|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Czeeeśććć
![]() Tęsknię za Wami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewelcia, i jak tam, sweterek w drodze? czy może już masz? ![]() Staram się pilnować, ale coś mi nie idzie... kiedyś było mi łatwiej... i próbuję sobie przypomnieć jak ja dawałam radę ![]() Nie przejmuj się tymi cm ![]() ![]() ![]() Tak piszecie o tym grzaniu, że się zaczęłam zastanawiać czemu u mnie nie grzeją ![]() ![]() ![]() pipson, o kurde, ale masz teraz obowiązków... wszystko na Twojej główce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Też muszę zrobić czystki w szafach, bo już mnie wkurza ten bałagan ;/ w połowie rzeczy nie chodzę, część jest stara jak świat ![]() ![]() ![]() ![]() Co do prostownicy to staram się nie szaleć ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Margot, widzę, że pobyt u "mamusiów naszych" nam nie służy
![]() ![]() Basia, to dobrze jak dobrze! ![]() ![]() ![]() ![]() Milenus! Jakie objawienie ![]() ![]() ![]() ![]() A co u mnie... stara bieda ![]() ![]() Zooośka, i co znalazłaś fajne mieszkanko? Mam nadzieję, że jesteś zadowolona ![]() Coctail, nie ma sprawy ![]() ![]() Pokaż buciki ![]() To Wy już macie jednego pieska tak? ![]() ![]() ![]() Paula, widzę, że w Lubelskim ogólnie pogoda z ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hehe, no zachwycam się tym moim nabytkiem, bo serio jest mega ![]() ![]() ![]() Masz farta do łowienia takich perełek w sh ![]() ![]() ![]() A legginsów jeszcze w swoim życiu na ![]() ![]() ![]() Idę sobie zrobić kawę, bo łeb mi pęka...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Powodzenia!! Jak się urządzisz pisz co u Ciebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam już 12 letniego pieska dalmatyńczyka, ale on został z rodzicami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No piesek zaklepany, ktoś go miał juz zaklepanego na sobote ale zależy im na czasie i jeśli przyjade to będzie mój ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Uff...wróciłam z Leclerca. Kupiłam tylko spożywkę i trochę chemii. Liczyłam na to że dorwę skórzane rękawiczki i legginsy, ale nie było
![]() Za to kupiłam chlebki pitaaa ![]() ![]() Cocktail, jak nie byłam w ciąży to miałam trochę twardszy sen, a teraz byle szmer mnie wybudza. A TŻ zawodzi masakrycznie i nawet już szturchanie nie pomaga. Aaaaj ja to dziewczyn nigdy chyba do końca nie zrozumiem ![]() ![]() Och, labradory są śliczne ![]() Heroine, nom mamuśka wczoraj też mówiła że u niej pada. W ogóle ![]() ![]() Ja chyba nie chrapię - TŻ by mi powiedział, albo mama. Ale gadam przez sen ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję kochana za komplementa ![]() ![]() ![]() Ja kiedyś legginsów w ogóle nie kupowałam. Potem kupiłam jedne czarne i nosiłam do zdarcia. A teraz właśnie znów wracam do legginsów właśnie ze względu na ciążę, bo wszystko bez wyjątku mnie w pasie uciska. A w Sh to ja się tych bab zawsze boję ![]() ![]() ![]() Tę kurtałkę i bluzkę bym chętnie zobaczyła ![]()
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zadomowienie
|
Milenus tak mi się przypomniało....może źle coś pamiętam albo Cię z inną dziewczynka pomyliłam ale Ty masz stwierdzony zespół PCO?
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W szafie też muszę porządek zrobić. Bo w 3/4 ubrań już się nie mieszczę: ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale będę meć wtedy czasu, że hoho! ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Nooo... Wróciłam w koncu z pracy. Ale dziś ciężki dzień. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Wtajemniczenie
|
Przyjechałam do domku by pobyć w towarzystwie rodziny a moja jedyna siostra jest chora i śpi w kokonie z kołdry
![]() ![]() Czekam na odcięcie od neta - umowa do końca września (a, że warunki niekorzystne to rodzice przedłużać nie będą) i się boje, że moje wszystkie mobilne cuda tu zasięgu mieć nie będą wystarczająco dobrego i będę musiała do siebie wrócić szybciej niż zamierzałam ![]() ![]() czbasia za kilka miesięcy znowu ramoneskę zapniesz ![]() Moja przyjaciółka krótko po porodzie była nawet szczuplejsza jak przed ciąża ![]() ![]() heroine a mi u mamy wygodnie jest i specjalnie nie mam ochoty wracać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4842 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
![]() A wiesz, że ja nigdy w ciuchu nie byłam? ![]() ![]() a co do prostownicy, to ja Medzikowi naskarżę na bank ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() a co to za przypadłość masz z rączką, jesteś po jakimś urazie? Mój chłopak miał złamaną rękę i mówi, że tez go pobolewa czasem na zmianę pogody. Ja to ostatnio załapałam mega doła i mi się nie chce do ludzi wyjść, włosów uczesać, nic... leże w łóżku i wpie.p.rzam ![]() Tez powywalałam duużo niepotrzebnych rzeczy- te w dobrym stanie pójdą do domu dziecka, brat obiecał, że jak przebierze z żoną też swoje rzeczy to weźmie i zawiezie I powiem Ci, że też mam tyyyle miejsca w szafie, że masakra. ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Dziewczyny, ja ostatnio się mało udzielam, mam doła, mało weny do odchudzania, ale to już norma, nie będę się żalić i narzekać, bo to tylko moja wina. Mieszczę się w jedne spodnie. Nie mam siły się za nic zabrać, jakaś totalna demotywacja mnie wzięła. Zacznę się więcej udzielać jak się ogarnę- być może już w niedzielę, bo zaczynam rok akademicki w rpzyszłym tygodniu i wyjeżdzam "do siebie". buziaki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Wtajemniczenie
|
pipson Twoje ostatnie zdania to też o mnie są w 100%...
Miałam się ogarnąć u rodziców- nie wyszło ![]() Chciałam do 13 października zostać bo dopiero wtedy muszę fizycznie zaistnieć w kilku miejscach ![]()
#4845 |
Zakorzenienie
|
Mam już pieska szalony strasznie wygląda jakby miał podwójne ADHD mam już całe ręce pogryzione także pierwsze co trzeba to oduczyć go gryzienia
![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-09-26 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Siemaaaa
![]() Ja tylko na chwile odmeldowuje ze zyje ![]() Szał mnie standardowo ogarnia, normalnie nie mam siły ostatnio. Opadaja mi rece juz na wszytsko ![]() Z dieta sie trzymam od dwoch miesiecy dzisiaj zaliczylam jeden grzech ale kontrolowany, zjadlam Mc'flury z lionem w mc donaldzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Wtajemniczenie
|
bialaczekoladka
![]() ![]() A mc flury z lionem to sama bym zjadła ![]() ![]() Zjadłam na kolacje trzy kromki chleba z opiekacza z masłem i czosnkiem ![]() ![]() ![]() ![]()
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę sobie rozpisywać menu, bo inaczej będzie słabo. Ale wróciłam już do Krk i będzie dobrze ![]() ![]() Nawet nie próbowałam jeszcze włączyć kaloryferów, wolę mieć zimno w mieszkaniu i siedzieć pod kołdrą niż ciepłe pomieszczenia, bo mi się źle w nich śpi ![]()
![]() |
#4849 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale się zgadzam, że do spania to lepiej jak jest przewietrzone i nie za ciepło ![]() Mam zawsze w mieszkaniu okna otwarte na noc ![]() ![]()
Będzie 55kg na 160cm ![]() Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2013-09-26 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nawet w ziemie mam pouchylane okna i śpię pod dwom kołdrami ![]()
![]() |
#4851 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet nie pytam dlaczego wstałaś o takiej godzinie ![]()
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wspólokatorów chętnie bym wymieniła ![]() Musiałam odpocząć po wizycie u rodziców ![]()
![]() |
#4853 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() czuje się jak jakiś stalker podczytujący inne wątki ![]()
#4855 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4857 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć Lachonki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochana, super że mi o tym mężu przyjaciółki napisałaś. Czytałam właśnie o tym zabiegu wycinania/podcinania języczka ale różne opinie były. Już wczoraj trułam TŻ żeby poszedł do lekarza a on mi z kolei każe sobie stopery kupić, ale...jak ja ze stoperami budzik usłyszę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do ręki - nigdy nie miałam żadnego urazu. I wczoraj bolała mnie tylko jedna, ale czasem bolą dwie, czasem noga. Nie wiem czy osoba w moim wieku może mieć bóle reumatyczne (znajoma która jest ortopedą mówiła że jak najbardziej) - także ja je prawdopodobnie mam. Bo przed każdą zmianą pogody któraś z kończyn albo krzyż mnie bolą. Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pierwsza noc z psiakiem jakoś poszła. Wstał tylko raz w nocy sisiu zrobić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4860 |
Zakorzenienie
|
A dziewczyny, zupełnie zapomniałam Wam napisać że Like a women prosiła by Wam przekazać że złamała rękę dlatego nie może na razie z nami spamować
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.