Scent Bar XXIX - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-30, 12:07   #4831
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar XXIX

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
a ja w miarę rozwoju akcji widziałam te sceny jako zywe - nawet wiem która srajtaśma

nie no wczonsający sen
Też masz taką w łososiowym kolorze?

Ju, kiecka bosko na Tobie leży, musisz zainwestować w ten fason

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 12:08   #4832
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Też masz taką w łososiowym kolorze?

nie ale używałam

łososiowego mi szkoda było - taki słitaśny

no to idę jeść
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 12:16   #4833
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Ju, pięknie wyglądasz w tej kiecy!!!!

byłam wczoraj w ikei bo chciałam wykorzystać ten kupon na 20 zeta, nie wpadłam niestety na to że pół warszawy również zostawi sobie to na ostatnią chwilę....

no i chyba kupuję meble.. podobały mi sie jedne w ikei właśnie ale nie było do nich biurka, to odpuściłam.. idę wczoraj tym całym labiryntem i nagle natykam się na biurko..! więc jestem na 90% zdecydowana, muszę szybko się tym zająć zanim zmienię zdanie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
tak się składa że przymierzam się do zakupu od paru miesięcy..

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ja nie przezwyciężyłam łaskotek, no ale babka to robi na co dzień, to się nie zdziwiła
i nie było Ci głupio? mi by było

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Byłam ze szwagrem Pomagał dobierać, wybierać i przebierać (jest to jeden z niewielu człowieków - opanowanych, mocno cierpliwych i którego bardzo ciężko wyprowadzić z równowagi czymkolwiek ). Później podeszła Pani obsługująca i ... dopiero mi namieszała we łbie Ale kobita się zna na rzeczy Z 3 firm mi farby proponowała, pokazywała itd Koniec końcem mam parę nowych typów i jutro będę decydować, zabieram jeszcze mamę ze sobą

A jak napisałaś o tym bracie to mi się przypomniało jak kiedyś chciałam zamówić bluzkę na allegro i było kilka do wyboru i mi się 2 wzory podobały I pytam TŻ która. No to wybrał jeszcze inny wzór. No to pisze do Brata na gg która, to wybrał jeszcze czwarty wzór A jak podałam im te dwie co ja wybrałam to żadnemu żadna się z tych moich wyborów nie podobała
Pomogli jak chu...steczka

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
E tam, za dwa dni będzie sobie radziła jakby miała całą paszczę zębów. Jak tak wyszło to musiała mieć niezłe chwiejące bagienko i stan zapalny, to już lepiej bez zębów niż z obolałą mordką. Dziwne, że tak młodo. Zgaduję, że koleżanka nie dbała o higienę kociej jamy ustnej?

Koty nie przeżuwają jedzenia jak ludzie, dwa dziabnięcia i połykają kęs, więc nawet zupełny brak zębów nie przeszkadza Psy to samo
tak, miała ogromny stan zapalny i ruszające się zęby.. a co do higieny, to mało kto to chyba robi.. wiem że niby powinno się ale np. u mojej koty, pomijając już samą kwestię złapania i unieruchomienia, to bałabym się zbliżyć palce do jaj paszczęki
ale fajnie że piszesz że będzie sobie dobrze radzić, na razie przymusowo siedzi w domu i to najgorzej przezywa niż brak zębów

Cytat:

np dziś Narciso R. essence - z próbki - zaskoczył mnie in plus - kompletnie sie nie spodziewałam że będzie tak dobrze leżał nie kwaśny, nie za zimny - niezły - ale czym mi pachniał określic nie jestem w stanie poza tym ze echa róży - i żadnego mydła ( no może po psiknięciu ale potem niet) - a w recenzjach mydło i mydło, baaardzo zmienny - falował - ale niczym nie dawał sotro po nosie - niezwykle "ułożony", jak szyfon delikatnie opływający sylwetkę, powiew wiatru - świetnie

to dobry znak bo piżmo na mnie robi dziwne rzeczy czasem niesmaczne

editnę jeszcze: essence to moze być trop dla szukających wypranych w proszku do pranie tkanin ( jako nuty w perfumach of kors)

także Kameno -
cieszę się

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Wiem, ale śmierdziałam dziś przecudnie. Jakiś pan o wyglądzie lekko menelskim usiadł koło mnie, zaciągnął się, po czym wstał i się przesiadł na drugi koniec wagonu

...

I powiem Wam jedno, ubieranie się na szybko, po ciemku i w dużym stresie to zuo. Skutek był taki, że przed blokiem wylądowałam w krótkich kozaczkach, spodniach od piżamy długość do kolan, nie pasującym kolorystycznie do spodni podkoszulku, eleganckim żakiecie i z torebką I z głową owiniętą mokrą szmatą (a właściwie chustą) Dobrze,że żaden strażak nie dostał zawału z wrażenia.

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Trzeba by się dokopać do oryginału i przetłumaczyć, nie? A ja nie znam francuskiego sans
chciałam wyguglać oryginał i wyguglałam że są dwie wersje: "Une femme sans parfum est une femme sans avenir." i "Une femme qui ne porte pas de parfum n'a pas d'avenir" - czyli dosłownie 1: kobieta bez perfum jest kobietą bez przyszłości, i 2: kobieta która nie nosi perfum nie ma przyszłości. Pewnie Coco ubierała tę samą myśl w różne słowa.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a to może na modłę wiktoriańską wąską spódnicę jeno falbanki na dole doszyć?
http://www.cattlekate.com/public/sto...ian_skirts.jpg
ale nie tylko wąskie są wiktoriańskie, krynoliny też sie łapią, Wiktoria troszku panowała

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ale wiesz..teraz sie wszystko zmieniło
i za zostawienie dida odbierajo prawa rodzicielskie

za pozostawienie dida do lat 15 swojemu losowi mozna isc do paki nawet

ale chyba nie w przypadkach że w normalnie funkcjonującej rodzinie np. gimnazjalista zostanie na pół dnia sam w domu i skąd ta granica wieku
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 12:28   #4834
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

chciałam wyguglać oryginał i wyguglałam że są dwie wersje: "Une femme sans parfum est une femme sans avenir." i "Une femme qui ne porte pas de parfum n'a pas d'avenir" - czyli dosłownie 1: kobieta bez perfum jest kobietą bez przyszłości, i 2: kobieta która nie nosi perfum nie ma przyszłości. Pewnie Coco ubierała tę samą myśl w różne słowa.

o jaka super lekcja

pokażesz ftóre meble ?

jest kilka ikeowych perełków
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 13:08   #4835
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Toż zainwestowałam- za kg 59zł- a więc całe 16 zł

Cytat:
Ju, pięknie wyglądasz w tej kiecy!!!!

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

No, to idę na pocztę- potem z Guciem do specjalisty, ktory mi powie, czy Gucio jest normalny

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 13:10   #4836
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Tym razem ja miałam sen o remoncie...
Otóż, co w śnie nie było ukazane, kupiliśmy chatę wielką jak stodoła, wyremontowaliśmy sami a do resztek najęliśmy fachowców.
I akcja zaczyna się kiedy budzi mnie męski głos "jakaś idiotka to remontowała". Wyskoczyłam wściekła i nieumalowana z łoża i poszłam się kłócić, że sam jest debilem i ma wypjerdalać. Więc fachoffcy wyszli, przyszedł inny - muody, czarnowłosy, przystojny z kolegami.
Kibel miał remontować.
Poszłam z didem na spacer, wróciłam a tam łaźnia zainstalowana na jakby wieży widokowo-obserwacyjnej (naprawdę duża to chata była), pod wieżą kolejka a przystojniak z kolegami pobierają opłaty za skorzystanie, jeszcze rozłożyli stragan z papierem toaletowym, mydłem i t-shirtami, słuchają Zetki z mojego radyjka i tańcują z czekającymi klientkami.
Poszłam ich opjerdolić a przystojniak tylko błysnął zębami i zaczął mnie namawiać do zakupu mojej (!) łososiowej srajtaśmy.
No i mnie zbajerował i poszliśmy razem na wieżę (znaczy do wc) gdzie liczyłam na wspólną kąpiel w jacuzzi ale okazało się, że póki co zdążyli zainstalować tylko sedes i ogromne okna na cztery strony świata. Z wrażenia dostałam nagłego napadu lęku wysokości i się obudziłam

srajtasmę kupujesz pod kolor ścian?

Cytat:

o jaka super lekcja

pokażesz ftóre meble ?

jest kilka ikeowych perełków
Madzik kiedyś wklejała, seria Hemnes, mi najbardziej pasi kolor ichni szarobrązowy
biurko takie hemnes-biurko__0117145_PE272455_S4.jpg
a do tych mebli koniecznie chcę zieloną kanapę

widziałam jeszcze wczoraj przegenialne biurko komputerowe, narożne, z nadbudówką, zamykane, normalnie wygląda jak szafa narożna a po otwarciu funkcjonalne biurko

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Toż zainwestowałam- za kg 59zł- a więc całe 16 zł
już dawno chciałam zapytać gdzie kupujesz, masz jedno sprawdzone miejsce albo kilka czy zaglądasz wszędzie po drodze?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-06-30, 13:25   #4837
Pin up girl
Zakorzenienie

Ku*wa, co za dzień!
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-30, 13:28   #4838
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Piniu

dajesz, po powkurzaniu się na piśmie zawsze lepiej

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-06-30, 13:50   #4839
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Cóż, khem, tak

Jak wrzucę w avatar babę z cyckami na wierzchu to dostanę ostrzeżenie?

Stary 2011-06-30, 13:58   #4840
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

ale chyba nie w przypadkach że w normalnie funkcjonującej rodzinie np. gimnazjalista zostanie na pół dnia sam w domu i skąd ta granica wieku

z artykułu 210 kodeksu karnego

mówi on o porzuceniu małoletniego a porzucenie to pozostawienie własnemu losowi nawet na niedługi czas. Ale sąd musi wykazac ze wynikało to z braku checi opieki czy jakos tak nie pamietam....(kiedys sie doktoryzowałam w temacie ) aaa...i czy opiekun miał możliwość szybkiej zmiany tego stanu (czyli czy mógł szybko wrócic) czyli generalnie jak gimnazjalista wraca ze szkoły a rodzice są w pracy to nie ma przestepstwa , ale wyjechanie na koncert oddalony o 4 godziny drogi i zostawienie 9 latka na noc jest mocno podejrzane

Cytat:

Madzik kiedyś wklejała, seria Hemnes, mi najbardziej pasi kolor ichni szarobrązowy
biurko takie Załącznik 4057887
a do tych mebli koniecznie chcę zieloną kanapę

widziałam jeszcze wczoraj przegenialne biurko komputerowe, narożne, z nadbudówką, zamykane, normalnie wygląda jak szafa narożna a po otwarciu funkcjonalne biurko

już dawno chciałam zapytać gdzie kupujesz, masz jedno sprawdzone miejsce albo kilka czy zaglądasz wszędzie po drodze?

o nastepna hemnesowa

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Cóż, khem, tak

dawaj babke
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 14:13   #4841
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
dawaj babke
Proszę
Ładnie wygląda w kontekście szczytowania na górze strony
EDIT: trzeba jeszcze zmienić podpis muzyczny hmmmmm...

Stary 2011-06-30, 14:15   #4842
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Proszę
Ładnie wygląda w kontekście szczytowania na górze strony
EDIT: trzeba jeszcze zmienić podpis muzyczny hmmmmm...

o jaaaa..to ty?
Stary 2011-06-30, 14:15   #4843
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
o jaaaa..to ty?
No so Ty....

Stary 2011-06-30, 14:17   #4844
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Cóż, khem, tak

1.

2. dorysuj czarne iksy w miejscach strategicznych to nie dostaniesz

Cytat:
z artykułu 210 kodeksu karnego

mówi on o porzuceniu małoletniego a porzucenie to pozostawienie własnemu losowi nawet na niedługi czas. Ale sąd musi wykazac ze wynikało to z braku checi opieki czy jakos tak nie pamietam....(kiedys sie doktoryzowałam w temacie ) aaa...i czy opiekun miał możliwość szybkiej zmiany tego stanu (czyli czy mógł szybko wrócic) czyli generalnie jak gimnazjalista wraca ze szkoły a rodzice są w pracy to nie ma przestepstwa , ale wyjechanie na koncert oddalony o 4 godziny drogi i zostawienie 9 latka na noc jest mocno podejrzane
czasem nie da się szybko wrócić z pracy i zajmuje to parę godzin więc takiej różnicy pomiędzy koncertem nie ma.. choć oczywiście okoliczności są inne..
poza tym spierać się będę że co innego 9 latek a co innego 16 latek więc ten artykuł kk bezzenzu generalizuje, szczególnie że małoletni w świetle polskiego prawa to osoba do 18 lat
Cytat:
o nastepna hemnesowa
a kto jeszcze

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-06-30, 14:20   #4845
Redhaired Witch
Nindżopesz

http://photoport.deviantart.com/gallery/#/d3hv3qq <- randomowa laska z devianta.

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Zasłoniłam jej to i owo

Stary 2011-06-30, 14:26   #4846
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam nadzieję że u nas wybierze TŻ on ma leki daltonizm to wszystko jedno jaki odcień i tak nie rozróżni, za to ma jakiekolwiek pojęcie artystyczne bo ja żadnego
Wybrane Mam nadzieję, że będą mi się podobać na ścianach

Bo wczoraj przez łazienkową fugę nie mogłam usnąć (to znaczy nie usnęłam od razu tylko po jakichś 15 minutach ). Na fioletowych płytkach wygląda strasznie Raz jest ciemniejsza, raz jaśniejsza Jeśli się tego nie naprawi, to nie wiem co zrobię ✂✂✂ana fuga

Cytat:

W✂✂✂✂iłam się na TŻa bo mi dzwoni ze oni jeszcze po tym meczu idą do knajpy (przed meczem też byli w knajpie) i wróci nie wiadomo kiedy, może o 3 pewnie jestem terrortystką i w ogóle kij w tyłku ale nienawidzę takich sytuacji bo przeca nie zasnę dopóki on nie wróci, nie ma szans, a to nie weekend, jutro do pracy i w ogóle milion spraw do załatwienia. Czisas

Cytat:

leje i się nie wyspałam i TŻ po pijaku zrobił mi malinkę na pół szyi

I kolejny pech Miał dziś przyjść elektryk przerabiać nam światło w 2 pokojach, bo jest troszkę skopane i .... mu się samochód popsuł i reperuje go teraz Drugi nie może, bo coś tam robi, jeszcze nikła nadzieja w trzecim (więcej elektryków już nie znam/y )... a jak nie to się wkurffie bo tak to robota przez to stanie w sensie zatrzyma się, no qrwaaa

A i właśnie miałam pytać Red czy to ona w avku Ale widzę, że już się trochę zasłoniła Zbereźnica jedna
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2011-06-30 o 14:27
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 14:32   #4847
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
1.

2. dorysuj czarne iksy w miejscach strategicznych to nie dostaniesz

czasem nie da się szybko wrócić z pracy i zajmuje to parę godzin więc takiej różnicy pomiędzy koncertem nie ma.. choć oczywiście okoliczności są inne..
poza tym spierać się będę że co innego 9 latek a co innego 16 latek więc ten artykuł kk bezzenzu generalizuje, szczególnie że małoletni w świetle polskiego prawa to osoba do 18 lat
a kto jeszcze

ale to chodzi o maloletniego do lat 15 stu.
a róznica jest własnie w okolicznościach bo o porzuceniu decyduja własnie okoliczności, ktore badane są na rozprawie-czy było przestepstwo czy nie
i róznica w wieku jest ofkors,dlatego jest jeszcze kilka przepisów mowiacych o pozostawianiu bez opieki małoletnich do lat 7.
Np karane jest pozostawienie mał. do lat 7 w okolicznociach w ktorych moze wzniecic pozar czy jakos tak ...tak ze przerypane ...

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:

a kto jeszcze

no ja , madzik i taka moja kolezanka
Stary 2011-06-30, 14:52   #4848
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
http://photoport.deviantart.com/gallery/#/d3hv3qq <- randomowa laska z devianta.

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Zasłoniłam jej to i owo
Nie mogę zobaczyć

heh widzialam wczoraj gościowe uwaga:
różowe wlosy, sukienka, paznokcie, usta, makijaż ogólnie... mmmmasakra
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 14:52   #4849
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
A więc WITAM! Po dlugim okresie nieobecności na forum barowym.. nawet nie pamietam kiedy ostatnio z wami pisałam i o czym., widzę nowe osoby...
Moja dziecina ma prawie 11 miesięcy już, czas leci..
chyba na jesień pisałam.. chyba...
zdąrzyłam w tym czasie mieszkac to tu to tam, dużo przejść... dostac po tyłku... aż wreszcie wyrobić sobie uznanie i być w zgodzie z wlasnym ja.. a nie była to latwa droga..

co więcej.. nie wiem czy pisałam ale obronilam w grudniu mgr i nic po nim nie mam.. tak beznadzieja ale nic!

Nos mi ześwirował po ciąży i perfumy które kochałam poszły w inne ręce...

a odnosnie perfum, ma któraś/yś na zbyciu addicta i hypnotic p.? I by się podzielił kropelką?
Hej

Cytat:

Otóż, co w śnie nie było ukazane, kupiliśmy chatę wielką jak stodoła, wyremontowaliśmy sami a do resztek najęliśmy fachowców.
I akcja zaczyna się kiedy budzi mnie męski głos "jakaś idiotka to remontowała". Wyskoczyłam wściekła i nieumalowana z łoża i poszłam się kłócić, że sam jest debilem i ma wypjerdalać. Więc fachoffcy wyszli, przyszedł inny - muody, czarnowłosy, przystojny z kolegami.
Kibel miał remontować.
Poszłam z didem na spacer, wróciłam a tam łaźnia zainstalowana na jakby wieży widokowo-obserwacyjnej (naprawdę duża to chata była), pod wieżą kolejka a przystojniak z kolegami pobierają opłaty za skorzystanie, jeszcze rozłożyli stragan z papierem toaletowym, mydłem i t-shirtami, słuchają Zetki z mojego radyjka i tańcują z czekającymi klientkami.
Poszłam ich opjerdolić a przystojniak tylko błysnął zębami i zaczął mnie namawiać do zakupu mojej (!) łososiowej srajtaśmy.
No i mnie zbajerował i poszliśmy razem na wieżę (znaczy do wc) gdzie liczyłam na wspólną kąpiel w jacuzzi ale okazało się, że póki co zdążyli zainstalować tylko sedes i ogromne okna na cztery strony świata. Z wrażenia dostałam nagłego napadu lęku wysokości i się obudziłam

Szczególnie pogrubione

Qrde no qrde no qrde
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-30, 14:53   #4850
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Witaj, witaj! Przyznaj się, byłaś aktywna, ale na innych wątkach
troche tak.. nie czułam się na tamtym etapie życia dobrze w tym wątku..

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2011-06-30 o 15:01
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 14:59   #4851
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

wróciłam z roboty,czas się powoli pakować

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 15:24   #4852
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nie mogę zobaczyć

heh widzialam wczoraj gościowe uwaga:
różowe wlosy, sukienka, paznokcie, usta, makijaż ogólnie... mmmmasakra
1. aa, pewnie trzeba być zalogowany bo to dział "artistic nude"

2. fashion victim

A propos mody, na jednym wątku dziewczyny uznały, że nie wypada nosić brązu do zieleni bo to zestaw zarezerwowany dla leśników.
I że do obcisłych spodni nie zakłada się koturn "kopytek" (pomijając, że wg mnie kopytka w ogóle ładne nie są).
Prawda to?

Stary 2011-06-30, 15:59   #4853
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Co za samiec

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość

bry
i od razu się muszę pożalić, a przy okazji poradzić
dzień w dzień, z wyłączeniem weekendów i świąt, od ponad 2 tygodni od godz. 6-7 rano zaczyna się napierniczanie pod oknem hiciorów radiowych (Radio Zet i Złote Przeboje)
na 99% to robole, które na dachu zakładają rynny
ok. południa radyjo wyłączają i zaczynają nakufiać ciężkim sprzętem (wiertary, szlifiery, piły etc etc) - akurat do tego nic nie mam, bo robotę odwalić muszą, ale czy do kufy nędzy mogę coś zrobić w sprawie tego radyja, które mnie budzi i potem zasnąć ponownie nie idzie?
chodzę spać ok. 2 w nocy, a pobudka jest przymusowa ok. 6 i już naprawdę zaczynam nie wyrabiać psychicznie, dosypiam w ciągu dnia, co mi rozwala wcześniejsze chodzenie spać i tak w kółko
chciałam wezwać policyję / straż miejską, ale sęk w tym, że tu, gdzie mieszkam, nie jestem zameldowana, choć powinnam i męczy mnie, że przy okazji mogą robić problemy o obowiązek przynajmniej tymczasowego meldunku

nosz kufa, w kropce jestem, a mi psychika zaczyna klękać
współczuję i nie wiem co Ci poradzić bo mam to samo od 2 miesięcy już i nie wygląda na to jakby się miało skończyć łącznie z włączaniem radia (rmf bodajże), identycznie po 1,5 miesiąca zaczęłam przywykać i mniej zwracać uwagę, ale parę załamań nerwowych w międzyczasie przeszłam
Cytat:

Ludzieeeee!!!!!!!! Kliknęłam Chloe Intense!!!!!!

Cytat:
taaaaaaaaa Ty się tak strasznie opierałaś

miłego miłego
ale dalszego ciągu nie było malinka i poszedł spać a ja wygadam jak kret i nałożyłam se korektor na szyję
Cytat:
Kibel miał remontować.

Cytat:
wyglądasz bosko
Cytat:

byłam wczoraj w ikei bo chciałam wykorzystać ten kupon na 20 zeta, nie wpadłam niestety na to że pół warszawy również zostawi sobie to na ostatnią chwilę....
właśnie mi przypomniałaś ze miałam 2 bony, fak, już za późno, przepadło

Cytat:
i nie było Ci głupio? mi by było
było, ale stwierdziłam że skoro już tam siedzę to trudno

Cytat:
Wybrane Mam nadzieję, że będą mi się podobać na ścianach

Bo wczoraj przez łazienkową fugę nie mogłam usnąć (to znaczy nie usnęłam od razu tylko po jakichś 15 minutach ). Na fioletowych płytkach wygląda strasznie Raz jest ciemniejsza, raz jaśniejsza Jeśli się tego nie naprawi, to nie wiem co zrobię ✂✂✂ana fuga
ad 1
ad 2

Cytat:

Cytat:

A propos mody, na jednym wątku dziewczyny uznały, że nie wypada nosić brązu do zieleni bo to zestaw zarezerwowany dla leśników.
I że do obcisłych spodni nie zakłada się koturn "kopytek" (pomijając, że wg mnie kopytka w ogóle ładne nie są).
Prawda to?
o rany jaka teoria

Zuzia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 16:12   #4854
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
ale to chodzi o maloletniego do lat 15 stu.
a róznica jest własnie w okolicznościach bo o porzuceniu decyduja własnie okoliczności, ktore badane są na rozprawie-czy było przestepstwo czy nie
i róznica w wieku jest ofkors,dlatego jest jeszcze kilka przepisów mowiacych o pozostawianiu bez opieki małoletnich do lat 7.
Np karane jest pozostawienie mał. do lat 7 w okolicznociach w ktorych moze wzniecic pozar czy jakos tak ...tak ze przerypane ...
a.. nie właziłam w ten artykuł to skąd miałam wiedzieć że do lat 15 ale i tak 15 lat to za dużo wg mnie.. a co do pożaru to podejrzewam że taki przedsiębiorczy 6 latek może wzniecić pożar we własnej chaupie prawie pod okiem rodziców

juz nie wiem o co ja sie tak fogle spieram...
Cytat:
no ja , madzik i taka moja kolezanka

ja to się okrutnie zdziwiłam byłam ze w ikei takie ładne i jakościowe mebele dają

i chyba mały stół rozkładany też wezmę

i takie siedziska wyplatane na balkon mnie kuszą..

i jeden fotel był mega wygodny

Cytat:
Prawda to?
1. że co
2. nie wiem co to kopytka ale nie brzmi jak coś pięknego

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
właśnie mi przypomniałaś ze miałam 2 bony, fak, już za późno, przepadło
jak wyjedziesz teraz to jeszcze dziś zdążysz

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-06-30, 16:43   #4855
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
1. aa, pewnie trzeba być zalogowany bo to dział "artistic nude"

2. fashion victim

Prawda to?

a propos wygladów....u mnie wczoraj była ekscentryczna listonoszka .
wygląd na oko 15 lat, 2 chude warkoczyki po bokach, trampki, dzinsy i mega długachne żółte! tipsiory całe w brokacie

Cytat:
a.. nie właziłam w ten artykuł to skąd miałam wiedzieć że do lat 15
bo pisałam na początku? myslałam ze od tego sie zaczeła dyskusja

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4818

Cytat:
ale i tak 15 lat to za dużo wg mnie.. a co do pożaru to podejrzewam że taki przedsiębiorczy 6 latek może wzniecić pożar we własnej chaupie prawie pod okiem rodziców

nie no spoko, nie spieramy sie (przeciez to nie ja wymysliłam ten przepis ) tylko prowadzimy lużną dyskusje na temat przepisów
. zreszta ten przepis odnosi sie tez do dorosłych np jak zostawisz chorą babcie i sie jej dednie w miedzyczasie to wymiar sprawiedliwosci sie bedzie interesował

a jesli 6 latek wznieci pozar to własnie znaczy to ze został pozostawiony w okolicznościach umozliwoajacych mu wzniecenie , tam nie jest napisane ze musi byc sam w domu .
Stary 2011-06-30, 16:47   #4856
gryx82
BAN stały

Cytat:
No, to idę na pocztę- potem z Guciem do specjalisty, ktory mi powie, czy Gucio jest normalny

Pszprszm

Nie, no, to jasne, że jest, a czemuż niby nie?

Cytat:
biurko takie Załącznik 4057887
Bardzo fajne

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Ku*wa, co za dzień!
Przestali śpiewać ałtsajd?

Cytat:
Cóż, khem, tak
Nie!

Cytat:
Bo wczoraj przez łazienkową fugę nie mogłam usnąć ...
A co z nią nie tak? Przecież sama wybierałaś

Cytat:
I kolejny pech ...
Przyjdzie ten elektryk, się nie martw, nie dzisiaj, to jutro, nie jutro, to za 3 tygodnie

Cytat:
troche tak.. nie czułam się na tamtym etapie życia dobrze w tym wątku..
No wiesz?

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
wróciłam z roboty,czas się powoli pakować

Cytat:
No właśnie ja też nie

---

Pochłonąłem właśnie sałatę z oguruf, fety i winegretu
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 16:53   #4857
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Z czego się cieszysz?

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2011-06-30, 17:02   #4858
gryx82
BAN stały

Cytat:
a propos wygladów....u mnie wczoraj była ekscentryczna listonoszka .
wygląd na oko 15 lat, 2 chude warkoczyki po bokach, trampki, dzinsy i mega długachne żółte! tipsiory całe w brokacie

Cytat:
Z czego się cieszysz?
Że się pakować zaczynasz

Idę pościel przygotować
Stary 2011-06-30, 17:06   #4859
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Że się pakować zaczynasz

Idę pościel przygotować
Flo by mi tego nie wybaczyła Ale adres mam

Stary 2011-06-30, 17:17   #4860
gryx82
BAN stały

Cytat:
Flo by mi tego nie wybaczyła
Flo się powie, że złapałaś jelitówkę

Cytat:
Ale adres mam

Ale czy ta lesbijka konieczna? Mama może mieć opory
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości