|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Szymuś jaki kochany
![]()
#4772 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to przyspieszamy ![]() ![]() metka, ale figurkę masz ładną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Wtajemniczenie
|
Zostało 227 postów
![]()
#4774 |
Wtajemniczenie
|
ultra chciałam Ci pogratulować weekendowych egzaminów
![]() ![]() i widzę zmieniony podpis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Wtajemniczenie
|
dziękuje za gratki
![]() ![]() Matko dziewczyny nie mogę dzisiaj utrzymać oczu ![]() ![]()
#4776 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widac za to swietne nogi!! ![]() Cytat:
![]() U mnie tez pogoda senna. Moze przejasni sie po poludniu. ![]() W sobote tesc wyjezdza ze znajomymi i swoja przyjaciolka Moldawianka do Moldawii na tydzien. ![]() Troche sie porzadze. ![]() Ale mi sie nie chce cwiczyc! ![]() ![]()
![]() |
#4777 |
Wtajemniczenie
|
Cześć certi
![]() U mnie też ta pogoda jakaś taka dziwna - pochmurno i trochę deszczyk pada i mimo kawy też jakaś taka otępiała jestem. sjoanna no to się kochana porządzisz jak teścia nie będzie ![]() A co ćwiczysz? Dobra idę pisać dalej, już jestem prawie na finiszu, przy dobrych wiatrach może jutro skończę i w piątek udam się do promotorki co by sprawdziła czy jej odpowiada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie joanno co ćwiczysz?
![]() magolinka to ja Ci życzę owocnego pisania ![]() a tymczasem ruszam do babci pomóc trochę sprzątać po remoncie, rano uprałam pół dywanu, bo zabrakło mi płynu, więc jak dokupię to skończę prać i to chyba jutro, a przed chwilką udało mi się załatwić urlop na przyszły tydzień, bo mama moja przyjeżdża i chcę z nią spędzić możliwie dużo czasu ![]() co do pogody, to u mnie parno i 33 stopnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
Cwicze 30 days shred Jillian Michaels.
Jest nawet watek na wizazu - zreszta czego tu nie ma ![]() Dalam rade, przemoglam lenia i cwiczylam. Nie wiem czy po tych cwiczeniach czy po tej pogodzie jak koncze (a trwaja tylko do pol godzinki) to jestem kompletnie zlana potem. Pewnie i to i to dziala. ![]() No i znowu dorwalam sie do palety barw i teraz mi sie juz tak 1910 nie podoba. Moze jakis bezyk 1883 albo wrzosowy odcien szarego 1907 albo bardziej w rozowy 4160 ![]() ![]() Chce zeby byl w miare neutralny szary ale cieply. Teraz przy tych rozowosciach 1910 wydaje mi sie nieco za myszowato zimny. No i chce zeby pasowaly do niego inne barwy. Certina - czym pierzesz? Moja mama kiedys probowala vanisza do dywanow w proszku - ten co sie posypuje - nie dziala ani troche. ![]() Magolina - czy mam podmuchac zeby dobre wiatry ci pomogly skonczyc? ![]() O, niema dmuchania - to pomacham skrzydelkami. ![]()
#4780 |
Wtajemniczenie
|
sjoanno zależy jeszcze jakie te wiatry he he
![]() ![]() ![]() certi dziękuje, jakoś faktycznie dzisiaj nawet owocnie mi to idzie ![]() Męczę się z ta pracą strasznie ale czuje już że niedługo skończę, oczywiście nie omieszkam Was o tym poinformować ![]() ![]() ![]() Dobra idę wyprostować grzywkę, ubieram się i lecę do banku wpłacić pieniądze bo mi wczoraj w końcu z ZUSu przyszły, już myślałam że sie nie doczekam ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj wlosom odpoczac i nie prostuj. ![]()
![]() |
#4782 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Ostatnio każdą wolną chwilę spędzam na przeglądaniu szafek i pozbywaniu się niepotrzebnych rzeczy przed przeprowadzką. Dotychczasowe efekty: 2 worki ciuchów, 1 wór śmieci, cała sterta kserówek ze studiów do wyrzucenia/wydania ![]() ![]() No to teraz nadrabiam ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Mój TŻ parę miesięcy temu oznajmił mi, że ma jakieś genialne plany na rocznicę, ale nie powie mi jakie, bo to niespodzianka. A jak go ostatnio zagadnęłam o te plany rocznicowe, to go oświeciło, że zapomniał co wtedy wymyślił ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3. Dobrze, że mieliście okazję się odstresować ![]() 4. Ja się nie znam, więc niestety nie pomogę, chociaż wydaje mi się, że błyszczące chyba faktycznie łatwiej utrzymać w czystości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
A księga przyszła bardzo szybko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balkonik ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My dostaliśmy piżamki od moich rodziców ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
![]() Maleństwo chce Wam zrobić niespodziankę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Więcej nie dam rady nadrobić, bo zaraz TŻ wstaje po nocce i muszę zapodać obiad ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja na razie nie narzekam, ale nie czuję jeszcze kopniaczków, ruchów dzidzi. Nawet trochę zaczęłam się martwić, ale tydzień temu lekarz mi powiedział że jeszcze trochę. Oszczędza mamusię ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak, chyba chce, żeby tatuś zniósł jajo z niecierpliwości ![]() Powiem Wam moje Kochane, że tak mi się miło w pracy robi, bo większość osób mówi mi że tak mi ładnie w tej ciąży, że wyglądam kwitnąco ![]() ![]()
![]() |
#4785 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja dzisiaj wyszłam wcześniej z pracy, bo na szczęście kierowniczka nas puściła. Ciężko pracować w taką pogodę z mega hałasem. Ja już przestaję myśleć o 9-10 i ciężko jest mi się za coś zabrać. W ogóle masakrę miałam w tym tygodniu, bo wyciągnęłyśmy zaległości sprzed kilku miesięcy i przez te trzy dni wszystko powypychałam. Jeszcze mi zostało doszywanie kartek, ale to jednego dnia usiądę i wszystko zrobię. Co do rejestracji autka - trwa to teraz około tygodnia. U nas się mogło wydłużyć ze wględu na zmianę danych męża. Wszystko się czasowo skumulowało. Ale nie ma to jak znajomości ![]() ![]() Wysuszyłam dzisiaj sobie włosy naturalnie, czego nie robiłam odkąd je obcięłam, bo nie chciały mi się układać. Nie dość, że w godzinkę wyschły, to ułożyły się bardzo ładnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, nie mam ostatnio weny do pisania, wracam padnięta przez ten upał, alergia mnie wykańcza - nie mogę w pracy okna otworzyc, dzisiaj miałam chyba z 6 ostrych ataków kichania ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | ||||
Zakorzenienie
|
Jestem znów
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
My w sobotę na sam ślub koleżanki idziemy ![]() A ostatnio wzięło nas na wspominki i włączyliśmy sobie płytkę ze ślubu i fotki z pleneru ![]() Cytat:
![]() No i prawidłowo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=sjoanna;27352856]
Certina - czym pierzesz? Moja mama kiedys probowala vanisza do dywanow w proszku - ten co sie posypuje - nie dziala ani troche. ![]() /QUOTE] wezyr, dywanlux i vanish ![]() ![]() ale się narobiłam u babci, nie wiem jak się jutro z łóżka podniosę... asiulku nie przejmuj się głupimi komentarzami, ludzie zawsze gadali i zawsze gadać będą, ale to świadczy tylko o nich martoolka miło Cię czytać po przerwie, mi tez przydałaby się przepyrka w szafie ![]() danaee zazdraszczam fryzjera ![]() agawoo współczuję alergii ![]() magolina zanim się obejrzysz, praca będzie napisana ![]() zmykam odpoczywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A Ty masz świetną figurkę ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak się dobrze rozpędzę, to może i do Ciebie wpadnę zrobić przegląd szaf ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Raczkowanie
|
Dobry wieczor
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ultra super,ze juz po pierwszej wizycie i ze z dzidzia wszystko ok,to musi byc niesamowite przezycie bezaczek fajnie,ze wypad sie udal metkaa jaki juz duzy Szymus,no i te kolanka baaardzo sexy magolina trzymam kciuki za prace ![]() ![]() dziewczyny ja dzisiaj wstalam o 11,bo bylam padnieta po wczorajszym dniu,na planie bylo super,fajne przezycie,zwlaszcze obcowanie z dwoma znanymi aktorami/komikami,w sumie to musialam robic to co na co dzien w pracy,tyle ze udawac,ze sprzedaje obsluguje klientow itd hihihi nawet bylam tak samo ubrana,krecili 3 sceny a zajelo to caly dzien,film wychodzi w listopadzie ![]()
![]() |
#4792 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale Szymuś już duży ![]() ![]() ![]() ![]() a Ty jaka laska, super masz figurke ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Miło ![]() ![]() ![]() ![]() a tymi innymi się nie przejmuj, szkoda nerwów ![]() trzeba się szykować do pracy ![]() ![]() ale mnie szefowa wkurzyła a w przedszkolu poprawili ![]() ![]() ![]() Stwierdziłam ze będe przychodzić na zajęcia i robić je tak byle jak, zawsze troche grosza wpadnie a oni niech się wypchają sianem i już ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-06-08 o 06:06 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() witam się i zmykam do pracki ![]()
![]() |
#4794 | ||
Wtajemniczenie
|
cześć,
Cytat:
![]() Cytat:
no to super, fajna przygoda ![]() acelinko to jakieś nieporozumienie chyba z tymi tańcami? ale jeśli masz ochotę je dalej prowadzić to czemu nie ![]() ja dzisiaj jestem wykończona wczorajszym pomaganiem przy sprzątaniu i jeszcze coś mi zaszkodziło i o 3 w nocy wymiotowałam, strasznie zaczęło kręcić mi się w głowie i zalał mnie pot, coś strasznego, a dzisiaj od rana boli mnie głowa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A głupimi komentarzami się nie przejmuj, generalnie mówią to ludzie którzy zazdroszczą albo którzy sami w życiu nie są szczęśliwi ![]() Cytat:
![]() ciesze się, że jesteś zadowolona z kręcenia filmu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to cześć ![]() Nie wiem jak u Was, ale u mnie dzisiaj znów skwar ![]() ![]() Dzisiaj z domu wychodzę dopiero po południu bo się usmażyć można. Miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |||
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że miałaś okazję poznać jak to wygląda "od kuchni" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale duchota na dworze ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
czesc
ale dzis duszno, bylismy z szymciem na szczepieniu, dziekuje dziewczynki za mile slowa ![]() ultraradiola w opisie u siebie mam wiek szymonka, dzis ma 4 miesiace i 10 dni ![]() asiulek1705 głupim gadaniem to Ty sie wcale nie przejmuj,
![]() |
#4798 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To bedzie film kinowy czy telewizyjny? Ja napewno cie zobacze! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4799 |
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczynki
![]() martoolka ja jestem na aplikacji, więc wolne mam większośc tygodnia, chyba, że jest dużo pracy, albo jestem na zastępstwie, dlatego już w tym tygodniu mam wolne i załatwiłam sobie cały przyszły na przyjazd mamy, a odrobię to w kolejnym tygodniu. ![]() u nas też dzisiaj strasznie gorąco, mam wszystkie okna pootwierane a i tak nie czuję powietrza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Konto usunięte
|
asiulek mam pytanie do Ciebie odnośnie Zakopanego. Jeździcie zawsze w to samo miejsce (bo wydaje mi się, że regularnie jeździcie)? Mogłabyś mi podać jakieś namiary, ceny itp.? Bo się zdecydowaliśmy jechać do Zakopanego we wrześniu na urlop i szukamy jakiegoś spanka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.