|
|
#4951 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja miałam brac ten podkład ale na nim opiszęże niby do normalnej i suchej cery jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój kierunek jets wolny od takich problemów- jest bardzo konkretny i wyspecjalizowany i program określony ustawą. A specjalizacje to już można dowolnie wybrać na następnych 5cioletnich ![]() No, wracam z tarczą. I mam świadomość, że jeśli teraz mi się nie uda to po prostu jestem beznadziejna a jesli mi sie uda to jednak jestem coś warta. Musze to udowodnić SOBIE. i tak zrobię !!!
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I kosztowało grosze - 7 zł ![]() Trzymam kciuki za studia
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, niuchałam sanderki-pastelki. Różowy: 1 nuty z nadgarstka to jak najpodlejszy kwiatkowy odświeżacz kibelkowy, aż nie wiedziałam czy mi się zdaje. Nadal jest totalnie nie mój. Żółty: nie czuję nic nowego różniacego go od klasyka. Jest delikatniejszy ale nic więcej. Oba pierońsko trwałe jak Style i stylessence. No, jeszcze tylko zielony mi został do przetestowania ale już wiem, że raczej mną nie zawładnie skoro tym dwóm się nie udało
|
#4954 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Ale dłuuuugo mi służyły
|
|
#4955 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A mi sie rożowy właśnie podoba. choć pierwsze wrażenie było że pachnie jak zwykłe fiołki a potem wyłoniła się ta pudrowa nuta i ![]() ![]() Ja to z perfumami i różnymi psikadełkam dziwna jestem prawie nikomu się Diamonds nie podoba a mi a owszem wielbie go ponad niebiosa
Edytowane przez xxxDAGMARAxxx Czas edycji: 2009-03-03 o 20:32 |
|
|
|
|
#4956 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pudrów też mam sporo na stanie, błyszczyki macałam jeszcze kilka razy ale na szczęście żaden nie zawładnął moim sercem. Ale ogólnie kolekcja bardzo fajna, naturalna i dziewczęca.Cytat:
Jesteś mądrą dziewczyną, to że masz problem z jednym przedmiotem nie świadczy że się nie nadajesz do tego zawodu. A przedmiot zaliczysz i będziesz mogła robić to co lubisz najbardziej
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczeta, czy dobrze widze - najpozniej jutro bedziemy miec kolejna czesc watku
jedziemy z koksem rzyrafko ![]() w czwartek powinnam czuc sie lepiej, wiec pojde na obchod po Sephorach. musze obwachac te nowe Kenzo, kupie sobie blyszczyk i szminke... ach
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4959 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Poszłam na studia z zainteresowania, nie po to, żeby pracować potem w tym zawodzie. Dlatego też nie wiem czy na razie nie postawić na zdobywanie doświadczenia, a studia to w końcu tylko trzy lata. Ja wiem, że jak mi dalej będzie zależeć to i tak je skończę - może i za 8 lat i na innej uczelni. ![]() Cytat:
Ale w sumie dziwne, nie jest to jakaś staroć.Dokładnie. ![]() ![]() Ja chcę już wiosnę..
|
|
|
#4960 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale juz to zmieniam, za stara jestem żeby żyć dalej z takim podejściem ![]() Cytat:
Kto napisze 5000 posta dostaje rozgrzeszenie na najbliższy zupełnie nie potrezbny zakup ![]() Ja juz ją mam w głowie, potrzebowałam do niej tylko tej jednej pozytywnej wiadomości- ż enie wylecę dziś ze studiów
|
|
#4961 |
|
po prostu Em :)
|
Ja też mam wiosnę w głowie.
Chciałabym jeszcze chodzić z uśmiechem po ulicy oblanej słońcem. ![]() A i w ogóle powinnyście mnie wywalić z tego wątku, od początku roku kupiłam może ze 3 kosmetyki i to wszystkie potrzebne. To samo z zakupami ciuchowymi.. ![]() Nie wiem o co chodzi.
|
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym sobie kupila kolejna torebke a mam ich multum do kosmetykow za to mniej mnie ciagnie
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bede czatowac cala noc
|
|
#4964 |
|
Miss Pudernica
|
|
#4965 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam po krótkiej przerwie, znów czasu brak, znów nie wyrabiam na zakrętach. Ledwie się marzec zaczął, a przede mną perspektywa dwóch takich szalonych tygodni, potem będzie ciut lepiej. Przynajmniej być powinno.
Póki co na osłodę poszalałam sobie troszkę i w Krakowie i na necie. Szkolenie załatwiłam raz-dwa, a potem były tylko przyjemności. Pobuszowałam po Galerii Kazimierz trochę sama, a potem trochę z rzyrafką, potem podreptałyśmy na Kazimierz, potem do Krakowskiej ), ale przynajmniej koniec końców w pksie spałam jak zabita Tylko w Kielcach nagle się obudziłam i widząc wysiadającą parę, która rano wyjeżdżała razem ze mnę, totalnie zgłupiałam i nie wiedziałam gdzie jestem czy mam wysiadać biegiem czy nie Jednak po głębszym wytrzeszczeniu oczu rozpoznałam Kielce i znów spałam aż do Ostrowca prawie. A potem w piątek spałam jak zabita do 13 ![]() A w Krakowie kupiłam sobie fajne granatowe kolczyki w Orsayu, różowy błyszczyk z wiosennej kolekcji BeYu 2 herbatki w herbaciarni i zakochałam się na amen w Givenchy Age au Demon EDP i nowych cieniach YR ![]() Cytat:
![]() I u Was jest poniekąd podobnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Swoją drogą chodzi mi po głowie, żeby kiedyś wyciągnąć TŻ na weekend do Krakowa, najlepiej jakby go jeszcze połączyć z jakimś kabaretonem w Rotundzie i szaleństwami w galeriach Co Ty na to ![]() Cytat:
Ale ustąpię miejsca bardziej potrzebującym, bo ja ostatnio w takiej ascezie żyłam, że każdy mój zakup jest teraz jak najbardziej potrzebny
Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-03-03 o 23:35 |
|||||||
|
|
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Em fajnie i madrze napisane Wazne by miec serce do tego sie robi. MagJa gratuluje udanego zakupu mnie na nowo wciagnely perfumy-nie zebym miala jakis odwyk czy cos ale byla chwila,ze celebrowalam swoja kolekcje a teraz na nowo mam ochote na cos nowego Zdaj relacje z uzywania cieni YR choc w moim przypadku nie zapowiada sie raczej ich zakup nie moje one one sa Nie nadazam za Wami-zbyt malo czasu a zbyt wiele do zrobienia w kazdym razie bede starala sie nadrabiac zaleglosci bo pewnie jutro juz bedzie sporo nowym stron
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja chyba wisienkę za rzadko piję, mój apetyt szaleje jak zwykle ![]() No dobra, dam się skopać jak mnie najdą te myśłi spowrotem ![]() Ja jestem za- przynajmniej z agaleriami, z kabaretem zalezy co. TŻ też muszę zmusić do zakupów, jego garderoba woła o pomstę bardziej niż moja ![]() Chyba dziś nie będzie końca wątku jednak ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ---------- Ojejej, jakie mniamuśne ![]() http://www.cosmoty.de/news/2951/
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa, uwielbiam Ciebie czytać ![]() Rzyrafko musiałaś ?? Ja uwielbiam Fever Glossy a tak bym chciała tego la laque fever, w takim beżyku ślicznym mmm ![]() Acha, miałam napisać coś o mineralnym podkładzie Maybelline: Nie spodziewałam się cudów bo nie mam naufania do tej marki jednak jestem zachwycona póki co, konsystencja super, piekny kolor - jasny czysty beż bez grama pomarańczy, leciutki, ładnie stapia sie z cerą. Na razie to tyle, zobaczymy jak dalej będzie się spisywał, jak z trwałością, czy nie będzie ciemniał z upływem czasu no i czy mnie nie zapcha ...
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-03-04 o 08:05 |
|
|
|
#4969 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wylazła mi wielka, paskudna, boląca gula z prawej strony koło ust A, muszę powiedzieć, że żel Nivea Water lily jest boski Ten zapach...ta konsystencja....ach i och! A jak długo skóra po nim pachnie, mmmm....Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zwłaszcza ta ciuchowa ![]() ---------------------------- No dziewczynki pisajta dużo dziś, bo musimy nowy wątek założyć
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
witam z rana
no pasuje kolejny watek heh ja poki co to mam chcia na torebki nic tak ni ekupuje jak to od reszty jestem w stanie sie uwolnic---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- 30 postow do watku
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Byłam wczoraj w TBS i kupiłam sobie żel grejpfrutowy Poza tym jest promocja, że przy zakupie 2 produktów do twarzy ten drugi jest -50%, a powyżej 100zł kosmetyczka z miniaturami za 1zł Trochę mnie kusiło, no ale obiecałam sobie, że w marcu szaleje ciuchowo a nie kosmetycznie !A żel super Bardzo podoba mi się jeszcze Passion Fruit, ale może następnym razem ![]() Wczoraj przegadałam cały wieczór z Panem Altanką, i może przynajmniej przyjaźń z tego będzie ![]() Aha, co do akcji regularnego dbania i zużywania, to oprócz żelu kończy mi się jeszcze szampon, odzywka, krem do stóp (
|
#4972 |
|
Miss Pudernica
|
Cześć
W cieście naleśnikowym pychota ![]() Jakoś nie przepadam za żelami Nivea, ale muszę w końcu powąchać ten nowy. Za to Dove z nektarynką baaardzo mi się podoba.
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 3/4 żelu Nivea i prawie całe mydło Joanny w płynie Maracuja i czuję sie tak źle bo mi tak mało żeli
![]() Ale kupię sobie następnie ten Waterlily Nivea Cudowne jest serum Eveliny, już nie mogłabym bez niego żyć, uwielbiam je
|
#4974 |
|
Miss Pudernica
|
Vibesko żeli akurat mi nie brakuje, ale już przyszłościowo planuję
![]() Mówisz o tym rozgrzewającym? Bo mi tak średnio leży. Używałyście Humektanu?
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz używam to chłodzące, jest lepsze, lepszy efekt, skóra jest bardzo gładka, lepiej zwarta.
I szybciej się wchłania.
|
#4976 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Chłodzące miałam kilka razy i mi się podobało.
|
|
#4977 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
). Studiowała architekturę na PK, wszelkie ksiązki czytała niemal jak romansidło do poduszki, wszystko wchodziło jej szybko do głowy i tam zostawało, to, czego sie uczyła było dla niej ciekawe. Wiadomo, ze były też trudniejsze przedmioty nad którymi musiała dłuzej posiedziec, ale generalnie nie miała większych problemów na uczelni. Nie miała żadnej poprawki Pracy nie szukała długo - ok pół roku, a wcześniej w trakcie studiów miała rózne "fuchy". Niedawno zdała egazminy na uprawnienia budowlane ![]() Zazdroszcze jej tego ![]() Cytat:
![]() Narazie malnęłam sie nią raz. Wydaje mi sie za różowa, ale jeszcze poobserwuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Majula: "system biurkowy" jest np. na UJ I brak systemu tez jest - pamietam jak na pierwszym wykładzie z chemii nieorganicznej, na I semestrze wykładowca zapowiedział "nie zaleznie od tego co napiszecie i tak ok 70% nie zda" i tak było
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-03-04 o 08:53 |
|||||||
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia
BTW. Co ten TBS tak szaleje z promocjami ostatnio? Aż chyba muszę się tam przejść, no ![]() aante ja lubię żele Nivea i wczoraj jak brałam z półki Water Lily to widać było, że cieszy się powodzeniem - inne żele tej marki stały a WL był przedostatni Aha i WL w opakowaniu pachnie inaczej niż podczas kąpieli, wtedy się pięknie zapach rozwija dopiero Hosenko grzybicy od słodyczy? Jak to?
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-03-04 o 08:53 |
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)w kazdym razie o systemie wyzszym mzona by gadac w nieskonczonosc a uwazam ze za duzo jest korupcji sama tego doswiadczylam
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, dziś jest jeden z niewielu dni kiedy jestem zadowolona z tego jak wyglądają moje włosy(czyli jednm słowem - święto narodowe
).Olej Monoi naprawdę im służy a rano umyłam je szamponem Pantene Intensywna regeneracja, potem nałożyłam odżywkę z tej serii i nie użyłam suszarki tylko dałam im wyschnąć samym i tak się ślicznie ułożyły Lecę do pracy na chwilę
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.

!!!

ale jemu jeszcze musiałabym się przyjrzeć
Jesteś mądrą dziewczyną, to że masz problem z jednym przedmiotem nie świadczy że się nie nadajesz do tego zawodu. A przedmiot zaliczysz i będziesz mogła robić to co lubisz najbardziej

Ale w sumie dziwne, nie jest to jakaś staroć.
Chciałabym jeszcze chodzić z uśmiechem po ulicy oblanej słońcem. 

Kilka batoników leży w szafce w domu i pracy a ja nie mam na nie ochoty.