Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-13, 11:52   #4801
Meana1
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Cytat:
Napisane przez trooskava Pokaż wiadomość
co do tych ślubnych to ja btrałabym te z pierwszego linku i kolor panna
właśnie dokładnie o nich myślę

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Dzięki za wiadomość, postaram się go dzisiaj kupić a najpóźniej jutro rano i zabrać z e sobą do Krakowa i wieczorem wypróbować Oby więcej takich dobrych informacji pojawiała się na forum
dokładnie więcej takich informacji
ile planujecie kupić wina?
Ja na 100 osób planuję:
po 10 butelek czewonego półsłodkiego i półwytrawnego oraz białego półsłodkiego i półwytrawnego no i może jakieś różowe o takie lubię najbardziej
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 12:06   #4802
Lowczyni
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meana1 Pokaż wiadomość
właśnie dokładnie o nich myślę
dokładnie więcej takich informacji
ile planujecie kupić wina?
Ja na 100 osób planuję:
po 10 butelek czerwonego półsłodkiego i półwytrawnego oraz białego półsłodkiego i półwytrawnego no i może jakieś różowe o takie lubię najbardziej
Wiesz co na ja 125 osób planuje tylko wino półwytrawne białe i czerwone. I czerwonego około 70 sztuk a białego z 30. Może półsłodkiego dokupie z 20 butelek. U mnie nie ma problemu jak zostanie wino, my je uwielbiam i na pewno jak zostanie to długo nie poleży. Dużo moich znajomych też bardziej preferuje wino niż wódkę

A co win to rewelacyjne wino i bardzo niskiej cenie 12 zł jest w sklepie Muzeum na ul Klonowej (na internecie za butelkę krzyczą 19-30 zł) nazywa się Magallanes. To wino argentyńskie, czerwone półsłodkie. Już 3 butelki kupiłam i każdemu na imprezie smakowało. Prawie nikt nie mógł uwierzyć że to półsłodkie (nie lubią tego typu win)wszyscy myśleli że delikatne półwytrawne - rewelacja. Dzwoniłam przed chwilą do sklepu skończyło im się ale jeszcze w tym tygodniu dowiozą po takiej samej cenie. Ja zamierzam je kupić na swoje wesele.
A tak na marginesie to można tam negocjować ceny już od 6 butelek

Edytowane przez Lowczyni
Czas edycji: 2010-05-13 o 12:19
Lowczyni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 12:14   #4803
mroweczka21
Raczkowanie

Aż tyle tego wina??ja myślałam że mi na 80 osób wystarczy około 20 butelek a teraz to zgłupiałam
Stary 2010-05-13, 12:23   #4804
Lowczyni
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mroweczka21 Pokaż wiadomość
Aż tyle tego wina??ja myślałam że mi na 80 osób wystarczy około 20 butelek a teraz to zgłupiałam
Mróweczka ja znam swoich znajomych i nie sądzę żeby było za dużo. Ale to trzeba dostosować do indywidualnych potrzeb "jednostki" My np z TZ jedno wino na wieczór spokojnie wypijamy, a impreza będzie trwała całą noc no i poprawinki
Ponad to ja do obiadu nie podaje wódki tylko same wino, wódka będzie dopiero po deserze (czyli torcie) i pierwszym tańcu.

Edytowane przez Lowczyni
Czas edycji: 2010-05-13 o 12:24
Lowczyni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 12:24   #4805
PikPock
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syrwia81 Pokaż wiadomość
mam ten sam problem bo jesteśmy praktycznie równi z tż-tem (no może o 1 cm jest ode mnie wyższy) i ja muszę mieć niskie buty do ślubu i do tego rozmiar mam 41 masakra... jeszcze nie mam butów i aż mi się płakać chcę jak o tym pomyślę, w ogóle nie wiem gdzie takich szukać
Witaj w klubie-ja też z tych co po wodzie na boso mogą chodzić(też mam rozmiar 40/41) Przejdź się na planty-może coś ci się tam spodoba, mają chyba dwa czy trzy modele butów na malutkim obcasie chyba 2cm.

Edytowane przez PikPock
Czas edycji: 2010-05-13 o 12:48
PikPock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 12:28   #4806
alamig
Zakorzenienie

Dziewczynki pilnie potrzebuję porady gdzie w Kielcach zorganizować wieczór panieński. Ja kompletnie się nie orientuje, bo w Kielcach już 6 lat nie mieszkam
Stary 2010-05-13, 12:38   #4807
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

Cytat:
Napisane przez PikPock Pokaż wiadomość
Witaj w klubie-ja też z tych co po wodzie na boso mogą chodzić(też mam rozmiar 40/41) Przejdź się na planty-może coś ci cię tam spodoba, mają chyba dwa czy trzy modele butów na malutkim obcasie chyba 2cm.
dzięki wielkie za radę muszę się przejść i zobaczyć, może jeszcze nawet dziś bo idziemy obrączki zamawiać

NIKOLA - 05-03-2012
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-13, 12:45   #4808
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Meana1 Pokaż wiadomość
Czarna kawa wstawiała ostatnio link z pończochami z veneziany i zaczełam szukać dla siebie
oto te które mi się podobają
polecane przez czarną kawę http://moda.allegro.pl/item103206888...o_336_3_4.html
oraz
http://moda.allegro.pl/item101353136...ul_21_3_4.html
a także
http://moda.allegro.pl/item102527701..._20_den_3.html
które z tych trzech byście wybrały na ślub?

oraz czarne na inne okazje
http://moda.allegro.pl/item102435300...ana_15den.html
http://moda.allegro.pl/item103917191...15_1_2_ss.html
Zdecydowanie pierwszy link kolor panna lub naturale

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Dziewczynki pilnie potrzebuję porady gdzie w Kielcach zorganizować wieczór panieński. Ja kompletnie się nie orientuje, bo w Kielcach już 6 lat nie mieszkam
może Desperados lub Alibi na ul. Bodzentyńskiej, kiedyś fajnie tam grali, albo Arica Pub tylko, że to już Podkarczówka ul. Kryształowa 4
frogutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 12:48   #4809
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domika88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
Byliśmy z moim Tż w poniedziałek w USC i już postanowione - przyjmuje nazwisko męża...nie wiem czy Wy też tak miałyście zle ja poprostu popłakałam się że już za dwa miesiące nie będę miała swojego...
Dzisiaj byliśmy w kancelarii spisać protokół,poszłobezboleśni e a na zapowiedzi dałam 60zł...myśle że wystarczy.
Ale mam problem co do tych zapowiedzi bo mam ślub 17.07 o czym 2 razy przypominałam księdzu a on wypisał pierwsze zapowiedzi na 16.05 czyli przyszła niedziele,zapowiedzi są 3 niedziele pod rząd także ostatnie będzie 30 maja i co 1,5miesiąca przed ślubem cisza??Co mam robić? Napiszcie mi proszę Kochane jak to jest u Was??
alamig i ewelinap5 Wy macie w Janie Chrzcicielu,co Wam proboszcz na ten temat mówił?
I jeszcze dowiedziałam się że w tym dniu nie ma innej pary która bierze ślub także koszty całej dekoracji kościoła spoczywa na nas...
Nam nic nie mówił, tylko wypisał zapowiedzi do naszej parafii. A tam napisali, że wisiały tydzień Daliśmy księdzu z Jana Chrzciciela, przyjął i nic nie powiedział.

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
może Desperados lub Alibi na ul. Bodzentyńskiej, kiedyś fajnie tam grali, albo Arica Pub tylko, że to już Podkarczówka ul. Kryształowa 4
Chcę raczej w centrum Myślałam o Desperados, bo słyszałam dobre opinie. Jaka tam muzyka leci? Dużo jest miejsca do tańczenia?
Stary 2010-05-13, 13:06   #4810
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość

Chcę raczej w centrum Myślałam o Desperados, bo słyszałam dobre opinie. Jaka tam muzyka leci? Dużo jest miejsca do tańczenia?
byłam kilka razy w sobotę i zawsze grali tak, że ciężko usiedzieć muzyka bardzo różna, przekorjowa przez od lat 70 po najnowsze kawałki miejsca do tańczenia dużo, bo jest osobna sala, co jest bardzo wygodne bo można spokojnie rozmawiać. Jedyny minus latem bywa tam dośc duszno.
frogutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 13:08   #4811
PikPock
Raczkowanie

Właśnie przeglądam gazetkę z tesco. Mają od dziś promocje na soki np. 2x1l Fortuna jabłko lub multiwitamina za 4zł czyli karton 1l za 2 zł.
PikPock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 13:11   #4812
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
byłam kilka razy w sobotę i zawsze grali tak, że ciężko usiedzieć muzyka bardzo różna, przekorjowa przez od lat 70 po najnowsze kawałki miejsca do tańczenia dużo, bo jest osobna sala, co jest bardzo wygodne bo można spokojnie rozmawiać. Jedyny minus latem bywa tam dośc duszno.
To chyba się zdecyduję Tzn. powiem świadkowej o tym klubie, bo ona bidulka też z Krakowa i zupełnie się tu nie orientuje Za trzy tygodnie ślub. Jestem bliska stanu przedzawałowego
Stary 2010-05-13, 13:20   #4813
I_K
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syrwia81 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny doradźcie jakie wino kupić?? Ja się na tym nie znam a kiedyś pisałyście, że dobre jest kadarka i chcę właśnie takie kupić, tyle tylko, że są różne rodzaje tego wina i nie wiem czym się różnią ??
Syrwia81, jeżeli chodzi o Kadarke to jest "OLD KADARKA" (półsłodkie i półwytrawne) i "EXLUSIVE KADARKA" też półsłodkie i półwytrawne. Pewnie jeszcze kilka rodzajów jest ale chyba te takie najbardziej popularne. Jeżeli chodzi o to wino no najlepiej kup sobie jedną butelkę do spróbowania bo dużo zależy od partii, czasem się zdarza że jest niedobre i uważaj na osad na dole (żeby go nie było). Nawet w tych droższych winach się zdarza. Wypróbuj sobie jeszcze Beauvillion (francuskie) butelka niestety litrowa ale zawsze mi się trafia bardzo dobre.
Stary 2010-05-13, 13:28   #4814
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
Syrwia81, jeżeli chodzi o Kadarke to jest "OLD KADARKA" (półsłodkie i półwytrawne) i "EXLUSIVE KADARKA" też półsłodkie i półwytrawne. Pewnie jeszcze kilka rodzajów jest ale chyba te takie najbardziej popularne. Jeżeli chodzi o to wino no najlepiej kup sobie jedną butelkę do spróbowania bo dużo zależy od partii, czasem się zdarza że jest niedobre i uważaj na osad na dole (żeby go nie było). Nawet w tych droższych winach się zdarza. Wypróbuj sobie jeszcze Beauvillion (francuskie) butelka niestety litrowa ale zawsze mi się trafia bardzo dobre.
dzięki wielkie wygląda na to, że dziś oprócz plant, sklepu jubilerskiego to jeszcze monopolowy zaliczę i wieczór zaplanowany

NIKOLA - 05-03-2012
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 14:02   #4815
margaret82
Zadomowienie

Co do wina to u Nas będzie półsłodkie czerwone i białe - wesele na 80 osób i kupujemy 10 butelek. Jeszcze nie wiemy do końca jakie kupić, ale ostatnio na urodzinach Tż-a kupiliśmy jakieś Mołdawskie i było bardzo dobre więc może postawimy na nie. Kupowaliśmy w lewiatanie cena coś koło 15 zł.

alamig w Desperados teraz jest wydzielony aki jakby pokoik więc można zarezerwować wcześniej i mieć taki trochę intymny wieczór panieński w klubie

Dziewczyny będziecie mieli piwo na weselu?? A jeśli tak to kupujecie w butelkach czy np. beczkę i wynajmujecie gdzieś to do nalewania ( nie wiem jak się to profesionalnie nazywa )
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty

Edytowane przez margaret82
Czas edycji: 2010-05-13 o 14:03
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 14:15   #4816
srubka87
Zadomowienie

My na 130-140 osób kupujemy 30 butelek wina-tak dla smaczku, tylko kilka osób nie pija wódki z naszego gorna także spokojnie im starczy, nie po to kupiłam 200 butelek wódki, żeby została mi połowa Kupujemy Kadarkę, bo chcieliśmy Carlo Rossi, ale nasi znajomi i rodzina powiedzieli, że wolą Kadarkę..my też ją wolimy-także super A Kadarek tak w ogóle to jest chyba z 30 odmian
Na wesele nie kupujemy piwa, bo co za dużo to nie zdrowo...jakbyśmy robili poprawiny to bankowo by było.

Dziewczyny to jak z tym autokarem? Odwozicie wszystkich pod dom czy jak?Wczoraj pytałam,a le nikt ni odpowiedział, a my mamy problem, bo mamy jedną parę z Bukówki i to nie bardzo po trasie naszego autokaru...

Edytowane przez srubka87
Czas edycji: 2010-05-13 o 14:17
srubka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 14:29   #4817
booziaczek
Zadomowienie

a ja powiem buty mama sukienki jeszcze nie kupiłam w szełym roku w deichmaniejak szłam na wesele satynowe z koronka na wieszchu i kokardka przetanczyłam w nich cała noc na szczescie sa niezniszone i co najwarzniejsze bardzo wygodne pozdrawiam
booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 14:46   #4818
mroweczka21
Raczkowanie

Dziewczyny zobaczcie:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post19130198

Ma dziewczyna talent i pięknie robi biżuterię
Stary 2010-05-13, 15:18   #4819
booziaczek
Zadomowienie

śliczna ... ale cóż z tego .. ja moge nosic tylko szlachetne metale..

Edytowane przez booziaczek
Czas edycji: 2010-05-13 o 15:19
booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-13, 15:27   #4820
eninka84
Zadomowienie

ja mam slub w juz w sobotę i nie mam zapowiedzi...Ksiadz z mojej parafii mi nie wydał, twierdzac ze musze dopłacic jeszcze 50 zł (wczesniej dalam tez 50) a ja na to ze nie mam...a on na to ze mi nie wyda....i dupa....
eninka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 15:38   #4821
ewelinap5
Raczkowanie

eninka- jestem w szoku, chyba ksiądz tego samego typu co mój.
Ja jestem ciekawa jak mi pójdzie z nim, bo w poniedziałek idziemy odebrać kartkę z zapowiedzi, a już się z nim wcześniej pokłóciliśmy.
Może trzeba było go troche postraszyć, że pójdziesz na skargę do kurii czy do biskupa.
Jeżeli zrobił to tylko z powodu kasy to jest przecież na straconej pozycji. Wygłoszenie zapowiedzi to jego obowiązek, a nie okazja do zdzierania pieniędzy z młodych ludzi.
Stary 2010-05-13, 15:46   #4822
17072010
Raczkowanie

Dziewczyny a teraz opowiem moją historię z księdzem: ponieważ mieszkamy teraz w Łowiczu, więc w naszym imieniu do księdza poszła moja przyszła teściowa- chodzi dokładniej o zapowiedzi. Wyjaśniła jaka jest sytuacja i że przyjdziemy do niego w czerwcu po Bożym Ciele, bo wtedy przyjeżdżamy, a on jej na to tak" jak przyjdą dopiero wtedy to ja ich stąd wypieprzę " i koniec cytatu właśnie teraz patrzyłam czy ksiądz może odmówić wygłoszenia zapowiedzi i nigdzie nie znalazłam takiego przepisu... planuję udać się do poradni małżeńskiej przy kurii i dowiedzieć dokładnie czy ma takie prawo.... jak coś to

17072010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 15:47   #4823
srubka87
Zadomowienie

eninka-szok, szok, szok...
A tak włąściwie to czemu musi być akt chrztu z datą max 3 mies. wstecz? Ja tylko chrzest miałam w innym kościele...No przecież zaswiadczenie, które brałam do bierzmowania nie straciło ważności, chrzest ma się na całe życie...A moze mi mam odebrać jak coś akt chrztu?
Stary 2010-05-13, 16:19   #4824
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kleo1984 Pokaż wiadomość
Macie może jakieś informacje lub zdjęcia sali w Niestachowie? Pomieści ok 180 osób?
Wydaje mi sie ze zdjęć raczej nie znajdziesz nigdzie bo nie maja oni swojej str internetowej chyba że jakas PM miała juz tam swoje wesel to wstawi cos ale watpię bo jak ja szukałam sali to cięzko było o jakiekolwiek tam zdjęcia. Ale pojechałam tam ogladać salę i się tez na nią zdecydowałam to ci powiem z czystym sumieniem że spokojnie się tam zmieści te 180 osob. Przy 200 może już tam ścisk. Nawet sama właścicielka mówiła że 180 osób spokojnie tam wchodzi. Mnie ta sala się spodobała od razu dlatego ją wzięłam włascieciele też są spoko
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 16:22   #4825
ewela03
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny to jak z tym autokarem? Odwozicie wszystkich pod dom czy jak?Wczoraj pytałam,a le nikt ni odpowiedział, a my mamy problem, bo mamy jedną parę z Bukówki i to nie bardzo po trasie naszego autokaru...

jesli chodzi o autokar u mnie,to kierowca bedzie rozwozil po strtegicznych miejscach w Kielcach,a nie kazdego pod dom,bo to bez sensu,a skoro masz tylko jedna pare z Bukowki, to przeciez istnieja taksowki,ewentualnie moze bedzie mial kto po nich przyjechac......

jesli chodzi o winko, to my kupowalismy raptem chyba z 20 butelek,mieszanke polslodkie,polwytrawne biale i czerwone bo u mnie raczej wodeczka idzie w rodzince

odnosnie zapowiedzi-nie ma co sie przejmowac moje juz dawno wywieszone byly,a slub w lipcu

na wieczor panienski dobre kluby rowniez do UltraViolet (ja chyba tam swoj bede miec ) i Quantum....

najszczesliwszy dzien 03.07.2010
ewela03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 16:31   #4826
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
My na 130-140 osób kupujemy 30 butelek wina-tak dla smaczku, tylko kilka osób nie pija wódki z naszego gorna także spokojnie im starczy, nie po to kupiłam 200 butelek wódki, żeby została mi połowa Kupujemy Kadarkę, bo chcieliśmy Carlo Rossi, ale nasi znajomi i rodzina powiedzieli, że wolą Kadarkę..my też ją wolimy-także super A Kadarek tak w ogóle to jest chyba z 30 odmian
Na wesele nie kupujemy piwa, bo co za dużo to nie zdrowo...jakbyśmy robili poprawiny to bankowo by było.

Srubko ja ze swojego doświadczenia powiem CI, że człowiek by zbankrutował chcąc wszystkich odwozić pod dom to raz, dwa trwałoby to do białego rana, a trzy jak odwieziecie jednych to drudzy też będą chcieć.
Dobrze kojarzę, że macie wesele w Ameliówce? jeśli tak to pisałaś, że początek trasy autoakru a więc i jej koniec to Osiedle KSM...także ja na waszym miejscu wysadziłabym ich na przystanku koło bazar i tam niech ktoś po nich przyjedzie.
U nas na weselu było tak, że autobus jechał jedynie na wieś do mojej babci, a mój chrzestny z rodziną do miejsca noclegu miał jeszcze 20 km, umówił się z kimś znajomym i ten ktoś już czekał na nich. Także wysiedli z busa wsiedli do auta i nie było problemu.
Zasugerujcie tej parze jak wygląda trasa autobusu myślę, że nie będzie to stanowiło dla nich problemu żeby ktoś w dogodne miejsce po nich przyjechał.
Stary 2010-05-13, 18:21   #4827
oliffka2
Raczkowanie

Dziewczyny, bylam dzis na Plantach i ogladalam butki slubne na parterze niedaleko wejscia od strony sienkiewicza. Kobietka sprzedaje te buty, ktore sa na stronie fleq'a po 88 pln, popatrzcie na ich www moze beda tansze - teraz maja jakies przeceny na wybrane modele
Stary 2010-05-13, 18:32   #4828
margaret82
Zadomowienie

Ech masakra co się dzieje z tymi księżmi coraz mnie takich z prawdziwym powołaniem Dobrze, że my z jednej parafii to nie będzie cyrków z dostaniem kwitka że zapowiedzi zostały wygłoszone.

srubka87
My nie będziemy odwozić ludzi do domów bo dla mnie to jakiś absurd. Autokar przywiezie ludzi z Ameliówki do Nas na osiedle i pojedzie Warszawaską do centrum i to koniec trasy. Są taksówki a jak ktoś nie chce wydawać kasy na taxi to może poprosić kogoś, żeby po niego przyjechał.

A jeśli chodzi o metrykę chrztu to nie chodzi nawet o to czy byłaś chrzczona tylko o to, że na tej metryce która jest wydawana do ślubu jest zaznaczone że nie brało się wcześniej ślubu.
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 18:34   #4829
ona10101
Raczkowanie

A ja dziewczynki odebralam dzisiaj sukienke, wiec mam moje cudenko juz w domu zakupow ciag dalszy, do slubu ponad tydzien....Stresik łapie co raz bardziej ale damy rade urlopik juz wypisany, wiec odpoczne 2.5 tygodnia P.S. GDZIE MOGE KUPIC OPAKOWANIA NA CIASTA? Takie plastikowe najlepiej?
Adaś ur. 25.02.2012r.
ona10101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 19:00   #4830
marciadela
Raczkowanie

GG do marciadela

No wklejam moje zaproszenia obiecane. Zdjęcia niestety koloru wogole nie oddaja.
17072010 niezle mnie nastraszylas tym stuknietym ksiedzem. Moj TZ taki wyrywny, pewnie sie z nim od razu pokłoci i bedzie zonk totalny.
marciadela jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości