Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-07, 09:03   #4771
ultraradiola
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Szymuś jaki kochany duży chłopak juz. Ile ona ma ?? ten czas tak leci ze juz się pogubiłam

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 09:34   #4772
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dobry
metkaa Szymuś jest śliczny a z Ciebie kochana to zgrabniocha sexy mama nie ma co

Dziewczyny marnie nam idzie kończenie wątku, 4 dni a my cały czas na tej samej stronie, a Bezaczek nas goniła a sama rzadko zagląda

Ja wypiłam kawkę, idę na jakieś skromne śniadanko i dalej szara rzeczywistość czyli pisanie pracy ciąg dalszy
cześć magolinka, cześć ultra
no to przyspieszamy chociaż ja niestety zaraz muszę wyjść z domu

metka, ale figurkę masz ładną i Szymonek to totalny słodziak

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 09:37   #4773
ultraradiola
Wtajemniczenie

Zostało 227 postów

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2011-06-07, 09:40   #4774
certina4
Wtajemniczenie

ultra chciałam Ci pogratulować weekendowych egzaminów, jakoś mi się nie zacytowało od razu

i widzę zmieniony podpis

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-06-07, 10:00   #4775
ultraradiola
Wtajemniczenie

dziękuje za gratki od razu milej się robi

Matko dziewczyny nie mogę dzisiaj utrzymać oczu . Juz dawno tak nie miałam najchętniej bym głowę na laptopku położyła. A gdzie tam 15.30

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2011-06-07, 10:13   #4776
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
dzien doberek,
nie wyspalam sie,

wstawiam 3 zdjecia ale sa kiepskiej jakosci, jak beda te od fotografa to tez Wam pokaze
Moze i kiepskiej jakosci - ale nie widac.
Widac za to swietne nogi!!

Cytat:
Dziewczyny marnie nam idzie kończenie wątku, 4 dni a my cały czas na tej samej stronie, a Bezaczek nas goniła a sama rzadko zagląda

Ja wypiłam kawkę, idę na jakieś skromne śniadanko i dalej szara rzeczywistość czyli pisanie pracy ciąg dalszy
Ja posprzatalam - choc tak sie kurzy z tego remontowanego mieszkania i klatki ze nie widze wiekszego sensu. No ale zawsze czysciej nieco. Choc na chwile.

U mnie tez pogoda senna. Moze przejasni sie po poludniu.

W sobote tesc wyjezdza ze znajomymi i swoja przyjaciolka Moldawianka do Moldawii na tydzien.
Troche sie porzadze.

Ale mi sie nie chce cwiczyc! Ale musze - malo cwiczylam w zeszlym tygodniu, bo maz mial wolne na dlugi weekend.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 10:30   #4777
magolina
Wtajemniczenie

Cześć certi

U mnie też ta pogoda jakaś taka dziwna - pochmurno i trochę deszczyk pada i mimo kawy też jakaś taka otępiała jestem.

sjoanna no to się kochana porządzisz jak teścia nie będzie
A co ćwiczysz?

Dobra idę pisać dalej, już jestem prawie na finiszu, przy dobrych wiatrach może jutro skończę i w piątek udam się do promotorki co by sprawdziła czy jej odpowiada
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-07, 11:29   #4778
certina4
Wtajemniczenie

no właśnie joanno co ćwiczysz?

magolinka to ja Ci życzę owocnego pisania

a tymczasem ruszam do babci pomóc trochę sprzątać po remoncie, rano uprałam pół dywanu, bo zabrakło mi płynu, więc jak dokupię to skończę prać i to chyba jutro, a przed chwilką udało mi się załatwić urlop na przyszły tydzień, bo mama moja przyjeżdża i chcę z nią spędzić możliwie dużo czasu

co do pogody, to u mnie parno i 33 stopnie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-06-07, 11:58   #4779
sjoanna
Zakorzenienie

Cwicze 30 days shred Jillian Michaels.
Jest nawet watek na wizazu - zreszta czego tu nie ma

Dalam rade, przemoglam lenia i cwiczylam. Nie wiem czy po tych cwiczeniach czy po tej pogodzie jak koncze (a trwaja tylko do pol godzinki) to jestem kompletnie zlana potem. Pewnie i to i to dziala.

No i znowu dorwalam sie do palety barw i teraz mi sie juz tak 1910 nie podoba.
Moze jakis bezyk 1883 albo wrzosowy odcien szarego 1907 albo bardziej w rozowy 4160

Chce zeby byl w miare neutralny szary ale cieply. Teraz przy tych rozowosciach 1910 wydaje mi sie nieco za myszowato zimny.
No i chce zeby pasowaly do niego inne barwy.

Certina - czym pierzesz? Moja mama kiedys probowala vanisza do dywanow w proszku - ten co sie posypuje - nie dziala ani troche.

Magolina - czy mam podmuchac zeby dobre wiatry ci pomogly skonczyc?
O, niema dmuchania - to pomacham skrzydelkami.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0243.jpg (37,2 KB, 7 załadowań)

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-06-07, 12:42   #4780
magolina
Wtajemniczenie

sjoanno zależy jeszcze jakie te wiatry he he skrzydełkami tez może być oj czuję kochana że będziesz miała nie lada problem z wybraniem idealnego odcienia

certi dziękuje, jakoś faktycznie dzisiaj nawet owocnie mi to idzie

Męczę się z ta pracą strasznie ale czuje już że niedługo skończę, oczywiście nie omieszkam Was o tym poinformować promotorka i tak sie doczepi i każe poprawiać, mam tylko nadzieję że nie dużo bo w następnym tyg muszę już złożyć pracę rychło w czas się za to zabrałam.

Dobra idę wyprostować grzywkę, ubieram się i lecę do banku wpłacić pieniądze bo mi wczoraj w końcu z ZUSu przyszły, już myślałam że sie nie doczekam kupie sobie po drodze może czereśni w warzywniaku bo mam na nie straszliwą ochotę

Buziaki
Stary 2011-06-07, 13:41   #4781
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
sjoanno zależy jeszcze jakie te wiatry he he skrzydełkami tez może być oj czuję kochana że będziesz miała nie lada problem z wybraniem idealnego odcienia

Ja zawsze mam problem z wyborem.
Nawet jak sa tylko 2 sztuki.
Co ja mowie - jak jest cos jednego tez sie zastanawiam - kupic czy nie a moze wcale tego nie potrzebuje.
Zakupy ze mna to koszmar.

No wiesz - fasoli nie jadlam (ostatnio wiec nie o takie wiatry mi chodzilo)

Dobra idę wyprostować grzywkę, ubieram się i lecę do banku wpłacić pieniądze bo mi wczoraj w końcu z ZUSu przyszły, już myślałam że sie nie doczekam kupie sobie po drodze może czereśni w warzywniaku bo mam na nie straszliwą ochotę

Buziaki
Przy parno - deszczowej pogodzie wyjdziesz i po paru metrach bedzie po wyprostowanej grzywce.
Daj wlosom odpoczac i nie prostuj.

a LADY.”

Edith Head

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-07, 14:30   #4782
Martoolka87
Zakorzenienie

Hej Wreszcie znalazłam czas, żeby do Was zajrzeć i co nieco nadrobić
Ostatnio każdą wolną chwilę spędzam na przeglądaniu szafek i pozbywaniu się niepotrzebnych rzeczy przed przeprowadzką. Dotychczasowe efekty: 2 worki ciuchów, 1 wór śmieci, cała sterta kserówek ze studiów do wyrzucenia/wydania Nie jesteśmy chomikami, ale i tak zawsze jakieś niepotrzebne rzeczy się przy takich porządkach znajduje

No to teraz nadrabiam

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez barbara6 Pokaż wiadomość
powoli się szykujemy do rocznicy, a Wy jakie macie plany ?
Mój TŻ parę miesięcy temu oznajmił mi, że ma jakieś genialne plany na rocznicę, ale nie powie mi jakie, bo to niespodzianka. A jak go ostatnio zagadnęłam o te plany rocznicowe, to go oświeciło, że zapomniał co wtedy wymyślił

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
1. Wiadomosc dnia - z pisania mam 29/30 z ustnego 9/10 ogolnie ocena 10/10!!!!

2. O tym ze idzie sobie kupic - bo stwierdzil ze wymienia mini wanne na prysznic wiedzielismy a ze kupil 2 to juz ani slowem przez prawie tydzien - co za czlowiek!!!

3. Na szczescie potem wieczorem poszlismy na Hangover2 a potem na pizze.

4. Facet twierdzi ze na matowym powstaja plamy np po rozlanej kawie.
I co wy myslicie?????? Pomocy!!
1. Gratulacje

2.

3. Dobrze, że mieliście okazję się odstresować

4. Ja się nie znam, więc niestety nie pomogę, chociaż wydaje mi się, że błyszczące chyba faktycznie łatwiej utrzymać w czystości

Cytat:
to moja kiecka, zdjecie kiepskie bo robione telefonem w przymierzalni (na mojej siostrze )
Bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Natalka jest nadal Natalką rośnie ładnie, jest klocuszkiem i waży już ponad kilogram, a dokładnie 1080 gram, mój "okruszek" wszystko ma na miejscu, piękny kręgosłupek i serduszko które tak cudnie bije
Super

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

martoolka
jak Wasza przeprowadzka? przyszła Wam już księga wieczysta?
Jeszcze nie znamy dokładnego terminu.
A księga przyszła bardzo szybko Jestem pod wrażeniem pracy naszego sądu - miła obsługa, zero kolejek i szybko wszystko załatwiają

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
bo wzieli mnie na statystke do wloskiego filmu,ktory bedea krecic w naszym butiku,tyle,ze w Turynie
Ale super

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Pozdrawiam wszystkie PM2010 gorąco
Masz świetny podpis A ten drugi bardzo tajemniczy

Cytat:
Fajne, ja tez lubie dzialeczki, kwiatuszki, uprawy, balkonik.
Balkonik Na nowym mieszkaniu będziemy mieć duży balkon (loggia) Kwiatków sadzić nie będę, bo nie umiem uhodować nic poza storczykiem (no może kaktus by jeszcze jakoś przeżył moje nieregularne dbanie i niego ), ale za to posadzę sobie zioła
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 14:55   #4783
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co, mogę robić w domu wszystko, ale to wieszanie i prasowanie godzinami firanek to jakaś masakra, a wieszanie to chyba najgorsza rzecz
Nigdy nie prasuję firanek Zawsze wieszam wilgotne na okno i gotowe A wieszania też nie lubię, chociaż mam wszytą taśmę, ale samo podnoszenie rąk do góry mnie strasznie męczy

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
No moja teściowa nawet nam prezenty na dzień dziecka dała
My dostaliśmy piżamki od moich rodziców

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
ech, tu można chyba tylko 10 cytatów dać, co? bo mi gdzieś od środka zaczęło nic, odpowiem na to, a początek później
No właśnie nie wiem ile można dać, ale faktycznie przy większej ilości wcina te poprzednie, więc teraz cytuję partiami

Cytat:
oj, kochana, ja właśnie miałam tak ostatnio, co mi się te jedynki posypały. były naprawiane i niecały rok wcześniej po prostu plomby wymieniane. okropne, co się może przez taki ząb dziać z człowiekiem
Skoro już o zębach mowa, to ja zapłaciłam dziś 280 zł za kanałowe leczenie Jak doliczyłam do tego 65 zł za pierwsze panoramiczne prześwietlenie, 60 zł za poprzednią wizytę i 25 za następne prześwietlenie, to wyszła jakaś astronomiczna kwota Wygląda na to, że chodzimy do najdroższego dentysty w mieście, więc musimy znaleźć jakiegoś tańszego, bo zbankrutujemy

Cytat:
no i że nas nie było to zostawiła nam prezent w kiosku obok bloku bo tam taka znajoma pracuje ... dostaliśmy przyrząd do ćwiczenia brzuszka nie wiem czy jakas aluzja czy coś
O boziu

Cytat:
Hej hej
Dziewczynki dziękuje za odzew w sprawie tej nieszczęsnej pracy tak pomyślałam, że może Martoolka by coś miała ale na razie nie zagląda
Pocieszę Cię: i tak nie miałam w swoich zbiorach takiej pracy

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Wczoraj byliśmy z TŻ na kolejnej wizycie u ginekologa, wszystko jest dobrze, moje wyniki są bardzo dobre, oglądaliśmy dzidzi na usg, ale się pupką odwróciło i nie mogliśmy zobaczyć czy to chłopczyk czy dziewczynka.
Super, że wszystko dobrze
Maleństwo chce Wam zrobić niespodziankę

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ale koleś mówił, że to może być coś z odcinkiem szyjnym i może jakaś rehabilitacja będzie potrzebna, zamiast leczenia farmakologicznego. Byle przeszło

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
magolina tak miałam wczoraj wizytę u lekarza i widziałam moja kruszynkę. Serduszko tez ładnie bije wszystko jest ok Nawet TZ ze mną był i widział wszystko ale się wpatrywał w monitor. Od lekarza wyszedł taki radosny i uśmiechnięty.
Bardzo się cieszę

Cytat:
A u mnie - bylismy ogladac plytki do lazienki.
Podobaly mi sie te zalaczone.
śliczny kolor

Więcej nie dam rady nadrobić, bo zaraz TŻ wstaje po nocce i muszę zapodać obiad
Stary 2011-06-07, 15:49   #4784
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Zazwyczaj właśnie jets płytka z takiego usg, ale dla pewności przed badaniem spytaj bo może Ci potem powiedzieć ze nie wiedział że chcesz mieć nagranie alb o coś i będzie po płytce

ojej kochana, ja teraz mam takie ukucia że masakra, chyba Naalcia mi na jakiś nerw naciska, potworny ból, a to zapewne jeszcze nic w porównaniu z porodem

Pierwszego kopniaczka poczułam baaardzo szybko bo w 16 tygodniu, ale potem był spokój, czasami czułam tylko delikatne bąbelki. Takie większe ruchy zaczęłam czuć tak w 19/20 tygodniu
O widzisz, nie pomyślałabym chyba o tym, jeak pójdę to na początku zapytam o płytę.To byłaby wspaniała pamiątka
Ja na razie nie narzekam, ale nie czuję jeszcze kopniaczków, ruchów dzidzi. Nawet trochę zaczęłam się martwić, ale tydzień temu lekarz mi powiedział że jeszcze trochę. Oszczędza mamusię Teraz mam już 20ty tydzień.
Cytat:
dzien doberek,

wstawiam 3 zdjecia ale sa kiepskiej jakosci, jak beda te od fotografa to tez Wam pokaze
No masz już kogo dźwigać Ale przeuroczy Twój synek, nic tylko schrupać I tak jak już zostało wspomniane, sexy mama z Ciebie, zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Super, że wszystko dobrze
Maleństwo chce Wam zrobić niespodziankę
Tak, chyba chce, żeby tatuś zniósł jajo z niecierpliwości
Powiem Wam moje Kochane, że tak mi się miło w pracy robi, bo większość osób mówi mi że tak mi ładnie w tej ciąży, że wyglądam kwitnąco Jeden kolega nazywa mnie "ciężaróweczką" Ale są też osoby ciekawskie, które plotkują. Najbardziej mnie denerwuje kiedy ktoś myśli że to wpadka. Tak jakbym miała naście lat i była sama.
Stary 2011-06-07, 18:09   #4785
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Powiem Wam moje Kochane, że tak mi się miło w pracy robi, bo większość osób mówi mi że tak mi ładnie w tej ciąży, że wyglądam kwitnąco Jeden kolega nazywa mnie "ciężaróweczką" Ale są też osoby ciekawskie, które plotkują. Najbardziej mnie denerwuje kiedy ktoś myśli że to wpadka. Tak jakbym miała naście lat i była sama.
Olać głupie komentarze!

Ja dzisiaj wyszłam wcześniej z pracy, bo na szczęście kierowniczka nas puściła. Ciężko pracować w taką pogodę z mega hałasem. Ja już przestaję myśleć o 9-10 i ciężko jest mi się za coś zabrać. W ogóle masakrę miałam w tym tygodniu, bo wyciągnęłyśmy zaległości sprzed kilku miesięcy i przez te trzy dni wszystko powypychałam. Jeszcze mi zostało doszywanie kartek, ale to jednego dnia usiądę i wszystko zrobię.

Co do rejestracji autka - trwa to teraz około tygodnia. U nas się mogło wydłużyć ze wględu na zmianę danych męża. Wszystko się czasowo skumulowało. Ale nie ma to jak znajomości Teraz mężulek poszedł tablice montować do naszego ajriszka

Wysuszyłam dzisiaj sobie włosy naturalnie, czego nie robiłam odkąd je obcięłam, bo nie chciały mi się układać. Nie dość, że w godzinkę wyschły, to ułożyły się bardzo ładnie Więc zacznę tak już na stałe robić. Trafiłam do tego fryzjera przez zakupy grupowe i wiem, że do niego wrócę. Cieszę się, że już nie muszę eksperymentować, tylko będę tam chodzić
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 19:13   #4786
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
O widzisz, nie pomyślałabym chyba o tym, jeak pójdę to na początku zapytam o płytę.To byłaby wspaniała pamiątka
Ja na razie nie narzekam, ale nie czuję jeszcze kopniaczków, ruchów dzidzi. Nawet trochę zaczęłam się martwić, ale tydzień temu lekarz mi powiedział że jeszcze trochę. Oszczędza mamusię Teraz mam już 20ty tydzień.

No masz już kogo dźwigać Ale przeuroczy Twój synek, nic tylko schrupać I tak jak już zostało wspomniane, sexy mama z Ciebie, zazdroszczę

Asiulek, nie przejmuj się plotkami Ciesz sie ciażą

Cytat:

Wysuszyłam dzisiaj sobie włosy naturalnie, czego nie robiłam odkąd je obcięłam, bo nie chciały mi się układać. Nie dość, że w godzinkę wyschły, to ułożyły się bardzo ładnie Więc zacznę tak już na stałe robić. Trafiłam do tego fryzjera przez zakupy grupowe i wiem, że do niego wrócę. Cieszę się, że już nie muszę eksperymentować, tylko będę tam chodzić
Dana, super, mi się marzy taka samoukładajaca się fryzura, ale to chyba nie z moimi włosami

Dziewczyny, nie mam ostatnio weny do pisania, wracam padnięta przez ten upał, alergia mnie wykańcza - nie mogę w pracy okna otworzyc, dzisiaj miałam chyba z 6 ostrych ataków kichania
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 19:54   #4787
Martoolka87
Zakorzenienie

Jestem znów i nadrabiam dalej

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
My jutro idziemy na wesele , średnio mi sie chce , bo wiem , ze mam troche nauki , ale trudno juz...
I jak się udało wesele?
My w sobotę na sam ślub koleżanki idziemy
A ostatnio wzięło nas na wspominki i włączyliśmy sobie płytkę ze ślubu i fotki z pleneru

Cytat:
ojoj, też bym chciała pójść na jakieś wesele... nie wiem czy wam mówiłam, ale ja w życiu na żadnym nie byłam nie licząc pół godziny w wieku 10 lat, z czego nic nie pamiętam, no i swojego
To miałaś prawdziwy debiut

Cytat:
sprzątać nie muszę bo Tż już śmiga po domu z odkurzaczem i ścierką
No i prawidłowo
dla TŻta.

Cytat:
A teraz dobre wiesci - juz mi sie ta podloga taka straszna nie wydaje.
Gadalismy wczoraj dlugo z fachowcem, rozplanowalismy lazienke, ogladalismy znowu to mieszkanie ktore prawie juz wyremontowal i powiem wam ze jestem duzo spokojniejsza.
To dobrze, że sprawy remontowe się pozytywnie ułożyły

Cytat:
Na zakupach remontowych popoludniu za niedługo dojdziemy do etapu wyboru kafelek na podłogę do kuchni i wyboru całej łazienki i po remonciku
Super Czekamy na fotki
Stary 2011-06-07, 20:05   #4788
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Dana, super, mi się marzy taka samoukładajaca się fryzura, ale to chyba nie z moimi włosami
Też mam takie włosy, że nigdy mi się nic nie układało Próbna fryzura na ślub rozsypała mi się pod wieczór. Końcowa fryzura na szczęście jakoś się utrzymała. Ale też mam tak, że jak rozprostowywałam włosy, to po godzinie miałam już na wszystkie strony powywijane... Pierwszy raz mam tak, że mi się układa. To chyba zasługa cięcia
Stary 2011-06-07, 20:06   #4789
certina4
Wtajemniczenie

[QUOTE=sjoanna;27352856]

Certina - czym pierzesz? Moja mama kiedys probowala vanisza do dywanow w proszku - ten co sie posypuje - nie dziala ani troche.
/QUOTE]

wezyr, dywanlux i vanish robię mieszankę

ale się narobiłam u babci, nie wiem jak się jutro z łóżka podniosę...

asiulku nie przejmuj się głupimi komentarzami, ludzie zawsze gadali i zawsze gadać będą, ale to świadczy tylko o nich

martoolka
miło Cię czytać po przerwie, mi tez przydałaby się przepyrka w szafie

danaee zazdraszczam fryzjera, u mnie bez względu na ścięcie zawsze jest pierze i część kręconych część prostych, więc niestety często wyciągam je na szczotce

agawoo współczuję alergii, na co masz?

magolina zanim się obejrzysz, praca będzie napisana

zmykam odpoczywać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-07, 20:23   #4790
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
No to ja w ramach nadrabiania ilosci postow wrzucam moje kolory scian.
Jakoś nie umiem sobie wyobrazić Dobrze, że my się przeprowadzamy na wyremontowane, bo miałabym spory problem Chociaż teraz są chyba jakieś programy, w których można zrobić symulację

Cytat:
Mam nadzieje ze pozostałe zdam tak fajnie jak te z soboty Dzisiaj patrzałam jeszcze na stronę szkoły i zdałam jeszcze jedno zaliczenie No ale nie stety najgorsze zaliczenia zostały na sam koniec
za to co już zaliczone i za resztę

Cytat:
Kobity ale sobie wstydu narobiłam :embrased: zapomniałam że dzisiaj mają przyjść spisać liczniku z grzejników więc mam ogólny nieład w domu ... dzwoni domofon otwieram patrze - a tam wujek Wojtka którym się opiekuje ale wstyd
Nie przejmuj się - przecież on przyszedł spisywać liczniki, a nie robić inspekcję mieszkania A poza tym teraz jesteś usprawiedliwiona

Cytat:
Ale słodziak z tego Twojego synusia
A Ty masz świetną figurkę

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
W sobote tesc wyjezdza ze znajomymi i swoja przyjaciolka Moldawianka do Moldawii na tydzien.
Troche sie porzadze.
Będziecie mogli poszaleć

Cytat:
Dobra idę pisać dalej, już jestem prawie na finiszu, przy dobrych wiatrach może jutro skończę i w piątek udam się do promotorki co by sprawdziła czy jej odpowiada

Cytat:
Ciesz się miłymi komentarzami, a pozostałe osoby miej w nosie - pewnie Ci zazdroszczą

Cytat:

martoolka
miło Cię czytać po przerwie, mi tez przydałaby się przepyrka w szafie
Dzięki Ja też się za Wami stęskniłam
Jak się dobrze rozpędzę, to może i do Ciebie wpadnę zrobić przegląd szaf
Stary 2011-06-07, 22:30   #4791
silvyetta
Raczkowanie

Dobry wieczor
Cytat:
Ostatnio każdą wolną chwilę spędzam na przeglądaniu szafek i pozbywaniu się niepotrzebnych rzeczy przed przeprowadzką. Dotychczasowe efekty: 2 worki ciuchów, 1 wór śmieci, cała sterta kserówek ze studiów do wyrzucenia/wydania Nie jesteśmy chomikami, ale i tak zawsze jakieś niepotrzebne rzeczy się przy takich porządkach znajduje
swietni e sie spisalas
ultra super,ze juz po pierwszej wizycie i ze z dzidzia wszystko ok,to musi byc niesamowite przezycie
bezaczek fajnie,ze wypad sie udal
metkaa jaki juz duzy Szymus,no i te kolanka baaardzo sexy
magolina trzymam kciuki za pracei duzo wiatru zycze

dziewczyny ja dzisiaj wstalam o 11,bo bylam padnieta po wczorajszym dniu,na planie bylo super,fajne przezycie,zwlaszcze obcowanie z dwoma znanymi aktorami/komikami,w sumie to musialam robic to co na co dzien w pracy,tyle ze udawac,ze sprzedaje obsluguje klientow itd hihihi nawet bylam tak samo ubrana,krecili 3 sceny a zajelo to caly dzien,film wychodzi w listopadzie
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 06:04   #4792
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
dzien doberek,
nie wyspalam sie,

acelinko nie ma co sie przejmowac,
ja w tamtym tygodniu zapomnialam ze maja sprawdzac szczelnosc gazu, nie dosc ze w pokojach syf to w kuchni sterta brudnych naczyn i kuchenka zalana,

gdyby to był ktoś obcy to bym się nie przejmowała ale Bartek młody jest, to chyba rozumie ze sie ma ważniejsze rzeczy na głowie niż ciągłe ogarnianie mieszkania

Ale Szymuś już duży śliczne miał ubranko do chrztu nie podobają mi się te białe falbianiaste dziwne ubranka az sie boje jak będe wybierać dla Natalci coś na chrzest, już widzę tą moją irytacje ze wszystkie takie falbianiaste i obszerne

a Ty jaka laska, super masz figurke seksi mama

Cytat:
dziękuje za gratki od razu milej się robi

Matko dziewczyny nie mogę dzisiaj utrzymać oczu . Juz dawno tak nie miałam najchętniej bym głowę na laptopku położyła. A gdzie tam 15.30
uroki, uroki ... odpoczywaj dużo po pracy

Cytat:
No i znowu dorwalam sie do palety barw i teraz mi sie juz tak 1910 nie podoba.
Moze jakis bezyk 1883 albo wrzosowy odcien szarego 1907 albo bardziej w rozowy 4160
obojętnie który wybierzesz i tak będzie ślicznie

Cytat:
mnie też to czeka, musze ogarnąć sypialnie mam tam mnóstwo notatek ze studiów i inne pierdoły, teraz musze zrobić ostrą selekcje i powyrzucać wszystko co zbędne

Cytat:
1. O widzisz, nie pomyślałabym chyba o tym, jeak pójdę to na początku zapytam o płytę.To byłaby wspaniała pamiątka

2. Tak, chyba chce, żeby tatuś zniósł jajo z niecierpliwości
1. Niedługo poczujesz, cudowne uczucie jak ten czas szybko leci

2. Miło ja też na każdym kroku słyszę że ładnie, wyglądam, że mam śliczną piłeczke i wyglądam kwitnąco (a tych pryszczy na twarzy nie widza ). Miłe to śmieje się ze musimy korzystać bo jak urodzimy dzieciątka to wszyscy będą się nimi zachwycać
a tymi innymi się nie przejmuj, szkoda nerwów

trzeba się szykować do pracy najpierw do Wojtaska a potem przedostatnie zajęcia z angielskiego, a jutro ostatnie

ale mnie szefowa wkurzyła a w przedszkolu poprawili miałam mieć zajęcia taneczne do końca maja, w każdym przedszkolu szefowa o tym mówiła, więc ja się nie powtarzałam bo i po co? I w jednym przedszkolu byli zdziwieni że mnie ostatnio na zajęciach nie było że oni nie wiedzą że w czerwcu zajęć nie ma. I że oni je chcą bo szefowa zapłaciła za wynajem sali, a im sie niechce zwrotu robić no padłam dziewczyny. Najgorsze jest to, że to przedszkole zaraz obok mnie i nie mogłam nic pościemniać bo przecież mnie widują jak przechodze tamtędy często itd.
Stwierdziłam ze będe przychodzić na zajęcia i robić je tak byle jak, zawsze troche grosza wpadnie a oni niech się wypchają sianem i już

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-06-08 o 06:06
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 06:24   #4793
ultraradiola
Wtajemniczenie

hej
witam się i zmykam do pracki

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-08, 08:13   #4794
certina4
Wtajemniczenie

cześć,
Cytat:

Dzięki Ja też się za Wami stęskniłam
Jak się dobrze rozpędzę, to może i do Ciebie wpadnę zrobić przegląd szaf
zapraszam

Cytat:

dziewczyny ja dzisiaj wstalam o 11,bo bylam padnieta po wczorajszym dniu,na planie bylo super,fajne przezycie,zwlaszcze obcowanie z dwoma znanymi aktorami/komikami,w sumie to musialam robic to co na co dzien w pracy,tyle ze udawac,ze sprzedaje obsluguje klientow itd hihihi nawet bylam tak samo ubrana,krecili 3 sceny a zajelo to caly dzien,film wychodzi w listopadzie

no to super, fajna przygoda

acelinko to jakieś nieporozumienie chyba z tymi tańcami? ale jeśli masz ochotę je dalej prowadzić to czemu nie

ja dzisiaj jestem wykończona wczorajszym pomaganiem przy sprzątaniu i jeszcze coś mi zaszkodziło i o 3 w nocy wymiotowałam, strasznie zaczęło kręcić mi się w głowie i zalał mnie pot, coś strasznego, a dzisiaj od rana boli mnie głowa

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-06-08, 09:24   #4795
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też ostatnio tak robię zawsze prostowałam - kiedyś mi sie nie chciało, umyłam głowę, zostawiłam włosy same do wyschnięcia, mialam je prostować ale stwierdziłam, że wyglądają tak super ,,dokręciłam" je na piankę, wyprostowałam tylko grzywke i teraz tylko taką fryzurę preferuje

Cytat:

Mi tez, nieskromnie powiem, ludzie mówią, że ciąża mi służy
A głupimi komentarzami się nie przejmuj, generalnie mówią to ludzie którzy zazdroszczą albo którzy sami w życiu nie są szczęśliwi

Cytat:
magolina trzymam kciuki za pracei duzo wiatru zycze

dziękuję
ciesze się, że jesteś zadowolona z kręcenia filmu super przygoda.

Cytat:
ale mnie szefowa wkurzyła a w przedszkolu poprawili miałam mieć zajęcia taneczne do końca maja, w każdym przedszkolu szefowa o tym mówiła, więc ja się nie powtarzałam bo i po co? I w jednym przedszkolu byli zdziwieni że mnie ostatnio na zajęciach nie było że oni nie wiedzą że w czerwcu zajęć nie ma. I że oni je chcą bo szefowa zapłaciła za wynajem sali, a im sie niechce zwrotu robić no padłam dziewczyny. Najgorsze jest to, że to przedszkole zaraz obok mnie i nie mogłam nic pościemniać bo przecież mnie widują jak przechodze tamtędy często itd.
Stwierdziłam ze będe przychodzić na zajęcia i robić je tak byle jak, zawsze troche grosza wpadnie a oni niech się wypchają sianem i już
Nieźle Cie szefowa załatwiła z tymi zajęciami ale jak masz ochote to kontynuuj - zawsze tak jak piszesz troche kasy wpadnie

Cytat:
cześć,

ja dzisiaj jestem wykończona wczorajszym pomaganiem przy sprzątaniu i jeszcze coś mi zaszkodziło i o 3 w nocy wymiotowałam, strasznie zaczęło kręcić mi się w głowie i zalał mnie pot, coś strasznego, a dzisiaj od rana boli mnie głowa
uuuuu współczuję trudnej nocy certi mam nadzieję że głowa szybko przestanie boleć

A tak w ogóle to cześć
Nie wiem jak u Was, ale u mnie dzisiaj znów skwar już mam dosyć, górę mam tak nagrzaną że bez wiatraka w pokoju się nie obejdzie
Dzisiaj z domu wychodzę dopiero po południu bo się usmażyć można.

Miłego dnia
Stary 2011-06-08, 09:32   #4796
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzieńdoberek

Cytat:
swietni e sie spisalas

Dzięki

Fajnie, że miałaś okazję poznać jak to wygląda "od kuchni"

Cytat:
Nie dziwię się, że się wkurzyłaś Chociaż z drugiej strony skoro to dla Ciebie dodatkowa kasa, a czujesz się jeszcze na siłach, żeby przeprowadzić te zajęcia, to może jednak warto Tylko się za bardzo nie przemęczaj

Cytat:
Ojoj Bidulko A masz dziś wolne? Bo chyba najlepiej by było gdybyś dziś poleżakowała i odpoczęła troszkę

Ale duchota na dworze Mogłoby trochę popadać Nawet się cieszę, że idę do racy, bo w gabinecie mam chłodniej niż w domu Co prawda nie ma klimy, ale drzewa za oknami mnie skutecznie przed słońcem chronią
Stary 2011-06-08, 09:56   #4797
metkaa
Zakorzenienie

czesc
ale dzis duszno, bylismy z szymciem na szczepieniu,

dziekuje dziewczynki za mile slowa

ultraradiola w opisie u siebie mam wiek szymonka, dzis ma 4 miesiace i 10 dni

asiulek1705 głupim gadaniem to Ty sie wcale nie przejmuj,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-08, 10:05   #4798
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczor

A mowilas cos czy bylas tlem?
To bedzie film kinowy czy telewizyjny?
Ja napewno cie zobacze!

Cytat:
gdyby to był ktoś obcy to bym się nie przejmowała ale Bartek młody jest, to chyba rozumie ze sie ma ważniejsze rzeczy na głowie niż ciągłe ogarnianie mieszkania

Ale Szymuś już duży śliczne miał ubranko do chrztu nie podobają mi się te białe falbianiaste dziwne ubranka az sie boje jak będe wybierać dla Natalci coś na chrzest, już widzę tą moją irytacje ze wszystkie takie falbianiaste i obszerne

Teraz dzieciaczki do chrztu mozna ubrac jak sie chce - kolezanka ubrala w ladna sukienusie ale nie falbaniasto-pufiasta tylko taka ktora jeszcze potem jej zalozyla.

obojętnie który wybierzesz i tak będzie ślicznie

Ale rada.

A co ty umowy nie mialas - nie bylo gdzies napisane do kiedy zajecia?

Cytat:
Oby nie e-coli!

Cytat:

Ale duchota na dworze Mogłoby trochę popadać Nawet się cieszę, że idę do racy, bo w gabinecie mam chłodniej niż w domu Co prawda nie ma klimy, ale drzewa za oknami mnie skutecznie przed słońcem chronią
To jeden z nielicznych plusow pracy w upalne dni. Ochloda.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-06-08, 11:37   #4799
certina4
Wtajemniczenie

dzięki dziewczynki lepiej się już czuję, babcia mówi, że to może być z upału i przepracowania, wczoraj się tak narobiłam, że wieczorem padłam po prostu, a dzisiaj już od rana kontynuuje pranie dywanów u mnie, później jeszcze trochę posprzątam, ale ogóle muszę wszystko wysprzątać na przyjazd mamy, bo ona jak przyjeżdza to zawsze cały swój urlop marnuje na sprzątanie, a mnie to strasznie denerwuje, bo jest czysto, a ona jak juz nie ma co sprzątać, to zaczyna w szafkach w kuchni, w szafie itp. A ja nie chcę, żeby kolejny urlop tak siedziała w domu i sprzątała, więc robię co mogę, żeby wszystko błyszczało i trochę rzeczywiście chyba odbija się to na moim zdrowiu, a do tego jeszcze remont był u babci i musieliśmy z TŻ wszystko poprzesuwać, TŻ wytrzepał dywan i powiesił karnisz- po pracy, a ja przyjechałam wcześniej i umyłam okna, podłogi, poprzecierałam wszystko z kurzu, uprasowałam i powiesiłam firankę i ledwo już wczoraj stałam na nogach. No ale nie bardzo miał jej kto pomóc, więc miałam podwójne sprzątanie.

martoolka
ja jestem na aplikacji, więc wolne mam większośc tygodnia, chyba, że jest dużo pracy, albo jestem na zastępstwie, dlatego już w tym tygodniu mam wolne i załatwiłam sobie cały przyszły na przyjazd mamy, a odrobię to w kolejnym tygodniu.

u nas też dzisiaj strasznie gorąco, mam wszystkie okna pootwierane a i tak nie czuję powietrza

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-06-08, 15:10   #4800
201701300931
Konto usunięte

asiulek mam pytanie do Ciebie odnośnie Zakopanego. Jeździcie zawsze w to samo miejsce (bo wydaje mi się, że regularnie jeździcie)? Mogłabyś mi podać jakieś namiary, ceny itp.? Bo się zdecydowaliśmy jechać do Zakopanego we wrześniu na urlop i szukamy jakiegoś spanka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości