|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
Dzień dobry! Bardzo tu miło u Was. Widzę, że dobrze się już znacie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do ciebie to szybko stracilas te kg jak na poczatek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Raczkowanie
|
Ale się naprodukowałyście wielce, ale ja dzisiaj od rana nie próżnowałam tylko zrobiłam sobie kawcię a la Helmutowo i zasiadłam po raz drugi do czytania
![]() ![]() ![]() ![]() Tysiu, i co robisz z tym weselichem w końcu? Bo moim zdaniem możesz iść solo, serio ![]() ![]() ![]() No i Tysiu, muszę Ci napisać, że ja również przeczytałam wszystko co naskrobałaś ![]() ![]() ![]() Niuniuska, przykro mi z powodu wagi rozchwianej, ale najbardziej to mi przykro z powodu Twojej babci. Ciężko jest Ci na pewno i nie wiem jak Cię pocieszyć, bo niby byłam kiedyś w podobnej sytuacji (chodziło o dziadka), ale mała byłam, więc wiadomo, że dziecko inaczej wszystko odbiera. W każdym razie ściskam mocno ![]() Kostko, normalnie myślałam, że nie dam rady jak przeczytałam o słoniu i wielbłądzie ![]() ![]() Limonko, Twoje życie osobiste jest widzę barwne ![]() ![]() ![]() Aaaa ![]() Ale w Poznaniu też było super. Koncert Radiohead był normalnie bomba ![]() ![]() ![]() O reszcie napiszę potem i zdjęcia powrzucam, ale teraz muszę ja sama w końcu zgrać na kompa i obadać ![]() A dzisiaj idę do fryzjera i do kosmetyczki ![]() Pozdrawiam was laski chudziaski. A, i muszę Wam się pochwalić ponownie, bo coś wczoraj musiałam źle widzieć z tego zmęczenia i schudłam ponad kg jednak ![]() ![]() ![]()
Dieta! ![]() ![]() Edytowane przez blokerka Czas edycji: 2009-08-29 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | ||||
Wtajemniczenie
|
hej piekne
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ciesze sie ze jestes ![]() ![]() no wlasnie tak to jest ![]() ![]() a te 12 lat jak dla mnie to na + ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a gdzie nam virginia zginela? jeszcze nie wrocila z Bialego? Olenko ![]() ![]() ![]() no i oczywiscie jak kiedys bedziesz miala jeszcze cos to mysle ze sie dogadamy ![]() ![]() Dziewczyny znow nie mam pomyslu na obiad ![]()
![]() |
#4835 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
big milk królem wątku;D i uważaj bo jego pyłki wedruja po całej polsce;D Cytat:
![]() hej najpiekniejsza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Raczkowanie
|
Tysia, co to jest NK??? albo Nh????
Z resztą to nie tylko do Tysi ![]() ![]()
#4837 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nk to skrót od NASZA KLASA PL ![]() masz tam konto?? ze swoim zdjeciem i wogole ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
musze sie jakos pozbierac i zaczac sie cieszyc z tego co mam bo jeszcze rok temu za taka wage dalabym sie chyba zabic
![]() a co do obiadu to ja mialam robic kotlety sojowe z kasza gryczana i surowka ale mi sie nie chcialo i czasu nie mialam bo wciagnelam sie w ksiazke ktora pozyczylam od kolezanki i podczytuje namietnie, nawet ciekawa jest i wciagajaca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | ||||||
Zakorzenienie
|
Wróciłam, wróciłam
![]() ![]() Z kilkoma nowymi łowami i debetem na koncie, ale co tam ![]() ![]() Siedzę tu już jakiś czas i próbuję Was jakoś ogarnąć. Miałam już się poddać ![]() ![]() Cytat:
Swoją drogą, ja chyba też mam coś niecoś na plusie, ehh.... Pamiętaj, że jesteśmy tu dla Ciebie, tylko tyle możemy zrobić ![]() Cytat:
![]() ![]() Tysiu a dlaczego od razu zakładasz, że z panem A. nic nie może się wydarzyć? Jak już tu dziewczyny wspominały, czasem z przyjaźni może wykiełkować fajne uczucie, więc nie zapieraj się tak od razu nogami i rękami! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja również to, że znów kręcą się wokół Ciebie adoratorzy. Jak tam randewu? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aha! I gratulacje pierwszych straconych kilogramów! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kosteczko, co u Ciebie, spotkałaś dziś jakiegoś nowego słonia? ![]() Oj dziewczyny nie mam już siły napisać nic więcej ![]() ![]()
![]() |
#4840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() raz ze zimno sie zrobilo a nei moglam wychdozic na pole tak mnei strasznei pcizklo swczorjasze sparzenie, noi przede wszsykim ominie nas 2 etap malowania poprzez pogode;d sasasasasasasasa;D
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Przyczajenie
|
witam serdecznie !
czy można do Was dołączyć??? mam do zrzucenia ok 30kg ![]() już zrzuciłam 25kg - to co utyłam w ciązy ale chce wrócić do wagi sprzed 7 lat tj. 57kg ![]()
#4842 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Wklejam Wam fotki butów:
1) te kupiłam 2) a tych nie, ale mi się podobają, i żałuję, że ich nie kupiłam ![]()
#4844 |
wizażowy robalek
|
Bryyyy
![]() Uwaga uwaga - staram się być na bieżąco ![]() Tysia, Ines - może i buziak to nie grzech, ale uwierzcie mi - Dawid nie jest wart MOJEGO buziaka. Liczę na jakiegoś faceta, który ma większy rozumek od niego ![]() ![]() Delicato, Ciekawa - witam Was ![]() BlokerkoCześć! ![]() ![]() Dzisiaj byłam na zakupach, bo miałam do zrealizowania 2 bony zniżkowe do jednego sklepu - wrzucam fotki, co kupiłam ![]() Dzisiaj też odkryłam chipsy bananowe ![]() ![]() No i w pociągu spotkałam starego kumpla - bardzo miło mi się z nim gadało ![]() Jutro u mnie są dożynki gminne... normalnie pompa na całego ![]() ![]() Narazie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | ||
Zakorzenienie
|
Hellou
![]() Ponieważ dzisiejsze całe popołudnie i, jak widać, część wieczoru okupuje kompa, pora go chyba zwolnić dla TŻeta. Niech ma trochę radochy ![]() ![]() Tysiu ależ ja tam nic inteligentnego nie napisałam, poczekaj, aż będę miała wenę, to wtedy zobaczysz, no!! ![]() Fotki łupów wkleję może jakoś jutro/pojutrze? Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie pada i jest buuuu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Jaki film wybrać? ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie nowe jak i weteranki
![]() Dziewczynki mnie znowu "wcielo" nie mam nastroju cos na udzielanie sie... Jeszcze dzisiaj mam nieciekawy dzien... Przytrułam się jak 150 ![]() Zeby tego bylo malo chcialam doladowac sobie telefonik.... i co... pomylilam sie w jednej cyferce i 50zl poszlo.... ![]() I jeszcze pare innych rzeczy, ktore skutecznie popsuly mi dzisiejszy nastroj.... Wrzucam obiecane fotki po remoncie... co prawda nie jest jeszcze tak jak bym sobie zyczyla bo czekam na lampe, krzeslo i nowe zaslonki ale poki co tak wyglada moj pokoik ![]() No i jakosc zdjec pozostawia wiele do zyczenia... ale dzisiejsza pogoda i ciemnosc za oknem sprawily, ze wyglada to jak wyglada ![]()
![]() Edytowane przez Malinn Czas edycji: 2009-08-29 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Dorzucam jeszcze kilka fotek z Zakopanego
![]() 1- widok z okna naszej kwatery 2- w drodze do Zakopanego gdzies miedzy zakopcem a Chololowem 3- rowniez w drodze do Zakopanego 4- Zakopane pod skocznia 5- widok z Gubalowki 6-widok z Gubalowki ale nie wiem czyj to zad ![]() 7-Tatry od Slowackiej strony ![]()
![]() Edytowane przez Malinn Czas edycji: 2009-08-29 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Malinn ![]() ![]() ![]() ![]() virginio a do ciebie to tez dotarly pylki bigmilkowe ? ![]() ![]() ide spac bo juz mi na mozg pada, chyba sprawka BM ![]() ![]() ![]() milej nocki ![]()
![]() |
#4849 |
Przyczajenie
|
dziękuję za miłe przyjęcie do Waszego grona
![]() w ciąży przytyłam do 112kg ![]() teraz wazę 83kg a schudłam dzięki karmieniu piersią i ograniczaniu się na wszytkim z obawy aby córeczka nie miała kolki ![]() mam 27lat i tyle samo przetestowanych diet ![]() obecnie jestem bez diety, ale planuje zacząć dietę eliminacyjną ![]() ![]()
#4850 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Virginia, a gdzie je kupiłaś?Superr są te 1 i te 2. Co to jest tyflopedagogika?to praca z osobami niewidomymi i niedowidzącymi-spełniam swe plany zawodowe ![]() A co do mojego tż niestety nie mogę jechać ponieważ każdy weekend mam teraz zajęty i widzimy się tylko na skype, no i on też pracuje w weekendy (chyba-przynajmniej się tym tłumaczy....mam nadzieję ze tak jest a nie podrywa tam lasencje ![]() Tyśka idż sama na to wesele jak nie masz z kim.Ja byłam w tamtym roku u kuzyna sama i bawiłam się, ze hohoho-w sumie też dzięki kuzynom i kuzynom ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Mam pytanko i prośbę ![]() ![]() Ktoś kiedyś wstawał linka z sukienkami z allegro, ja na postach nie moge tego znaleźć, jak macie to proszę wstawcie go.Z góry dzięki. ![]()
![]() |
#4851 | ||||
Zadomowienie
|
za***iaszcze jedne i drugie
![]() ![]() Cytat:
![]() a gdzie takie czipsiaki sie kupuje? pierwsze slysze a ciuszki bomba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mój prosze ja Ciebie jest rozmiarów Twojego łóżka!!!!i tu nie zartuje ![]() pokuj mam 2x4m!!!!! szok, dziwie sie ze ja prosiak jeszcze sie w nim mieszcze z lozkiem i meblami;D Cytat:
jakoś dam rade, co prawda tez malo kogo tam bede znac;p prócz mlodych to moze z 4 sztuki ludzi;p kochane, wymuytam, wypachnionam i udaje sie pomalu na spoczynej ![]() limonka napisz mi jak randewu z samcami;D tylko z szczegółami, detalami i doukmentacją fotograficzna;D cze4kam z niecierpliwą niecierpliwościa;D dobranoc kózki moje;*
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam dzisiaj na imprezce rodzinnej, ale wielce się pilnowałam. Zjadłam tylko pół małego szaszłyka i wypiłam lampkę wina ![]() Spotkanie ogólnie ok, chociaż wiadomo, że wszystkie starsze babki z rodziny to sobie musiały poobgadywać kogo tylko mogły. A szczególnie to sobie upodobały żonę brata mojego TeŻa i po niej z góry na dół jeździły jak po zjeżdzalni. Szok ![]() ![]() Idę oglądać sobie True Blood (zaległy odcinek), a potem nynu nynu. Dabranocka ![]()
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Blokerko- ja i barwne życie? No prooooszę Cię ![]() ![]() Odnośnie imprezy... Chyba w każdej rodzinie znajdzie się grupa plotkar, które największą frajdę mają objeżdżając z góry na dół tych, którzy akurat nie mogli dotrzeć. Nic na to nie poradzimy, chociaż mi też się krew burzy ile razy jestem świadkiem takich złośliwości... Zauważyłam, że zawsze na wszelkich imprezach trzymasz klasę i jesz bardzo dietetycznie. Bardzo Cię za to podziwiam, bo ja z reguły przy takich okazjach przeginam (głównie z alko ![]() Malinn- jak się czujesz? Mam nadzieję, że lepiej ![]() Pokój jest śliczny, tyle w nim przestrzeni! Bardzo mi się podobają również kolory na które się zdecydowałaś, chociaż z reguły nie przepadam za takimi stonowanymi barwami. U Ciebie jednak pasują idealnie. Fotki z Zakopanego śliczne, aż od razu człowiek ma ochotę wsiąść w pociąg i jechać tam choćby na jeden dzień... Tysiu- jak Twoje biedne, spieczone ramionka? Mam nadzieję, że pamiętasz o tym, żeby je solidnie smarować balsamem? Chyba nie chcesz pokazać się na weselu Ali ze schodzącą skórą? Opis randki na Twoją prośbę (jakże rzucającą się w oczy ![]() ![]() Mamrotko- ja też z reguły lepiej dogaduję się z facetami starszymi ode mnie 10 lat i więcej, ale dotychczas wszystkie moje związki z takimi panami kończyły się z wielkim hukiem. Nie da się ukryć, że przy tak dużej różnicy wieku trafia się na różne przeszkody, z którymi niekoniecznie musisz się zmagać w związku z równolatkiem. Ma się inne priorytety, facet próbuje być dla Ciebie mentorem i traktuje Cię trochę z góry (co mnie osobiście doprowadza do szału), bywa wściekle zazdrosny o młodszych facetów (to doprowadza mnie do szału jeszcze bardziej), wymiguje się od spotkań z Twoimi znajomymi, bo dla niego to banda gówniarzy... Oczywiście nie chcę generalizować- mówię tylko jak wyglądały moje poprzednie doświadczenia z takimi związkami. Nie chce mi też wyjść z głowy zdanie, które usłyszałam od mojego EKSia przy naszym rozstaniu (miałam wtedy 2o lat, on 33): "20-latki są od pieprz...nia, a nie od układania sobie z nimi życia" ![]() ![]() ![]() Chociaż skoro już o tym mowa to seks w związku ze starszym facetem jest z reguły niesamowity ![]() ![]() Mrówko- widzę, że byle kto nie może liczyć na Twojego buziaka. Zupełnie słusznie ![]() ![]() Chipsy bananowe bardzo lubię, ale z uwagi na to ile kcal zawierają staram się ich unikać ![]() A zakupki bardzo fajne, zwłaszcza te spodenki. Virginio- jesteś z powrotem ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem dlaczego nie byłaś zaskoczona moimi rewelacjami ![]() ![]() ![]() Poza tym popieram Tysię i też uważam, że jesteś bardzo inteligentną babeczką ![]() ![]() Powiedz jeszcze na co się wczoraj zdecydowałaś, nasza kochana serialo-maniaczko? ![]() Ciekawa- witam cieplutko ![]() ![]() Dobrze, to teraz w trzech słowach powiem co u mnie. Wczorajsze spotkanie jako randka nie udało się w ogóle. Pawełek okazał się zadzierającym nosa snobem, więc nie zaprzątałam nim sobie głowy. Ja ewidentnie też nie zrobiłam na nim wielkiego wrażenia. Przypuszczam, że gustuje raczej w słodziutkich, głupiutkich, blondyneczkach z ładną buzią i nogami do samej szyi ![]() ![]() Za to wieczór jako wieczór udał się na prawdę miło ![]() ![]() Żałuję, że współpraca między nami nie mogła się układać tak jak nasze relacje teraz. Nie musiałabym wtedy rzucać pracy i tułać się po jakiejś księgowości ![]() Objadłam się oczywiście po kokardkę ![]() ![]() Teraz zmykam do pracy. Swoją drogą powiem Wam, że chyba wszystkie dziwne ludki w Wawie i okolicach postanowiły składać papiery akurat w szkole, w której pracuję! Trafiają nam się takie egzemplarze, że czasem nie wiemy z koleżanką co powiedzieć (a wierzcie mi, że żadna z nas łatwo nie zapomina języka w gębie ![]() Trzymajcie się ciepło, dziewczyny ![]()
![]() |
#4854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AAaaaaa mieszkanko suuuuuuper! I taki przestronne! ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Dziewczyny!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Weszlam dzis na wage! I po mimo mega obzarstwa, ktore panowalo u mnie od dluzszego czasu, zanotowalam spadek wagi!!!! Zadnych cudowo bo zaledwie 1,2kg! Ale i tak mi lepiej
![]() ![]() ![]() Bylam pewna, ze zobacze przynajmniej z 5kg wiecej i od tygodnia codziennie sobie obiecywalam, ze wejde...ale mialam takiego stresa, ze nastapilo to dopiero dzisiaj ![]()
#4856 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Aż mi się zatęskniło za górami ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Miłego dzionka ze studentami ![]() ![]() ![]() Kto tu mówił, że będzie mnie wypatrywał w Białym? Niuniuska? Przecież Ty miałaś być w tym czasie w Augustowie!! Czyli byłyśmy jednocześnie w tym samym mieście i się nie spotkałyśmy, czy tak? Należy się lanie w gołą pupkę!! ![]() Kosteczko, Tobie też, dlaczego się tak słabo postowo udzielasz ostatnimi czasy? No proszę, co ciekawe, dziś świeci słoneczko. Zamierzamy to z TŻetem wykorzystać i zabrać nasze psiska na jakąś wycieczkę. Więcej planów póki co nie mamy. A Wy? Cmokam ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2009-08-30 o 09:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zadomowienie
|
Malinn bolerka gratuluję spadku kg
![]() Malinn pokoik bardzo ładny i przestronny ![]() ![]() ![]() Limonko przykro mi że randka zbytnio nie wypaliła ale przynajmniej świetnie się bawiłaś .... ![]() ![]() ![]() ![]() Virgiono moja plany na dziś hmmmm póki co żadnych, powrót z wakacji był mimo wszystko baaardzo bolesny i przytłacza mnie ta szara rzeczywistośc ![]() ciekawa pozwolisz że ja równiez przywitam Cię w naszym zacnym gronie ![]() ![]() dzien dobry wszystkim ![]() Wczoraj wieczorem wróciłam do domu ....... co do wyjazdu to hmmmm sama nie wiem jak to nazwac??? Chyba już nic mnie w życiu nie zdziwi ![]() No ale cóż błogie lenistwo się już kończyło i niestety zaczyna się szara rzeczywistośc....Jutro znowu do tej beznadziejnej pracy ale nie wiem czy to przypadkiem nie będzie jeden z ostatnich dni ,,,,bo od wtorku zaczyna się juz ta szkoła o której Wam pisałam .....w sumie to straciłam jakoś chęci żeby do niej iśc ![]() Po powrocie do domu moja mama nie odzywa się do mnie albo coś w tym stylu - sama nie wiem jak to nazwac??? Nie wiem w ogole o co jej chodzi......... ![]() Ogólnie same dobojające rzeczy ;/ Za tydzień mam wesele na które nie mam z kim iśc ![]() ![]() Poza tym dobija mnie fakt że jestem sama ....O to by było na tyle..Przepraszam że mój dłuugi wywód ale musiałam się komuś wygadac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem wkleje Wam kilka fotek z wyjazdu ![]() buziaki !!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Heh, swoją drogą Ty nie pilnujesz diety i chudniesz, a ja przestrzegam wszystkich zasad i tyję! Cóż za niesprawiedliwość ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Odnośnie mojej kariery w poprzedniej firmie... I sama kariera była burzliwa i jej zakończenie. Mój szef jako szef nie sprawdzał się totalnie (nie to co obecny ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o wyjazd i Twojego kolegę pozwól, że nie skomentuję ![]() ![]() ![]() ![]() Przykro mi, że od razu zaatakowała Cię szara rzeczywistość, ale niestety... Nasze życie nie może składać się tylko z przyjemności (a szkoda ![]() ![]() A mamę po prostu zapytaj co ją w pupę ugryzło zamiast snuć domysły. Niech się wygada i zobaczysz, że atmosfera od razu się oczyści ![]() A na fotki czekam niecierpliwie! Ja już w zasadzie po pracy. Jeszcze tylko pół godziny ![]() ![]() Pomarudziłam, pomarudziłam i znikam ![]() See you ![]()
![]() |
#4859 |
Zadomowienie
|
Przesyłam Wam kilka widoczkow z Międzyzdrojów
![]() P.S. Tysia ze specjalnym przesłaniem specjalnie dla Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() Na ostatnim zdjeciu fajnego Big Milka sobie poderwałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4860 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przynajmniej wszamałaś coś zmacznego i jest mały plus tego calego zajscia ![]() e to ja tez mam raz 37 raz 38 to se jednak pozycze ...czasami;P Cytat:
a co do wesela.....he skad ja znam ten problem! co do samotnosci...he skad ja znam ten problem! oh my nieszczesliwe;( Cytat:
![]() fajnie chociaz na obrazku kawalek wody poogladać. big milk pierwsza klasa.....tylko jakiś takie "nieruchawy" :P czo tam czo tam u Was kozięta;D gdzei ta największa koza z wszyskich NIUNIUSKA:P jeszcze nei wróciła z dzikich sexów w Auuuuuuuuuugustowskich nocach;D:P ja prawie caly dzien spedzialm u kolezanki z dzieciecych lat....tzn z terazniejszych tez ale znamy sie i przyjaznimy oddddddddd przedszkola;D także staż lekki jest ![]() i tak mi dzien minal na plotach ze nawet nei wiem keidy juz noc mnei zastała;p
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2009-08-30 o 18:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.