Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-17, 12:28   #4861
Baby14
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Dzien dobry
Coś faktycznie tu pustki...ALe rozumiem. W sumie ostatnio u mnie taka bieganina ze tez nie pisałam bo nawet czasu nie bylo na kilka słow Dzis byłam sobie kupic stroj kapielowy i stwierdzilam ze cierpie na ABC (czyt.absolutny braK cyckow). Jak nigdy na to nie narzekałam to dzis jestem zła. ZNiknely prawie doszczetnie
A jutro jade juz do Francji Wiec nie bede pisac przez jakis czas
I sesje zdjeciowa sobie porobilam ^^

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Wpadłam się zameldować że żyję,jakoś mniej czasu miałam aby wpaść i napisać coś do Was
Kupiłam TŻ-towi część prezentu na rocznice - koszulę,jednak zastanawiam się co tu jeszcze dokupić fajnego i takiego od serca ...

Życzę wszystkim miłego wieczorku .
Witaj Co do prezentu to nie podpowiem bo wielkiego stazu z facetami jeszcze nie miałaam
Ale gratuluje rocznicy

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Ja wpadam się przywitać i życzyć miłego dnia, o chwila już wieczór

:P
Hehe
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
jadę na pewno do Krakowa z Siss, TŻ-em i kumpelą nie ma to jak impreza na akademikach agh

do zobaczenia jutro w takim razie
Hm...do Krakowa powiadasz? No coz baw się dobrze w tym ładnym miescie

Agolku : Marze o takiej sukni za jakies 10 lat przesliczna Oczywiscie chciałabym zobaczyc ja na Tobie

Tamo : Gratuluje okresu Sam wrocil?

Milego dnia
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 12:31   #4862
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Agolku : Marze o takiej sukni za jakies 10 lat przesliczna Oczywiscie chciałabym zobaczyc ja na Tobie
ale ja nie powiedzialam jaka to jeszcze tylko linka do strony dalam.. akle wszystkie sa piekne tak czy inaczej
Stary 2008-07-17, 12:34   #4863
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ale ja nie powiedzialam jaka to jeszcze tylko linka do strony dalam.. akle wszystkie sa piekne tak czy inaczej

no własnie o to chodzi wszystkie piekne
A to na pewno bedzie ktoras z tych ?
Stary 2008-07-17, 13:54   #4864
madame_apple
Zadomowienie

heloooo
Cytat:
Tylko mnie trochę nos boli,boję się,że będę miała problem z wyjęciem kolczyka i wymienieniem go na inny,ale mam nadzieję,że będzie dobrze.
powinno być dobrze tylko odczekaj odpowiednią ilość czasu przed wyjęciem

Tadaaaam, a ja przedwczoraj zrobiłam sobie jeszcze dwie dziurki i tym sposobem w jednym uchu mam 3, a w drugim 4

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
Było super, przez te 3 dni prawie wcale nie spałam, nagadałysmy sie ze hoho kolezanką, byłysmy na zakupach, na disku, a w niedziele pojechałysmy na Słowacje na baseny.Strasznie mi sie podobało az szkoda mi było wracac troche No a dziś idę wczesnie spac bo mi sie taak oczy kleja
cieszę się, że wyjazd udany
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
A jutro mam pierwszą jazdę Dobrze, ze mają tam samochody ubezpieczone, bo byloby krucho A tak serio to mam nadzieje, że obejdzie się bez wstydu i dam sobie jakoś rade
i jak było?
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Może niepotrzebnie się zwierzam,ale jakoś muszę temu wszystkiemu dać upust...

Rankiem niby wszystko cacy,wstałam w dobrym humorze. Matka zadzwoniła do stolicy, szanowny dr rzekł,że nadal nie mogą określić się co to jest,że w opisie wyniku nic nie wynika właść. i że przyciśnie histopatologów,jest dobrej myśli i ma zadzwonić po godz.14. Kilka godzin w niepewności i kolejny telefon. I nowa śpiewka. Najprawdopodobniej jest to cięższa wersja kościopochodna i aby zapobiec wznowom/przerzutom podadzą mi chemię w sześciu sesjach co 3 tygodnie,ale dla pewności skonsultuje się z kierownikiem oddziału i w środę 'przybliżą temat' Cóż za wesoło się nie poczułam, pierwsze co zrobiłam to wzięłam paczkę fajek i wypaliłam jeden papieros za drugim. ot z ****icy...% się bałam. Po prostu ów fakt do mnie nie trafiał,nie wierzę ,że to wszystko jest prawda,że te konowały nic nie wiedzą a już stawiają wyrok. Na myśl ,że w koło Macieju jeździć będę musiała do tej 'trupiarni' znosić towarzystwo zombie po chemioterapiach przechodzą mi ciarki po plecach. A i na pewno nie odroczę studiów...

Yhh sorry,że tak teges,no ale.

pamiętaj, że tu zawsze możesz się zwierzyć
Trzymaj się tak dzielnie jak do tej pory i nie poddawaj, na pewno wszystko się ułoży, nie ma innej opcji!
Cytat:
Pogoda jak zwykle do bani, kolejny dzien stracony..w sensie praca-dom-spac.. Czasem sie wkurzam,ze tyle zycia sie marnuje na prace zamiast korzystac,podrozowac...
ech no cóż...life is brutal... Pozostaje szukać pozytywow:
po pierwsze dobrze, ze masz prace, wiadomo
A po drugie podroznik z Ciebie niezły bedzie w listopadzie wiec dobrze jest :S
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
W ogóle co jest z Emilką? gdzie Ona
też sie nad tym ostatnio zastanawialam...
Cytat:
Kupiłam TŻ-towi część prezentu na rocznice - koszulę,jednak zastanawiam się co tu jeszcze dokupić fajnego i takiego od serca
tez mysle, ze od serca juz nic nie kupuj tylko zorganizuj jakis romantyczny fajny wieczor
Cytat:
ja czekam na weekend, jakos zmeczona ostatnio jestem ciagle, za 8 tyg slub a ja jakos wogole tego nie czuje..moze dlatego,ze tu jestem i nikt o tym nie mowi i jakos tak zapominam..Moze to i dobrze bo lepsze to niz nie spac po nocach ze stresu..
tez jestem ostatnio ciagle zmeczona, moze to cos z pogoda?
co do slubu podzielam zdanie dziewczyn - lepiej,ze nie czujesz i sie nie stresujesz (ale mi sie zrymowało )
Cytat:
BTW mój TŻ też mi niedawno pierwszy raz powiedział ze mnie kocha ale to było akurat w trakcie tej historii z Lolcią wiec słaba okazja do chwalenia się była
gratuluję kochana
Cytat:
i jeszcze za 1,5 tygodnie idę z TZ-em na wesele i nie mam sukienki dramat
na pewno w ostatniej chwili cos super upolujesz
Cytat:
Ja też zmeczona jestem więc idę spać, ale najpierw podziele sie wiadomoscia z Wami- otóz on(ten moj przyjaciel) napisał do mnie po tygodniach milczenia-skruszony, chce zeby wszystko było dobrze miedzy nami, chce to naprawić. Podchodzę z dystansem do tego,zreszta juz i tak po nim nie rozpaczałam jak dawniej Czas pokaze....

trzymam kciuki za pozytywny rozwoj sytuacji!
Cytat:
no jasne,ze sie pochwale! suknie mam pieekna,szyta w Hiszpanii,skromna i nieskromna zarazem taka piekna,ze zdecydowalam,ze nie sprzedam, zostawie moze dla corki,kuzynki, kolezanki.. kupilam na www.suknieagnes.pl jest w kolekcji 3
czekam aż pokażesz ktora to konkretnie, ale wszystkie piekne... az sie chce brac slub!
Cytat:
jadę na pewno do Krakowa z Siss, TŻ-em i kumpelą nie ma to jak impreza na akademikach agh
slyszalam juz nieraz, ze agh rzadzi
Baw sie dobrze!

Cytat:
Dzis byłam sobie kupic stroj kapielowy i stwierdzilam ze cierpie na ABC (czyt.absolutny braK cyckow). Jak nigdy na to nie narzekałam to dzis jestem zła. ZNiknely prawie doszczetnie
I sesje zdjeciowa sobie porobilam
proponuję stroj z push-up'em
Baw sie dobrze we Francji, zazdroszcze
Pokaż efekty sesji zdjeciowej

A u mnie to co zwykle w sumie, ale ogolnie dosc dobrze
Wczoraj wieczorem w pracy byl maly ruch, zamknelismy o 23 i myk na urodzinki do kolegi W ogole jestem niezla bo najpierw wrocilam do domu ok.2, potem zadzwonila kolezanka z wyrzutem "czemu tak szybko poszlas?" i w sumie stwierdzilam,ze... moge wrocic No i wrocilam jeszcze i zostalam do 4 Bawilam sie dobrze

Dzis do pracy na 17 mam nadzieje,ze znow nie bedzie ruchu bom ospała lekko

Milego dnia kochane

PS. Dostalam się na 2gi kierunek, i to na 7 miejscu

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 16:00   #4865
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
jaki numer 1558?? sprawdze w domu ale przeciez nie napisalam numerka z tego co pamietam jest na 3 stronie Kolekcji 3 ale nie wiem jaki numer chyba,ze zgadlas

No bo jak się tam wejdzie na te strone to wyskakuje taka suknia z numerem 1558 a obok niej sa takie mniejsze sukienki i trzeba dopiero je klioknać zeby sie zwiekszyły i ja się domysliłam ze to o te co sie najpierw pojawia chodzi
Cytat:
Dzien dobry
Coś faktycznie tu pustki...ALe rozumiem. W sumie ostatnio u mnie taka bieganina ze tez nie pisałam bo nawet czasu nie bylo na kilka słow Dzis byłam sobie kupic stroj kapielowy i stwierdzilam ze cierpie na ABC (czyt.absolutny braK cyckow). Jak nigdy na to nie narzekałam to dzis jestem zła. ZNiknely prawie doszczetnie
I sesje zdjeciowa sobie porobilam ^^

Ja też na to cierpięPokaz sesję
Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

trzymam kciuki za pozytywny rozwoj sytuacji!

Dziekuję

Wczoraj wieczorem w pracy byl maly ruch, zamknelismy o 23 i myk na urodzinki do kolegi W ogole jestem niezla bo najpierw wrocilam do domu ok.2, potem zadzwonila kolezanka z wyrzutem "czemu tak szybko poszlas?" i w sumie stwierdzilam,ze... moge wrocic No i wrocilam jeszcze i zostalam do 4 Bawilam sie dobrze

hahahahahah cała madamme

gratulejszyn
Milego dnia!
Stary 2008-07-17, 16:53   #4866
Baby14
Zakorzenienie

jabłuszko : Ma sie rozumiec ,ze sama sobie ucho przebilas? czym?
A i gratulejszyn CO do push-up to zastosowałam ta metode

Mercy: Na pewno nie jest z tym ABC u Ciebie tak zle
Pokaz mi sie bo CIe przenigdy nie widziałam

Prosze o e-maile dziewczynki jak chcecie zdjecia wysyłam ttylko dzis bo jutro nie bedzie kiedy.
Stary 2008-07-17, 17:01   #4867
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
jabłuszko : Ma sie rozumiec ,ze sama sobie ucho przebilas? czym?
A i gratulejszyn CO do push-up to zastosowałam ta metode

Mercy: Na pewno nie jest z tym ABC u Ciebie tak zle
Pokaz mi sie bo CIe przenigdy nie widziałam

Prosze o e-maile dziewczynki jak chcecie zdjecia wysyłam ttylko dzis bo jutro nie bedzie kiedy.

maczupikczu89@o2.pl

Mam Ci się bez stanika pokazać?/.<joke>
Dawaju meila to Ci zaraz wysle.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-17, 17:09   #4868
Baby14
Zakorzenienie

Mercy : No tak to juz sie nie musisz przy mnie obnazac
Zaraz wysele
Stary 2008-07-17, 17:13   #4869
schism_
Zadomowienie

Agolek- sukienka boska *______*
Madame-Gratulacje propos dostania się na 2gi kierunek studiów

{Ja tam poprzestanę jednak na WSB,za rok [nie wiem jak,ale jakoś B) ] ,zastartuję na medycynę, generalnie jedyna rzecz,której chciałoby mi sie kuć godzinami
}

Po krótce napiszę co u mnie.
Wczoraj o nieludzkiej godzinie szóstą rano zwanej wybyłam z matką i wujem do miasta stołecznego. Około południa byliśmy na miejscu. Dopijając resztki latte z karmelem, przy wejściu do gmachu tego cudnego budynku, za***iście mnie zemdliło. Prawie bym pokazała co na ten temat myślę,dosłownie i w przenośni

Wjechaliśmy na piętro oddziału,akurat doktorek był wraz z kierownikiem w pobliżu. 'Zaprosili'mnie do gabinetu, prowadzący jak zwykle żartował ze mnie (nic nie przytyłaś,w dodatku obgryzasz pomalowane paznokcie,nie jestem twoim ojcem,ale jakbym był dawno byś dostała lanie' ) Przeszli wreszcie do konkretów. Okazało się,że patolodzy co innego napisali w wyniku,co innego powiedzieli dr;owi, ot wciąż nie są niczego pewni :/ Konsultowali się ze swym szefem,który stwierdził,że trza to jeszcze raz obejrzeć,że nie można zacząć leczenia nie będąc niczego pewnym na 100%. Jeśli wyjdzie pierwotna diagnoza ,przez kilka-kilkanaście lat mam stawiać się na kontrolę. Jeśli ta druga jak to ujął w słowa,'czeka mnie 6-8 sesji ciężkiej chemii, walącej na szpik kostny,nerki i serce, mogę wyłysieć, schudnę z 10-15kilo z racji rzygania i braku apetytu. Czyli nic nowego Oczywiście wspomniał,że w tym stanie rzeczy przytyć muszę, bo z 43kg nie mam jak chudnąć, tak więc mam się tuczyć i jeszcze raz tuczyć. Finalnie wszystko ma być wiadomo w najbliższy poniedziałek,ale jak będzie w praktyce, kij raczy wiedzieć.
Z cieniem nadziei i dezorientacji pojechaliśmy do centrum, Złotych Tarasów of course Jak zwykle przeszłam samą w siebie w afekcie zakupowego transu, towarzysze podróży nosem trochę pokręcili,acz zapłaty za wszystko nie odmówili _^_
Zwieńczeniem dzieła były pyszne naleśniczki z lodami itd (co jak co,ale ostatnio wreszcie zaczęłam normalnie jeść, a raczej jak prośna maciorka )
W domu z lądowałam tego samego dnia ok.23, bez sił padając na łóżko ;P Dziś prócz snu do 12,poszłam na spacer zażyć deszczu xD Mimo wszystko jest pozytywnie ;]

pzdr.
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 17:19   #4870
Baby14
Zakorzenienie

kurde nie chce mi wysłac ;/
sprobuje pozniej.
Stary 2008-07-17, 17:37   #4871
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
kurde nie chce mi wysłac ;/
sprobuje pozniej.
Dobra tylko nie zapomnij

Schism jak ja lubie czytać Twoje relacje-"sprośna maciorka"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-17, 20:01   #4872
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

no widze,ze sie koleznka rozszalala

Dzis do pracy na 17 mam nadzieje,ze znow nie bedzie ruchu bom ospała lekko

Milego dnia kochanemilego pracowania

Gratulacje!!!! Na co sie wybierasz?

dobry wieczor

pragnac rozwiazac pewne niescisllosci w zwiazku z suknia slubna oglaszam wszem i wobec, numer sukni to 1497 z Kolekcji 3 na www.suknieagnes.pl

chociaz numer 1558 jaki podala Marcy jest w sumie taki sam prawie tyle,ze moja bez tej rozyczki z boku i kolor szmapanski szkoda,ze ta modelka na zdjeciu krzywo stoi bo ta suknia nie wyglada az tak ladnie jak jest naprawde..Ta koronka na niej jest przepiekna...Nie bede srzedawala raczej..
do tego mam szal na ramiona w z tkaniny jakiej jest sukienka.

fajnie,ze juz piateczek planuje malowanie lazienki i drzwi wejsciowych zanim dom na sprzedaz pojdzie od poniedzialku

sciskam was mocno!
Stary 2008-07-17, 20:18   #4873
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:

dobry wieczor

pragnac rozwiazac pewne niescisllosci w zwiazku z suknia slubna oglaszam wszem i wobec, numer sukni to 1497 z Kolekcji 3 na www.suknieagnes.pl

chociaz numer 1558 jaki podala Marcy jest w sumie taki sam prawie tyle,ze moja bez tej rozyczki z boku i kolor szmapanski szkoda,ze ta modelka na zdjeciu krzywo stoi bo ta suknia nie wyglada az tak ladnie jak jest naprawde..Ta koronka na niej jest przepiekna...Nie bede srzedawala raczej..

fajnie,ze juz piateczek planuje malowanie lazienki i drzwi wejsciowych zanim dom na sprzedaz pojdzie od poniedzialku

sciskam was mocno!
przepiekna Bez welonu?
Stary 2008-07-17, 22:51   #4874
Mercy
Zadomowienie

Cytat:

dobry wieczor

sciskam was mocno!

hhahah Mercy narobiła propagandyTa sukienka tez mi się podoba-ale czekam az Ciebie w niej zobacze

Madamme własnie jaki tek kierunek?

Jejku!Ale mi się spac chce-idę papapa
Stary 2008-07-18, 07:33   #4875
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
przepiekna Bez welonu?
tak,bez welonu, male perelki we wlosach chyba tylko. Jeszcze nie mam fryzury

dzien dobry

mam pytanko, czy u was tez tak leje cigale? Jejku, jaka u mnie pogoda dzis rano...Dobrze,ze piatek,to pociesza troche.

co planujecie?

milego dzionka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-18, 08:01   #4876
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Oj pada Kompletnie mi to plany pokrzyżowało Ale szczerze wolę taką pogodę niż ponad 30 stopni

Oj Agolku jak ten czas leci Już niedługo nam się zaobrączkujesz Niestety nie mogę looknąć na suknie, bo coś stronka szwankuje

Madame jaka imprezowiczka się z Ciebie zrobiła Gratuluje drugiego kierunku I proszę o szczegóły

Schim zazdroszcze optymizmu Podzieliłabyś się nim trochę Jedz Kochana, bo w Twojej sytuacji waga ma ogromne znaczenie Ale chyba tego nie trzeba Ci pisać

Oj Baby Frnacja

Karolciu ja się ostatnio wciągnęłam w projektowanie strony internetowej. Tak mnie to zafascynowało, że zapomniałam o Bożym świecie

Poza tym idę dziś na wernisaż kolegi

Miłego dnia

Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 11:19   #4877
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Witam kochane

Cytat:
Dzien dobry
Coś faktycznie tu pustki...ALe rozumiem. W sumie ostatnio u mnie taka bieganina ze tez nie pisałam bo nawet czasu nie bylo na kilka słow Dzis byłam sobie kupic stroj kapielowy i stwierdzilam ze cierpie na ABC (czyt.absolutny braK cyckow). Jak nigdy na to nie narzekałam to dzis jestem zła. ZNiknely prawie doszczetnie też na to narzekam może nie znikły całkiem, ale malutkie sąą ..
A jutro jade juz do Francji Wiec nie bede pisac przez jakis czas oo, to miłego pobytu życzę
I sesje zdjeciowa sobie porobilam ^^ też chcę zobaczyć efekty jeśli można ewelcia48@onet.eu
Cytat:
A więc gratulacje

Agolku suknia booska

A u mnie ostatnio się tyle dzieje, że hoho, ale to dobrze, bo lubię jak się coś dzieje, a nie, taka monotonia codzienności odkąd pojechałam odwiedzić koleżanke na wioske i poznałam wiele osób, wiele się zmieniło. Podobno spodobałam się dwóm, czy tam trzem chłopakom, na dodatek wszyscy trzej to braci i z wszystkimi piszę . Wczoraj zagadałam do jednego z nich sama, bo on myślał, że mam chłopaka i nie pisał, a teraz mam wrażenie, że on myśli (niesłusznie), że się mi podoba a co tam- raz się żyje
I wakacje jakoś lecą, a w sobote przyjeżdża rodzinka na urodziny i trza będzie z nimi siedzieć i się nudzić ale jest plus, bo kasę dostanę
To się rozpisałam troszku. Miłego dzionka dziewczynki życzę (;

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 12:04   #4878
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry i miłego dnia kochane

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 13:13   #4879
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

cześć Dziewczyny!

wróciłam jak zwykle jestem zabiegana, więc teraz nie napiszę jak było. Ale ale ale czytałam trochę co u Was i ... Agolku, super suknia! przepiękna! pewnie jesteś strasznie szczęśliwa, że to już tuż tuż

Ewelka, o kurczę, to super zazdroszczę powodzenia u facetów...

Madame, no właśnie... jaki kierunek? jak tak czytam o Twoich imprezach, dochodzę do wniosku, że chyba nie jestem jednak aż tak zabiegana

Mercy przywitałam się! a widzisz

Baby we Francji podobno są strasznie mili ludzie, moja siostra była w tym roku i wróciła z przekonaniem, że jej mąż MUSI być Francuzem!

pozdrawiam i miłego dnia!

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-18, 15:51   #4880
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

na pewno w ostatniej chwili cos super upolujesz
oby

Cytat:

slyszalam juz nieraz, ze agh rzadzi
Baw sie dobrze!
oj rządzi w ogóle uczelnie techniczne się fajnie bawią na Polibudzie Sl też są fajne imprezy czemu ja jestem humanistką?

Cytat:

gratulacje zdolniacho

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Po krótce napiszę co u mnie.
Wczoraj o nieludzkiej godzinie szóstą rano zwanej wybyłam z matką i wujem do miasta stołecznego. Około południa byliśmy na miejscu. Dopijając resztki latte z karmelem, przy wejściu do gmachu tego cudnego budynku, za***iście mnie zemdliło. Prawie bym pokazała co na ten temat myślę,dosłownie i w przenośni

Wjechaliśmy na piętro oddziału,akurat doktorek był wraz z kierownikiem w pobliżu. 'Zaprosili'mnie do gabinetu, prowadzący jak zwykle żartował ze mnie (nic nie przytyłaś,w dodatku obgryzasz pomalowane paznokcie,nie jestem twoim ojcem,ale jakbym był dawno byś dostała lanie' ) Przeszli wreszcie do konkretów. Okazało się,że patolodzy co innego napisali w wyniku,co innego powiedzieli dr;owi, ot wciąż nie są niczego pewni :/ Konsultowali się ze swym szefem,który stwierdził,że trza to jeszcze raz obejrzeć,że nie można zacząć leczenia nie będąc niczego pewnym na 100%. Jeśli wyjdzie pierwotna diagnoza ,przez kilka-kilkanaście lat mam stawiać się na kontrolę. Jeśli ta druga jak to ujął w słowa,'czeka mnie 6-8 sesji ciężkiej chemii, walącej na szpik kostny,nerki i serce, mogę wyłysieć, schudnę z 10-15kilo z racji rzygania i braku apetytu. Czyli nic nowego Oczywiście wspomniał,że w tym stanie rzeczy przytyć muszę, bo z 43kg nie mam jak chudnąć, tak więc mam się tuczyć i jeszcze raz tuczyć. Finalnie wszystko ma być wiadomo w najbliższy poniedziałek,ale jak będzie w praktyce, kij raczy wiedzieć.
Z cieniem nadziei i dezorientacji pojechaliśmy do centrum, Złotych Tarasów of course Jak zwykle przeszłam samą w siebie w afekcie zakupowego transu, towarzysze podróży nosem trochę pokręcili,acz zapłaty za wszystko nie odmówili _^_
Zwieńczeniem dzieła były pyszne naleśniczki z lodami itd (co jak co,ale ostatnio wreszcie zaczęłam normalnie jeść, a raczej jak prośna maciorka )
W domu z lądowałam tego samego dnia ok.23, bez sił padając na łóżko ;P Dziś prócz snu do 12,poszłam na spacer zażyć deszczu xD Mimo wszystko jest pozytywnie ;]

jak zawsze i wciąż trzymam kciuki i gratuluję optymizmu

Cytat:

cudna jest

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Karolciu ja się ostatnio wciągnęłam w projektowanie strony internetowej. Tak mnie to zafascynowało, że zapomniałam o Bożym świecie

Poza tym idę dziś na wernisaż kolegi

normalnie pracuś z Ciebie
super że się odezwałaś do nas w końcu

ja oczywiście mam mega kaca, wczoraj zupełnie nie miałam kondycji do spożywania alkoholu a tempo agh-owskie jest straszne ale mimo to że odpadłam z imprezy w miarę wcześnie to uważam ja za bardzo udaną wróciłam dziś koło południa, po licznych sensacjach spowodowanych tym ze uciekł nam pociąg i musieliśmy iszukać busa no ale znaleźliśmy w domu się ogarnęłam, pojechałam jeszcze załatwić kilka spraw na mieście i bzium do Katowic, bo przecież dawno na imprezie nie byłam nie mam siły w prawdzie na imprezę kolejną, ale nie można się poddawać do wieczora się poskładam

udanego piąteczku Skarby

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 18:42   #4881
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Agolku suknia booska

dziekuje

A u mnie ostatnio się tyle dzieje, że hoho, ale to dobrze, bo lubię jak się coś dzieje, a nie, taka monotonia codzienności odkąd pojechałam odwiedzić koleżanke na wioske i poznałam wiele osób, wiele się zmieniło. Podobno spodobałam się dwóm, czy tam trzem chłopakom, na dodatek wszyscy trzej to braci i z wszystkimi piszę . no nie! tego jescze nie bylo uwazaj,zeby sie nie porozumieli miedzy soba;
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość

wróciłam jak zwykle jestem zabiegana, więc teraz nie napiszę jak było. Ale ale ale czytałam trochę co u Was fajnie,ze juz jestes!! i ... Agolku, super suknia! przepiękna! pewnie jesteś strasznie szczęśliwa, że to już tuż tuż no jestem,ale jak juz wspominalam wogole tego jescze nie czuje..moze dlatego ze mnie nie ma na miejscu i jakos mi sie ta impreza wydaje odlegla bardzo.. Ale jak wroce do pl to dopiero bedzie stres.. zreszta my z TZ juz 9 lat razem wiec jak stare malzenstwo
Cytat:
oby

ja oczywiście mam mega kaca, wczoraj zupełnie nie miałam kondycji do spożywania alkoholu a tempo agh-owskie jest straszne ale mimo to że odpadłam z imprezy w miarę wcześnie to uważam ja za bardzo udaną wróciłam dziś koło południa, po licznych sensacjach spowodowanych tym ze uciekł nam pociąg i musieliśmy iszukać busa no ale znaleźliśmy w domu się ogarnęłam, pojechałam jeszcze załatwić kilka spraw na mieście i bzium do Katowic, bo przecież dawno na imprezie nie byłam nie mam siły w prawdzie na imprezę kolejną, ale nie można się poddawać do wieczora się poskładam

udanego piąteczku Skarby
lubie czytac twoje relacje z imprez tez bym czasem poszalala ale w piatek jestem po calym tygodniu wykonczona a w sobote mi sie nie chce bo wiem,ze caoa niedziele bede odsypiac a w poniedz do pracy i caly weekend do bani..

ja juz po pracy,oddalam auto do warsztatu po raz 4ty!ciagle to sami i nie moga mi jednej rzeczy poprawic potem KFC teraz sofka i drzemka mala a potem film

milego wieczorka
Stary 2008-07-18, 20:45   #4882
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Witam kochane

A więc gratulacje

Agolku suknia booska

A u mnie ostatnio się tyle dzieje, że hoho, ale to dobrze, bo lubię jak się coś dzieje, a nie, taka monotonia codzienności odkąd pojechałam odwiedzić koleżanke na wioske i poznałam wiele osób, wiele się zmieniło. Podobno spodobałam się dwóm, czy tam trzem chłopakom, na dodatek wszyscy trzej to braci i z wszystkimi piszę . Wczoraj zagadałam do jednego z nich sama, bo on myślał, że mam chłopaka i nie pisał, a teraz mam wrażenie, że on myśli (niesłusznie), że się mi podoba a co tam- raz się żyje
I wakacje jakoś lecą, a w sobote przyjeżdża rodzinka na urodziny i trza będzie z nimi siedzieć i się nudzić ale jest plus, bo kasę dostanę
To się rozpisałam troszku. Miłego dzionka dziewczynki życzę (;
Z trzema naraz ohhhahahahah-szalejesz

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny!

wróciłam jak zwykle jestem zabiegana, więc teraz nie napiszę jak było.
Mercy przywitałam się! a widzisz
no nareszcieCzekam na Twoja relację.
Cytat:
oby

udanego piąteczku Skarby
Kolejna imprezowiczka!
Na kaca najlepszy jest kefirek chyba nie?No ale grunt ze impreza udana i ze juz sie składasz na następna

Agolek to wy juz 9 lat razem jesteście?Fajnie ee to spokojnie mozesz wyjsc za maż

Ja własnie wróciłam z rowera,zaraz idę pod prysznic i spać
Dobranoc!
Stary 2008-07-18, 21:59   #4883
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

normalnie pracuś z Ciebie
super że się odezwałaś do nas w końcu

Żeby każda praca była taka przyjemna

Imprezki na agh - skąd ja to znam. Przy studentach z agh czuje się jak ułożona i grzeczna dziewczynka - w całym swoim życiu tyle nie wypiłam ile oni potrafią w ciągu jednej nocy

Dobranoc

REKLAMA
Stary 2008-07-18, 23:50   #4884
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
lubie czytac twoje relacje z imprez tez bym czasem poszalala ale w piatek jestem po calym tygodniu wykonczona a w sobote mi sie nie chce bo wiem,ze caoa niedziele bede odsypiac a w poniedz do pracy i caly weekend do bani..
pewnie jak już będę harować codziennie to też mi braknie sił na imprezowanie weekendowe dlatego korzystam póki mogę ( w sumie już tylko rok mi został )

Cytat:

Kolejna imprezowiczka!
Na kaca najlepszy jest kefirek chyba nie?No ale grunt ze impreza udana i ze juz sie składasz na następna

na mojego kaca to nic nie pomaga i mam wtedy smaki na różne dziwne jedzenie
ale teraz po dwóch piwkach i pizzy ze szpinakiem całkiem sie już dobrze czuję

Cytat:
Żeby każda praca była taka przyjemna

Imprezki na agh - skąd ja to znam. Przy studentach z agh czuje się jak ułożona i grzeczna dziewczynka - w całym swoim życiu tyle nie wypiłam ile oni potrafią w ciągu jednej nocy

mam podobne odczucie zwłaszcza ze ja odpadłam i poszłam spać a oni jeszcze imprezowali nieźle a rano spokojnie sie pozbierali i poszli na praktyki

Imprezka dzisiejsza krótka acz treściwa w babski gronie śmigam do wanny i do łóżeczka odespać reszcie co nieco

miłych snów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-07-19, 05:07   #4885
Milka19
Zakorzenienie

Hallo

Witam w ten jeszcze zachmurzony dzień

Miłego dnia
Stary 2008-07-19, 07:15   #4886
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Agolek to wy juz 9 lat razem jesteście?Fajnie ee to spokojnie mozesz wyjsc za maż
dzieki ci Pani

Cytat:
Hallo

Witam w ten jeszcze zachmurzony dzień

Miłego dnia
ojejej Milkus a co ty tobisz na nogach w sobote o 5 rano? juz si espisz czy jeszcze nie spisz?

dzien dobry,

ja jeszcze spie, tylko tak jednym okiem..........
Stary 2008-07-19, 09:45   #4887
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ojejej Milkus a co ty tobisz na nogach w sobote o 5 rano? juz si espisz czy jeszcze nie spisz?
Emilka słynie z bycia rannym ptaszkiem

ja za to zupełnie nie wstałam o 9.30 i właśnie kończę pić kawkę

zbieram się, bo wracam do rodziców. Dziś idę z TŻ-em i może jeszcze jakąś ekipą na imprezę plenerową nie wiem co tam się niby ma dziać, ale może fajnie będzie

miłego dnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

REKLAMA
Stary 2008-07-19, 09:49   #4888
LoLcIa123
Zakorzenienie

Agolu przecudna sukienka,gratuluję dobrego gustu!.
Emilko no w końcu jesteś,jak na zawołanie
Ewusiu ,a Ty tylko baluj planuję pod koniec przyszłego tyg wybrać się do spiża z Tż-etem,może się gdzieś zobaczymy

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 10:40   #4889
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Emilka słynie z bycia rannym ptaszkiem

ja za to zupełnie nie wstałam o 9.30 i właśnie kończę pić kawkę
phi, mamy coś wspólnego chociaż 9.30 to wcale nie tak późno, ja ostatnio do 12 śpię

Agolku oni wiedzą..w sumie, sama już w tym wszystkim się pogubiłam. I niby podobam się trzem, ale jeden zaznaczył, żeby nie było, że do mnie się przystawia. Nie dziwie się mu, chodził z moją przyjaciółką, być może dalej coś tam z nią planuje, a ja nie zrobiłabym jej tego.
Mercy, no ba ! kto nie lubi poszaleć

A ja niedawno wstałam i znów muszę się budzić dziś imprezka urodzinowaa, spóźniona bo spóźniona, ale fakt, że jest i pewnie jak zwykle kaski trochę wpadnie od ciotki i chrzestnego wcale bym się nie obraziła, ha

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 11:26   #4890
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Śliczna bardzo mi się podoba

Cytat:
zbieram się, bo wracam do rodziców. Dziś idę z TŻ-em i może jeszcze jakąś ekipą na imprezę plenerową nie wiem co tam się niby ma dziać, ale może fajnie będzie

miłego dnia Kochane
No udanego spotkania

Cytat:
A ja niedawno wstałam i znów muszę się budzić dziś imprezka urodzinowaa, spóźniona bo spóźniona, ale fakt, że jest i pewnie jak zwykle kaski trochę wpadnie od ciotki i chrzestnego wcale bym się nie obraziła, ha
No,to życzę super zabawy

Miłego dnia kochane
U mnie w planach dzisiaj ... TŻ-et

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości