wiem co sie stalo poprosilam go o czas bym mogla sie zastanowic i nie chcialam sie rozstac od razu ale on powiedzial ze nie chce mi dawac czasu by sie ludzic a potem si eokaze ze ja nie chce to bylo dzis po poludniu, odwiozl mnie do domu a potem tylko wyslal mi jakis dziwny sms i boje sie ze cos sobie zrobi bo tak z tego sms wynikalo, a od 2 godzin ma wylaczony telefon i sie martwie nie wiem czy dobrze zrobilam ale nie czulam ze to jest to i on myslal juz o zareczynach a mnie to przerazalo nie czulam ze to jest to czego chce nie wiem czy zawsze tak jest? czy tylko mi sie wydaje ze przy ukochanym powinnam sie czuc szczesliwa i byc usmiechnieta nie wahac sie?
on mowi ze mnie kocha i chce ze mna byc i wiem ze strasznie to przezyje, bedziemy musieli ustalic co z mieszkaniem itd nie wiem czy dobrze robie ale chyba cos we mnie zgaslo bo nawet w lozku juz od dawna nie bylo pasji i kochalismy sie raczej bo tak sie powinno

nic nie wiem pomozcie dziewczyny moze tez tak kiedys mialyscie
W pewnych momentach widzę tu wiele zbieżności z moją historią
my_sza69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 23:46   #4787
Brook
Zakorzenienie

poprosil mnie o zawieszenie werdyktu o zerwaniu zgodzilam sie wkoncu oboje w innych krajach siedzimy i gg nam nie sprzyja... troche ochlonelam probowalam z nim normalnie rozmawiac ale znow mnie trafilo dal pomysl absurdaly wrecz ktory przededl samego siebie i doroslego czlowieka
padlam z krzesla i jak mam z nim byc? chyba powinnam z usmiechem na twarzy nauczyc sie czytac cos co mnie rozwala i rozsmiesza?
nie umiem sie rozstac- kocham czlowieka z ktorym rozmijamy sie w wizjach zycia a zakochalam sie w nim a z czasem wyszlo niedopasowanie
za slaba jestem by zerwac a on czeka az ja zdecyduje, a pewnie tez meczy sie ze mna coz jego zdaniem to tylko problemy chwilowe z porozumieniem przeciez... i pytal mnie czy co juz walczyc nie bedziemy to koniec? nie umiem mu odp walcze od dawna juz i tak sama ze soba
Nie zachowuje sie dorosle z tym pomyslami dziecinnymi na swoje zycie skacze jak z kwiatka na kwiatek jakis czas temu ma inny pomysl teraz inny
dal mi do zrozumienia ze takie studia jak ja zrobilam to nie studia bo prywatne- dodam ze on nie ma ich wcale

przepraszam was za moj chaotyzm ale nie mam nikogo komu moglabym sie wyzalic nie moge spac...myslec o niczym innym jak o nas i co dalej nie umiem zerwac to moj 1 facet i nie chce

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 00:24   #4788
Malla
Nie depcze krokusów

Brook - jak sobie wyobrażasz przyszłość z nim przy jego aktualnym nastawieniu?
Stary 2010-09-13, 07:02   #4789
LUCRETIA82
Raczkowanie

Cytat:
nie znam twojej sytuacji trudno mi oceniać, ale wiesz osobne konta to całkiem mądry pomysł bo naprawdę wierz mi nigdy nei wiadomo co będzie.to nei ejst brak zaufania tylko zdrowe myślnie.Ja mojemu dalam nawet piny do swoich kart od bankomatu i tak sie przyzwyczail ze normalnie kradł mi z konta
LUCRETIA82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 07:35   #4790
Paulinkus
Zadomowienie

Dzień dobry
A ja miałam świetny weekend. W sobotę byłam na pifku u kolegi, a wczoraj znajomi wpadli do mnie znienacka z wizytą
zastanawiam się nad tym, żeby zapisać się na kurs tańca towarzyskiego co o tym sądzicie ? Dzisiaj po pracy idę zaszaleć na zakupach muszę kupić nowe buty a poza tym kończą się wyprzedaże więc może uda mi się upolować jeszcze coś fajnego
Stary 2010-09-13, 08:29   #4791
juniorka89
Wtajemniczenie

Dzień dobry znad kawusi
Ja ogólnie pozytywnie
Chichanie mamy w pracy xD
Paulinkus ja nienawidzę zakupów chyba,ze wiem co konkretnie kupić
ja zakupy w środę bo kosmetyki sie skończyły,balerinki,torbę i może jakieś spodnie
Cytat:
Stary 2010-09-13, 08:46   #4792
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
Paulinkus ja nienawidzę zakupów chyba,ze wiem co konkretnie kupić
ja zakupy w środę bo kosmetyki sie skończyły,balerinki,torbę i może jakieś spodnie
Ja też nie lubię zakupów, ale muszę kupić spodnie, buty i jakaś bluzkę do pracy tylko mam nadzieję, że będę jeszcze jakieś fajne rzeczy, których nie wykupili na wyprzedażach i coś dla mnie zostawili. Ja chodzę do sklepów albo przed południem albo wieczorem jak jest mało ludzi. Nie cierpię jak jest tłok. Wchodzę kupuję to co chcę i wychodzę. Torbę kupiłam ostatnio na allegro

Edytowane przez Paulinkus
Czas edycji: 2010-09-13 o 08:56
Paulinkus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 08:49   #4793
czarownica13_01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lidasia Pokaż wiadomość
ehh... mam w telefonie zakamuflowane sms od niego z rozstania (niestety byłam za granicą za drogo na rozmowy telefoniczne i wszystko skończyło się przez sms) jak opowiadał, że nie jest z inną. I tak mnie natchnęło żeby je poczytać dzisiaj i jednak mnie ruszyło. Jak on mógł tak kłamać
Widocznie mógł. Mój też kłamał jak z nut. Tyle razy pytałam, czy kogoś ma. Pytałam o konkretną dziewczynę, właśnie o tą, z którą był. Czasami jak coś wypił, to mówił, że kogoś ma, że nie umiałby być sam, ale następnego dnia się wypierał, przepraszał, mówił, że nie mógłby pisać ze mną i być z kimś innym. Czułam, że ona jest, ale chciałam wierzyć jemu.

Przez jakiś czas czułam się lepiej, a teraz znowu jest gorzej. Nie mogę się skupić na nauce, a mam przecież zaległy egzamin i muszę go zdać. Idę posadzić krokusy. Może mi świeże powietrze dobrze zrobi.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-13, 08:56   #4794
Mariolcia =P
Zakorzenienie

dziewczyny odeszlam ja, teraz on mi wyslal sms o tym jak bardzo mnie kocha i ze zycie stracilo sens bo ja nim bylam, serce mi sie kraje strasznie, ale dlaczego nie okazywal tej milosci jak bylismy razem? tylkoi teraz? zawzze tak jest? probuje na mnie jakos wplynac? czemu ciazy mi cos na sercu i nie moge znalezc sobie miejsca

Stary 2010-09-13, 09:16   #4795
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
dziewczyny odeszlam ja, teraz on mi wyslal sms o tym jak bardzo mnie kocha i ze zycie stracilo sens bo ja nim bylam, serce mi sie kraje strasznie, ale dlaczego nie okazywal tej milosci jak bylismy razem? tylkoi teraz? zawzze tak jest? probuje na mnie jakos wplynac? czemu ciazy mi cos na sercu i nie moge znalezc sobie miejsca
Bardzo często tak jest.

Tak, próbuje na Ciebie wpłynąć.

Tak, jak wrócisz, to będzie słodko przez tydzień - dwa, a potem wszystko wróci do "normy".

Tak, każda z nas cierpiała po rozstaniu i miała problem ze znalezieniem sobie miejsca, miliard myśli o tym, żeby do niego napisać, pobiec...to minie.
Stary 2010-09-13, 09:33   #4796
Mariolcia =P
Zakorzenienie

Dzieki za odpowiedz dlaczego to tak cholernie boli dlaczego chce mi sie wyc najchetniej cofnela bym czas moze gdybym nie wyjechala i bysmy sie nie rozstali na tyle to to by sie nie stalo a moze jestem naiwna i tylko odwlekaloby sie to co nieuniknione

Stary 2010-09-13, 09:39   #4797
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Mariolcia - nie ma sensu teraz tego rozbierać na czynniki pierwsze, to już przeszłość, której nie zmienisz. Tak widocznie miało być, nie było wam pisane...

Znam parę, która wytrzymała kilka lat widując się 2x do roku, ona była w Polsce, on w Stanach. Widywali się w Święta w grudniu i w wakacje. Przetrwali, są teraz w końcu razem, mieszkają, kochają się, jest dobrze.

Nie ma sensu zwalać winy na swoje decyzje - po prostu to nie TEN.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-13, 09:41   #4798
Mariolcia =P
Zakorzenienie

chyba masz racje bo nie czulam bedac z nim teraz, tego co chyba powinno sie czuc i co kiedys czulam jakiegos spokoju, pewnosci ze chce z nim byc do konca zycia sily walki o nas po kazdej klotni a chyba tak to sie czuje prawda?

Stary 2010-09-13, 09:42   #4799
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Tak.
Stary 2010-09-13, 09:46   #4800
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
Dzieki za odpowiedz dlaczego to tak cholernie boli dlaczego chce mi sie wyc najchetniej cofnela bym czas moze gdybym nie wyjechala i bysmy sie nie rozstali na tyle to to by sie nie stalo a moze jestem naiwna i tylko odwlekaloby sie to co nieuniknione
Nie ma sensu zastanawiać się teraz "co by było gdyby". Musisz teraz zająć się sobą i swoim życiem. Boli ponieważ razem przeżyliście jakiś kawałek czasu, byłaś nim zauroczona, kochałaś go, a teraz masz jeszcze wyrzuty sumienia, że go zostawiłaś. Zastanów się poważnie czy rzeczywiście warto byłoby wrócić, czy jednak po jakimś czasie znowu byłabyś niezadowolona z zachowania twojego eks. Ty masz być szczęśliwa w związku, nie ma sensu męczyć się z kimś kto tego szczęścia Ci nie daje.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości