![]() |
#4831 | |||||||||||||||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
hejjjj
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no raczejjjj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podobalo Ci sie ? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do gotowania - pobuszuj na Moje Gotowanie, na pewno znajdziesz jakies fajne przepisy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do zarcia jak dziki osiol i chudniecia - zadziwia mnie ten mechanizm, ale ja tez tak mam zwykle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() carpe diem tamuś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam dzis wolne, jak milo ![]() Nie odzywalam sie przez weekend choc w sumie nie imprezowalam nawet ![]() ![]() w kazdym razie dzis spalam 12 godzin ![]() ![]() ![]() Milego dnia kochane ![]()
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Witajcie skarby
![]() Czekam na TŻ-ta właśnie,mamy zamiar obejrzeć film,choć nie wiem czy to wypali ![]() ![]() Tylko mnie trochę nos boli,boję się,że będę miała problem z wyjęciem kolczyka i wymienieniem go na inny,ale mam nadzieję,że będzie dobrze. Miłego dnia ![]() Ps. Tamuś - no widzę,że się rozkręcasz ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja juz wrocilam z parcy, pogoda-paskuda, robie obiad i zasiade na neta w poszukiwaniu jakiejs fajnej wcyieczki w rozsadnej cenie. ![]() milego wieczorka!
![]() |
#4834 |
Zadomowienie
|
Hello skarbeczki
![]() Było super, przez te 3 dni prawie wcale nie spałam, nagadałysmy sie ze hoho kolezanką, byłysmy na zakupach, na disku, a w niedziele pojechałysmy na Słowacje na baseny.Strasznie mi sie podobało az szkoda mi było wracac troche ![]() ![]() Kupiłam se ksiazke do angielskiego i mam zamiar sie uczyć bo powinnam już na tyle lat nauki płynnie mowic a tu mam braki ![]() Orzeszku do zobaczenia za 2 tygodnie ![]() Ja niestety ttez juz znam wyniki i na dzienne sie nie dostałam-a składałam na biologie stosowana-jestem na liscie rezerwowej no ale watpie zebym miała jakas szanse-czułam ze sie nie dostane mam zamiar poprawiac maturke za rok-wziasc se przedmioty na rozszerzeniu i wtedy startować na dzienne ![]() ![]() Tamuska ciesze sie ze znowu zaczynasz zyc i mam nadzieje ze Ci tak zostanie już i ze TZ Ci sie bedzie układało tak jak teraz i bedzie taki kochany ![]() ![]() Poczytałam Was tak pobieznie ale juz wszystko wiem to ide spac.Do jutera!! ![]()
#4835 | |
♥
|
Cytat:
![]() oo mozesz jakies polecic super baseny na słowacji ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Raczkowanie
|
annnia ja moge Ci polecić cały wodny park w Liptovskim Mikulasu - Tatralandia... tam jest GENIALNIEEE!!
#4837 | |
♥
|
Cytat:
![]() bo w tamtym roku byłam ale to byl raczej taki basen z mniejszymi atrakcjami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ale tylko troszke ![]() Mam nadzieje, że kontrola będzie optymistyczna i wymienione przez Ciebie zapasy mimo wszystko nie zostaną zurzyte ![]() ![]() No ![]() ![]() A po co musisz do ginekologa isć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() troszke ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki... dostalam okres ! ![]() ![]() Sam z siebie wrocił ![]() ![]() TŻ dziś u mnie nie był i kurcze musze przyznać, że... tęsknie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jutro mam pierwszą jazdę ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku Kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zadomowienie
|
Tamonita ale masz szczęście
![]() Kurcze ale zła jestem. W sobte zepsuł mi się telefon komórkowy ![]() ![]() ![]() Dobranoc. ![]()
#4840 |
Zakorzenienie
|
to dobrze, że zazdrosny
![]() ![]() ale wczoraj usłyszałam miłe słowa ![]() ![]() ![]() ![]() Co do jazdy to ja się boję, że pół Kielc zniszczę jak zacznę robić prawko ![]() Musze iść na kontrolę. Ogólnie tak się przebadać, usg zrobić itp. A ja dostałam okres - pierwszy na 3 miesięczne odstawienie tabletek - zobaczymy jak będzie ![]() A ja szukam całej Sagi o Ludziach Lodu muszę sobie kupić ![]()
#4841 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Może niepotrzebnie się zwierzam,ale jakoś muszę temu wszystkiemu dać upust... Rankiem niby wszystko cacy,wstałam w dobrym humorze. Matka zadzwoniła do stolicy, szanowny dr rzekł,że nadal nie mogą określić się co to jest,że w opisie wyniku nic nie wynika właść. i że przyciśnie histopatologów,jest dobrej myśli i ma zadzwonić po godz.14. Kilka godzin w niepewności i kolejny telefon. I nowa śpiewka. Najprawdopodobniej jest to cięższa wersja kościopochodna i aby zapobiec wznowom/przerzutom podadzą mi chemię w sześciu sesjach co 3 tygodnie,ale dla pewności skonsultuje się z kierownikiem oddziału i w środę 'przybliżą temat' Cóż za wesoło się nie poczułam, pierwsze co zrobiłam to wzięłam paczkę fajek i wypaliłam jeden papieros za drugim. ot z ****icy...% się bałam. Po prostu ów fakt do mnie nie trafiał,nie wierzę ,że to wszystko jest prawda,że te konowały nic nie wiedzą a już stawiają wyrok. Na myśl ,że w koło Macieju jeździć będę musiała do tej 'trupiarni' znosić towarzystwo zombie po chemioterapiach przechodzą mi ciarki po plecach. A i na pewno nie odroczę studiów... Yhh sorry,że tak teges,no ale. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ok ja idę spać ale najpierw się musze ukąpac.Wpadne jutro ![]() ![]()
![]() |
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ![]() ![]() Ja wszystkich ściemniłam, jeszcze się nie wybrałam do żadnej pracy ![]() ![]() Dokładnie - ja już 29 pędzę na ten film ![]() Ale Ci zazdroszczę zakupów ![]() ![]() Tamuś! Cudownie! ![]() A my jednak nie wyjechaliśmy, bo pojawiły się małe komplikacje ![]() Poszliśmy zamiast tego w niedzielę do kina na Hanckoka do SCC. Później do empika i do tesco - w tesco jak zawsze kupiłam orzeszki jogurtowe i lody (1l) bakaliowe. Do czego zmierzam... skusiłam się na nie, gdy wróciłam do domu. I tak oto wczoraj cały dzień męczyły mnie wymioty i silne mdłości - horror. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry, jakas wstalam niewyspana dzis mimo,ze swietnie mi sie spalo.. ![]() milego dnia wam zycze! ![]()
![]() |
#4845 |
Raczkowanie
|
Planuje dzisiaj kroczek mały zrobić i jeść normalnie jak jem przez cały dzień a na kolacje pójść z koleżanką na pizzę .... zobaczymy co wyjdzie z tego... narazie plany
![]()
#4846 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiesz generalnie Oni chcą dla Ciebie jak najlepiej i coby nie mówić chemia może postawić Cię w 100% na nogi,moją ciocie postawiła i jest zdrowa jak rybka w morzu teraz,jestem pewna że u CIebie będzie podobnie ![]() Cytat:
![]() Wczoraj musieli uspać mojego duzego pieska,miał raka i bardzo się męczył przez ostatnie dni,wszyscy w domu byli załamanie,mama płakała jakby jej dziecko zmarło,eh. A dzisiaj kolejny brzydki dzień,całą noc nie mogłam spać,bo..komar mi nie pozwolił! dopiero gdy tata pojechał do pracy wbiłam się w ich łóżko i zasnęłam ![]() ![]() ![]() W ogóle co jest z Emilką? ![]() ![]()
![]() |
#4847 |
Zadomowienie
|
O ale tu cisza dzisiaj
![]() Lolcia wspołczuje po stracie pieska, ja tez musiałam oddac swojego niestety a taki fajny był ![]() Ech idę spac bo zmęczona jestem mimo ze dziś spałam do 12:00!! ![]() Dobranoc ![]()
#4848 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam się zameldować że żyję,jakoś mniej czasu miałam aby wpaść i napisać coś do Was
![]() Kupiłam TŻ-towi część prezentu na rocznice - koszulę,jednak zastanawiam się co tu jeszcze dokupić fajnego i takiego od serca ![]() Życzę wszystkim miłego wieczorku ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zadomowienie
|
Ja wpadam się przywitać i życzyć miłego dnia, o chwila już wieczór
![]() ![]() :P
#4850 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak tu cichutko ![]() ![]() ja czekam na weekend, jakos zmeczona ostatnio jestem ciagle, za 8 tyg slub a ja jakos wogole tego nie czuje..moze dlatego,ze tu jestem i nikt o tym nie mowi i jakos tak zapominam..Moze to i dobrze bo lepsze to niz nie spac po nocach ze stresu.. ![]() wlaze na neta szukac wakacji. ![]()
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Agolku - hmm,zobaczymy jeszcze
![]() Mam nadzieję,że wkrótce poczujesz,że wychodzisz za mąż ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zadomowienie
|
No własnie straszna cisza tu dzisiaj.
Agness mysle tak jak Agolek ze kolacja albo cos to swietny pomysł ![]() Agolku a slub bierzecie w Glasgow czy w Polsce? ![]() ![]() ![]() Ja jestem zmęczona, dzis skonczyli juz z dachem robic i trzeba wszystko sprzatac teraz ![]() Miłego wieczorka! ![]()
#4853 | |||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
![]() myślałam ze będę mieć milion stron nadrabiania, ale widzę ze się nie naprodukowałyście zbytnio ![]() Cytat:
![]() ![]() BTW mój TŻ też mi niedawno pierwszy raz powiedział ze mnie kocha ![]() ![]() Cytat:
![]() a w ogóle to mogłabyś też napisać co tam u Ciebie, Paskudo ![]() ![]() Cytat:
![]() a co tam z rekrutacją? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() też się już milion razy na te baseny wybierałam, ale jak dotąd nic z tego nie wyszło ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też właśnie miałam przerwę, ale już wróciłam do hormonów, uzależnienie od wygody ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nawet się nie waż robić sobie wyrzutów z tego powodu ze nam się zwierzasz ![]() ![]() mam nadzieję ze trafisz pod opiekę kogoś bardzo kompetentnego i że wszystko będzie ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wróciłam dziś wieczorem ![]() ![]() ![]() za to od jutra intensywnie wykorzystuję resztki czasu jakie mi pozostały do wyjazdu moich rodziców kiedy to zostanę uziemiona w domu na 2 tygodnie ponad ![]() i jeszcze za 1,5 tygodnie idę z TZ-em na wesele i nie mam sukienki ![]() ![]() troszkę zmęczona jestem, 8 godzin w pociągu robi swoje ![]() dobrej nocki życzę ![]() |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też zmeczona jestem więc idę spać, ale najpierw podziele sie wiadomoscia z Wami- otóz on(ten moj przyjaciel) napisał do mnie po tygodniach milczenia-skruszony, chce zeby wszystko było dobrze miedzy nami, chce to naprawić. Podchodzę z dystansem do tego,zreszta juz i tak po nim nie rozpaczałam jak dawniej ![]() ![]() No to już idę spać ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#4855 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jak fajnie,ze juz jutro piateczek! pochwale sie,ze jade na wakacje 1 listopada, wczoraj zabukowalismy, juz sie nie moge doczekac... ![]() mileog dnia!! ![]()
![]() |
#4856 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
![]() Ok zaraz idę obejrzeć sukienkę ![]() ![]() ![]() Widze sukienke! to ta z numerkiem 1558 nie?Sliczna! Ja to bym mogła dla samych sukienek wychodzic za mąz ![]() ![]() ![]()
#4857 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jak będą jakieś wpadki to na pewno poinformuję ![]() Cytat:
![]() ![]() wstałam o wczesnej 9, bo miałam iść do TZ-a, ale nie ma czasu ![]() ![]() ![]() po południu jadę prawdopodobnie do Krakowa do kuzynki ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Agolku - suknia śliczna ![]() ![]() będziesz cudnie wyglądała! ![]() Miłego dnia kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
jadę na pewno do Krakowa
![]() ![]() ![]() do zobaczenia jutro w takim razie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
hello! ja wlasnie lunchuje, pracy sporo ale nie ma stresu i to sie liczy ![]() ![]() ![]() jakie macie plany na weekend?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.