![]() |
#4831 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
jeśli wróci planowo, tak jak ma w umowie to jeszcze ok. 110
![]() ale liczę, że uda mu się zejść najpóźniej za 2 miesiące ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() no ja właśnie ostatnio doszłam do wniosku, że nie wyobrażam sobie kolejne 6 lat być narzeczoną..poza tym naprawdę potrzebuję takiej stabilizacji w sferze rodzinnej.. planuję zaraz się zebrać z domu i pojechać do kina, a potem na zakupy..jedyne co mnie powstrzymuje to ból głowy i pogoda za oknem, ale cóż.. Wrocławianki a nie miałybyście ochoty by wyjść gdzieś, kiedyś na kręgle? lub bilard? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki za wskazówki
![]() ![]() Cytat:
Antii pokaż gorset. Cytat:
![]() I chciałam powiedzieć, że gotowaniem i pieczeniem się chłopa do przyklęku nie przekona. Gdyby tak było to Carmi nawet minuty by nie czekała na pierścień! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale pieczenie, gotowanie i dobre gospodyniowanie zawsze może pomóc ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że to kwestia etapu w życiu, dojrzałości a nie płci. Jak masz 20 lat to chcesz pierscionek jako romantyczny gest. Jak masz troszkę więcej to chcesz konkretu czyli oprócz romantycznych zaręczyn oczekujesz działania by ten ślub się niebawem odbył.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Gorset zamówiłam taki.
Jak mi nie podpasuje to zamawiam tenstanik. Niestety nie ma go w PL i bede musiała zamówić z UK.
#4838 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładny i gorset i stanik. A deco Ci nie pasuje? Za mało wycięte?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
antii ćwiczysz z tiff boczki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ćwiczyłam, niestety ostatnio nie umiem zorganiozować na to czasu. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Mierzyłam jeszcze straplessa Ewy Michalak. Mierzyłam 65FF, a nosze 65E i był ok, miski wypełnione, bardzo dziwne, ale efektu wow nie było, chyba musialabym spróbować z mniejszym, tylko czy mi się wtedy wszystko nie wyleje? ![]()
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Bo skoro faceci są konkretni to niech i konkretne decyzje podejmują w sferze przyszłości
![]() umyłam się ![]() ![]()
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Picz pamiętasz może ten link z Tiffi który wrzucałaś? Dzisiaj jest pracowniczy bal na który ja niestety nie mogę iść ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |||
Zakorzenienie
|
Hejoooo
![]() Wiecie czym usunąć farbę z wykładziny?Mój małż malował korytarz i niestety jest kilka ciapek...:/ Margueri gratki!! Chyba pobiłaś z tym tempem Frezi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też się zgadzam z Piczką odnośnie zaręczyn. Oni naprawdę myślą,że zaręczyny= ślub. Mam wielu kolegów, z którymi rozmawiałam na ten temat i wszyscy potwierdzają tę regułę ![]() U nas było tak,że na następny dzień po zaręczynach leżeliśmy sobie w łóżku i powiedziałam M.,że teraz może ochłoniemy i zajmiemy się przygotowaniami jak on będzie gotowy. A on na to powiedział,że po to się oświadczył,żebyśmy już zaczęli działać w tym temacie ![]() ![]()
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
i co macie w planie założyć jakąś własną klinikę?
Cytat:
![]() ja nigdy nie grałam ani w to, ani w to ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Zadomowienie
|
Nie moglam wczoraj zasnac, pisalam z tż, meczylam go pol nocy a borak dzis do szkoly rano jechal...
Nie spodziewalam sie tak zdecydowanego ruchu z jego strony, myslalam, ze zareczymy sie na wiosne. Lezalam wczoraj i myslalam o przyszlosci naszej...kiedy slub, nie wiem, licze, ze uda sie przed moja 30stka hihihi justyna_dt, Promyk03, kasia0912, peach_passion, capriola_87, Stefannia, dziekuje dziewczyny! ![]() Uwazam, ze jesli facet ma sie oswiadczyc to to zrobi, niezaleznie od tego czy mieszkamy razem czy nie... Zrobilam dzisiaj dla mojego B. sernik ![]() Wrzucam fotke mojego pierscienia ;p Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do kręgli to super ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Peach, jeszcze jak teściowa przez pomyłkę daje, a potem za niego zwraca to inaczej jest...
Gwizdak, współczuję chorej Mrówki...Mam nadzieję że szybko wróci do zdrowia ![]() Jovisse, ale mi narobiłaś smaka tymi naleśnikami ![]() ![]() Simply, super że zobaczysz się z rodziną ![]() ![]() Capri, ja akurat mam tak że nie cierpię uczyć się w dzień ![]() ![]() Naj, super się czyta jak piszesz o wsparciu ze strony P. i jego akceptacji Cię w pełni taką jaka jesteś ![]() Kasia, o której macie mieć spotkanie? Ja gdyby kolejny raz mnie wystawił olałabym gościa w zupełności ![]() Aleks, super pomysł z tym słoikiem ![]() ![]() Carmi, ty też narobiłaś mi potężnego smaka swoją kolacją ![]() ![]() By, bardzo fajne zakupy ![]() Gotka, ja chcę zaręczyn i Twoich i reszty dziewczyn ![]() Czarna, zdaj relację z jazdy testowej ![]() Claris, super że budowa z każdym dniem bliżej końca już jest ![]() Margueri, gratuluję zaręczyn! ![]() ![]() Majasn, jesteś kochana ![]() Arrakis, ja pewnie przy scenie z baletnicami na stole, zastanawiałabym się kiedy stół się złamie ![]() Gotka, a czemu nie chcesz mieszkać razem bez zaręczyn? Skoro teraz i tak już pomieszkujecie? chyba że chcesz mieć pewność że to coś więcej niż sam związek to rozumiem ![]() Justyna, twoja rozpacz z powodu nierozwiązania sudoku mnie rozwaliła ![]() ![]() Antii, rozbawiło mnie strasznie to zdanie" Cytat:
![]() ![]() ![]() Capri, Twojemu Tż należy się ![]() Stefka, udanego spotkania! ![]() Motyl, mój Tż mówi żeby spróbować z niewielką ilością rozpuszczalnika do tej farby (tego producenta), ale nawet to nie gwarantuje efektu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | ||
Zakorzenienie
|
a bo gupi jest
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Margueri, bardzo piękny pierścionek ![]()
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Chce się tu przenieść, serio
![]() ![]() A dziś wspólne gotowanie, porządki i spacer połączony z randką ![]() Dziś wstaliśmy ok.11 i dostałam śniadanie do łóżka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego, że u facetów zaręczyny równa się planowanie ślubu to u nas tak nie było. Tż chciał ochłonąć przez pół roku po zaręczynach. Ostatecznie ponad rok zeszło zanim mieliśmy datę ślubu. No ale fakt, że nie potrafiliśmy się zdecydować co chcemy i to mocno opóźniło wybór sali. Choć ślub był w 2012 tak jak ustaliliśmy przy zaręczynach. margueri kawał brylanciora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Choji dokładnie jeszcze nie wiem
![]() ![]() jesteś znowu w Warszawie? no jak tym razem nie wyjdzie to przestaje odpisać ![]()
#4856 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, tak jestem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że zaręczyny nie są nie wiadomo jaką gwarancją ale deklaracja mimo wszystko do czegoś zobowiązuje... Najbardziej wkurza (choć bardziej jest przykre) to, że oboje zgadzamy się, że zaręczyny są wejściem na wyższy level i nie oznaczają od razu ślubnych planów więc wie, że nie będę mu kazała od razu szukać sali i wybierać zaproszeń. Tymczasem i tak jego plany to ciągłe gadanie o tym, jaki to kupi wspaniały pierścionek i jak zrobi coś, czego nie zapomnę do końca życia. Teoretycznie mam już prawie na palcu najpiękniejszy pierścień świata i królewskie zaręczyny. Praktycznie mam tżta, który tylko o tym gada od czasu do czasu i wciąż woli woli oglądać Dragon Balla niż zainteresować się, ile te jego pierścienie marzeń kosztują. Bo chyba myśli, że jak już się zdecyduje to pójdzie to sklepu i kupi ten pierścionek tak łatwo, jak bułkę w spożywczym. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zadomowienie
|
Gdyby liczyc czas od pierwszego dnia kiedy ujawnilam sie na forum to milego juz troche czasu, 52 czesci watku powstaly.
Cytat:
![]() ![]() wynarzony byl malutki, delikatny, ten jest dla mnie sliczny, moj i ten jedyny od wlasciwej osoby!
![]() Edytowane przez margueri Czas edycji: 2013-01-12 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.