|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
Tysia ja tez przeczytałam do końca
![]() a może coś z tego bedzie ..... wiesz czesto ludzie po latach się spotykają i iskrzy choc na początku nie iskrzyło ![]() trzymaj się kochana i nie smutaj się ![]()
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
Cześć lalki
![]() Niuniuska- przykro mi z powodu babci, ale Kostka ma rację: są rzeczy, których nie możemy zmienić ![]() Marei- hey hi hello ![]() Historią o spóźniającym się okresie mnie rozwaliłaś ![]() ![]() Tysiu- chętnie odstąpię Ci jednego z panów ![]() ![]() Jak mi kazałaś robić Pawełkowi zdjęcia pod stołem to szczerze mówiąc na początku trochę zgłupiałam. Myślałam, że chcesz sprawdzić czy chłopak ma potencjał ![]() Odpowiadając na Twoje pytanie: rande wu mam w sobotę. Odnośnie wesela Ali i braku partnera: a) jestem tego samego zdania co Mamrotka- chyba lepiej przyjść samej niż szukać kogoś na siłę b) nie możesz wszystkiego zwalać na swoje kilogramy; chłopcy, których zaprosiłaś nie mogą iść na wesele ze swoich powodów- nie rozumiem dlaczego doszukujesz się podtekstów c) dlaczego nie zaprosisz pana A.? ![]() ![]() Ines- koleś jest bez-na-dziej-ny ![]() ![]() Mkarlinko- jesteś miszcz ![]() Mamrotka- cieszę się, że dzidzia rośnie zdrowo ![]() Kostko- gdy przeczytałam historię o słoniu i wielbłądzie zaczęłam się tak w głos śmiać, że aż szef się na mnie dziwnie spojrzał ![]() Dopiero przed chwilą dotarłam do domu i jestem nieprzytomnie zmęczona. Po pracy umówiłam się z dwiema wizażankami z innego wątku i nawet nie wiem kiedy minął nam ten wieczór. Na wizażu jednak sami swoi ludzie są ![]() Niestety w międzyczasie wpadła nam pizza, ale to się wytnie ![]() ![]() Gdy wracałam w pociągu zaczepił mnie chłopaczek, który jak wyznał kojarzy mnie z gimnazjum i strasznie się wtedy we mnie podkochiwał ![]() ![]() Zmykam do łóżka, bo jutro żadna siła nie zwlecze mnie rano z łóżka ![]() Sweet dreams, robaczki ![]()
#4803 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz, powiem ci ze facetow spłodzili chyba tylko po to by utrudniac nam zycie! co do M., nie jestem pewna czy tam szybko o nim zapomnisz;/ ale obyś byla mocniejsza ode mnie i nie meczyla sie tak jak ja z takim jedym (10lat) pislam wam o nim kiedy.....podejrzzewaniu geja hihi;P czym sie mala i nei daj sie Cytat:
![]() nie sadze aby cos zaiskrzylo, ale wiesz, źle by nie bylo ![]() odpoczytawj kochan a tamtego typa zboczka ignoruj ![]() i rob duzo zdjec bo ja morza nei widzialam neverrrrr to mi pokazesz namiastke Cytat:
![]() chociaz i tym by nei pogardzil...tonący brzytwy sie chwyta,,,, nie zaprosze A. poniewaz on jest przykladam czlwoeika ktory neianwidzi inprez grupowych, ledwo na slub wlasnego brata poszeld i to mi zrzedzil tydzien jak o n nei che isc ze zlozy mu zyczenai w odmu;/ nie rozumiem tego, bo kazde miejsce w ktoym jest muzykai ludzie jest przeciez boskim odreagowywaczem....jak dla mnei bynajmniej limonciu a to z kim nas zdradzasz?? kto Cie nam ukrada? ![]() chlopczyna mial racje....smieszna jestes-tzn wesoła hihi ![]() racaj nei potrafia oni nic mowic, ja raz gadalam z koela i ten mi mowi ze tamte o dziewczyna przsytojna jest...ja mowie ty glupi , co ona facet by przystojna byla. a wrocilam od fryzjera to kuzyn chcac mi cos pwoeidziec ze zauwazyl ze sie obcielam cytuje; o jej, co ta zrobiła, patrzcie, i teraz bedziesz w ytakich chodzic? robials cos z nimi noooo" oczy wywalilam ze szok, se mysle jak mozna skleic tak bezsensowny tok slow....ani to ladu ani to skladu....noale cóz faceci-czegoz sie spodziewaac spij dobrze kochana;*
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() walka z maslakami zakonczona i powiem Wam ze ja wygralam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4805 | |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie wszystkie piękne panie
![]() Nikt nie ukrada, spokojnie! Limonki starczy dla wszystkich ![]() A tak serio ostatnio dość często umawiam się z laskami z wątku gdzie zebrała się grupka dziewczyn z moim wieku. Okazało się, że kilka z nas jest z Wawki i że dogadujemy się w pół słowa ![]() Szkoda, że my tutaj tak po całej Polsce jesteśmy rozrzucone... Cytat:
Skoro o dziwnych komplementach facetów mowa, pamiętam jak kumpel, który dawno mnie nie widział i chciał mi dać do zrozumienia, że bardzo się zmieniłam oznajmił: "Ale ty zmężniałaś! To znaczy wiesz... czas robi swoje... To znaczy wiesz, że chcę przez to powiedzieć, że bardzo ładnie wyglądasz?" Możecie mi wierzyć, że oczy miałam jak pięciozłotówki ![]() Nie wesoła- poprawka! Jestem śmieszna ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, dzielę się z Wami wielką radością, która przepełnia mnie od chwili, gdy się obudziłam... Dziś PIĄTEK ![]() ![]() ![]() Tym optymistycznym akcentem kończę, całuję Was w czółka i odmeldowuję się ![]()
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() ![]() pojde dzis na zakupy to moze mi sie humor poprawi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O kurczę, to niezłą mieliście nerwówkę z tym @. heh ![]() Dziękuję za dobre słowa, staram się trzymać ![]() mkarlinka, podziwiam Cię za ten zapał do nauki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A pizzę raz dwa spalisz na siłce. Noł problemos. Faceci i ich "gadane". Nadal uważam, że mają autostradę w głowie i coś im "nie łączy" ![]() Cytat:
Zuch ![]() ![]() ![]() Dziękuję kochane za wszystkie słowa pocieszenia, jesteście cudne ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-08-28 o 07:51 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Łącze sie z toba fiolusku w bolu
![]() ![]() ![]() mamrotko - kuchareczko ![]() ![]() tysia - podobnie jak dziewczyny mysle, że spokojnie mozesz isc sama i nie bedzie tragedii a czesem taki na szybko partner to gorszy niz nikt, upije ci sie i ci ty z nim zrobisz kochana ![]() ![]() limonko - oby dzien w pracy szybko sie skonczyl i zebys mogla oddac sie weekendowym uciechom - zasłuzylas sobie pracusiu ![]() marei - wpadaj do nas czesciej ![]() ![]() niuniuska - gdzie ty jedziesz nic nie pisalas ![]() gdzie nam znowu malinn zniknela ![]() ![]() ja zjadlam dwa jajka na miekko i jestem zapchana, lece zaraz na zakupy jakies, jutro ie na urodziny do kumpla a to jest w knajpie i nie wiem w co sie ubrac ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-08-28 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Raczkowanie
|
Hej Kobitki moje kochane
![]() ![]() ![]() ![]() Niuniuska trzymaj się, przykro mi bardzo z powodu babci. ![]() Ja wczoraj nie pisałam, ale dzielnie Was podczytywałam jak to fochy stroiłyście na wizaż ![]() ![]() Ale mam dzisiaj dzień, to nie powiem ![]() ![]() Fakinszit! POMOCY! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tyle. To ja się odmeldowuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() potem wam napisze bo nie mam dziś weny....... Cytat:
![]() a co do tego kolegi serio , nigdy nie mow nigdy ![]() Cytat:
Cytat:
i widze że o panu M. tak szybciutko nie zapomniesz.....może jednak spotkajcie się bo takie gdybanie "co by było" według mnie nie ma sensu, a rozmowa na GG to zupełnie inny śiwat niż w realu ......... ![]() a ja właśnie po śniadanku.... dietetyczne to ono nie było ale cóż.... dziś póki co słonko za chmurami ale chyba się przejaśni ![]() ide po mieście połazic bo na plażę to raczej się nie szykuje, bo po wczorajszym opalaniu dziś wszystko piecze że nawet stanika nie moge założyc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
wiecie co mam okropny nastroj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Wtajemniczenie
|
hej piekne
![]() ja tylko na chilke do was i musze leciec na bazarek po warzywka bo mnie ochota na lecho naszla ![]() ![]() zajrze pozniej ![]()
#4813 | ||
Wtajemniczenie
|
Nie pisałam kosteczko. Jadę nad jeziorko na weekend
![]() Dziękuję, 3mam się ![]() Bidulka, nafaszeruj się lekami przeciwbólowymi i zmykaj do łóżka, mi to zawsze pomaga ![]() A co do zafarbowanych rzeczy, ja używałam tylko vanisha:/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() mamrociu, jesteś wzorową panią domu ![]() BRY kochane ![]() U mnie średnio na jeża, ale zauważyłam, że wszystkie jakieś takie markotne jesteśmy. Jakaś zbiorowa synchronizacja półkul mózgowych, czy co ![]() Dzisiaj mamy z Tżtem 5 rocznicę, ale zupełnie nie mam humoru, żeby cokolwiek świętować. Zresztą, to już nie to samo co 1 czy 2 rok znajomości i będę w potężnym szoku, jeśli dostanę kwiatka ![]() ![]() Buuuziole ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Kochane moje ja już zmykam, trzymajcie się ciepło, udanego bezgrzesznego i ładnie dietowego weekendu ![]() ![]() ![]() Tyśka, pewnie już usychasz z tęsknoty za mną, nie bój sia, wrócę (z zapasem big milków, coby na cały wątek starczyło)! ![]()
![]() |
#4814 |
Zadomowienie
|
ja tylk ona sekunde bo zdycham, apdam, umeiram, trup, ded, nieboszczek, bleeeeee
potem napszie co i jak NIUNIUA milego odpoczunku i przuywiex mi co mlecznego:P ciumaski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
wiec wrocilam
![]() ![]() ![]() ![]() pochodzilysmy po sh i bylam w takich w ktorych bylo tanio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
Cześć lalki
![]() Niuniuska- baw się dobrze i nie myśl o problemach ![]() ![]() Kostka- zawsze możesz kupić sobie coś nowego pod pretekstem, że przecież nie masz co na siebie włożyć ![]() Ines- mów co się tam działo, bo umrę z ciekawości!!! Szczerze mówiąc mam dokładnie takie same skojarzenia jak Niunia, ale że jesteśmy czołowymi zboczuchami w wątku to może być tak, że jak zwykle wszystko kojarzy nam się z jednym, a Ty miałaś na myśli coś zupełnie innego ![]() ![]() A na kawę z Tobą bardzo chętnie ![]() ![]() ![]() Olcia_czwa- łączę się z Tobą w bólu. Też mam @ i zdycham... Na dodatek jestem tak rozdrażniona, że masakra. Dziś nawet wydarłam się na Mr Szefa ![]() ![]() Mamrotko- powinni nakręcić polską edycję "Perfekcyjnej Pani Domu" z Tobą w roli głównej ![]() Tysiu- co się dzieje? Dlaczego zdychasz i umierasz? Z tęsknoty za Niunią? Przecież ona wróci, nic się nie martw! ![]() Dobra, jakoś przetrwałam ciężki tydzień pracy. Teraz czeka mnie weekend pracy, ale już nie takiej ciężkiej, więc luzik. I dziewczyny... Tak między nami... Chyba zaczynam się podkochiwać we własnym szefie... ![]() ![]()
#4817 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak były figle migle...ale wiece jak sie wkurzyłam...sprowadził sobie laske zeby ja w nocy.....hmmmm......... sory ale to sobie mógł z nią od razu jechac a nie ja jak 5 koło u wozu się poczułam ![]() pytam się raz czy mam sobie z pokoju wyjśc a ona, że nie nie ma takiej potrzeby..... myślę sobie ok ..... no a oni dalej i wkurzyłam się na maxa i wyszłam z pokoju ;/ poszłam na dół do kuchni i sobie posiedziałam i myślałam że zamarzne bo była strasznie zimna noc a ja w samej piżamie ![]() potem wracam do pokoju i wyszłam jeszcze na schody i wyłazi on z pokoju na papierosa a ja do niego, że następnym razem to niech sobie wynajmnie drugi pokój bo ja nie zamierzam ani tego słuchac ani oglądac ![]() wiecie mi chodzi tylko o to, że niech sobie robi co chce ale no wybaczcie nie w jednym pokoju......poza tym sprowadza na wakacje swoją byłą i jeszcze takie akcje.......... nie wiem co ja tu robie w ogóle ... tarez nam się pogoda popsuła i zaczeło padac....wiec nie za ciekawie ale jutro mam nadzieję że już do domu wracamy...... Niuniuska udanego wyjazdu i mimo wszystko mam nadzieję, że TŻ jakąś niespodzianke Ci szykuje ![]() Limonko hmmmm no mogę Ci tylko życzyc by to zauroczenie było z wzajemnością ![]() Fiolusiek super że zakupy się udały...i proszę nie pisz że jesteś brzydka gruba itd...... bo sobie coś wmawiasz i jeszcze w to wierzysz!!!!! ![]() Mamrotka i jak leczo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ach te pylki bigmilkowe ![]() Niuniuska wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !!! ![]() ![]() ![]() Ines ![]() ![]() ![]() ![]() Fiolusiek ciesze sie ze jestes zadowolona z zakupow ![]()
![]() |
#4819 |
wizażowy robalek
|
Cześć
![]() Jestem padnięta. Wczoraj byłam na 18-tce kolegi. Wytańczyłam się, że mnie dzisiaj wszystko boli, wyśpiewałam (gardło też siadło :P) i ogólnie jestem zmęczona, wybaczcie mi ![]() Chce mi się śmiać z mojego kolegi: on jest taki, że przy każdej nadażającej się okazji podrywa dziewczyny i na każdej imprezie zawsze jest tak, że z jakąś się całuje czy coś w tym rodzaju. No i jak z nim tańczyłam, to się próbował do mnie "dobrać" (czytaj: pocałować): Kombinował na wszystkie strony, a ja nie chciałam, więc robiłam uniki. Piosenka się skończyła, więc myślał, że wykorzysta sytuację, kiedy podziękuje mi za taniec. I znowu próbował... a ja w końcu mówię do niego stanowczo: "Dawid, lubię cię, ale nie". Gdybyście widziały jego wielgaśny zawód ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kucze, dziewczyny, tyle tego ostatnio produkujecie, że nie nadążam... mam nadzieję, że mi wybaczycie, że na razie nie odpowiem na wasze posty, bo nie mam zbyt dużo czasu - później Wam odpowiem. Muah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
jak moge nie myslec ze nie jestem gruba skoro jestem? schudlam ale nadal jestem gruba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny. Tak bardzo chcialabym schudnąć......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja właśnie będę wcinała gorący kubek... ![]() A tak w ogóle co do kolegi to nie chodzi o to, że jestem zazdrosna czy coś bo serio nawet za darmo bym go nie chciała, tylko po prostu uważam że tak się nie robi.......... ehhhhh a jeszcze jedno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pogoda się popsuła i pada ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Ines za powitanie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
najważniejsze, że jesteś swiadoma swojego ciała i chcesz "coś z tym zrobic"........ tak jak napisałam zaglądaj tu często i mam nadzięję że tym razem się uda !!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a zakochuj sie w nim;D bedzie dziki romans firmowy;D po godzinach szalony sex na kserokopiarce;D sex taśmy na interencie, my bedziemy Ci kibicowac na calego;d Cytat:
Cytat:
witajcie kozeczki moje ![]() a wiec zdychalam i umeiralam i inne temu pochodne bo ponieważ iż oniegdaj tudzież;malowalam cały dzien ogrodzenie!!!!!!!!!!! słonce grzalo maksymalnie a ja zdychalam, ogrodzenaibylo w cholere metrow, a jest wykonane z metalowych segmentow przyspawanych do metalowych slowkow i kazdy jeden maleski element segmentu trzeba bylo malowac z 2 stron....od strony domu i ulicy, szok szo szok!!! ja malowalam od domu a mam od ulicuy ale bylam caaaaaaaaaaaaaaała czarna z farby, cyc lewy, cyc prawy, rece, nogi, pod paznokciami, we wlosach szok popsrotu, od 8 to 19 malowalam z 1 przerwa na sik i obiad szybki i tyle;/;/;/ reka mnei tak strasznei boli od pedzlowania ze szok, a taka dupna farba do tego jest ze trzeba szybko malwoac bo strasznei szybko getnieje i glucieje;/ a do tego opalilo mnei strasznei....fajnei by bylo gdyby mnei cala a nei tylko prawa strone twarzy, nos, prawa reke, noge, szyje a lewa tylko lekko, i wygladam jak debil totalny! z tym nosem czerwonym zwłaszcza!! piecze mnei teraz na fixa;/ takze inesko łącze sie z toba w bolu;/ taka jestem zmeczona calym dniu na sloncu ze szok, bola mnei rece, noi od kucania przy dolnych partiach i kregoslow i wszyskom, nawet brwi, zdycham dalej, do jutra kaochane, cium cium cium;*
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2009-08-28 o 20:20 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Raczkowanie
|
jestem z powrotem
![]() ![]() ![]() Dzisiaj już trochę ponadrabiałam, ale jutro będę wszystko czytać sobie na spokojnie ![]() Schudłam na wyjeździe prawie kilogramek ![]() ![]() Dobranocka i do jutra! ![]()
#4829 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Inesko- A jednak miałyśmy z Niunią rację... Jaki KRETYN!!! ![]() Mamrotko-co Ty mówisz?! Dla mnie jesteś guru i ideałem jeśli chodzi o przykładne prowadzenie gospodarstwa domowego ![]() ![]() Jeśli chodzi o szefa to już kiedyś wspominałam- wydaje mi się, że mu się podobam, ale nie wygląda na to, żeby miał się posunąć krok dalej. Z resztą szczerze sama nie wiem czy to miałoby sens. Nie chodzi o to, że to mój szef. Gdyby mi zależało na tej pracy pewnie romanse nie byłyby mi w głowie, ale szczerze...? Gdyby miało wyjść z tego coś fajnego jestem w stanie poświęcić tą posadkę i płakać po niej nie będę... Jednak trochę się boję, że mimo tego, iż jest to jeden z fajniejszych facetów jakich spotkałam w życiu, zbyt wiele nas dzieli (na przykład 12 lat ![]() Ech, i chciałabym i boję się... ![]() Tysiu- moja biedna, wymęczona żabka ![]() ![]() ![]() ![]() Szalony seks na kserokopiarce brzmi kusząco ![]() ![]() Delicato- również witam ciepło ![]() Blokerko- witaj z powrotem skarbie! ![]() Gratuluję kolejnego kilograma mniej ![]() Zmykam dziewczynki do kolejnej pracy, tej weekendowej. A później kolejno na kawę z koleżanką i "rande wu" z moimi dwoma panami ![]() ![]() Trzymajcie się, laski ![]()
#4830 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczynki, właśnie męczę swoje śniadanie: mleko+woda (gotowana, bo mleko zimne) + otręby granulowane+musli i kawa, oczywiscie z łyżeczką cukru
![]() czeka mnie dzisiaj 9h w pracy.... pewnie będę sama z klientami, bo kierownik musi grafik ułożyć, więc trzymajcie kciuki, bo czasem przychodzą tacy ludzie, że dziwię się gdzie oni się uchowali ![]() Fioluś, biedna Ty moja, zauroczenie... nie doczytałam całkiem o co chodzi, ale.. ![]() ![]() ![]() Bigmilk? aaaaa wreszcie załapałam ![]() Ines, ten kolega to totalny kretyn! Nie zwracaj na niego uagi a z wyjazdu korzystaj ile możesz! Tobie tez sie coś nalezy ![]() Humor smętny na forum, u mnie pogoda okropna :/ pada, pochmurnie... niby dość mam upałów, ale słoneczko działa tak pozytywnie na samopoczucie ![]() Pozdrawiam cieplutko!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.