|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Cytat:
ps. czy Infacol moge dodac bezposrednio do butelki z mlekiem?? bo moja Niunka jak czuje infacol w buzi to w szal wpada Cytat:
![]() za pepuszek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() moja Mala padla w koncu, nie spala od 7 do 12. juz nie wiedzialam co robic, zostawilam ja na chwile, zeby sie ubrac, bo na spacer chcialam wyjsc. wracam a ona spi jak zabita. no to po cichaczu ja ubralam i myk na dwor.
02.02.2010 urodzilo sie najwieksze szczescie mojego zycia-Natalia: http://picasaweb.google.co.uk/stanczak.magdalena/Natalia# Edytowane przez madzikUK Czas edycji: 2010-02-15 o 14:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczynki-najważniejsze jest pozytywne myślenie i mam nadzieję, że już niedługo wrócę do normalności
![]() mały jest bardzo grzeczny-chociaż podczas mojej nieobecności nauczyli go w domu bujać, husiać, nosić itd. :/ Tż zajmował się małym, ale codziennie przyjeżdzał do mnie do szpitala 2 razy dziennie, biegał po aptekach itd. więc w tym czasie bujała teściowa (!) a wieczorami mama...eh...myślałam,że mnie szlag trafi jak zobaczyłam taką sytuacje-przyjechałam do domu po szpitalu, w pokoju teściowa z małym-mały śpi w łóżeczku, pogadałyśmy itd. po czym w tym czasie co ja rozpakowywałam torbę, to ona wzięła śpiącego (!) malucha z łóżeczka tylko po to by potrzymać go w rękach i pobujać...normalnie się zagotowałam i czekałam tylko kiedy wyjdzie..nawet nie chce wiedzieć co się działo jak mnie nie było-pewnie cały czas go lulała...eh...
#4833 |
Zadomowienie
|
patinka współczuje ci co przeszlas,napewno tez bardzo tesknilas za synkiem,a te tesciowe chyba tak maja jak moja przychodzi to Ada najczesciej spi a ona ja nosi i trzyma na kolanach az ona cala jest spocona
![]() ![]() pysiam JULIA ![]() my dzis byłysmy na spacerku ale te zaspy i waskie chodniki to normalnie potrzeba terenowego wózka. ach...my dzis konczymy miesiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Jestem po obchodzie i dalej kiblujemy
![]()
#4835 |
Zadomowienie
|
Oj tak Moja tesciowa jak przychodzi to ciagle sie wrecz slini na widok synka. A jak on spi to stoi nad nim i robi TI TI TI......a jak tylko cos zamruczy albo zapiszczy to od razu go na rece by brala. Ale ja stoje na strazy....ze mna nie ma tak latwo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie też to nie cieszy, ale staram sie nie panikowac, a ona tak biedziła nad nim jakby to był koniec świata. Też baaardzo chetnie nosi, a jak Młody śpi to szybko sie zmywa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kancia ja mam taki http://www.electrolux.pl/products/XM...GE/P019285.jpg Sama nie wiem co o nim myślec. Na początku był super, ciągnął jak smok i to nawet psie kudły. Teraz psa nie mamy, a on ledwo piasek z wykładziny w przedpokoju zbiera. Mimo, że jest wyczyszczony ![]() Nie mam czasu i ciągle zapominam zadzwonic do serwisu i wypytac o co chodzi ![]() Edytowane przez joli31 Czas edycji: 2010-02-15 o 15:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | ||
Zakorzenienie
|
Malinka, Strippi, Pysia dzieciaczki
![]() Dziękujemy za komplementy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przepisałam małego do tej fajnej lekarki i zapisała mu żelazo w kropelkach i 0gółem jest ok- za tydziń zaczniemy się w końcu szczepić ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
MadziUK mi znajoma z niemiec przywozi ss.A infacol jak podasz do mleka to nie wiem czy ma sens, bo to sie niby przed jedzeniem podaje
Patinka miejmy nadzieje, ze maly sie nie przyzwyczail do tego bujania, bo bedzieci mieli przerabane Filka ja juz bym jej cos ![]() ![]() ![]() ![]() Youyou wielkie kciuki za Was ![]() Zebciu a jakie kupowalas na pneumo i rota ? chodzi mi o nazwy szczepionek Edytowane przez aldii Czas edycji: 2010-02-15 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękujemy bardzo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wlasnie wiem, ze przed jedzeniem, ale ona jak poczuje ten smak w buzi to sie purpurowa robi od razu i wypluwa wszystko
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | |
Zadomowienie
|
strippi Julka śliczna a jaką ma fajną opaskę. No i
![]() aldii mam nadzieję, ze się czegoś ciekawego dowiem o tych szczepionkach. A swoją drogą, skoro już wertujesz temat szczepionek, to daj znać jak znajdziesz coś ciekawego ![]() patinka to nieciekawie, że trafiłaś z powrotem do szpitala, no ale dobrze, że już w domu. ![]() ula może dziś w nocy mała da Ci pospać Kancia ja mam zwykły odkurzacz na worki, więc ![]() Cytat:
![]() Ja miałam podobnie, ale z cycem. Położyłam go sobie na kolanach, żeby wyciągnąć cyca no i jak chciałam go przystawić, to się okazało, że przysnął. Co prawda nie na długo, ale jednak nie chciał cyca, po prostu był zmęczony youyou ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Rozeznanie
|
jakie śliczne dzieciaczki
![]() już niedługo luty się kończy i wreszcie się przeniesiemy wszystkie na odchowalnię ![]() ![]() ja w nocy w ogóle prawie nie spałam.. wszystko przez TŻ ![]() ![]() ![]() my też (tak jak filka ![]() ![]() a to Julcia x4 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() slicznie sie juz usmiecha ![]() moja dzis ma jakis dzien szalowy, obudzila sie o 16 i co jakis czas w szal wpada, no i wez czlowieku zrozum o co chodzi ![]() ![]() ![]()
#4846 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No i mam nadzieję, że u Ciebie wszyscy wyzdrowieją, włącznie z Tobą (mam na myśli opryszczkę) ![]() Cytat:
![]() Tak się miele wszystko na chodniku, że szok - no i całe kozaki mi przemiękły, mam nadzieję, że się nie rozchoruję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja miałam taką ochotę w ubiegłym tygodniu ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
gosbaj a z ciekawości pytam to były kroplówki przeciwbólowe czy uzupełniające płyny?
ja nie prywatnie dostawałam tabsy przeciwbólowe, i w zasadzie zawsze jak poprosiłam gdy tylko mnie bolało. Jednak własnie zastanawiają mnie te kroplówki bo ja po cc gdybym dostała od razu na uzupełnienie płynów to nie miałabym skutków ubocznych znieczulenia, jednak dostałam je dopiero 5 dzien po porodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |||
Wtajemniczenie
|
No to trzymamy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() No ja właśnie z neta się dowiedziałam z jakiegoś forum co laski pisały i normalnie aż się przeraziłam.Podobno dłużej niż kilka minut z tym balonikiem nie da się wytrzymać,a jak jedna laska dała radę całą no to cały szpital trąbił,że to jakaś bohaterka ![]() Dlatego jestem ciekawa jak tutaj ewentualnie wywołują poród ![]()
![]() |
#4849 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Zadomowienie
|
Ja tylko na chwilę z wiadomością od Azzis
"Adaś urodził się o 16.10. Waży 3390 g, 55 cm, dostał 10 pkt. Ma niebieskie oczka. Jest prześliczny ![]() Resztę wiadomości dopiszę później, jak nakarmię małego, ale nie bylo tak źle |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Raczkowanie
|
Brawo AZZIS
![]() szybko poszło ![]() Ja się melduję w dwupaku. Na KTG była kompletna cisza ![]() Na razie się nie chcę nastawiać, ale bolą mnie plecy dość mocno i skurcze mam co 4-6 minut. Idę do wanny z ciepłą wodą i zobaczymy co z tego wyniknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zadomowienie
|
Maciek wisi na cycku, więcmoge dopisać czesc dalsza wiadomości od Azzis
"Tak w skrócie. O 13 byliśmy na IP z 2 cm rozwarciem. O14.50 odeszły mi wody a o 16 już się urodził. Było ciężko momentami - jak było blisko 10 cm. Ale myślałam, że będzie gorzej. Nie cieli mnie tylko na 1 cm pękłam." Oczywiście złożyłam gratulacje i przesłałam całuski dla maleństwa. ed. xmila czyżby kolejna mamuśka się szykowała? Daj znać po kąpieli Edytowane przez addicted to wizaz Czas edycji: 2010-02-15 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
azzis gratulacje !! a tak się stresowała, ze bedzie bolec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zadomowienie
|
Nie nadrobię Was dzisiaj, bo coś mi szwankuje internet. Co napiszę, chcę wysłać odpowiedź, to mi kasuje i strony otwierają się w takim tępie, że można osiwieć
![]() Ciekawe czy tego posta mi wyśle, jak wyśle to może jeszcze spróbuję raz Was nadrobić, a jak nie to jutro, bo jak mnie szlak trafi to będzie źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No ja też się stresuję,bo już raz to przechodziłam ![]() ************************* ********* Ja teraz wcinam ananasa i próbuję wstawić fotkę z dzisiaj,ale coś mi kiepsko idzie ![]() ![]()
![]() |
#4856 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a córcia jaka podobna do Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To tak jak ja teraz ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Sensuel ładny bebzolek
![]() kocurazab mi tez wizaz szwankuje więc to chyba nie twój komp ![]() i małż mi sie rozchorował, mnie pewnie tez dopadnie ehhhhhhh |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
weszlam tylko na chwileczke zerknac, czy sa wiesci od Azzis
![]() Azzis GRATULUJE !!!! ![]() ![]() ![]() W ogole znow cos sie dzieje z wizz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | ||||||||
Zadomowienie
|
Uff, udało mi się wtedy odpisać, ciekawe czy i teraz mi wstawi moje wypociny
![]() ************************* * ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No i córcia śliczna ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez kocurazab Czas edycji: 2010-02-15 o 20:51 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Raczkowanie
|
Coś się wizaz dziś kisi
![]() W kąpieli trochę przeszło, skurcze były co 5 minut, ale nie bolały. Teraz znów są dokuczliwe, ale co jakieś 7 min. Siedzę i czekam aż będą częstsze, albo bardziej bolące ![]() Dziwi mnie tylko, że Franek między skurczami dość mocno się rusza ![]() Boje się jak diabli, ale chcę już mieć to za sobą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.