![]() |
#4831 | |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
![]() Ju, kiecka bosko na Tobie leży, musisz zainwestować w ten fason ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Ju, pięknie wyglądasz w tej kiecy!!!!
byłam wczoraj w ikei bo chciałam wykorzystać ten kupon na 20 zeta, nie wpadłam niestety na to że pół warszawy również zostawi sobie to na ostatnią chwilę.... no i chyba kupuję meble.. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale fajnie że piszesz że będzie sobie dobrze radzić, na razie przymusowo siedzi w domu i to najgorzej przezywa niż brak zębów Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale chyba nie w przypadkach że w normalnie funkcjonującej rodzinie np. gimnazjalista zostanie na pół dnia sam w domu ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o jaka super lekcja ![]() pokażesz ftóre meble ? jest kilka ikeowych perełków |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- No, to idę na pocztę- potem z Guciem do specjalisty, ktory mi powie, czy Gucio jest normalny ![]() ![]()
![]() |
#4836 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() srajtasmę kupujesz pod kolor ścian? ![]() Cytat:
biurko takie hemnes-biurko__0117145_PE272455_S4.jpg a do tych mebli koniecznie chcę zieloną kanapę ![]() widziałam jeszcze wczoraj przegenialne biurko komputerowe, narożne, z nadbudówką, zamykane, normalnie wygląda jak szafa narożna a po otwarciu funkcjonalne biurko ![]() już dawno chciałam zapytać gdzie kupujesz, masz jedno sprawdzone miejsce albo kilka czy zaglądasz wszędzie po drodze?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Ku*wa, co za dzień!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Piniu
![]() dajesz, po powkurzaniu się na piśmie zawsze lepiej ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Nindżopesz
|
Cóż, khem, tak
![]() Jak wrzucę w avatar babę z cyckami na wierzchu to dostanę ostrzeżenie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z artykułu 210 kodeksu karnego ![]() mówi on o porzuceniu małoletniego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
o nastepna hemnesowa ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
dawaj babke ![]()
![]() |
#4841 |
Nindżopesz
|
Proszę
![]() Ładnie wygląda w kontekście szczytowania na górze strony ![]() EDIT: trzeba jeszcze zmienić podpis muzyczny hmmmmm... |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o jaaaa..to ty? ![]()
![]() |
#4843 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. dorysuj czarne iksy w miejscach strategicznych to nie dostaniesz ![]() Cytat:
![]() poza tym spierać się będę że co innego 9 latek a co innego 16 latek ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Nindżopesz
|
http://photoport.deviantart.com/gallery/#/d3hv3qq <- randomowa laska z devianta.
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Zasłoniłam jej to i owo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bo wczoraj przez łazienkową fugę nie mogłam usnąć (to znaczy nie usnęłam od razu tylko po jakichś 15 minutach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I kolejny pech ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i właśnie miałam pytać Red czy to ona w avku ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-30 o 14:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale to chodzi o maloletniego do lat 15 stu. a róznica jest własnie w okolicznościach bo o porzuceniu decyduja własnie okoliczności, ktore badane są na rozprawie-czy było przestepstwo czy nie i róznica w wieku jest ofkors,dlatego jest jeszcze kilka przepisów mowiacych o pozostawianiu bez opieki małoletnich do lat 7. Np karane jest pozostawienie mał. do lat 7 w okolicznociach w ktorych moze wzniecic pozar czy jakos tak ...tak ze przerypane ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- no ja , madzik i taka moja kolezanka ![]()
![]() |
#4848 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() heh widzialam wczoraj gościowe uwaga: różowe wlosy, sukienka, paznokcie, usta, makijaż ogólnie... mmmmasakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szczególnie pogrubione ![]() Qrde no qrde no qrde ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
BAN stały
|
troche tak..
![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2011-06-30 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
wróciłam z roboty,czas się powoli pakować
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
2. fashion victim ![]() A propos mody, na jednym wątku dziewczyny uznały, że nie wypada nosić brązu do zieleni bo to zestaw zarezerwowany dla leśników. I że do obcisłych spodni nie zakłada się koturn "kopytek" (pomijając, że wg mnie kopytka w ogóle ładne nie są). Prawda to? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale dalszego ciągu nie było ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() było, ale stwierdziłam że skoro już tam siedzę to trudno ![]() Cytat:
![]() ad 2 ![]() ![]() Cytat:
![]() Zuzia ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() juz nie wiem o co ja sie tak fogle spieram... ![]() ![]() Cytat:
![]() ja to się okrutnie zdziwiłam byłam ze w ikei takie ładne i jakościowe mebele dają i chyba mały stół rozkładany też wezmę i takie siedziska wyplatane na balkon mnie kuszą.. i jeden fotel był mega wygodny ![]() Cytat:
![]() 2. nie wiem co to kopytka ale nie brzmi jak coś pięknego ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() a propos wygladów....u mnie wczoraj była ekscentryczna listonoszka ![]() wygląd na oko 15 lat, 2 chude warkoczyki po bokach, trampki, dzinsy i mega długachne żółte! tipsiory całe w brokacie ![]() bo pisałam na początku? ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4818 Cytat:
nie no spoko, nie spieramy sie (przeciez to nie ja wymysliłam ten przepis ![]() ![]() ![]() . zreszta ten przepis odnosi sie tez do dorosłych np jak zostawisz chorą babcie i sie jej dednie w miedzyczasie to wymiar sprawiedliwosci sie bedzie interesował ![]() a jesli 6 latek wznieci pozar to własnie znaczy to ze został pozostawiony w okolicznościach umozliwoajacych mu wzniecenie ![]() ![]()
![]() |
#4856 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pszprszm ![]() Nie, no, to jasne, że jest, a czemuż niby nie? Cytat:
![]() Przestali śpiewać ałtsajd? ![]() Nie! ![]() A co z nią nie tak? Przecież sama wybierałaś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie ja też nie ![]() --- Pochłonąłem właśnie sałatę z oguruf, fety i winegretu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Że się pakować zaczynasz ![]() Idę pościel przygotować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flo by mi tego nie wybaczyła
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.