Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-27, 21:53   #4801
ines85
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2

Tysia ja tez przeczytałam do końca
a może coś z tego bedzie ..... wiesz czesto ludzie po latach się spotykają i iskrzy choc na początku nie iskrzyło
trzymaj się kochana i nie smutaj się
Stary 2009-08-27, 21:59   #4802
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć lalki

Niuniuska-
przykro mi z powodu babci, ale Kostka ma rację: są rzeczy, których nie możemy zmienić Postaraj się być silna choćby dla niej. Niech nie martwi się, że przez nią chodzisz smutna i zapłakana. Wagą się nie martw, masz teraz inne rzeczy na głowie i jest Ci ciężko i bez takich zmartwień...

Marei-
hey hi hello Fajnie,że nas odwiedziłaś!
Historią o spóźniającym się okresie mnie rozwaliłaś Swoją drogą przypomniało mi się jak siostra płakała mi kiedyś w słuchawkę, że okres jej się spóźnia i "coooo ona teraz zroooobiii...?" Po półgodzinnym pocieszaniu jej, że może to fałszywy alarm, a poza tym co by się nie działo to jakoś sobie poradzimy spytałam w końcu: "Ty, a ile Ci się spóźnia?" Na co moja siostra wychlipiała w słuchawkę: "1 dzieeeeń"

Tysiu-
chętnie odstąpię Ci jednego z panów Choćby mojego prawie 70-letniego byłego szefa Bierz, dziewczyno! Znaj dobre serce Limonki!
Jak mi kazałaś robić Pawełkowi zdjęcia pod stołem to szczerze mówiąc na początku trochę zgłupiałam. Myślałam, że chcesz sprawdzić czy chłopak ma potencjał
Odpowiadając na Twoje pytanie: rande wu mam w sobotę.
Odnośnie wesela Ali i braku partnera:
a) jestem tego samego zdania co Mamrotka- chyba lepiej przyjść samej niż szukać kogoś na siłę
b) nie możesz wszystkiego zwalać na swoje kilogramy; chłopcy, których zaprosiłaś nie mogą iść na wesele ze swoich powodów- nie rozumiem dlaczego doszukujesz się podtekstów
c) dlaczego nie zaprosisz pana A.? (tym samym udowodniłam, że dzielnie przeczytałam do końca )

Ines
- koleś jest bez-na-dziej-ny Mam nadzieję, że mimo to wyjazd upłynie Ci miło. Ta panna która przyjechała jest sympatyczna? Może śpijcie We dwie w małżeńskim łożu a on niech się poniewiera na podłodze?

Mkarlinko-
jesteś miszcz Ja się ledwo wyrabiam z pracą, jednym kierunkiem studiów i jednym kursem językowym, a Ty proszę... Chylę czoła!

Mamrotka-
cieszę się, że dzidzia rośnie zdrowo

Kostko-
gdy przeczytałam historię o słoniu i wielbłądzie zaczęłam się tak w głos śmiać, że aż szef się na mnie dziwnie spojrzał

Dopiero przed chwilą dotarłam do domu i jestem nieprzytomnie zmęczona. Po pracy umówiłam się z dwiema wizażankami z innego wątku i nawet nie wiem kiedy minął nam ten wieczór. Na wizażu jednak sami swoi ludzie są
Niestety w międzyczasie wpadła nam pizza, ale to się wytnie Przecież dietę mogę zacząć jak zwykle od jutra

Gdy wracałam w pociągu zaczepił mnie chłopaczek, który jak wyznał kojarzy mnie z gimnazjum i strasznie się wtedy we mnie podkochiwał Przegadaliśmy całą drogę do domu. Dowiedziałam się, że jestem "śmieszna, eee... to znaczy... taka wesoła" Facetów ktoś powinien uczyć jak mówić komplementy kobiecie, serio

Zmykam do łóżka, bo jutro żadna siła nie zwlecze mnie rano z łóżka

Sweet dreams, robaczki
Stary 2009-08-27, 22:28   #4803
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
nie pamietam juz czy dzis sie witalamale dzis mam podly nastroj, bylam u dentysty zle zrobila mi 1 i musze wybolic prywatnie u dentysty znowu potem prawie mnie samochod przejechal nastepnie chodzilam po sklepach iii kupilam spodnie ktore juz mi sie nie podobaja i sa troche waskie potem dowiedzialam sie ze za pare dni konczy sie nam umowa na neta i nie bedziemy nowej podpisywac ale przyjechal przedstawiciel iii mama podpisala jednak. bylam na spotkaniu z kolezankami i wiecie; nalewka, cistka, krakersy jeszcze szumi mi w glowie, ale pilam przez to ze chcialam zapomniec swoja porazke bo stracilam juz nadzieje na podbicie serca Pana M wiec niech sobie robi co chce, ja przed nim nie bede sie upokarzac ale wczoraj pisalam z takim chlopakiem troche dziwny ale milutki ma glos chce sie spotkac to pomyslalam ze moze klin klinem?

ale sie rozpisalam i padam na pyszczek
Ty sie rozpisalas?? popatrz co aj wyrzej napsialm...epopeje narodową.
wiesz, powiem ci ze facetow spłodzili chyba tylko po to by utrudniac nam zycie!
co do M., nie jestem pewna czy tam szybko o nim zapomnisz;/
ale obyś byla mocniejsza ode mnie i nie meczyla sie tak jak ja z takim jedym (10lat) pislam wam o nim kiedy.....podejrzzewaniu geja hihi;P
czym sie mala i nei daj sie

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
Tysia ja tez przeczytałam do końca
a może coś z tego bedzie ..... wiesz czesto ludzie po latach się spotykają i iskrzy choc na początku nie iskrzyło
trzymaj się kochana i nie smutaj się
wow, kolejne gratujeszony za przeczytanie calosci
nie sadze aby cos zaiskrzylo, ale wiesz, źle by nie bylo
odpoczytawj kochan a tamtego typa zboczka ignoruj
i rob duzo zdjec bo ja morza nei widzialam neverrrrr to mi pokazesz namiastke

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Tysiu-
chętnie odstąpię Ci jednego z panów Choćby mojego prawie 70-letniego byłego szefa Bierz, dziewczyno! Znaj dobre serce Limonki!
Jak mi kazałaś robić Pawełkowi zdjęcia pod stołem to szczerze mówiąc na początku trochę zgłupiałam. Myślałam, że chcesz sprawdzić czy chłopak ma potencjał
Odpowiadając na Twoje pytanie: rande wu mam w sobotę.
Odnośnie wesela Ali i braku partnera:
a) jestem tego samego zdania co Mamrotka- chyba lepiej przyjść samej niż szukać kogoś na siłę
b) nie możesz wszystkiego zwalać na swoje kilogramy; chłopcy, których zaprosiłaś nie mogą iść na wesele ze swoich powodów- nie rozumiem dlaczego doszukujesz się podtekstów
c) dlaczego nie zaprosisz pana A.? (tym samym udowodniłam, że dzielnie przeczytałam do końca )
Dopiero przed chwilą dotarłam do domu i jestem nieprzytomnie zmęczona. Po pracy umówiłam się z dwiema wizażankami z innego wątku i nawet nie wiem kiedy minął nam ten wieczór. Na wizażu jednak sami swoi ludzie są
Niestety w międzyczasie wpadła nam pizza, ale to się wytnie Przecież dietę mogę zacząć jak zwykle od jutra

Gdy wracałam w pociągu zaczepił mnie chłopaczek, który jak wyznał kojarzy mnie z gimnazjum i strasznie się wtedy we mnie podkochiwał Przegadaliśmy całą drogę do domu. Dowiedziałam się, że jestem "śmieszna, eee... to znaczy... taka wesoła" Facetów ktoś powinien uczyć jak mówić komplementy kobiecie, serio
wiesz, nie koneicznei chodzilo mi o bigmilczność pawelka, raczej o fejs
chociaz i tym by nei pogardzil...tonący brzytwy sie chwyta,,,,

nie zaprosze A. poniewaz on jest przykladam czlwoeika ktory neianwidzi inprez grupowych, ledwo na slub wlasnego brata poszeld i to mi zrzedzil tydzien jak o n nei che isc ze zlozy mu zyczenai w odmu;/
nie rozumiem tego, bo kazde miejsce w ktoym jest muzykai ludzie jest przeciez boskim odreagowywaczem....jak dla mnei bynajmniej

limonciu a to z kim nas zdradzasz?? kto Cie nam ukrada?

chlopczyna mial racje....smieszna jestes-tzn wesoła hihi
racaj nei potrafia oni nic mowic, ja raz gadalam z koela i ten mi mowi ze tamte o dziewczyna przsytojna jest...ja mowie ty glupi , co ona facet by przystojna byla. a wrocilam od fryzjera to kuzyn chcac mi cos pwoeidziec ze zauwazyl ze sie obcielam cytuje; o jej, co ta zrobiła, patrzcie, i teraz bedziesz w ytakich chodzic? robials cos z nimi noooo"
oczy wywalilam ze szok, se mysle jak mozna skleic tak bezsensowny tok slow....ani to ladu ani to skladu....noale cóz faceci-czegoz sie spodziewaac
spij dobrze kochana;*
Stary 2009-08-27, 22:38   #4804
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:

Dopiero przed chwilą dotarłam do domu i jestem nieprzytomnie zmęczona. Po pracy umówiłam się z dwiema wizażankami z innego wątku i nawet nie wiem kiedy minął nam ten wieczór. Na wizażu jednak sami swoi ludzie są zaluje bardzo ze nie ma Was blisko ale z drugiej strony co by bylo gdyby wszystkie sie sekta jak nic
Niestety w międzyczasie wpadła nam pizza, ale to się wytnie Przecież dietę mogę zacząć jak zwykle od jutra jasne

Zmykam do łóżka, bo jutro żadna siła nie zwlecze mnie rano z łóżka

Sweet dreams, robaczki
a nie mowilam ci ze jestes wesola

walka z maslakami zakonczona i powiem Wam ze ja wygralam
Stary 2009-08-28, 04:49   #4805
Limonka1987
Zakorzenienie

Witam serdecznie wszystkie piękne panie

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
limonciu a to z kim nas zdradzasz?? kto Cie nam ukrada?
Nikt nie ukrada, spokojnie! Limonki starczy dla wszystkich
A tak serio ostatnio dość często umawiam się z laskami z wątku gdzie zebrała się grupka dziewczyn z moim wieku. Okazało się, że kilka z nas jest z Wawki i że dogadujemy się w pół słowa
Szkoda, że my tutaj tak po całej Polsce jesteśmy rozrzucone...

Cytat:
chlopczyna mial racje....smieszna jestes-tzn wesoła hihi
racaj nei potrafia oni nic mowic, ja raz gadalam z koela i ten mi mowi ze tamte o dziewczyna przsytojna jest...ja mowie ty glupi , co ona facet by przystojna byla.
Niektórzy ludzie używają słowa "przystojna" również w odniesieniu do kobiet, więc Twój kolega nie jest wyjątkiem, ale mi mimo wszystko zawsze wydaje się ono w tym kontekście mocno nie na miejscu.
Skoro o dziwnych komplementach facetów mowa, pamiętam jak kumpel, który dawno mnie nie widział i chciał mi dać do zrozumienia, że bardzo się zmieniłam oznajmił: "Ale ty zmężniałaś! To znaczy wiesz... czas robi swoje... To znaczy wiesz, że chcę przez to powiedzieć, że bardzo ładnie wyglądasz?" Możecie mi wierzyć, że oczy miałam jak pięciozłotówki

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
a nie mowilam ci ze jestes wesola
Nie wesoła- poprawka! Jestem śmieszna

Cytat:
klask i:

Dziewczyny, dzielę się z Wami wielką radością, która przepełnia mnie od chwili, gdy się obudziłam... Dziś PIĄTEK

Tym optymistycznym akcentem kończę, całuję Was w czółka i odmeldowuję się
Stary 2009-08-28, 06:18   #4806
fiolusiek
Zakorzenienie

hello wstalam niedawno z kacem i juz wzielam tabletki na glowe. ale mam okropny i podly nastroj nic nie chce mi sie robic, nawet jedzenie mi obrzydlo stale mysle o Panu M nie moge zapomniec.

pojde dzis na zakupy to moze mi sie humor poprawi
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 07:49   #4807
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
nie smutaj się kochana na pewne rzeczy nie mamy wplywu, co niezmienia faktu, że nas smuca wiem, ale babcia pewnie nie czuje sie lepiej jak widzi cie smutna trzymaj sie skarbie
Dziękuję za ciepłe słowa

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny, znowu robię come back Muszę w końcu wziąć się za siebie a Wy mnie motywujecie do tego
Witaj córo marnotrawna Już nam nie uciekaj z wątku
O kurczę, to niezłą mieliście nerwówkę z tym @. heh

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Niuniusko, trzymaj się Moja Droga Straszna sytuacja, ale bądź dzielna
Dziękuję za dobre słowa, staram się trzymać

mkarlinka, podziwiam Cię za ten zapał do nauki Zuch dziewczyna. Widzę, że mamy coś wspólnego, bo ja liznęłam ale tylko troszkę pedagogiki specjalnej na 2 czy 3 roku studiów, ale podyplomowe marzą mi się m.in. studia z resocjalizacji w środowisku otwartym. ;P A ludźmi się nie przejmuj... gadali i będą gadać;/

Cytat:
Niewiasty zły dzień dziś...zły....
Niuniuska burzy to ja sie boje tak jak i dentysty, jak i ciemności, samotnosci i wogołe....ogólnie wszytstkiego sie boje.
tak wszystko śmiechem i krzykiem przysłaniam, ale ogólnie to cienki bolek ze mnie:/
a dziś to ja wogole jakas bez zycia jestem
Ja kozo kochana też jestem beznadziejna, tzn. byłam wczoraj, ale chyba dzisiaj mam podobnie depresyjny nastrój. Myślisz, że ja co, wyjątek? Też boję się wszystkiego, a czasem nawet zaczynam zastanawiać się czy moje lęki nie nadają się na rozmaite fobie;P Żaden cienki bolek z Ciebie, tylko fajna, wesoła i kochana dziewuchaa każdy ma czasem gorsze dni...

Cytat:
Niunka wspolczuje ze zle jest z babcia

Cytat:
ok,koncze opowiesci z krypty KTO NIE CHCE NIECH NEI CZYTA BO SAME SSMETY, a kto przeczytal gratulacje za wytrwalośc do końca;*
Ja przeczytałam i powiem, że fajnie mi się czytało te Twoje smętne opowieści z krypty czubku. No to tak... uważam, że z czasem z przyjaźni może wykiełkować inne uczucie, motylki w brzuchu i te sprawy... Pamiętaj, że pyłki big milka są wszędzie A co do wesela, zgadzam się z laskami, skoro znajomi nie mają akurat czasu, to powinnaś iść sama, założę się, że nie będziesz odosobniona. Usiądziesz z koleżankami/kolegami, będziecie pić i bawić się. Nie będziesz musiała zwracać uwagi na osobę towarzyszącą i tyle! A skoro tak bardzo musisz kogoś wziąć, to może ten kuzyn o którym pisałaś? No i możesz mnie zaprosić, wiesz, że dla swojej miłości zrobię wszystko, sasasa

Cytat:

Niuniuska-
przykro mi z powodu babci, ale Kostka ma rację: są rzeczy, których nie możemy zmienić Postaraj się być silna choćby dla niej. Niech nie martwi się, że przez nią chodzisz smutna i zapłakana. Wagą się nie martw, masz teraz inne rzeczy na głowie i jest Ci ciężko i bez takich zmartwień...
Ja właściwie nie pokazuję po sobie, że coś mi jest. Podejrzewam, że nikt nie wie, że mnie to dotyka na swój sposób. Tylko czasami tak mi cholernie smutno i dopada mnie "bezsens istnienia";/ eh, Dziękuję kochana

Cytat:
Dieta nie zając, nie ucieknie
A pizzę raz dwa spalisz na siłce. Noł problemos.
Faceci i ich "gadane". Nadal uważam, że mają autostradę w głowie i coś im "nie łączy"

Cytat:
wiesz, nie koneicznei chodzilo mi o bigmilczność pawelka, raczej o fejs
Kochana, wygląd nie jest najważniejszy. Zobacz, ten Twój super przystojny krypto-gej, jakie ma durne zagrywki, nawet na smsy nie odpisuje, pff.

Cytat:
Zuch

Cytat:
Oj, szkoda.

Dziękuję kochane za wszystkie słowa pocieszenia, jesteście cudne

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-08-28 o 07:51
Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-28, 07:56   #4808
Kostka09
Zakorzenienie

Łącze sie z toba fiolusku w bolu mnie wczoraj odwiedzila kolezanka z siostra i do 24 zesmy sobie piffkowały a dzisiajnie fajnie

mamrotko - kuchareczkodasz rade wszystkiemu chyba w kuchni

tysia - podobnie jak dziewczyny mysle, że spokojnie mozesz isc sama i nie bedzie tragedii a czesem taki na szybko partner to gorszy niz nikt, upije ci sie i ci ty z nim zrobisz kochana??a wogole tez doczytalam do konca

limonko - oby dzien w pracy szybko sie skonczyl i zebys mogla oddac sie weekendowym uciechom - zasłuzylas sobie pracusiu

marei - wpadaj do nas czesciejbo u nas jest fajnie

niuniuska - gdzie ty jedziesz nic nie pisalas przegapilam cos?/?

gdzie nam znowu malinn zniknela tez wyjechala

ja zjadlam dwa jajka na miekko i jestem zapchana,
lece zaraz na zakupy jakies, jutro ie na urodziny do kumpla a to jest w knajpie i nie wiem w co sie ubrac zupelnie nie wiem

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2009-08-28 o 07:59
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 08:49   #4809
olcia_czwa
Raczkowanie

Hej Kobitki moje kochane przeczytałam wszystkie Wasze smęty i nie smęty i całkiem fajnie się czytało a komantując podpisuję się całą sobą pod postem Niuniuski i nie będę się powtarzać
Niuniuska trzymaj się, przykro mi bardzo z powodu babci.

Ja wczoraj nie pisałam, ale dzielnie Was podczytywałam jak to fochy stroiłyście na wizaż . Mnie za to mamrotka dała zajęcie i wsysło mnie na pół dnia ale już jestem. Buziaki dla mamrotki, kuchareczki naszej dzielnej.

Ale mam dzisiaj dzień, to nie powiem . Dostałam @ i czuję się jakby mnie walec przejechał. wszystko mnie boli, słabo mi i w ogóle. Katastrofa jakaś. Dawno się tak nie czułam.

Fakinszit! POMOCY! Czy któraś ma jakiś patent na odplamianie zafarbowanych w praniu ciuchów? Kupiłam sobie w camaieu taką fajną kremową dzianinkową kamizelkę, ale była siakaś taka nie świeża no więc wrzuciłam ją do prania. Prała się m.in. z bluzką, która ma fioletowy pasek. No i całe pranie super, tylko moja kamizelka jest w fioletowa plamy . Moczyła się już w vanishu, ale i tak Jedyne co, to już nie jest kremowa tylko biała. Qrczę w życiu mi nic nie zafarbowało. Nawet nie zdążyłam się raz w nią ubrać. Help!

Tyle. To ja się odmeldowuję.
olcia_czwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 09:00   #4810
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Ines- koleś jest bez-na-dziej-ny Mam nadzieję, że mimo to wyjazd upłynie Ci miło. Ta panna która przyjechała jest sympatyczna? Może śpijcie We dwie w małżeńskim łożu a on niech się poniewiera na podłodze?
panna sympatyczna i ogolnie ok..........ale..... to co się dziś w nocy wydarzyło przeszło moje najśmielsze oczekwiania
potem wam napisze bo nie mam dziś weny.......
Cytat:

wow, kolejne gratujeszony za przeczytanie calosci
nie sadze aby cos zaiskrzylo, ale wiesz, źle by nie bylo
odpoczytawj kochan a tamtego typa zboczka ignoruj
i rob duzo zdjec bo ja morza nei widzialam neverrrrr to mi pokazesz namiastke
dobrze obiecuje jakiś foteczki po powrocie żebyś kochana zobaczyła kawałeczek chociaż morza
a co do tego kolegi serio , nigdy nie mow nigdy

Cytat:

A tak serio ostatnio dość często umawiam się z laskami z wątku gdzie zebrała się grupka dziewczyn z moim wieku. Okazało się, że kilka z nas jest z Wawki i że dogadujemy się w pół słowa

powiedzmy ze ja jestem z okolic Wawy znaczy się jakies 90 km) możemy kiedyś umówic się na kawe

Dziewczyny, dzielę się z Wami wielką radością, która przepełnia mnie od chwili, gdy się obudziłam... Dziś PIĄTEK
piątek - weekendu początek
Tym optymistycznym akcentem kończę, całuję Was w czółka i odmeldowuję się
Cytat:
hello wstalam niedawno z kacem i juz wzielam tabletki na glowe. ale mam okropny i podly nastroj nic nie chce mi sie robic, nawet jedzenie mi obrzydlo stale mysle o Panu M nie moge zapomniec.

pojde dzis na zakupy to moze mi sie humor poprawi
idz na zakupy , to zawsze poprawia nam humorek ......
i widze że o panu M. tak szybciutko nie zapomniesz.....może jednak spotkajcie się bo takie gdybanie "co by było" według mnie nie ma sensu, a rozmowa na GG to zupełnie inny śiwat niż w realu .........

a ja właśnie po śniadanku....
dietetyczne to ono nie było ale cóż....
dziś póki co słonko za chmurami ale chyba się przejaśni
ide po mieście połazic bo na plażę to raczej się nie szykuje, bo po wczorajszym opalaniu dziś wszystko piecze że nawet stanika nie moge założyc
Stary 2009-08-28, 09:34   #4811
fiolusiek
Zakorzenienie

wiecie co mam okropny nastroj do tego okres a na dodatek to zauroczenie nie mija a i jeszcze czuje sie strasznie gruba i taka sie widze w lusterku nie umiem tego zmienic jak siebie widze w lustrze czy cos od od razu mi niedobrze i mam okropne i szerokie biodra a do tego ten brzuch

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-28, 09:56   #4812
mamrotka
Wtajemniczenie

hej piekne

ja tylko na chilke do was i musze leciec na bazarek po warzywka bo mnie ochota na lecho naszla

zajrze pozniej
Stary 2009-08-28, 11:33   #4813
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
niuniuska - gdzie ty jedziesz nic nie pisalas przegapilam cos?/?
Nie pisałam kosteczko. Jadę nad jeziorko na weekend Tylko nie wiem o której bo Tż jest zajęty remontem w domu, a ja sobie czekam i czekam...

Cytat:
Napisane przez olcia_czwa Pokaż wiadomość
Niuniuska trzymaj się, przykro mi bardzo z powodu babci.
Dziękuję, 3mam się
Bidulka, nafaszeruj się lekami przeciwbólowymi i zmykaj do łóżka, mi to zawsze pomaga
A co do zafarbowanych rzeczy, ja używałam tylko vanisha:/

Cytat:
panna sympatyczna i ogolnie ok..........ale..... to co się dziś w nocy wydarzyło przeszło moje najśmielsze oczekwiania
No nie mów, że figle migle były na łożu małżeńskim?

Cytat:
wiecie co mam okropny nastroj do tego okres a na dodatek to zauroczenie nie mija a i jeszcze czuje sie strasznie gruba i taka sie widze w lusterku nie umiem tego zmienic jak siebie widze w lustrze czy cos od od razu mi niedobrze i mam okropne i szerokie biodra a do tego ten brzuch
Jeszcze z 5 kg i poczujesz się super! Wiem, co mówię

mamrociu, jesteś wzorową panią domu

BRY kochane (bo chyba wcześniej się nie przywitałam)

U mnie średnio na jeża, ale zauważyłam, że wszystkie jakieś takie markotne jesteśmy. Jakaś zbiorowa synchronizacja półkul mózgowych, czy co

Dzisiaj mamy z Tżtem 5 rocznicę, ale zupełnie nie mam humoru, żeby cokolwiek świętować. Zresztą, to już nie to samo co 1 czy 2 rok znajomości i będę w potężnym szoku, jeśli dostanę kwiatka (Wiadomo, faceci...;p), ale nie mam co narzekać, bo jedziemy nad jezioro na weekend

Buuuziole, idę tapetować twarz została mi jeszcze chyba z godzinka do wyjazdu, teoretycznie powinnam zdążyć

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Kochane moje ja już zmykam, trzymajcie się ciepło, udanego bezgrzesznego i ładnie dietowego weekendu A wszystkim smutającym się duuużo buziaków:cmok :

Tyśka, pewnie już usychasz z tęsknoty za mną, nie bój sia, wrócę (z zapasem big milków, coby na cały wątek starczyło)! hiehie

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 14:38   #4814
Tysia1907
Zadomowienie

ja tylk ona sekunde bo zdycham, apdam, umeiram, trup, ded, nieboszczek, bleeeeee

potem napszie co i jak

NIUNIUA milego odpoczunku i przuywiex mi co mlecznego:P ciumaski
Stary 2009-08-28, 14:39   #4815
fiolusiek
Zakorzenienie

wiec wrocilam zmeczona i wogole ale troche mi sie humorek poprawil ale juz sie psuje na dodatek moj obiad to ponad pol kilo winogronu wiem ale nie mialam ochoty zjesc nic innego a bylam glodna i musialam miec sile by chodzic
pochodzilysmy po sh i bylam w takich w ktorych bylo tanio fajne bluzeczki od 2 do 12 w roznych rozmiarach. kupilam bluzeczke i spadnie eleganckie u siebie wydalabym w sh okolo 30 zl a tam 15 moglam wybierac wiecej ale bylo mi szkoda tracic kase iii za duzo bylo ludzi ale kolezanka placila okolo 35 zl i miala caly worek bluzki, spodnice spodniczki i wogole
Stary 2009-08-28, 15:18   #4816
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć lalki

Niuniuska-
baw się dobrze i nie myśl o problemach Będziemy tęsknić bardzo, bardzo, bardzo

Kostka-
zawsze możesz kupić sobie coś nowego pod pretekstem, że przecież nie masz co na siebie włożyć

Ines-
mów co się tam działo, bo umrę z ciekawości!!! Szczerze mówiąc mam dokładnie takie same skojarzenia jak Niunia, ale że jesteśmy czołowymi zboczuchami w wątku to może być tak, że jak zwykle wszystko kojarzy nam się z jednym, a Ty miałaś na myśli coś zupełnie innego Bądź uprzejma rozwiać moje wątpliwości
A na kawę z Tobą bardzo chętnie W ogóle ze wszystkimi babeczkami stąd, gdyby jakimś cudem zawitały do stolicy, chętnie się wybiorę na kawę/ piwo/ dzikich chłopów To już jak kto woli

Olcia_czwa- łączę się z Tobą w bólu. Też mam @ i zdycham... Na dodatek jestem tak rozdrażniona, że masakra. Dziś nawet wydarłam się na Mr Szefa Dobrze, że sztandarowe usprawiedliwienie "to nie ja, to hormony" trochę go udobruchało

Mamrotko- powinni nakręcić polską edycję "Perfekcyjnej Pani Domu" z Tobą w roli głównej

Tysiu-
co się dzieje? Dlaczego zdychasz i umierasz? Z tęsknoty za Niunią? Przecież ona wróci, nic się nie martw!

Dobra, jakoś przetrwałam ciężki tydzień pracy. Teraz czeka mnie weekend pracy, ale już nie takiej ciężkiej, więc luzik.

I dziewczyny... Tak między nami... Chyba zaczynam się podkochiwać we własnym szefie... Heh, jakie to banalne...
Stary 2009-08-28, 16:03   #4817
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
No nie mów, że figle migle były na łożu małżeńskim?
Cytat:
Ines- mów co się tam działo, bo umrę z ciekawości!!! Szczerze mówiąc mam dokładnie takie same skojarzenia jak Niunia, ale że jesteśmy czołowymi zboczuchami w wątku to może być tak, że jak zwykle wszystko kojarzy nam się z jednym, a Ty miałaś na myśli coś zupełnie innego Bądź uprzejma rozwiać moje wątpliwości
no więc lalki zaspokajam Waszą ciekawosc....
tak były figle migle...ale wiece jak sie wkurzyłam...sprowadził sobie laske zeby ja w nocy.....hmmmm......... sory ale to sobie mógł z nią od razu jechac a nie ja jak 5 koło u wozu się poczułam
pytam się raz czy mam sobie z pokoju wyjśc a ona, że nie nie ma takiej potrzeby..... myślę sobie ok ..... no a oni dalej i wkurzyłam się na maxa i wyszłam z pokoju ;/
poszłam na dół do kuchni i sobie posiedziałam i myślałam że zamarzne bo była strasznie zimna noc a ja w samej piżamie
potem wracam do pokoju i wyszłam jeszcze na schody i wyłazi on z pokoju na papierosa a ja do niego, że następnym razem to niech sobie wynajmnie drugi pokój bo ja nie zamierzam ani tego słuchac ani oglądac ale nawet nic sie nie odezwał z resztą i tak był pijany w cztery dupy.... oczywiście ono mają to w dupie .....
wiecie mi chodzi tylko o to, że niech sobie robi co chce ale no wybaczcie nie w jednym pokoju......poza tym sprowadza na wakacje swoją byłą i jeszcze takie akcje..........
nie wiem co ja tu robie w ogóle ...
tarez nam się pogoda popsuła i zaczeło padac....wiec nie za ciekawie ale jutro mam nadzieję że już do domu wracamy......

Niuniuska udanego wyjazdu i mimo wszystko mam nadzieję, że TŻ jakąś niespodzianke Ci szykuje
Limonko hmmmm no mogę Ci tylko życzyc by to zauroczenie było z wzajemnością
Fiolusiek super że zakupy się udały...i proszę nie pisz że jesteś brzydka gruba itd...... bo sobie coś wmawiasz i jeszcze w to wierzysz!!!!!
Mamrotka i jak leczo ?podziel sie
Stary 2009-08-28, 17:01   #4818
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:

Mamrotko- powinni nakręcić polską edycję "Perfekcyjnej Pani Domu" z Tobą w roli głównej chyba to nie do mnie pisalas

I dziewczyny... Tak między nami... Chyba zaczynam się podkochiwać we własnym szefie... Heh, jakie to banalne...
a moze cos z tego by bylo zaczne od

ach te pylki bigmilkowe

Niuniuska wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !!!

Ines ale dupek z niego Mam dla ciebie wirtualne leczo na pocieszenie ( talerz z pysznosciami)

Fiolusiek ciesze sie ze jestes zadowolona z zakupow
Stary 2009-08-28, 17:01   #4819
mrofka
wizażowy robalek

Cześć

Jestem padnięta. Wczoraj byłam na 18-tce kolegi. Wytańczyłam się, że mnie dzisiaj wszystko boli, wyśpiewałam (gardło też siadło :P) i ogólnie jestem zmęczona, wybaczcie mi

Chce mi się śmiać z mojego kolegi: on jest taki, że przy każdej nadażającej się okazji podrywa dziewczyny i na każdej imprezie zawsze jest tak, że z jakąś się całuje czy coś w tym rodzaju. No i jak z nim tańczyłam, to się próbował do mnie "dobrać" (czytaj: pocałować): Kombinował na wszystkie strony, a ja nie chciałam, więc robiłam uniki. Piosenka się skończyła, więc myślał, że wykorzysta sytuację, kiedy podziękuje mi za taniec. I znowu próbował... a ja w końcu mówię do niego stanowczo: "Dawid, lubię cię, ale nie". Gdybyście widziały jego wielgaśny zawód bezcenne

Kucze, dziewczyny, tyle tego ostatnio produkujecie, że nie nadążam... mam nadzieję, że mi wybaczycie, że na razie nie odpowiem na wasze posty, bo nie mam zbyt dużo czasu - później Wam odpowiem. Muah
mrofka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-28, 18:15   #4820
fiolusiek
Zakorzenienie

jak moge nie myslec ze nie jestem gruba skoro jestem? schudlam ale nadal jestem gruba nie potrafie przestac zmienic tego myslenia i zaczynam popadac w jakies psychozy pewnie pojde do lekarza po jakies leki upokajajace to moze mi to wszystko wyciszy
Stary 2009-08-28, 19:00   #4821
delicato
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny. Tak bardzo chcialabym schudnąć...... Może z Wami mi się to uda. Pozdrawiam bardzo!
delicato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 19:12   #4822
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Ines ale dupek z niego Mam dla ciebie wirtualne leczo na pocieszenie ( talerz z pysznosciami)
dziekuje za leczo
ja właśnie będę wcinała gorący kubek...
A tak w ogóle co do kolegi to nie chodzi o to, że jestem zazdrosna czy coś bo serio nawet za darmo bym go nie chciała, tylko po prostu uważam że tak się nie robi.......... ehhhhh
a jeszcze jedno wczoraj jak zeszłam do tej kuchni to tam na dole również są pokoje....i tak siedze ...... siedze........taka cisza to wszystko było słychac no i wiece za ścianą jakaś para rajcowała hehe a laskę w szczególności było słychac ....... ehhhh te wakacje :roll eyes:

Cytat:
Napisane przez mrofka Pokaż wiadomość
Chce mi się śmiać z mojego kolegi: on jest taki, że przy każdej nadażającej się okazji podrywa dziewczyny i na każdej imprezie zawsze jest tak, że z jakąś się całuje czy coś w tym rodzaju. No i jak z nim tańczyłam, to się próbował do mnie "dobrać" (czytaj: pocałować): Kombinował na wszystkie strony, a ja nie chciałam, więc robiłam uniki. Piosenka się skończyła, więc myślał, że wykorzysta sytuację, kiedy podziękuje mi za taniec. I znowu próbował... a ja w końcu mówię do niego stanowczo: "Dawid, lubię cię, ale nie". Gdybyście widziały jego wielgaśny zawód bezcenne
oj tam buziak to jeszcze nie grzech
Cytat:
jak moge nie myslec ze nie jestem gruba skoro jestem? schudlam ale nadal jestem gruba nie potrafie przestac zmienic tego myslenia i zaczynam popadac w jakies psychozy pewnie pojde do lekarza po jakies leki upokajajace to moze mi to wszystko wyciszy
ehhhh nie dołuj się ...i tak ładnie schudłaś - teraz masz tylko z górki........
Cytat:
Napisane przez delicato Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny. Tak bardzo chcialabym schudnąć...... Może z Wami mi się to uda. Pozdrawiam bardzo!
witamy ,,,,, napisz coś o sobie i zaglądaj do nas jak najczęsciej

pogoda się popsuła i pada
Stary 2009-08-28, 19:17   #4823
delicato
Przyczajenie

Dziękuję Ines za powitanie Bardzo się cieszę, że znalazłam to forum, bo widzę, że nie tylko ja walczę. Cóż......mam 157 cm wzrostu i.........aż wstyd się przyznać - 74 kilo wagi. Straszne, prawda? Ale tym razem się nie poddam. Miłego wieczoru!
delicato jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-28, 19:24   #4824
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
witaj ile masz latek? zdecydowalas sie na jakas konkretna diete
Stary 2009-08-28, 19:35   #4825
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Ines za powitanie Bardzo się cieszę, że znalazłam to forum, bo widzę, że nie tylko ja walczę. Cóż......mam 157 cm wzrostu i.........aż wstyd się przyznać - 74 kilo wagi. Straszne, prawda? Ale tym razem się nie poddam. Miłego wieczoru!
po to tu jesteśmy żeby się wspierac!!!!
najważniejsze, że jesteś swiadoma swojego ciała i chcesz "coś z tym zrobic"........ tak jak napisałam zaglądaj tu często i mam nadzięję że tym razem się uda !!!
Stary 2009-08-28, 20:18   #4826
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:

strasznie szkoda, bo ja kwas nei kochać wszyskich ;*
no to uspokoilam sie ze nam Ciebei nei kradna

Niektórzy ludzie używają słowa "przystojna" również w odniesieniu do kobiet, więc Twój kolega nie jest wyjątkiem, ale mi mimo wszystko zawsze wydaje się ono w tym kontekście mocno nie na miejscu.
Skoro o dziwnych komplementach facetów mowa, pamiętam jak kumpel, który dawno mnie nie widział i chciał mi dać do zrozumienia, że bardzo się zmieniłam oznajmił: "Ale ty zmężniałaś! To znaczy wiesz... czas robi swoje... To znaczy wiesz, że chcę przez to powiedzieć, że bardzo ładnie wyglądasz?" Możecie mi wierzyć, że oczy miałam jak pięciozłotówki

jaki typowo samcowy komplement;/ zal, jacy oni sa prostaccy
Cytat:

Ja kozo kochana też jestem beznadziejna, tzn. byłam wczoraj, ale chyba dzisiaj mam podobnie depresyjny nastrój. Myślisz, że ja co, wyjątek? Też boję się wszystkiego, a czasem nawet zaczynam zastanawiać się czy moje lęki nie nadają się na rozmaite fobie;P Żaden cienki bolek z Ciebie, tylko fajna, wesoła i kochana dziewuchaa każdy ma czasem gorsze dni...

ej myslalam ze to tylko aj sie boje wszsykeigo co sie da i nei da;/
bo cienki bolki spokowate ziomki ;*

Ja przeczytałam i powiem, że fajnie mi się czytało te Twoje smętne opowieści z krypty czubku. No to tak... uważam, że z czasem z przyjaźni może wykiełkować inne uczucie, motylki w brzuchu i te sprawy... Pamiętaj, że pyłki big milka są wszędzie A co do wesela, zgadzam się z laskami, skoro znajomi nie mają akurat czasu, to powinnaś iść sama, założę się, że nie będziesz odosobniona. Usiądziesz z koleżankami/kolegami, będziecie pić i bawić się. Nie będziesz musiała zwracać uwagi na osobę towarzyszącą i tyle! A skoro tak bardzo musisz kogoś wziąć, to może ten kuzyn o którym pisałaś? No i możesz mnie zaprosić, wiesz, że dla swojej miłości zrobię wszystko, sasasa

fajnei ze przeczytalac Pipko
wiem ze big milk pyli poteznie, ale wydaje m isie ze w tym przypadku conajwyzej dobre koelzaenstwo wykiełkuje...ale jak juz wspom,inalam gniewac sie ei bede jak wyjdie co kiedy wiecej;D bigmilko pochodnego:P
ok, to idziemy razem na wesele

Kochana, wygląd nie jest najważniejszy. Zobacz, ten Twój super przystojny krypto-gej, jakie ma durne zagrywki, nawet na smsy nie odpisuje, pff.

wiem ziomalek, ale pwoeidz ze nie jestes cieakwa pawełka;D

Cytat:

tysia - podobnie jak dziewczyny mysle, że spokojnie mozesz isc sama i nie bedzie tragedii a czesem taki na szybko partner to gorszy niz nikt, upije ci sie i ci ty z nim zrobisz kochana??a wogole tez doczytalam do konca

o wow, kolejna wytrwala do konca smetow
Cytat:

pewnei jakies dzikie sexy i te sprawki...;p

dobrze obiecuje jakiś foteczki po powrocie żebyś kochana zobaczyła kawałeczek chociaż morza
a co do tego kolegi serio , nigdy nie mow nigdy

super ziomku;*poziomku;D

Cytat:

Dzisiaj mamy z Tżtem 5 rocznicę,

dlugo juz go termosisz:P

Tyśka, pewnie już usychasz z tęsknoty za mną, nie bój sia, wrócę (z zapasem big milków, coby na cały wątek starczyło)! hiehie

a zebys wiedziala ze juz usycham.........kup mi loda;D
Cytat:

Tysiu- co się dzieje? Dlaczego zdychasz i umierasz? Z tęsknoty za Niunią? Przecież ona wróci, nic się nie martw!

ale ja sie martwie ale tak powaznei to nei o to chodzilo.....na dole opisze wiecej

a zakochuj sie w nim;D bedzie dziki romans firmowy;D po godzinach szalony sex na kserokopiarce;D sex taśmy na interencie, my bedziemy Ci kibicowac na calego;d

Cytat:

tak były figle migle...ale wiece jak sie wkurzyłam...sprowadził sobie laske zeby ja w nocy.....hmmmm......... sory ale to sobie mógł z nią od razu jechac a nie ja jak 5 koło u wozu się poczułam
pytam się raz czy mam sobie z pokoju wyjśc a ona, że nie nie ma takiej potrzeby..... myślę sobie ok ..... no a oni dalej i wkurzyłam się na maxa i wyszłam z pokoju ;/
poszłam na dół do kuchni i sobie posiedziałam i myślałam że zamarzne bo była strasznie zimna noc a ja w samej piżamie
potem wracam do pokoju i wyszłam jeszcze na schody i wyłazi on z pokoju na papierosa a ja do niego, że następnym razem to niech sobie wynajmnie drugi pokój bo ja nie zamierzam ani tego słuchac ani oglądac ale nawet nic sie nie odezwał z resztą i tak był pijany w cztery dupy.... oczywiście ono mają to w dupie .....
wiecie mi chodzi tylko o to, że niech sobie robi co chce ale no wybaczcie nie w jednym pokoju......poza tym sprowadza na wakacje swoją byłą i jeszcze takie akcje..........
nie wiem co ja tu robie w ogóle ...
tarez nam się pogoda popsuła i zaczeło padac....wiec nie za ciekawie ale jutro mam nadzieję że już do domu wracamy......

o wowek!!!!
skarbie c o za cham! powiem ci ze never ne ibylam tak blisko epicentrum sodomy i gomory;D ale szczerze Ci wspolczuje wysluchiwac cudzych stęków jeków i chlipań;/;/;/
fuj;/ ale cham....a ona tez jakas pusta na maksa;/
uciekaj stamtad!
Cytat:
Napisane przez mrofka Pokaż wiadomość

czeba bylo dac buziaka Dawidkowo, cos taka sknera;p jak bedziesz juz taka emerytka jka my, i nikt nei bedzie juz zwracal uwagi na takei starosci zatesknisz za dawidkowym kissem;D hihi

witajcie kozeczki moje
a wiec zdychalam i umeiralam i inne temu pochodne bo ponieważ iż oniegdaj tudzież;malowalam cały dzien ogrodzenie!!!!!!!!!!!

słonce grzalo maksymalnie a ja zdychalam, ogrodzenaibylo w cholere metrow, a jest wykonane z metalowych segmentow przyspawanych do metalowych slowkow i kazdy jeden maleski element segmentu trzeba bylo malowac z 2 stron....od strony domu i ulicy, szok szo szok!!!
ja malowalam od domu a mam od ulicuy ale bylam caaaaaaaaaaaaaaała czarna z farby, cyc lewy, cyc prawy, rece, nogi, pod paznokciami, we wlosach szok popsrotu, od 8 to 19 malowalam z 1 przerwa na sik i obiad szybki i tyle;/;/;/
reka mnei tak strasznei boli od pedzlowania ze szok, a taka dupna farba do tego jest ze trzeba szybko malwoac bo strasznei szybko getnieje i glucieje;/
a do tego opalilo mnei strasznei....fajnei by bylo gdyby mnei cala a nei tylko prawa strone twarzy, nos, prawa reke, noge, szyje a lewa tylko lekko, i wygladam jak debil totalny! z tym nosem czerwonym zwłaszcza!!
piecze mnei teraz na fixa;/ takze inesko łącze sie z toba w bolu;/

taka jestem zmeczona calym dniu na sloncu ze szok, bola mnei rece, noi od kucania przy dolnych partiach i kregoslow i wszyskom, nawet brwi, zdycham dalej, do jutra kaochane, cium cium cium;*

Edytowane przez Tysia1907
Czas edycji: 2009-08-28 o 20:20
Tysia1907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 21:23   #4827
ines85
Zadomowienie

Cytat:

a zakochuj sie w nim;D bedzie dziki romans firmowy;D po godzinach szalony sex na kserokopiarce;D sex taśmy na interencie, my bedziemy Ci kibicowac na calego;d

hehe Tysia wymyśliła

słonce grzalo maksymalnie a ja zdychalam, ogrodzenaibylo w cholere metrow, a jest wykonane z metalowych segmentow przyspawanych do metalowych slowkow i kazdy jeden maleski element segmentu trzeba bylo malowac z 2 stron....od strony domu i ulicy, szok szo szok!!!
ja malowalam od domu a mam od ulicuy ale bylam caaaaaaaaaaaaaaała czarna z farby, cyc lewy, cyc prawy, rece, nogi, pod paznokciami, we wlosach szok popsrotu, od 8 to 19 malowalam z 1 przerwa na sik i obiad szybki i tyle;/;/;/
reka mnei tak strasznei boli od pedzlowania ze szok, a taka dupna farba do tego jest ze trzeba szybko malwoac bo strasznei szybko getnieje i glucieje;/
a do tego opalilo mnei strasznei....fajnei by bylo gdyby mnei cala a nei tylko prawa strone twarzy, nos, prawa reke, noge, szyje a lewa tylko lekko, i wygladam jak debil totalny! z tym nosem czerwonym zwłaszcza!!
piecze mnei teraz na fixa;/ takze inesko łącze sie z toba w bolu;/
tak tak, dziś wszystko piecze a za tydzien pewnie mi skóra zejdzie
taka jestem zmeczona calym dniu na sloncu ze szok, bola mnei rece, noi od kucania przy dolnych partiach i kregoslow i wszyskom, nawet brwi, zdycham dalej, do jutra kaochane, cium cium cium;*
jutro sobie odpoczniesz kochana

dobranoc
Stary 2009-08-28, 22:45   #4828
blokerka
Raczkowanie

jestem z powrotem Heloł bejbiki mua mua mua
Dzisiaj już trochę ponadrabiałam, ale jutro będę wszystko czytać sobie na spokojnie
Schudłam na wyjeździe prawie kilogramek To mi się pierwszy raz zdarzyło, żeby poza domem trochę stracić

Dobranocka i do jutra!
Stary 2009-08-29, 06:26   #4829
Limonka1987
Zakorzenienie

Dzień dobry

Inesko- A jednak miałyśmy z Niunią rację... Jaki KRETYN!!! Ta panna z resztą też nie jest lepsza. Przykro mi, że musisz się z nimi męczyć i na Twoim miejscu uciekałabym stamtąd nawet gdyby oni planowali jeszcze zostać.

Mamrotko-
co Ty mówisz?! Dla mnie jesteś guru i ideałem jeśli chodzi o przykładne prowadzenie gospodarstwa domowego Założę się, że szanowny pan małżonek zgodziłby się ze mną bez wahania
Jeśli chodzi o szefa to już kiedyś wspominałam- wydaje mi się, że mu się podobam, ale nie wygląda na to, żeby miał się posunąć krok dalej. Z resztą szczerze sama nie wiem czy to miałoby sens. Nie chodzi o to, że to mój szef. Gdyby mi zależało na tej pracy pewnie romanse nie byłyby mi w głowie, ale szczerze...? Gdyby miało wyjść z tego coś fajnego jestem w stanie poświęcić tą posadkę i płakać po niej nie będę... Jednak trochę się boję, że mimo tego, iż jest to jeden z fajniejszych facetów jakich spotkałam w życiu, zbyt wiele nas dzieli (na przykład 12 lat ). Nie wiem czy warto byłoby inwestować w taki związek... Z resztą na razie to czysto teoretyczne rozważania i pewnie takie już pozostaną.
Ech, i chciałabym i boję się...

Tysiu- moja biedna, wymęczona żabka Pozwolisz, że w zastępstwie Niuni "szczelę" Ci wirtualny masaż na obolałe ramionka?
Szalony seks na kserokopiarce brzmi kusząco Ale obawiam się, że jedyną szansę mam na niego w swoich snach

Delicato- również witam ciepło Przy okazji podpinam się pod pytanie Fioluśka: czy zdecydowałaś się już na jakąś konkretną dietę? Uprawiasz jakiś sport? Ile kilogramów planujesz zrzucić i w jakim czasie?

Blokerko-
witaj z powrotem skarbie! Opowiadaj jak było!
Gratuluję kolejnego kilograma mniej Na wyjździe to rzeczywiście wyższa szkoła jazdy.

Zmykam dziewczynki do kolejnej pracy, tej weekendowej. A później kolejno na kawę z koleżanką i "rande wu" z moimi dwoma panami Tak więc pewnie zobaczymy się dopiero wieczorem. Chyba, że rekrutanci się zachowają i nie będą dziś się zapisywać do szkoły, dając mi tym samym czas, żebym mogła sobie spokojnie wizażować

Trzymajcie się, laski
Stary 2009-08-29, 06:58   #4830
Marei
Zakorzenienie

Witajcie Dziewczynki, właśnie męczę swoje śniadanie: mleko+woda (gotowana, bo mleko zimne) + otręby granulowane+musli i kawa, oczywiscie z łyżeczką cukru )

czeka mnie dzisiaj 9h w pracy.... pewnie będę sama z klientami, bo kierownik musi grafik ułożyć, więc trzymajcie kciuki, bo czasem przychodzą tacy ludzie, że dziwię się gdzie oni się uchowali

Fioluś, biedna Ty moja, zauroczenie... nie doczytałam całkiem o co chodzi, ale.. : glasiu: [i nadrobię czytanie]

Bigmilk? aaaaa wreszcie załapałam

Ines, ten kolega to totalny kretyn! Nie zwracaj na niego uagi a z wyjazdu korzystaj ile możesz! Tobie tez sie coś nalezy

Humor smętny na forum, u mnie pogoda okropna :/ pada, pochmurnie... niby dość mam upałów, ale słoneczko działa tak pozytywnie na samopoczucie

Pozdrawiam cieplutko!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości