![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja miałam do przeprowadzenia pralkę, lodówkę, 2 zestawy mebli, 3 łóżka, 2 kompy, sprzęt rtv, ubrania, książki, materiały do realizacji ok 10 hobby.... płyty, kasety, perfumy, królika.... itd Sama kuchnia zajęła mnóstwo kartonów. Prawie wszystko mam swoje, prócz własnych m. kw. ![]() Laski, jakby któraś się zechciała oczyszczać mikrofibrą, to niech potraktuje poważnie ostrzeżenie o nie stosowaniu dużego nacisku. Pięknie się wypolerowałam, ale .... ałłłłaaa... ![]() ![]() i muszę zaraz wyjść z piekącymi plackami na policzkach. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, a Elka?
Evidence dla mnie jest straszny- ale dobra, mogę do powąchania dać Lepiej mi idzie obrazek- schizofreniczny, czerwono niebieski pejzaz bez zwierząt
#4894 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mnie Tż wskazał coś strasznego co mu się podoba - to ja stwierdziłam ze zapach już wycofany został - i prawie niedostępny po perfumeriach nie latał i pogodził się z tym ale tak prawdę mówiąc to nie mam żadnego zapachu afrodyzjaka - takiego że facetom no nie powiem co się dzieję tzn nic mi o tym bynajmniej nie wiadomo - Code tak robił ale brrrrrrrrr może która mężata dopomoże ? goście poszli na cmentarz ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
Elizabeth Arden czy L LOlita ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-05 o 14:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle oje zapachy prawie nigdy nie sa komentowane, jeśli komuś pod nos nie podetknę i nie zapytam o zdanie ![]() Chyba tylko na temat AoD 2-3 razy słyszałam zachywty od facetów. Nawet kiedyś kolega zawiesił się nad moją flaszką i się zaczął głupkowato uśmiechac, aż jego dziewczyna-zazdr0osnica się zaczęła wkurzać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-05 o 15:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak znaleźć złoty środek, no jak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
grozi wypollizowaniem
|
ju-a safran troublant????
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- kurde waszych typów to bym nie użyła chocby sie niewiem jak podobały mojemu TZu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- ju-poczytałam jeszcze post o wojtkowych preferencjach-i nasuwa mi sie pytanie jaki ma stosunek do przypraw i ambr???-moze w te strone? Ambra Aurea? Ambre Russe? a moze HdI??? ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- wogole to zapomnialam o najwazniejszym: ja kce to: ktos ma?..wie skad wziac?.... ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-05 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
Alien chyba taki zly nie jest.
Rejcz, chodziło mi o L Lempicka a Safran- nie sprawdzałam na Nim. Mnie nie chodzi o, jak mowi W. "afrozjadyk" jakiś straszny, tylko przyjemnie zachęcejący
#4899 |
grozi wypollizowaniem
|
dla mnie niektore ambry sa takie właśnie
![]() ![]() ja kce chopinaaaaaaa ![]() ja chce ja chce ja muszeeeeeee!!!!
#4900 |
Zakorzenienie
|
Tak tu o Code się rozpisałyście, że mi się go zachciało.
I idę na All, znalazłam po taniemu, a to podróba... Ech, zawsze wiatr w oczy ![]() Ju, jeszcze miałam Woman S. Rykiel zaproponować... Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-11-05 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też jestem podekscytowana, muszę koniecznie pójść, obawiam się tylko że i całego dnia może nie starczyć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to się chyba powinnam przestać stresować, mam dziś do przewiezienia w sumie 6 toreb ekologicznych, 3 turystyczne i ze 3-4 pudła. i komodę. przy Tobie to prawie nic.. Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Obrazek wyszedł za***isty!!!! Jak olejny
![]() |
#4903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze możesz im zadać pytania w stylu: "A wujek to chyba troszkę przytył?" "A cioci to chyba troszkę zmarszczek przybyło i siwych włosów, kłopoty jakieś masz Kochana ciociu? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Hmmm... to na razie tylko wódkę zbierać zacznę, za salą i orkiestrą rozejrzę się później, bo na razie nie wiemy przecież, na czym stoimy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No dooobra, lubię Was ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Ju, Ysatis Iris mogłyby się spodobać W, coś tak czuję ![]() Wspaniały dzień, po prostu gordżys ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom....plakat chcem ![]() ![]() skad wogole mozna takie rzeczy skombinowac? ![]() ![]() kurde szukam dekoracjo do mojej ekscentrycznej kuchni ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 |
never say no to panda
|
Ludzie, żyję... wreszcie
![]() Pochowałam dziś ciotkę (o której chyba wcześniej wspominałam) - jednak nie udało się z dziadostwem, raczorem wygrać, chociaż w sumie wiadome to było od początku, ale nikt nie przypuszczał, że aż tak szybko wszystko się potoczy. Jednak "po wszystkim" już mi jakoś lżej. I strasznie nie lubię, jak Tata płacze. ![]()
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
Cbr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pin up - dawaj pw wyśle ci Coda - ale nie wiem po czemu ci on oj nie wiem ale nie wnikam ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
i takie spotkanie że zniosłam wszystko z honorem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | ||
Zakorzenienie
|
Wiedziałam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co zły? ![]() ![]() ![]() Myślicie, że grzane piwo jest dobre na kaszel? ![]() Cytat:
![]() Ja myślałam, że to spotkanie z cyklu wścibskich ciotek i tekstów, aleś Ty urosła, jak Cię widziałam to miałaś 5 lat, a kawalera jakiego masz ![]() Qrde Rachell to jest to, to jest właśnie sztuka i tak oryginalnie! Puste ramki, zostaw tak, powaga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Qrcze mam jakąś wizję co do tych ramek, tylko jeszcze do końca nie wiem jaką, ale na pewno coś fajnego się da zrobić ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-05 o 19:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() a jakich plakatów szukasz? jaki styl i kolorystyka?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oj długo by gadać - styl nie musi być jeden - ale ujecia filmowe - tylko nie sztampa, mjuzik, miasta, często włąsnie jakieś art deco - jak np taki clipart jest w wordzie fortepianowy - czarny fortepian mnie różne rzeczy biorą - generalnie wokół tematu film, muza, urbanistyka, i sztuka art deco. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Ledwo żyję. Nie wiem, czy przez te ciepłe temperatury, czy co, zrobiło mi się tak niedobrze w autobusie, że ledwo dojechałam do domu. Skończyło sę malowniczym ptakiem za przystankiem autobusowym ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a serio to taki stan ostatnio wielu ma- jakis wirusik jedno-dwudniowy z powietrza |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Zakorzenienie
|
.
Maaatko, tylko kto jest ojcem? ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ramki są stalowoszare a piwo jest za***iste na kaszel - miód i podgrzej - 3 piwka i wszystko się pięknie znieczula, nawilza, a na dokładkę zasmażka - syrop pini |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo i wszystko się wyjaśnia pomału ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zobaczysz będziesz prekursorem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A właśnie, a jak ktoś pisze na forum, że go boli tu lub tam i pyta co to może być lub czy to cionsza to każą mu do lekarza iść, a to trza do Baru przyjść i tu napisać, spytać ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-05 o 19:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.