|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cześć
![]() Skoro mówicie, że zły pomysł z tymi tabletkami to puszczam w niepamięć ![]() Pojadę dziś do lekarza, bo migdałki cały czas szaleją, a myślałam, że mi przejdzie samo...No trudno. Pogoda piękna ![]() Na wagę nie wchodzę, żebyście sobie nie marzyły, że podam dziś jakąkolwiek wagę ![]() Dzwonili do mnie z urzędu pracy w piątek i mam się stawić 8 marca po skierowanie na badania lekarskie i skierowanie do pracodawcy. Oby ten miesiąc szybko zleciał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
ohh ogolnie, odpusc sobie, moja siostra ładowala w siebie takie tabletki, całe zycie- ja zreszta tez, ale jestem troche młodsza. Ona jest bez jajnika i kawałka watroby, tak zniszczyła watrobe. A okazalo sie to przy wycinaniu guza zlosliwego z jajnika ;(( ja juz nigdy zadnego cholerstwa nie wezme ;/ a teraz prawie ni nie moze jesc i ma 59 przy 173cm
Chyba rozjepała mi sie waga albo poprosu baterie do wymiany? Bo pokazala mi najpierw 70,5 a potem 71,7 a to niestety raczej niemozliwe. Kupie dzis baterie i sie okaze cholera 74 xDD Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-03-04 o 07:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Raczkowanie
|
Hej Laski
![]() Ja już w pracy, kawkę piję i sprawdzam, co naskrobałyście przez noc ![]() Dziś kalendarz wypełniony po brzegi, ale pewnie będę do Was zaglądać, więc piszcie dużo ![]() Tak jak wczoraj pisałam, dziś się nie ważę i nie mierzę, ale jak opanuję lenia, to może poćwiczę ![]() Miłego dnia ![]()
#4774 |
Zakorzenienie
|
Hej!!!!
Ja dziś wstałam a za oknem piękna wiosenna pogoda!!! Z racji tego że mam jeszcze @ dziś się nie waże,mam nadzieje ze wejde za tydzień na wage i zobacze 73 kg ![]() Tak sobie mysle że masa osób zaczyna odchudzanie od marca,tak wiosennie a my już sporo straciłyśmy ![]()
#4775 |
Zakorzenienie
|
a one i tak maja mniej do zrzucenia xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Oj nie wszystkie ![]()
![]() |
#4777 |
Zadomowienie
|
Hej!
Dzisiaj mam taką piękną pogodę ![]() Waga stanęła na 75,5 i stoi od dwóch tygodni. No nic trzeba walczy dalej. Już prawie 3 tygodnie nie jadłam nic słodkiego, normalnie rekord mój ![]() Monia wczoraj widziałam właśnie tą reklamę linea 20+ i też zastanawiałam się czy kupić, ale w końcu uznałam, że żadne tabletki cudów nie zdziałają ![]()
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
Witajcie u mnie 88.1 juz nic nie rozumiem....
Ja chce kupic ThermaLine forte. |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
Są dobre spalacze
![]() Dwa we wszystkie suplementy typu linea, aquaslim itd nie wierzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | ||||||||
Rozeznanie
|
Witam wiosennie moje drogie panie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dzień 1: 2,5 litra kefiru w 6 dawkach i sucharki z ciemnego pieczywa (nic innego nie jeść) Dzień 2: 1,5-2 litrów świeżego soku z jabłek w 6 dozach i znów sucharki (nic po za tym) Dzień 3: jeść tylko sałatki z gotowanych warzyw (np. ziemniaki, buraki, marchew, może być kiszona kapusta i kiszone ogórki i tak jak w dniach poprzednich sucharki) Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A pogodynka oby Ci nie świrowała, bo moja mówi tak samo ![]() Cytat:
kasiuuuunia333 ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny już wiem czemu nie pijałam kefirów - bo są okropne ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Zadomowienie
|
Kupiłam sobie kiedys tutaj w uk takie malinwoe tabletki reklamowalo je kilka osob ze schudly itd , niestety mi nie pomogly wogole .... wiec nie wiem czy jakie kolwiek dadza rade jesli chodzi o moj organizm...
Moja elektryczna waga chyba sie cos psuje dzis sie zwazylam i w jednym miejscu wazyalma 105 w drugim 103.6 a w trzecim 104 baterie zminilam i dalej to samo.... w zwiazku z tym nie wiem jaka mam woge ![]() lece odprowadzic mala do szkoly I gratuluje spadkow dziewczyki ![]() Przepraszam za bledy ale pisze z tel .... |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj:
1. placki z kaszy gryczanej i twarogu z sałatką 2. jajecznica z dwóch jajek i kromka chleba + resztka sałatki 3. udko z kurczaka gotowane, miseczka rosołu, pół szklanki makaronu durum, warzywa z rosołu, pomarańcza 4. jajko na twardo, pół kromki chleba żytniego 5. dorsz smażony w papierku, papryka |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
Menu z wczoraj:
Sniadanie owsianka z rodzynkami i lyzeczka miodu 2 sniadanie: 2 kromki ciemnego z szynka z inyka z saltaka z pekinskiej i papryki Obiad: miseczka zurku Podwieczorek: pomaranccza,jog.naturalny i kawa Kolacja jajecznica z warzywami. Ja przerobilam wiele suplementow. Najlepiej mi bylo na ThermaLine wlasnie. A bralam tylko przed treningami. Niunia ja kefirow naturalnych nie cierpie chyba ze smakowe Kinia moja waga robi to samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
Pojechałam do przychodni, a tam ludzi jak mrówek
![]() Anuszka A się zdziwisz jak po wymianie baterii będzie 70 kg ![]() nadalka ![]() ![]() lolita no bo wiesz co, zauważyłam, że ludzie chcący się odchudzać odkładają to w czasie...myśl nachodzi w środę, ale w sumie do poniedziałku można jeszcze się nażreć jak dzik, a od poniedziałku zaczynać...Tak to widzę u niektórych ![]() ![]() kasiunia no po prostu KOMEDIA MAŁŻEŃSKA ![]() ![]() Beata ja "dzięki" tej reklamie właśnie wpadłam na ten genialno-głupi pomysł, żeby kupić sobie tą Lineę 20+ ![]() anulciak tylko się nie poddawaj, bo waga akuratnie chwilowo stoi ![]() ![]() Kinia hahaha, a proszę bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iza Dziękuuuję ![]() Scio a paprykę jesz całą na raz? Czy dzielisz? Ja dzielę jedną na cztery części i praktycznie jedną całą paprykę mam na dwa dni, no chyba że jest wybitnie mała to wtedy na dwie części dzielę. Zaaranżowałam sobie kącik czytelniczy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry, trzy bobry.
No niestety nie pożegnałam się jeszcze z 76. Oczywiście - jak to ja - zaraz sobie znajdę usprawiedliwienie, otóż: nie byłam rano w toalecie ![]() ![]() Anuszka, trzymam kciuki za tę optymistyczną wersję, bliżej 70, kto wie ![]() Już po 2. śniadanku - wykańczam kaszę jaglaną (bleh) i lecę niedługo zweryfikować, czy dobrze dętkę załatałam ![]()
#4787 |
Zadomowienie
|
Heja! Nie mialam zbytnio czasu zeby sie odezwac, ale dalej dietkuje grzecznie. Weekend w domu powoli dobiega konca, niedlugo wychodze na pociag. Wczoraj wpadla pizza i piwko, ale bylo to swiadomie zaplanowane... dzisiaj za to mam rewelacje zoladkowe
![]() Postaram sie Was nadrobic jak najszybciej ![]() ![]() ![]() PS. aktualne zdjecie dodałam do klubu ![]()
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2013-03-04 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak jest u was, ale u mnie najgorsze są wieczory i to wtedy kiedy małżon jest w domu... jak on ma II zmianę to się potrafię ogarnąć, zjeść kolację koło 19 i potem już nie jeść... jak tylko chłop w domu tak od razu podgryzanie, przekąszanie, piffko i doopa rośnie.... póki co mam plan, żeby do świąt grzecznie jadać po 4-5posilkow a po świętach chcę się wybrać do dietetyczki.... poza tym pogoda za oknem mnie nastroiła bardzo pozytywnie ![]() ![]()
![]() |
#4789 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() swoją drogą ja wlanie będę go hodować , ![]() ![]() dziewczyny a produkowałyście kiedyś algi? ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- fajnie już wyglądaz ![]() ja też czaję się na aktualne zdjęcia bo w sumie znacie mnie tylko jako wieloryba ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- u nmie przecudna pogoda ![]() ![]() chyba muszę sama chlebek upiec ![]()
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie placuszki fajne wychodzą na nim, takie pseudo-naleśnikowe ![]()
![]() |
#4791 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
boze, dziewczyny, dajcie se spokoj z tą chemią ;/ podobno to wątek o zdrowym odchudzaniu ;/ jak miałąm 15 lat to tez myslalam, ze to takie super, ale chyba czas zmienic myslenie ;/ a therm line tez stosowalam, straszne zawroty głowy po tym i oslabienie, uderzenia gorąca oraz brzydzenie do jedzenia. Ale tylko na pare dni ![]() Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-03-04 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Przyczajenie
|
Hej, hej. Wpadłam się tylko pochwalić. Już moja waga nie pokazuje "9" na przodzie
![]() ![]() Dzisiaj już zaliczyłam 12 km na rowerze, właśnie się ogarnęłam w biurze i lecę podbijać świat. BTW Liczbowo, jest mnie już mniej o 18 kg słoniny ![]() Miłego dnia Edytowane przez stiria Czas edycji: 2013-03-04 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Zadomowienie
|
Ogolnie wlasnie doczytalam, ze chcesz tabletki brac, a raczej chcialas. ja powiem tak "jak sie czlowiek sam nie wezmie za siebie, to nawet tabletki nie pomoga" Chudniesz, idzie Ci dobrze, z cwiczeniami sie rozkrecisz
![]() ![]() ![]() kwiatuszku dziekuje ![]() ![]()
#4795 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Patrzę sobie na pierwszą stronę i kurcze... ZIELONO! Żadnych wzrostów ![]() Wiem, że jeszcze nie wszystkie się zważyły ![]() Joasiu - Tobie już tylko 2kg brakuje do wywindowania się trzecią pozycję w klasyfikacji liderek wątku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
przepis taki, żeby proporcje były nie istnieje....
![]() robię na "oko" ciasto takie jak na naleśniki: 2 jajka, 2szkl mąki (daję jedną zwykła, druga razową), łyżeczka proszku do pieczenia i tyle tego kefiru zeby była konsystencja śmietany.... jak kto lubi, rzadsze, gęstsze.... według uznania... jak na naleśniki to rzadsze jak mają być mniejsze placuszki (z jablkiem do srodka na przykład) to gęstsze... można do środka dolać olej (w wersji dla chudzielców masełko roztopione) i wtedy już na patelnie nie trzeba tłuszczu ![]()
#4797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale za to dużo słyszałam o occie jabłkowym. Koleżanka mi mówiła, że jej brat dzięki niemu schudnął 20 kg od stycznia, a on był dość gruby, co prawda takie odchudzanie nie wydaję się zbyt zdrowe, bo za szybko te kg lecą mu, ale on był dość gruby więc sama nie wiem. Ja teraz zaczęłam brać ocet jabłkowy z zieloną herbatą w tabletkach może coś pomoże, a może zadziała na mój mózg - w sensie mózg myśli "bierze tabletki to schudnąć coś musi" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
ocet jabłkowy ponoć działa
![]() ja używam takiego do robienia sosików do sałatek a ponieważ moja babcia namiętnie produkuje ocet jabłkowy to mam go pod dostatkiem... ponoć odchudzająco działa jak się go pije rozcieńczonego z wodą przed jedzeniem... nie sprawdzałam ale może sprawdze... tylko muszę jechać po dostawę oceciku ![]() chrom ma za zadanie ograniczyć chęć na słodkie.... tak łopatologicznie tłumacząc.... ja od jakiegoś czasu biorę i faktycznie słodycze nie istnieją dla mnie, nie mam na nie chęci więc pewnie działa...
#4800 |
Zakorzenienie
|
Anginę mam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Migdałki nadal szaleją i nawet nie jem, bo nie mogę przełykać... ![]() Ps. ćwiczenia znowu pójdą w niepamięć, bo pytałam czy mogę ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-03-04 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.