Jesienno zimowe pogaduchy przy kawie z dopingiem-odsłona 32 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Druty, igła i szydełko

Notka

Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-01, 07:58   #4861
gagatu
Zakorzenienie

Dot.: Jesienno zimowe pogaduchy przy kawie z dopingiem-odsłona 32

Dzień dobry

U mnie też trochę pośnieżyło w nocy, bardzo miły klimat przed nartami się zrobił

Cytat:
Napisane przez babydelfi Pokaż wiadomość
która pojedzie dzisiaj za mnie do okulisty
O, ja bym pojechała, bo mi ostatnio coś podrażnia oko, nie wiem, czy coś mi wpadło gdzieś tam głęboko, czy co, bo to nie codziennie tak mam, tylko raz na jakiś czas.
gagatu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 08:28   #4862
babydelfi
Zakorzenienie

zjadłam śniadanie, teraz czas wziąć się za jakąś pracę

albo położyć się i zdrzemnąć
babydelfi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 09:50   #4863
rudasek
Zakorzenienie

Dzień dobry. Kasia idź spać , a co Od świtu siedziałam w papierach, ale podgoniłam sobie robotę. Od 10tego będę na zwolnieniu więc muszę wszystko zrobić do końca miesiąca.

Beatko trzymaj się.
rudasek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 09:52   #4864
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babydelfi Pokaż wiadomość
zjadłam śniadanie, teraz czas wziąć się za jakąś pracę

albo położyć się i zdrzemnąć
właśnie wypiłam drugą kawkę, bo bardzo mnie muli (to pewnie wina pogody, a nie wina wczoraj wypitego z koleżanką )

ja nie potrafię spac w dzień, no chyba że jestem chora...

więc zabieram się za dzierganie zamówień
little_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 09:57   #4865
babydelfi
Zakorzenienie

ja próbuję coś działać, na maszynie oczywiście

a spać, mogę w dzień, nie zawsze, ale jak jest niskie ciśnienie i chodzę jak śnięta, to wystarczy że się położę do łóżka przykryję i już kimam

a dziś coś boli mnie znowu głowa, ale obawiam sie że to od ucha
Stary 2016-03-01, 10:37   #4866
aga__tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalina1984 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, u mnie deszcz od samego rana, paskudna pogoda. Jednak ze swetra to ja tak szybko nie wyjdę.
musisz sobie drugi załatwić, bo ten już długo masz na sobie nie pachnie czasem trochę już?

Cytat:
Napisane przez gagatu Pokaż wiadomość
Dzień dobry

U mnie też trochę pośnieżyło w nocy, bardzo miły klimat przed nartami się zrobił

O, ja bym pojechała, bo mi ostatnio coś podrażnia oko, nie wiem, czy coś mi wpadło gdzieś tam głęboko, czy co, bo to nie codziennie tak mam, tylko raz na jakiś czas.
ja tak miałam kiedyś, nie mogłam nosić soczewek dłuższy czas... byłam nawet u okulisty ale nic nie znalazł... potem kupiłam inne soczewki i mi minęło, ale tamte mi wysuszały bardzo oko, więc teraz myślę że to mogło być od tego... może spróbuj kupić sobie jakieś nawilżające krople do oczu? teraz jakieś reklamują, ale jest tego sporo na rynku, są tańsze i droższe, nie wiem czym się dokładnie różnią... ja kiedyś miałam lacrimal, są dość niedrogie i w pudełku są 2opakowania po 5ml... to dość istotne że 2 bo oni piszą że po otwarciu większość nie można trzymać dłużej niż miesiąc, a niektóre nawet krócej... ja sobie teraz kupiłam w necie, wiec najpierw wyczytałam na spokojnie ulotki i kupiłam takie, które mogą długo stać otwarte i nadają się przy soczewkach nazywają się hialopt
wyszło mi że będzie i tak taniej, bo ja używam bardzo sporadycznie, jak dłużej siedzę w nocy (dłużej to nie do 1 tylko np do 3...) albo jestem bardzo zmęczona po kilku takich nocach, albo jak zasnę w soczewkach, co też zdarza się średnio raz na 2-3miesiace... bo wtedy soczewki mnie podrażniają... i musiałabym nosić okulary w takich momentach, a jak kropię, to prawie zawsze pomaga... nie opłaca mi się za każdym razem otwierać nowej buteleczki więc kupiłam te na próbę i są też ok... na nich jest opis zastosowań pasujący do Twojego opisu:
http://www.cefarm24.pl/25165,hialopt...czu-10-ml.html

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

ja dziś wstałam o 6 żeby od 7.10 czatować u lekarza, dzięki czemu weszliśmy już o 9 biorąc pod uwagę że przed nami było tylko 6 pacjentów (licząc rodzinę 3osobową jako oddzielnych pacjentów, bo długo tam siedzieli) to nie wiem o której wejdą Ci którzy przyszli po 8... bo o 7.30 było już co najmniej 10osób za nami... do 10.30 zapisują do lekarza, do 13 niby przyjmuje...
dostałam zwolnienie i zostałam uznana za najbardziej chorą... dzieci dostały zalecenie żeby się mną opiekować, ale chyba się za bardzo nie przejęły no chyba że liczymy to że bawią się teraz w pokoju i nic nie chcą a Basia najpierw się bawiła, potem przyszła żeby ją przebrać a teraz śpi
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 10:46   #4867
gagatu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga__tka Pokaż wiadomość
ja tak miałam kiedyś, nie mogłam nosić soczewek dłuższy czas... byłam nawet u okulisty ale nic nie znalazł... potem kupiłam inne soczewki i mi minęło, ale tamte mi wysuszały bardzo oko, więc teraz myślę że to mogło być od tego... może spróbuj kupić sobie jakieś nawilżające krople do oczu? teraz jakieś reklamują, ale jest tego sporo na rynku, są tańsze i droższe, nie wiem czym się dokładnie różnią... ja kiedyś miałam lacrimal, są dość niedrogie i w pudełku są 2opakowania po 5ml... to dość istotne że 2 bo oni piszą że po otwarciu większość nie można trzymać dłużej niż miesiąc, a niektóre nawet krócej... ja sobie teraz kupiłam w necie, wiec najpierw wyczytałam na spokojnie ulotki i kupiłam takie, które mogą długo stać otwarte i nadają się przy soczewkach nazywają się hialopt
wyszło mi że będzie i tak taniej, bo ja używam bardzo sporadycznie, jak dłużej siedzę w nocy (dłużej to nie do 1 tylko np do 3...) albo jestem bardzo zmęczona po kilku takich nocach, albo jak zasnę w soczewkach, co też zdarza się średnio raz na 2-3miesiace... bo wtedy soczewki mnie podrażniają... i musiałabym nosić okulary w takich momentach, a jak kropię, to prawie zawsze pomaga... nie opłaca mi się za każdym razem otwierać nowej buteleczki więc kupiłam te na próbę i są też ok... na nich jest opis zastosowań pasujący do Twojego opisu:
http://www.cefarm24.pl/25165,hialopt...czu-10-ml.html
Mam krople Starazolin HydroBalance, chociaż poza nawilżeniem przy "suchym oku" innego działania nie zauważyłam. Ja też noszę soczewki i często po zdjęciu wieczorem właśnie jest gorzej. Czasami też czuję w ciągu dnia, jakby mi coś haczyło soczewkę i przesuwało po oku, co jest dosyć niekomfortowym uczuciem. Generalnie czuję jakby mi się coś przykleiło do górnej powieki i mi oko rysowało i nie wiem, czy coś tam faktycznie jest, czy np. jakaś żyłka się powiększa. W zeszłym tygodniu w czwartek to aż mi powieka spuchła, przez weekend nie zakładałam soczewki na to oko (akurat podrażnia mi to, na którym mam większą wadę i widzę częściowo rozmazany obraz ) i mi zeszło, ale od wczoraj znowu czuję. Musiałabym się wybrać do okulisty, ale to bym najpierw musiała iść po skierowanie, potem czekać na wizytę pewnie kilka tygodni... a prywatnie trochę szkoda pieniędzy na wizytę, gdyby miało się okazać, że jednak nic tam nie mam...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-01, 11:01   #4868
Monika_75
Zakorzenienie

GG do Monika_75 Send a message via Skype™ to Monika_75

dzieńdoberek

u nas też pogoda mulasta, ale nic na szczęście nie pada (tfu, tfu)
od wczoraj jestem słomianą wdową, małża przez najbliższy miesiąc będę miała tylko na weekendy; z jednej strony fajnie, bo nikt mi nie marudzi, że siedzę po nocach, ale z drugiej strony już nie, bo sama muszę ogień robić i kilka razy dziennie chodzić do pieca dorzucać

w niedzielę kupiliśmy jeszcze długą komodę do sypialni, po wypłacie kupię jeszcze dwie małe komódki, które będą robiły za stoliki nocne; a jak dostanę zwrot podatku to jeszcze lampki dokupię i sypialnię będę miała prawie urządzoną

papierowe twory
włóczkowo-kordonkowe dziergałki
blog: REALKOWY ŚWIAT RYBKI

Preferencje
Monika_75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 11:08   #4869
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

Dzień dober z katarowni. Dopadł mnie katar, tylko taki co to nos rozpycha, a nie chce spłynąć, więc czuję się do
U mnie pada na przemian jakieś g...o z nieba, mokro jest, szaro, nic mi sie nie chce robić. Dobrze że M rano pojechał w trasę, to nie musze nic konkretnego na obiad szykować, młode zapcham tym, co w lodówce.

No to się wyżaliłam.
AnnaOstapiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 11:08   #4870
aga__tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gagatu Pokaż wiadomość
Mam krople Starazolin HydroBalance, chociaż poza nawilżeniem przy "suchym oku" innego działania nie zauważyłam. Ja też noszę soczewki i często po zdjęciu wieczorem właśnie jest gorzej. Czasami też czuję w ciągu dnia, jakby mi coś haczyło soczewkę i przesuwało po oku, co jest dosyć niekomfortowym uczuciem. Generalnie czuję jakby mi się coś przykleiło do górnej powieki i mi oko rysowało i nie wiem, czy coś tam faktycznie jest, czy np. jakaś żyłka się powiększa. W zeszłym tygodniu w czwartek to aż mi powieka spuchła, przez weekend nie zakładałam soczewki na to oko (akurat podrażnia mi to, na którym mam większą wadę i widzę częściowo rozmazany obraz ) i mi zeszło, ale od wczoraj znowu czuję. Musiałabym się wybrać do okulisty, ale to bym najpierw musiała iść po skierowanie, potem czekać na wizytę pewnie kilka tygodni... a prywatnie trochę szkoda pieniędzy na wizytę, gdyby miało się okazać, że jednak nic tam nie mam...
a jakie nosisz? bo ja noszę Baush&lomb, johnsony mi bardzo wysuszały oko - one mają wyższy %nawodnienia i moje oko nie dawało rady... jedna okulistka właśnie mi koniecznie radziła johnson i wtedy kupiłam, ale to była porażka a softlensy mają nawodnienie 60% i w zasadzie jest mi z nimi super... w dodatku da się je kupić na sztuki czasem testuję inne, które można na sztuki, ale żadne mi już tak dobrze jak te nie spasowały... jeszcze planuję przetestować "nowość" purevision, ale jakoś nie trafiłam na sprzedaż na sztuki, a mam różną wadę, to bym musiała 2 opakowania kupić, a jakby się nie sprawdziły to szkoda tyle kasy...
Stary 2016-03-01, 11:11   #4871
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

Przypomniałam sobie, ze muszę dla siostry M zrobić falbankę do koszyczka wielkanocnego, więc chyba czas się za to zabrać.
A tak mnie ciągnie do chusty, ale wielkanocy też trochę trzeba nadziubać. U nas znów jest w okolicy Dnia Kobiet Sejmik Kobiet w Starostwie, więc może znów pojadę? W tamtym roku sporo sprzedałam, tym razem się nie nastawiam na sprzedaż, bo mam mało rzeczy, ale zawsze fajnie by było cokolwiek zarobić.

Dziś znów spotkanie robótkowe, obym tylko się lepiej trochę poczuła.
Stary 2016-03-01, 11:22   #4872
gagatu
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie nosisz? bo ja noszę Baush&lomb, johnsony mi bardzo wysuszały oko - one mają wyższy %nawodnienia i moje oko nie dawało rady... jedna okulistka właśnie mi koniecznie radziła johnson i wtedy kupiłam, ale to była porażka a softlensy mają nawodnienie 60% i w zasadzie jest mi z nimi super... w dodatku da się je kupić na sztuki czasem testuję inne, które można na sztuki, ale żadne mi już tak dobrze jak te nie spasowały... jeszcze planuję przetestować "nowość" purevision, ale jakoś nie trafiłam na sprzedaż na sztuki, a mam różną wadę, to bym musiała 2 opakowania kupić, a jakby się nie sprawdziły to szkoda tyle kasy...
Noszę AquaView (nie wiem jakiego one są producenta, ale te https://www.szkla.com/453_aquaview-monthly-6-szt.html), w sumie od początku, bo takie kupiłam i mi pasowały i do tej pory nie było żadnych problemów. Ale w sumie mogę spróbować inne, zwłaszcza, że akurat mi się zapas kończy i muszę zamówić.

A w ogóle to kto mi zabrał śnieg?? Rano tak bialutko było, a teraz wyszłam na plac sprawdzić Słowaka z Turcji bełkoczącego coś bez zębów, to nie ma nic Ale już jutro będę miała tak http://sudetylift.com.pl/zima/kamery/
Stary 2016-03-01, 11:36   #4873
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

Ten śnieg to może troche u mnie? Bo leci mi coś białego z nieba, ale ktos mi jeszcze do kompletu deszcz podesłał

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

W wakacje zgubiłam okulary w Wieliczce i do tej pory idę do okulisty Ale coraz bardziej mam chęć na soczewki.
Stary 2016-03-01, 11:37   #4874
aga__tka
Zakorzenienie

Agata: ale masz fajnie... na taki śnieżek też bym się wybrała
a te soczewki dobre mają opinie - może sobie przetestuję jak będę miała okazję - zapisałam nazwę ja zazwyczaj się staram jak zamawiam i jest taka możliwość, to kupić jakieś inne 2szt na próbę, ale tych jeszcze nie miałam... Baush ma 2rodzaje takich zwykłych i mi oba pasują, ale jedne są moim zdaniem trwalsze i te kupuję.. ale już np. mojej siostrze któreś spadają (ona ma mniejszą krzywiznę oka niż standardowa, i oprócz innych względów jeszcze to musi brać pod uwagę, inaczej soczewka jej "lata" po oku i ostatecznie czasami wypada jak np zahaczy o taką ruszającą się powieką)
Stary 2016-03-01, 11:51   #4875
agnes99
Zakorzenienie

dzień dobry
Wczoraj wracając z pracy strasznie przemarzłam i całe popołudnie spedziłam pod kocykiem. Niestety młodej bardzo się to podobało i mnie "leczyła" z masażem w postaci skakania po mamusi włącznie. Więc dziś mam obolały kręgosłup.
U mnie już wczoraj wieczorem zaczał padać śnieg z deszczem i sypie bez przerwy (podobno ma sypać do jutrzejszego rana).

Co do szkieł kontaktowych to małż ostanio zaczął narzekać na szkła kontaktowe: http://www.optiva.pl/p,acuvue-advance-6szt,1165.html i przerzucił się na: http://www.optiva.pl/p,soflens-59-6s....html#10210421 i jest bardzo zadowolony. Bo i taniej i oczy mnie ma podrażnione. Jedna różnica jest taka, że są odrobinę grubsze. Ale już się przyzwyczaił.
Ja częściej w okulach chodzę. Szkła ostanio tylko okazjonalnie wkładam, bo kiedyś bardzo miałam oczy podrażnione.

Edytowane przez agnes99
Czas edycji: 2016-03-01 o 11:52
agnes99 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-01, 12:16   #4876
aga__tka
Zakorzenienie

ja te drugie używam właśnie... tych pierwszych nie miałam, cena mnie powala, jakbym miała 2op kupić i by miały mi nie spasować jak kiedyś inne Johnsona...
Stary 2016-03-01, 13:11   #4877
agnes99
Zakorzenienie

Aga_tka mój małż musiał 2 op. kupować bo każde oko z inną wadą ma. Poza tym jemu pasowały bardzo długo. Dopiero w te wakacje zaczeły go "uwierać". Najpierw myślał, że to wina płynu. Kupił inny i też było średnio. Dopiero zmiana szkieł pomogła. No i na płym Bauscha się przestawiliśmy, bo w każdym rossmannie można go kupić po niższej cenie niż u warszawskich optyków.
Stary 2016-03-01, 14:02   #4878
little_ola
Zakorzenienie

skończyłam kocyk, spakowałam i zaraz lecę na pocztę
a wieczorem zabieram się za bodziaka dla 6 miesięcznego dzieciaczka
Stary 2016-03-01, 14:03   #4879
little_ola
Zakorzenienie

a zdjęcia zapomniałam dodać - sks
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg leafy blanket 3003w.jpg (140,9 KB, 15 załadowań)
Stary 2016-03-01, 14:23   #4880
rardan
Zakorzenienie

Iwonka, sliczny.
Podziwiam tempo.
Te listeczki az tak szyb sie nie robi.
Ja zaczelam drugi motek w wirusie.
Jeszcze nie wiem kidey do domu.
Dzisiaj bardzo kaszel
meczyl.
Buziaki.
rardan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 15:29   #4881
aga__tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez little_ola Pokaż wiadomość
skończyłam kocyk, spakowałam i zaraz lecę na pocztę
a wieczorem zabieram się za bodziaka dla 6 miesięcznego dzieciaczka
no to ja skończyłam kapcie też, po 14 skończyłam przyszywać ostatnie oko
ale ja dziś się kiepsko czuję (to zapalenie oskrzeli, do tego na zatokach mi coś siedzi... nie wiem gdzie to się wszystko mieści więc głowa boli, a do tego jeszcze mam 2dzień @... w sumie u mnie z reguły najgorszy dzień, bo ja mam 2 lub 3 dnia takie bardziej obfite i mi tak trochę słabo...), że pozwoliłam dzieciom dziś dużo przy kompie siedzieć (jakoś jak Basię usypiałam to siedziały przy bajkach i teraz z godzinkę pewnie w sumie grali, może trochę dłużej, bo każde osobno gra)... teraz je przegoniłam, bo zjedliśmy resztki rosołku i powiedziałam że koniec na dziś... Jeremi znalazł sobie fajną grę - że kupował zabawki i musiał odliczać pieniądze i był bardzo zadowolony... ale co by nie powiedzieć to bym ich najchętniej znów usadziła, bo czekamy na męża z drugim daniem więc już nic nie rozkładamy na stole, a hałas przy grach/bajkach jest nieporównanie mniejszy... teraz np. Basia włącza jakąś grającą zabawkę i mi głowa pęka tylko że Basi niestety gier nie włączę...
kapciom zdjęcia porobiłam więc może wieczorem będzie można zobaczyć...
Stary 2016-03-01, 16:04   #4882
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja skończyłam kapcie też, po 14 skończyłam przyszywać ostatnie oko

kapciom zdjęcia porobiłam więc może wieczorem będzie można zobaczyć...
w takim razie czekamy na zdjęcia

i wrzuć na luz Aga, raz na jakiś czas możesz pozwolić dzieciom na więcej gier, grunt to żebyś Ty dziś mogła odpocząć,
bo chora i zmęczona raczej dzieciom się nie przydasz
Stary 2016-03-01, 16:07   #4883
gagatu
Zakorzenienie

Iwonka, piękny kocyk

Cytat:
Napisane przez agnes99 Pokaż wiadomość
Co do szkieł kontaktowych to małż ostanio zaczął narzekać na szkła kontaktowe: http://www.optiva.pl/p,acuvue-advance-6szt,1165.html i przerzucił się na: http://www.optiva.pl/p,soflens-59-6s....html#10210421 i jest bardzo zadowolony. Bo i taniej i oczy mnie ma podrażnione. Jedna różnica jest taka, że są odrobinę grubsze. Ale już się przyzwyczaił.
Spisałam sobie te SofLensy i wypróbuję, zwłaszcza, że cenę też mają bardzo fajną

Powinnam się zacząć pakować, ale nie chce mi się Właściwie to dopiero zjadłam drugie śniadanie, bo jakoś nie składało się w pracy. Muszę się nauczyć jakiejś odpowiedzi na pytanie, czy coś robię, a nie odpowiadać zgodnie z prawdą "niiiiic", bo mi potem zawsze coś podtykają do zrobienia
Stary 2016-03-01, 16:29   #4884
little_ola
Zakorzenienie

dziś o 17-tej roześlą e-mailem info, do której szkoły średniej dzieci się dostały,
i cały dzień siedzę jak na szpilkach i co chwilę sprawdzam pocztę
jeszcze 30 minut
Stary 2016-03-01, 16:52   #4885
agnes99
Zakorzenienie

Agata ten sklep ma całkiem fajne ceny. Tylko ostatnio nie zawsze im strona dobrze chodzi, ale prze telefon wszystko da sie załatwić

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
dziś o 17-tej roześlą e-mailem info, do której szkoły średniej dzieci się dostały,
i cały dzień siedzę jak na szpilkach i co chwilę sprawdzam pocztę
jeszcze 30 minut
zgodnie z "naszym" czasem już byś wiedziała
trzymam kciuki
Stary 2016-03-01, 17:16   #4886
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

Udało mi sie wydłubać falbankę do koszyczka Jeszcze mam plan zrobić dwa kwiatuszki do przywiązania przy kabłączku, ale muszę sobie najpierw przewinąć bawełnę z motka na kłębek.

I trzeba brac się jednak za jajca, bo dziś szwagierka pisała, ze jej koleżanki z pracy pytają, bo chcą zakupić. A ja z moimi 20-ma jajcurkami i pięcioma kokoszkami nie bardzo mam z czym wyskoczyć.

Zaraz będę się zwijała na spotkanko robótkowe, zabieram swoją drucianą chustę, ale trzeba też będzie jakieś jajko dziergnąć, co by się pozbyć kaca moralnego

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Ciekawe, jak tam Beatka, taki trudny dzień u niej... Ciągle mi się o niej myśli...

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Idę się przebrać i zebrać swoje dziergadła. Za jakieś 25 minut czas wyjeżdżać, jeszcze muszę gdzieś Ługę po drodze kupić.
Narazka
Stary 2016-03-01, 17:56   #4887
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes99 Pokaż wiadomość

zgodnie z "naszym" czasem już byś wiedziała
trzymam kciuki
nie doczekałyśmy się e-maila,
więc zalogowałyśmy się na stronę gminy, gdzie składaliśmy podanie
i

Ola dostała się do szkoły, którą wpisałyśmy na 1-ej pozycji
to podobno najlepsza szkoła średnia w Londynie
i najbliższa dla nas (co jest ważne)

pijemy
Stary 2016-03-01, 18:03   #4888
gagatu
Zakorzenienie

Cytat:
Ola dostała się do szkoły, którą wpisałyśmy na 1-ej pozycji
to podobno najlepsza szkoła średnia w Londynie
i najbliższa dla nas (co jest ważne)

pijemy
Super
Stary 2016-03-01, 18:47   #4889
rardan
Zakorzenienie

Iwonka, gratuluje zdolnej corci.
Moj Szymus byl na chwile mnie.
Steskniony, caly czas sie przytulal.
rardan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 18:56   #4890
babydelfi
Zakorzenienie

calusieńkie popołudnie spędziłam na szyciu 1 (jednej!) rzeczy
naklęłam jak szewc,
złamałam większość igieł, została mi tylko jedna

z efektu końcowego zadowolona nie jestem, ale pierwsze koty za płoty

Iwonka gratuluję że córci się udało

kocyk super , ale przeczytałam że to przez seks zapomniałaś wrzucić zdjęcia

Danusiu
zdrowiej nam

Agata przyjemnego wypoczynku i nie zepsuj jakiegoś wyciągu czasem

i ciekawe co u Asi??
pracuje jeszcze, ma przedłużoną umowę czy nie, bo nic nie pisze w tym temacie, hmmm
Asia do raportu

i gdzie się podziała łazęga Iwonka Cocci?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości