..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::.. - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-03, 14:00   #4801
blonndee
Wtajemniczenie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..

Cytat:
Napisane przez faraula Pokaż wiadomość
k_asiaczek, blondee---> chyba nie da sie komus polecac jednej 'najlepszej' metody. ja przezylam dramatycznie plaster. po tyg poszlam do gin, i powiedziala, ze w plastrach jest wiecej hormonow niz w pigulkach czy mini pig. i przeszlam na pig a teraz to juz na nic ale trzeba uwazac wogole z hormonami... w sumie nikt jeszcze nie wie jakie beda skutki za 20, 30 lat. juz sie mowi o wiekszym ryzyku niektorych nowotworow itd. ale off top a poza tym to sie chyba tyje nie ale i tak to nic przy tym co przytylam w ciazy 20 kg plus :|

jeny ale gratuluje /z zazdroscia/ tych luzniejszych spodni...
co to to napewno, kazdy ma inny organizm, roznie reaguje na hormony. ja jednak mysle, ze jak ktos ma zle doswiadczenia z pigulkami to plaster bedzie wybawieniem

Cytat:
Napisane przez glizdka Pokaż wiadomość
a ja powinnam dostac lanie za niejedzenie dzisiaj ale w sumie to nie moja wina takie zrządzenie losu zawsze chodzę do pracy na 8 a tu dziś kolega dzwoni o 6:30 i prosi zebym za niego przyszła na 7 no to ja biegiem mycie , ubranko, samochodzik i do pracy przez to nie zjadłam rano śniadania bo nie miałam juz czasu na to zeby je zrobic, kolega miał przyjść na 9 a drugi normalnie na 8 i tak sie stało ze ten którego zastępowałam przyszedł o 12-tej a drugi co powinien byc zemną od 8 poszedł na badania i wcale go nie ma dzisiaj> sama byłam w pracy więc nie mogłam iść po śniadanie i zjadłam dopiero o 12-tej jak przyszedł kolega teraz po pracy ide do fryzjera i w domku bede dopiero około 19,20-tej więc też nic nie zjem w tym czasie oprócz wieśniaka no cóż
to przynajmniej jakas pozywna kolacje zjec... tylko uwazaj na wieczorny napad glodu!
Stary 2008-03-03, 14:00   #4802
glizdka
BAN stały

GG do glizdka

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
ja zjadłam o 13 to można pobić nas obie
teraz idę robić to sławne chili con carne na najbliższe 3 dni bo czeka mnie cały dzień zajęć
jak robisz to pewnie masz pod ręką przepis to może byś wspomogła głodującą koleżankę zeby sobie chociaż poczytała jakie to dobre i dała byś tu tego przepisa albo linka do niego cooo?

pamiętam ze on tu był podawany ale mnie nie zainteresował ale jak tak wszyscy sie tym zachwycają to tez bym teraz chciała a szczerze mówiąc nie chce mi się poprostu szukać ...
glizdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 14:02   #4803
Paseczkowa
Zakorzenienie

Dziś mój 14 dzień. Na mojej I-grzesznej- fazie schudłam ok. 3-4 kg . A ile zgubiłam w obwodach, to nie wiem, bo zgubiłam kartkę z wymiarami W każdym bądź razie, przedłużam Ifazę o tydzień, ale tym razem bez żadnych grzechów.

Kurcze, jak przeczytałam o tych kurach z uciętymi dziobami to aż mi się niedobrze zrobiło... Ja na szczęście mam jajka od babci
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 14:03   #4804
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość

Do wieśniaka polecam dodać 2 łyżki słonecznika, to moje podstawowe II śniadanie, i białko i NNKT i do obiadu jak raz syci
Co to jest NNKT? Widzialam już to kilka razy na różnych wątkach i ciągle mnie to trapi

Jednak nie zjadlam 2 sniadania, bylam zbyt pełna. Ale za to skonczylam obiadek. Trochę zmienilam moj jadlospis, ktory zamiescilam wczoraj lub przedwczoraj i zjadlam kotleciki sojowe w sosie pomidorowym z przyprawa chili, calkiem spoko

A co powiecie o sosach i przyprawach fit-up? Kupilam wlasnie wszystkie 2 sosy, zeby doprawic nimi jutrzejsza salatke, ktora musze zabrac na uczelnie. Sa one dozwolone?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 14:07   #4805
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Co to jest NNKT? Widzialam już to kilka razy na różnych wątkach i ciągle mnie to trapi

Jednak nie zjadlam 2 sniadania, bylam zbyt pełna. Ale za to skonczylam obiadek. Trochę zmienilam moj jadlospis, ktory zamiescilam wczoraj lub przedwczoraj i zjadlam kotleciki sojowe w sosie pomidorowym z przyprawa chili, calkiem spoko

A co powiecie o sosach i przyprawach fit-up? Kupilam wlasnie wszystkie 2 sosy, zeby doprawic nimi jutrzejsza salatke, ktora musze zabrac na uczelnie. Sa one dozwolone?
NNKT - Niezbędne Nienasycone Kwasy Tłuszczowe, których organizm sam sobie nie umie wytworzyć, i musimy je sami dostarczać i są bardzo bardzo ważne w codziennym jadłospisie Reszta w google

A Fit Up! i przyprawy i sosy do sałatek to najlepsze co nam sie mogło przytrafić na SB, żadnego cukru, żadnej soli i żadnego glutaminianu sodu Ale znalazłaś tylko 2 rodzaje sosów? Jest chyba 4 albo 5 sosów i 4 przyprawy.

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 14:08   #4806
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez glizdka Pokaż wiadomość
jak robisz to pewnie masz pod ręką przepis to może byś wspomogła głodującą koleżankę zeby sobie chociaż poczytała jakie to dobre i dała byś tu tego przepisa albo linka do niego cooo?

pamiętam ze on tu był podawany ale mnie nie zainteresował ale jak tak wszyscy sie tym zachwycają to tez bym teraz chciała a szczerze mówiąc nie chce mi się poprostu szukać ...
ja mam taki oto przepis:
Chili con carne
- pierś z kurczaka - mielona lub pokrojona w kawałeczki
- puszka czerwonej fasolki (razem z zalewą)
- 1 cebula
- 1 ząbek czosnku
- puszka pomidorów lub koncentrat pomidorowy
- sól, pieprz, pieprz cayenne, sambal (jeśli lubicie naprawdę ostre jedzenie)
- 1 łyżeczka oliwy lub oleju rzepakowego
Mięso podsmażamy na oliwie, solimy, dodajemy pokrojoną w kosteczkę cebulę i czosnek, cały czas mieszamy. Dodajemy fasolkę razem z zalewą, pomidory i przyprawy. Gotujemy chwilkę i zajadamy

ostrego nie lubię więc nie będę dawać zbyt dużo ostrych przypraw

Cytat:
Niezbędne Nienasycone Kwasy Tłuszczowe

edit: eh Ahcak była szybsza jak zwykle
k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 14:09   #4807
glizdka
BAN stały

GG do glizdka

dobra to spadam dziewczątka do fryzjera bo mi siwizna wylazła już i pasemka sie rude zrobiły z czerwonych no i bede dopiero jutro rano i podejrzewam ze duuuuzo bedzie czytania no paaa dziewczynki i bądźcie grzeczne i nie grzeszcie za bardzo bo prezyjdzie zła glizda i was tu wypiz....ga hihihihi to paaaa
glizdka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 14:11   #4808
carmelova
Zakorzenienie

Ojć kupilam 3 a nie 2 sosy : pobudzający z truskawką, orzeźwiający z chilli i suszonymi pomidorami i zmysłowy z lawendą.

I dziękuję za odpowiedź

Kupilam serki naturalne homo w realu marki tip i nie wiem czy one sie do czegoś nadają, wypróbuję dzisiaj na słodko z omlecikiem
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 14:17   #4809
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
edit: eh Ahcak była szybsza jak zwykle
Przepraszam

A tez dziś miałam Chili con Carne na obiad, planowałam coś innego, ale jakoś tak wyszło. Tylko dziś zrobiłam z mielonym mięsem i o wiele lepsze było niż z pokrojoną piersią, i kocham pikantne więc dużo pieprzu cayenne było Ja robie troche w innej kolejności, ale te same skladniki

Cytat:
Ojć kupilam 3 a nie 2 sosy : pobudzający z truskawką, orzeźwiający z chilli i suszonymi pomidorami i zmysłowy z lawendą.
Kocham zmysłowy z jogurtem naturalnym

Stary 2008-03-03, 14:17   #4810
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:

I dziękuję za odpowiedź

Kupilam serki naturalne homo w realu marki tip i nie wiem czy one sie do czegoś nadają, wypróbuję dzisiaj na słodko z omlecikiem
o, a wg mnie najsmaczniejszy jest energetyczny poszukaj go, warto!
widzialam te tip, ale wolalam nie ryzykowac...

ojej, zrobcie coos... zjadlam juz miseczke mojej potrawki z piersi kurczaczka z cukinia, porem, suszonymi pomidorami i fasolka [sos z jogurtu, czosnku i pesto z bazylii] i nadal jestem glodna i to na cos slodkiego;( co ja mam zrobic? zjesc przekaske jako deser[szklanka mleka 0% z lyzeczka kakao i slodzikiem i garsc [30?] pistacji] czy wytrzymac? ja nie wiem, zaraz umre bo bede miala napad 'ja.chce.czekolade!':rycz e-smarkam:
Stary 2008-03-03, 14:20   #4811
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
ojej, zrobcie coos... zjadlam juz miseczke mojej potrawki z piersi kurczaczka z cukinia, porem, suszonymi pomidorami i fasolka [sos z jogurtu, czosnku i pesto z bazylii] i nadal jestem glodna i to na cos slodkiego;( co ja mam zrobic? zjesc przekaske jako deser[szklanka mleka 0% z lyzeczka kakao i slodzikiem i garsc [30?] pistacji] czy wytrzymac? ja nie wiem, zaraz umre bo bede miala napad 'ja.chce.czekolade!':rycz e-smarkam:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 14:27   #4812
kapka
Zadomowienie

Cześć plażowiczkiNa tym topiku nie da się nudzić, wystarczy mała nieobecność, a tu już pare stron do przodu i już jest co czytać .. i o to chodzi

Dzisiaj z rana stanełam na wage i niespodzianka, wreszcie cosik się ruszyło, jeszcze 3 dni na I fazie, a potem pomalutku faza II, albo przeciągne faze I o kilka dni.

Co do tabletek, biore od roku microgynon21 i jestem średnio zadowolona, nie jestem do końca pewna, czy nadmiar kilogramów był z obżarstwa czy przez tabletki.A tak z ciekawości: jak drogie są plastry?

Aż nie miło się czyta o tych kurczakach i pomyśleć, że żyją w takich warunkach.Czasami jaja kupuje w sklepie, ale przeważnie dostaje od teściowej.

k_asiaczek-dzięki za przepis
faraula-napewni zrzucisz kilogramy poporodowecoś o tym wiem-sama przytyłam ponad 20 kilo, tylko trzeba czasu..
Ahcak-co to jest ten wiesniak??Bo jedynie z czym mi się kojarzy to z wieśmakiem w Mc Donaldzie

LIVE,LOVE,LIFT.

:5
kapka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 14:34   #4813
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Uuuu, rzeczywiscie tu nie mozna sie nudzic. Posty produkowane z predkoscia swiatla
Jak nie bede miala czasu w tygodniu, to chyba bede pol soboty czytac

Jak to z tym kakaem dziewczyny? Ile łyzeczek dziennie moge zuzyc takiego 10-12 %, naturalnego?
Albo jak uzywam dziennie 6 białek i 3 żółtka to ok?
Kurka, jaka ja upierdliwa Przepraszam, tylko jeszcze te informacje sa mi potrzebne i juz bede cicho
J -
B -
-
MonikaZmyślona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 14:35   #4814
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
oj, jak ty potrafisz jednym skinieniem poprawic czlowiekowi nastroj tak sobie pomyslalam, ze ja zawsze tak powinnam robic, ze po obiedzie przekaska jako deser, jakos sie tak lepiej czuje
Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
Cześć plażowiczkiNa tym topiku nie da się nudzić, wystarczy mała nieobecność, a tu już pare stron do przodu i już jest co czytać .. i o to chodzi

Dzisiaj z rana stanełam na wage i niespodzianka, wreszcie cosik się ruszyło, jeszcze 3 dni na I fazie, a potem pomalutku faza II, albo przeciągne faze I o kilka dni.

Co do tabletek, biore od roku microgynon21 i jestem średnio zadowolona, nie jestem do końca pewna, czy nadmiar kilogramów był z obżarstwa czy przez tabletki.A tak z ciekawości: jak drogie są plastry?

Aż nie miło się czyta o tych kurczakach i pomyśleć, że żyją w takich warunkach.Czasami jaja kupuje w sklepie, ale przeważnie dostaje od teściowej.

k_asiaczek-dzięki za przepis
faraula-napewni zrzucisz kilogramy poporodowecoś o tym wiem-sama przytyłam ponad 20 kilo, tylko trzeba czasu..
Ahcak-co to jest ten wiesniak??Bo jedynie z czym mi się kojarzy to z wieśmakiem w Mc Donaldzie
plastry kosztuja ok 40zl za opakowanie, ktore starcza na miesiac[jeden cykl].
a wiesniak to serek wiejski
Stary 2008-03-03, 14:37   #4815
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MonikaZmyślona Pokaż wiadomość
Uuuu, rzeczywiscie tu nie mozna sie nudzic. Posty produkowane z predkoscia swiatla
Jak nie bede miala czasu w tygodniu, to chyba bede pol soboty czytac

Jak to z tym kakaem dziewczyny? Ile łyzeczek dziennie moge zuzyc takiego 10-12 %, naturalnego?
Albo jak uzywam dziennie 6 białek i 3 żółtka to ok?
Kurka, jaka ja upierdliwa Przepraszam, tylko jeszcze te informacje sa mi potrzebne i juz bede cicho
jajka mozesz jesc bez ograniczen a co do kakao to mozna jesc slodycze bez cukru do 75kcal dziennie. szczerze mowiac nie wiem ile ma kcal takie kakao [ja mam takie odtluszczone, naturalne, bez cukru], przewaznie uzywam 1,2 lyzeczki dziennie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 14:39   #4816
kapka
Zadomowienie

Dobra, to ja sie jeszcze o 1 rzecz zapytam i siedze cicho (a raczej uciekam do nauki)-czy na 1 fazie moge tuńczyk w sosie własnym, wiem ,że można tylko nie wiem czy na i fazie?

LIVE,LOVE,LIFT.

:5
kapka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 14:41   #4817
Agneska
Rozeznanie

Cytat:
sauna zaliczona, upal 40stopniowy tez wszystko ok, tylko trzeba go umiejetnie zalozyc tj przycisnac mocniej CALEGO przez jakies 10-15sekund i bedzie trzymal jak na superglue czasami az boli przy zrywaniu
oj ja nie umiem jesc bez ogladania tv. tak samo nie umiem czytac ksiazek i gazet bez jedzenia. nie wiem, to jakas mania jest

bo my plodne plazowiczki jestesmy
Ja niestety też zawsze jem z telewizorem lub komputerem Nie potrafię jeść w ciszy, nie robiąc nic innego, lecz tylko skupiając się na jedzeniu Tak samo nie zrobię czegoś więcej w toalecie, jak nie mam gazety, książki czy czegokolwiek innego do czytania Co najmniej jak facet

Noo to, że my płodne plażowiczki jesteśmy to wiem, ale przynajmniej fajnie, że wątek nie umiera po paru dniach/tygodniach, jak to bywa z tego typu wątkami niestety. Tutaj można zawsze znaleźć motywację i inspirację

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
wiesz no domyslam sie z esa cudowne Sam ich wyglad jest taki milusi ALbo bym tez chciala angorke miniaturke. Tez sliczna.

hmm ja jem koacje o 18 albo o 19 a chodze spac przed 24 i zastanawiam sie czy nie przesunac kolacji troche. Mimoz e nie jestem gkodna juz poz iej to czasem mni ssie i ratuje sie mlekiem

A co do siwat masz racje, moz ejuz edzie coeplo wiec spacerek i w ogole mniejsze grzechu w jdzeniu Damy RAde:P:P

Ja juz o 15 bede miala swojego kochanego mintaja:P A tak na marginesie to na kolacje bede jadla serek wiejski moge od niego dodac 25 pistacji? Czy to nie ta pora by jesc te orzeszki??
Ja też czasami siedzę dłużej i tak koło 23-ciej, 23.30 odczuwam już głód, ale zwykle już mam umyte zęby i nie chce mi się niczego przegryzać. Kładę się na lekkim głodzie, ale jakoś nie mam problemu z zaśnięciem. Muszę jednak pomyśleć nad zjedzeniem czegoś białkowego pół godziny przed snem. Nie chcę spowolnić metabolizmu

Offtop: A ja Wam Dziewczyny polecam szczurka Najmądrzejsze /poza psem/ i milusie zwierzątko domowe. Pewnie i królika da się oswoić, ale ze szczurem to jak z psem. Naprawdę. Miałam już 3 szczury w swoim życiu. Teraz niestety nie mogę mieć innego zwierzątka, bo mam husky'ego, który, a w zasadzie która na wszystko poluje. Ku mojej wielkiej rozpaczy zagryzła już kilka zwierzątek na różnych spacerach, jak np. kuropatwę, kilka kosów, myszy, nornic, kreta, kota a dwa dni temu szczura właśnie. Ale nie takiego domowego, lecz dzikiego. Ale i tak mi było go żal i się popłakałam. Zawsze miałam w swoim domu rodzinnym pełno zwierząt, a teraz jak mam tego haszczaka to nie mogę sobie na nic pozwolić, bo wiem, że takie zwierzątko długo by nie pożyło Niestety instynkt u tych psów jest silniejszy niż empatia... Ale i tak ją kocham, chociaż nie pochwalam tego typu polowań

A wracając do dietkowania - dzisiaj na obiad zrobiłam TŻtowi spaghetti a sobie flaki sojowe. Mniamuśne mi wyszły i zaraz będziemy jedli, gdyż TŻ już dzwonił, że wraca z pracy
A w tej chwili zjadłam dwie kostki czekolady gorzkiej 77%, bo tak strasznie mi się zachciało. Chyba wreszcie @ nadejdzie, stąd te zachcianki

Stary 2008-03-03, 14:45   #4818
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Cytat:
jajka mozesz jesc bez ograniczen a co do kakao to mozna jesc slodycze bez cukru do 75kcal dziennie. szczerze mowiac nie wiem ile ma kcal takie kakao [ja mam takie odtluszczone, naturalne, bez cukru], przewaznie uzywam 1,2 lyzeczki dziennie
Dzięki
Ja tez tylko takie, w ogóle mi kakao sie nie kojarzy z cukrem, nigdy takiego nie piłam
Naturalne, 10-12 % tłuszczu ma góra 15 kcal w łyżeczce
J -
B -
-
Stary 2008-03-03, 14:54   #4819
jennuś
Zakorzenienie

a ja jednak teraz jem obiadek, brokułki z rybką mintajem w przyprawach dziewczyny można te kostki knorra przyprawy na I fazie? bo tam w skladzie widze cukier ale w sumie taka ilosc cukru to chyba nieszkodliwa? czy mzoe sie mylę

na kolację zjem tunczyka w sosie wlasnym ale z czym jeszcze? bo na pewno nie zaspokoi on sam mojego głodu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 14:56   #4820
asiol
Rozeznanie

Cytat:
Dobra, to ja sie jeszcze o 1 rzecz zapytam i siedze cicho (a raczej uciekam do nauki)-czy na 1 fazie moge tuńczyk w sosie własnym, wiem ,że można tylko nie wiem czy na i fazie?
Można można - samo zdrowie i pychota
Agneska nie przejmuj się Swoją I fazą ja mam jeszcze gorzej...
bo na Ifazie 2 kg stracilam potem mialam przerwe ....2 tygodnie
a potem wrocilam na Ifazę w pierwszym tygodniu stracialm 1,5 kg .. a drugim waga mi stanęła - strasznie się wkurzyłam bo
dopiero dzisiaj po tygodniu miałam dłuższy pobyt w wc więc myślę że to trochę też przez to ...
poza tym ja też nie jem mieska ( rybki tak ) i te moje ukochane parowki sojowe i kotleciki sojowe na pewno są dobre dla nas - niejadaczy mięsa, ale na I faze sb się chyba nienadają za bardzo

ja postanowilam nie rezygnowac z tych sojowych przysmaków, bo białko jest podstawą tej diety, a na samych rybach i jajkach mozna zwariowac
i z tych zlosi w weekend pogrzeszyłam trochę
ale juz nie mam zamiaru przedłuzac tej I fazy .... bo muszę pojesc trochę musli otrębow owsianek i wierze ze cos sie ruszy...
ja się odchudzam od polowy stycznia i startowalam z 71,5 kg obecnie mam 66 kg -- chyba (jutro oficjalne wazenie po I fazie)
wzrost 171 ... wiec schudlam 5 kg - w porownaniu z rezultatami dziewczyn to bardzo marne efekty
ale no coz
taka moja uroda
więc się moja droga nie łam
jak widzisz inni maja gorzej --- ja też miewam momenty zalamania
ale jak teraz nie schudnę to juz chyba nigdy ( pochodze z rodziny grubasow (tata i brat waza ponad 100 kg) - ja nie mam zamairu podtrzymywac rodzinnej tradycji
tym bardziej ze mam baaardzo chudego tzta
kurcze dziewczyny

damy radę!!!
asiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 14:57   #4821
PriVativ
Zadomowienie

ja juz po obiadku ZJadlam duzo mintaja (za bardzo doprawilam;/) w jajku i ogorki kiszone. MAm nadzieje ze jak zjadlam duzo ryby to nie az tak bardzo zle

Jesczze planuje dzis zjesc serek wiejski ze słonecznikiem ( mam zamiar sprobowac jak Ahcak:P) a jesli mama zapomni kupic slonecznika to zjem pistacje. Ale kolacje o 18 wiec juz ponzie nie mam zamiaru nic jesc. Znowu mam zastoj z chodzeniem do wc (chodzi o dłuższe sie dzenie tam:P) Kurcze nic na mnie nie dziala oprocz herbatek przeczyszczaacych

JUtro mam zamiar ułożyć lekki jadłospis. i jesc normalne porcje a nie czegos za duzo:PAch ten okres nie daje o sobie zapomniec;/;/ Ale poki co nie zgrzeszylam

Dziewczyny mam ochote na jakies placuszki. KUrcze macie jakies przepisy na "dozwolone" placki???
Stary 2008-03-03, 14:58   #4822
amelka99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. .....aaaaaaaaaaa......... ..własnie wygrzebalam z samego końca szafy dresiki, które mialam na sobie ostatni raz w zeszłym roku w lipcu, a potem je schowalam głeboko na dnie szafy bo byłam w nich tak opieta jak baleronik A teraz nakładam i co widzę....ładnie leża, a na nogach to luzne sa, tzn nie obciskują mnie : jupi:
jejj gratuluję ja odkąd przytyłam ( w jakieś 2 miesiące) to mam tylko jedną parę spodni więc nie mogę się doczekać aż zmieszczę się w resztę

Cytat:
Napisane przez mcdulka Pokaż wiadomość
na dzien dzisiejszy: talia-62cm, biodra-91cm, udo-50-51cm i wzrost- 171cm
boskoooo

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
wiesz co ja mam 53 w udzie w tali 61 i w biodrach 90 (teraz) p okresie powinnam wrocic juz do swoich wymiarow w udzie i bidrach czyli 52 i 89
też boskoo... udkami sie nie przejmuj, ja też jako szczupła mam tak z 52-53 cm, ale jakoś przywykłam

Cytat:
A ja dziś zaczynam
Życzcie mi powodzenia
Też dziś? ja też pamiętaj - zero wpadek damy radę

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
Dziś mój 14 dzień. Na mojej I-grzesznej- fazie schudłam ok. 3-4 kg .
Cytat:
Dzisiaj z rana stanełam na wage i niespodzianka, wreszcie cosik się ruszyło
Gratulacje dziewczyny takie posty nieźle motywują

Jejj ledwo sie przekopałam przez te strony ja dzisiaj całkiem ładnie się trzymam, może zjadłam trochę za dużo orzechów, ale to nic pójdę je niedługo pospalać.

A mam takie pytanko... czy serek wiejski taki normalny można na I fazie? Bo w szkole mogłabym sobie kupować na 2 śn, no bo tak jajko to mi głupio brać
A czy marchewka surowa jest zakazana? Wszędzie pisze,że tak,ale nie wiem czy chodzi o gotowaną czy ogólnie o marchewkę?
poszerzam horyzonty

'And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.'
F. Nietzsche
amelka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 15:00   #4823
201803260919
BAN stały

hej hej
melduje sie popołudniową porą - rzeczywiscie produkujemy tych postow duzo, wystarczy pol dnia nie byc, i juz lektura na 2 godziny hihi

S: omlet z 2 jaj z gadżetami warzywnymi
p: twarozek domowy
o: fasolka zielona, brokuly, 2 kawalki kurczaczka
p: hmm...
K: reszta fasolki i brokułow + tuńczyk w sosie wlasnym

buziaki, milego popoludnia
201803260919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 15:09   #4824
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki
Ja tez tylko takie, w ogóle mi kakao sie nie kojarzy z cukrem, nigdy takiego nie piłam
Naturalne, 10-12 % tłuszczu ma góra 15 kcal w łyżeczce
czuje, ze mamy takie samo to kakao. nazwa jakas na d, cos z destination? pomaranczowe pudelko. naturalne odtluszczone kakao 10-12% bez cukru ekologiczne czy jakos tak
o, jesli to tylko tyle to bosko
Stary 2008-03-03, 15:56   #4825
Agneska
Rozeznanie

Helloo Dziewczyny,

Już jestem po obiadku Pojadłam okropecznie tymi flakami sojowymi i jeszcze mi na jutro zostało Nie będę musiała się martwić, co tu jutro dla siebie ugotować. A TŻtowi zawsze coś wymyślę
Asiol - masz rację - nie należy się poddawać, dlatego ja dzisiaj wróciłam do boju, a nie przerwałam diety. Musimy dać radę, bo ... nie mamy innego wyjścia Ja też nie rezygnuję z soi, tym bardziej, że ja nie jem ryb, a za jajkami też nie przepadam. Na twardo albo sadzone jak mam zjeść - to za karę Więc jakoś to białko trzeba uzupełniać. Ja jeszcze piję takie specjalne koktajle białkowe z Olimpu, które po treningu fajnie zastępują posiłek

Teraz trochę poodpoczywam, a potem hop na rowerek, bo dzisiaj ominęłam basen. Bałam się, że w każdej chwili mogę dostać @, a tu niestety jak nie było tak nie ma
Może trochę wysiłku go przyspieszy wreszcie.
Do zobaczenia później

Stary 2008-03-03, 15:56   #4826
k_asiaczek
Zadomowienie

ja już po obiadku, mówię Wam dziewczyny jak to chili zapycha jutro i w środę biorę je na zajęcia, ciekawe jak smakuje na zimno
k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 16:37   #4827
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Cytat:
czuje, ze mamy takie samo to kakao. nazwa jakas na d, cos z destination? pomaranczowe pudelko. naturalne odtluszczone kakao 10-12% bez cukru ekologiczne czy jakos tak
o, jesli to tylko tyle to bosko
Ja mam 2 puszki - jedna DecoMoreno Ekstra Ciemne 10-12 % i używam je do deserów i Wedlowskie naturalne 10 % i tego używam do sporządzania napojów
Tyle ma, jest bardzo lekkie, pytałam się kiedyś o to na głównej Dietetyce (jak jeszcze zwracałam uwagę na kalorie) A właśnie - zwracacie uwagę też na wartość kaloryczną? Bo ja nie, nie lubię tego, jakoś tak źle mi sie kojarzy, dbam tylko o prawidłowe produkty ..

Cytat:
Napisane przez amelka99 Pokaż wiadomość
Też dziś? ja też pamiętaj - zero wpadek damy radę
No jakoś tak wyszło, że dziś
Ale damy radę, też mam w planach zero wpadek, przejdę do fazę bez powrotów do niej. O Powodzenia
J -
B -
-

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 16:41   #4828
blonndee
Wtajemniczenie

czuje sie dzis pelna, spuchnieta... a jestem juz tydzien po @ czy jest mozliwe, ze za duzo pije? dziennie 1,5litra wody zmieszane z turbo slim drink, 3 slim coffee, 3herbatki-ziolka [pokrzywka,skrzyp polny,czerwona]...
Stary 2008-03-03, 16:46   #4829
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Cytat:

to sa moje ulubione serki!!!! zaraz obok tych z intemarche i lidla serki TSM maja sporo kalorii z tego z pamietam. a ten jest pyszny i ma dobry sklad, tylko jak bierzesz do szkoly to nie nos go za dlugo bo sie scina momentalnie.
Cytat:
lyzeczka kako natualnego ma ok. 15kcl.

wracjac do kolacji- kolacje powinno sie jesc 2-3h PRZED SNEM, a czysto białkową NAWET 30 MIN PRZED SNEM!!!! inaczej spowalnia sie przemiana materii- niejedzenie po 18,19, 19.21 czy ktorejstam to najwiekszy mit dietetyczny wszechczasow

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 16:48   #4830
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Cytat:
czuje sie dzis pelna, spuchnieta... a jestem juz tydzien po @ czy jest mozliwe, ze za duzo pije? dziennie 1,5litra wody zmieszane z turbo slim drink, 3 slim coffee, 3herbatki-ziolka [pokrzywka,skrzyp polny,czerwona]...
ja tez sie tak czuje- wydaje mi sie,ze to przez te napoje. pije okrutnie duzo.

brala ktoras z Was LUTENOL? mam brac na 5 dni przed okresem i sie zastanawiam czy nie przytyje po nim

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości