![]() |
#4831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
Na wszystko trzeba zasłużyć? Przecież trzeba od czegoś "zacząć", z czymś wyjść do ludzi. No, ja taką wyznaję zasadę.
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Ja się w dyskusje nt. religii nie wdaję, ale co do zielonego lakieru do paznokci, to czy przypadkiem Manhattan nie miał kiedyś takiego odcienia?
#4833 |
rude jest piękne:)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
Manhattan coś tam rzeczywiście zielonego miał ![]()
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4836 |
Czekam na Ragnarok
|
Szkoda, że nie umiem malować paznokci kolorem
![]() Margot - widzę, że lubisz zieleń butelkową/zgniłą. Pamiętam jak szukałam Ci po necie bielizny w takim kolorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Phi... ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie próbowałem takich wynalazków ![]() A może to tylko nazwy regionalne, lub "slang" jakiś? ![]() Cytat:
![]() ![]() Chociaż Warką Strong też nie pogardzę. Cytat:
![]() ![]() Mimo wszystko, gdybym napisał: "Nienawidzę islamu", to jak odebrałby to muzułmanin? I, gwoli jasności, ani ze mnie dewot, ani praktykujący katolik. |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 |
Zadomowienie
|
i ma coś wspólnego z przyprawą...? ![]() ![]() ![]() EDIT: OMATKO, ależ mnie wkurza ta wyskakująca, wielka, zielona reklama Redds'a ![]()
#4839 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale te kolory... Każdy z nich "nie mój" ![]() Cytat:
![]() ![]() (a poza tym Hecate dobrze wie, że JA lubię ją bardziej ![]() Edit: Mnie też drażni. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zadomowienie
|
mówisz, że bawełniane koszulki koloru Khaki Po Ośmiu Praniach nie są tym, co tygrysy lubią najbardziej?
![]() Cytat:
chyba. hm. ![]() ![]() [hecate ![]()
![]() |
#4841 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Śpiąco mi dziś i w ogóle jakoś tak łóżkowo. Tymczasem na nogach jestem już od ponad godziny i już prawie gotowa do wyjścia... Ja chcę słonko, a nie tę szarzyznę... Dobrze przynajmniej, że coraz więcej krzaczków się zieleni. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |||||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
- A nie wolałbyś pójść na lody? ![]() Cytat:
![]() Ale piwo to jest taki towarzyski napój. To znaczy w sumie wolę już towarzystwo bez piwa, niż piwo bez towarzystwa. ![]() Cytat:
Podwyżki to jest to, co lubimy najbardziej. ![]() Cytat:
A Redds to, moim zdaniem,. już w ogóle piwem nie jest. To gazowany napój alkoholowy. Cytat:
Ale to i tak dobrze, że się znalazły - przynajmniej wiadomo, że to nie była Twoja wina. Fajną masz atmosferę w pracy. ![]() Cytat:
Pyszszszne jest! ![]() Cytat:
Co dziwne - w przypadku wycieczek typu procesja na Boże Ciało ci ludzie niczego nie zgłaszają i nie uzgadniają. To świadczy o nierównym, traktowaniu obywateli. Natomiast jeśli tamci ludzie mieli zgłoszoną demonstrację to wolno im było (w określonych ramach czasowych i na zgłoszonej trasie) tarasować drogi i śpiewać do woli. ![]() Jeśli zaś nie mieli - policja powinna ich poprosić o rozejście się, spisać prowodyrów i przywrócić ruch na ulicach. Takie jest moje podejście do sprawy. Cytat:
![]() Tak, a'propos: czekoladka dotarła. ![]() Cytat:
![]() Zdjęcia. ![]() Cytat:
Rzeczywiscie to jest tak, że każdy człowiek zasługuje na pewien szacunek, na poszanowanie jego odrębności, poglądów, prawa do nietykalności cielesnej etc. W tym znaczeniu szanuję każdego człowieka wraz z jego przekonaniami. A jednak kiedy okazuje się, że przekonania tego człowieka to przekonanie o tym, że Czarni, żółci, kobiety, czy Żydzi to podludzie - wówczas takie przekonania szanować przestaję. Choć nadal oczywiście szanuję podstawowe prawa takiej jednostki ludzkiej dopóki nie ogranicza ona praw innych jednostek. (pokręciłam?) I z drugiej strony: na Szacunek, taki z wielkiej litery, nie taki przynależny każdej jednostce ludzkiej trzeba sobie jednak (u mnie oczywiście) jakoś zasłużyć. Dlatego szacunek tak, ale nie każdemu jednaki. ![]() Warka Strong jest dla mnie za słodka. ![]() Cytat:
Z pierwszą częścią zdania oczywiście się zgadzam. Choć takie osobiste "nienawidzę" świadczy raczej o wypowiadającym te słowa... Z druga częścią zdania zgodzić się nie mogę. Katolik z założenia musi być praktykujący bo tego wymaga bycie Katolikiem. Niepraktykujący Katolik to oksymoron, którym w Polsce przywykło się nazywać to, że komuś nie chce się ani ponosić konsekwencji wyboru polegającego na byciu Katolikiem, ani konsekwencji polegających na tym, że z tego wyznania rezygnuje. ![]()
![]() |
#4844 |
Rozeznanie
|
a ja jeszcze dodam, ze piwo ze Spritem bardzo lubie
![]() i dzien dobry uwielbiam czas letni, nie czuje zabranej godziny a wrecz przeciwnie czuje ze zyje teraz to juz czekam tylko na upalne lato, takie z +30 w cieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie towarzyskie zakupy wychodzą wybitnie. ![]() ![]() ![]() _________________________ _ Zagadka - ile czasu pierze pralka na 30-tominutowym programie? Ja się dziś dowiedziałam i nie zdążyłam na autobus... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale uczucie ciepła, kiedy masz zalotkę w okolicy oka jest co najmniej dziwne ![]() Oglądałam też te zalotne przyrządy ginekologiczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Myślę dokładnie tak samo ![]() Cytat:
![]() Akurat ![]() Mam nadzieję, że obecną edycję Champions League wygra Chelsea London ( ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() A wczorajszy burżujowy nabytek pięknie sie prezentuje, to jedna z czerwieni bardziej zbliżonych do ideału ![]()
![]() |
#4849 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Chciałam napisać kilka zdań o katolicyzmie (sama jestem katoliczką) ale wykasowałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
|
Cytat:
Tez bardzo lubie zielen ![]() Margot jaki numer lakieru/? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piwa bez soku nie wypiję, trzepie mnie jak jasna cholera. I to koniecznie musi być sok malinowy, w dodatku. ![]() ![]() Eenax - widzę Cię. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
niecnotliwa dziewica
|
Ci napiszę wieczorem jak sprawdze, w każdym razie jest to ten ciemniejszy odcień z tej nowej serii "1 second" w tych wydłuzonych buteleczkach.
#4853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
A ja się dziś nie doczłapałam do pracy tylko wróciłam do łóżeczka. Boli mnie gardło, nie mogę mówić, kicham i mam za przeproszeniem smarki zamiast mózgu
![]() Zazdroszczę wszystkim zdrowym i czującym jakiekolwiek zapachy. A, i strzeliła bym sobie piwko ![]()
#4855 | |
|
Cytat:
![]() Nie pokrecilas nic,jednak problem jest zlozony i kazda z nas moglaby przytoczyc przyklady na ta i na nie ,chcialam tego uniknac i napisalam ogolnie. ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2008-04-03 o 12:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Zaszalałam dziś - po trzydniowym wstawaniu po 6.00 aby dojechać na kurs, spałam dziś do 9.00
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
BAN stały
|
Vesenko ja tez mam katar i kicham ale chyba alergiczny bo czuję sie zupełnie dobrze.
Zrobiłam sobie sos sałatkowy z czosnkiem mniam. Stwierdzam, że najlepsze są mojej własnej produkcji a nie te sklepowe. Moja mama powiedziała że lotos tesori jest jakby męskim zapachem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Wyszłam z domu bez śniadania.. Mam czasami dni, kiedy po prostu zapominam kupić chleb ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
niecnotliwa dziewica
|
He he Nosku - ja dziś dla odmiany chyba cały dzień przeżyję na słodkim... rano była kawa + ciacho, potem następna kawa + następne ciacho (imieniny szefa) na normalne śniadanie chyba mi nie starczy miejsca - a po pracy wybieram się na kawę (+ zapewne ciacho
![]() Jak tak dalej pójdzie, przytyję do rozmiaru 40 i moze wreszcie będę mogła sobie kupić spódniczkę ![]()
#4860 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.