|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
musze tylko wymyslić pomiar natężenia trzymania kciuków, bo od tego bedzie zależał%
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4832 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
mi sie nawet nie podobają te wielkie, wyglądają wieśniacko
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jeszcze musisz regularnie pisac na wątku, żebym o Tobie nie zapomniała ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- dzięki ![]() ![]()
![]() |
#4836 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam wlasnie dosc podobny z szafirem i dwoma brylancikami ![]() Cytat:
![]() do stwierdzenia 'zaraz w styczniu po sylwestrze' ciezko byloby podciagnac luty ![]() w lutym bedzie makabra na stokach, na pewno nigdzie w lutym nie jade ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No własnie z tą pogodą to nigdy niewiadomo, wymienię w tym tygodniu i będzie spokój Cytat:
Cytat:
![]() Miło mi, że się podobają, a wstążeczka "normalna", kupiona na allegro Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A wstążki szukane długo, by miały właśnie taki kolor, bo niestety te które były ciągle dostępne to ciężko było określić, czy we wszystkich rozmiarach będą miały takis am odcień i jakieś takie sraczkowato-rażyste ciągle były Cytat:
![]() ehhh Kacha, Kacha... ![]() ![]() I nawet Tż mi wczoraj "pomógł" ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-11-02 o 13:17 Powód: ortografia |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
a ja zaraz będę jadła sos z kurek z piersią z kurczaka do tego fryteczki i surówunia
![]()
#4840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam prawie 25 lat ![]() Tż rok starszy dostaje póki co kasę od rodziców, bo tak czy owak na studia zaoczne (wcześniej był na dziennych) i utrzymanie w Krk nie zarobi, ale też szuka pracy no i w styczniu chcemy żeby obronił inż. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba zrobie to http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...raczki_awokado pomieszane z tym http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...latka_buraczki ale będzie pycha ![]() Lecę do kuchni ![]()
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
ToskaKrk widzę, że mamy podobna sytuację
![]() weszłam na pocztę P. ma w wysyłanych dużo nowych cv w wysyłanych. ![]() dzisiaj w rozmowach w toku jest temat "chce ślubu dlaczego nie chcesz mi się oświadczyć" ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-02 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Co do dziadków, to mam tylko 2 babcie (72 i 75lat) a dziadków niestety nie mam, w tym roku zmarł mi drugi dziadek. ![]() Co do pierścionków to ja mam taki, tylko żółte złoto, a tam gdzie są osadzone diamenciki jest białe złoto :http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,757 lain, piękne zdjecia ![]() Kasiu, przykro mi, że masz taką sytuację z TZtem, trzymam kciuki, żeby sie szybko zmieniła na lepsze! Ja się dziś strasznie w nocy męczyłam, bo śniło mi się, ze jest już dzień ślubu, a ja nie mam sukienki! I z mamą wydzwaniałyśmy po znajomych, po sklepach i nigdzie nie było, musiałam wybierać spośród takich brzydkich i co mi się w ogóle nie podobały, byle tylko jakąś mieć. ciągle mi się śni, że czegoś nie zdążyłam zrobic a już za chwile ślub! U nas na razie ze ślubem i weselem nie ma żadnych postępów, kończymy sobie budynek gospodarczy i wylane mamy fundamenty Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A co do studiów, to ja jestem na zaocznych, po ślubie zostanie mi tylko rok- pisanie pracy i obrona. Po skończeniu moich studiów chcemy mieć za to dziecko. Bardzo chciałabym pracować już teraz, ale chyba muszę się przemęczyć i zacząć po studiach, bo teraz nie dałabym rady- dużo nauki, czytania i praktyki- teraz byłam 2 miesiące za darmo oczywiście i czekają mnie jeszcze od nowego roku znów i na 5 roku jeszcze jedne takie. Także nikt mnie nie przyjmie do pracy, jak będę musiała chodzic na praktyki. TŻ studiował zaocznie, skończył 3 lata temu i od razu po średniej szkole pracował i pracuje nadal i to ciężko, strasznie mi go żal, bo widzę jak haruje i się zamecza, a po pracy jeszcze do wieczora na działce, pomagam mu w czym mogę, ale chciałabym pracować... Cytat:
Mój TZ też dużo robi sam, sama nie wiem, skąd on to wszystko umie ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-11-02 o 13:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaligrafować to może nie, ale pisze ładnie, wypisywał zaproszenia na ślub dla moich braci i coponiektórych znajomych, jak na mężczyznę pisze super ![]() Cytat:
Aaś uśmiałabyś się dopiero słysząc jego komentarze wczorajsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-11-02 o 13:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
#4848 | ||
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja jestem na dziennych i na zaocznych - oba kierunki koncze w czerwcu (dzienne na mgr, zaoczne na licencjacie), ale chcialabym jeszcze pojsc na jakies uzupelniajace z ekonomii albo podyplomowe... no w kazdym badz razie cos bardziej scislego i konkretnego ![]() moj TZ tez zaczal pracowac zaraz od skonczenia LO i od tego czasu tak manewruje, ze ani razu nie byl bez pracy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lain, góra jest tak przerobiona, że jest troszkę powiększona właśnie sypialnia i wejście z niej do garderoby, a łazienka bardziej w kwadracie i jedna. Uciekam robić zupę, ale będę zaglądać w przerwach. W takim razie tez sobie obejrzę dziś rozmowy w toku- ciekawy temat ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-11-02 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
My podeszliśmy do tego tak, że i tak gdzieś trzeba mieszkać, na pewno nie z rodzicami, tego jesteśmy pewni. Na mieszkanie trzeba by było wziąć kredyt, którego byśmy nie dostali i oddawać drugie tyle odsetek, przy tym wykończyć, mieszkać i żyć. A tak za ta kasę będziemy mieć domek i to większy i nie takie wysokie opłaty co miesiąc. Też nie zamierzamy oszczędzać na materiałach, bo teraz oszczędzimy, a później będziemy płacić BÓg wie ile za ogrzewanie i siedzieć w zimnie. Chcemy na całym dole ogrzewanie podłogowe, w sumie to takie drogie nie jest, a komfort niezły i nie muszą wszędzie wisieć te grzejniki. Dół ma byc reprezentacyjny bardziej, a góra intymna- sypialnie, garderoba i łazienka.
#4852 |
BAN stały
|
Kasiu,nie chce źle nic mówić,ale wysyłać mailem te cv to on sobie może,moim zdaniem lepiej jest jak się osobiście zanosi cv.
![]() ![]() Samoa,dzięki tez jestem tego zdania że co za dużo to nie zdrowo,jesli chodzi o dekoracje sali/karczmy. Głowa mnie boli,więc tylko podczytuje a raz poraz się odezwe. Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-11-02 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Ech. Idę zaraz na tę rozmowę. Aż mnie brzuch rozbolał z tego wszystkiego...kurde. TŻ mi każe powtarzać sobie: jestem najlepsza, jestem najlepsza, jestem szalona
![]() No to może Wam tez powiem: jestem szalona ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pracę u nas znajdę-mój kolega w sąsiednim mieście-dziurze-bez dośw. znalazł pracę w banku za 1.500zł na początek plus % od umów itd więc spoko, a wiadomo, że życie w małym mieście jest tańsze jeszcze jest taka opcja by dojeżdżać-P. kolegi kolega jedzie dłużej do pracy na drugi koniec wro niż kolega P. od nas z miasta ![]() ![]() Madmuazelle ja też nie znoszę wysyłania cv! co innego jak widzą człowieka a nie tak przez net! Ma jechać w 2 miejsca osobiście bo ma kwalifikacje tam...Tylko teraz czy ziomek nie będzie krzywił się, że dzienne studia
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-02 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też za pół godziny wychodzę na rozmowę, a żołądek mnie boli masakrycznie ![]() Jeszcze się pewnie zgubię po drodze na drugi koniec miasta ![]()
![]() |
#4857 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Już zjadłam sałatkę pyszna była ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4858 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() cos sie senna zrobilam po obiadku ![]() ![]() wieczorem sie rozruszam, bo dzis zaczynam wykorzystywac karnecik na aero ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-11-02 o 14:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
BAN stały
|
Widze,że nie tylko ja robie dzisiaj sałatke.Jestem w trakcie robienia sałatki z kurczaka,ryżu,ananasa i kukurydzy plus madżones.
![]() Obca,to fajnie że babcia Cię nauczyła robić kluseczki,są pyszne co tu dużo gadać ( choć się powtarzam ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my tu gadu gadu a gdzie nowy tytuł wątku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.