![]() |
#4951 | |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XVIII
BTW, Polly, masz super wieszaki
![]() Dobra, idę oglądać Fight Club. ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a dzięki ![]() ![]() wiecie jaką umiejętnośc posiadłam dzięki wizażowi? ![]()
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
jaką
![]() moje ciśnienie na nową flaszkę się podnosi ![]() ![]()
![]() |
#4954 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Poddawanie się trendom-czyli kupisz rurki
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() dzięki wizazowi nauczyłam sie jeśc lewą ręką ![]()
#4956 |
Zakorzenienie
|
ja też
![]() ![]() ekipa pojechała, ale przyjechały meble do kuchni ![]()
![]() |
#4957 | |||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba, ze chodzi o botki tuż nad kostkę, to faktycznie porażka. Normalne szpilki albo kozaki są ok. Na CP pomykalam w rurkach wpuszczunych w glany, jak myslicie, ile Szafistek ten widok przyprawiłby o apopleksję? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już od jakiegoś czasu o tym słyszę i jakoś nie moga wrócić... Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-10-07 o 17:55 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4958 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | |
Zakorzenienie
|
No dobra, kto to jest LEBIEDZ... pytanie na dziś
![]() ![]() Przyznać się, kto wie ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() No ja akurat mam co zasłaniać, chyba dla tego tak je lubię ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Z ciekawości: są jeszcze w Krk bilety?
Aaa, bo nie pisałam Wam jak się kamena na DTH wybierała - uwierzyłam w informację na stronie Stodoły że BILETY W SPRZEDAŻY!!!! i nie spieszyłam się, po czym się okazało że, cytuję, "Biletów już daaaawno nie ma" ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Winter, dziękuję za zaproszenie... :kwiatek: już przyjęte ![]() ![]()
![]() |
#4965 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Jakieś pikantne rzeczy? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Donoszę, że już mi lepiej (a co najfajniejsze, jeść mi się nie chce) ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale przypomniało mi się, że mam jedną tunikę, którą lubię, dość obcisłą właśnie, czarną, z łańcuchami ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A nawiązując do wpisu na pewnym blogu-sam się cmoknij jak dosięgniesz ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle, to wczoraj jak wracałam nocą do domu, to widziałam jakies ufo ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-07 o 18:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
Tylko Tobie za to płacą
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4970 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale co sie nie zgadzsasz jak sie zgadzasz ![]() a obcisłe dziny+glaniki to klasyka klasyki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zeby tylko ![]() ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-07 o 18:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Nindżopesz
|
Toć tuniki należy zwężać w pasie
![]() Wkurzyłam się. Chciałabym kupić jakieś chwasty do nowego salonu (ach jak to brzmi) a najlepiej bukszpan, skrzydłokwiat i fikus. Ale oczywiście wszystkie są trujące dla kota ![]() Orchidee, które po pół roku staną się długim wygiętym patykiem z kwiatkiem na końcu? I kocimiętka? |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
grozi wypollizowaniem
|
a ja jakas dziwna jestem bo nie lubie podkreślania talii...lubie wyglądać worowato
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- co do chwastów do salonu-to ja chce sobie taką prostą sztywną trawe wysiac-ale kuźwa nie wiem jak sie to nazywa ![]()
#4973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-10-07 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4974 | |||
|
Cytat:
Tak? Chyba mi się nie chce ![]() Cytat:
A ja właśnie unikam tego ze wszystkich sił. Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() paskiem na żebrach? ![]() Cytat:
![]() A ja sobie wreszcie wkleiłam łobrazek do małego sektretnika na łąńcuszku - o, taki wybrałam ->poniżej ![]() Tylko jak go jeszcze zmniejszyć i wydrukować na czarno-biało, to prawie nic nie widać ![]() Cytat:
![]() wszystkie w nienaruszonym stanie ![]() Ale moze coś wyjdzie za kilka miesięcy, jak urodzę kosmitę ![]() ![]() P.S. a wiecie, ze dzisiaj po 19 tą samą trasą znów coś leciało? ![]() ![]() Strach wyjrzeć z domu... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-07 o 19:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
To tak z pamięci wymieniam, jak chcesz się pobawić w przeglądanie i wybieranie to np. tu jest długa lista z wyszukiwarką i bajerami: http://www.aspca.org/pet-care/poison...-toxic-to-cats
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | ||
grozi wypollizowaniem
|
[QUOTE=dzika truskawa;22544015]Czyżby był wychowawcą bojowych panienek?
A ja właśnie unikam tego ze wszystkich sił.[/COLOR] panienek nie..tam same chuopy... ale jak sie tunike zwęzi w pasie to od razu widac jaka sie ma dupe szeroką...... ![]() co ja to chciałam.... aaaa!!!! wim!!! wybieram sie do warszawy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
bez sensu kompletnie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Zakorzenienie
|
Polly - jak się ma taką fliganową sylwetkę jak ty, to se można pozwolić na worowate ubrania
![]() ![]() Przez większość życia ubierałam się worowato, żeby ukryć to i owo. Po czasie zobaczyłam, że paradoksalnie wyglądam jeszcze potężniej niż zwykle ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-07 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
po kiecę?
![]() Cytat:
zazdraszczam kameralnego koncertu, uwielbiam takie....
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.