|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
no wlasnie
![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Może chodzi o skasowanego posta na avonowym wątku? Tylko tam widziałam, że ktoś się o to rzucał, że to niezgodne z regulaminem, więc mógł zgłosić do admina
![]()
#4893 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A doktorek coś piszę mądrego na ten temat ? ![]() Spróbuj to przetrwać i nie ćwicz w żadnym razie ![]() Może to organizm walczy i chce Cię sprowadzić na złą stronę... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tydzień jej nie będzie ![]() ![]() Może mi któraś powiedzieć dlaczego na tym głupim wątku avonowym są takie bezsensowne zasady w ogóle ? Nic mi nie mów... Ja wiem jak to jest ![]() Ja wyjechałam na weekend do innego miasta i popłynęłąm ![]() ![]() Ja po pysznym obiadku - kretko zrobiłam ten sosik pomidorowy z mięskiem mielonym, pieczarkami, cukinią, fasolą i cebulką ![]() A do tego omlecik !!! ![]() Teraz się poprztykaliśmy z TŻ i oglądam Trudne Sprawy a on poszedł do ogrodu ![]() I nic mi się nie chce ![]() ![]() Edytowane przez kala2505 Czas edycji: 2013-07-22 o 17:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Zakorzenienie
|
kala, tak jest na całym forum Wizaż, po prostu jak ktoś zgłosi to się tym interesują, a większość ludzi chyba nie zgłasza, bo to przecież totalna głupota... A na avonowym wątku nie wszystkie dziewczyny są takie całkiem wobec siebie w porządku
![]() ![]() Super obiad miałaś, no! ![]() ![]() Mam ochotę na piwo, a miałam nie pić przez jakiś czas, bo dupa rośnie! ![]() ![]()
#4895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co za pi*py na tamtym wątku ![]() No obiad pychotka !!! ![]() Polecam ![]() Ja przed chwilą skończyłam robić dżemiki z moreli z ogródka ![]() Ponad 10 słoików dość dużych ![]() Zrobiłam sobie ze słodzidłem i jutro będę sobie jadła ![]() ![]() Kretka - wypiłaś piwko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana przy kawce zbożowej.
Ja nie wiem czy robię coś nie tak, ale ta waga leci mi jak krew z nosa ![]() ![]() A tak wogóle to od 2 dni nie odwiedziłam porcelanki, więc napewno też coś przez to mi się zatrzymało, ale nie wiem dlaczego tak mam, piję dużo wody itp. Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2013-07-23 o 03:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I nie waz się codziennie !!! ![]() ![]() To najgorszy błąd ![]() Może rzeczywiście coś Ci w jelitach zalega ale to normalne w I fazie, dlatego polecamy tu picie siemienia lnianego (albo dodawanie go do posiłków) bo nam pomogło ![]() ![]() Ja już po śniadanku - jajeczniczka z ogórkami małosolnymi szyneczką i pomidorem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Butterfly-ja przy wzroście 167 i wadze 65 schudlam na jedynce tylko 2,5kg a ładnie jadlam i ćwiczyłam. Wszystko zależy wagi wyjściowej i wielkości nadwagi. U ciebie nie jest ona duża więc efekt nie będzie duży :banghead:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4899 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() Dobrze gadasz Indruś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Laseczki wstałyście dzisiaj i ćwiczyłyście ![]() Ja od rana cardio mel B (15min) + zuza #28 (10min) + mel B poślady (10min) czyli w sumie 35min - byłam mokra ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Wtajemniczenie
|
Kala- miszczuniu, ja dziś nie ćwiczyłam, ale niespecjalnie mam ostatnio wenę, i czas, a specjalnie rano wstawać nie będę, bo chcę się wyspać. I tak już od 7 jestem na nogach, a o 23 chodzę spać i zasypiam jak tylko przyłożę głowę do poduszki. Ale nie lenię się, cały dzień jestem w ruchu.
Za godzinę spadamy na basen, bo zimno i strasznie wieje wiatr ![]() U mnie na śniadanie kasza jaglana z truskawkami, bananem i mleczkiem kokosowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj nie ćwiczyłam, z rana zrobiłam sobie 0,5h spacerek a potem wróciłam do domciu i trochę się niemieckiego pouczyłam i poszłam spać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Indra pierwszy raz czytam, żeby ktoś kasze jaglaną robił na słodko, to jest ta ciemna kasza czy coś pomyliłam? jak przejdę na II fazę to spróbuję twojego specjału, bo tak to jedynie wszędzie są przepisy na tą ciemną kaszę z gulaszem. ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- A miałam zapytać o te moje orzeszki. Jak zjem tą dużą kostkę gorzkiej czekolady z nadzieniem (68cal) to tych orzeszków co jest ilość dozwolona już nie mogę, to też się wlicza w to słodkie, czy to się nie liczy? Mogę na dzień zjeść jedno i drugie, tj. dużą kostkę gorzkiej czekolady i kilkanaście sztuk orzeszków nerkowca? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 |
Wtajemniczenie
|
Jaglana, to jest taka żółta kasza, podobna do kuskusa, jest najzdrowsza ze wszystkich kasz, ja stosję ją przeciw łuszczycy. Można ja jeśc na słodko i wytrawnie.
Orzechy to chyba nie liczą sie do słodyczy tylko oddzielnie, a limit są gdzieś na początku wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() Dziewczyny, ja chyba na razie przechodze na III faze, bo odchudzanie w wakacje mi nie sluzy. Niby zostalo mi juz 4-5kg do celu, ale i tak co chwile wpada cos slodkiego. Wczoraj znow grzeszylam. Dzisiaj pojde pobiegac, nawet 2 razy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Butterly, porcja orzechów nerkowca to 15 sztuk, nie jest to zamiennik czekolady, nie liczy się tego razem. ---------------------------------------------------------------------------- Dziś zaczyna 2 tydzień diety. Zmierzyłam się i zważyłam: mam -1,5 kg i łącznie kilka cm mniej w obwodach. Wagą się nie ekscytuję, bo po tak krótkim czasie nie dowierzam spadkowi (może to być tylko woda i pewnie tak jest), ale zmniejszone obwody (w talii, biodrach, udzie), to już coś ![]() Zrobiłam dziś dobrą aprowizację, więc będę dietkować dalej. Dziś w planach na obiad penne pełnoziarniste ze szpinakiem (sos na bazie jogurtu) i polędwiczki wieprzowe. Wymyśliłam też przepis na placki z cukinii, tylko jeszcze nie wypróbowałam. Cukinia jest wodnista, więc rzadko jestem zadowolona z konsystencji placków, spróbuję (po wczorajszej próbie) dodać mleko w proszku jako zagęstnik. Ciekawe co wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Butterfly_27, czekolada na I fazie nie jest dozwolona
![]() Poza tym - gorzka z nadzieniem? Jaki ona ma skład? Zwykle nadzienie to sam cukier, syrop g-f, itp. Jak już to można jeść zwykłą gorzką, bez takich udziwnień. Popijam sobię poranną kawę i czekam aż płatki nasiąkną wrzątkiem, dzisiaj płatki z mlekiem, bananem, nektarynką i masłem orzechowym ![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-07-23 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Wtajemniczenie
|
Mooniek - a po co biegać dwa razy? Przecież mieśnie i stawy muszą odpocząć. Doprowadzisz do kontuzji wreszcie i tyle.
Emilka - cukinię posól i odciśnij za kilka minut, dodaj jajo i trochę siemienia,ja z mlekiem w proszku nie próbowałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do orzechów to już sobie wcześniej poczytałam ilę mogę ich zjeśc, jak narazie zjadam połowę dozwolonej porcji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
Nic mi nie bedzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale śniadanko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę sypać mąki, więc spróbuję z mlekiem i jestem pełna świetnych przeczuć ![]() Cytat:
cukierki twarde, bez cukru ✔ czekolada w proszku bez dodatku cukru ✔ guma do żucia bez cukru ✔ kakao w proszku, niesłodzone ✔ lody mleczne bez dodatku cukru ✔ lody wodne bez dodatku cukru ✔ napoje w proszku, bez cukru i wzbogacone w składniki odżywcze ✔ syrop czekoladowy b/cukru ✔ syropy b/cukru Dozwolone w II fazie ✔ czekolada - 30g deserowa gorzka ✔ pudding beztłuszczowy bez cukru - dozwolona jedna porcja dziennie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pędzę na basen ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 |
Raczkowanie
|
Witam dopiero co wstanieta chociaż mega padnieta
![]() Jakaś burza stulecia była podobno w UK ale ja poszłam spać o 2.30 i nic nie słyszałam - spalam jak zabita ![]() Wogole wstyd mi było w pracy wczoraj bo lecialam do Turcji i pewna para postanowiła złamać zakaz spożywania własnego % w samolocie , facio wypił litra wbisky sam !! Był nawalony jak bania i stwarzal problemy - okazało sie ze to Polacy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach czę
no tak. Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj byłam w sklepie, chyba sporo polaków do nas na moją wiochę przyjechało na jakieś prace sezonowe, bo co chwile jakieś nowe osoby widzę w sklepie co wogóle niemieckiego nie umią. A jak wstyd mi za nich. Wczoraj weszła sobie taka trójka buraków do sklepu, narobili szumu, darli gęby na cały sklep że dlaczego tutaj nie ma gulaszu w puszkach itp a potem przy kasie usłyszałam jak stałam obok (mówili o mnie): Ty patrz fajna ta blondi, (dalej nie będę pisać), chętnie bym mu coś dowaliła, ale wolałam już udawać że nie rozumiem, bo by się nie odwalili ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jedz całą dozwoloną porcję, czemu tylko połowę?
![]() |
#4918 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Bea
Cytat:
![]() ja znowu lubię patrzeć jak się rozjaśnia, to idę biegać coś ok. 4.30 najpóźniej o 5tej. Jak fajnie poaptrzeć jak się biega (biegam 2 okrążenia po 30min, taką sobie trasę wyznaczyłam), przy pierwszym moim okrążeniu wszyscy śpią, ciemno jeszcze, a przy drugim juz się ładnie rozjaśnia, ludzie w oknach światła zapalają i ludzie do pracy wyjeżdżają ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Bea
Cytat:
![]() ![]() Pełna porcję orzechów warto jeść, bo mają dużo kalorii, a dieta jest niskokaloryczna sama przez się. No i dużo zdrowych tłuszczy, których też jest w diecie jak na lekarstwo.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.