|  2009-01-12, 12:46 | #4831 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: las 
				 | 

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Nie tylko ty. Sanetka też. I też była tym zdziwiona. Wiem,że to cięzkie może być, ale spróbuj panowac nad emocjami. Najwazniejszy jest teraz kontakt emocjonalny, bliskośc, tego macie bardzo dużo i tego nie psuj..bo to buduje relacje łożkowe w bardzo dużym stopniu. Jeśli będziesz wyładowywać frustrację w ten sposob to raz, że się oddalicie od siebie, dwa, wcale nie będzie więcej seksu... Próbowałaś okazać zrozumienie i nie naciskać, nie inicjować przez jakiś czas? 
				__________________ "mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M  | 
|     | 
|  2009-01-12, 12:59 | #4832 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: 7th Heaven 
				 | 

u mnie z tym ostatnio krucho bo TŻ ma rzadko przepustki , ale jeszcze troche   a wcześniej to zależy ...generalnie zapotrzebowanie mam spore ale..... hmm.... tutaj można powiedzieć ,że pokłady są ale nie mogę tego z siebie wydobyć i nie wiem czy to kwestia mojej "blokady" czy "nie odpowiedniego partnera"(?) ... choć bardziej skłaniam się ku wersji, iż to raczej brak "odpowiednich" warunków i mojej "blokady" . Już trochę się przełamuje i w trakcie jestem raczej stroną aktywną, ale nadal mam problem by inicjatywa rozpoczęcia wyszła ode mnie. Pracuję nad tym  . wczoraj znalazłam model butów , których szukałam niemalże przez cały okres jesienno - zimowy , niestety zostały tylko w kolorze brązowym. Dzisiaj zadzwoniłam do placówek w miastach do których w razie czego mogłabym pojechać. i oczywiście ich nie było ale... kochana kobieta sprawdziła, ze są 2 ostatnie pary w słupsku i może mi je sprowadzić     ależ mi się humor poprawił  http://www.primamoda.com.pl/index.php?page=product-nuova&parent_id=97&produc t_id=1674 | 
|     | 
|  2009-01-12, 13:03 | #4833 | |
| Słitaśna and Grymaśna ;p Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

a tam sratatata ja mojemu ciagle dogryzam - mowie mu, ze nie chce ze mna seksu, ze musze sie prosic, ze go nie podniecam on wtedy tak ladnie zaprzecza  hihi ale wiecie co to chyba nie jest tak, ze ich nie podniecamy czy cos, przynajmniej u mnie - bo jak juz dochodzi do tego seksu to TZ jest bardzo czuly i namietny ahhh uwielbiam sie z nim kochac chce seksu  chociaz mialam wczoraj  bo akurat u niego spalam o 3 w nocy obudzil mnie bol zeba wiec stwierdzilam, ze jak "mi wsadzi" to napewno mi przejdzie buahahaha nie smiac sie my takie durnole jestesmy  Cytat: 
  a w szczecinie sie dowiadywalas? bo jak sa to moge Ci je kupic 
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-12 o 17:27 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać z funkcji edytuj takie są zasady forum! | |
|     | 
|  2009-01-12, 13:05 | #4834 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Sercem w górach 
				 | 

Łomatko, ale mnie dzisiaj praca wciągnęła, nie miałam nawet jak Was podczytywać.  Mam dobre wieści - wreszcie ruszam z moją Sis z fotografią ślubną! Stronka już jest   
				__________________ Żyj marzeniami. | 
|     | 
|  2009-01-12, 13:09 | #4835 | |
				 | 

Cytat: 
  szkoda, ze nie jestes z mojego miasta to bym Cie zatrudnila na sesje slubna   
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | |
|     | 
|  2009-01-12, 13:12 | #4836 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-01-12, 13:12 | #4837 | ||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: 7th Heaven 
				 | 

Cytat: 
 Jestem z małopolski , dzwoniłam do krakowa, katowic i sosnowca ( właśnie w sosnowcu kobieta sprawdziła,że tylko w słupsku zostały czarne buty w moim rozmiarze ) .dziekuje za propozycje  Cytat: 
   Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2009-01-12 o 13:16 Powód: dopisek | ||
|     | 
|  2009-01-12, 13:17 | #4838 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Cytat: 
 Znalazłam upatrzoną suknię ślubną prawie w moich wymiarach za 1/2 ceny, bo używana. teraz tylko muszę znaleźć czas na wyprawę do Działdowa   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-12, 13:19 | #4839 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

prosimy   Cytat: 
 | |
|     | 
|  2009-01-12, 13:31 | #4840 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Znalazłam na jakimś forum ślubnym gdzie ludzie daja ogłoszenia, że sprzedadzą suknię, garnitury, buty itd.

__________________ | 
|     | 
|  2009-01-12, 13:36 | #4841 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

czesc. mi teraz tak jak Dianie- nie chce sie przeokrutnie zadnego sexu  . szukam wymowek, chodze wczesiej spac. a jak juz TZ cos tam zaczyna inicjowac to dostaje ochrzan i tyle  nawet przez weekend niby byly warunki a skonczylo sie (co prawda z innego powodu) na dasach, nieodzywaniu sie itp. 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-01-12, 13:39 | #4842 | 
				 | 

dziewczyny, wycinek polskiej rzeczywistości: poszłam do lekarza, bo faktycznie się coraz gorzej czuję a mam przychodnię koło pracy i pierwszy wolny termin do jakiegokolwiek lekarza to środa wieczór - oczywiście mogę iść się leczyć prywatnie albo na pogotowie, jeśli umieram, ale poza tym mam czekać do środy

| 
|     | 
|  2009-01-12, 13:41 | #4843 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  , raczej Tżet , on niecierpi upałów i zawsze marudzi, że za gorąco itp. a ja uwielbiam to sklejanie ciał  , chociaż zima tez ma swoje uroki, mróż na zewnątrz a u nas gorrąco  U nas w zasadzie rozmów jako takich strictle o sexie nie było, jakoś tak zawsze raczej przejawialiśmy to w działaniu, co najwyżej w omawianiu działania  Cytat: 
  " Cytat: 
 Cytat: 
  U mnie to jakoś zadziałało  Cytat: 
   | |||||
|     | 
|  2009-01-12, 14:01 | #4844 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Dla mnie TŻ jest tym jedynym i mam nadzieje, że to się nigdy nie zmieni. Jednak zgadzam się z Dori, że o związek trzeba dbać, tak aby sobie niespowszednieć, bo wtedy zaczynamy szukać tego podekscytowania, emocji, które zawsze są na początku. A jak już przydaży się ten skok w bok, czy rozpoczęcie nowego związku, to po zakończeniu "okresu motylkowego", okazuje się, że to z poprzednim TŻ stanowił świetną połówkę, a z tym to tylko taka chemia. Kurde nie wiem czy nie zamotałam za bardzo.    Asiuk uważam, że u Ciebie może to być spowodowane tym, że TŻ jest pierwszym (nie wiem czy jedynym) partnerem. Stąd może rodzić się poczucie pewnego rodzaju niedostatku, niepewności. W każdym bądź razie, musi być świetnym facetem skoro rozumie to co do niego mówisz. Bo która z nas chciałaby usłyszeć od TŻ, kilka miesięcy po ślubie, że on nie wie co to miłość życia... Później jeszcze to o namiętności... Mam nadzieje, że uda Wam się przezwyciężyć ten trudny okres... U nas sprawy łóżkowe wyglądają całkiem nieźle  , jednak problem jest w tym, że nie mieszkamy sami. Kiedy mamy dom dla siebie, czy jesteśmy na wyjezdzie to wtedy ekstra  Sądzę, że kłopoty z pracą, czy kasą, ogólnie wszelkie większe problemy mają odzwierciedlenie w łóżku. Czasami ciężko oderwać się całkowicie od rzeczywistości... Zawsze pisano, że to kobiety nie mają wogóle ochoty na seks jak mają jakieś kłopoty, a faceci potrafią "odciąć" się od problemów i w łóżku zachowywać normalnie... Jednak jak widać świat się zmienia... Cytat: 
  Edit: Co do libido to zdecydowanie preferuje lato i wspomniane sklejanie ciał  Ale ja to wogóle jestem wyjątkowo ciepłolubna  . Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-01-12 o 14:07 | |
|     | 
|  2009-01-12, 14:06 | #4845 | 
				 | 

dziewczyny cos malo piszecie   nudzi mi sie  a ja dzis pierwszy raz odkad jestem w ciazy, po wyszykowaniu sie, uczesaniu i zrobieniu makijazu spojrzalam w lustro i stwierdzilam :"ladnie wygladam"   
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-01-12, 14:07 | #4846 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Kurka, dziewczyny, nie umiem się wbić. Ci nadrobię i chcę coś napisać, to już pojawia się coś nowego   Ja nie lubię rozmawiać chyba o sprawach łóżkowych...   | 
|     | 
|  2009-01-12, 14:11 | #4847 | 
				 | 

hmm mam ochote ubrac dzis kozaczki na obcasie i futerko - bede wygladac smiesznie? i oczywiscie nowe pumpki ktore mam juz na pupie   
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
|  2009-01-12, 14:11 | #4848 | 
				 | 

Oj dziewczyny jaka jestem wściekła   Tato zapomniał mi rano włożyć akumulator do auta (wyciągamy na noc-niekiedy podłączamy do prostownika, bo przy tych mrozach rano mi nie chce zapalić), a ja muszę jechać do lekarza, bo jestem chora. Tz mi przez kom (tez jest w pracy  ) powiedział co mam zrobić. I nic. Nie chciał zapalić  Tz kazał mi wziąć klucze (10 i 13 o masakro) i powiedział żebym dokręciła klemy kluczem, bo pewnie nie łączy.Dalej nic. Jak ostatni raz poszłam poruszać klemami i już ryczałam, to ten złom zapalił  Matko  idę sobie zapalić  (palę tylko okazjonalnie  do drinka itp ale muszę czymś zająć ręce, bo rozwalę samochód) Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-01-12 o 14:13 Powód: poprawka | 
|     | 
|  2009-01-12, 14:14 | #4849 | 
				 | 

oj to rzeczywiscie mialas nieciekawie

|     | 
|  2009-01-12, 14:21 | #4850 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Co do "motylków" to ja nie zawsze w związkach je miewałam,a z Tżem to miałam całe chmary motyli i od momentu zakochania nie mogłam jeść i spać  Ja też ciepłolubna  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
   | ||||
|     | 
|  2009-01-12, 14:35 | #4851 | 
				 | 

Proszę bardzo: BubbleFactory   Stronka jest na razie bardzo prosta i ma kilka rzeczy do poprawy, wersja betabeta, jednak zawsze to już krok w przód! 
|     | 
|  2009-01-12, 14:39 | #4852 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2009-01-12, 14:41 | #4853 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 
  z TŻ nie krępuję się rozmawiać o niczym ... ale jakoś tak mi 'niezręcznie' jakoś opisywać, jak się układa nasze pożycie łóżkowe... | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-01-12, 14:47 | #4854 | 
				 | 

Dziękuję w imieniu nas obu   
|     | 
|  2009-01-12, 14:54 | #4855 | 
				 | 

nema fajna stronka, rzeczywiscie jestescie podobne  alez ja jestem zlaaaaaaaaa - TZ wlasnie jest w mieszkaniu i pomijajac fakt, ze kolor w kuchni wyszedl jak sraczka to na dodatek farba ma takie krycie, ze trzeba pomalowac kilkanascie razy a facet w sklepie nas o tym nie powiadomil 
|     | 
|  2009-01-12, 15:06 | #4856 | 
				 | 

Nema super stronka   Svinecko witaj w klubie wściekłych od poniedziałku  . Ehhh jeszcze wizyta u lekarza mnie czeka  nie lubię chodzić do lekarzy   | 
|     | 
|  2009-01-12, 15:10 | #4857 | |
				 | 

Cytat: 
  , ale podobne siostrzyczki   | |
|     | 
|  2009-01-12, 15:14 | #4858 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-01-12, 15:17 | #4859 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Anglia 
				 | 

hej Kochane widzę, że same znajome kobitki tu siedzą  mnie dość długo nie było - nie mieliśmy neta ponad 2 miechy w związku z przeprowadzką dopiero od piątku wieczora mamy<jupi> Ja na wolnym od piątku więc będę tutaj częściej zaglądała  Pewnie same nowości u Was nie ukrywam że nie dam rady nadrobić wszystkiego ale mam nadzieję, że sie wkręcę szybko w to co aktualne   
				__________________ Nawet w najskrytszych marzeniach nie śniliśmy, że będziecie tacy cudowni ...  Bliźniaki - Tymuś i Szymuś są już z nami od 17 marca 2009   | 
|     | 
|  2009-01-12, 15:21 | #4860 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

...wcale nie znaczy ze u Ciebie tez tak będzie. Tylko napisałam jak to jest u mnie
...wcale nie znaczy ze u Ciebie tez tak będzie. Tylko napisałam jak to jest u mnie