|
|
#4861 |
|
Organizatorka
|
Dot.: Praca jako au-pair
roux
wspolczuje tego spotkania z hostem ale chociaz swojsko bylo![]() ja jestem dzis zmeczona macie dni, ze nic wam sie nie chce?? bawic z malymi, plywac, jezdzic na rowerze i w ogole czasem nawet na nich patrzec? czy to ze mna cos nie tak jest?
|
#4862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pobralam sobie program z neta i bede sie sama uczyc wszystko jedno. gadalmam wlasnie z hostka. powiedzialam jej ze nie ma miejsc ale to nie jest dla mnie takie straszne bo ja i tak za rok chce jechac na studia do polski a ona ze to nie jest problem ale chodzi o mire bo ona idzie teraz do 1 klasy i mam jej pomoc w zad dom. a ja powiedzialam ze uczylam sie niemca 11 lat wiec mysle ze zadania pierwszoklasistki nie beda az tak trudne. mam nadzieje ze juz mi nic nie wymysla :P uf a dzis babysitting do jutra do 14 .. masakra
|
|
|
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, ja tak mam ostatnio czesto :/ To chyba ta pogoda, caly dzien pochmurno dzisiaj i co jakis czas deszcz. Teraz dzieciaki maluja sobie farbami a wczesniej sprzatalam caly czas, juz nie mam sily nawet aby gdzies z nimi wyjsc. Wogole wy wychodzicie z dzieciakami codziennie gdzies?
|
|
#4864 |
|
Organizatorka
|
u mnie pogoda jest odwrotna -jest goraco caly czas, a chodze tak rozdrazniona, ze masakra:/ po porstu nic mi sie nie chce... bawic z nimi w ogole. eh teraz ide do basenu. a przede mna jeszcze 20 dni:<
|
#4865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
odliczam dni do konca ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- ale moi hosci sa fajni,dzieci tez, tylko mysle,ze jzu wszyscy sa zmeczeni. wczoraj moja kolezanka przyjechla i zostala ze mna, hostka pojechala po nia do innego miasta, odwiozla, tak wiec trafilam na taka naprawde mila rodzinke, ale po prostu jestem zmeczona ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- znow zapomnialam: ROUX wspolczuje! |
|
|
|
|
#4866 | |||
|
Zakorzenienie
|
cu.Kinia
oj przykro mi, ale nic Ci nie powiem na ten temat, ponieważ nigdy jeszcze wizzem nie leciałam. czeka mnie to za niedlugo dopiero ![]() ale mysle, ze takie rzeczy moga Ci sie z kazda linia lotnicza zdarzyc... Cytat:
Cytat:
)Cytat:
kasia_no87 u mnie tez wszyscy chodza w pizamie, na luzaka.
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2009-08-07 o 17:23 |
|||
|
|
|
#4867 |
|
Konto usunięte
|
gfadalam z Hostem mowi zebym sie nie martwila i za tdyzien dwa bedzie z mala lepiej
![]() wresxcie weekend i woolne!!! ![]() ![]() wyplate co piatek mialam meic ale teraz pierwsza rto sie nie dopominam
|
|
|
|
#4868 |
|
Wtajemniczenie
|
Roux, myślałam, że już latałaś. To czekamy na nasz pierwszy raz.
|
|
|
|
#4869 |
|
Konto usunięte
|
host mnie pochwalil dzis od 14.00 do 17.00 bylam sama z mala i nie plakala!
|
|
|
|
#4870 |
|
Zadomowienie
|
kurcze dziewczyny nie straszcie mnie tymi samolotami, piorun strzelil??? Ja nie moge, jak teraz wracalam to tak sie panicznie balam
Jak byly lekkie turbulencje to juz zamykalam oczy i myslalam, zeby tylko na tym sie skonczylo kiedys lecialam to sie nie balam, a teraz tyle o tym w tv i pewnie dlatego ... Roux... pisalas ze TZ sie odzywa, iii??? A co do kupki.... Teraz wiadomo dlaczego mama rozbiera dzieci w lazience hehe;PKasia nie martw sie, ja przez pierwsze dwa tygodnie bylam glupia, nic nie umialam i w ogole, zdaniem dzieciakow ;/ I byly niedotykalskie... a teraz pare dni mnie nie ma i juz dzwonia.. Monika kiedy przyjdziesz do nas?? A wiec wszystko kwestia czasu ![]() Adka.. jakbys miala problemy z praca domowa, to pamietaj, wspolnymi silami na tym forum wszystko zdzialamy
|
|
|
|
#4871 |
|
Konto usunięte
|
ale se trudkawek pojadlam
![]() kurcze poszlabym se do tesco na male zakupy ale nie wiem czy czynne i do ktorej
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4873 | |||
|
Zakorzenienie
|
to ktora z nas pierwsza wizzem bedzie leciec? ja lece 3wrzesnia, a Ty??
Cytat:
![]() Cytat:
bo chce mi cos wyslac. niespodzianka. odpisalam mu, ze niespodzianke to ja mam jak on mi wysyla....SMS. no ale dałam mu adres. za 2 tygodnie mam urodziny wiec pewnie mi..kartke chce wyslac. lol. w tamtym roku napisał mi piosenke...z teledyskiem heh.. dzizas. Cytat:
![]() a ja jadlam wlasnie kaczke. lubie.
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2009-08-07 o 20:07 |
|||
|
|
|
#4874 |
|
Konto usunięte
|
roux niespodzianke jak smsa napisze dobrze mu pojechalas
![]() dostalam wyplate ide do tesco
|
|
|
|
#4875 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Kachaaa udanych zakupów, nie przehulaj wszystkiego tylko !!!
)
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez dostalam juz dzisiaj wyplate (jestem troche w szoku bo zazwyczaj zapominaja i dostaje w sobote albo niedziele :/) ale mam zamiar to zaoszczedzic. Wogole ja to jakas materialistka ostatnio jestem, uwielbiam miec kase. Jak najwiecej. I przeliczac to co tydzien (wiem odbija mi, ale mam tak od jakiegos roku wczesniej w polsce tak sie nie zachowywalam).
Moje plany na weekend: siedzenie w domu i ogladanie seriali/ filmow badz gra w simsy A ma byc ladnie...
|
#4878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co z toba? to tobie mialam pomoc z rodzina w berlinie prawda? ( sory za skleroze )a ja mam dzis baby sitting , mala usnela o 19 , normalnie spi od 22-23 ... mam nadzieje ze juz bedzie spala do rana:P |
|
|
|
|
#4879 |
|
Zadomowienie
|
nie nie Adka, skleroza :P ja w Koln jestem i nie zamierzam zmieniac miejsca
|
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam likier od hostki.
jestem w polowie butelki. mr
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4882 |
|
Zadomowienie
|
roux!!!!!!!!!! poczestuj a nie !! kusisz
|
|
|
|
#4883 | |||
|
Organizatorka
|
Cytat:
wlasnie u mnie to samo. wczesniej myslalam, ze wszystko zle robie i o to sie cholernie balam. Robilam wszystko, az w koncu wykonczona bylam. Teraz juz mnie wszystko drazni, jestem zmeczona i chce sie walnac na lozko u siebie w domu i wiedziec, ze mam swiety spokoj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurde u mnie w pokoju obok, wlasciwie to spizarnia chyba jest w kazdym razie jest chyba z 50 win zastanawiam sie czy wlasnie jakiegos wina nie podwedzic...
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
ojj chetnie sie podzielee cheeeetniee!
Cytat:
dzizas chyba sie upijam
|
|
#4885 |
|
Zadomowienie
|
Roux Twoja hostka chyba seiro ma wyrzuty sumienia
a u mnie wlasnie jest przyjecie,ale tak sie zmeczylam jak duzo osob mowi po francusku ze wycofalam sie w okopy:P ale bede musiala jeszcze przyjsc sie przywitac jak przyjda inni goscie i z nimi posiedziec,cos zjesc. staram sie przelamac i uczestniczyc w rozmowie,ale jak oni mwia o rzeczach w ktorych nie mam doswiadczenia (typu gatunki szampana)to jest ciezko. staram sie nierobic z siebie glupiej gesi ale ciezko jest i zazwyczaj siedze ze wszystkimi i jesli nikt mnie o nic nie spyta to siedze cicho stram sie naprawde stara sie przelamywac bo widze,ze ten wyjazd to tez niezla proba dla przelamania jakiej wiekszej lub mniejszej niesmialosci... Adka,oby Twoja mala spala spokojnie
|
|
|
|
#4886 |
|
Organizatorka
|
roux z tymi 'alkoholiczkami' to cos jest na rzeczy, bo ja mam od jakiegos czasu taka ochote sie upic, ze masakra:/ umawiam sie tylko z kim popadnie, ze po powrocie do Polski 'idziemy pic'
|
#4887 |
|
Konto usunięte
|
mi sie hostka pyta czy chce wino bo do kolacji czesto pija ale ja nieeee bo nie pije
taaaprawie 4 funty wydalam kupilam cole 2 l i chipsy 2 paczki i jakies ciacha Hostka mowila ze jak chce to mi kupi ale mi glypio troche prosic na takie zachcianki jak wiem ze oni takich smieci nie jedza ale wszytsko bio ![]() ale ile tu przystojniakow! a Londyn mi sie bardzo podoba szlam ulica i sie smialam do siebie jak łom JA TU ZOSTAJE!! ![]() ![]()
|
|
|
|
#4888 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzis mialam pic ale nie moglam wiec wypilam po trochu z ich alkoholi ale nie moge przesadzac bo mam male dziecko pod opieka . ide
spac ,. bu jak zwykle sie boje tu byc sama |
|
|
|
#4889 |
|
Raczkowanie
|
hah
jak ja lubie tu zaglądać ;p podnosicie mnie na duchu dziewczyny, już myslałam ze to tylko ja tak ![]() aleeee widze, że wy też macie dosyć nic Wam sie nie chceee i Aerith podobnie jak Ty mysle o podwedzeniu winkaaa bo mają całą piwniceee ale to jutro, dziś ide spać .. pozdrawiam aupariowiczki
przychodzi taki czas w życiu, kiedy niczego nie można być pewnym. To, co się wiedziało wcześniej, wydaje się błędne lub niezrozumiałe. To wszystko wali się, całe moje jestestwo, bycie, kruszy się, rozpada i nie można pozbierać kawałków" http://www.lastfm.pl/user/mooonis90 |
|
|
|
#4890 |
|
Konto usunięte
|
tylko ja nie pije heloł??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

wspolczuje tego spotkania z hostem 

Jak byly lekkie turbulencje to juz zamykalam oczy i myslalam, zeby tylko na tym sie skonczylo