Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-04, 06:57   #4771
ogolnie
Zakorzenienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

Cześć
Skoro mówicie, że zły pomysł z tymi tabletkami to puszczam w niepamięć
Pojadę dziś do lekarza, bo migdałki cały czas szaleją, a myślałam, że mi przejdzie samo...No trudno. Pogoda piękna

Na wagę nie wchodzę, żebyście sobie nie marzyły, że podam dziś jakąkolwiek wagę
Dzwonili do mnie z urzędu pracy w piątek i mam się stawić 8 marca po skierowanie na badania lekarskie i skierowanie do pracodawcy. Oby ten miesiąc szybko zleciał
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 07:13   #4772
anuszka21
Zakorzenienie

ohh ogolnie, odpusc sobie, moja siostra ładowala w siebie takie tabletki, całe zycie- ja zreszta tez, ale jestem troche młodsza. Ona jest bez jajnika i kawałka watroby, tak zniszczyła watrobe. A okazalo sie to przy wycinaniu guza zlosliwego z jajnika ;(( ja juz nigdy zadnego cholerstwa nie wezme ;/ a teraz prawie ni nie moze jesc i ma 59 przy 173cm

Chyba rozjepała mi sie waga albo poprosu baterie do wymiany? Bo pokazala mi najpierw 70,5 a potem 71,7 a to niestety raczej niemozliwe. Kupie dzis baterie i sie okaze cholera 74 xDD

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2013-03-04 o 07:14
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 07:22   #4773
martha22
Raczkowanie

Hej Laski

Ja już w pracy, kawkę piję i sprawdzam, co naskrobałyście przez noc
Dziś kalendarz wypełniony po brzegi, ale pewnie będę do Was zaglądać, więc piszcie dużo

Tak jak wczoraj pisałam, dziś się nie ważę i nie mierzę, ale jak opanuję lenia, to może poćwiczę

Miłego dnia
Stary 2013-03-04, 07:47   #4774
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Hej!!!!
Ja dziś wstałam a za oknem piękna wiosenna pogoda!!!
Z racji tego że mam jeszcze @ dziś się nie waże,mam nadzieje ze wejde za tydzień na wage i zobacze 73 kg
Tak sobie mysle że masa osób zaczyna odchudzanie od marca,tak wiosennie a my już sporo straciłyśmy
Stary 2013-03-04, 07:52   #4775
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Hej!!!!
Ja dziś wstałam a za oknem piękna wiosenna pogoda!!!
Z racji tego że mam jeszcze @ dziś się nie waże,mam nadzieje ze wejde za tydzień na wage i zobacze 73 kg
Tak sobie mysle że masa osób zaczyna odchudzanie od marca,tak wiosennie a my już sporo straciłyśmy
a one i tak maja mniej do zrzucenia xD
Stary 2013-03-04, 07:55   #4776
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Cześć
Skoro mówicie, że zły pomysł z tymi tabletkami to puszczam w niepamięć
Pojadę dziś do lekarza, bo migdałki cały czas szaleją, a myślałam, że mi przejdzie samo...No trudno. Pogoda piękna

Na wagę nie wchodzę, żebyście sobie nie marzyły, że podam dziś jakąkolwiek wagę
Dzwonili do mnie z urzędu pracy w piątek i mam się stawić 8 marca po skierowanie na badania lekarskie i skierowanie do pracodawcy. Oby ten miesiąc szybko zleciał
Jeżeli chodzi o tabletki to bardzo dobrą opinie maja Novoslim,rozmawiałam już z wieloma osobami i jestem pod wrażeniem,nawet wszystkie fora internetowe je zachwalają,tez sie zastanawiałam nad nimi ale one około 90 zł kosztują Stwierdziłam że spróbuje sama a jezeli efekty będa zbyt małe to je zakupie

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
a one i tak maja mniej do zrzucenia xD
Oj nie wszystkie
Stary 2013-03-04, 08:08   #4777
Beatagr3
Zadomowienie

Hej!

Dzisiaj mam taką piękną pogodę , wybiorę się po południu z mamą na spacer, co by trochę ruchu było.

Waga stanęła na 75,5 i stoi od dwóch tygodni. No nic trzeba walczy dalej.
Już prawie 3 tygodnie nie jadłam nic słodkiego, normalnie rekord mój

Monia
wczoraj widziałam właśnie tą reklamę linea 20+ i też zastanawiałam się czy kupić, ale w końcu uznałam, że żadne tabletki cudów nie zdziałają

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-04, 08:13   #4778
anulciak85
Zakorzenienie

Witajcie u mnie 88.1 juz nic nie rozumiem....
Ja chce kupic ThermaLine forte.
Stary 2013-03-04, 08:17   #4779
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Są dobre spalacze Ale one są ostatecznością. Najpierw powinno się zejść ile się da, a dopiero potem sięgnąć po spalacz, kiedy już nic nie pomaga.

Dwa we wszystkie suplementy typu linea, aquaslim itd nie wierzę

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 08:27   #4780
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:

Joanna, matko wątku i naszego klubu Może byś zaprosiła Kinię i Martę do klubu, co by swoje fotki wstawiły? Już z nami są trochę i się udzielają, sądzę, że zasłużyły
Czesc Ogolnie dziekuje za kandytaure mojej osby do klubu hehe
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 08:34   #4781
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Witam wiosennie moje drogie panie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
k

niunia mam masakrycznego doła....już 2 dni spóznia mi się @ brzuch mam jak balon, cycki spuchnięte, boli mnie cale podbrzusze mam na przemian nerwa ,potem ryczę a na koniec pękam ze śmiechu. do tego moi domownicy bez mojej pomocy bąka sami nie umieją puścić.....co chwila coś ode mnie chcą. mam ochotę uciec. do tego tak mi się chce żreć że masakra normalnie nie panuję nad tym.....no i poległam zjadłam 2 cukierki czekoladowe - śliwki w czekoladzie
teraz możecie mnie bić.....

niunia fajnie ze zauważyłaś moją nieobecność

ps. jutro się nie ważę dopiero po @
Nie wiem czy to da się porównać z dziećmi ale moja babcia tak robi, co 5 min coś. Jak mnie nie ma na chwilę to ciągle "co robisz, dlaczego, jak, po co..?" odjechać idzie. Postaw na relaks zdecydowanie, nie ma co się jeszcze bardziej denerwować eee 2 cukierki kochana wież mi to nic aż tak złego, tym bardziej przy fakcie, że trzymasz wzorowo dietę

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
no właśnie w oczy mi weszlo o tym oczyszczaniu....
możecie powiedziec w jaki sposób to oczyszczanie przeprowadzacie?
Oczyszczanie jest z książki Tombaka, chodzi o oczyszczenie jelita i organizmu z toksyn.
Dzień 1: 2,5 litra kefiru w 6 dawkach i sucharki z ciemnego pieczywa (nic innego nie jeść)
Dzień 2: 1,5-2 litrów świeżego soku z jabłek w 6 dozach i znów sucharki (nic po za tym)
Dzień 3: jeść tylko sałatki z gotowanych warzyw (np. ziemniaki, buraki, marchew, może być kiszona kapusta i kiszone ogórki i tak jak w dniach poprzednich sucharki)

Cytat:
Witam wieczorowo

Iza
A ja sobie dziś o Tobie myślałam Właśnie o tym, by umówić się na jakąś wiosenną kawusię jak się zrobi cieplutko

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pochwalić, że grałam dziś pierwszy raz w życiu na perce, jestem zakochana!!! teraz jeszcze muszę spróbować instrumentów dętych, harfy i wiolonczeli i będę spełniona muzycznie obawiam się tylko, że lista zakupów mi się wydłuży, póki co na jej szczycie figuruje djembe, a zaraz potem bas o jezu, ale mam dziś powera

Ej! Czy moja pogodynka nie świruje? Pokazuje mi że jutro będzie 4, we wtorek 9 a w środę 13 trochę mi się nie chce wierzyć, ale to byłoby cudowne
Dobrze, że Twój bolid już może śmigać ach kolejna część z cyklu szalona muzykantka Marta w pozytywnym sensie Ty to masz fajnie
A pogodynka oby Ci nie świrowała, bo moja mówi tak samo

Cytat:
No w zasadzie racja...Kasę bym tylko wydała na podbudowanie psychy, którą sobie mogę podbudować...mniejszym rozmiarem ubrań?
Daj se spokój ja łykałam tego dziadostwa o różnych nazwach dość dużo i kompletnie nic nie dawały... Po paru dniach brania jednych z nich prawie mdlałam...

kasiuuuunia333 za trzymanie diety, ząbkowania nie zazdroszczę oo i brawo dla męża, który w końcu się zmobilizował naprawić Twój sprzęt głowa do góry kochana wiosna już za rogiem

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Hej. U mnie dwa dni temu waga wynosiła 90,5. Ostatecznie dzisiaj 91 - a to pewnie przez zasrane bułki pizzowe do sałatki. Ale pół biedy. Ważne że jest jakiś spadek. Może do środy dobiję z powrotem.

Do tego wylazła mi wielka opryszczka na górnej wardze
Dziecko ma katar, cały czas furczy, zasnęła wczoraj przed 21, to do 22 zaliczyła już 4 pobudki. Mały kaszelek od tych glutów, poliki czerwone. Ale na szczęście przespała całą noc czyli na szczęście nie jest tak źle. No i jeszcze dopadła nas wysypka od proszku:/
Marzec to zdradliwa pora, w sam raz na przeziębienia. I do tego wysypka - tez ie zazdroszczę. Młoda niech szybko zdrowieje a Tobie cierpliwości

Cytat:
za mną juz śniadanie:
jajko na miękko, 2 wasy z szynką, pół papryki....
na II śniadanie mam w planie sałatkę: mix salat, kielki, papryka i sosik z oleju lnianego, octu jabłkowego i odrobiny sosu sojowego.....
obiad: jeszcze nie wiem
kolacja.... pojęcia nie mam....
na przekąskę jabłko

myslicie ze może być?
Owoc to za mało na posiłek dorzuć coś pierwsze i drugie śniadanie myślę, że są ok na obiad coś białkowego fajnie by było zjeść. Ja tak średnio sama sobie potrafię ułożyć jadłospis ale dziewczyny na pewno napiszą więcej ode mnie

Cytat:
Cześć

Jeszcze raz muszę Ci to powiedzieć - cieszę się, że się udało

Dziewczyny już wiem czemu nie pijałam kefirów - bo są okropne

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 08:34   #4782
Kinia_Sw
Zadomowienie

Kupiłam sobie kiedys tutaj w uk takie malinwoe tabletki reklamowalo je kilka osob ze schudly itd , niestety mi nie pomogly wogole .... wiec nie wiem czy jakie kolwiek dadza rade jesli chodzi o moj organizm...

Moja elektryczna waga chyba sie cos psuje dzis sie zwazylam i w jednym miejscu wazyalma 105 w drugim 103.6 a w trzecim 104 baterie zminilam i dalej to samo....

w zwiazku z tym nie wiem jaka mam woge

lece odprowadzic mala do szkoly

I gratuluje spadkow dziewczyki
Przepraszam za bledy ale pisze z tel ....
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 08:40   #4783
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

U mnie wczoraj:
1. placki z kaszy gryczanej i twarogu z sałatką
2. jajecznica z dwóch jajek i kromka chleba + resztka sałatki
3. udko z kurczaka gotowane, miseczka rosołu, pół szklanki makaronu durum, warzywa z rosołu, pomarańcza
4. jajko na twardo, pół kromki chleba żytniego
5. dorsz smażony w papierku, papryka

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 08:57   #4784
anulciak85
Zakorzenienie

Menu z wczoraj:
Sniadanie owsianka z rodzynkami i lyzeczka miodu
2 sniadanie: 2 kromki ciemnego z szynka z inyka z saltaka z pekinskiej i papryki
Obiad: miseczka zurku
Podwieczorek: pomaranccza,jog.naturalny i kawa
Kolacja jajecznica z warzywami.

Ja przerobilam wiele suplementow. Najlepiej mi bylo na ThermaLine wlasnie. A bralam tylko przed treningami.

Niunia ja kefirow naturalnych nie cierpie chyba ze smakowe

Kinia moja waga robi to samo
Stary 2013-03-04, 09:27   #4785
ogolnie
Zakorzenienie

Pojechałam do przychodni, a tam ludzi jak mrówek Zarejestrowałam się i do domu wróciłam, bo numerek mam mniej więcej na 12:30.

Anuszka
A się zdziwisz jak po wymianie baterii będzie 70 kg
nadalka za kolejny spadek
lolita
no bo wiesz co, zauważyłam, że ludzie chcący się odchudzać odkładają to w czasie...myśl nachodzi w środę, ale w sumie do poniedziałku można jeszcze się nażreć jak dzik, a od poniedziałku zaczynać...Tak to widzę u niektórych Taki słomiany zapał jakby. A my mimo dużych wzlotów i dużych upadków idziemy wciąż dalej i do przodu, to się liczy i chwali
kasiunia
no po prostu KOMEDIA MAŁŻEŃSKA Dobre określenie - MAŁŻ
Beata
ja "dzięki" tej reklamie właśnie wpadłam na ten genialno-głupi pomysł, żeby kupić sobie tą Lineę 20+ A co sądzisz o chromie w tabletkach?
anulciak tylko się nie poddawaj, bo waga akuratnie chwilowo stoi Może masz dłuższy zastój w takim razie, musisz poczekać aż minie samo, taka natura...
Kinia
hahaha, a proszę bardzo A co do ważenia, to przyjmij moją taktykę Włażenie na wagę RAZ. Co pokaże to pokaże, pierwsze ważenie się liczy Chociaż nie powiem, że nie zdarzy się wejść kilka razy, żeby sprawdzić autentyczność wyniku I za każdym razem jest taka sama waga, więc wszystko w porządku. Trafił mi się wybitnie dobry okaz wagi Biedronkowej
Iza
Dziękuuuję Też się cieszę. Dziś miałam okazję wreszcie powiedzieć ojcu, że idę do pracy za miesiąc...Dziwną minę zrobił tylko...
Scio
a paprykę jesz całą na raz? Czy dzielisz? Ja dzielę jedną na cztery części i praktycznie jedną całą paprykę mam na dwa dni, no chyba że jest wybitnie mała to wtedy na dwie części dzielę.

Zaaranżowałam sobie kącik czytelniczy To znaczy teraz nabrał charakteru, bo czegoś mi tam jeszcze brakowało...A że w Biedronie wyhaczyłam zajeku.wabiste naklejki na ścianę, wzięłam jeden szablon, który wydawał się najbardziej...ludzki? Wstawię zdjęcie do albumu
Stary 2013-03-04, 09:41   #4786
Furry Sue
Zadomowienie

Dzień dobry, trzy bobry.

No niestety nie pożegnałam się jeszcze z 76. Oczywiście - jak to ja - zaraz sobie znajdę usprawiedliwienie, otóż: nie byłam rano w toalecie aktualnie jest 76,1 więc nie ma tragedii, ale liczyłam na mniej... choć w moim wypadku i tak powinnam się cieszyć, że nie wróciłam do 78, jak to miewałam w zwyczaju

Anuszka, trzymam kciuki za tę optymistyczną wersję, bliżej 70, kto wie

Już po 2. śniadanku - wykańczam kaszę jaglaną (bleh) i lecę niedługo zweryfikować, czy dobrze dętkę załatałam

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 09:41   #4787
miiilenka
Zadomowienie

Heja! Nie mialam zbytnio czasu zeby sie odezwac, ale dalej dietkuje grzecznie. Weekend w domu powoli dobiega konca, niedlugo wychodze na pociag. Wczoraj wpadla pizza i piwko, ale bylo to swiadomie zaplanowane... dzisiaj za to mam rewelacje zoladkowe masakra!

Postaram sie Was nadrobic jak najszybciej Witam nowe kolezanki Milego dnia

PS. aktualne zdjecie dodałam do klubu

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW

Edytowane przez miiilenka
Czas edycji: 2013-03-04 o 09:46
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 09:44   #4788
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
Moja elektryczna waga chyba sie cos psuje dzis sie zwazylam i w jednym miejscu wazyalma 105 w drugim 103.6 a w trzecim 104 baterie zminilam i dalej to samo....
a może nie stała na równej powierzchni i dlatego takie cuda ci pokazała....

nie wiem jak jest u was, ale u mnie najgorsze są wieczory i to wtedy kiedy małżon jest w domu... jak on ma II zmianę to się potrafię ogarnąć, zjeść kolację koło 19 i potem już nie jeść... jak tylko chłop w domu tak od razu podgryzanie, przekąszanie, piffko i doopa rośnie....

póki co mam plan, żeby do świąt grzecznie jadać po 4-5posilkow a po świętach chcę się wybrać do dietetyczki....
poza tym pogoda za oknem mnie nastroiła bardzo pozytywnie słonko sobie świeci,ptaszek nawet jakiś śpiewa za oknem.... wiosna, moje drogie...wiosna

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 09:55   #4789
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiuuuunia333 Pokaż wiadomość

Z grzybkiem tybetańskiem chyba bym nie chciała mieć nic wspólnego, bo boję się takich eksperymentów
to nie są zadne ekperymenty . to jet naturalny grzybek dzięki któremu jet probukowany kefir. i do tego bardzo zdrowy. poczytaj na necie. woją drogą można z niego robić napoje mleczne z róznymi owocami, dodawać do ogórków i do wielu innych potraw.
swoją drogą ja wlanie będę go hodować , po kilku dniach mamnaża się go sporo. jak która będzie chciała to się podzielę
dziewczyny a produkowałyście kiedyś algi?

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
PS. aktualne zdjecie dodałam do klubu
fajnie już wyglądaz ladny kolor włosów- sama robisz ?
ja też czaję się na aktualne zdjęcia bo w sumie znacie mnie tylko jako wieloryba

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

u nmie przecudna pogoda dzisiaj rano jdłam przepyszny chleb orkiszowy taki swojskiej roboty pycha
chyba muszę sama chlebek upiec
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-04, 09:55   #4790
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
to nie są zadne ekperymenty . to jet naturalny grzybek dzięki któremu jet probukowany kefir. i do tego bardzo zdrowy. poczytaj na necie. woją drogą można z niego robić napoje mleczne z róznymi owocami, dodawać do ogórków i do wielu innych potraw.
swoją drogą ja wlanie będę go hodować , po kilku dniach mamnaża się go sporo. jak która będzie chciała to się podzielę
dziewczyny a produkowałyście kiedyś algi?
ja do alg nie mam przekonania ale grzybka jak miałam to do wszystkiego używałam...
a jakie placuszki fajne wychodzą na nim, takie pseudo-naleśnikowe

Stary 2013-03-04, 10:00   #4791
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
ja do alg nie mam przekonania ale grzybka jak miałam to do wszystkiego używałam...
a jakie placuszki fajne wychodzą na nim, takie pseudo-naleśnikowe
podaj przepis
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:05   #4792
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Pojechałam do przychodni, a tam ludzi jak mrówek Zarejestrowałam się i do domu wróciłam, bo numerek mam mniej więcej na 12:30.

Anuszka
A się zdziwisz jak po wymianie baterii będzie 70 kg
nadalka za kolejny spadek
lolita
no bo wiesz co, zauważyłam, że ludzie chcący się odchudzać odkładają to w czasie...myśl nachodzi w środę, ale w sumie do poniedziałku można jeszcze się nażreć jak dzik, a od poniedziałku zaczynać...Tak to widzę u niektórych Taki słomiany zapał jakby. A my mimo dużych wzlotów i dużych upadków idziemy wciąż dalej i do przodu, to się liczy i chwali
kasiunia
no po prostu KOMEDIA MAŁŻEŃSKA Dobre określenie - MAŁŻ
Beata
ja "dzięki" tej reklamie właśnie wpadłam na ten genialno-głupi pomysł, żeby kupić sobie tą Lineę 20+ A co sądzisz o chromie w tabletkach?
anulciak tylko się nie poddawaj, bo waga akuratnie chwilowo stoi Może masz dłuższy zastój w takim razie, musisz poczekać aż minie samo, taka natura...
Kinia
hahaha, a proszę bardzo A co do ważenia, to przyjmij moją taktykę Włażenie na wagę RAZ. Co pokaże to pokaże, pierwsze ważenie się liczy Chociaż nie powiem, że nie zdarzy się wejść kilka razy, żeby sprawdzić autentyczność wyniku I za każdym razem jest taka sama waga, więc wszystko w porządku. Trafił mi się wybitnie dobry okaz wagi Biedronkowej
Iza
Dziękuuuję Też się cieszę. Dziś miałam okazję wreszcie powiedzieć ojcu, że idę do pracy za miesiąc...Dziwną minę zrobił tylko...
Scio
a paprykę jesz całą na raz? Czy dzielisz? Ja dzielę jedną na cztery części i praktycznie jedną całą paprykę mam na dwa dni, no chyba że jest wybitnie mała to wtedy na dwie części dzielę.

Zaaranżowałam sobie kącik czytelniczy To znaczy teraz nabrał charakteru, bo czegoś mi tam jeszcze brakowało...A że w Biedronie wyhaczyłam zajeku.wabiste naklejki na ścianę, wzięłam jeden szablon, który wydawał się najbardziej...ludzki? Wstawię zdjęcie do albumu
nie,nie na 100000proc nie ;p bo D. wtedy by chyba 60 wazył xDD

boze, dziewczyny, dajcie se spokoj z tą chemią ;/ podobno to wątek o zdrowym odchudzaniu ;/ jak miałąm 15 lat to tez myslalam, ze to takie super, ale chyba czas zmienic myslenie ;/

a therm line tez stosowalam, straszne zawroty głowy po tym i oslabienie, uderzenia gorąca oraz brzydzenie do jedzenia. Ale tylko na pare dni Potem organizm się uodparnia i nie działa i mozna dalej wpiertalac i szukac kolejnych tabletek. Błędne koło. Naprawde tak cieżko jest ograniczyć zarcie i ruszyc troche dupe xD

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2013-03-04 o 10:08
Stary 2013-03-04, 10:15   #4793
stiria
Przyczajenie

Hej, hej. Wpadłam się tylko pochwalić. Już moja waga nie pokazuje "9" na przodzie Dzisiaj rano było 89,9. Spadek niewielki, bo w tamtym tygodniu waga pokazywała między 90,3-91, ale nowa i do tego mniejsza liczba cieszy. A naprawdę daaaaawno nie widziałam "8" na mojej wadze. Po ważeniu i rowerze siły i motywacja wracają!

Dzisiaj już zaliczyłam 12 km na rowerze, właśnie się ogarnęłam w biurze i lecę podbijać świat.

BTW Liczbowo, jest mnie już mniej o 18 kg słoniny Moja najwyższa waga to 107,8.

Miłego dnia

Edytowane przez stiria
Czas edycji: 2013-03-04 o 10:19
stiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:21   #4794
miiilenka
Zadomowienie

Ogolnie wlasnie doczytalam, ze chcesz tabletki brac, a raczej chcialas. ja powiem tak "jak sie czlowiek sam nie wezmie za siebie, to nawet tabletki nie pomoga" Chudniesz, idzie Ci dobrze, z cwiczeniami sie rozkrecisz ja bralam keidys linee i mialam nudnosci, jak szlam ulica myslalam, ze zwymiotuje Nie ma tabletek cud. Chdniemy zdrowo i ciesze sie, ze dziewczyny odradzily Ci ten pomysl

kwiatuszku dziekuje włosy robi mi kuzynka K., jest fryzjerka, swiezo po szkole, wiec praktykuje m.in. na mnie. Robie tylko odrosty, no i uzywam tego szamponu z Joanny raz na jakis czas

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:40   #4795
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stiria Pokaż wiadomość
Hej, hej. Wpadłam się tylko pochwalić. Już moja waga nie pokazuje "9" na przodzie Dzisiaj rano było 89,9. Spadek niewielki, bo w tamtym tygodniu waga pokazywała między 90,3-91, ale nowa i do tego mniejsza liczba cieszy. A naprawdę daaaaawno nie widziałam "8" na mojej wadze. Po ważeniu i rowerze siły i motywacja wracają!
Jeeee!!! Gratki!

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Patrzę sobie na pierwszą stronę i kurcze... ZIELONO! Żadnych wzrostów
Wiem, że jeszcze nie wszystkie się zważyły ale mimo wszystko nie jest źle!

Joasiu - Tobie już tylko 2kg brakuje do wywindowania się trzecią pozycję w klasyfikacji liderek wątku tzn na trzeciej już jesteś, tylko ten magiczny zielony kolor już czeka i zaciera rączki więc widzisz - czasem piszesz o tym odchudzaniu tak bez przekonania, a jednak się dzieje

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:47   #4796
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
podaj przepis
przepis taki, żeby proporcje były nie istnieje....
robię na "oko"
ciasto takie jak na naleśniki: 2 jajka, 2szkl mąki (daję jedną zwykła, druga razową), łyżeczka proszku do pieczenia i tyle tego kefiru zeby była konsystencja śmietany.... jak kto lubi, rzadsze, gęstsze.... według uznania...
jak na naleśniki to rzadsze jak mają być mniejsze placuszki (z jablkiem do srodka na przykład) to gęstsze... można do środka dolać olej (w wersji dla chudzielców masełko roztopione) i wtedy już na patelnie nie trzeba tłuszczu

Stary 2013-03-04, 11:00   #4797
Beatagr3
Zadomowienie

Cytat:
Beata
Chromu nigdy nie brałam w tabletkach, ale podobno pomaga.
Ale za to dużo słyszałam o occie jabłkowym. Koleżanka mi mówiła, że jej brat dzięki niemu schudnął 20 kg od stycznia, a on był dość gruby, co prawda takie odchudzanie nie wydaję się zbyt zdrowe, bo za szybko te kg lecą mu, ale on był dość gruby więc sama nie wiem.
Ja teraz zaczęłam brać ocet jabłkowy z zieloną herbatą w tabletkach może coś pomoże, a może zadziała na mój mózg - w sensie mózg myśli "bierze tabletki to schudnąć coś musi"
Stary 2013-03-04, 11:10   #4798
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

ocet jabłkowy ponoć działa
ja używam takiego do robienia sosików do sałatek a ponieważ moja babcia namiętnie produkuje ocet jabłkowy to mam go pod dostatkiem...
ponoć odchudzająco działa jak się go pije rozcieńczonego z wodą przed jedzeniem... nie sprawdzałam ale może sprawdze... tylko muszę jechać po dostawę oceciku

chrom ma za zadanie ograniczyć chęć na słodkie.... tak łopatologicznie tłumacząc....
ja od jakiegoś czasu biorę i faktycznie słodycze nie istnieją dla mnie, nie mam na nie chęci więc pewnie działa...

Stary 2013-03-04, 11:21   #4799
nadalka
Zakorzenienie

.

Edytowane przez nadalka
Czas edycji: 2013-03-04 o 11:23
nadalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 11:59   #4800
ogolnie
Zakorzenienie

Anginę mam Wykupiłam antybiotyk i nie mogę się z ludźmi kontaktować do końca tygodnia Teraz zaczęło mnie łamać w kościach i mam niewielką gorączkę...Nie muszę leżeć w wyrku, jak gorączki nie będzie mogę nawet iść na słoneczko na pół godziny...No ale chyba nie będę ryzykować, wolę się wychorować...Kurde, zawsze jestem chora jak jest piękna pogoda !!!
Migdałki nadal szaleją i nawet nie jem, bo nie mogę przełykać...

Ps. ćwiczenia znowu pójdą w niepamięć, bo pytałam czy mogę kur.wa

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-03-04 o 12:02
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości