Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 ! - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-11, 22:15   #4891
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !

No tak bylo, CHLOPAKI trzymaly te zlote mysli miesiacami

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Lasencje, ja ide w kimono!! Piszcie duzo Jak zaczniecie 4 czesc to super tylko linka zostawcie

Na bank nam sie jutro na pisanie wezmie jak trzeba rano wstawac

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 22:21   #4892
_kamea_
Zakorzenienie

No dzisiaj coś nam pisanie średnio idzie

Dobrranoc Ala
Stary 2010-12-11, 22:26   #4893
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cześć wam dziołszki

Ale dzisiaj wypisałyście wiadomości!

Ja wróciłam na dwa dni do siebie Saszka znalazła domek! A poza tym... Madziusiunia po prostu... Rewelacja! Gratulacje!!! Strasznie się cieszę!

Na tapecie mam swojego kochanego psiaka W komputerze mam zdjęcie moje z Tż z sesji zdjęciowej mojej siostry

Co do złotych myśli, to ja zawsze miałam taki punkt jak "pytanie do mnie" Kiedyś dałam je kolesiowi, który strasznie mi się podobał To mi odpisał "Dlaczego Ci się podobam?" Na tym skończyło się dawanie złotych myśli innym ludziskom

Od 24.08.2005 z Nim...

94 - 93 - 92 - 91 - 90 - 89 - 88 - 87 - 86 cm

BeautifulShe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 22:37   #4894
sylvi_86
Zakorzenienie

ale tu dzisiaj cisza hehe no nic..lajf
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 22:54   #4895
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
ale tu dzisiaj cisza hehe no nic..lajf
Wracałam dzisiaj pociągiem do domciu i siedziało obok mnie czterech chłopaków w wieku 23-24 lat... Zaczął się temat dziewczyn i jeden stwierdził, że "przydałoby się wreszcie swojej oświadczyć, bo jak to tak... Tyle lat jesteśmy razem i ciągle na tym samym poziomie!"... No ekhm, z tego co mówił to jest z nią niecałe trzy lata O_o

Czyli istnieją jeszcze jacyś normalnie myślący faceci!

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2010-12-11, 23:00   #4896
kasia.diet
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

jakos humoru nie mam i nie chce mi sie czytac co tam nabazgralyscie przez te kilka stron jak mnie nie bylo..

ja dzis rozmawialam z TZ o prezentach na Gwiazdke, tzn probowalam sie dowiedziec co TZ chce dostac bo mamy kupowac sobie drobiazgi i nie mam pomyslu. oczywiscie sie nie dowiedzialam. on sie pytal co ja chce to mu pomachalam palcem serdecznym heh...

a potem sie przytulilismy i mowie: Ty wiesz o czym ja marze...
On: wiem
ja: mam tylko nadzieje ze doczekam...
On: ...................... (nic, nastala cisza)

a na sylwestra tez nie mamy zadnych planow, i jeszcze wyjdzie na to ze nie bedziemy mogli spedzic go nawet sam na sam we dwoje bo nie bedziemy mieli gdzie. wiec pojdziemy spac.. kazde u siebie
Stary 2010-12-11, 23:05   #4897
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość
Wracałam dzisiaj pociągiem do domciu i siedziało obok mnie czterech chłopaków w wieku 23-24 lat... Zaczął się temat dziewczyn i jeden stwierdził, że "przydałoby się wreszcie swojej oświadczyć, bo jak to tak... Tyle lat jesteśmy razem i ciągle na tym samym poziomie!"... No ekhm, z tego co mówił to jest z nią niecałe trzy lata O_o

ale niestety juz zajeci.kurka..musimy sie pomeczyc z tymi naszymi ofiarami:P
Cytat:
Napisane przez kasia.diet Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

jakos humoru nie mam i nie chce mi sie czytac co tam nabazgralyscie przez te kilka stron jak mnie nie bylo..

ja dzis rozmawialam z TZ o prezentach na Gwiazdke, tzn probowalam sie dowiedziec co TZ chce dostac bo mamy kupowac sobie drobiazgi i nie mam pomyslu. oczywiscie sie nie dowiedzialam. on sie pytal co ja chce to mu pomachalam palcem serdecznym heh...

a na sylwestra tez nie mamy zadnych planow, i jeszcze wyjdzie na to ze nie bedziemy mogli spedzic go nawet sam na sam we dwoje bo nie bedziemy mieli gdzie. wiec pojdziemy spac.. kazde u siebie
<przytul> faceci sa beznadziejni.sama do tego dzisiaj doszlam:P niby chca byc z nami, ze do konca zycia a oswiadczyc sie i slubu wziasc nie chca no moze ja jestem jakas dziwna ale te sprawy sie chyba ze soba lacza tak?

żal mi tych naszych chlopow.. maja takie fajne laski i co oni sobie mysla?
Stary 2010-12-11, 23:05   #4898
_kamea_
Zakorzenienie

Zmykam spać, dobranoc
Stary 2010-12-11, 23:20   #4899
BeautifulShe
Zakorzenienie

Kasiulek, strasznie mi przykro A rozmawiałaś z nim czy kiedykolwiek będzie to w ogóle brał pod uwagę? Może jest jakiś problem, po prostu takie COŚ, co mu nie pozwala? A może w sobie tak naprawdę chce?

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2010-12-11, 23:23   #4900
kasia.diet
Zakorzenienie

Cytat:
<przytul> faceci sa beznadziejni.sama do tego dzisiaj doszlam:P niby chca byc z nami, ze do konca zycia a oswiadczyc sie i slubu wziasc nie chca no moze ja jestem jakas dziwna ale te sprawy sie chyba ze soba lacza tak?

żal mi tych naszych chlopow.. maja takie fajne laski i co oni sobie mysla?
no dokladnie, dobrze piszesz..
nie dalej jak wczoraj pisal mi ze jestem Miloscia jego zycia!! chyba taka deklaracja oznacza ze chce to zycie ze mna spedzic? czy ja zle cos rozumuje..? wiec ja bym takich deklaracji nie skladala dopoki nie zdecyduje sie oswiadczyc..
heh gdyby to kobiety sie oswiadczaly mezczyznom.. to Oni na pewno nie czekaliby tyle co my!!

aha a jak mu dzis tym palcem serdecznym pomachalam na znak pierscionka zareczynowego to tylko oczami przewrocil jakby chcial powiedziec "matko a Ty znowu o tym...". i zapytal "no a co poza tym?"
Stary 2010-12-11, 23:27   #4901
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
nie dalej jak wczoraj pisal mi ze jestem Miloscia jego zycia!! chyba taka deklaracja oznacza ze chce to zycie ze mna spedzic? czy ja zle cos rozumuje..? wiec ja bym takich deklaracji nie skladala dopoki nie zdecyduje sie oswiadczyc..
heh gdyby to kobiety sie oswiadczaly mezczyznom.. to Oni na pewno nie czekaliby tyle co my!!

aha a jak mu dzis tym palcem serdecznym pomachalam na znak pierscionka zareczynowego to tylko oczami przewrocil jakby chcial powiedziec "matko a Ty znowu o tym...". i zapytal "no a co poza tym?"
A może mu to powiedz wszystko? Jak się z tym czujesz? Może to coś pomoże?

Od 24.08.2005 z Nim...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-11, 23:27   #4902
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:

oooo wlasnie..moj dokladnie tak samo reaguje..identycznie..slo wa slub, zareczyny, wspolne mieszkanie, dzieci nie istnieja...sa to slowa zakazane..a niby kocha , niby ja jego jedyna..mhm aha napewwnnnno
Stary 2010-12-11, 23:29   #4903
kasia.diet
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiulek, strasznie mi przykro A rozmawiałaś z nim czy kiedykolwiek będzie to w ogóle brał pod uwagę? Może jest jakiś problem, po prostu takie COŚ, co mu nie pozwala? A może w sobie tak naprawdę chce?
nie no kiedys mowil ze chce skonczyc studia i znalezc prace bo teraz i tak nie ma za co kupic pierscionka. w zwiazku z tym do tej pory obstawialam zareczyny najwczesniej na wiosne/lato 2011. no ale kurcze mogl cos odpowiedziec a nie tak nic nie powiedzial, i ja teraz nie wiem czy mu sie moze odmienilo?
Stary 2010-12-11, 23:31   #4904
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
oooo wlasnie..moj dokladnie tak samo reaguje..identycznie..slo wa slub, zareczyny, wspolne mieszkanie, dzieci nie istnieja...sa to slowa zakazane..a niby kocha , niby ja jego jedyna..mhm aha napewwnnnno
Chyba po prostu boją się całego tego zamieszania i zamknięcia sobie furtki powrotnej.......

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Cytat:
nie no kiedys mowil ze chce skonczyc studia i znalezc prace bo teraz i tak nie ma za co kupic pierscionka. w zwiazku z tym do tej pory obstawialam zareczyny najwczesniej na wiosne/lato 2011. no ale kurcze mogl cos odpowiedziec a nie tak nic nie powiedzial, i ja teraz nie wiem czy mu sie moze odmienilo?
Oni chyba nie czują potrzeby o tym rozmawiać :/

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2010-12-11, 23:35   #4905
kasia.diet
Zakorzenienie

a w ogole ostatnio zaczelam myslec czy moze mysli o zareczynach w Swieta, bo tak oszczedzac zaczal (ze niby pieniedzy nie ma), ale jak dzis powiedzial ze w tym roku nie wie co mi kupic, i to ma byc drobiazg bo pieniedzy nie ma, to zgasil me nadzieje i wiem ze na pewno w Swieta nie

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:

no chyba masz racje... my to tak przezywamy, chcemy o tym rozmawiac jak najwiecej, no ale niestety nie z Nimi bo z Nimi sie nie da
Stary 2010-12-11, 23:37   #4906
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba po prostu boją się całego tego zamieszania i zamknięcia sobie furtki powrotnej.......

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

aj zebys wiedziala.. tak jest..to sa tchorze. bo a noz znajdzie sie lepsza? wredne malpiszyska:P

ale po czesci ich rozumiem. bo napewno kazda z was a nie tylko ja atakuje swojego a kiedy slub, a myslales moze o zareczynach, a kiedy sie oswiadczysz.. oo chodzmy poogladac pierscionki.. a oni w myslach WTF. to ja jestem samcem alfa, to ja tu ustalam reguly, nie bedzie mi zadna baba mowic co ja mam kiedy zrobic
Stary 2010-12-11, 23:40   #4907
kasia.diet
Zakorzenienie

sylvi ja kiedys czesto wspominalam o zareczynach ale juz przestalam bo boje sie ze on to w koncu zrobi dla swietego spokoju a tak chyba nie chcemy ostatnio mnie korci zeby poruszac te tematy ale On nie jest chetny i niestety nie pogadam sobie:P
Stary 2010-12-11, 23:45   #4908
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
sylvi ja kiedys czesto wspominalam o zareczynach ale juz przestalam bo boje sie ze on to w koncu zrobi dla swietego spokoju a tak chyba nie chcemy ostatnio mnie korci zeby poruszac te tematy ale On nie jest chetny i niestety nie pogadam sobie:P
moj to jest anty zareczynowy no ale coz poczac..tez wole nie gadac ale co ja poradze ze czasami czesto nie moge sie powstrzymac
Stary 2010-12-12, 00:09   #4909
czekam87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Czemu nie wypali, Czekam?
Za późno zaczęliśmy się tym interesować.
czekam87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 00:11   #4910
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
To powiedzcie dziewczyny, ktory ze znanych facetow wam sie podoba?
no więc w kolejności od największych miłości
1) Head z Korna (ale dawny, bo teraz to się brzydal zrobił )
2) Gary Oldman (i młody i stary )
3) i standardowo Johnny Depp (odkryłam go, jak jeszcze nie był taki sławny wiem, że wszystkie wiedzą, jak Depp wygląda, ale patrzenia na deppa nigdy za mało )

A Młynarczyk mi się nie podoba nie lubię facetów z takimi ostrymi rysami twarzy

ojjj, złote myśli... ehh pamiętam, to były czasy uwielbiałam sie wpisywać

Kasia, to faktycznie nieładnie się zachował, mógł chociaż powiedzieć, czy Ci się zamierza oświadczyć i mniej więcej kiedy...

a co do tego Sylwestra, to my w zeszłym roku i 2 lata temu, byle by nie spędzać go z rodzicami, wybieraliśmy się na przejążdżkę autem do Wawy na Pl. Konstytucji, a potem nie wrrrrracaliśmy prosto do domu także może jeszcze coś wykombinujecie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg head1oc7.jpg (17,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10_01_2010gary-oldman.jpg (23,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg g9ue1x8d.jpg (20,8 KB, 2 załadowań)

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 00:24   #4911
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
aj zebys wiedziala.. tak jest..to sa tchorze. bo a noz znajdzie sie lepsza? wredne malpiszyska:P

ale po czesci ich rozumiem. bo napewno kazda z was a nie tylko ja atakuje swojego a kiedy slub, a myslales moze o zareczynach, a kiedy sie oswiadczysz.. oo chodzmy poogladac pierscionki.. a oni w myslach WTF. to ja jestem samcem alfa, to ja tu ustalam reguly, nie bedzie mi zadna baba mowic co ja mam kiedy zrobic
Dokładnie! "Co nam babska będą życiem sterować?!"

Cytat:
moj to jest anty zareczynowy no ale coz poczac..tez wole nie gadac ale co ja poradze ze czasami czesto nie moge sie powstrzymac
Mój też

Znowu mój sylwester lekko legł w gruzach, bo dwie osoby zrezygnowały z wynajmowania z nami jakiegoś apartamenciku i cena wzrosła do 52 za dzień (nie za noc) I teraz kicha

http://demotywatory.pl/2400538/Walne...lowezemdlejesz

Od 24.08.2005 z Nim...

Edytowane przez BeautifulShe
Czas edycji: 2010-12-12 o 01:21
Stary 2010-12-12, 08:11   #4912
Kohnelia20
Zakorzenienie

cześć wam laski ja w szkole cały dzień a dziś na 15 i Mutny odwiedze apart!!
Madziu gratuluje
a tak szczerze mówiąc ja specjalnych wymagań nie mam co do zaręczyn ale jakby tż mi z tym wypalił to bym się załamała haha ale najważniejsze że Madzi się podoba
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 08:35   #4913
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Wreszcie wiem co przegapiłam ! Gratuluję Madzi

Cytat:

W związku z Twoim postem przypomniał mi się jeden incydent (że tak powiem) pewnie to nie było jakieś znaczące, ale bardzo utkwiło mi w pamięci. Rok temu byliśmy z TŻtem na urodzinach jego kolegi - było to zaraz po naszej 5. rocznicy, bo kolega ma urodziny 19.12 w ten sam dzień co nasza rocznica, ale mniejsza o to no i jak się okazało to byli na tej imprezie urodzinowej w klubie sami mężczyźni - wszyscy byli żołnierzami i znają się z pracy, i tylko ja jedna dziewczyna no i jakoś w połowie imprezy, jeden z kolegów (starszy od nas, ma 24-5lat) się przysiadł do mnie i TŻta, oczywiście on to mnie nie odstępuje na krok jak gdzieś idziemy, patrzy się na nas, patrzy i wreszcie mówi do TŻta: "wiesz co, jak patrzę na Was to czuję wstyd, po pierwsze że nie zabrałem tu ze sobą swojej dziewczyny, a po drugie, że jestem z nią 8 lat i się jej jeszcze nie oświadczyłem. Ty nigdy nie zrób tak jak ja."
Jakoś to sobie zapamiętałam... i jak to powiedział to zrobiło mi się jakoś głupio... nie wiem czemu

Cytat:
czesc dziewczyny

Kochana, nie ma smutnych minek na tych chłopów to my nic nie poradzimy! Musimy czekać, czekać, czekać... I wcale nie łatwo mi mówić, bo ja też czekam, czekam, czekam... Doczekamy się!
A co do Sylwestra to ja tak samo miałam już masakryczne myśli, co prawda kwestia się rozwiązała, ale sama musiałam się za to wziąć i TŻta postawić przed decyzją podjętą. Jest jeszcze trochę czasu, może coś wymyślicie, trzymam kciuki!

Wiecie co dziś mi się śniło! Widzę ekran laptopa, na którym wchodzę na fejsa i piszę do Was "Oświadczył się!!!!!!!! Jak będę miała czas to wejdę na wizaż" i się obudziłam. Ja to mam te marzenia, co?

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 08:42   #4914
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
O! Dobry demot

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
cześć wam laski ja w szkole cały dzień a dziś na 15 i Mutny odwiedze apart!!
To wracaj szybko i opowiadaj jak bylo w Aparcie A sama w nim bedziesz czy z tżtem?

Dzien dobry dziewczynki Glupio to zabrzmi, ale nadgarstek mnie boli od machania tą łopatą cholerna

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
mówi do TŻta: "wiesz co, jak patrzę na Was to czuję wstyd, po pierwsze że nie zabrałem tu ze sobą swojej dziewczyny, a po drugie, że jestem z nią 8 lat i się jej jeszcze nie oświadczyłem. Ty nigdy nie zrób tak jak ja."
Jakoś to sobie zapamiętałam... i jak to powiedział to zrobiło mi się jakoś głupio... nie wiem czemu

Wiecie co dziś mi się śniło! Widzę ekran laptopa, na którym wchodzę na fejsa i piszę do Was "Oświadczył się!!!!!!!! Jak będę miała czas to wejdę na wizaż" i się obudziłam. Ja to mam te marzenia, co?

To dobry znak, znaczy, ze jeszcze sa na swiecie normalnie myslacy faceci

Haha, to my ci sie snilysmy Fajnie, fajnie Oby jak najszybciej sie ten sen spelnil - mi dla odmiany snily sie zeby, a zeby to wiecie co? Śmierć... Pomijam, ze 3 razy mi sie to sprawdzilo

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 08:53   #4915
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
To dobry znak, znaczy, ze jeszcze sa na swiecie normalnie myslacy faceci

Haha, to my ci sie snilysmy Fajnie, fajnie Oby jak najszybciej sie ten sen spelnil - mi dla odmiany snily sie zeby, a zeby to wiecie co? Śmierć... Pomijam, ze 3 razy mi sie to sprawdzilo
o nie-e-e-e-e żadnych śmierci!

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 09:45   #4916
kasia.diet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
a co do tego Sylwestra, to my w zeszłym roku i 2 lata temu, byle by nie spędzać go z rodzicami, wybieraliśmy się na przejążdżkę autem do Wawy na Pl. Konstytucji, a potem nie wrrrrracaliśmy prosto do domu także może jeszcze coś wykombinujecie
a co robiliscie po koncercie?
no my moglibysmy jechac na ten pl. Konstytucji ale i tak musielibysmy potem w srodku nocy wracac do domow:/ bo niby gdzie pojdziemy? a niestety TZ by mnie nawet nie odwiozl bo to w zupelnie przeciwna strone niz do niego...
takze lipa z tym sylwestrem, lipa..
jedyna nadzieja ze siostra TZta z mezem wyjada gdzies na okres swiateczno-noworoczny tak jak rok temu (na Swieta byli w Maroko a na Sylwestra chyba gdzies w Hiszpanii) i znowu bedziemy mogli skorzystac z ich pustego mieszkanka
Stary 2010-12-12, 10:19   #4917
Mutny
Zakorzenienie

heheh, co robiliśmy po koncercie? siedzieliśmy w aucie i sie ogrzewaliśmy

Evvcia, fajny sen

Ala, żadnych śmierci i żadnych zębów :P

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 10:30   #4918
_kamea_
Zakorzenienie

Witam niedzielnie masakra, jak u mnie dzisiaj ciemno za oknem aż nic się nie chce robić.

Kasia, faceci tak mają, że jak zauważą, że nam na czymś zależy to zaczynają to ignorować. Nie mów nic TŻowi o zaręczynach, może po pewnym czasie zainteresuje się dlaczego Tobie przestało zalezeć i będzie się starał - oni są dziwni, więc trochę trzeba się do nich przystosować.

Z muzyków rockowo - metalowych podoba mi się jeszcze Perttu Kivilaakso z Apocalyplici, chociaż nieraz nie wygląda ładnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Perttu_Kivilaakso,_Helsinki_Metal_Meeting_2010.jpg (93,1 KB, 2 załadowań)
Stary 2010-12-12, 11:09   #4919
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Dziewczyny, poprawcie mi humor, bo zaraz będę beczeć! Już mam dość tego mieszkania, tej j*** rodziny!

Obudziłam się o 9:00, ledwo zdazyłam otworzyć oczy, babka wparowała do pokoju z wrzaskiem "co chcesz na śniadanie?!". Mówię, że sama sobie zrobię tosty. Zawinęłam się w kołdrę z książką i czytam. Po 10 min znowu wpada do pokoju babka i wrzeszczy: "Ale może ja Ci coś zrobię, śniadanko trzeba zjeść". Na co ja znowu ze stoickim spokojem - że sama i że zjem, jak zgłodnieję. Babka ironicznie: "śniadanie na obiad". Puściły mi nerwy i odpowiedziałam, że owszem. Śniadanie na obiad.

Tak się k..rwa zaczął fanie dzień. potem było jeszcze lepiej.

Jem sobie te tosty i czytam książkę, a babka wpada z podpaską w ręku i prosi, żebym poszukała po sklepach takich szerokich i grubych, bo ona jak wychodzi gdzieś na dłużej to popuszcza i w ogóle. Przerwałam jej i mówię "babciu, ja jem". Ona znowu z wrzaskiem: "Przecież to naturalna rzecz! Co z tego, że jesz? Już więcej się do Ciebie nie odezwę, nie poproszę o nic".

K..rwa no. Ja naprawdę chciałam tylko w spokoju zjeść tosty bez wiadomych wizji w trakcie konsumpcji. Już mam dość. Niech już będzie styczeń

I tak jest dzień w dzień. Od j..banych dwóch lat, bo wtedy odechciało mi się żreć tyle ile ona daje, wtedy kiedy ona daje i być na każde jej zawołanie. Za co, rwa mać, za co?!

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2010-12-12 o 11:11
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 11:18   #4920
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, poprawcie mi humor, bo zaraz będę beczeć! Już mam dość tego mieszkania, tej j*** rodziny!

Obudziłam się o 9:00, ledwo zdazyłam otworzyć oczy, babka wparowała do pokoju z wrzaskiem "co chcesz na śniadanie?!". Mówię, że sama sobie zrobię tosty. Zawinęłam się w kołdrę z książką i czytam. Po 10 min znowu wpada do pokoju babka i wrzeszczy: "Ale może ja Ci coś zrobię, śniadanko trzeba zjeść". Na co ja znowu ze stoickim spokojem - że sama i że zjem, jak zgłodnieję. Babka ironicznie: "śniadanie na obiad". Puściły mi nerwy i odpowiedziałam, że owszem. Śniadanie na obiad.

Tak się k..rwa zaczął fanie dzień. potem było jeszcze lepiej.

Jem sobie te tosty i czytam książkę, a babka wpada z podpaską w ręku i prosi, żebym poszukała po sklepach takich szerokich i grubych, bo ona jak wychodzi gdzieś na dłużej to popuszcza i w ogóle. Przerwałam jej i mówię "babciu, ja jem". Ona znowu z wrzaskiem: "Przecież to naturalna rzecz! Co z tego, że jesz? Już więcej się do Ciebie nie odezwę, nie poproszę o nic".

K..rwa no. Ja naprawdę chciałam tylko w spokoju zjeść tosty bez wiadomych wizji w trakcie konsumpcji. Już mam dość. Niech już będzie styczeń

I tak jest dzień w dzień. Od j..banych dwóch lat, bo wtedy odechciało mi się żreć tyle ile ona daje, wtedy kiedy ona daje i być na każde jej zawołanie. Za co, rwa mać, za co?!
Gajuś jeszcze tylko kilka dni szybko zleci a potem będziesz się cieszyć z TŻ zaraz święta potem za kilka dni sylwester i wyprowadzka
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości