Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-19, 20:51   #4831
oli_19
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Ja po jednej zazwyczaj mam już atak opanowany...choć czasem nachodzi mnie jeszcze chętka na bułeczkę maślana z miodkiem.
oli_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 20:54   #4832
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

dziewczyny polecicie mi jakiś nie drogi płyn do płukania ?? jednak będę musiała kupić coś tańszego na razie ... a chcialam płyn jakiś pachnący wiosną

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 20:57   #4833
oli_19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
dziewczyny polecicie mi jakiś nie drogi płyn do płukania ?? jednak będę musiała kupić coś tańszego na razie ... a chcialam płyn jakiś pachnący wiosną
Ja używam eden z biedronki i sobie go chwalę, co prawda szału ni ma ale ubrania ładnie po nim pachną i są miękkie więc dla mnie swoje zadanie spełnia.
Stary 2011-03-19, 21:00   #4834
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ja również i nie bardzo wiem na co... tzn. przychodzi mi do głowy kilka rzeczy, ale żadna z nich nie nadaje się na dietę.

Mam dzisiaj ochotę na słodkie od rana! Cholerna zbliżająca się @!
Też mialam ochotę i zdjałam pół czekolady, trochę nutelli ze słoika i hamburgera, a potem ćwiczenia

Czuje się zaspokojona na kolejny miesiąc
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 21:00   #4835
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
Dzisiaj w Kauflandzie widziałam Silan 2l koncentrat za 9,99, ale nie wiem czy masz u siebie w mieście Kaufland.

O Edenie słyszałam też dobre opinie.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 21:00   #4836
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Zetafon już Ci tłumaczę (chyba dobrze) A więc cenę cukru zawdzięczamy dzięki UE a mianowicie limity cukru produkowane w pl są ustalone przez UE my źle to rozegraliśmy/wynegocjowaliśmy i stąd tak małe limity.
A przez to że sprowadzany z Brazylii cukier jest droższy bo plantacje były mało urodzajne to przez to płacimy więcej. A najwidoczniej w Niemcy wynegocjowały dobre limity i tam cena jest niska bo są w stanie wyprodukować tyle ile zużyją.
Ale to tak jak z paliwem u nas kosztuje 5 zł a w USA 2,60 za GALON! kpina dosłownie to co u nas się dzieje w kraju
u mnie cukier kosztuje 1GBP/ 1,5kg, ale paliwo drogie niestety

- Marilyn Monroe
Caroline_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 22:14   #4837
Paulunia8713
Zadomowienie

Oliwka ja wiem, że niema żartów z zawrotami głowy itp ale mieszkamy kawał drogi od przychodni i jakoś do środy muszę wytrzymać. Nie chce małej poprostu ciągnąc 2 km do lekarza.
U mnie w rodzinie mama od dziecka do tej pory cierpi na anemie, ja miałam będąc małą dziewczynką, moja Julunia też miała. Może znowu ją mam a może to niedobór innych witamin. Mam nadzieję, że lekarz da mi skierowanie na morfologie i się okaże

Mała właśnie zasnęła. Dzisiaj kilka razy siusiu zrobiła do nocniczka ale częściej w pampersa. Powoli ją ucze ale czekam aż będzie cieplej żeby mogła w samych majteczkach latać bo niestety nie mam tyle ubrań na zmiane
Dzisiaj mnie zaskoczyła bo rano wstała i usiadła na nocnik. Potem po drzemce też usiadła sama i siedziała dopóki zrobiła siusiu. Przyszedł TŻ a ona biegnie do łazienki i krzyczy "ka.ka"(nocnik) TŻ zdjął jej pampersa a ona siku zrobiła. Jestem z niej taka dumna bo uczy się tą chwilkę trzymać zanim usiądzie na nocnik

TŻ już leży w łóżeczku więc lecę się poprzytulać i spać

A co do cukru to dzisiaj w biedronce widziałam po 4,59

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-19, 22:17   #4838
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:
Planujemy raczej leniwe popołudnie i wieczór. Kolega ciągnie na imprezę, ale nie bardzo nam się chce po cały tygodniu i zwłaszcza, że ostatnio wyjść nam nie brakowało.
W ogóle to znajomych mamy kochanych i dzięki nim będziemy w najbliższym czasie częstymi gośćmi w kinie - kolega wygrał (i jeszcze prawdopodobnie wygra) mnóstwo biletów, że sami nie nadążają ich wykorzystywać.
Cieszę się, bo bardzooooooo lubię chodzić do kina.
Lol fajnie mieć takich znajomych... sama uwielbiam kino, ale niestety to drogi wydatek, więc rzadko raczej chodzimy...

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Będę wdzięczna Coby potem nie wyszło, że wstyd chodzić
Kurteczka wygląda fajnie, aby ją ubarwić dodałabym jakąć ładną kolorową apaszkę - będzie wiosennie

Cytat:
Postanowiłam! Jutro robię takie zdrowe batoniki: http://wino-i-oliwki.blogspot.com/20...bakaliami.html
Przed @ niestety prędzej czy później się złamię, więc warto bym miała pod ręką coś zdrowego.

Cytat:
Napisane przez oli_19 Pokaż wiadomość
Witajcie,
Czy mogę się dołączyć do par aktywnie oszczędzających.
Witamy

Cytat:
Baleriny takie http://www.butyboti.pl/katalog/polbu...-3587860000007 tylko, że moje takie błękitno niebieskie. Chciałam takie beżowe jak w linku bo by pasowały do tej kurtki właśnie, ale nie było rozmiaru.
ładne te buciki

Kładę się do łóżeczka zaraz, bo padnięta jestem po pracy.. TŻ ogląda jakieś walki MMA... Dobranoc SPD
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 22:33   #4839
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
TŻ mi świadkiem, że zaraz zacznę wyjadać cukier z cukiernicy!

Ja dzisiaj przeżywałam ten sam stan

I oczywiście znów skusiłam się na słodycze.

Nigdy nie rozpocznę tej diety ...
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 00:38   #4840
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
No ja taką nazwe znam
ale teraz bym sobie zraza zjadła z kaszą i buraczkami

musze sie opanować bo ostatnio tż babcia patrzy na mniie i mowi"nooo ale dupke to ona maa - bedzie dobrze rodzić"

dobre

witaj Oli i dzieki za przepis
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 06:48   #4841
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Jak byłam w podstawówce to Rodzice zabrali mnie na wycieczke do Warszawy i wtedy bardzo mi się nie podobało. Ale teraz nie było źle. Może być jako miasto do okresowych wizyt.
ciesze się, ze Ci się spodobało
coraz więcej osób przyjeżdzających do stolicy dziwi się, że wcale tu tak źle i brzydko nie jest
Cytat:
Będę wdzięczna Coby potem nie wyszło, że wstyd chodzić

Zdjęcia nie najlepszej jakości bo z telefonu, a i lustra dużego brak...
płaszczyk jak najbardziej okey i tak jak dziewczyny uważam, że kolorowa apaszka wskazana

Cytat:

Ej, Lili to nas chyba na dobre opuściła, co?
obawiam się, że tak.

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Ja mam czasem ochotę przejść się do restauracji Gesslerowej ale szkoda mi kasy
mnie tak samo ale kiedyś pójde

Cytat:

Mam ten sam problem.
Ostatnio będąc w Wawie koło jednej przechodziliśmy i w menu zerkaliśmy (było na zewnątrz).
Zachęcająco to wyglądało, ale żeby zjeść obiad w dwie osoby to bez 120zł nie ma po co wchodzić - i to też bez szaleństw, raczej tańsze rzeczy.
.
zapewne na starym mieście
ostatnio jakieś 2tyg temu ta restauracja obchodziła 20lecie i byłam wtedy z tżem na spacerze i nie wiem kto tam był zaproszony ale sroje Ci ludzie mieli

Cytat:
Postanowiłam! Jutro robię takie zdrowe batoniki: http://wino-i-oliwki.blogspot.com/20...bakaliami.html
Przed @ niestety prędzej czy później się złamię, więc warto bym miała pod ręką coś zdrowego.
ja takie robiłam bardzo podobne i są pycha i zjem kawałek i zasłodzona jestem

Cytat:
musze sie opanować bo ostatnio tż babcia patrzy na mniie i mowi"nooo ale dupke to ona maa - bedzie dobrze rodzić"
moja babcia zawsze mówi jak przytyje: ,,Agatko jak Ty ładnie wyglądasz"

dzeń dobry
ja wstałam, zaraz się pakuje i jade do Warszawy
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-20, 08:10   #4842
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dzień dobry Niewiasty
Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
ciesze sie ze smakowałomój tż stwierdził ze znowu jakiemuś chłopu obcemu"dobrze"zrobiłam

Cytat:
Napisane przez oli_19 Pokaż wiadomość
Witajcie,
Czy mogę się dołączyć do par aktywnie oszczędzających.
Witaj

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
powiedzcie mi skąd takie różnice w cenie cukru?? czemu cukier kosztuje tyle w polsce a w niemczech prawie 2 razy mniej?przecież co chwile człowiek słyszy że plantatorzy buraków cukrowych jęczą że produkcja im się nie opłaca,że w skupie ceny są małe itp.mieszkamy w chorym kraju.
Mieszkamy w takim kraju (klik )

Cytat:
Baleriny takie http://www.butyboti.pl/katalog/polbu...-3587860000007 tylko, że moje takie błękitno niebieskie. Chciałam takie beżowe jak w linku bo by pasowały do tej kurtki właśnie, ale nie było rozmiaru.
Bardzo ładne

Cytat:
Masakra

Cytat:
Moj dziadek jadł łyzeczkami

albo robił takie cukierki, z przypalaneo na patelni cukru. takie karmelki, słodkie jak diabli
Mój słodził herbatę dotąd aż się cukier nie rozpuścił

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Dzisiaj mnie zaskoczyła bo rano wstała i usiadła na nocnik. Potem po drzemce też usiadła sama i siedziała dopóki zrobiła siusiu. Przyszedł TŻ a ona biegnie do łazienki i krzyczy "ka.ka"(nocnik) TŻ zdjął jej pampersa a ona siku zrobiła. Jestem z niej taka dumna bo uczy się tą chwilkę trzymać zanim usiądzie na nocnik
Dzielna mała
A co do lekarza to nie czekaj aż da Ci papier tylko powiedz, że chcesz

Piję kawkę Wstałam wcześniej ale dopiero usiadłam...
Dziś dzień przeznaczam na prywatne przyjemności Maseczki i te sprawy

Słoooońce

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 08:19   #4843
Haniula
Zakorzenienie

dzien dobry
Postanowiłam olac kolokwium , i tym samym pospałam sobie dłuzej
z Tifolem byliśmy na dłuzszym spacerku, kawka śniadanko, zrobiłam się na bóstwo i siedze o 10 dopiero mam busa

Pochwale moje zwierze, bo zrobił dziś siku na chłopaka z podniesioną łapą brawo mu biłam dobrze ze ludzi nie było nigdze

Ogólnie mam dobry humor wyspałam się, mimo ze spałam krócej niż zawsze, ładnie sie ubrałam i zamierzam się dziś caly dzień usmiechac a co mi tam
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 08:44   #4844
201608051010
Konto usunięte

cześć

jestem, żyje

nie odzywam się bo moje czasy świetności jako SPD już dawno niestety (lub stety ) minęły

czasu brakuje mi na porządki domowe, z gotowaniem też ostatnio z tego samego powodu na bakier (choć w piątek zrobiłam placki po cygańsku i wyszły takie)

a jeśli chodzi o oszczędzanie to wspólnie z Tżtem doszliśmy do wniosku, że jesteśmy młodzi, pracujemy, nie mamy obowiązków ( w postaci dziecka) więc kiedy jak nie teraz mamy żyć pełnią życia,
no i przez ostatnie dwa miesiące staramy się aktywnie i towarzysko spędzać czas- zaliczając kino, teatr, knajpki i wizyty u znajomych itd, ale kupiliśmy też sobie rowery i śmigamy (tzn śmigaliśmy bo ostatni tydzień ze względu na pogodę nie sprzyja wycieczkom rowerowym, ale może dziś to nadrobimy bo zapowiada się ładny dzień)

no więc i w tym temacie przykładną SPD nie jestem (choć przyznać muszę, że takie życie jest o 200% przyjemniejsze niż wieczne oszczędzani i liczenie pieniążków- owszem nadal co miesiąc oszczędzamy jakąś sumkę, ale zdecydowanie skromniej to konto oszczędnościowe jest zasilane)

no i to by było chyba na tyle
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 09:04   #4845
motylek1
Wtajemniczenie

hej

Ja wczoraj miałam tak samo jak Ijaa, wszystko bym zjadła, jestem przed @ to apetyt większy mam nadzieję, że dzisiaj nie będę wyjadać całej lodówki

Witaj Oli

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 09:25   #4846
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Wczorajszy dzień od godziny 13 był już lepszy. Wieczór w moim spa, potem winko swojskie wypite z Tż Było miło.

Dziś muszę wziąść się za ankietę do badawczego rozdziału. Na obiad idziemy do mojej mamci, także mam wolne

Umieram- okres
Stary 2011-03-20, 09:26   #4847
Mordsith
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
dzien dobry
Postanowiłam olac kolokwium , i tym samym pospałam sobie dłuzej
z Tifolem byliśmy na dłuzszym spacerku, kawka śniadanko, zrobiłam się na bóstwo i siedze o 10 dopiero mam busa

Pochwale moje zwierze, bo zrobił dziś siku na chłopaka z podniesioną łapą brawo mu biłam dobrze ze ludzi nie było nigdze

Ogólnie mam dobry humor wyspałam się, mimo ze spałam krócej niż zawsze, ładnie sie ubrałam i zamierzam się dziś caly dzień usmiechac a co mi tam
dla pieska - swoją drogą fajnie to musiało wyglądać jak zaczęłaś psu brawa bić

U mnie też za oknem słoneczko pozytywnie nastraja Ja niestety dziś do pracy, więc nie skorzystam z niego, ale jeszcze 3 dni i wolne... już nie mogę się doczekać
Stary 2011-03-20, 09:26   #4848
201604250957
Konto usunięte

Dzień dobry

Niniona fajnie, ze sie odezwałaś, ze u Was wszystko w porządku i jesteście szczęśliwi uwazam jednak, ze fakt nie bycia najprzykładniejsza i najbardziej oszczędzającą SPD nie powoduje, ze nie pasujesz do naszego wątku, pamietaj ze jestes tu zawsze mile widziana i mozesz pisac chociaz raz na jakis czas

co do cukru to niestety Oliwka ma racje, normalnie cycki opadaja,ze w naszym kraju, ktory na swiecie jest znany jako stolica buraka cukrowego dochodzi do takich akcji no ale "biorę co los da, życie made in Polska"

Hania te cukierki z cukru to mój smak dzieciństwa, matko jakie to było dobreeeee i w zaleznosci od przyrządzenia byly albo kruche albo takie ciągnące jak krówki
Oklaski dla Tiffiego spowodowały u mnie oplucie sie kawą no ale jak najbardziej wskazane, Twój pies stał się mężczyzną

Co do płynów do płukania to ja jestem fanką czarnego Lenora, wiem, ze nie jest najtańszy ale jak dla mnie kupowanie tych tanich to wyrzucanie pieniedzy w błoto bo mi po nich w ogóle nie pachną ciuchy, wiec wolę wcale nie wlac niz wlac taki co pachnie tylko w butelce...

jaka pogoda u Was? u mnie mgliście i zamulająco ale mam nadzieje, ze sie jeszcze rozpogodzi

dobrze, ze dzis obiad u rodziców bo mi sie wcale gotować nie chce

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2011-03-20 o 09:29
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 09:31   #4849
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Co do płynów do płukania to ja jestem fanką czarnego Lenora, wiem, ze nie jest najtańszy ale jak dla mnie kupowanie tych tanich to wyrzucanie pieniedzy w błoto bo mi po nich w ogóle nie pachną ciuchy, wiec wolę wcale nie wlac niz wlac taki co pachnie tylko w butelce...

jaka pogoda u Was? u mnie mgliście i zamulająco ale mam nadzieje, ze sie jeszcze rozpogodzi
Ja też kupuję tylko i wyłącznie lenora. Można go dostać na super promocji. Ostatnio kupiłam niemieckiego lenora 5 litrów za 20 pln, także mega tanio.

Co do pogody. Śnieg zalega, ale słonko nieśmiało wygląda zza chmurki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-20, 09:33   #4850
Anastazja86
Zakorzenienie

Ijaa- ale mi narobiłaś ochoty na te batoniki chyba jutro zrobię

Haniula- brawa dla Tifiego to chyba już jest mężczyzną

witam
my wczoraj oglądaliśmy galę KSW, miałam pracować a tak się wciągnęłam że koniec bo uwielbiam walki, w dodatku dwóch kolegów ze Szczecina walczyło więc kibicowaliśmy trochę
ale żeby nie było tak kolorowo to pożarłam się z Tż i nie odezwaliśmy sie do siebie do tej pory, a on jest w pracy od 6

dzisiaj na obiad robię pierogi ruskie, zacznę robić gdzieś o 11 żeby zdążyć
teraz piję kawkę i odpoczywam bo już szkołę dzisiaj zaliczyłam
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 09:38   #4851
Mordsith
Wtajemniczenie

U mnie też słonko wychodzi troszkę...

Kash ja również używam leora lub silana, bo jak miałabym kupować te tańcze, to nie wiem ile musiałabym go nalać żeby pranie pachniało...

Anastazja, ja też widziałam troszkę tej gali KSW, ale zasnęłam bo zmęczona po pracy byłam, mój TŻ oglądał do końca.. Co się stało że pożarłaś się ze swoim??
Stary 2011-03-20, 09:49   #4852
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość
U mnie też słonko wychodzi troszkę...

Kash ja również używam leora lub silana, bo jak miałabym kupować te tańcze, to nie wiem ile musiałabym go nalać żeby pranie pachniało...

Anastazja, ja też widziałam troszkę tej gali KSW, ale zasnęłam bo zmęczona po pracy byłam, mój TŻ oglądał do końca.. Co się stało że pożarłaś się ze swoim??
jeśli chodzi o płyny to ja tylko Lenora używam, nawet wolę wlać go mniej a i tak pranie pachnie

pokłóciłam się z nim bo jak zwykle mamy inne zdanie w pewnej kwestii trudno, ja tam pierwsza ręki nie wyciągnę niech on tym razem się"pofatyguje":rolleyes :
Stary 2011-03-20, 09:51   #4853
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość

zapewne na starym mieście
ostatnio jakieś 2tyg temu ta restauracja obchodziła 20lecie i byłam wtedy z tżem na spacerze i nie wiem kto tam był zaproszony ale sroje Ci ludzie mieli
Tak, dokładnie na starym mieście.

Cytat:

dla Tifula.

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość

a jeśli chodzi o oszczędzanie to wspólnie z Tżtem doszliśmy do wniosku, że jesteśmy młodzi, pracujemy, nie mamy obowiązków ( w postaci dziecka) więc kiedy jak nie teraz mamy żyć pełnią życia,
no i przez ostatnie dwa miesiące staramy się aktywnie i towarzysko spędzać czas- zaliczając kino, teatr, knajpki i wizyty u znajomych itd, ale kupiliśmy też sobie rowery i śmigamy (tzn śmigaliśmy bo ostatni tydzień ze względu na pogodę nie sprzyja wycieczkom rowerowym, ale może dziś to nadrobimy bo zapowiada się ładny dzień)
Powiem Ci kochana, że prawidłowe podejście. My po części też takie wyznajemy. Wiadomo, bez szastania na lewo i prawo, bo można się później niemiło zdziwić.
Ale przyjemności też muszą być! Inaczej idzie zwariować!

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Umieram- okres
Daj! Chętnie się z nim rozprawie.
Na mój jeszcze poczekam z 3-4 dni, a do tego czasu chyba zjem samą siebie.

Czy u Was też jest taka cudna pogoda?
I co najfajniejsze - cały tydzień taki zapowiadają.

Zjedliśmy z TŻ śniadanko, kawkę dopijam i leniwą niedzielę uważam za rozpoczętą.
TŻ jedzie na obiad do rodziców, a ja wybieram się na siłownię. A co!
Zaraz marynuję karkóweczkę, tylko tym razem trochę inaczej - będzie na dwa obiady i do chlebka prawie na tydzień.
Powiem Wam, że zwłaszcza teraz jak nie mam za dużo czasu, bardzoooooo to ułatwia życie.

Tak dywagujecie o tych płynach do płukania, a ja... tematu nie znam, bo żadnego takiego płynu nie używam.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-03-20 o 09:52
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-20, 10:03   #4854
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
U mnie też jest taka pogoda ale mam nadzieję, że w końcu wyjdzie słońce.

Teraz oglądam skoki narciarskie tak smutno będzie bez Adama Małysza.

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 10:10   #4855
Kelpie
Zakorzenienie

Bry
Wczoraj wreszcie udało mi się skończyć czytać książkę. Długo ją męczyłam, ale założyłam sobie, że jeżeli jej nie przeczytam to nie zacznę czytać innych. Nie wiem czemu mi z nią nie szło. Teraz zabieram się za kolejkę książkową, która czeka na mnie na półce.

Po południu pakuję się i wracam do mieszkania. Trochę jedzenia mama mi da to jakoś do końca miesiąca wyżyjemy

Od jutra muszę się brać do roboty bo nie zdążę ze wszystkim

Ostatnio wkurzają mnie moje włosy no! Niedługo będzie rok od schodzenia z farbowanych i zapuszczania, wreszcie mają jakąś konkretną długość, ale za to za cholerę się nie układają. Zapomniałam, że one zawsze muszą po swojemu, jak się uprą, że z prawej strony się wywiną to żadna suszarka, ani prostownica ich nie przekona. Aż mi się zachciało krótkiej fryzurki z pazurem. Tylko tyle zapuszczania pójdzie...A i jak mam krótkie to po dwóch tygodniach już mi się nie układają, nie chce mi się co miesiąc do fryzjera chodzić (nie mówiąc już wtedy o kasie).

Mordsith, nurek119
dziękuję za opinie Apaszkę kolorową mam ostatnio kupiłam.

Mordsith, Puntodivista że buty się podobają to się też cieszę.
Dzisiaj znalazłam w katalogu ccc takie same tylko z innej firmy, ale byłam w paru ccc i nie widziałam, a szkoda bo może beżowe by się udało kupić.

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
U mnie niemrawo słońce się przebija przez chmury.
Wczoraj pełnia była to się powinno teraz odmienić.
Chce już się pozbyć tego płaszcza i kozaków

Edytowane przez Kelpie
Czas edycji: 2011-03-20 o 10:14
Stary 2011-03-20, 10:15   #4856
oli_19
Zakorzenienie

Witajcie,
Ja dopiero wstałam.... wstawiłam mięso na gaz i zaczynam przygotowania rosołu, a na drugie bitki z jakimś fixem grzybowym, ziemniaczki i kilka surówek.
Stary 2011-03-20, 10:15   #4857
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Zjedliśmy z TŻ śniadanko, kawkę dopijam i leniwą niedzielę uważam za rozpoczętą.
TŻ jedzie na obiad do rodziców, a ja wybieram się na siłownię. A co!
Zaraz marynuję karkóweczkę, tylko tym razem trochę inaczej - będzie na dwa obiady i do chlebka prawie na tydzień.
Powiem Wam, że zwłaszcza teraz jak nie mam za dużo czasu, bardzoooooo to ułatwia życie.

Tak dywagujecie o tych płynach do płukania, a ja... tematu nie znam, bo żadnego takiego płynu nie używam.
pogoda u mnie beznadziejna wczoraj było pięknie i słonecznie a dzisiaj widać tylko chmury

brawa za motywację, ja wczoraj zaczęłam przygodę ze skakanką i zamierzam codziennie skakać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-20, 10:19   #4858
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Powiem Ci kochana, że prawidłowe podejście. My po części też takie wyznajemy. Wiadomo, bez szastania na lewo i prawo, bo można się później niemiło zdziwić.
Ale przyjemności też muszą być! Inaczej idzie zwariować!

Dokładnie.
My najczęściej oszczędzamy na coś konkretnego, droższego czego nie kupimy z dnia na dzień Mam luz jak wiem, że jest gotówka na koncie ale lubię czuć, że jest coś z tego oszczędzania

Z płynów do płukania to niebieski Lenor jako pierwszy, niebieski Silan jako 2 Debeściaki

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 10:24   #4859
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ja wczoraj zaczęłam przygodę ze skakanką i zamierzam codziennie skakać
Mi się należą baty. Kupiłam skakankę, poskakałam tydzień i leży teraz i się kurzy. Muszę zacząć ćwiczyć i już. Ustalę sobie chyba ile dziennie np. będę skakała i ile wiosłowała, i będę próbować się tego trzymać.

Wiosna idzie - dyscyplinę muszę sobie narzucić (nie tylko z ćwiczeniami)
Stary 2011-03-20, 10:24   #4860
Paulunia8713
Zadomowienie

Niestety u mnie pogoda nie za ciekawa. Fakt słoneczko próbuje się przebić ale zimno jest niestety Mimo to TŻ poszedł z malutką nakarmić kaczki nad rzekę. Pewnie oboje wrócą z czerwonymi policzkami ale na dobre mam nadzieje im to wyjdzie. Obym się tylko nie przeliczyła

Ja sobie dzisiaj zrobiłam dzień wolny i leże. Od wczoraj biorę te witaminki ale skutku jeszcze nie widać a szkoda bo mam już dosyć
Dzisiaj z TŻ mamy trzecią rocznicę bycia razem więc dostałam pyszne śniadanko do łóżka. Zabrakło kwiatka ale TŻ się śmiał, że mi w doniczce kupi bo taki żywy to zaraz zwiędnie a taki to przynajmniej doniczkę ma i przyda się jak TŻ mnie wkurzy
Jeszcze z nikim nie byłam tak długo i fakt były między nami ostre wojny, sprzeczki itp chyba musieliśmy się dotrzeć i teraz nie wyobrażam sobie życia bez tego faceta.

A i jeszcze jedna sprawa. Teściowa zadzwoniła, czy mogłaby przyjechać wnuczkę zobaczyć. Wiecie co w szoku jestem bo ostatni raz widziała ją 31 stycznia a w Giżycku pracuje i jest codziennie. Od jej urodzin nawet nie zadzwoniła itp. Nie wiem co robić

Edytowane przez Paulunia8713
Czas edycji: 2011-03-20 o 10:35
Paulunia8713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości