![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Szkoła od poczatku miała być finansowana przez rodziców, ale gdy pracowałam płaciłam sama.
#4832 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wypadałoby, ale zachowałam resztę godności.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie no, teraz się śmieję, ale myślałam, że nie wytrzymam i walnę go tymi drzwiami. ![]() Zdążyłam się już odprężyć pod prysznicem, a teraz siedzę z maseczką na twarzy i kubkiem zielonej herbaty. Wcześniej wygadałam się TŻowi i już mi lepiej. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jezus Maria świat wariuje jak Boga kocham .... Kolega miał w weekend identyczną sytuację, tyle że koleś napyszczył na niego po czym wrócił do swojego samochodu wyjął pałę i walnął mu eleganckie wgniecenie w maskę samochodu .... po prostu szok ![]()
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Co się z tymi ludźmi dzieje
![]() Mój TZ miał podobna sytuację z tym, że wjechał w niego autobus - kierowca "nie zauważył" że stoi za nim i zaczął cofać.
#4835 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hej ![]() Bossy, szkoda, że przez tę babę nie możesz wrócić do tp, ale wiesz, to szansa na lepszą pracę, wierzę, że Ci się uda szybko znaleźć nową ![]() ![]() Hosenko, szkoda, że tak wyszło ![]() ![]() Fuksjo ![]() Chociaż z drugiej strony, jak to dobrze żyć otoczonym normalnymi, kulturalnymi ludźmi (i tylko czasem spotkać buraka, który przypomina jak nam dobrze na co dzień ![]() ![]() Kurczę, mam obronę dopiero w przyszłym tygodniu, czekam już miesiąc i ciągle się to przedłuża ![]() Ponieważ zaczął się nowy miesiąc, to zajrzałam na chwilę do trzech sklepów... no i mam maskę Efektimy oczyszczającą (Karolina, to Ty polecałaś, chyba?) i Bielendy z białą glinką. Ta druga mnie negatywnie zaskoczyła składem, przeczytałam dopiero w domu. Ma wszystkie parabeny jakie znam i poliakrylamid, a.... jest z serii eco-care ![]() I jeszcze kupiłam maskę do włosów z glinką Ghassoul, miałam kilka opakowań kiedyś, ciekawe, czy nadal jest taka dobra ![]() Widziałam w R też tę serię awokado, ale się oparłam, muszę zużyć kilka maseł najpierw. No to idę się rolniczyć, muszę się odstresować, spałam dziś 3 godziny i najadłam się stresu strasznie... więc idę do wanny zużywać kosmetyki ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2010-03-01 o 20:54 Powód: usunęłam, co nieaktualne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |||||
Zakorzenienie
|
dziękować
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja mama jest załamana swoimi gimnazjalistami, ostatnio to juz robi im kartkówki z podręcznikiem (z fizyki) a oni dalej ledwo dwóje dostają ![]() Cytat:
![]() Samochód dobra rzecz, ale nie zawsze z "czasowego" punktu widzenia ![]() Cytat:
![]() A ja dziś tak dzielnie walczyłam ze sobą- w Tesco jets promocja na zeliki Dove "drugi za pół ceny" i wychodzi sztuka za 6,47 i chciałam wziąć 3 nowe i 3 z tych Cream oil- ale się powstrzymałam ![]() ![]() I widziałam nowe myjadło do twarzy garnier Active z taką jakby szczotką ale z plastikowymi włoskami, wyglądało jak jeżozwierz ![]() Cytat:
![]() miło mi ![]() Szkoda, że nie wyszło i dobre pieniądze przepadły, ale u mnie jednak wzięłaby górę pycha, ze ktoś tak się dał ponieść emocjom na Twój widok ![]() Kolejna małpa w ludzkiej osobie, nic tylko powystrzelać takie osobniki ![]() Pierwszym marcowym grzechem moim (nie licząc paczek już będących w drodze) jest paletka do smoky Gosha- niepsodziewanka od TŻ ![]() ![]() w Naturze kupiłam różowe spraye Adidasa dla siebie i siostry a w Tesco 4 saszetki glinek Bielendy bo są tańsze niż na promocji w rossmannie (4,15 a w R. 4,59 o ile dobrze pamiętam a normalnei ponad 5,50 ![]()
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi dziewczyny, że tak wyszło z pracą
![]() A z nowości kosmetycznych to mam nowy podkład Revlona, jestem go bardzo ciekawa, chyba jutro go wypróbuję.
![]() |
#4838 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Ostatnio mam ochotę na ciągle to nowe podkłady ![]()
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4840 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Wykąpałam się, nasmarowałam masłem Dove (swędzi mnie po nim skóra ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
Estell a Healthy Mix już Ci przeszedł?
![]() Izka, tak polecałam Efektimę oczyszczającą ![]() ![]() Co do spotkania to mi ten tydzień kompletnie nie pasuje, ewentualnie środa. Hosenko, Bossy 3mam kciuki za odwrócenie kiepskiej passy ![]() Jednak osiągnęłam w wielkich bólach 11 zużytych sztuk, doszły wczoraj 2 miniatury tuszy (Chanel i Sephora), miniatura nawilżającego Galenica i miniatura Clarinsa. W tym m-cu mam nowy plan: zamierzam zużyć minimum 5 sztuk pełnowymiarowych kosmetyków i 5 miniatur. Za to kupiłam dziś koszulę w paski, spodnie i malinowy sweterek w HM.Pierwszy raz coś mi się w tym sklepie spodobało, tak to omijam , bo wydaje mi się, że te materiały są strasznie kiepskiej jakości ![]() Mierzyłam też te buty, które pokazywała Vibeska, jedynie te zamszowe beżowe mi się podobają, ale niestety 36 jest ciut za małe i obawiam się czy się rozejdą, bo nigdy nie miałam takich "sztucznych" butów. A 37 jest znowu trochę za duże.Chyba odpuszczę. Za to b.spodobały mi się baleriny w Re w taki wężowy wzór, piękne ![]() Ale czemu oni takie ceny dają? ![]() Albo w HM za zwykłe, materiałowe baleriny 80 zł ![]()
#4842 |
Zakorzenienie
|
Re to chyba chciałoby być Zarą
![]()
#4843 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jako ze jestescie Nalogowymi Kosmetykoholiczkami ... to moze mi pomozcie .. a mianowicie chodzi mi o pomoc w kupnie palety cieni ... mozecie jakas polecic? z gory dziekuje ![]()
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() przeglądnęłam katalog z avonu i skusiłam się na szminkę nude z promocji, ultra color rich i na balsam rose shimmer 400 ml ![]() Cytat:
I witamy na wątku ![]()
![]() |
#4845 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten najnowszy podkład ma pompkę ![]() Cytat:
Ma być dostępne 8 odcieni w cenie 79zł. Ma delikatne drobinki rozświetlające, podobno ma mocno kryć. Mam opinie od dwóch osób o różnej skórze - z suchą i mocno przetłuszczającą się - obie są bardzo zadowolone. Jestem go bardzo ciekawa. Skóra mi się trochę normalizuje i mniej przetłuszcza. Przeszedł ![]() W marcu już pierwsze sukcesy: żel pod prysznic i miniatura toniku. Mam też krem do stóp, zostało na 1 użycie, ale nie znoszę tego zapachu i muszę się w końcu zmusić do zużycia.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nino, a Ty, możesz kiedyś? Cytat:
![]() ![]() Muszę się dzisiaj po nią wybrać... Cytat:
Estello, to już tu Ci odpowiem ![]() ![]() Użyłam wczoraj białej glinki Bielendy... fajna, taka kremowa. Tylko mocno naperfumowana - zauważyły to moje oczy, strasznie mi łzawiły jak ją miałam na policzkach...
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
![]() Źle mi ze świadomością, że nie mam żadnego peelingu do ciała ![]() Kuknę dziś do Intermarche - może mają już serię awokado (w Rossie i Naturze widzialam tylko część do twarzy)
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj idę sobie ulicą patrzę a tu nowa drogeria - Schlecker
![]() Macie to u siebie ? Jakieś podejrzanie niskie ceny tam były.
#4850 |
Przyjaciółka KWC
|
Witam
![]() ostatnio jakoś nie mam czasu i weny do pisania, mam niby mało na głowie, ale dobijają mnie przemyślenia egzystencjalne i zastanawianie się nad tym, w którą stronę iść w życiu ![]() ![]() Kosmetycznie nie szaleję, przymierzam się do kolejnej wyprzedaży mojej kolekcji - resztek kolorówki i dużej części lakierów do paznokci. Muszę tylko zrobić zdjęcia, a ciągle zapominam. ![]() ![]() Muszę zabrać się za to za odświeżenie garderoby - zamówić upatrzone baletki na butyk.pl i przejść się na zakupy. Wczoraj byłam wstępnie - wróciłam z nowymi rurkami. ![]() W ogóle to ankieta po testach maskary Max Factor rozłożyła mnie na łopatki, nie wiem, czy wypełniałam kiedyś głupszą. ![]() ![]()
![]() |
#4851 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hosenko, Bossy, szkoda że tak u Was zawodowo nieciekawie... Prawdę mówiąc ja też niepewnie, nadal nie mam umowy ![]() Kochanie, jakbyście organizowały spotkanie w weekend lub w przyszłym tyg. po 18stej w okolicach dworca (Złote Tarasy? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Pakosta: faktycznie dziwne, że nie masz jeszcze umowy.
Jestem dziś ostatni raz i straaaasznie mi się dłuzy czas. Idąc na pocztę wstąpiłam do Natury i kupiłam krem Mypa Karite - lotos ![]() ![]() W Intermarche widzialam peeling awokado Bielendy ale za 16 zł, więc odpuściłam. Poczekam na promocję.
#4854 |
Wtajemniczenie
|
Hosenka, Bossy, my takie mondre, wyksztaucone
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, no i są dobre kwaśne żelki niemieckie ![]() za to Naturę to mamy świetną! Jest ogromna, towaru w bród , mogłabym tam chodzic codziennie! jeszcze teraz wstawili całą półkę z olejkami eterycznymi i kominkami, pachnącymi saszetkami ![]() Byłam dziś i kupiłam Rexonę shiny i alwaysy, bo są po 5,90.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-03-02 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Hosenko widziałam masło awokado w Rossmannie, w którym jeszcze niedawno była tylko seria do twarzy
![]() ![]() I kupiłam nareszcie w SP krem pod oczy! ![]() ![]() ![]() Wygląda na to, że to mój ostatni tydzień na starych śmieciach ![]() ![]()
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
![]() Cześć dziewczyny, wróciłam właśnie z Katowic ![]() ![]() Samych Katowic nie widziałam wiele - jechałam tylko tramwajem koło spodka i byłam w okolicy dworca głównego, więc przeszłam się jakąś główną uliczką na mały spacer. bosiak podpisuję się pod tym dziewczynami - kawał suczy z tej laski ![]() fuksjaa ta sytuacja na drodze - szok! ![]()
#4859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo mi pomoglas ![]() Cytat:
![]() O to super sie sklada ze mozna ja na ebayu kupic bo myslalam ze bede musiala kogos prosic o przesylke z Polski ![]() dzieki jeszcze raz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Posmarowałam nogi kremem Mypa bo mnie swędziały i całkiem fajnie się zapowiada. Zapach ma bardzo subtelny. Nie pojechałam na fitness bo w domu byłam dopiero po 17 - u szefa był inwestor a ja musiałam czekać na kasę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.