Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-31, 13:20   #4831
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
u nas tez snieg .. wiec tym bardziej sie ciesze na wycieczke za 2 tyg o tej pomoze bedziemy w samolocie
a gdzie lecicie?

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
oj strippi- idz Ty w końcu rodzić, bo my już doczekać się nie możemy

no i rozmawialiśmy wczoraj z TZ-em... widzę że naprawde zrozumiał co i jak, obiecał, że już nigdy tak nie zrobi, że teraz powie najgorsza prawde, bo nie chciałby żebym i ja mu tak kłamała...
ale powiedziałam mu twardo, ze daje mu ostatnią szanse wiec jak ja zmarnuje to mnie straci, bo ja nie mam zamiaru tak zyc
mam nadzieję, że teraz juz się wszystko poukłada

india
super, że podklejane podstawki się sprawdziły
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 13:30   #4832
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Jak wtrzymam hiii to w piatek 5.02 a jak nie wytrzymam to we wtorek 2.02 - bo wtedy mam dostac @. W piatek idziemy na zabawe karnawalowa wiec chcialabym juz raczej wiedziec na jakie szalenstwo moge sobie pozwolic
A jak to jest z tym badaniem krwi bHCG - mozna sobie to zrobic bez skierowania, ile kosztuje, czy ktoras z Was sie orientuje, czy lekarz daje na to skierowanie ?
Aha powiedzialam wczoraj mezusiowi o tych dwoch kreseczkach hiii Ale czekalam caly dzien, powiedzialam juz juz bylismy w lozku. Tak jakos specjalnie sprowadzilam temat na dzieci, i w koncu zapytalam "a kiedy byc chcial zeby sie dzidzis urodzil?" hmmmm a on "jak najszybciej!" "a pazdziernik by Ci odpowaidal?" i nagle takie WIELKI usmiech mu sie pojawil i pyta "a to na prawde, na pewno" a ja tylko "uhm!" oszalal z radosci, zaczal mnie calowac, sciaskac i mowic ze sie strasznie cieszy !!

Ale zeby nie bylo to stwierdzilismy ze bedziemy sie na prawde i jeszcze mozniej cieszzyc jak bedzie na 100% bo to jest na razie tak na 99%.

A kiedys obiecal mi ze jak sie dowie ze jestem w ciazy to zrobi mi niespodzianke - hii i tego sie nie moge najbardziej doczekac Ale powiedzialam ze nie chce jeszcze tej niespodzianki, tylko jak bedzie na 100%
bete robisz bez skierowania w większości laboratoriów koszt 15-25 zl

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 13:33   #4833
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
bete robisz bez skierowania w większości laboratoriów koszt 15-25 zl
Dzieki
a maz wlasnie byl w spitalu w laboratorium (pracuje na pogotowiu i ma teraz duzyr) i dowiedzial sie ze 20zl.
Ale postaram sie wytrzymac do spodziewanej @ i potem dzialac, bo nie chce sie zawiesc za wczasu.
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 13:36   #4834
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Katunia

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-31, 14:33   #4835
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

mąż poszedł zobaczyc co z naszym samochem ale nie wierzę, aby przez noc sam sie naprawił. znowu zresetuje akumulator i moze sie uda. a jak nie to bedzie dzownił do mechanika z Polski ale cos czuje, ze bez naprawy w salonie sie nie obędzie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 14:37   #4836
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki
a maz wlasnie byl w spitalu w laboratorium (pracuje na pogotowiu i ma teraz duzyr) i dowiedzial sie ze 20zl.
Ale postaram sie wytrzymac do spodziewanej @ i potem dzialac, bo nie chce sie zawiesc za wczasu.
ja też trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
mąż poszedł zobaczyc co z naszym samochem ale nie wierzę, aby przez noc sam sie naprawił. znowu zresetuje akumulator i moze sie uda. a jak nie to bedzie dzownił do mechanika z Polski ale cos czuje, ze bez naprawy w salonie sie nie obędzie
może nie będzie tak źle i okaże się, że to chwilowy strajk waszego autka.
Stary 2010-01-31, 14:45   #4837
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
może nie będzie tak źle i okaże się, że to chwilowy strajk waszego autka.
ech.. juz sama nie wiem. ale nie czuję, aby TZ go zapalił wczoraj zapalał sie na 2 sekundy i od razu gasł 3 razy resetował akumulator i nic

robiłyscie moze supę cebulową?? bo mam ochotę jakąś a nigdy takiej nie robiłam

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

India - jasnowidz

własnie dzownił TZ. wszedł do samochodu i... go normalnie odpalił. powiedział, ze sie chwile przejedzie i wraca . jestem w szoku.

Stary 2010-01-31, 14:52   #4838
ivoclar
Rozeznanie

witam wszystkie koobitki

często Was podczytuję,ale niestety nie udzielam się z braku czasu ...niestety

ale ale dziś muszę się pochwalić zrobiłam teścik no i wyszedł kiełkującojutro jeszcze potwierdzę u ****ogrzebka ,ale tak czy siak bardzo sie cieszymy z mężulkiem
wogóle mąż ma nadzieję że będą bliźniaki(u nas w rodzinie jest kilka par bliźniaków)sama mam siostry bliźniaczki ale się zobaczy byle by było zdrowe

a imiona hmm dzieczynka będzie Laura a chłopczyk...no i tu mamy dylemat Fryderyk(ale mnie jakos tak nie bardzo się podoba)

także cieszę się za Wami ciężarówkami i przyszłymi również
Stary 2010-01-31, 14:58   #4839
kliwia
Zakorzenienie

SSR nie jeszcze rolet rzymskich nie mam. Sprawie je sobie jak juz bede miala kuchnie zorbiona, pod koniec roku jak starczy funduszy pewnie.
A co do spzinaku, to smazylam na patelni z czosnkiem, sola i pieprzem oraz smietaną - zeby sie zrobil sos. Do tego sera zoltego dalam bo nie mialam innego
Nasze mieszkanko ma 54metry i mialo 4 pokoje. Obecnie po wyburzeniu 2 scian. Pokoi jako takich mamy 2 - salon i sypialnie. Kuchnie z jadalnie i kawalkiem przedpokoju. Oraz pokoj przy naszej sypialni, ktory na widok na wejscie do mieszkania - a obecnie jest pokojem komputerowym - docelowo dzieciecym. Zalaczam plan.

A ja chora leze buuu Polopiryne juz lyknelam. Mielismy isc do tesciow na kaweale zrezygnowalismy.
Jutro do pracy i tak bede musiala isc yhy. Jak sie gorej poczuje to wroce do domu. I pojde do lekarza. Temperatura na razie niewielka, powyzej 37, glowa mi rano pekala w kazdej pozycji. troche mniej z glowa wysoko, wiec sie prawie do sciany przytulalam [wezglowie lozka mamy przy scianie] zeby mniej mi pulsowalo.
Teraz zjadlam drugie sniadanie i chyba sie zdrzemne.

ivoclar gratulacje.
ania maja sklep internetowy ale tylko kilka modeli tam jest. Na allegro ich tez nie widzialam.
india normalnie sie posikalam hahaha I jeszcze zes bezczelnie podsluchiwala z lazienki !

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-01-31 o 15:11
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 15:04   #4840
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Możesz jeszcze zrobić "formę" z folii aluminiowej parę razy złożonej i wyłożonej papierem do pieczenia

No więc tak:
- jak jesteś na wychowawczym to przez cały czas nie może Cię zwolnić (max. 3 lata i do skończenia przez malucha 4 lat),
- jak będziesz na wychowawczym i będziesz pracować obniżoną ilość godzin u swojego pracodawcy to po roku ochrona przestaje obowiązywać, ale przed końcem tego roku możesz znowu iść na wychowawczy bez pracy
- jak będziesz na wychowawczym i będziesz pracować u kogo innego to Twój pracodawca zwolnić Cię nie może.

Na pracę na pół etatu godzić się nie musi - może np. za Ciebie przyjąć kogoś na cały etat - jest to jego dobra wola. Jak się nie zgodzi Ciebie przyjąć, możesz poszukać pracy gdzie indziej ale będziesz musiała go o innej pracy poinformować, żeby za Ciebie nie były składki dwa razy odprowadzane - raz z tytułu wychowawczego a dwa z tytułu drugiej pracy.
Bardzo Ci dziękuję za pomoc

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
helloł
zaraz zacznie się mój 2 termin a porodu ani widu ani słychu haha
Kochana, kiedy Ty wreszcie urodzisz? Jakby nie było tak zimno to poleciłabym Ci mycie okien Mojej szwagierce pomogło

Cytat:
Jak wtrzymam hiii to w piatek 5.02 a jak nie wytrzymam to we wtorek 2.02 - bo wtedy mam dostac @. W piatek idziemy na zabawe karnawalowa wiec chcialabym juz raczej wiedziec na jakie szalenstwo moge sobie pozwolic
A jak to jest z tym badaniem krwi bHCG - mozna sobie to zrobic bez skierowania, ile kosztuje, czy ktoras z Was sie orientuje, czy lekarz daje na to skierowanie ?
Aha powiedzialam wczoraj mezusiowi o tych dwoch kreseczkach hiii Ale czekalam caly dzien, powiedzialam juz juz bylismy w lozku. Tak jakos specjalnie sprowadzilam temat na dzieci, i w koncu zapytalam "a kiedy byc chcial zeby sie dzidzis urodzil?" hmmmm a on "jak najszybciej!" "a pazdziernik by Ci odpowaidal?" i nagle takie WIELKI usmiech mu sie pojawil i pyta "a to na prawde, na pewno" a ja tylko "uhm!" oszalal z radosci, zaczal mnie calowac, sciaskac i mowic ze sie strasznie cieszy !!

Ale zeby nie bylo to stwierdzilismy ze bedziemy sie na prawde i jeszcze mozniej cieszzyc jak bedzie na 100% bo to jest na razie tak na 99%.

A kiedys obiecal mi ze jak sie dowie ze jestem w ciazy to zrobi mi niespodzianke - hii i tego sie nie moge najbardziej doczekac Ale powiedzialam ze nie chce jeszcze tej niespodzianki, tylko jak bedzie na 100%
Ale słodko Gratuluję i trzymam kciuki, żeby wtorkowy lub piątkowy test tylko potwierdził tą dobrą wiadomość.

Cytat:
Napisane przez ivoclar Pokaż wiadomość
witam wszystkie koobitki

ale ale dziś muszę się pochwalić zrobiłam teścik no i wyszedł kiełkującojutro jeszcze potwierdzę u ****ogrzebka ,ale tak czy siak bardzo sie cieszymy z mężulkiem
wogóle mąż ma nadzieję że będą bliźniaki(u nas w rodzinie jest kilka par bliźniaków)sama mam siostry bliźniaczki ale się zobaczy byle by było zdrowe

a imiona hmm dzieczynka będzie Laura a chłopczyk...no i tu mamy dylemat Fryderyk(ale mnie jakos tak nie bardzo się podoba)

Witaj ponownie! I gratulacje z okazji fasolki

Byliśmy wczoraj na rodzinnej imprezie i tak napatrzyłam się na mężusiowego siostrzeńca, że jeszcze bardziej chcę swoje... Ale tż mnie pociesza, że jeszcze troszkę i zaczniemy się starać, tak żebym za rok na tej samej imprezie siedziała z takim wielkim brzuchem

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2010-01-31 o 15:09
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 15:11   #4841
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kliwia zyczę szybkiego powrotu do zdrowia.

a ty powiedz jak to jest z tą twoja pracą?? bo pamietam, ze jakies zamieszanie było,. ale potem troszke mnie na wizazu nie było i juz nie wiem na czym teraz stoisz.

robię zupę cebulową ciekawe czy bedzie zjadliwa

Stary 2010-01-31, 15:13   #4842
kliwia
Zakorzenienie

madzia nijak. We wotrek mam test kwalifikacyjny do innej pracy.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 15:26   #4843
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
ech.. juz sama nie wiem. ale nie czuję, aby TZ go zapalił wczoraj zapalał sie na 2 sekundy i od razu gasł 3 razy resetował akumulator i nic

robiłyscie moze supę cebulową?? bo mam ochotę jakąś a nigdy takiej nie robiłam

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

India - jasnowidz

własnie dzownił TZ. wszedł do samochodu i... go normalnie odpalił. powiedział, ze sie chwile przejedzie i wraca . jestem w szoku.
Ja robie czasem zupę cebulową a podaje z grzankami i zółtym serem i zawsze jest pycha
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 15:48   #4844
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
oo kurcze. to trzymam ckuki ale tam juz nie pracujesz, czy masz jeszcze okres wypowiedzenia??
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Ja robie czasem zupę cebulową a podaje z grzankami i zółtym serem i zawsze jest pycha
zrobiłam, zrobiłam podałam własnie z serem i grzankami ziołowymi i wyszła przepyszna. TZ który na nazwę zupa krem i do tego cebulowa się skrzywił.... po spróbowaniu mnie pochwalił hehe
a jak szybko ją się robi. rewelacja

zaraz idziemy zrobic drugie. kurak w sosie smietanowo pieczarkowym, tylko z ryżem bo makaronu zapomnielismy kupić

Stary 2010-01-31, 15:59   #4845
martucha84
Zakorzenienie

dostalam 5!!!! wow kupilam lozko i stol i teraz wszyscy sa na mieszkaniu sprzataja robia itd... a mnie zostawili u rodzicow z babcia bo mi nic niewolno... bu..

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Tak tak Martuś właśnie miałam Ci to napisać, ale Rosette mnie ubiegła .
Po przebudzeniu nie patrzcie w okno bo wtedy sen się zapomina . Fajnie, że już na swoim
zapamietam... wiem ze dzis ostatni dzien na starym snilo mi sie ze urodzilam syna hahahaha

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
helloł
zaraz zacznie się mój 2 termin a porodu ani widu ani słychu haha
ojjj juz niedlugo zobaczysz..

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
oj strippi- idz Ty w końcu rodzić, bo my już doczekać się nie możemy

no i rozmawialiśmy wczoraj z TZ-em... widzę że naprawde zrozumiał co i jak, obiecał, że już nigdy tak nie zrobi, że teraz powie najgorsza prawde, bo nie chciałby żebym i ja mu tak kłamała...
ale powiedziałam mu twardo, ze daje mu ostatnią szanse wiec jak ja zmarnuje to mnie straci, bo ja nie mam zamiaru tak zyc
jak sie ciesze.... napewno sie zmieni

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
No też słyszałam o takich przypadkach. No tak to już jest jak psychika zablokowana, a jak się człowiek rzuci w wir innych obowiązków i nie myśli to się przydarza.
czesto tak jest..
no i trzymam kciuki za klucze

Cytat:
Dziewczyny ale sie popłakałam ze smiechu. Reakacja TŻa na kubki była mało wymowna, więc mama poszła do pokoju go oto podpytac (a ja podsłuchiwałam w lazience)

mama: oo a Ty teraz jakie eleganckie masz podstawki...
: Myszka mi podstawiła w pokoju
m: a po co?
: bo sie denerwuje, że jej wszędzie kółka robie. ale te podstawki się przykeiły i zabrałem je do pokoju
m:jak to się przykleiły??
: no od herbaty ()
m: pokaż, od herbaty tak mocno???

i w tym momencie TŻ wziął jeden kubek(podglądałam zza drzwi) i próbuje oderwać, a tu nic (użyłam kleju magic) Jego mina bezcenna!!!!!
Ale się naśmiałam, mama i męzus tez, nawet dostałam buzi w czółko. A kubeczki mu się spodobały
hahahahahahha
aaa one sie niepopsuja od mycia?

Cytat:
witam wszystkie koobitki

gratuluje

Cytat:
SSR nie jeszcze rolet rzymskich nie mam. Sprawie je sobie jak juz bede miala kuchnie zorbiona, pod koniec roku jak starczy funduszy pewnie.
A co do spzinaku, to smazylam na patelni z czosnkiem, sola i pieprzem oraz smietaną - zeby sie zrobil sos. Do tego sera zoltego dalam bo nie mialam innego
Nasze mieszkanko ma 54metry i mialo 4 pokoje. Obecnie po wyburzeniu 2 scian. Pokoi jako takich mamy 2 - salon i sypialnie. Kuchnie z jadalnie i kawalkiem przedpokoju. Oraz pokoj przy naszej sypialni, ktory na widok na wejscie do mieszkania - a obecnie jest pokojem komputerowym - docelowo dzieciecym. Zalaczam plan.

A ja chora leze buuu Polopiryne juz lyknelam. Mielismy isc do tesciow na kaweale zrezygnowalismy.
Jutro do pracy i tak bede musiala isc yhy. Jak sie gorej poczuje to wroce do domu. I pojde do lekarza. Temperatura na razie niewielka, powyzej 37, glowa mi rano pekala w kazdej pozycji. troche mniej z glowa wysoko, wiec sie prawie do sciany przytulalam [wezglowie lozka mamy przy scianie] zeby mniej mi pulsowalo.

ivoclar gratulacje.
ania maja sklep internetowy ale tylko kilka modeli tam jest. Na allegro ich tez nie widzialam.
india normalnie sie posikalam hahaha I jeszcze zes bezczelnie podsluchiwala z lazienki !
fajne masz mieszkanko.... badzo mi sie podoba

a to obiecane zdjecia 12 tyg fasolki
Stary 2010-01-31, 16:08   #4846
india83
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]India - jasnowidz

super, że odpalił

Cytat:
witam wszystkie koobitki

gratulacje!!

Cytat:

wracaj do zdrowia!!!
a mieszkanko bardzo ładne i pewnie wiele radości czerpiesz z urządzania

podsłuchiwanie było najlepsze, aż musiałam usiąśc na wannie bo ze śmiechu nie mogłam wyrobić

Cytat:
trzymam kciuki
Stary 2010-01-31, 16:21   #4847
ktosia86
Zakorzenienie

Martucha zdolniacho Ty
A dzidziolek słodki
Stary 2010-01-31, 16:33   #4848
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dostalam 5!!!! wow kupilam lozko i stol i teraz wszyscy sa na mieszkaniu sprzataja robia itd... a mnie zostawili u rodzicow z babcia bo mi nic niewolno... bu..

zapamietam... wiem ze dzis ostatni dzien na starym snilo mi sie ze urodzilam syna hahahaha

hahahahahahha
aaa one sie niepopsuja od mycia?

a to obiecane zdjecia 12 tyg fasolki
gratuluję 5,

może to sen proroczy?

a podstawki pewnie po paru myciach bedą do wyrzucenia, bo już się rozmieły ;p

słodka ta wasza fasolka

Tak w ogóle akcja Shrek zakończona! Wygląda tak sobie, zaraz sprawdze jak smakuje. Wiedziałam, że ja się do takich rzeczy nie nadaję
Stary 2010-01-31, 16:40   #4849
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Martucha zdolniacho Ty
A dzidziolek słodki
dziekuje podwójnie

przedemna jesczze tylko dopieszcze nie metodologi z pracy mgr i oddanie jej oraz jeden egzamin z najgorsza baba na studiach..

Cytat:
gratuluję 5,

może to sen proroczy?

a podstawki pewnie po paru myciach bedą do wyrzucenia, bo już się rozmieły ;p

słodka ta wasza fasolka

Tak w ogóle akcja Shrek zakończona! Wygląda tak sobie, zaraz sprawdze jak smakuje. Wiedziałam, że ja się do takich rzeczy nie nadaję
dziekuje... a sen nie wiem wszyscy mi mowia ze bedzie syn... a mi juz obojetne byle zdrowe bede sie cieszyc i tak i tak
aaaa c do podstawek.. trzeba wymyslec cos takiego na stale cos z ceramiki
aa alkcja shrek napewno boska

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-01-31 o 17:58
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 16:48   #4850
AgatkaL
Wtajemniczenie

Ja wczoraj cały dzień spędziłam z koleżanką na zakupach W międzyczasie uskuteczniałyśmy pogaduszki na obiedzie i na piwku
Zakupiłam dwie pary butków w Bacie...co prawda niepraktyczne, bo zamszowe i na śnieg i pluchę się nie nadają, ale na wiosnę, będą jak znalazł. Zresztą były tak przecenione, że żal było ich nie wziąć. Poza tym kupiłam jeszcze parę szmatek...echhh...nic tylko kasę wydawać na tych wyprzedażach.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 17:19   #4851
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Martucha gratulacje 5 i sliczny dzidziuś

Stary 2010-01-31, 17:26   #4852
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

A co dziś tak mało produkujecie? Jak nie mam czasu wejsć na kompa to potem muszę 40stron nadrabiać, a teraz t nic nie chcecie gadać

Scio jeszcze raz dzięki za ten wiesiołek, linki itp., będę sobie studiować i chyba zaraz wcielę to w życie. Mam nadzieję, że tym nie idzie sobie zaszkodzić?

india83 no to musiała być mina tż z tymi podstawkami. No może to go coś nauczy, a za wredne babsko to bym przez tydzień miała focha.
No i jak Shrek wyszedł? JA już dawno nie byłam na ŻG, a swego czasu pisałam wszystkie przepisy do zeszytu jak leci, muszę nadrobić zaległości

Madzialenka no to pech z tym samochodem, ale doczytałam, ze wreszcie odpalił. A zupę cebulową robiłam już dwa razy i gościom smakowała. Poskładałam z kilku przepisów jeden, a potem i tak proporcje dawałam na oko i wyszło, z groszkiem ptysiowym i zółtym serem jes mniam

Daysy85 kurczątko to macie drogie te mieszkania w Kielcach, a myślałam, że u Was będzie taniej, no no. No kredyt na 30lat to powzne obciążenie, jak sobie pomyślałam ostatnio o tym, że mam koło30 i jak będę żyła 60lat tzn. że do końca życia będę spłacać ten kredyt-to aż mi się słabo zrobiło. Dlatego wzięliśmy na 20lat i jak tylko wyremontujemy i umeblujemy to będziemy robić wszystko, aby go wcześniej spłacić.

strippi no jutro już luty, kurczątko ja to chyba a Ciebie urodzę, bo tak się nie mogę doczekać

ivoclar gratulacje, napisz coś więcej o Was. No i fajne imiona

kliwia zdrowiej szybko No fajne mieszkanko, super, tyle miejsca.

Katunia trzymam kciuki za powtórny test, a imiona już macie?

martucha84 gratulacje z 5 jakie łóżko i jaki stół i gdzie, jestem żądna informacji Fajna ta Wasza fasolka No super, że Wy już dziś na swoim, my wciąż czekamy na telefon, ale się wkurzę i o 19 do nich zadzwonię. Bo spać mam gdzie, no ale wolałabym już dzis pospisywać te liczniki, bo jutro tż w pracy a ja nie będę wszystkiego tam targac sama.

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 17:36   #4853
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

SSR no ja tak samo. wzięłam kilka przepisów i zrobiłam z tego jeden własny. az musze go zapisac bo jest bardzo prosty i smaczny

Stary 2010-01-31, 17:37   #4854
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
martucha bardzo miło byl0okazalo sie ze wszystkie jestemy urodzone w jednym miesiacu w krotkich odstepach czasu : 1,4 i 6 marzec wiec to chyba jakies przeznaczenie
Nie może być!! ja też z 6 marca
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
no bo mówiłam mu że chcę wieczorem gdzieś wyjść, tzn do kina, czy na pizze, a że mieszkamy na wsi wszędzie musimy jechać samochodem. No wiec idę sie kąpać, a jego nie ma, schodze na dół a on ze szwagrem piwkuje, a ja już ubrana i gotowa. już przeprosił ale ja nadal jestem zła, rzadko gdzieś wychodzimy, a dzis znów ja spędze wieczór na necie a on będzie ogladał kabaret na dwójce, tak jak to zawsze bywa
nie martw się, też mieszkam na zadupiu ... chociaż do autobusu mam 20 min. Też nie wychodzimy nigdzie, ostatni raz na spacerze SAMI byliśmy w lipcu bodajże, a na 'wypadzie' do miasta- spotkanie ze znajomymi chyba w październiku... więc nie jesteś sama... ja załapałam przez to wszystko doła, wstać mi się nie chciało a tż jeszcze chce mnie zaciągnąć do łóżka, a ja nie mam ochoty ani nic, i jeszcze te głupie pytania co mi jest, jakby sam do tego nie mógł dojść... czuję, że popadam w jakąś depreche

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Ja dziś imprezuję sama ze sobą net, whisky i muza na maksa

dobra nadrabiam dalej ...

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 18:08   #4855
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
nie martw się, też mieszkam na zadupiu ... chociaż do autobusu mam 20 min. Też nie wychodzimy nigdzie, ostatni raz na spacerze SAMI byliśmy w lipcu bodajże, a na 'wypadzie' do miasta- spotkanie ze znajomymi chyba w październiku... więc nie jesteś sama... ja załapałam przez to wszystko doła, wstać mi się nie chciało a tż jeszcze chce mnie zaciągnąć do łóżka, a ja nie mam ochoty ani nic, i jeszcze te głupie pytania co mi jest, jakby sam do tego nie mógł dojść... czuję, że popadam w jakąś depreche
Agatek a rozmawiałas z męzem na ten temat??
to co wy np. robicie w weekendy, wieczory?

my z TZ zaraz idziemy na spacer znowu nad morze (po firmowy samochód, bo TZ go zostawił i przyjechał naszym )

Stary 2010-01-31, 18:10   #4856
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Misqa mam nadzieję, ze TZ się naprawi, jak nie to my z nim inaczej pogadamy
o kur... jaka groźna

Cytat:
co to braku ochoty przy tabsach, mnie ten problem na szczescie nie dotyczy. mogłabym nawet kilka razy dziennie . z nawilzeniem tez nie mam problemu,a tabsy biorę 3,5 roku. wiec spoko. moze kwestia dobrania??
maleńka, zobaczymy jak rzucisz tabsy i co wtedy powiesz.... bo ja brałam 1,5 i wszystko było i ochota i coś 'czułam' a teraz nic, kompletne zero, więc nie mów hop! Oczywiście Ci tego nie życzę, bo to jest niemiłe uczucie i odbija się trochę na psychice, mojej na pewno

india83 dobry pomysł z podstawkami w końcu przywrócisz go do porządku

martucha84 piękne foto

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 18:13   #4857
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie może być!! ja też z 6 marca
..
wow to bedziemy razem oblewacja w tym roku okrągłe urodziny:rolleye s:

martucha
gratulacje.Mow jakie lozko?ładna fasolka

ja tez w weekend kupilam dwie pary butow ,ale juz na wiosne -balerinki a dzis ksiazke do anglika i zaraz zasiadam do nauki.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-01-31 o 18:14
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 18:15   #4858
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martucha gratulacje 5 i sliczny dzidziuś
dziekuje

Cytat:
A
No i jak Shrek wyszedł? JA już dawno nie byłam na ŻG, a swego czasu pisałam wszystkie przepisy do zeszytu jak leci, muszę nadrobić zaległości

martucha84 gratulacje z 5 jakie łóżko i jaki stół i gdzie, jestem żądna informacji Fajna ta Wasza fasolka No super, że Wy już dziś na swoim, my wciąż czekamy na telefon, ale się wkurzę i o 19 do nich zadzwonię. Bo spać mam gdzie, no ale wolałabym już dzis pospisywać te liczniki, bo jutro tż w pracy a ja nie będę wszystkiego tam targac sama.
ja z ZG robilam bagietke z maslem czosnkowym i przyprawami jest pysznaaaaaaaaaaaaaaa
dziekuje za gratulacje... co do mieszkania to cie rozmiem.. ja tez czekalam na telefon jak durna.. my juz na swoim wy zaraz tez bedziecie zobaczysz

Cytat:

martucha84 piękne foto
dziekuje

atomufka dziekuje

aaa bo zapomnialam lozko i stolik z ikei takie zwykle lozko bo to i tak tylko do czasu przywiezienia naroznika itd.. juz pokazuje

meble beda brazowe a sciany... nie wiem myslimy nad oliwkowym ale to wszystko jeszcze sie moze zmienic.. (a do lozka dokupilismy brazowa narzute..)

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-01-31 o 18:20
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 18:19   #4859
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
A co dziś tak mało produkujecie? Jak nie mam czasu wejsć na kompa to potem muszę 40stron nadrabiać, a teraz t nic nie chcecie gadać

Scio jeszcze raz dzięki za ten wiesiołek, linki itp., będę sobie studiować i chyba zaraz wcielę to w życie. Mam nadzieję, że tym nie idzie sobie zaszkodzić?

india83 no to musiała być mina tż z tymi podstawkami. No może to go coś nauczy, a za wredne babsko to bym przez tydzień miała focha.

Madzialenka no to pech z tym samochodem, ale doczytałam, ze wreszcie odpalił. A zupę cebulową robiłam już dwa razy i gościom smakowała. Poskładałam z kilku przepisów jeden, a potem i tak proporcje dawałam na oko i wyszło, z groszkiem ptysiowym i zółtym serem jes mniam

Daysy85 kurczątko to macie drogie te mieszkania w Kielcach, a myślałam, że u Was będzie taniej, no no. No kredyt na 30lat to powzne obciążenie, jak sobie pomyślałam ostatnio o tym, że mam koło30 i jak będę żyła 60lat tzn. że do końca życia będę spłacać ten kredyt-to aż mi się słabo zrobiło. Dlatego wzięliśmy na 20lat i jak tylko wyremontujemy i umeblujemy to będziemy robić wszystko, aby go wcześniej spłacić.

strippi no jutro już luty, kurczątko ja to chyba a Ciebie urodzę, bo tak się nie mogę doczekać

ivoclar gratulacje, napisz coś więcej o Was. No i fajne imiona

kliwia zdrowiej szybko No fajne mieszkanko, super, tyle miejsca.

Katunia trzymam kciuki za powtórny test, a imiona już macie?

Wiesiołek jest dobry na odporność, suchość skóry.
Ziółka popijam 4 dzień i na razie jest ok

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-31, 18:28   #4860
india83
Zakorzenienie

Rodzinka zajada się shrekiem, więc chyba mogę byc z siebie dumna hihihi...

a tak w ogole mam w planach kupic robot kuchenny. możecie mi jakiś polecić, bo tyle tego jest, że nie wiem który wybrać

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości