![]() |
#4831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Szymuś przysnął, Mateuszka usypia mąż, więc mogę trochę napisać.
Moi chłopcy 5 sierpnia skończyli pół roczku są bardzo rozkoszni, czasami mamy z nich niezły ubaw zwłaszcza jak jeden ciągnie np: drugiego z nóżkę i nie chce puścić, albo jak zamiast brać swoje rączki do buzi biorą braciszka, fajnie i słodko to wygląda ![]() ![]() ![]() Co prawda marzy mi się jeszcze dziewczynka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | ||
Zakorzenienie
|
Lady, ale z Ciebie fit-mamuśka!
![]() Hope, jakie to przykre, że myślisz tak o człowieku, z którym łączy(ła?) Cię taka wielka miłość i który jest ojcem Twojego dziecka... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ------------------------- Boże, jaki dupny dzień dziś. ![]() Pokłóciłam się z mamą tak, że w końcu wyrzuciłam jej wszystkie żale, ona mi też, każda powiedziała, co chciała, a i tak nic chyba z tego nie wynikło. Bo widać, że jednak obie mamy po trochu racji. ![]() ![]() Po drugie, kuźwa, przewijałam Polę i chciałam wziąć pampersa, dosłownie dwa kroki od łóżka. A ona zdążyła fiknąć dwa razy i spaść, ale jak. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale potem odespała 15 minutek na fotelu ![]() ![]() Rany, do tej pory mam przed oczami ten obraz jak uderza w tą szafkę, a potem spada na podłogę... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Wtajemniczenie
|
Hje... kurcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Lurker ;)
|
Wisnia
![]() ![]() ![]() Lady ozesz kurrna szacun!! Ja to mojego dupska bym nawet na 2 nie podniosla ![]() ![]() ![]() Magnoliss podziwiam ! Odzywaj sie czesciej i pisz jak sobie radzisz z dwoma rozrabiakami ![]() Moj polroczniak w klubie ![]() ![]()
#4836 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Daria wreszcie zasnęła. Ja padam na pyszczek. Byliśmy na grillu ![]() ![]() ![]() Może uda mi się trochę na szybciocha Was nadrobić
#4838 | |||||
Zakorzenienie
|
dziewczyny, u mnie chyba będzie powtórka z wczoraj- mały budzi się co 10 -15 minut
![]() ![]() Cytat:
![]() Lady ozesz kurrna szacun!! Ja to mojego dupska bym nawet na 2 nie podniosla ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] zero cellulitu i zero fatu- widziałam na żywo a ta ciągle biadoli,że gruba,że brzydka ech...... Cytat:
![]() Cytat:
mi pediatra mówiła miesiąc temu,że 3 karmienia dla 6 miesięcznego bobasa są jak najbardziej ok Cytat:
![]() Cytat:
hello mamuśka powiedz jak ciąża przebiegała, w ktorym tyg urodziłaś?cc? jaka waga? moj też jadł pomidora i nic mu nie było więc spoko |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zadomowienie
|
Hej, przeleciałam Was na szybko
![]() ![]() Lady , spryciula z Ciebie ![]() Wisenko, brzmi groźnie , mam nadzieję, że wszystko będzie ok z Polcią ![]() Buziaki dla dzieciaczków, które dziś mają święto ![]() ![]() I przytulasy dla ząbkujących ![]() ![]() Uciekam, zapuścić sobie jakąś komedię na odmóżdżenie ![]()
#4840 |
Wtajemniczenie
|
Lady jestem jestem
![]() ![]() Debrah - ja tylko w temacie kp i ząbków. Igi też mnie kąsał na początku ale jak 2 razy zaraz po ugryzieni powiedziałam stanowcze nie wolno i zabrałam pierś to od tego czasu mu się nie zdarzyło a już ma bardzo pokaźne te dolne jedyneczki więc chyba zrozumiał o co chodzi ![]() Iguś jest taki rozkoszny, już tak dużo rozumie jak się do niego mówi. Ruchliwy bardzo, tylko by raczkował po całym mieszkaniu i szukał gdzie by się wspiąć i wstać. Przy kanapie potrafi już podejść z jednego końca do drugiego. Ciągle trzeba być przy nim bo czasem się zapomina i nagle się puszcza, no i przy płaskich powierzchniach wstaje, przy ścianie czy szybie w drzwiach balkonowych i później bach bo jak wstanie to nie ma się czego przytrzymać. Jak czasem usiądzie na podłodze i zajmie się czymś kilkanaście minut to cieszę się jak głupia że mogę usiąść i odsapnąć. Dzisiaj np. bawił się pudełkiem od mokrych chusteczek tym z nivea, czasem muchołapką się zajmie a z dziecięcych zabawek to tylko to mu się podoba http://allegro.pl/okazja-super-ciuch...465098054.html Siedzi na podłodze i wciska po kolei te guziczki ![]() A poza tym to doła mam...niedługo do pracy... ![]()
#4841 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42276383]A moja córa bobovitę owszem, za to hippem pluje masakrycznie. Nawet próbowałam kiedyś kaszkę dać z ciekawości - pluje![/QUOTE] bo dziewczyna wie co dobre ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42276049] Dziewczyny, sukces, Dorotka wypiła 60ml rozcieńczonego babofruta z butelki avent, ze smoczka ![]() a, i info w k.[/QUOTE]brawa dla Dorotki ![]() sznurki od hustawki, pilot od tv (dałam mu wlasnego od starego dekodera ![]() ![]() Cytat:
![]() a ty... no cóż, kopara mi opadła ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() moze mu nie zaszkodzi, ja młodemu gotuje pomidorową na pomidorach juz od jakiegos miesiąca i mu nic nie jest ![]() HJE- o matko, mam nadzieje, ze ten upadek nie bedzie miał konsekwencji.... ![]() DEBRAH- bloguj! a Amelka jest taka słodka ![]() pisze w klubie |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma strasznie dużo zadrapań na buźce bo ciągle gdzieś tą mordką uderza a ja nad tym po prostu nie mam kontroli ![]() a powiedz mi kochana,czy Twój się wygina do tyłu? bo mój tak robi od kilku dni jak mu się coś nie podoba i np wczoraj jak trzymałam go na rękach to wygiął mi się tak o futrynę łebkiem przywalił bo akurat przechodziliśmy, normalnie strach go na rękach nosić takie sreberko myślę,że nasze dzieciaki będą chodzić do 9 miesiąca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |||
Zakorzenienie
|
Mika
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jesteś wyjątkowa ![]() Cytat:
![]() Dużo razy jeździłam do Ełku na wczasy ![]() Piękne miasto. Świetny pomysł ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42276049] Dziewczyny, sukces, Dorotka wypiła 60ml rozcieńczonego babofruta z butelki avent, ze smoczka ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
Dzidewczyny, czy któraś z Was używam specjalnego mleka mm na dobranoc?
pytam bo Szaja podała mi linka i ja kupiłam humanę na dobry sen ale jest ciężko dostępna i średnio mi się opłaca przez neta zamawiać mały się chyba przyzwyczaaił do tego mleka na dobranoc bo dziś chciałam podać mu kaszkę holle to zrobil histerie i dopiero humana na noc załatwiła sprawę możecie coś polecić? Bebilon na dobran któraś używała???? |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
hope, yellow, juz rece opadaja i brak slow co do waszych tztow
![]() magnoliss heeeeej ![]() pamietam cie, pisalas chyba troszku u nas? zawsze chcialam miec blizniaki ![]() little, no po ciazy calutki cellutit mi wyssalo po prostu, pojawily sie rozstepy no ale trudno ![]() marsi, ja wiem, ze gruba nie jestem, po prostu porownuje siebie sprzed paru lat i no...brakuje mi do tego mojego fit ciala sporo jesczze. dlatego teraz poza narzekaniem zaczelam tez cokolwiek robic w tym kierunku, a zmotywowala mnie Little i jej podpis ![]() ![]() musze tylko zaczac zdrowo jesc bo np dzisiaj rano bulka z serkiem wiejskim potem pol kielbaski z grilla dwie kromeczki i kawa a to zdecydowanie za malo chyba dzieki za uspokojenie co do pomidora ![]() hje, kochana, obserwuj polencje dokladmie, gdyby cokolwiek odbiegalo od jej normalnego zachowania od razu jedz na ip!!!!!!! meduzka, piekna z Ciebie dziewczyna i nie pitol ![]() ![]() ![]() Ill, nie przezylabym chyba powrotu do pracy ![]() ![]() a Igi rozwija sie niemozliwie szybko!
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do formy to ja od jakiegoś czsu robię interwały przeplatane z siłowymi i jestem na prawdę pod wielkim wrażeniem progresu bo widzę zaryś mięśni na brzuchu no i od ponad miesiąca spało mi ok 3,5 kg, w diecie dużo bialka i warzyw ale nie jem chleba bo mnie coś ostatnio strasznie żołądek boli ale z efektów jestem mega zadowolona, |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny wybaczcie że się nie odzywam ale mam zabiegany dzień. Dzisiaj miałam cały dzień poświęcony na sesję Blanki, potem Wam pokaże jak będziecie chciały
![]() Wczoraj padłam po marudnym dniu mojej córki. Zaraz Was podczytam , a potem mąż mi będzie robił sesję ![]() Potrzeba im trochę zdjęc na stronkę firmowa i tak się dajemy z Blanką wykorzystywać ![]() Zauważyłam że mamy bliźniaki na wątku ! Witajcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |||
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie mogę sobie wyobrazić że niedługo ten mój rozrabiaka też będzie taki ![]() Cytat:
![]() Co do tż to mnie dziwi... jest do dupy między nami ale na spacery zawsze z nami chodził po pracy. Czasem jest tak fajnie ale dziś jest między nami taki mur, nie wiem o co mu chodzi... Cały dzień zmarnował. I warczy na mnie, dobrze że jutro do pracy idzie. Jeszcze Wam pokażę mojego czarusia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Debrah, super krzesełko. A Amelka
![]() Cytat:
![]() A teraz leżę i stękam z przejedzenia. Głupia ja ![]() Cytat:
A ta za Tobą- jak looka na Ciebie ![]() ![]() Pietraszko - słooodziak. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dawno Cię nie było. Podziwiam Cię że dajesz radę ![]() ![]() A pogrubione, ![]() ![]() Cytat:
Jak dobrze że "tylko" tak to się skończyło...... ![]() Cytat:
![]() ![]() A moja Daria nawet jeszcze nie pełza. Nie lubi nawet na brzuchu za długo leżeć ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-08-15 o 20:40 |
||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() ![]() A Twój czaruś jaki słodki jest! ![]()
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Wróciłam wczoraj od mamy ![]() ![]() Dziś byliśmy na działeczce u teściów ![]() A rano przed 7 pojechałam na naszą i zerwałam wiadereczko malin. Pzed chwilą skończyłam robić sok ![]() ![]() Co u nas ?? no więc Zuzka raczkuje, próbuje siadać, trzeba koło niej ciągle być. Jak mąż z nią jest i jestem w domu i pójdę do 2 pokoju to potrafi się rozryczeć, ale to zależy od jej humoru też i nie raz nie zauważa tego. Czasu brak na cokolwiek........... |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
oooo rany, jakie cudeńko ![]() ![]() ![]() myślę,że Ci wszystkie smutki rekompensuje p.s mamy taki sam ręczniczek ![]() ostatnio jak byłam na basenie to taka dziewczynka do swojego tatusia: zobacz dzidziuś ma Henia takiego jak ja a tatuś odpowiedział: no widzisz, wszystkie dzieci kochają Henia no i zielony ręczniczek tym samym zostal nazwany Henio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Wtajemniczenie
|
Yellow, Hope - tak bardzo Wam współczuje relacji z tżami
![]() ![]() Hje- Biedna Polusia, buziaczki od cioci ![]() Illusion- Ale masz zdolnego chłopaka!Gratuluję ![]() I współczuję powrotu do pracy ![]() Lady- Ale z Ciebie szprycha!!! Zazdroszczę tak świetnej formy, ja to nawet całego skalpela nie dam rady zrobić ![]() Debrah- ja też jestem za tym żebyś pisała blog, dziewczyny dobrze gadają !!! Magnoliss- wielki szacun za ogarnianie dwójeczki! Słodziaki dwa, poprosimy o fotki ! ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Zdrówka i wszystkiego naj naj dla solenizantów !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zadomowienie
|
Yellow, właśnie miałam pisać ostatnio, że mało Twojego przystojniaka tu
![]() ![]() ![]() ![]() Illusion, tęskniłam ![]() ![]() Hope, Yellow, współczuję sytuacji z Tż, nie do pomyślenia jest, że ciężko im zająć sie własnym dzieckiem. Szkoda Was , a przede wszystkim dzieciaczków , przecież one wszystko czują ![]()
#4855 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Igi też łądnie stawia całe stópki, myślę że za jakies 2-3 miesiące będzie chodził...Ja chodziłam od 10 mż a mąż od 16 więc chyba po mnie ![]() Aaaa i rzeczywiście bardzo podobni są Ci nasi synkowie bo Iguś też jak śpi w łóżeczk to jak się rozbudza to wstaje od razu przy szczebelkach taki półprzytomny, często jeszcze z nie do końca otwartymi oczami. A dzisiaj co zrobił...u niego w pokoju składałam ubranka a on łaził po podłodze. Przy regale stoi leżaczek (już nie używamy). Ja patrzę a ten wlazł do leżaczka, stanął w nim i z półki sobie ściągnął jakiegoś miśka ![]() Jaki lok ![]() ![]() Cytat:
![]()
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-08-15 o 20:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
ani mi nie mów, ja kompletnie nie wiem jak to ogarnąć, a w następny poniedziałek do pracy! dzisiaj np. o 6 pierś jeszcze, potem 9:30 kaszka i... nic więcej łyżeczką! tyle, co koło 12 wypiła te 60ml rozcieńczonego bobofruta, a obiadek nie wszedł! dopiero o 14 pierś musiałam dać, bo co miałam zrobić? Cytat:
wchodzisz tak: projekt po lewej masz UKŁAD znów po lewej DODAJ GADŻET i wybierasz OBRAZ i tam kopiujesz link do obrazka ze strony blogujących mam dajesz zapisz rzecz jasna Cytat:
![]() pięknie to robisz! a młody rewelacja ![]() Cytat:
ja też podziwiam, chociaż mam wrażenie że CZASEM jest łatwiej, bo oboje mają te same potrzeby, a przy starszej to czasem człowiek się zastanawia jak zaspokoić 2 skrajnie różne potrzeby na przykład ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymaj w zamrażalniku kawałek mięsa na wszelki wypadek świetnie nadaje się własnie na guzy Cytat:
a taki pchaczyk mamy ![]() cudny Czaruś i cała ty ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | ||
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() ![]() tż rozejdziemy to mam dla kogo żyć ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() YELLOW- co za słodziak ![]() dziewczyny umierające z przeżarcia- kalorie mozecie przebungowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehe gusta mamy podobne, nie da się ukryć ![]()
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, obserwuję cały czas. Na razie jest wszystko w porządalu. W ogóle, to główka już w miarę wygląda, po uderzeniu/bąblu jest tylko czerwony ślad, zadrapania blade, a guz już prawie niewyczuwalny.
![]() Dziś mam pejsowy dzień, wiec wybaczcie, że się nie odnoszę. ![]() Jutro się poprawię. ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-08-15 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.