Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-13, 19:09   #4831
PikPock
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

marciadela śliczne te zaproszenia Masz naprawdę zdolności i cierpliwość
PikPock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 19:59   #4832
gosza_25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eninka84 Pokaż wiadomość
ja mam slub w juz w sobotę i nie mam zapowiedzi...Ksiadz z mojej parafii mi nie wydał, twierdzac ze musze dopłacic jeszcze 50 zł (wczesniej dalam tez 50) a ja na to ze nie mam...a on na to ze mi nie wyda....i dupa....
Cytat:
Napisane przez 17072010 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a teraz opowiem moją historię z księdzem: ponieważ mieszkamy teraz w Łowiczu, więc w naszym imieniu do księdza poszła moja przyszła teściowa- chodzi dokładniej o zapowiedzi. Wyjaśniła jaka jest sytuacja i że przyjdziemy do niego w czerwcu po Bożym Ciele, bo wtedy przyjeżdżamy, a on jej na to tak" jak przyjdą dopiero wtedy to ja ich stąd wypieprzę " i koniec cytatu właśnie teraz patrzyłam czy ksiądz może odmówić wygłoszenia zapowiedzi i nigdzie nie znalazłam takiego przepisu... planuję udać się do poradni małżeńskiej przy kurii i dowiedzieć dokładnie czy ma takie prawo.... jak coś to
ech szok po prostu szok

Cytat:
Napisane przez marciadela Pokaż wiadomość
No wklejam moje zaproszenia obiecane. Zdjęcia niestety koloru wogole nie oddaja.
17072010 niezle mnie nastraszylas tym stuknietym ksiedzem. Moj TZ taki wyrywny, pewnie sie z nim od razu pokłoci i bedzie zonk totalny.
strasznie ładne
gosza_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 20:57   #4833
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
potwierdzam kamrat bardzo fajne miejsce. wybyłam juz z watku i teraz jestem na mamusiach bo w listopadzie dzidzius. wracajac do kamrata fajnie takze na zewnatrz jedzenie obsługa naprawde fajne.
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Meana1 Pokaż wiadomość
Czarna kawa wstawiała ostatnio link z pończochami z veneziany i zaczełam szukać dla siebie
oto te które mi się podobają
polecane przez czarną kawę http://moda.allegro.pl/item103206888...o_336_3_4.html
oraz
http://moda.allegro.pl/item101353136...ul_21_3_4.html
a także
http://moda.allegro.pl/item102527701..._20_den_3.html
które z tych trzech byście wybrały na ślub?

oraz czarne na inne okazje
http://moda.allegro.pl/item102435300...ana_15den.html
http://moda.allegro.pl/item103917191...15_1_2_ss.html
Mnie osobiście najbardziej podobają się te z pierwszego linku i też mam je zamiar kupić
Cytat:
Napisane przez PikPock Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja swoje buty kupiłam na plantach i dałam za nie chyba 80zł. Co prawda jest tam tylko jeden sklepik,w którym można takie butki kupić no i mają tylko kilka modeli. Ja też przeżywałam horror chodząc za butami, zeszłam całe centrum i naprawdę nic ciekawego nie znalazłam. Wszystkie buty wyglądały praktycznie tak samo i do tego obcas gigant,a ja po pierwsze w takich butach chodzić nie umiem, a po drugie nie mogę sobie na takie pozwolić,bo jeszcze bym przerosła mojego Tżta
No właśnie. Powiedzcie mi czemu robią teraz buty na takich wieeeeelkich obcasach Co jakiś but fajniejszy to trzeba go odrzucić ze względu na obcasa A poza tym ja też bym jeszcze przerosła TŻ i co by to było Pomiędzy nami jest jakieś 8 cm różnicy więc maksymalnie mogę sobie pozwolić na 5 cm

Cytat:
Kurcze ale jestem zła. weszłam na forum PM z ostrowca, bo stamtad nasz zespoł, w poszukiwaniu jakichs opinii o nim i co: ani jednej pozytywnej opinii. jestem załamana. Wszyscy na nich najezdzaja ze falszują, graja z playbacku i nie umieją zabawić gości. Jestem załamana. Skąd ja wezmę inny zespol 3,5 miesiąca przed ślubem. chyba nie da rady
Nie martw się. Nie zawsze trzeba się sugerować opiniami. Przeglądnełam ich filmiki i całkiem całkiem Tak jak któraś już tu napisała. Te opinie niekoniecznie muszą być prawdziwe.

Cytat:
Napisane przez mroweczka21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zobaczcie:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post19130198

Ma dziewczyna talent i pięknie robi biżuterię
No śliczną tą biżuterię robi. Też ostatnio przeglądałam jej wątek i zastanawiam się czy by nie zamówić u niej

Cytat:
Dziewczyny a teraz opowiem moją historię z księdzem: ponieważ mieszkamy teraz w Łowiczu, więc w naszym imieniu do księdza poszła moja przyszła teściowa- chodzi dokładniej o zapowiedzi. Wyjaśniła jaka jest sytuacja i że przyjdziemy do niego w czerwcu po Bożym Ciele, bo wtedy przyjeżdżamy, a on jej na to tak" jak przyjdą dopiero wtedy to ja ich stąd wypieprzę " i koniec cytatu właśnie teraz patrzyłam czy ksiądz może odmówić wygłoszenia zapowiedzi i nigdzie nie znalazłam takiego przepisu... planuję udać się do poradni małżeńskiej przy kurii i dowiedzieć dokładnie czy ma takie prawo.... jak coś to
Powiem jedno - coraz gorsi ci księża...

Cytat:
No wklejam moje zaproszenia obiecane. Zdjęcia niestety koloru wogole nie oddaja.
17072010 niezle mnie nastraszylas tym stuknietym ksiedzem. Moj TZ taki wyrywny, pewnie sie z nim od razu pokłoci i bedzie zonk totalny.
No piękne
Stary 2010-05-13, 21:05   #4834
agulack
Raczkowanie

Cytat:
jak go wybieraliśmy, to sugerowaliśmy się dostepnoscią bo to bylo dosyć pozno zalatwiane i juz nie bylo za duzo zespolow do wyboru. gdzies widzialam jakies video w internecie i mi sie spodobalo, a pozniej ogladalam plyte z jakiegos wesela i tez wydawalo mi sie ok. w necie wtedy nie moglam znalezc zadnych opinii bo zespol był stosunkowo mlody. A jest to zespół ViVat z Ostrowca św. teraz mi jakas wizazanka napisala na priv, ze u niej gral i byla zadowolona. troche mnie pocieszyla, bo to pierwsze mile slowa jakie o ich uslyszalam.
Kurcze nie wiem czemu takie negatywne mają opinie. Właśnie gadałam z koleżanką z Ostrowca bo tak mi się coś kojarzyło że mogła mieć ten zespół. I tak miała ich u siebie. Ja powiem Ci wybawiłam się przy nich bardzo. Są przezabawni. Nie wiem czy grali całkiem na żywo ale właściwie kogo to obchodzi. Mnie na przykład nie Także jak dla mnie jeden z lepszych zespołów. Jedyne na co możesz zwrócić uwagę to ugadajcie się do jakiego stopnia mogą posunąć się w żartach i konkursach. Na tamtym weselu gdzie byłam trochę te żarty i zabawy oczepinowe były hmm zboczone Niekoniecznie chciała bym takie u siebie. Ale to była wena pary młodej także myśle że można to ustalić.

agulack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 21:07   #4835
17072010
Raczkowanie

dziewczyny, a co sądzicie o takim czymś
http://moda.allegro.pl/item102583513...lko_u_nas.html
tylko ja bym miała: wreszcie go mam... a Tż Ratunku! Pomocy!

17072010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 21:09   #4836
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
dziewczyny, a co sądzicie o takim czymś
http://moda.allegro.pl/item102583513...lko_u_nas.html
tylko ja bym miała: wreszcie go mam... a Tż Ratunku! Pomocy!
Niezłe Wyobrażam sobie miny babć i ciotek w kościele
Edit: Choć nie One niekoniecznie by dowidziały

Edytowane przez beaciunia
Czas edycji: 2010-05-13 o 21:16
beaciunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 21:13   #4837
ewelinap5
Raczkowanie

Jak dla mnie niepotrzebne wydawanie pieniędzy ... teraz to już tyle dziwnych i zbędnych rzeczy wymyślają.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-13, 21:38   #4838
marciadela
Raczkowanie

GG do marciadela

Cytat:
Napisane przez agulack Pokaż wiadomość
Kurcze nie wiem czemu takie negatywne mają opinie. Właśnie gadałam z koleżanką z Ostrowca bo tak mi się coś kojarzyło że mogła mieć ten zespół. I tak miała ich u siebie. Ja powiem Ci wybawiłam się przy nich bardzo. Są przezabawni. Nie wiem czy grali całkiem na żywo ale właściwie kogo to obchodzi. Mnie na przykład nie Także jak dla mnie jeden z lepszych zespołów. Jedyne na co możesz zwrócić uwagę to ugadajcie się do jakiego stopnia mogą posunąć się w żartach i konkursach. Na tamtym weselu gdzie byłam trochę te żarty i zabawy oczepinowe były hmm zboczone Niekoniecznie chciała bym takie u siebie. Ale to była wena pary młodej także myśle że można to ustalić.
O dzięki Ci kochana! poprawiłaś mi humor przed snem cały dzień miałam zwalony przez ten zespół.

Dzięki Dziewczyny za opinie na temat zaproszen. Właśnie ukleiłam kolejne 4 . Powiem Wam szczerze, ze drugi raz bym sie chyba nie porwala na ich robienie bo strasznie to dużo wymaga zachodu. Jest to tez moja troche wina bo jestem perfekcjonistka i jak cos mi sie troszke przekrzywi to juz rozwalam i poprawiam, chociaz i tak pewnie nikt by nie zauważył

Udaję się na spoczynek do jutra, buziaki.
marciadela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 21:44   #4839
kleome84
Raczkowanie

Cytat:
Śliczne zaproszenia a tak z ciekawości zapytam na co kleiłaś tasiemkę?A napis "zaproszenie" sama drukowałaś? Ja też zrobiłam sama zaproszenia, tasiemki kleiłam na taśmę dwustronną ale ciekawa jestem czy złapałyby na zwykły klej jest dużo roboty przy tych zaproszeniach, ale przynajmniej można mieć swoje wymarzone i dużo taniej
Ja teraz jestem na etapie robienia księgi gości a później przymierzam się do zawieszek na alkohol i menu.
kleome84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 21:53   #4840
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kleome84 Pokaż wiadomość
Ja teraz jestem na etapie robienia księgi gości a później przymierzam się do zawieszek na alkohol i menu.
A jak robisz księgę gości?? Całą robisz sama czy masz jakąś bazę w postaci np. albumu
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 22:01   #4841
domika88
Raczkowanie

GG do domika88

Dzięki,uspokoiłyś
cie mnie w sprawie tych zapowiedzi chyba nie potrzebnie się tym przejmoowałam.
Jeszcze zapomniałam się Wam pochwalić że nie musimy z moim Tż robić poradni ponieważ ksiądz nam odpuścił z racji mojego zawodu
Syrwia81 ja też mam taki problem że muszę mieć bardzo niski obcas buta z racji wzrostu Tż,na plantach najniższy jaki widziałam to 3cm ale na internecie widziałam dużo fajnych na niziutkim obcasie http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...ory&id_dir=78&

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16039801
Stary 2010-05-13, 22:52   #4842
Kleo1984
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie ze zdjęć raczej nie znajdziesz nigdzie bo nie maja oni swojej str internetowej chyba że jakas PM miała juz tam swoje wesel to wstawi cos ale watpię bo jak ja szukałam sali to cięzko było o jakiekolwiek tam zdjęcia. Ale pojechałam tam ogladać salę i się tez na nią zdecydowałam to ci powiem z czystym sumieniem że spokojnie się tam zmieści te 180 osob. Przy 200 może już tam ścisk. Nawet sama właścicielka mówiła że 180 osób spokojnie tam wchodzi. Mnie ta sala się spodobała od razu dlatego ją wzięłam włascieciele też są spoko

spoko dzieki, ja jeszcze nie bylam, ale juz naogladalam sie tyle tego, ze wolalm zapytac czy warto tam wogole jechac. A bylas ogladac sale w Niwach? Bo jesli jej nie wybralas to znaczy ze slabiej wypada. Wiesz moze gdzie jeszcze sa takie spore sale 180-200 osób, nie placone od osoby gdzie warto zajrzeć?
Stary 2010-05-14, 06:34   #4843
marciadela
Raczkowanie

GG do marciadela

Cytat:
Napisane przez kleome84 Pokaż wiadomość
Śliczne zaproszenia a tak z ciekawości zapytam na co kleiłaś tasiemkę?A napis "zaproszenie" sama drukowałaś? Ja też zrobiłam sama zaproszenia, tasiemki kleiłam na taśmę dwustronną ale ciekawa jestem czy złapałyby na zwykły klej jest dużo roboty przy tych zaproszeniach, ale przynajmniej można mieć swoje wymarzone i dużo taniej
Cieszę się, że Ci się podoba. Napis jest wydrukowany na zwykłej drukarce atramentowej. Te kartoniki z koronką są przyklejone na taśmę dwustronną (ale nie taką zwykłą z papierniczego, tylko taką ze sklepu budowlanego, jest o wiele mocniejsza) a tasiemka jest przyklejona na klej magic. Wrzuć swoje zaproszenia. Jestem ciekawa.
Stary 2010-05-14, 06:56   #4844
Meeggy
Raczkowanie

Dla dziewczyn szukających buty, może tu coś znajdziecie, czasami są promocje...
http://www.butyk.pl/index.php?action...kat=5&partia=1 powodzenia
Stary 2010-05-14, 08:16   #4845
Meana1
Rozeznanie

Marciadela śliczne te zaproszenia
ja kupowałam zaproszenia ale winetki postanowiłam zrobić sama bo pewnie do ostatniej chwili coś się może zmienić, a jak zrobię sama to będę mogła zmienić coś w ostatniej chwili.
I mam pytanie jak mam zrobić taką winietkę, tzn. czego potrzebuję do klejenia?
http://fontanessi.abc24.pl/default.a...091&pro=536124
może ten klej magic co Ty używałaś? czy można go gdzieś w Kielcach kupić?

Edytowane przez Meana1
Czas edycji: 2010-05-14 o 08:22
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 08:43   #4846
kleome84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
A jak robisz księgę gości?? Całą robisz sama czy masz jakąś bazę w postaci np. albumu
Kupiłam złoty papier, ok. 20 sztuk, bo mam wesele na 100 osób to myślę, że im starczy tyle stron , docięłam na gilotynce, zrobiłam z boku dziurki dziurkaczem i to połączyłam tasiemką, później z papieru ecru zrobiłam okładki i skleiłam z tym złotym papierem taśmą dwustronną, w środku przedniej okładki wycięłam okienko i podkleiłam złotym papierem, planuje tam wkleić nasze imiona + datę ślubu.
No i reszta to już zależnie od wyobraźni i materiałów, ja ozdobiłam przód tasiemkami, perełkami i malutkimi sztucznymi kwiatuszkami.
Ale jeszcze muszę popracować nad środkiem

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Cieszę się, że Ci się podoba. Napis jest wydrukowany na zwykłej drukarce atramentowej. Te kartoniki z koronką są przyklejone na taśmę dwustronną (ale nie taką zwykłą z papierniczego, tylko taką ze sklepu budowlanego, jest o wiele mocniejsza) a tasiemka jest przyklejona na klej magic. Wrzuć swoje zaproszenia. Jestem ciekawa.
Dziękuję Ci za odpowiedź włączyłam baterie od aparatu do ładowania to popołudniu wstawię fotki .
kleome84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 08:51   #4847
srubka87
Zadomowienie

Dziewczynki dziękuję za odpowiedź odnośnie autokaru. Upewniłyście mnie, że niepotrzebnie mam wyrzuty sumienia o tych z Bukówki. Innych odwozimy, np, do Nowin, ale jest ich 12 osób...a nie 2.
Wczoraj byliśmy zapraszać koleżankę Tż-a i jak poszliśmy o 18 to wyszliśmy opółnocy. W życiu jej wcześniej nie widziałam a rozmawiało mi się z nią jak ze starą kumpelą No i w trzy osoby wypiliśmy 2,5 wina i 4 piwa
Meana-z tego co kojarze to klej magic(czyli magiczny klej) możena kupić właściwie w każdym sklepie z blokami i papierami kolorowymi itd, nie koniecznie musi to być typowo papierniczy sklep. Moja bratanica do szkoły często go potrzebowała, bo sklejała różne rzeczy.
Ona- Opakowania na ciasta są w hurtowni opakowań koło Lewiatana na KSM-ie. Są dużo tansze niż w sklepach i możena kupować większość na sztuki,a cześć po min. 50 sztuk...
Ale pogoda...wrrr
Stary 2010-05-14, 08:59   #4848
oliffka2
Raczkowanie

marciadela śliczne zaproszenia mnie tylko ta koronka się nie podoba, ale ja generalnie koronek pod żadną pustacią nie lubię kobieto takie zdolności to trzeba wykorzystać!
Stary 2010-05-14, 09:04   #4849
marciadela
Raczkowanie

GG do marciadela

Cytat:
Napisane przez Meana1 Pokaż wiadomość
Marciadela śliczne te zaproszenia
ja kupowałam zaproszenia ale winetki postanowiłam zrobić sama bo pewnie do ostatniej chwili coś się może zmienić, a jak zrobię sama to będę mogła zmienić coś w ostatniej chwili.
I mam pytanie jak mam zrobić taką winietkę, tzn. czego potrzebuję do klejenia?
http://fontanessi.abc24.pl/default.a...091&pro=536124
może ten klej magic co Ty używałaś? czy można go gdzieś w Kielcach kupić?
Kochana te winietki to nic prostszego. Te kartoniki to najprościej na taśmę dwustronną a kokardki właśnie na klej magic. Ten klej jest super do takich rzeczy dlatego, że jest bardzo mocny a po wyschnięciu robi się całkiem przezroczysty i elastyczny jak guma, więc nawet jak coś pobrudzi troszkę klejem to i tak po wyschnięciu nie widać. Nie wiem gdzie w Kielcach można kupić bo kupowałam w W-wie, ale wiem że zwykle można go dostać w większości sklepów papierniczych. Kosztuje w zależności od miejsca 3-4,5. Jest wielkości kleju biurowego, więc jeden Ci wystarczy. Wstążeczkę płaciłam w hurtowni 3,60 za rolkę 25 m. Widziałam, że można kupić też gotowe już zawiązane wstążeczki, ale to się nie opłaca. A i jeszcze tak sobie myślę, że fajnie by wyglądało jakbyś podkleiła te kartoniki z nazwiskami taśma dwustronną ale taką piankową. Wtedy by to było trójwymiarowe.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez oliffka2 Pokaż wiadomość
marciadela śliczne zaproszenia mnie tylko ta koronka się nie podoba, ale ja generalnie koronek pod żadną pustacią nie lubię kobieto takie zdolności to trzeba wykorzystać!
A dziękuję, bardzo miło czytać takie słowa

Edytowane przez marciadela
Czas edycji: 2010-05-14 o 09:14

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 09:08   #4850
ewelkafly
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, dziękuję Wam za wszystkie dobre słowa - już troszkę ochłonęłam z szoku sukienkowego, kazalam tej dzieczynie przerobić sukienkę i juz zaczyna wyglądać przyzwoicie. Co prawda i tak nie jest moją wymarzoną ale zaczyna mi się podobać. Ja się chyba nie chwaliłam ale kupiłam buty do ślubu na plantach za 50 zł bo jeden był przybrudzony. Bucik wyczyściłam i wyglądają elegancko. Tylko chciałam zmienić fleki na gumowe ale w kilku miejscach pytałam i nie mieli białych tylko czarne albo beżowe no ale trochę nie pasują takie kolory. No i zamówiłam kwiaty u pani Ani na bazarach - świetna kobieta, mila, uprzejma i super doradza. Do ślubu zostało mi 8 dni i zaczynam się denerwować - szczególnie pogodą już nie piszę bo za dużo miejsca zajmę
ewelkafly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 09:16   #4851
marciadela
Raczkowanie

GG do marciadela

Cytat:
Napisane przez ewelkafly Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, dziękuję Wam za wszystkie dobre słowa - już troszkę ochłonęłam z szoku sukienkowego, kazalam tej dzieczynie przerobić sukienkę i juz zaczyna wyglądać przyzwoicie. Co prawda i tak nie jest moją wymarzoną ale zaczyna mi się podobać. Ja się chyba nie chwaliłam ale kupiłam buty do ślubu na plantach za 50 zł bo jeden był przybrudzony. Bucik wyczyściłam i wyglądają elegancko. Tylko chciałam zmienić fleki na gumowe ale w kilku miejscach pytałam i nie mieli białych tylko czarne albo beżowe no ale trochę nie pasują takie kolory. No i zamówiłam kwiaty u pani Ani na bazarach - świetna kobieta, mila, uprzejma i super doradza. Do ślubu zostało mi 8 dni i zaczynam się denerwować - szczególnie pogodą już nie piszę bo za dużo miejsca zajmę
No to cieszę się, że sukienka zaczyna nabierać pożądanych kształtów Jak będzie całkiem gotowa napewno będzie super. Pogoda podobno ma się poprawić.
Stary 2010-05-14, 09:24   #4852
ewelinap5
Raczkowanie

Klej magic można kupić nawet na bazarach na tych stoiskach z zeszytami.
Stary 2010-05-14, 09:46   #4853
Castia
Wtajemniczenie

Dziewczyny z czerwca mam pytanko czy może któraś z was chce bukiet z tulipanków? kurczę wydawało mi się że gdzieś do lipca spokojnie będzie można dostać tulipanki, a np. p.Ania powiedziała że raczej nic z tego a mi się marzy taki bukiecik z tulipanków zapytam może jeszcze w Nemezji. Mysłałam że nie bedzie az takiego problemu z tulipanami w czerwcu

wiem,że hurtownia opakowań jest gdzieś na Magazynowej, tam chyba jak ta giełda rolna - coś mi się takiego obiło o uszy.

Nie mogę w CK kupic stanikanormalnie sklepów jak na lekarstwo, w których i tak asortyment ubogi, przymiarka w przyszłym tyg. Chyba zamówie przez neta ale strasznie sie boje o rozmiar i nie wiem i tak czy dotrze na czas

Ogólnie zaczyna się robić nerwowo
co kupujecie rodzicom?ja myśłałam o koszu ze słodyczami i mamuśkom kupić naszyjniki jakieś ładne a tatuśkom zegarki i tam włożyć.
Nie mamy samochodu jeszczei sukienki na poprawiny
w ogóle to duzo rzeczy nie mamy a i tak muszę sama to wszystko załatwiać i sama szukać ehhh
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:13   #4854
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
Dziewczyny z czerwca mam pytanko czy może któraś z was chce bukiet z tulipanków? kurczę wydawało mi się że gdzieś do lipca spokojnie będzie można dostać tulipanki, a np. p.Ania powiedziała że raczej nic z tego a mi się marzy taki bukiecik z tulipanków zapytam może jeszcze w Nemezji. Mysłałam że nie bedzie az takiego problemu z tulipanami w czerwcu
hej ja co prawda nie czerwcówka a sierpniówka ale też chcę bukiet z tulipanów, martwiłam się, że ich nie dostanę i zadzwoniłam do mojej dekoratorki (pani z Arteusza) i powiedziała, że na 99% będę je mieć więc się nie martwię może do niej zadzwoń i się zapytaj??

NIKOLA - 05-03-2012

Edytowane przez syrwia81
Czas edycji: 2010-05-14 o 10:37
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:34   #4855
vodia
Przyczajenie

Cześć
Chciałam się przywitać i przyłączyć.
vodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:37   #4856
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

Cytat:
Napisane przez vodia Pokaż wiadomość
Cześć
witamy witamy napisz coś więcej o sobie

NIKOLA - 05-03-2012
Stary 2010-05-14, 10:39   #4857
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
Witamy
Napisz coś o sobie

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez syrwia81 Pokaż wiadomość
witamy witamy napisz coś więcej o sobie
Kochana, ale Ty szybka jesteś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 10:42   #4858
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Kochana, ale Ty szybka jesteś
wiesz dziś ciężko pracuję i z nudów siedzę na wizażu, rzadko mam takie dni w pracy i muszę to wykorzystać no a jak każda z nas wie to wizaż uzależnia

NIKOLA - 05-03-2012
Stary 2010-05-14, 10:47   #4859
marciadela
Raczkowanie

GG do marciadela

Cytat:
Cześć
Powitać
Stary 2010-05-14, 11:28   #4860
if_81
Przyczajenie

Cytat:
Cześć
Witamy, witamy

Ja dziewczyny bardzo się nie udzielam, bo wesele mam w innej częsci Polski chwilowo przebywam w świętokrzyskim ale czytam Was codzień i niektóre rady pewnie wykorzystam Dlatego Vodio dobrze trafiłaś miłego dzionka życzę i weekendu!! Szczególnie tym, które mają w tę sobotę "Najważnieszy dzień w życiu"

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości