|
|
#4831 | ||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
Bardzo mi się podoba Cytat:
![]() Cytat:
Pakujesz wszystko i sru (throw ) do piwnicy, goście nic widzieć nie będą ![]() Cytat:
![]() Koleżanka w szampańskim nastroju, jak widzę? Niestety, obawiam się, że mnie ani pani, ani pan z dowcipu nie zmobilizowaliby do morderczego biegu, no sorry Cytat:
Cytat:
--- Straciłem wszystkie zdjęcia z kompa, ✂✂✂✂a!!!
|
||||||
|
|
|
#4832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak jest czas się bawić, to okłady z lodu, takie okularki zelowe z lodówki albo torebki z zaparzonej herbaty
|
|
#4833 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
vesenka ma - na zsk receptura
albo : pisane przez vesenka Podstawą kremu jest ta baza . 1 łyżeczka bazy + jedna łyżeczka oleju (u mnie wymieszany śliwkowy, z pestek malin i żurawinowy+1 kropla witaminyE) + 3 łyżeczki fazy wodnej (2 duże krople żelu hiarulonowego+5 kropli liposomów tych + malutka szczypta kofeiny + hydrolat, u mnie lipowy, tyle,żeby w sumie fazy wodnej było 3 łyżeczki) Wszystko wymerdać w słoiczku (na zsk piszą,że starczy wstrząsnąć) |
|
|
|
#4835 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Korektor maskuje sińce które mam permanentnie w wewn. kącikach niezależnie od ilości snu, ale wory są zdecydowanie 3D, żaden nie da rady Hejka
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4836 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Oj tam,szybko uzupełnisz kolekcję
W sieci jest pełno zdjęć Anji ![]() ![]() a tak serio-bezpowrotnie straciłeś
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - ale na zawsze? kurdę - teraz tyle infomaniacy odzyskują - jest nadzieja?chyba będę walczyć jak Ju - byłąm w lodówce a tam ser FETA pachnący jak skarpeta z datą do wczoraj - teraz szukam w necie pomysłu z czym go zapiec, w sensie jakąś fete zapiekankową zapiekankę fetową se urzadzic - pasuje do karczochów i oliwek a ni mom - do sklepu w mym stanie się nie dotoczę no way Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-14 o 19:43 |
|
|
|
|
#4838 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hetfield mojej siostrze odzyskał prawie wszystkie zdjęcia z aparatu (brat niechcący zrobił Ctrl+A+Del)
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#4839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Albo moje ulubione ziemniaki z fetą
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szpinakowo miało być - ale zamrożon - więc sie przyda na inną okazję teraz kcę zużyc to co mam juz świeże - i wymyśliłam ze pomidory plus koncentrat/pulpa + czosnek+ cebula+ zioła zrobie sos do makaronu ugotuje makaron przykryje fetą i zapiekę - mam też pieczarki co nie mogą sie zmarnować będzie zapiekane spaghetti o i pietruchę ziel dodam oliwek brak ale dzięki powyższe zakodowałam na - następne szybkie akcje |
|
|
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tadaaaam!!! Zapiek na spos wł zapiek.jpg Cytat:
- za określenie, a nie wory
|
|
#4843 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak chyba w końcu zrobimy
![]() masakra Cytat:
to ja chyba też już w końcu se PITa policzę ![]() oby ![]() ![]() musi się dać odzyskać, nie trać nadziei Zjadłabym coś ale nie wiem co ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
![]() o np takie coś bym zjadła
|
||
|
|
|
#4844 | |
|
|
Cytat:
![]() Pożarłabym coś takiego. Niestety nie mam w czym zapiec
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
a to odwrotnie niż przy diecie (i spalaniu opon
)Tru przy worach 3D niestety nie pomogę - marny ze mnie grafik komputerowy wstając do roboty o 5.40 ratowałam się ekspresową pomocą doraźną, tzn. podkład i puder. Czego nie zdążyły zakryć, tym straszyłam ludzi ![]() Nadrabiam zaległości ffisashowe i mię zdziwiło wielce, że znajoma (ta od piłki) planuje hajtanko we wrześniu choć faceta ma gdzieś od poprzednich wakacji chyba Nic to, że jej poprzednie małżeństwo skończyło się po kilku miesiącach (a byli razem jakies 1,5 roku) Dla mnie co nagle to po diable
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozpoznaję mrożonkowy wsad ![]() smacznego i roszponka i pestki dyni - no no |
|
|
|
|
#4847 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przeczytałam małzonkowy wsad ![]() tez poznałam-po marchewce
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Bedę to robić- potrawa typu kupa- zmieszać razem i do formy ![]() Lepiszcze- rozbełtane jajko, sos z serka Twój smak ale przyprawić mogłabym lepiej
|
#4849 | |
|
|
Cytat:
![]() A odnośnie znajomej - cóż, widocznie bycie zonką uzależnia
|
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4851 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja mam w czym,ale nie mam co
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
i wracać do dom na 19? średnio wesoło było
![]() wpadłam tylko zajrzeć, czy coś o mnie piszą i tęsknią, a tam wybieranie sukni przy ogólnym aplauzie. No cóż - nie będę im przerywać potworumowego entuzjazmu i się odzywać ze swoimi ostrożnościami, realistycznym krytycyzmem i powątpiewaniem, czy tłumaczenie, że "myślę o zaplanowaniu ślubu, bo mieszkamy ze sobą 4 miesiące i jest nam dobrze" to dla mnie wystarczający argument ![]() Sama, jeśli już mi się kiedyś tak przydarzy, to wolałabym odczekać te 2-3 lata, żeby naprawdę kogoś dobrze poznać w różnych sytuacjach, nauczyć się zaufania i zobaczyć, czy nadal będzie dobrze, jak już miną te pierwsze euforyczne lata zakochania i zauroczenia (które zazwyczaj u mnie trwają ok. 2 lat) więc jeszcze co najmniej z rok będziecie musieli znosić vretowe avatary ![]() chyba, że mi się pojawi w tym czasie jakieś realne super mienso i uwiedzie, ale to tam mało prawdopodobne, że nawet nie biorę takiej ewentualności pod uwagę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-14 o 20:38 |
|
|
|
#4853 |
|
|
To szkoda, ze na drugim końcu Polski mieszkasz
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4854 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A czego już próbowaliście? -> ![]() ![]() Nie ), więc masz jeden pokój, nas jest troje, więc powinniśmy mieć trzy pokoje Cytat:
Tylko już nie mam miejsca w piwnicy i na strychu Cytat:
Tylko teraz będzie szkoda pokroić Mi tak było szkoda pokroić tortu Barbie, jaki zrobiłam dla córki na urodziny No możliwe, bo kasa jest na koncie, a w zeszłym tyg TŻ wysłał ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#4855 |
|
grozi wypollizowaniem
|
maja nie masz litosći
ten avek a ja mam owu![]()
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
na razie tylko łypię na nich dzikim wzrokiem w windzie. Mogli by się sami domyślić. Zając niedługo
![]() Nie mam doświadczenia w takich sprawach
|
#4857 | ||
|
|
Yyyy, to faktycznie, podziękował
Nawet jak robię zakupy po pracy w supermarkecie oddalonym trzy przystanki (idę na piechotę, coby zupelnie nie sflaczeć, skoro cały dzień siedzę ) to najpóźniej o 16.30 wracam. Jakieś plusy jednak to ma...Cytat:
Ale co by tu nie mówic - w miłości regułą jest brak reguł. Ludzie się ciągle zmieniają, codziennie po troszeczku, więc nawet harmonijne mieszkanie przez pierwsze 2-3 lata nie gwarantuje, że za kolejne 3 będzie okej ![]() Moi rodzice zaręczyli się po trzech miesiącach, pobrali po ośmiu, córcię mieli po niecałym półtora roku Co nie zmienia faktu, że żonka jest zapewne uzależniona od bycia żonką i tyle Cytat:
![]() Znalazłam mój ulubiony, sliwkowy soczek, a tak długo go nie widziałam w żadnym sklepie, że się bałam, że go już nie robią. Pierwszy raz nalałam go do kubka zamiast żłopać prosto z kartonu i Ależ on ma kolor
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-03-14 o 20:56 |
||
|
|
|
#4858 | |||
|
Zakorzenienie
|
a co to jest?
![]() oj, tam, tam, ale żeby zaraz tak szybko ![]() po roku, to może chuopa bym dopiero dopuściła ale ja to nieufny dzikus jezdem ![]() ale wiem co czujesz ![]() (a nie mam owu... )Za to Twój avek potrafi wtedy ostudzić ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
no już, już prawie że nasz, swojski barowy un ci jezd ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-14 o 20:54 |
|||
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Ómarty jestem dzisiaj:sciana:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
to moje łoblukiwanie coś mało skuteczne jest
Chyba potrzebuję radykalniejszych środków
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

Pakujesz wszystko i sru (throw
) do piwnicy, goście nic widzieć nie będą 

Chociaż z otwartymi ustami trudniej się biega

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

W sieci jest pełno zdjęć Anji 
- ale na zawsze? kurdę - teraz tyle infomaniacy odzyskują - jest nadzieja?

- za określenie, a nie wory
to ja chyba też już w końcu se PITa policzę
Nic to, że jej poprzednie małżeństwo skończyło się po kilku miesiącach (a byli razem jakies 1,5 roku) Dla mnie co nagle to po diable