Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-11, 11:01   #4831
madzius90
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Jeszcze się okazało, że dziadek Męża ma nowotwór i nie zgadza się na operację, więc same rozumiecie...nerwów i zamieszania trochę jest
Przykro mi bardzo

Cytat:
Pisałyście o tym, jak świrują Wasze psiaki...mój na hasło: "Diego, gdzie jest Nikoś?" szuka pod stołem, pod schodami Jak mu pokażę, gdzie jest to liże brzuch i się tuli do niego Przez jakąś godzinę po tym pokazuje na brzuch na pytanie o Nikosia (ma jakąś zdolność zapamiętywania dźwięków, że już wie, o co mi chodzi, chociaż nic z tego nie kuma ), ale dzień później znowu szuka po całym domu Wiem, że nie ma pojęcia o co mi chodzi, ale i tak mnie to rozczula - mój mały mądrala
O ja ale słodki

Ja mojej psinie, jak pokazuję na mój brzuch i się pytam "Jest tam dzidzia?" to tylko powącha i odchodzi, bo chyba nic ciekawego nie czuje

A najlepsza jest, jak nadmuchamy jej balona, bawi się nim, bawi i nagle pęknie, to biedna biega po całym mieszkaniu i szuka tego balona Jeszcze nie ogarnęła tego, że balon pęka i zamienia się we flaka

Cytat:
Napisane przez MoOoNiA Pokaż wiadomość
No właśnie ze mną tak było, że miałam chwilkę to szybko musiałam przyswoić wiedze, a szkoda mi było czasu by iśc na egzaim nieprzygotowana, oblać i jeszcze lecieć na poprawkę. Ale jak to niktórzy znajomi twierdzili "Bo ty siedzisz w domu i nie masz co robic to sie uczysz, a my to wiesz imprezy, znajomi to i czasu nie mamy"
Super wytłumaczenie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
no mi brzuch przeszkadza bo go sobie uciskam
TŻ niech Ci maluje

Już doczytałam, że lepiej nie

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2012-07-11 o 11:02
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 11:01   #4832
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Dobrze że jesienią i zimą jak brzuchy będą naprawdę duże to będzie można malowanie sobie odpuścić
ja maluję cały rok
Stary 2012-07-11, 11:01   #4833
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Zjadłabym sernika na zimno!!!!!!!!!!

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 11:02   #4834
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
rbc 3,96 norma od 4
hgb 11,4 norma od 12
hct 34,1 norma 37
Ja miałam podobne wyniki ostatnio, nawet trochę niższe to gin powiedział że są ok, bo normy tam podane nie są dla ciężarnych
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 11:02   #4835
MoOoNiA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
pytanie nie do mnie, ale u mnie się od skurczy zaczęło, teraz też mam, ciekawe jaka będzie szyjka na następnej wizycie
Nie no pytanie do wszytkich, tylko Marti i Landi miały ostatnio te problemy. Mi 3 tygodnie temu mówił, że szyjka super długa. Czyli myślisz, żeby jechać skontrolować? A te skurcze jak często masz?
Ja je miałam przez noc, ciężko powiedzieć w jakich odstępach bo starałam sie przysypiać - co do bólu to tak, że wybudzały mnie ze snu
Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Kochana, ja bym zadzwoniła do ginekologa. Ostatecznie może nie będzie kazał Wam przyjeżdżać, albo powie, żebyś pojechała na IP. Ale zadzwonić i się skonsultować warto

Ja urodzę na początku 3 roku myślę, że dam sobie jakoś radę- nie ja pierwsza i nie ostatnia

No to niech się zabiera do dzieła
Ja podjęłam decyzję o powrocie na studia Teraz do czerwca i tak do pracy nie wróce, a została mi magisterka do napisania i obrona więc akurat muszę się tylko rpzejechać na uczelnie i zapytać jak to ma wyglądać, czy prmotora tego którego wybrałam jak chodziłam na studia czy sami mi przydzielą innego. Mam zamiar pisać pracę od wrzesnia ( mała wtedy bedzie w przedszkolu juz), a pózniej w weekendy jak bedzie TŻ.

Cytat:
znowu krew z nosa ale z dwojga złego lepiej nosem niż dołem

Majeczka
04.12.2012 r

Edytowane przez MoOoNiA
Czas edycji: 2012-07-11 o 11:07
MoOoNiA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 11:02   #4836
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Monia a Ty przypadkiem dzisiaj tez nie kończysz 19 tc ?

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 11:03   #4837
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Dzieki za słowa otuchy wizytę mamy na 14:30 i tak jak piszecie lepiej poczekac na zewnatrz ze wzgl. na stres chociaz nachodza mnie mysli zeby wejsc razem z nimi

Z bardziej radosnych wiadomości:

Dzisiaj kończymy?zaczynamy? 19 tydzień
Gratuluję kolejnego tygodnia
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 11:06   #4838
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny

Dzieki za słowa otuchy wizytę mamy na 14:30 i tak jak piszecie lepiej poczekac na zewnatrz ze wzgl. na stres chociaz nachodza mnie mysli zeby wejsc razem z nimi

Kochana lepiej aby weszli sami Moja koleżanka miała problem z synkiem, któremu musieli wkłądac co jakiś czas rurkę w siusiaka, bo miał coś z przewodem moczowym.. Mówiła, że nie mogła słuchac wrzesków małego, dlatego zawsze tylko jej mąż wchodził a ona czekała przed szpitalem..

Gratuluje kolejnego tygodnia

Cytat:
Cześć Informuję, że jestem cały czas na bieżąco i czytam każdego posta, ale nie mam jakoś czasu pisać regularnie. Mąż teraz pracuje na nocki, przez co nam się mocno zreorganizował tydzień...Też po nocach nie śpię, rano odsypiam, a później najczęściej gdzieś coś wypada do załatwienia. Jeszcze się okazało, że dziadek Męża ma nowotwór i nie zgadza się na operację, więc same rozumiecie...nerwów i zamieszania trochę jest

Pisałyście o tym, jak świrują Wasze psiaki...mój na hasło: "Diego, gdzie jest Nikoś?" szuka pod stołem, pod schodami Jak mu pokażę, gdzie jest to liże brzuch i się tuli do niego Przez jakąś godzinę po tym pokazuje na brzuch na pytanie o Nikosia (ma jakąś zdolność zapamiętywania dźwięków, że już wie, o co mi chodzi, chociaż nic z tego nie kuma ), ale dzień później znowu szuka po całym domu Wiem, że nie ma pojęcia o co mi chodzi, ale i tak mnie to rozczula - mój mały mądrala
Kochana współczuje choroby dziadka..

Mój piesek ostatnio kładzie mi sie na brzuszku i zasypia..tak jakby czuł maluszka

Cytat:

Poskarżyłam się mamie na moje dziecko Bo nie dość,że stresuję się wizytą to jeszcze od rana nie czułam, żeby się ruszało i co? Dziecię właśnie zaczęło fikać, moje kochane
Widzisz jakie masz posłuszne maleństwo ! Kochane

Moje tak fikało dzisiaj po tej glukozie ! Szał ciał dosłownie

...................

Monia - pewnie, że wracaj na studia ! Ja teraz planuje podejśc do egzaminu apilikacyjnego we wrześniu. Jak mi się uda to przede mną jeszcze 3,5 roku nauki

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-07-11 o 11:08
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 11:06   #4839
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Co do studiów jeszcze, bo widzę, że temat jest aktualny, a zapomniałam odpisać...Ja musiałam zrezygnować przy pierwszej ciąży ze względu na leżenie, więc rok mam w plecy. Teraz się zastanawiam, czy wracać, bo zaczynałabym w 7 miesiącu i nigdy nie wiadomo, jak to będzie, a tak na prawdę to nic mi ten cudowny kierunek nie da. Chyba przeniosę się na zaoczne i zrobię licencjata w nauczycielstwie tylko po to, żeby mieć wyższe Bo potem, to mogę go sobie powiesić nad łóżkiem, niestety...

Mam propozycję pracy po ciąży kompletnie nie związaną z tym, co planowałam robić. Miałabym się zająć prowadzeniem dokumentacji firmy, ciężko mi określić stanowisko, ale chyba sekretarka, kadrowa i księgowa w jednym. Żeby choć cokolwiek się na tym znać, musiałabym olać tę filologię, iść na ekonomię, albo chociaż technika administracji, ale obawiam się, że bez matmy i fizyki, to "se mogę"
Stary 2012-07-11, 11:06   #4840
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
ja maluję cały rok
Ja też
Chociażby bezbarwnym albo jakąs odżywką, jak nie kolorem

Cytat:
Ja podjęłam decyzję o powrocie na studia Teraz do czerwca i tak do pracy nie wróce, a została mi magisterka do napisania i obrona więc akurat muszę się tylko rpzejechać na uczelnie i zapytać jak to ma wyglądać, czy prmotora tego którego wybrałam jak chodziłam na studia czy sami mi przydzielą innego. Mam zamiar pisać pracę od wrzesnia ( mała wtedy bedzie w przedszkolu juz), a pózniej w weekendy jak bedzie TŻ.
super decyzja!
Stary 2012-07-11, 11:07   #4841
emylka86
Zakorzenienie

fejnie macie, mi mój tż w życiu paznokci nie pomaluje ; p

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 11:07   #4842
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no pytanie do wszytkich, tylko Marti i Landi miały ostatnio te problemy. Mi 3 tygodnie temu mówił, że szyjka super długa. Czyli myślisz, żeby jechać skontrolować? A te skurcze jak często masz?
teraz to sporadycznie, bo od 2 tygodni biorę fenoterol na skurcze, ale mnie bolało i potrafiły występować kilka razy w ciągu godziny
kiedy teraz masz wizytę proponuję zapisywać/pamiętać ile razy występują w ciągu dnia/godziny i powiedzić o tym ginkowi
Stary 2012-07-11, 11:10   #4843
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Co do studiów jeszcze, bo widzę, że temat jest aktualny, a zapomniałam odpisać...Ja musiałam zrezygnować przy pierwszej ciąży ze względu na leżenie, więc rok mam w plecy. Teraz się zastanawiam, czy wracać, bo zaczynałabym w 7 miesiącu i nigdy nie wiadomo, jak to będzie, a tak na prawdę to nic mi ten cudowny kierunek nie da. Chyba przeniosę się na zaoczne i zrobię licencjata w nauczycielstwie tylko po to, żeby mieć wyższe Bo potem, to mogę go sobie powiesić nad łóżkiem, niestety...

Mam propozycję pracy po ciąży kompletnie nie związaną z tym, co planowałam robić. Miałabym się zająć prowadzeniem dokumentacji firmy, ciężko mi określić stanowisko, ale chyba sekretarka, kadrowa i księgowa w jednym. Żeby choć cokolwiek się na tym znać, musiałabym olać tę filologię, iść na ekonomię, albo chociaż technika administracji, ale obawiam się, że bez matmy i fizyki, to "se mogę"
Przemyśl to dobrze, może to jednak dobry pomysł?? Czasami zmiany są wychodzą na lepsze.

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
Mój też nie :d ale mam nadzieję, że przed porodem wydepiluję

P

Szymonek
Stary 2012-07-11, 11:10   #4844
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
Mój mi kiedyś taki piękny francuski zrobił, że chyba wkrótce będę musiała go o to prosic

Stary 2012-07-11, 11:12   #4845
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Kochana lepiej aby weszli sami Moja koleżanka miała problem z synkiem, któremu musieli wkłądac co jakiś czas rurkę w siusiaka, bo miał coś z przewodem moczowym.. Mówiła, że nie mogła słuchac wrzesków małego, dlatego zawsze tylko jej mąż wchodził a ona czekała przed szpitalem..

Cytat:
Mój piesek ostatnio kładzie mi sie na brzuszku i zasypia..tak jakby czuł maluszka

Podobno psy wyczuwają takie rzeczy

Cytat:
Moje tak fikało dzisiaj po tej glukozie ! Szał ciał dosłownie
Lubi słodkie

Cytat:

A nie możesz zrobić tak jak pisałaś , żeby przenieść się na zaoczne i zrobić licenjata, a później podyplomówkę w kierunku ekonomii?

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Mój mi kiedyś taki piękny francuski zrobił, że chyba wkrótce będę musiała go o to prosic
Stary 2012-07-11, 11:14   #4846
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Zapomniałam dopisac, że oczywiscie trzymam za wszystkie dzisiejsze wizyty

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 11:14   #4847
Dojotka1987
Zakorzenienie

dzien dobry nadrabiam Was) ale jestescie gaduly;p tyle ston naskrobac do 11;p
Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Test widzialam .. jak u mnie 2 grube czerwone krechy i to jeszcze zrobila go wieczorem a nie rano wiec raczej nie ma mowy o pomylce..
Ale jestem podekscytowana .. fajnie ze nasze maluszki beda rozwijac sie razem .. bedzie miedzy nimi tylko pol roku roznicy ..
pol roku ale rok a jak myslisz jak zareaguja rodzice?
Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Kobietki od dluzszego czasu czuje ruchy synka, ale wczoraj to dopiero poczulam kopniaczki!!!!! az podskakiwalam na sofie bo nie wiedzialam z poczatku co to
i wiecie co? zaplamilam sobie stanik jakims plynem.... maz zaczal krzyczec z LOLem na buzi ,, milsiu!! ,, czy ktoras z Was juz tak miala?
ja raz tak mialam ze jak sie obudzilam to mialam takie plamki na bluzce w okolicy sutkow... ale jak przycisne brodawke to tak tyci tyci widac siare;p
Cytat:
Cześć Dziewczynki

Dziś wizyta, boję się strasznie, od samego rana czuję poddenerwowanie Aż mi się ryczeć chce nie wiem czemu
3mam kciuki za Ciebie i za Masti
Cytat:
bry
kryzys jest mniejszy bądź większy, dotychczasowe życie zmienia się o 180 stopni, u nas też był, mimo że dziecko planowane i wyczekiwane, jesteście zmęczeni, niewyspani, dziecko wchodzi na pierwszy plan i nie ma litości dla rodziców łatwo wtedy o kłótnie i pretensje o byle co
ehh... wlasnie tego sie boje... ze jak przyjdzie dziecko to miedzy mna a mezem sie rozwali wszystko( kocham Go, On jest naprawde cudownym czlowiekiem, ale juz teraz wiem ze to beda ciezkie chwile dla naszego malzenstwa...

dzis pierwszy raz snil mi moj synek) ze byl maly, ale juz mowil)
Stary 2012-07-11, 11:16   #4848
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
ehh... wlasnie tego sie boje... ze jak przyjdzie dziecko to miedzy mna a mezem sie rozwali wszystko( kocham Go, On jest naprawde cudownym czlowiekiem, ale juz teraz wiem ze to beda ciezkie chwile dla naszego malzenstwa...
ja znam kilka małżeństw, które się posypały po narodzinach dziecka, nie ważne czy pierwszego, czy piątego

Mam nadzieję, że jednak u Was będzie wszystko dobrze i wyjdziecie zwycięsko, nawet jeśli pojawią się jakies kryzysy

A dlaczego z góry myślisz, że będzie ciężko?
Stary 2012-07-11, 11:16   #4849
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
ja maluję cały rok
Ja również, ale jesienią i zimą na przezroczysto aby ładnie błyszczały

.....................
Ja tam nie wierzę w kryzysy w małżeństwie ze względu na dziecko.. Mam wiele znajomych, których związki dzięki temu się umocniły ! Dziecko tworzy piekną więź między ludzimi.. Oczywiscie jeżeli ludzie chcą aby coś się zepsuło to tak się stanie, ale tak jak napisałam- trzeba tego chciec

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-07-11 o 11:19
Stary 2012-07-11, 11:18   #4850
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:

A nie możesz zrobić tak jak pisałaś , żeby przenieść się na zaoczne i zrobić licenjata, a później podyplomówkę w kierunku ekonomii?

Ale podyplomówkę, to chyba dopiero po mgr można?
Myślę, że skończę tę filologię dla świętego spokoju, żeby mieć papier, a później pójdę sobie na technika administracji i tyle. Przynajmniej na razie mam taki plan, bo miejsce na wydziale filologicznym miejsce dla mnie trzymają A co do tej pracy...no nie ukrywam, że to "po znajomości". Zwolniło się miejsce, więc dostałam propozycję bez kwalifikacji z tekstem, że przecież wszystkiego mnie nauczą. Także może na sam początek wystarczy im znajomość literatury.
Stary 2012-07-11, 11:18   #4851
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
ja znam kilka małżeństw, które się posypały po narodzinach dziecka, nie ważne czy pierwszego, czy piątego

Mam nadzieję, że jednak u Was będzie wszystko dobrze i wyjdziecie zwycięsko, nawet jeśli pojawią się jakies kryzysy

A dlaczego z góry myślisz, że będzie ciężko?
Trzeba myśleć pozytywnie, najważniejsze jest zrozumienie i współpraca

P

Szymonek
Stary 2012-07-11, 11:21   #4852
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co się orientuje to wystarczy licencjat

Stary 2012-07-11, 11:24   #4853
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że skończę tę filologię dla świętego spokoju, żeby mieć papier, a później pójdę sobie na technika administracji i tyle. Przynajmniej na razie mam taki plan, bo miejsce na wydziale filologicznym miejsce dla mnie trzymają A co do tej pracy...no nie ukrywam, że to "po znajomości". Zwolniło się miejsce, więc dostałam propozycję bez kwalifikacji z tekstem, że przecież wszystkiego mnie nauczą. Także może na sam początek wystarczy im znajomość literatury.
Wydaje mi się, że po licencjacie też można
No, ale głowy uciąc sobie nie dam
Stary 2012-07-11, 11:27   #4854
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem zakręcona jak wiór po tym badaniu.. za dużo krwi mi pobrały.. W swojej wcześniejszej wiadomości napisałam, że TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE WYNIKI- OCZYWIŚCIE MIAŁO BYC WIZYTY , A I ŻE BYŁO MI BLADO- A MIALO BYC MDŁO - już poprawiłam
jest Ci wszystko wybaczone
Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą, że trudno stwierdzić jaki wiek najlepszy jest na dziecko. Ja w sumie myślę, że każdy pod warunkiem, że jest świadomy. Choć oczywiście zdarzają się wpadki i tutaj już zależy od wielu czynników: od reakcji partnera, sytuacji materialnej itp.
dokladnie to jest kwestia sporna.. z jednej strony jak urodzisz w wieku 20 lat to ja masz 30 to teoretycznie dzieci odchowane, a jezeli pierwsze dziecko rodzisz w wieku 35 lat to jak bedziesz po 50-tce to on jeszcze nie bedzie mial 18-stu
Cytat:
Dziewczyny, a szczegolnie Marti i Landi jak to u was było, że zaczęła sie Wam szyjka skracać? Jestem przerażona calą noc miałam skurcze ( na pewno nie rozciąganie itp, jedne skurcze już w życiu przeżyłam i na pewno to było to), rano tak samo, Tż chciał na pogotowie, ale ja jestem taka że nie lubię panikować teraz tak od godziny jest spokój. nie wiem dzwonić do gina? Njagorsze, że teraz mam do niego 80 km U was zaczęło się od skurczy? (Landi wiem, że plamienie u mnie go nie ma)
moze jedz do lekarza...
Cytat:
Hej dziewczyny

gratuluje
Cytat:
znowu krew z nosa ale z dwojga złego lepiej nosem niż dołem
hehehe;]] no tak;]]
Cytat:
Cześć Informuję, że jestem cały czas na bieżąco i czytam każdego posta, ale nie mam jakoś czasu pisać regularnie. Mąż teraz pracuje na nocki, przez co nam się mocno zreorganizował tydzień...Też po nocach nie śpię, rano odsypiam, a później najczęściej gdzieś coś wypada do załatwienia. Jeszcze się okazało, że dziadek Męża ma nowotwór i nie zgadza się na operację, więc same rozumiecie...nerwów i zamieszania trochę jest
moj TZ tez ma nocki i ja zasypiam dopiero okolo 2 w nocy pozniej budze sie okolo 5 nie spie godzine a nastepnie okolo 11 otwieram oczy, zla ze pol dnia przespalam;/
ale dzis mial ostatnia nocke
Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Mi to wygląda na niskie ciśnienie. Mam takie same objawy, ciśnienie mierzę codziennie i nie było jeszcze wyższe niż 100/60
ja tez stawialabym ze niskie cisnienie...
Stary 2012-07-11, 11:27   #4855
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Z tego co się orientuje to wystarczy licencjat
Dziękuję za informację, sprawdziłam i jest rzeczywiście tak jak mówisz Super, jeszcze lepsza perspektywa
Stary 2012-07-11, 11:27   #4856
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Dobra moje kochane mamusie, uciekam. Zjawię sie później

P

Szymonek
Stary 2012-07-11, 11:29   #4857
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2012-07-11, 11:29   #4858
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:

...............

Ciemne chmury się zrobiły..pewnie zaraz bedzie padac

..............

Wiecie co ostatnio non stop oglądam- TVN 24- starzeję się

Stary 2012-07-11, 11:30   #4859
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co ostatnio non stop oglądam- TVN 24- starzeję się

Przynajmniej jesteś na bieżąco
Stary 2012-07-11, 11:31   #4860
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też nie :d ale mam nadzieję, że przed porodem wydepiluję
ojj mój na razie się wypiera depilacji tzn. pytałam czy jak już brzusio bedzie za duzy to mi pomoze, ale mówi stanowcze nie

Cytat:
wyślę mojego na lekcje do twojego tż : )

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości