Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009) - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-21, 11:57   #4951
elalank
Zadomowienie

Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)

heloł

u nas choroba ciąg dalszy,TZ nawet poszedł do lekarza, a to znaczy, że faktycznie nie najlepiej się czuje, bo on z takich, co zawsze zdrowy i leczy się sam

dzwoniłam już do żłobka poinformować, że więcej nie przyjdziemy.

co do kolorków sypialni to ja tez luuubię brązy, beże ,złota

Ola- śliczne macie zdjęcia.

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
Tz usypia Filka a ja ogladam tv ale jak zwykle nic ciekawego nie ma :/ musze jakies filmy ściągnąć polecicie mi cos ?
fajna jest stronka ekino.pl. Masz tam mnóstwo filmów i seriali na kliknięcie palcem (jeden minus, po obejrzeniu 72 minut trzeba zaczekać 30, żeby dalej oglądać- jeśli nie chcesz płacić za oglądanie )

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Mam okropnego lenia... bałagan... myśle czy jechać jutro do prababci z małym.. i nie wiem gdzie zgubił piłeczke z cymbałków i klocek z garnuszka... przegrzebaliśmy nawet kosz na śmieci... masakra...ma starszną zmiane na wciskanie w dziury wszystkiego, w kąty, za meble... pod wykładzine, pod lodówke

Właśnie ostatnio złapałam go jak wpychał herbatniki pod lodówke...
chowanie wszytskiego i wszędzie, skąd ja to znam ostatnio włożyła kamień do pralki, który przyniosła z dworu i TZ go nie zauważył, dopiero po uruchomieniu pralki jak zaczęło coś łomotać

i zazdroszczę, że Piotruś Ci je. U nas można pomarzyć, już nie wiem co mam wymyślać na te posiłki

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Wiecie niby lepiej, ale biegunka jeszcze trwa? Nie wiedzialam że przy biegunce trzeba zrezygnować z mleka , a to chyba najgorsze dla mojego mlekopija... Ale poza tym apetytu brak, mam nadzieję, ze jutro już lepiej będzie...

Brombi, fakt czasem w biurze jest czas na kawę, a nawet na wizaż ale czasem jest mega stresior, jakieś dziwne akcje "na wczoraj" i praca po godzinach. Ja ogólnie nie mam co narzekac, ale znam obie stony medalu i nie zawsze jest tak różowo. A poza tym cos kiedyś pisałaś o zmianie ścieżki kariery zawodowej?

Depilator zawsze i wszędzie, nie ma mocnych na mnie w tym temacie, w ciąży też, wosk jest fajny, ale trzeba sie umawiać itd, a depilator to niezalezność jednak.
No i na biust - jasna sprawa- ćwiczenia przede wszystkim, ale krem evelline jest całkiem niezły 'zniszczeń' pokarmieniowych nie odnotowałam w każdym razie
jak dziś Staś się czuje??

i dokładnie, w biurze wcale nie jest tak różowo z resztą nie ma co się licytować, każda praca ma swoje plusy i minusy.
Ja jestem w trakcie rozmyślania co bym chcaiła robić po macierzyńskim bo właśnie do biura wracać bym już nie chciała!!!!!!
wymyślcie mi coś

ja mam super kosmetyczkę zaprzyjaźnioną, więc jak dzwonię gdy mam potrzebę, to zawsze mnie wciśnie jeszcze w ten sam dzień lub jutrzejszy, także mam fajnie i kasuje mnie tez mniej niż ma w cenniku
no a jak jak trzeba to depilatorem się przejadę, ale to mniej lubię.

Cytat:
Napisane przez suonko2 Pokaż wiadomość
Co do jajka to moja właśnie też pluje nimi dalej niż widzi, dlatego pytałam o to surowe, czy można takie dawać. Surowe z odrobiną cukru zje, tak jej podaje od czasu do czasu, a jajka mam świeże od mamy (hoduje kilka kurek)... wiem wiem, nie spodoba się to wam, ale mam fioła na punkcie tych witamin, które w jajku się znajdują...
ja nie mam niestety żadnego dostępu do takiej żywności z własnego ogródka czy wybiegu, dlatego jajka jedynie w lanych kluskach czy naleśnikach a też mam schizę nt tych jajek.
Ja jak byłam mała często jadłam kogel mogel ale wtedy mieliśmy jajka od wuja więc też znaliśmy źródło

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 12:29   #4952
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

Oj macie z ta biegunka...oby dzisiaj bylo juz lepiej

Niby wygląda na lepiej, od rana jeszcze kupy nie było
Ale to jelitówka na bank. Dostałam esemesa od znajomych, którzy byli u nas w sobotę, ze mają gorączkę i rozwolnienie... Staś chociaż gorączki nie miał.

Cytat:
Fajnie, ze to napisalas, bo juz myslalam, ze jestem jedyna i jakos tak glupio mi bylo... tylko, ze ja kremu zadnego nie uzywam...

Ech, chyba ktoś sie jeszcze znajdzie? Ja kremy uwielbiam wszelkiej maści i postaci - nałóg

A to serduszko od garnuszka, faktycznie jakoś najtrudniej wchodzi.

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
Daj znać Konspi czy dzis już lepiej.. mam nadzieję
Wygląda na to ze lepiej już

Cytat:

Depilator - tak! wosk też ale jak mam lania to i maszynka idzie w ruch

u nas dziś -15 ze spaceru nici..wstałyśmy bladym świtem więc to będzie dłuuuuugi dzień
U mnie maszynka nigdy, bo się zawsze boję że zniszczę efekty osłabienia włosków od tylu lat używania tylko depilatora

To duuużo cierpliwości życzę! U nas tylko -4, więc po obiadku spacerujemy.

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość

Wam też dużo zdrówka. A od września będziesz dawać małą?
Nie chcesz do biura wracać? To co? Własny biznesik?
Cytat:

ja mam super kosmetyczkę zaprzyjaźnioną, więc jak dzwonię gdy mam potrzebę, to zawsze mnie wciśnie jeszcze w ten sam dzień lub jutrzejszy, także mam fajnie i kasuje mnie tez mniej niż ma w cenniku
Fajnie masz

Maria, a u Was już przeszło? Na co właściwie ten antybiotyk dostaliście?

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 12:40   #4953
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Lucky Ty z Legionowa jesteś - mam ciocię, która raz w roku staramy się odwiedzić

Brombi ja pracuję w biurze w inspekcji - więc rzadko mam czas na 4 godziny luzu
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 13:07   #4954
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
1. bo to ballada była
2. no i padłem

Cytat:

Super, ze zabawa udana, a zostawialiście już wcześniej Kamilkę u babci?
Odkad my sie przeprowadzili do siebie to Kamilka nie zostawala u moich rodzicow na noc ale przeszlo bez problemow ładnie poszla spac i przespala cala noc.

Cytat:

Snieg wlasnie zaczal u nas padac...

[/SIZE][/FONT]
U mnie tez duzo sniegu

Dzien dobry

Wybaczcie ze tylko tak po łebkach ale dopiero z pracy wrocilam Kamilke padłą wiec musze obiadek ugotowac a jak Tz wroci to jedziemy na zakupy, chce sobie kupic awe do tego wypoczynki i dywan

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 13:10   #4955
zebra666
Zakorzenienie

No to widze nie tylko mój wszystko chomikuje. Kiedyś sobie schował chrupki pod linoleum- zobaczyłam jak poszedł je wyciągnąć jakz głodniał

Ela czasem miewał ataki niejadka ale mu przechodziło.

Jade z małym do prababci jak wstanie - ucieszy się
Wogóle doła mam ostatnio przez to jak ma z dziadkami...Jest coraz większy i dużo rozumie... A dziadkowie w życiu dziecka są przecież bardzo warzni...

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 13:19   #4956
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
Lucky Ty z Legionowa jesteś - mam ciocię, która raz w roku staramy się odwiedzić
Magda, do Legionowa mam jakieś 30 km mieszkam pod wa-wą ale z troszę innej strony
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 13:34   #4957
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:

Niby wygląda na lepiej, od rana jeszcze kupy nie było.

Cytat:
Ech, chyba ktoś sie jeszcze znajdzie? Ja kremy uwielbiam wszelkiej maści i postaci - nałóg

No pewnie tak...ale jak ostatnio byl ten temat to ktos napisal, ze moze nie to nie jest tak, ze nic sie nie zmienilo tylko...nie jestem az tak krytyczna wobec siebie i po prostu nie widze tego, ze biust mi sie zmienil...

Tez koffffam kremy....wlasnie rano zamowilam sobie z Ziaji Pro 4 rozne smarowidla...

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
No to widze nie tylko mój wszystko chomikuje. Kiedyś sobie schował chrupki pod linoleum- zobaczyłam jak poszedł je wyciągnąć jakz głodniał.

Cytat:
dla Andre Olcia lubi się bawić garnuszkiem i ładnie jej wychodzi dopasowanie klocków

Super, ze ja to interesuje André jakos - poza kilkoma wyskokami - nie bardzo...moze jakby mial ten Garnuszek jakies kolka czy cos...

Dziewczynki, dziekuje slicznie za pomysly na zapiekanke
Spisalam wszystko i teraz sie przymierzam....

A tak w ogole to stal sie maly cud - moj malz zadzwonil dzisiaj z pracy i oswiadczyl, ze André potrzebuje nowych zabawek...az sama ciekawa jestem, co go tak natchnelo...ale nie dam sobie tego dwa razy powtarzac... ToysRUs nadchodze....

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 13:45   #4958
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
1. bo to ballada była
2. no i padłem
jedyny w swoim rodzaju

Cytat:
Napisane przez wywa Pokaż wiadomość
U nas w magiczny sposób giną smoczki, a wieczrem akcja "dyd", bo mały syrenę włącza
u nas fil tez zawsze smoczki gdzies wpychal najczesciej do butów wiec byl to jeden powod dla ktorego oduczylismy smoczkowania
Cytat:

André zaskoczyl wszystkich - dalam Agatce Garnuszek na Klocuszek, zeby sie pobawila...zawsze lezal w kacie, bo André sie nie interesowal...wiec mala sobie cos tam z nim dzialala po swojemu a tu nagle podchodzi moj syn, siada kolo niej, wysypuje klocki na ziemie i...wklada wszystkie we wlasciwe otwory!! Tylko z serduszkiem mial klopot, bo ono jakos tak sie zacina...
jaki mądry z niego chłopczyk

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 13:49   #4959
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Cytat:
A tak w ogole to stal sie maly cud - moj malz zadzwonil dzisiaj z pracy i oswiadczyl, ze André potrzebuje nowych zabawek...az sama ciekawa jestem, co go tak natchnelo...ale nie dam sobie tego dwa razy powtarzac... ToysRUs nadchodze....
uu mnie chyba nigdy nie nadejdzie taki dzień...ewentualnie tylko usłyszę, że ZNOWU nakupowałam SOBIE zabawek... i jak tylko coś wymyślę to się tyllleeee nasłucham, że po co..? na co..? za mała jest.. za duża...za drogie... itp...

szalej na zakupach i wstawiaj fotki co wybrałaś!!!
Stary 2011-02-21, 13:55   #4960
zaharia
Rozeznanie

witajcie moje ulubione mamuski

jestem w domku, po moich wielkich polskich wakacjach, ktore musze przyznac spedzilismy w wiekszosci kurujac sie. choroby nas dopadly. tz na antybiotykach i sterydach, ja po tygodniowej jelitowce( stracilam 2 kg), i po 5 dniowej grypie. tylko nasza miriam sie trzymala dzielnie

troszke nadrobilam , ale oczywiscie nie bylam w stanie wszystkiego, i jakos trudno mi teraz wbic sie w temat.
jednak musze sie pochwalic:
1. w koncu miraiam ruszyla o wlasnych silach i teraz pomyka sama, probujac oczywiscie nie chodzic ale biegac
2. apetyt miraiam zmienil sie diametralnie w polsce i moje dziewcze je bez zabawiania i wydziwiania - jestem szczesliwa!!!!
3. usg w polsce pokazalo kto zamieszkuje moj brzuszek
co obstawiacie????
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 13:59   #4961
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
jaki mądry z niego chłopczyk

Jak chce....

Cytat:
uu mnie chyba nigdy nie nadejdzie taki dzień...ewentualnie tylko usłyszę, że ZNOWU nakupowałam SOBIE zabawek... i jak tylko coś wymyślę to się tyllleeee nasłucham, że po co..? na co..? za mała jest.. za duża...za drogie... itp...

Hehehe....no mama ladnie to tak sobie kupowac...?

Poki co jestem na stronce TrU i gdybym miala coreczke, to nikt i nic nie powstrzymaloby mnie przed kupieniem tej kuchenki... pTRUDE1-6758939dt.jpgpTRUDE1-6758939_alternate1_dt.jpg

A na razie chce kupic tylko ten parking - caly czas nie wiem ktory Wader czy FP
Zoo juz zamowilam i jeszcze do torow sie przymierzam, ale kurcze one sa taaaakie w De drogie...same tory ok. 80 Eu a kolejka 30 Eu...
pTRUDE1-6697035dt.jpg

Zaharia witaj z powrotem
Gratuluje biegania Miriam i pieknego apetytu!!

Hmmm...przedewszystkim powinnas najpierw wstawic jakas fotke brzuszka, zebysmy mialy szanse ocenic, kto go zmieszkuje! Nie daj sie prosic....

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2011-02-21 o 14:04
Stary 2011-02-21, 14:05   #4962
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Maria, a u Was już przeszło? Na co właściwie ten antybiotyk dostaliście?[/QUOTE]
Konspi

Kinia nam w piatek zrobiła 7 kupek przeróżniastych. W sobote już miała rzadkie ze śluzem poźniej gorączka. W niedziele pojechaliśmy z nią na pogotowie. Dostała antybiotyk Furazolodon i go bierze od niedzieli. Z kupkami dalej jest różnie. Raz zrobi takiego klocka a potem zaś ma taką miekką. Więc nie wiem co jest nie tak Zastanawiam się czy to nie od mleczka Nam kazała odstawić mleczko. Teraz już jej daje. Ona kocha mleko tylko pokazuje palcem że tam jest mleczko i mama zrób mi

Edytowane przez Maria2008
Czas edycji: 2011-02-21 o 14:13
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 14:16   #4963
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
witajcie moje ulubione mamuski

jestem w domku, po moich wielkich polskich wakacjach, ktore musze przyznac spedzilismy w wiekszosci kurujac sie. choroby nas dopadly. tz na antybiotykach i sterydach, ja po tygodniowej jelitowce( stracilam 2 kg), i po 5 dniowej grypie. tylko nasza miriam sie trzymala dzielnie

troszke nadrobilam , ale oczywiscie nie bylam w stanie wszystkiego, i jakos trudno mi teraz wbic sie w temat.
jednak musze sie pochwalic:
1. w koncu miraiam ruszyla o wlasnych silach i teraz pomyka sama, probujac oczywiscie nie chodzic ale biegac
2. apetyt miraiam zmienil sie diametralnie w polsce i moje dziewcze je bez zabawiania i wydziwiania - jestem szczesliwa!!!!
co obstawiacie????
witajj kochana stesknilam sie za Toba mam nadzieje ze juz wszyscy zdrowi jestescie i brawa za bieganie slodkiej Miriam i popieram Kamile, prosimy o zdjecia brzuszka wtedy bedziemy obstawiac

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

kto zakłada nową część ?bo już niedługo koniec nas na tym wątku

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Edytowane przez Agusia_a9
Czas edycji: 2011-02-21 o 14:09
Stary 2011-02-21, 14:19   #4964
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Zahario Witam
cieszę się że Miriam już chodzi i poprawił się apetyt Jakoś dużo teraz ludzi choruje na jelitówkę Kilogramy nadrobisz

Ja obstawiam dziewczynke
Stary 2011-02-21, 14:21   #4965
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

a tam dziewczynke.. juz jedną mają wiec moim zdaniem chłoptaś będzie

Fifi

Stary 2011-02-21, 14:22   #4966
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

[QUOTE=karenina19;25246522]
Jak chce....

Hehehe....no mama ladnie to tak sobie kupowac...?

Poki co jestem na stronce TrU i gdybym miala coreczke, to nikt i nic nie powstrzymaloby mnie przed kupieniem tej kuchenki... Załącznik 3764851Załącznik 3764852

A na razie chce kupic tylko ten parking - caly czas nie wiem ktory Wader czy FP
Zoo juz zamowilam i jeszcze do torow sie przymierzam, ale kurcze one sa taaaakie w De drogie...same tory ok. 80 Eu a kolejka 30 Eu... Załącznik 3764854

Zaharia witaj z powrotem
Gratuluje biegania Miriam i pieknego apetytu!!

Hmmm...przedewszystkim powinnas najpierw wstawic jakas fotke brzuszka, zebysmy mialy szanse ocenic, kto go zmieszkuje! Nie daj sie prosic....

Zabawki super a kuchenka piękna a tor też bym kupiła piękny jest

elalank
dobra decyzja

Edytowane przez Maria2008
Czas edycji: 2011-02-21 o 14:25
Stary 2011-02-21, 14:26   #4967
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Kamila jak zwykle sliczne zabawki wkleja ale ja nawet na nie nie patrze bo tz mnie z domu chyba wyrzuci jak przytargam znowu cos duzego do domu a filip i tak nie bedzie się tym bawil

Fifi

Stary 2011-02-21, 14:30   #4968
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

lucky1910 zapomniałabym piękna sypialnia

Dziś urodziła moja kuzynka dziewczynke a mają już jedną, więc obstawiam że znowu u Zahari będzie dziewczynka
Stary 2011-02-21, 15:37   #4969
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
heloł

u nas choroba ciąg dalszy,TZ nawet poszedł do lekarza, a to znaczy, że faktycznie nie najlepiej się czuje, bo on z takich, co zawsze zdrowy i leczy się sam

dzwoniłam już do żłobka poinformować, że więcej nie przyjdziemy.

co do kolorków sypialni to ja tez luuubię brązy, beże ,złota

Ola- śliczne macie zdjęcia.

fajna jest stronka ekino.pl. Masz tam mnóstwo filmów i seriali na kliknięcie palcem (jeden minus, po obejrzeniu 72 minut trzeba zaczekać 30, żeby dalej oglądać- jeśli nie chcesz płacić za oglądanie )

chowanie wszytskiego i wszędzie, skąd ja to znam ostatnio włożyła kamień do pralki, który przyniosła z dworu i TZ go nie zauważył, dopiero po uruchomieniu pralki jak zaczęło coś łomotać

i zazdroszczę, że Piotruś Ci je. U nas można pomarzyć, już nie wiem co mam wymyślać na te posiłki

i dokładnie, w biurze wcale nie jest tak różowo z resztą nie ma co się licytować, każda praca ma swoje plusy i minusy.
Ja jestem w trakcie rozmyślania co bym chcaiła robić po macierzyńskim bo właśnie do biura wracać bym już nie chciała!!!!!!
wymyślcie mi coś

ja nie mam niestety żadnego dostępu do takiej żywności z własnego ogródka czy wybiegu, dlatego jajka jedynie w lanych kluskach czy naleśnikach a też mam schizę nt tych jajek.
Ja jak byłam mała często jadłam kogel mogel ale wtedy mieliśmy jajka od wuja więc też znaliśmy źródło
Wojtek też uwielbia wszystko chować, ale najbardziej - wyrzucać do kosza

co do pracy w biurze, ja taką uwielbiam, w sklepie czułam że jestem nie na swoim miejscu :/ Może kiedyś wrócę do pracy, tylko kiedy...

ja mam dostę do świeżych jaj, nawet dziś mi sąsiad 4 przyniósł świeżutko z pod kurki wyjęte :P Wojtuś jaja uwielbia praktycznie w każdej postaci.
Kogel mogel - uwielbiam

ELA zdrówka!

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:

u mnie jest to samo

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
w
co obstawiacie????
1.
2.
3. ja obstawiam drugą córe
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 15:46   #4970
gochaa_p
Zakorzenienie

Król Wojciech I
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0785.jpg (73,7 KB, 28 załadowań)
Stary 2011-02-21, 15:47   #4971
gochaa_p
Zakorzenienie

i co z tym pomysłem na nowy tytuł?
Stary 2011-02-21, 15:49   #4972
zaharia
Rozeznanie

wysmiejecie mnie co ja wam tu wklejam
po mnie jeszcze ciazy nie widac, pomimo tego, ze weszlam juz w 5 miesiac
sama sie czasem zastanawiam, czyzby naprawde jestem w ciazy
gdyby nie ruchy i te slodkie kopniaczki- zapomnialabym
zreszta zobaczcie:

jakosc kiepska, bo robilam je doslownie minute temu w lustrze z lampa

brz1.jpgbrz2.jpg

i co???? kto tam mieszka???
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 15:59   #4973
gochaa_p
Zakorzenienie

O Matko!!! Masz brzuszek mniejszy od mojego!!!!!

Nadal obstawiam córcie
Stary 2011-02-21, 16:27   #4974
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:

- - Chlopak! - -

A brzuszek mialam dokladnie taki sam w ciazy z André...dopiero w lipcu zaczelo cos byc widac...

Poszlam z moim syniem na spacerek, u nas tylko - 4 a tu niespodzianka - po pol godzinie nie chcial chodzic tylko na rece!!

No i juz z powrotem w domu jestesmy...

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Kamila jak zwykle sliczne zabawki wkleja ale ja nawet na nie nie patrze bo tz mnie z domu chyba wyrzuci jak przytargam znowu cos duzego do domu a filip i tak nie bedzie się tym bawil

Ja sobie pozwole, bo prawie wszystkie zabawki André wyrzucam wiec na kilka konkretnych nowych bedzie miejsce

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2011-02-21 o 16:28
Stary 2011-02-21, 16:32   #4975
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Zaharia miło Cię widzieć

ślicznie wyglądasz i ciąży wcaleni nie widać!!

ja obstawiam braciszka dla Miriam - bo fajnie jakbyś miała taką uroczą parkę
Stary 2011-02-21, 17:35   #4976
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:

zostaje przy swoim zdaniu chłopak jak nic a tak w ogóle ja nie wiem gdzie ty masz tą fasolke ja w 5 miesiącu już byłam duża

Cytat:

Poszlam z moim syniem na spacerek, u nas tylko - 4 a tu niespodzianka - po pol godzinie nie chcial chodzic tylko na rece!!

No i juz z powrotem w domu jestesmy...

Ja sobie pozwole, bo prawie wszystkie zabawki André wyrzucam wiec na kilka konkretnych nowych bedzie miejsce

u nas -7 flipowi nic nie przeszkadza,chodzilismy godzinke po dworze

i jak to wyrzucasz zabawki? to juz lepiej dać komuś albo sprzzedaaac

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

hejj mamusie co tu taka cisza? poniedziałek już jest a nie niedziela! wstawać z łóżek koniec tego opierdzielania się!

Fifi

Stary 2011-02-21, 19:12   #4977
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Cytat:
hejj mamusie co tu taka cisza? poniedziałek już jest a nie niedziela! wstawać z łóżek koniec tego opierdzielania się!
właśnie! właśnie!
Stary 2011-02-21, 19:56   #4978
suonko2
Rozeznanie

Zaharia toż to dziewuszka aż miło
suonko2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:13   #4979
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

wymyslac nowy tytul do kolejnej części

1. Jesteśmy małe łobuzy, nabijamy sobie guzy. (list-grud 2009)
2. Rozrabiaki już biegają, psocą, nocą uciekają. (list-grud 2009)
3.
Zęby wyrastają, języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają
4. ?

Włączcie mózgownice i myślcie

Fifi

Edytowane przez Agusia_a9
Czas edycji: 2011-02-21 o 21:28
Stary 2011-02-21, 20:23   #4980
brombusia
Zakorzenienie

Heloł

Eluś zdrówka Wam życzę

Lucky sypialnia cudna

Gosiu Wojtuś jest przesłodki

Kareninko Andree to bardzo mądry chłopczyk

Cytat:
Brombi, fakt czasem w biurze jest czas na kawę, a nawet na wizaż ale czasem jest mega stresior, jakieś dziwne akcje "na wczoraj" i praca po godzinach. Ja ogólnie nie mam co narzekac, ale znam obie stony medalu i nie zawsze jest tak różowo. A poza tym cos kiedyś pisałaś o zmianie ścieżki kariery zawodowej?
Pisałam, ale nie podjęłam żadnych kroków w tym kierunku
Niby mam drugi fakultet, ale też nie jakiś specjalnie opłacalny, no i wiek już zaawansowany, a poza tym mało przebojowa jestem

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
Brombi ja pracuję w biurze w inspekcji - więc rzadko mam czas na 4 godziny luzu
Ale masz czas na siku i śniadanie?
Bo ja nie bardzo
Przez 45 minut lekcji nie mogę wyjść z klasy, poza tym ciągle muszę mieć oczy dookoła głowy i popisywać się swoją wiedzą przed 20 spragnionymi przerwy młodziankami, którzy historię generalnie mają w ..nosie
Mam 5 i 10 minutowe przerwy, ale często na nich dyżury, a za nim przejdę z dziennikiem do pokoju nauczycielskiego to połowa przerwy mija
Dzisiaj miałam 6 lekcji, bez okienka, nic nie zdążyłam zjeść ani wypić

Łeb mnie boli cały dzień dzisiaj

Zahario witaj
Czyżby chłopczyk tym razem?

Edytowane przez brombusia
Czas edycji: 2011-02-21 o 20:27
brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości