Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-14, 12:58   #4831
madame_apple
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

hejjjj
Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Witam Was kochane
Jakiś czas się tylko czytałam Was i wolałam się nie odzywać I nadal nie mam weny, żeby jakoś pokomentować - praca nad blogiem wyssała ze mnie jej resztki
nad jakim blogiem tak pracujesz, hę?
Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Wszystkim facetom we wtorek powiedziałam, że wyjechałam Uwielbiam spędzać czas samotnie i nie wychodzić z domu... Nieuniknione jest spotkanie z jakimiś dziewczynami, które mnie wyśmieją, zgnoją etc. Nienawidzę za to ludzi.
I tak spędzając samotnie czas postanowiłam wziąść się za siebie. Od ponad pół roku nic nie ćwiczyłam, tak więc...
Skupiłam się na brzuchu, na początek zrobiłam 8 abs... I od dwóch dni mam takie zakwasy, że nie mogę kontynuować
ja też uwielbiam spędzać czas samotnie, ale ostatnio jakoś niewiele mam ku temu okazji...
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Poniżej zamieszczam zdjęcie noska po tygodniu muszę wymienić kolczyk,ale może i dobrze,bo ten którym mi przekuwała mi się za bardzo nie podoba
śliczności
Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
O kurde, ile mnie tu nie było tęskniłyście?
no raczejjjj
Cytat:
Troche sie u mnie działo, bratowa z bratanica wyjechały na kilka dni wiec mieszkał u mnie TZ, ale było fajnie
bawilismy sie w domekhihi
wieczorami ogladalismy na zone club taki talkshow "potyczki jerrego springera" polecam, mozna sie niezle dosmiac lub poubolewac nad ludzką głupotą
hahah lubię jerrego, bez kitu można pęknąć ze śmiehu czasem
Cytat:
Jutro jade do Mamy, na 2tygodnie najprawdpodobniej.
Tz wyjezdza w poinedziałek do pracy, niedaleko , i bedzie przyjezdzał co tydzien do domu na soboty, chce zarobic jakas kase, smutno mi ze sie rozstaniemy na jakis czas no ale co zrobic
bedziemy rzadko do siebie pisac, bo on praca a mnie jeden sms kosztuje 2 zł
ojejj...faktycznie nie za wesoła sytuacja, ale dacie radę, czas szybko zleci
Cytat:
Zapomniałam sie "pochwalić"- nie przyjeli mnie na studia, ani na pedagogike ani na stosunki straciłam 180 zł które zaplaciłam za rekrutacjhe tylko przyjade po 2tyg zeby gdziekolwiek pójsc do szkoły dalej bo chce studiowac, ale jak widac jestem taka tepa ze sie nie dostałam
nie mów hop - to, że się nie dostałaś teraz nic nie znaczy - mnostwo ludzi dostaje sie za drugim,trzecim rzutem wiec glowka do gory
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Dziewczynki... ja juz sama nie wiem, co myśleć o tym ! Wczoraj TŻ przyjechał do mnie, posiedzial 2 godziny, ktore zresztą tak szybko zlecialy, że masakra i było taaaak miło, że aż żal było się rozstawać ! Ciągle tylko mnie przytulal, całował, prawił mi komplementy i bylo mi z nim tak super, ze szok... Jesli ja sie w nim nie zakocham, to chyba będzie jakis cud Za 3 tygodnie planujemy jechac nad morze Poza tym mówi mi o wszystkim, jest zazdrosny, kochany.... Aaaaaaaa Załamka Dziś jedziemy chyba na grilla, do jego znajomych, troszke mam "stracha", ale dam rade
Tymczasem lece zaraz na zakupy.
ochhh jak miło mi czytać Twoje optymistyczne, pełne radosci zycia posty Tak trzymaj
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dziewczyny, bylam na Mamma Mia wczoraj!sluchajcie, nie ma chyba lepszego filmu!!!! cos niesamowitego!!! pierwszy raz bylam w kinie,zeby ludzie klaskali po filmie! A w pierwszych rzedach tanczyli!! yly momenty,ze prawie plakalam ze smiechu i taki,ze sie poplakalam prawie ze wzruszenia bo tak piekne sceny byly... chcialam,zeby sie ten film nigdy nie skonczyl...Cala sala ludzi, wiekowo od 10 do 110atmosfera fantastyczna, gra aktorska nie do pobicia i wogole to jeden z takich filmow,ze jak sie wychodzi z kina to zycie wydaje sie piekniejsze a ludzie lepsi.. Polecam goraco. Wyciagnijcie rodzicow tez :
albo TZtow, bo moj byl zachwycony mimo,ze sie balam ze to nie dla facetow film.
A Meryl Streep powinna Oscara dostac za swoja role
no po takiej recenzji to nic tylko mknąć do kina
Cytat:
Spakowałam sie o 12 przyjezdza Tz i zawozi mnie na dworzec
Nie chce jechać. Ale musze, Mamie bedzie przykro.
to nie fair ze jedni mają całe rodziny koło siebie razem z Mamą i ojcem, a niektórzy nie
juz mi sie na płacz zbiera

Gdybym nie pojechala zrobiłabym Mamie ogromną przykrość, a tego nie chce. Dwa tygodnie mam u Niej spędzić, Tz bedzie wracał co sobote do domu.. smsowanie znacznie ograniczone ehh

Cytat:
A odnośnie TŻ-ta to po prostu tak się cieszyliśmy na swój widok,że szok,wczoraj nie mogłam się nim nacieszyć,więc wróciłam dopiero po 22 i już nie miałam siły włączać kompa

Cytat:
ja wlasnie sie wykapalam i zasiadla z tz przed Tv, zaraz zrobie popcorn i chcemy film obejrzec - The Mist, ogladal ktos?
ja oglądałam
Podobalo Ci sie ?
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

I tak wcinając owe przysmaki ,podziwiałam zaiste komiczny widok ,par/znajomych , wśród których to ,facet zajadał apetyczne,pokaźne desery lodowe,zaś kobitka (smukła,zgrabna et.c) potulnie lizała przez bite 15 minut nędzną gałkę i z takim wstręto-zachwytem wpatrywała się w wizerunki tych wszystkich ciast,pucharów itd. Hyhy trochę zaczyna mnie przerażać ta mania dbania o linię,zdrowego odżywiania itd. Żeby wiecznie odmawiać sobie przyjemności wynikających z konsumpcji wspomnianych łakoci...
heh w sumie życie jest kwestią wyboru. Jeśli ona woli szczupłą sylwetkę od lodów... A nie każdy może sobie pozwolić i na to i na to niestety.
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Wczoraj był wspaniały dzień! od rana miałam fatalny humor,snułam się po domu z nudy itd,w końcu poszłam na chwile na dwór,wychodzę z domu,patrzę tu mój Tż-et stoi nie umawiałam się z nim w ogóle,pisaliśmy ciągle esy,po prostu szok! ucieszyłam się strasznie na jego widok,bo było mi tak smutno tego dnia,posiedzieliśmy chwilę na dworze z moimi rodzicami i poszliśmy do mnie bo robiło się burzowo,leżeliśmy sobie w łóżku i o mamo,Tż-et mi powiedział,że mnie kocha tak mnie zatkało,że aż nie wiedziałam co powiedzieć! powiedział mi,że jestem pierwszą osobą w życiu której to powiedział i że teraz już klamka na nas zapadła,wczorajszy dzień jednak rozwiał wszystkie moje wątpliwości,bo był taki cudowny,mówił mi że jestem śliczna i że dzisiaj tylko ja jestem najważniejsza,że choć nie miał kasy żeby akurat dzisiaj przyjechać,to musiał,bo wiedział że było mi smutno,wspaniały dzień,aż musiałam się z Wami podzielić moim szczęściem.
A teraz mam jeszcze do Was pytania,na wakacjach z Tż-etem będę musiała dla nas gotować,chciałabym gotować jakieś pyszna,a zarazem zdrowe rzeczy,żeby przekonać go jednak że zdrowe nie znaczy fee,bo On lubi opychać się niezdrowymi rzeczami liczę na Waszą pomoc .
ależ się cieszę, że Wam sie tak wspaniale uklada
A co do gotowania - pobuszuj na Moje Gotowanie, na pewno znajdziesz jakies fajne przepisy
Cytat:
Napisane przez agatka-a Pokaż wiadomość
Hej

Chciałam wam przekazać pozdrowienia od Ather, która aktualnie leni się nad morzem i pyszne rybki wcina
oooo pozdrów ja koniecznie
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Wiecie co... Siedzę dalej w tym Gdańsku, po pierwszym spotkaniu ze znajomymi TŻ-a nie byłam zbytnio zadwolona, ale później? Haaaa.... Spotkaliśmy się z taką parą i świetni ludzie, wczoraj byliśmy na urodzinach i też super było To nic,że o 23 zahaczyliśmy jeszczeo mcdonalda Co najśmiesniejsze.. tak szamam jak dziki osioł a... schudłam
W ogóle rodzinka od TŻ-a super, mamcia po prostu jest świetna! Ahhh^^ Fajna teściowa, fajna xD
to super, że fajna rodzinka i że poznałaś tą parę
a co do zarcia jak dziki osiol i chudniecia - zadziwia mnie ten mechanizm, ale ja tez tak mam zwykle
Cytat:
Jutro okaże się czy się dostałam na studia Boję się jak cholera
A dzisiaj babcia od TŻ ma imieniny.. to chwilkę posiedzimy i bzzzzzium do Sopotu ;D
trzymam kciuki zebys sie dostala
Cytat:
ja wlasnie robie obiadek,bylam na zakupach i wypatrzylam super bluze Nike..czerwona(mimo,ze to nie moj kolor) przechodzaca w pomaraczowy a sciagacze i golf zolte..Na zamek. Piekna...i nie kupilam bo mi szkoda kasy bylo a teraz zaluje.. I chyba po obiedzie TZta wyciagne i po nia pojade...
kupuj kupuj koniecznie
Cytat:
Ajj, ale mam dziś wariacki dzien... Wogole wczoraj takie jaja byly, że brak słów Korzystam z tych wakcji na maxa i niedługo to chyba wogole spac nie bede chodziła, bo wtedy kiedy normalni ludzie wstaja ja sie ostatnio klade... Poznałam kolejnych znajomych TŻta i chyba nawet byl zazdrosny o mnie, bo w sumie to poznałam głównie (choć nie tylko) jego kumpli I nie wiem dlaczego, ale znów słyszałam od nich jaka to ja jestem za***ista, w porządku etc... No, ale to raczej dobrze Niech wie co "ma" Spałam ponad 2,5 godziny i przez to teraz w ramach wypoczynku troszke poleżalam pod bluzą TŻta, ktora mi zostawił mmmm Wczoraj ogólnie mielismy iść na grilla, ale nie wypaliło więc zakręcilismy się w innym towarzystwie i było superrr A wogole wczoraj mineło 2 tygodnie Odkąd sie poznalismy (a mam wrazenie, jakbym znała go od zawsze ) wogóle kolega TŻ spytał (specjalnie) czy jestesmy parą, a TŻ sie oburzył i mówi "a co Ty myslisz ?!! Oczywiscie, ze jestesmy !"
W sumie ide zaraz sie ogarnąć, bo po 18 spodziewam się tego mojego...
ochhhh jak wspaniale
carpe diem tamuś
Cytat:

Ogólnie staram się porządnie relaksować przed środowym wyjazdem na kontrolę do Wawy. I tak jutro rodzicielka zadzwoni spytać się dr'a o wynik owego badania, więc dowiem się przed Jakby co w zanadrzu jest obfity w alkohole barek,a i paczka fajek dla kurażu
bedzie dobrze
Cytat:
Napisane przez "niusia" Pokaż wiadomość
Hejka Wam wszystkim.

Wypadałoby sie przywitać po powrocie.

Jednak Wizaż uzależnia i prędzej czy później zawsze sie do niego wraca.
Wszyscy tutaj tacy mili i życzliwi.
heeeeej milo Cie znow "widziec"
Cytat:
ja juz po lunchu,sie objadlam jak niewiem ale glodna bylam jakos dzis
Mialam dzis spotkanie z moja manager i bede mogla wziasc dodtakowy urlop w listopadzie wiec chyba zabukujemy wycieczke dzis albo poczekam do wyplaty,zobacze
oooo super, a gdzie chcielibyscie pojechac na wycieczke?

Ja mam dzis wolne, jak milo
Nie odzywalam sie przez weekend choc w sumie nie imprezowalam nawet W sobote pracowalam od 9 do 17 i w niedziele tak samo. Ruch duzy wiec i pracy sporo. W sobote czmychnelam wieczorem do Sopotu,ale szybko zamulilam. Wczoraj zostalam po pracy w pracy () na jedzonko i trcohę piwka/drinkow, ale bez szalenstw. Wrocilam ok. 23 totalnie padnieta i od razu smignelam do lozeczka - po chorobie jeszcze nie wrocila mi cala energia, a moze to kwestia meczacego dnia w pracy...
w kazdym razie dzis spalam 12 godzin Bylam juz na zakupach spozywczych, a teraz jade do miasta przejsc sie po sklepach korzystajac z wolnego

Milego dnia kochane

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 13:39   #4832
agness51
Zakorzenienie

Witajcie skarby

Czekam na TŻ-ta właśnie,mamy zamiar obejrzeć film,choć nie wiem czy to wypali w ogóle się nasłuchałam ostatnio tyle komplementów od niego,że szok

Tylko mnie trochę nos boli,boję się,że będę miała problem z wyjęciem kolczyka i wymienieniem go na inny,ale mam nadzieję,że będzie dobrze.

Miłego dnia

Ps.
Tamuś - no widzę,że się rozkręcasz

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 17:58   #4833
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
hejjjj ja oglądałam
Podobalo Ci sie ?

nie ogladnalem w sumie dzisiaj moze.. napisze czytalam ta ksiazke kiedys.

kupuj kupuj koniecznie

pojechalam,przymierzylam i ..........nie kupilam stwierdzilam,ze jest fajna ale bez rewelacji jednak
oooo super, a gdzie chcielibyscie pojechac na wycieczke?

chyba na Mexico stanie, ja jestem bardziej za Kenia ale TZ za Meksykiem a ze powiedzialam ostatni,ze on teraz wybiera gdzie jedziemy bo ja ostatnio wybieralam... nie to,zebym narzekala jednak zobaczymy jak cenowo to wyglada..

Ja mam dzis wolne, jak milo fajnie...
Nie odzywalam sie przez weekend choc w sumie nie imprezowalam nawet W sobote pracowalam od 9 do 17 i w niedziele tak samo. Ruch duzy wiec i pracy sporo. W sobote czmychnelam wieczorem do Sopotu,ale szybko zamulilam. Wczoraj zostalam po pracy w pracy () na jedzonko i trcohę piwka/drinkow, ale bez szalenstw. Wrocilam ok. 23 totalnie padnieta i od razu smignelam do lozeczka - po chorobie jeszcze nie wrocila mi cala energia, a moze to kwestia meczacego dnia w pracy...a moze wszystkiego naraz i organizm sie jeszcze nie zregenerowal..
w kazdym razie dzis spalam 12 godzin Bylam juz na zakupach spozywczych, a teraz jade do miasta przejsc sie po sklepach korzystajac z wolnego

Milego dnia kochane
kurcze, zazdoszcze takiego fajnego dzionka

Cytat:
Witajcie skarby hello!!

Czekam na TŻ-ta właśnie,mamy zamiar obejrzeć film,choć nie wiem czy to wypali w ogóle się nasłuchałam ostatnio tyle komplementów od niego,że szok miiiilo(sc)

Tylko mnie trochę nos boli,boję się,że będę miała problem z wyjęciem kolczyka i wymienieniem go na inny,ale mam nadzieję,że będzie dobrze.brrr na sama mysl mnie nos boli, odwazna jestes
hej laleczki,

ja juz wrocilam z parcy, pogoda-paskuda, robie obiad i zasiade na neta w poszukiwaniu jakiejs fajnej wcyieczki w rozsadnej cenie.

milego wieczorka!
Stary 2008-07-14, 19:24   #4834
Mercy
Zadomowienie

Hello skarbeczkiWróciłam!

Było super, przez te 3 dni prawie wcale nie spałam, nagadałysmy sie ze hoho kolezanką, byłysmy na zakupach, na disku, a w niedziele pojechałysmy na Słowacje na baseny.Strasznie mi sie podobało az szkoda mi było wracac trocheNo a dziś idę wczesnie spac bo mi sie taak oczy kleja

Kupiłam se ksiazke do angielskiego i mam zamiar sie uczyć bo powinnam już na tyle lat nauki płynnie mowic a tu mam braki

Orzeszku do zobaczenia za 2 tygodnie
Ja niestety ttez juz znam wyniki i na dzienne sie nie dostałam-a składałam na biologie stosowana-jestem na liscie rezerwowej no ale watpie zebym miała jakas szanse-czułam ze sie nie dostane mam zamiar poprawiac maturke za rok-wziasc se przedmioty na rozszerzeniu i wtedy startować na dziennePrzynajmniej spróbowałam-pojde w takim razie na zaoczne i tez bedzie

Tamuska ciesze sie ze znowu zaczynasz zyc i mam nadzieje ze Ci tak zostanie już i ze TZ Ci sie bedzie układało tak jak teraz i bedzie taki kochany

Poczytałam Was tak pobieznie ale juz wszystko wiem to ide spac.Do jutera!!
Stary 2008-07-14, 19:27   #4835
anniaa

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość

Było super, przez te 3 dni prawie wcale nie spałam, nagadałysmy sie ze hoho kolezanką, byłysmy na zakupach, na disku, a w niedziele pojechałysmy na Słowacje na baseny.Strasznie mi sie podobało az szkoda mi było wracac trocheNo a dziś idę wczesnie spac bo mi sie taak oczy kleja
To sie wyszalałas
oo mozesz jakies polecic super baseny na słowacji ?

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 19:37   #4836
Bbasiulka
Raczkowanie

annnia ja moge Ci polecić cały wodny park w Liptovskim Mikulasu - Tatralandia... tam jest GENIALNIEEE!!

-- Nabieram apetytu na życie
Bbasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 19:44   #4837
anniaa

Cytat:
Napisane przez Bbasiulka Pokaż wiadomość
annnia ja moge Ci polecić cały wodny park w Liptovskim Mikulasu - Tatralandia... tam jest GENIALNIEEE!!
własnie o tym juz czytałam i mam zamiar w tym roku tam pojechac
bo w tamtym roku byłam ale to byl raczej taki basen z mniejszymi atrakcjami

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-14, 20:26   #4838
tamonita
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Cytat:
Tamo-szalejesz ...^^
Ale tylko troszke
Mam nadzieje, że kontrola będzie optymistyczna i wymienione przez Ciebie zapasy mimo wszystko nie zostaną zurzyte

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
tamo - zazdrosny
No Chyba zazdrosny
A po co musisz do ginekologa isć cos nie tak ?

Cytat:
ochhh jak miło mi czytać Twoje optymistyczne, pełne radosci zycia posty Tak trzymaj

ochhhh jak wspaniale
carpe diem tamuś

Cytat:
Tamuś - no widzę,że się rozkręcasz
troszke Super, że z TŻ Wam sie uklada, bo to znaczy, że uczacia między wami są prawdziwe

Cytat:
Tamuska ciesze sie ze znowu zaczynasz zyc i mam nadzieje ze Ci tak zostanie już i ze TZ Ci sie bedzie układało tak jak teraz i bedzie taki kochany
(nie) dziękuje wiesz, żeby nie zapeszyć Super, że sie dobrze bawiłas a czy na tej dysce nie pojawił sie jakis kolega fajny

Dziewczynki... dostalam okres !
Sam z siebie wrocił Jestem przeszczęsliwa i nawet bol brzucha mi nie przeszkadza
TŻ dziś u mnie nie był i kurcze musze przyznać, że... tęsknie Za to wczoraj posiedzial do 23.30 I było miłoooo Pogadaliśmy naprawde szczerze iii... wogóle o !
A jutro mam pierwszą jazdę Dobrze, ze mają tam samochody ubezpieczone, bo byloby krucho A tak serio to mam nadzieje, że obejdzie się bez wstydu i dam sobie jakoś rade

Miłego wieczorku Kochane
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 21:15   #4839
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Tamonita ale masz szczęście

Kurcze ale zła jestem. W sobte zepsuł mi się telefon komórkowy to potem pojechałam z mamą go zawieźć żeby go naprawili. I facet mówi no to będzie w pon. o 19. Byłam tam dzisiaj (15 km przejechałam) a facet z głupią minką po odebraniu tel. że on jednak będzie jutro. W czwartek wyjeżdżamy więc ciekawe czy go naprawią do tego czasu.Ale za to kupiłam sobie kolczyki zamiast tych leczniczych

Dobranoc.
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 21:29   #4840
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
No Chyba zazdrosny
A po co musisz do ginekologa isć cos nie tak ?
to dobrze, że zazdrosny o mnie nie ma kto być zazdrosny
ale wczoraj usłyszałam miłe słowa od dwóch panów hehehe

Co do jazdy to ja się boję, że pół Kielc zniszczę jak zacznę robić prawko

Musze iść na kontrolę. Ogólnie tak się przebadać, usg zrobić itp.
A ja dostałam okres - pierwszy na 3 miesięczne odstawienie tabletek - zobaczymy jak będzie

A ja szukam całej Sagi o Ludziach Lodu muszę sobie kupić

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 21:37   #4841
schism_
Zadomowienie

Dobry wieczór

Może niepotrzebnie się zwierzam,ale jakoś muszę temu wszystkiemu dać upust...

Rankiem niby wszystko cacy,wstałam w dobrym humorze. Matka zadzwoniła do stolicy, szanowny dr rzekł,że nadal nie mogą określić się co to jest,że w opisie wyniku nic nie wynika właść. i że przyciśnie histopatologów,jest dobrej myśli i ma zadzwonić po godz.14. Kilka godzin w niepewności i kolejny telefon. I nowa śpiewka. Najprawdopodobniej jest to cięższa wersja kościopochodna i aby zapobiec wznowom/przerzutom podadzą mi chemię w sześciu sesjach co 3 tygodnie,ale dla pewności skonsultuje się z kierownikiem oddziału i w środę 'przybliżą temat' Cóż za wesoło się nie poczułam, pierwsze co zrobiłam to wzięłam paczkę fajek i wypaliłam jeden papieros za drugim. ot z ****icy...% się bałam. Po prostu ów fakt do mnie nie trafiał,nie wierzę ,że to wszystko jest prawda,że te konowały nic nie wiedzą a już stawiają wyrok. Na myśl ,że w koło Macieju jeździć będę musiała do tej 'trupiarni' znosić towarzystwo zombie po chemioterapiach przechodzą mi ciarki po plecach. A i na pewno nie odroczę studiów...

Yhh sorry,że tak teges,no ale.
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-14, 21:49   #4842
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
To sie wyszalałas
oo mozesz jakies polecic super baseny na słowacji ?
Cytat:
No własnie ja tez polecam

Cytat:

(nie) dziękuje wiesz, żeby nie zapeszyć Super, że sie dobrze bawiłas a czy na tej dysce nie pojawił sie jakis kolega fajny

Pojawiło się kilku ale nie zafajnych

Dziewczynki... dostalam okres ! Very good
Sam z siebie wrocił Jestem przeszczęsliwa i nawet bol brzucha mi nie przeszkadza I bardzo dobrze!
TŻ dziś u mnie nie był i kurcze musze przyznać, że... tęsknie Za to wczoraj posiedzial do 23.30 I było miłoooo Pogadaliśmy naprawde szczerze iii... wogóle o !
A jutro mam pierwszą jazdę Dobrze, ze mają tam samochody ubezpieczone, bo byloby krucho A tak serio to mam nadzieje, że obejdzie się bez wstydu i dam sobie jakoś rade
Same superlatywy TAMUś oby tak dalej

Miłego wieczorku Kochane
Cytat:
Dobry wieczór

Może niepotrzebnie się zwierzam,ale jakoś muszę temu wszystkiemu dać upust...

Rankiem niby wszystko cacy,wstałam w dobrym humorze. Matka zadzwoniła do stolicy, szanowny dr rzekł,że nadal nie mogą określić się co to jest,że w opisie wyniku nic nie wynika właść. i że przyciśnie histopatologów,jest dobrej myśli i ma zadzwonić po godz.14. Kilka godzin w niepewności i kolejny telefon. I nowa śpiewka. Najprawdopodobniej jest to cięższa wersja kościopochodna i aby zapobiec wznowom/przerzutom podadzą mi chemię w sześciu sesjach co 3 tygodnie,ale dla pewności skonsultuje się z kierownikiem oddziału i w środę 'przybliżą temat' Cóż za wesoło się nie poczułam, pierwsze co zrobiłam to wzięłam paczkę fajek i wypaliłam jeden papieros za drugim. ot z ****icy...% się bałam. Po prostu ów fakt do mnie nie trafiał,nie wierzę ,że to wszystko jest prawda,że te konowały nic nie wiedzą a już stawiają wyrok. Na myśl ,że w koło Macieju jeździć będę musiała do tej 'trupiarni' znosić towarzystwo zombie po chemioterapiach przechodzą mi ciarki po plecach. A i na pewno nie odroczę studiów...

Dobrze ze sie zwierzasz bo gdzie jak nie tuOj schism to nie za fajnie, mogłoby się okazac ze się pomylili ale bardzo dobrze ze nie chcesz przerwac studiow-nie mozna przeciez zyc tylko chorobą

Ok ja idę spać ale najpierw się musze ukąpac.Wpadne jutropapa
Stary 2008-07-15, 07:20   #4843
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
hejjjj

nad jakim blogiem tak pracujesz, hę?

ja też uwielbiam spędzać czas samotnie, ale ostatnio jakoś niewiele mam ku temu okazji...

no po takiej recenzji to nic tylko mknąć do kina

Ja mam dzis wolne, jak milo
Nie odzywalam sie przez weekend choc w sumie nie imprezowalam nawet W sobote pracowalam od 9 do 17 i w niedziele tak samo. Ruch duzy wiec i pracy sporo. W sobote czmychnelam wieczorem do Sopotu,ale szybko zamulilam. Wczoraj zostalam po pracy w pracy () na jedzonko i trcohę piwka/drinkow, ale bez szalenstw. Wrocilam ok. 23 totalnie padnieta i od razu smignelam do lozeczka - po chorobie jeszcze nie wrocila mi cala energia, a moze to kwestia meczacego dnia w pracy...

Milego dnia kochane

Tak Za jakieś dwa dni powinnam skończyć i mogę podesłać adres jeśli będziesz chciała

Ja wszystkich ściemniłam, jeszcze się nie wybrałam do żadnej pracy więc mam

Dokładnie - ja już 29 pędzę na ten film
Ale Ci zazdroszczę zakupów Mnie wczoraj ominęły

Tamuś! Cudownie!

A my jednak nie wyjechaliśmy, bo pojawiły się małe komplikacje
Poszliśmy zamiast tego w niedzielę do kina na Hanckoka do SCC. Później do empika i do tesco - w tesco jak zawsze kupiłam orzeszki jogurtowe i lody (1l) bakaliowe. Do czego zmierzam... skusiłam się na nie, gdy wróciłam do domu. I tak oto wczoraj cały dzień męczyły mnie wymioty i silne mdłości - horror. sama nie wiem czy mogę już sobie pozwolić na jakieś jedzenie... chodzi za mną wieśniaczek z jabłkiem i płatkami.

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 07:34   #4844
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Sam z siebie wrocił Jestem przeszczęsliwa i nawet bol brzucha mi nie przeszkadza
super!!!! ciesze sie razem z Toba!! pamietam jak ja sie cieszylam jak dostala sama

dzien dobry,

jakas wstalam niewyspana dzis mimo,ze swietnie mi sie spalo.. Pogoda jak zwykle do bani, kolejny dzien stracony..w sensie praca-dom-spac.. Czasem sie wkurzam,ze tyle zycia sie marnuje na prace zamiast korzystac,podrozowac...

milego dnia wam zycze!
Stary 2008-07-15, 08:27   #4845
Bbasiulka
Raczkowanie

Planuje dzisiaj kroczek mały zrobić i jeść normalnie jak jem przez cały dzień a na kolacje pójść z koleżanką na pizzę .... zobaczymy co wyjdzie z tego... narazie plany

-- Nabieram apetytu na życie
Bbasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 14:51   #4846
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Też polecam,cudowne zjeżdżalnie

Cytat:

No,gratuluję!

Cytat:

Bardzo dobrze,że się zwierzyłaś i nie masz za co przepraszać .
Wiesz generalnie Oni chcą dla Ciebie jak najlepiej i coby nie mówić chemia może postawić Cię w 100% na nogi,moją ciocie postawiła i jest zdrowa jak rybka w morzu teraz,jestem pewna że u CIebie będzie podobnie.

Cytat:
Planuje dzisiaj kroczek mały zrobić i jeść normalnie jak jem przez cały dzień a na kolacje pójść z koleżanką na pizzę .... zobaczymy co wyjdzie z tego... narazie plany
Trzymam kciuki,aby się udało

Wczoraj musieli uspać mojego duzego pieska,miał raka i bardzo się męczył przez ostatnie dni,wszyscy w domu byli załamanie,mama płakała jakby jej dziecko zmarło,eh.
A dzisiaj kolejny brzydki dzień,całą noc nie mogłam spać,bo..komar mi nie pozwolił! dopiero gdy tata pojechał do pracy wbiłam się w ich łóżko i zasnęłam .Potem pojechałam do Tychów na targ,koleżanka szukała sukienki na wesele,ale generalnie nic nie znalazłyśmy,ostatecznie skończyłyśmy wizyte w realu,zaopatrzyłam się hurtowo w serki wiejskie,twarożki i twarożki domowe,kupiłam sobie też sok z marchewki i chyba mi zaszkodził,bo było mi strasznie niedobrze po nim no to póki co na tyle atrakcji u mnie
W ogóle co jest z Emilką? gdzie Ona

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 21:25   #4847
Mercy
Zadomowienie

O ale tu cisza dzisiaj

Lolcia wspołczuje po stracie pieska, ja tez musiałam oddac swojego niestety a taki fajny był

Ech idę spac bo zmęczona jestem mimo ze dziś spałam do 12:00!!
Dobranoc
Stary 2008-07-16, 18:28   #4848
agness51
Zakorzenienie

Wpadłam się zameldować że żyję,jakoś mniej czasu miałam aby wpaść i napisać coś do Was
Kupiłam TŻ-towi część prezentu na rocznice - koszulę,jednak zastanawiam się co tu jeszcze dokupić fajnego i takiego od serca ...

Życzę wszystkim miłego wieczorku .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-07-16, 18:40   #4849
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Ja wpadam się przywitać i życzyć miłego dnia, o chwila już wieczór

:P
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 18:41   #4850
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Wpadłam się zameldować że żyję,jakoś mniej czasu miałam aby wpaść i napisać coś do Was
Kupiłam TŻ-towi część prezentu na rocznice - koszulę,jednak zastanawiam się co tu jeszcze dokupić fajnego i takiego od serca ...

Życzę wszystkim miłego wieczorku .
a moze zamiast kupowac cos zaplanujesz jakis wieczor fajny we dwoje romzntyczny?albo kolacja w restauracji?

jak tu cichutko wszystkie wakacjuja?
ja czekam na weekend, jakos zmeczona ostatnio jestem ciagle, za 8 tyg slub a ja jakos wogole tego nie czuje..moze dlatego,ze tu jestem i nikt o tym nie mowi i jakos tak zapominam..Moze to i dobrze bo lepsze to niz nie spac po nocach ze stresu..

wlaze na neta szukac wakacji. milego wieczorka!
Stary 2008-07-16, 18:45   #4851
agness51
Zakorzenienie

Agolku - hmm,zobaczymy jeszcze

Mam nadzieję,że wkrótce poczujesz,że wychodzisz za mąż

Stary 2008-07-16, 18:48   #4852
Mercy
Zadomowienie

No własnie straszna cisza tu dzisiaj.

Agness mysle tak jak Agolek ze kolacja albo cos to swietny pomysł
Agolku a slub bierzecie w Glasgow czy w Polsce?Pochwalisz sie zdj po slubie?? tak bym chciała widziec Twoja sukienke slubną

Ja jestem zmęczona, dzis skonczyli juz z dachem robic i trzeba wszystko sprzatac teraz

Miłego wieczorka!
Stary 2008-07-16, 22:43   #4853
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Witajcie Kochane

myślałam ze będę mieć milion stron nadrabiania, ale widzę ze się nie naprodukowałyście zbytnio

Cytat:
Cześć dziewczyny
Wczoraj był wspaniały dzień! od rana miałam fatalny humor,snułam się po domu z nudy itd,w końcu poszłam na chwile na dwór,wychodzę z domu,patrzę tu mój Tż-et stoi nie umawiałam się z nim w ogóle,pisaliśmy ciągle esy,po prostu szok! ucieszyłam się strasznie na jego widok,bo było mi tak smutno tego dnia,posiedzieliśmy chwilę na dworze z moimi rodzicami i poszliśmy do mnie bo robiło się burzowo,leżeliśmy sobie w łóżku i o mamo,Tż-et mi powiedział,że mnie kocha tak mnie zatkało,że aż nie wiedziałam co powiedzieć! powiedział mi,że jestem pierwszą osobą w życiu której to powiedział i że teraz już klamka na nas zapadła,wczorajszy dzień jednak rozwiał wszystkie moje wątpliwości,bo był taki cudowny,mówił mi że jestem śliczna i że dzisiaj tylko ja jestem najważniejsza,że choć nie miał kasy żeby akurat dzisiaj przyjechać,to musiał,bo wiedział że było mi smutno,wspaniały dzień,aż musiałam się z Wami podzielić moim szczęściem .
A teraz mam jeszcze do Was pytania,na wakacjach z Tż-etem będę musiała dla nas gotować,chciałabym gotować jakieś pyszna,a zarazem zdrowe rzeczy,żeby przekonać go jednak że zdrowe nie znaczy fee,bo On lubi opychać się niezdrowymi rzeczami liczę na Waszą pomoc .
cieszę się Karolinko razem z Tobą już się martwiłam, całe szczęście niepotrzebnie

BTW mój TŻ też mi niedawno pierwszy raz powiedział ze mnie kocha ale to było akurat w trakcie tej historii z Lolcią wiec słaba okazja do chwalenia się była
Cytat:
Napisane przez agatka-a Pokaż wiadomość
Hej

Chciałam wam przekazać pozdrowienia od Ather, która aktualnie leni się nad morzem i pyszne rybki wcina
pozdrawiam również

a w ogóle to mogłabyś też napisać co tam u Ciebie, Paskudo

Cytat:
W ogóle rodzinka od TŻ-a super, mamcia po prostu jest świetna! Ahhh^^ Fajna teściowa, fajna xD
no baaa, dobra teściowa nie jest zła

a co tam z rekrutacją?

Cytat:

I Dziewczynki wiecie co ?? Wkońcu mam takie wrazenie, ze znów Kocham życia !

Moniczko super świetnie że Wam się układa i że tak fajnie spędzasz wakacje

Cytat:

Mialam dzis spotkanie z moja manager i bede mogla wziasc dodtakowy urlop w listopadzie
super wiadomość

Cytat:

ja juz wrocilam z parcy, pogoda-paskuda, robie obiad i zasiade na neta w poszukiwaniu jakiejs fajnej wcyieczki w rozsadnej cenie.

milego wieczorka!
i gdzie w końcu jedziecie?

Cytat:

no to super że wypada udany

też się już milion razy na te baseny wybierałam, ale jak dotąd nic z tego nie wyszło

Cytat:

(pewnie Twój organizm zauważył ze w pełni wróciłaś do normalności )
Cytat:
jak tam piracie drogowy?

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość

Musze iść na kontrolę. Ogólnie tak się przebadać, usg zrobić itp.
A ja dostałam okres - pierwszy na 3 miesięczne odstawienie tabletek - zobaczymy jak będzie
trzymam kciuki żeby wszystko było ok

ja też właśnie miałam przerwę, ale już wróciłam do hormonów, uzależnienie od wygody no w każdym razie mój okres obecnie jest never-ending a miałam nadzieję że szybko sobie pójdzie, cóż

Cytat:

nawet się nie waż robić sobie wyrzutów z tego powodu ze nam się zwierzasz po to jesteśmy i tak jesteś strasznie dzielna i nie okazujesz słabości ...
mam nadzieję ze trafisz pod opiekę kogoś bardzo kompetentnego i że wszystko będzie ok

Cytat:

Wczoraj musieli uspać mojego duzego pieska,miał raka i bardzo się męczył przez ostatnie dni,wszyscy w domu byli załamanie,mama płakała jakby jej dziecko zmarło,eh.
współczuję pieska

Cytat:

.
a może mu coś sama zrób, przygotuj... upiecz ciasto, cokolwiek co umiesz to będzie bardzo od serca
Cytat:
a moze zamiast kupowac cos zaplanujesz jakis wieczor fajny we dwoje romzntyczny?albo kolacja w restauracji?
o dokładnie
Cytat:

ja czekam na weekend, jakos zmeczona ostatnio jestem ciagle, za 8 tyg slub a ja jakos wogole tego nie czuje..moze dlatego,ze tu jestem i nikt o tym nie mowi i jakos tak zapominam..Moze to i dobrze bo lepsze to niz nie spac po nocach ze stresu..
na pewno to lepiej niż jakbyś cały czas myślała o tym i się stresowała na pewno przed samym ślubem poczujesz się jak panna młoda i nie zapomnisz tego dreszczyku

Cytat:
Agolku a slub bierzecie w Glasgow czy w Polsce?Pochwalisz sie zdj po slubie?? tak bym chciała widziec Twoja sukienke slubną
no ja liczę na komplet zdjęć, my przecież takie prawie-wirtualne-druhny jesteśmy

wróciłam dziś wieczorem fajnie nawet było, dużo czasu spędziłam z moją kuzynką, która jest ode mnie 14 lat starsza, ale jak wiadomo w pewnym wieku różnice wieku się zacierają poza tym odpoczęłam od takiego mojego miejskiego kotła, bo tam zasadniczo była wieś i nie było za bardzo co robić

za to od jutra intensywnie wykorzystuję resztki czasu jakie mi pozostały do wyjazdu moich rodziców kiedy to zostanę uziemiona w domu na 2 tygodnie ponad

i jeszcze za 1,5 tygodnie idę z TZ-em na wesele i nie mam sukienki dramat

troszkę zmęczona jestem, 8 godzin w pociągu robi swoje

dobrej nocki życzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 22:57   #4854
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane

no ja liczę na komplet zdjęć, my przecież takie prawie-wirtualne-druhny jesteśmy

Otóz to

wróciłam dziś wieczorem fajnie nawet było, dużo czasu spędziłam z moją kuzynką, która jest ode mnie 14 lat starsza, ale jak wiadomo w pewnym wieku różnice wieku się zacierają poza tym odpoczęłam od takiego mojego miejskiego kotła, bo tam zasadniczo była wieś i nie było za bardzo co robić

za to od jutra intensywnie wykorzystuję resztki czasu jakie mi pozostały do wyjazdu moich rodziców kiedy to zostanę uziemiona w domu na 2 tygodnie ponad

oj dramat dramat

dobrej nocki życzę

Ja też zmeczona jestem więc idę spać, ale najpierw podziele sie wiadomoscia z Wami- otóz on(ten moj przyjaciel) napisał do mnie po tygodniach milczenia-skruszony, chce zeby wszystko było dobrze miedzy nami, chce to naprawić. Podchodzę z dystansem do tego,zreszta juz i tak po nim nie rozpaczałam jak dawniejCzas pokaze....

No to już idę spać
Dobranoc
Stary 2008-07-17, 07:34   #4855
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
no jasne,ze sie pochwale! suknie mam pieekna,szyta w Hiszpanii,skromna i nieskromna zarazem taka piekna,ze zdecydowalam,ze nie sprzedam, zostawie moze dla corki,kuzynki, kolezanki.. kupilam na www.suknieagnes.pl jest w kolekcji 3

Cytat:
i gdzie w końcu jedziecie?

Meeeeeexico!!!!! zabukowalismy wieczorem wczoraj!

na pewno to lepiej niż jakbyś cały czas myślała o tym i się stresowała na pewno przed samym ślubem poczujesz się jak panna młoda i nie zapomnisz tego dreszczyku
zgadazm sie, wiec juz sie nie stresuje,ze sie nie stresuje

napewno o was nie zapomne! jak nie umre z nerwow of course

ooo fajnie, moze dasz mi jakies rady czego nie robic albo co sie powinno
dzien dobry wszystkim,

jak fajnie,ze juz jutro piateczek! pochwale sie,ze jade na wakacje 1 listopada, wczoraj zabukowalismy, juz sie nie moge doczekac...

mileog dnia!!
Stary 2008-07-17, 08:41   #4856
Mercy
Zadomowienie

Dzien dobry!

Ok zaraz idę obejrzeć sukienkęDo Meksyka jedziesz ale Ci fajnie!!!!

Widze sukienke! to ta z numerkiem 1558 nie?Sliczna! Ja to bym mogła dla samych sukienek wychodzic za mąz
Stary 2008-07-17, 10:18   #4857
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też zmeczona jestem więc idę spać, ale najpierw podziele sie wiadomoscia z Wami- otóz on(ten moj przyjaciel) napisał do mnie po tygodniach milczenia-skruszony, chce zeby wszystko było dobrze miedzy nami, chce to naprawić. Podchodzę z dystansem do tego,zreszta juz i tak po nim nie rozpaczałam jak dawniejCzas pokaze....
dystnas wskazany jak chce to niech się stara, byle skutecznie albo wcale

Cytat:
no jasne,ze sie pochwale! suknie mam pieekna,szyta w Hiszpanii,skromna i nieskromna zarazem taka piekna,ze zdecydowalam,ze nie sprzedam, zostawie moze dla corki,kuzynki, kolezanki.. kupilam na www.suknieagnes.pl jest w kolekcji 3
przejrzałam tą stronę i się zastanawiam jakim cudem możne wybrać jedna sukienkę jak jest ich tyle i to tylko na tej jednej stronie, a gdzie tam inne sklepy
Cytat:
ooo fajnie, moze dasz mi jakies rady czego nie robic albo co sie powinno

jak będą jakieś wpadki to na pewno poinformuję

Cytat:
jak fajnie,ze juz jutro piateczek! pochwale sie,ze jade na wakacje 1 listopada, wczoraj zabukowalismy, juz sie nie moge doczekac...
super Meksyku zazdroszczę strasznie

wstałam o wczesnej 9, bo miałam iść do TZ-a, ale nie ma czasu no cóż, trzeba być tolerancyjnym dla ludzi pracujących siedzę więc w piżamie i buszuje po kompie

po południu jadę prawdopodobnie do Krakowa do kuzynki bo mnie zaprosiła i nie chce słyszeć odmowy ale wcześniej zobaczyć się w końcu z TŻ-em

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-17, 11:39   #4858
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Agolku - suknia śliczna
będziesz cudnie wyglądała!

Miłego dnia kochane

Stary 2008-07-17, 12:11   #4859
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

jadę na pewno do Krakowa z Siss, TŻ-em i kumpelą nie ma to jak impreza na akademikach agh

do zobaczenia jutro w takim razie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-07-17, 12:15   #4860
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Ok zaraz idę obejrzeć sukienkęDo Meksyka jedziesz ale Ci fajnie!!!!

noooo!!! ciesze sie na maxa!!!
Widze sukienke! to ta z numerkiem 1558 nie?Sliczna! Ja to bym mogła dla samych sukienek wychodzic za mąz
jaki numer 1558?? sprawdze w domu ale przeciez nie napisalam numerka z tego co pamietam jest na 3 stronie Kolekcji 3 ale nie wiem jaki numer chyba,ze zgadlas

Cytat:
Dzień dobry

Agolku - suknia śliczna
będziesz cudnie wyglądała!

Miłego dnia kochane
Agus, ale nie podalam ktora to jeszcze napsize wam wieczorkiem ale taka suknia gorsetowa z koronka na to delikatna. I ma takla rozycze z boku ale ja bede maial bez rozyczki bo za bardzo mi odstawala.

Cytat:
przejrzałam tą stronę i się zastanawiam jakim cudem możne wybrać jedna sukienkę jak jest ich tyle i to tylko na tej jednej stronie, a gdzie tam inne sklepy

w innych nie bylam, znalazlam ten salon na necie i wybralam mierzyc suknie ale ta co mi sie na necie podobala na mnie nie lezala i znalazlam tam wlasnie TA jedyna mierzylam 7 sukni ale jak ta nalozylam jako 2 to juz wiedzialam,ze ta i zadna inna. Ma super kolor, nie bialy, nie ecru, taki jak szampan..
wstałam o wczesnej 9, bo miałam iść do TZ-a, ale nie ma czasu no cóż, trzeba być tolerancyjnym dla ludzi pracujących siedzę więc w piżamie i buszuje po kompie oj draznisz, draznisz..

po południu jadę prawdopodobnie do Krakowa do kuzynki bo mnie zaprosiła i nie chce słyszeć odmowy ale wcześniej zobaczyć się w końcu z TŻ-em

miłego dnia
zazdroszcze Krakowa, daawno nie bylam, ze 3 lata jak nie lepiej..piekne miasto..

hello!

ja wlasnie lunchuje, pracy sporo ale nie ma stresu i to sie liczy planuje w glowie wycieczke i juz kurde ,jaka jestem happy. A jutro piatek

jakie macie plany na weekend?

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości