SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 15:34   #4951
lili1987
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

odnośnie śniegu - fotka z mojego okna rano było absolutnie szaro ponuro i bardzo wiosennie, zero śniegu. tak jest teraz i nadal sypie...
widok nieprzyjemny, widok śniegu na mnie źle wpływa , ale miło zobaczyć Twoją okolicę Gdyby nie ten śnieg to masz ładny widok z okna

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 15:48   #4952
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
widok nieprzyjemny, widok śniegu na mnie źle wpływa , ale miło zobaczyć Twoją okolicę Gdyby nie ten śnieg to masz ładny widok z okna
z drugiego okna jest ładniejszy park liściasty z fontanną i wielkimi pięknymi dębami, uliczka i znów park tylko iglasty, taki kawałek lasu sosnowego i dom kultury z kinem też przez okno widzę ale teraz to widać tylko biel jak będzie ładniejsza pogoda to pocykam zdjęcia
Stary 2012-02-27, 15:58   #4953
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:

gdzie te robaczki? na liściach, w ziemi, latają dookoła czasem muszki czy nie - czarne, białe, szare? potrzebuję kompletu informacji łącznie z tym co to za kwiatek albo focia ale myślę, że jak robaczki to się da, chemią
Takie małe, białe robaczki, chyba pęzające i są w ziemi. Widzę je jak podlewam, bo umieją pływać spryciuchy Próbowałam je utopić, jednak nic z tego

U mnie też śnieg Warstwa już leży i samochód będę musiała odśnieżać. Ehh, gdzie ta wiosna.....
i coraz dłużej, i coraz więcej.

Edytowane przez Lilo123
Czas edycji: 2012-02-27 o 16:01
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 16:20   #4954
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Takie małe, białe robaczki, chyba pęzające i są w ziemi. Widzę je jak podlewam, bo umieją pływać spryciuchy Próbowałam je utopić, jednak nic z tego

U mnie też śnieg Warstwa już leży i samochód będę musiała odśnieżać. Ehh, gdzie ta wiosna.....
skoczogonki trochę mogą korzenie podgryzać ale w małej ilości szkody nie robią. obstawiam zalanie (no niestety powtarzam się ale to częste, kwiatek czasem wytrzymuje a czasem nie, nie da się wyczuć momentu kiedy mu zacznie przeszkadzać nadmiar wody) albo jakąś chorobę. focia konieczna
Stary 2012-02-27, 16:39   #4955
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
z drugiego okna jest ładniejszy park liściasty z fontanną i wielkimi pięknymi dębami, uliczka i znów park tylko iglasty, taki kawałek lasu sosnowego i dom kultury z kinem też przez okno widzę ale teraz to widać tylko biel jak będzie ładniejsza pogoda to pocykam zdjęcia
o to chętnie zobaczę zdjęcie jakieś jak pogoda będzie ładniejsza
Brzmi fajnie, myślę, że bardzo ładnie jest

Stary 2012-02-27, 18:14   #4956
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Wczoraj zasnęłam z umytymi, wilgotnymi włosami i dziś tak ładnie same się zakręciły, że lepiej bym tego lokówką nie zrobiła

naprawdę nie polecam spania z wilgotnymi włosami.

Coś o tym wiem
Koleżance to mówiłam parę miesięcy temu, ale odp że włosy ładne ma to co się stanie, no i teraz już nie są ładne

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Jestem tak samo sfiksowana - kalendarz, kalendarz w tel, żółte karteczki i przypomnienia Bez tego byłabym w lesie

Mnie tam żadne kalendarze nie pomagają, albo coś pamiętam albo nie, a jednak muszę się pochwalić, że pamięć mam dobrą, że tyle rzeczy pamiętam jakie mam do zrobienia, gdzie którego dnia co załatwić i gdzie zadzwonić.

Jedynie sobie ponotowałam jakie mam kolory cieni do powiek, żeby raz takich samych nie wziąć bo lakiery (mimo, że trochę ich uzbierałam) pamiętam

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
[COLOR=Black]

Ja kalendarz, kalendarz googla, karteczki żółte, karteczki w telefonie - czasami mam wrażenie, że w czasie kiedy to wszystko zapisuję to już bym dawno wszystko zrobiła

no dokłanie, nie wiem czemu ludzie zapisują rzeczy jakie można zrobić w parę min, chyba lepiej od razu odbębnić

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:27   #4957
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Cytat:
Nie pisałam Wam, ale wczoraj na doraźnym wylądowaliśmy, bo mała wysypki dostała i się przestraszyliśmy, czy to nie jakaś choroba zakaźna.
Byliśmy baaardzo miło zaskoczeni, przyjął nas młody lekarz, ale tak sympatyczny, w szoku byliśmy
Nie dość, że wyjątkowo miły to do tego z takim podejściem do nas i do małej, szok
Wróciła moja wiara w służbę zdrowia
Mam nadzieje ze to nic powaznego z Mala
I dobrze ze wrocila Chociaz ja sama czasem trace

Cytat:
jak czytam o tym Waszym olejowaniu to widzę, że jestem bardzo w tyle.
Muszę też w końcu jakieś oleje wypróbować.
Ostatnio ograniczyłam się do szamponu i odżywki i szału nie ma
Włosy mi zaczęły szybko rosnąć odkąd nie farbuję, ale nie ma w nich za bardzo blasku
Na poczatek polecam najlatwiej dostepny - chyba wiekszosc dziewczyn ktore znam od niego zaczynala i daje super efekty, zwlaszcza podgrzany - olejek rycynowy

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
golden mi eneagram wyszlo 7w8
Mi tez

Cytat:
Cześć
Siedem lat mam już prawko, ale widzę, że prawo ulicy zrobiło swoje
Ooooo taaaaak
Moj Tata tez jak ja zdawalam hoho tez juz temu to sobie zrobil i nie zdal - i oczywiscie tekst ze na zywo to sie inaczej jezdzi a nie schematy Ja tez bym juz pewnie teraz nie zdala

Cytat:
Uff na szczescie juz doczytalam ze chodzi o snieg a nie cos powaznego Nie strasz tak bo bedzie lanie

Cytat:
Jutro idę do lekarza.
Mam nadzieje ze nic powaznego sie nie dzieje

Cytat:
odnośnie śniegu - fotka z mojego okna rano było absolutnie szaro ponuro i bardzo wiosennie, zero śniegu. tak jest teraz i nadal sypie...
Wow ale masz sniegu :O

Ja dzis mialam okropny sen - snilo mi sie ze nasz Chomiczek umarl i tak strasznie z TZ plakalismy Obudzilam sie rostrzesiona i od razu telefon i nic Mu nie jest ale martwie sie, robi sie coraz starszy a nie mlodszy, juz caly posiwial i ma problemy z poruszaniem sie. Ale apetyt nadal ma

Potem wykonalam tysiac pincet telefonow, grrrr i w koncu stanelo na tym ze o 7.15 mam jutro spotkanie z ordynatorem co oznacza pobudke ok 5.30 - wiec prosze o trzymanie kciukow chociaz marnie to widze, pewnie palne cos glupiego albo sie zatne i bedzie masakra. Nie jestem dobra w takich sluzbowych sprawach - mase czasu dzis siedzialam nad moim podaniem zeby w koncu napisac kilka zwiezlych zdan.

Co ma byc to bedzie

Plus podliczylam miesiac wliczajac wydatki na konferencje i chyba nic nie odloze w tym miesiacu ale co tam, raz sie zyje

W ogole wypadaloby zebym sobie TSH zrobila bo widze u siebie nieprzyjemne objawy a moj Tata ma powazne probelmy z tarczyca wiec Juz dawno mi znajoma mowila ze mam sobie zrobic ale nigdy nie mam czasu.

Dzis na obiad byla pomidorowa by Babcia, lasagne by Mama plus 2 szklanki swiezo wyciskanego soku z jablek i marchwi by Tata - full serwis
Czuje ze po tym tyg wroce jeszcze grubsza i sie poplacze. Ale zeby zagluszyc wyrzuty sumienia sciagam wlasnie cwiczenia 30 day shred - i naprawde, naprawde obiecuje przejsc te cale 30 dni a nie 2-3 i potem rzucam w kat, macie moje slowo

Ooo i a propo wlosow to mam wlasnie na glowie mieszanke - 1 zoltko, 2 lyzki oleku rycynowego i lyzka nafty kosmetycznej plus ja zawsze zeby nie splywalo i lepiej sie nakladalo dodaje lyzke jakiejs maski/odzywki, oczywiscie bez sylikonow zeby dobroczynne skladniki mialy szanse przeniknac w glab wlosa
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 18:37   #4958
kobietasukcesu
zawsze mam racje

tallu: powodzenia jutro

Nie wiem co Ci poradzić mądrego
Głównie to chyba to, żeby nie pokazywać na maksa, że Ci baaardzo zależy. Najlepiej po prostu pokazać jaką masz wiedzę i doświadczenie, ale tak na dość chłodno rozegrać (może być z zimnym wyrazem twarzy Christiny )
U mnie to zwykle działa, ale nie wiem jak jest w środowisku lekarzy.

To luźne rady oczywiście, żeby nie było że coś potem popsułam

A z naftą to się zdecydowanie nie polubiłam, wolę jednak olejki.

---
Nie dość, że niefajne sprawy się u mnie ostatnio podziały to na dobitkę dzisiaj:
-coś się stało z baterią z naszym notebooku, a on mi jest jednak mocno potrzebny do zabierania ze sobą, w cz go np potrzebuje (w dużym lapku tak samo mi bateria nie działa, tylko z innych powodów, laptop jej coś nie toleruje, ale to mi wisi bo nie używam i tak tam baterii, ja mam laptopa po prost wpiętego do listwy i w sumie nigdy go prawie nie wyłączam, jest sobie w stanie uśpienia)
-nawet w ramach małej radości nie obejrzę sobie gotowych na wszystko, bo jest przerwa w serialu z okazji oskarów wczorajszych i nie ma odcinka :[

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-02-27 o 18:40
Stary 2012-02-27, 18:48   #4959
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Potem wykonalam tysiac pincet telefonow, grrrr i w koncu stanelo na tym ze o 7.15 mam jutro spotkanie z ordynatorem co oznacza pobudke ok 5.30 - wiec prosze o trzymanie kciukow chociaz marnie to widze, pewnie palne cos glupiego albo sie zatne i bedzie masakra. Nie jestem dobra w takich sluzbowych sprawach - mase czasu dzis siedzialam nad moim podaniem zeby w koncu napisac kilka zwiezlych zdan.

W ogole wypadaloby zebym sobie TSH zrobila bo widze u siebie nieprzyjemne objawy a moj Tata ma powazne probelmy z tarczyca wiec Juz dawno mi znajoma mowila ze mam sobie zrobic ale nigdy nie mam czasu.

Dzis na obiad byla pomidorowa by Babcia, lasagne by Mama plus 2 szklanki swiezo wyciskanego soku z jablek i marchwi by Tata - full serwis
Czuje ze po tym tyg wroce jeszcze grubsza i sie poplacze. Ale zeby zagluszyc wyrzuty sumienia sciagam wlasnie cwiczenia 30 day shred - i naprawde, naprawde obiecuje przejsc te cale 30 dni a nie 2-3 i potem rzucam w kat, macie moje slowo

Ooo i a propo wlosow to mam wlasnie na glowie mieszanke - 1 zoltko, 2 lyzki oleku rycynowego i lyzka nafty kosmetycznej plus ja zawsze zeby nie splywalo i lepiej sie nakladalo dodaje lyzke jakiejs maski/odzywki, oczywiscie bez sylikonow zeby dobroczynne skladniki mialy szanse przeniknac w glab wlosa
uwielbiam taki full serwis, raz w miesiącu mnie też dopieszczają widzę że w pełni wykorzystujesz wolny czas na odpoczywanie ooo i na rozmowę trzymam
eee no nie ma o co płakać zaraz zrzucisz jak wrócisz do pracy
snu współczuję, nie lubię takich

czyli jakie?? mama moja też ma z tarczycą problem spory, ale jeszcze większy z niekompetentnymi lekarzami, którzy biopsji nie potrafią zrobić dobrze i teraz odmawia kontaktu z lekarzem jakimkolwiek

ej, macie same 7ki i 8ki, sama jestem z 5tką? ale fajny teścik nie?

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
---
nie dość, że niefajne sprawy się u mnie ostatnio podziały to na dobitkę dzisiaj:
-coś się stało z baterią z naszym notebooku, a on mi jest jednak mocno potrzebny do zabierania ze sobą, w cz go np potrzebuje (w dużym lapku tak samo mi bateria nie działa, tylko z innych powodów, laptop jej coś nie toleruje, ale to mi wisi bo nie używam i tak tam baterii, ja mam laptopa po prost wpiętego do listwy i w sumie nigdy go prawie nie wyłączam, jest sobie w stanie uśpienia)
-nawet w ramach małej radości nie obejrzę sobie gotowych na wszystko, bo jest przerwa w serialu z okazji oskarów wczorajszych i nie ma odcinka :[
???

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2012-02-27 o 18:45
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:51   #4960
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:

Coś o tym wiem
Koleżance to mówiłam parę miesięcy temu, ale odp że włosy ładne ma to co się stanie, no i teraz już nie są ładne

Dlaczego? Bardzo często chodzę spać z wilgotnymi włosami.Zawsze myślałam, że to zdrowsze od suszenia suszarką. Na pewno muszę nawyk rozczesywania szczotką zmienić i kupić grzebień z szerokimi ząbkami .

Cytat:
Ja dzis mialam okropny sen - snilo mi sie ze nasz Chomiczek umarl i tak strasznie z TZ plakalismy
prosze o trzymanie kciukow
Najważniejsze, że zwierzak się dobrze czuje Ja zawsze bardzo przeżywałam jak mi zdychały chomiki. Człowiek się przyzwyczai do takiego stworzonka strasznie
oczywiście są
Obiadek miałaś dziś przepyszny

Cytat:
Teścik zajefajny 7w8 i bardzo trafna ocena

Edytowane przez Lilo123
Czas edycji: 2012-02-27 o 18:52
Stary 2012-02-27, 18:51   #4961
kobietasukcesu
zawsze mam racje

golden: w klubie napiszę

<3 <3 <3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 20:50   #4962
dudipopka
kobieta za ladą

heja
odpoczywam po pracy dziewczyny i Was podczytuje sorry nie mam głowy do cytowania myślami jestem przy niedzieli wtedy wolne w końcu
kupiłam sobie dziś buty tż sie nie podobają ale co ja zrobie w mieście nic ciekawego w jednym sklepie paniusia mi pokazała model taki ze za przeproszeniem wyglądałabym jak mocherowa babcia idąca na pogrzeb koleżanki do kościoła

kelpie nie wiem czy wiesz ale larsson nie żyje 4 część pisze ktoś inny

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 20:57   #4963
evilcia
Zadomowienie

Eeee... jest/będzie 4 część Millenium???

Ja dzisiaj kupiłam sobie w Lidlu dwa sweterki turkusowy i granatowy. Chciałam jeszcze tą kawę z mlekiem, ale nie było mojego rozmiaru. A poszłam tam, bo od dzisiaj miały być podajniki na ręczniki papierowe, folię spożywczą i aluminiową. Oczywiście po godzinie 18 ani widu ani słychu jak zapytałam obsługi, to tuż po otwarciu wszystkie zostały wykupione A tak mi zależało, żeby kupić, bo miały nożyki do ucinania folii, co w tej cenie praktycznie się nie zdarza.

Ja właśnie sobie zrobiłam mini spa i szykuję się do spania, bo jutro znowuuuuuu do pracy, buuu!
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:06   #4964
lili1987
Zakorzenienie

dudi najważniejsze, że buty się Tobie podobają. Poprosiłabym o wklejenie, ale wiem, że zapracowana jesteś i ledwo żyjesz, więc nie proszę

evilcia tak zwykle jest z tymi produktami z dyskontów Człowiek się napali, a jak się pójdzie w dzień dostawy to już wykupione
Raz tak jeździłam po Netto, bo stepery miały być. Objechałam z 5 netto i po steperach ani śladu (Stepera nie mam do dziś )

Talu rycynowy olejek i olejek kokosowy już stosowałam Muszę wypróbować inne

Co do tego testu to mi wyszło 4w5 i zgadzam się z wynikiem

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-27 o 22:47
Stary 2012-02-27, 21:35   #4965
Paulunia8713
Zadomowienie

Witam

Cały dzień poza domkiem minął błyskawicznie. Mała się wyszalała, my odpoczęliśmy i bez szwów wróciłam do domku Od razu rzuciłam się na lodówkę jakbym z rok nie jadła i mi ją zabrać chcieli Tak wygląda wygłodniały człowiek

Dzisiaj też zważyłam się po bardzo długim czasie i wyszło 44kg Jeszcze pozbędę się brzucha i będzie cacy ale kiedy to nastąpi to nie mam pojęcia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 21:41   #4966
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
heja
odpoczywam po pracy dziewczyny i Was podczytuje sorry nie mam głowy do cytowania myślami jestem przy niedzieli wtedy wolne w końcu
kupiłam sobie dziś buty tż sie nie podobają ale co ja zrobie w mieście nic ciekawego w jednym sklepie paniusia mi pokazała model taki ze za przeproszeniem wyglądałabym jak mocherowa babcia idąca na pogrzeb koleżanki do kościoła

kelpie nie wiem czy wiesz ale larsson nie żyje 4 część pisze ktoś inny
Wiem, wiem...Dlatego mało kolesiowi w twarz się nie roześmiałam.
A jak słyszę, że ktoś chce Dziewczynę z tatuażem Larssona to mnie strzela!

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Eeee... jest/będzie 4 część Millenium???

Ja dzisiaj kupiłam sobie w Lidlu dwa sweterki turkusowy i granatowy. Chciałam jeszcze tą kawę z mlekiem, ale nie było mojego rozmiaru. A poszłam tam, bo od dzisiaj miały być podajniki na ręczniki papierowe, folię spożywczą i aluminiową. Oczywiście po godzinie 18 ani widu ani słychu jak zapytałam obsługi, to tuż po otwarciu wszystkie zostały wykupione A tak mi zależało, żeby kupić, bo miały nożyki do ucinania folii, co w tej cenie praktycznie się nie zdarza.

Ja właśnie sobie zrobiłam mini spa i szykuję się do spania, bo jutro znowuuuuuu do pracy, buuu!
Nie ma i autorstwa Larssona nie będzie.

Wróciła z pracy padnięta
I mnie plecy znowu coś bolą.

Edytowane przez Kelpie
Czas edycji: 2012-02-27 o 22:34
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 22:11   #4967
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dobra biorę się za mopa, prysznic, balsam, serial i spać.

Jutro pełno papierkowej roboty, ale jestem całkiem odgracona z tym to nie będzie źle.

dobranoc

<3 <3 <3
Stary 2012-02-27, 22:36   #4968
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
rutynowo czy coś się stało ?
Rutynowo. Wróciła moja lekarka z macierzyńskiego to ją odwiedzę Może to coś z wit. C mi przepisze i coś na zajady

Cytat:
skoczogonki
Nazwę mają czadową
Cytat:

no dokłanie, nie wiem czemu ludzie zapisują rzeczy jakie można zrobić w parę min, chyba lepiej od razu odbębnić
Ja też. Są wtedy najdelikatniejsze i podatne na uszkodzenia. Dziewczyny często ponoć przerzucają włosy za łóżko żeby nie gnieść Chyba bym tak nie dała rady

To nie chodzi o nerwicę natręctw z notowaniem tylko ustalenie planu wykonywania czynności - żeby grało i się szybko wykonywało Przynajmniej u mnie. I zauważyłam pewną prawidłowość - jeśli za najgorszą rzecz się nie wezmę do południa to już później na 80 % tego nie zrobię

Cytat:
Mam nadzieje ze nic powaznego sie nie dzieje

Ja dzis mialam okropny sen - snilo mi sie ze nasz Chomiczek umarl i tak strasznie z TZ plakalismy

Czuje ze po tym tyg wroce jeszcze grubsza i sie poplacze. Ale zeby zagluszyc wyrzuty sumienia sciagam wlasnie cwiczenia 30 day shred - i naprawde, naprawde obiecuje przejsc te cale 30 dni a nie 2-3 i potem rzucam w kat, macie moje slowo :ehem
Wszystko generalnie ok

Dobrze, że to tylko sen Ja też miałam chomiczka, koło 2,5 roku żył. Obiecałam sobie, że nie wezmę już gryzonia, za krótko żyją a ja za mocno się przywiązuję. Dlatego wzięłam jaszczura, który będzie żył 20 lat

Kciuki za rozmowę A na konferencję i tak warto jechać Możliwości posłuchania, poznania ciekawych ludzi - bezcenne

U mnie też dziś pomidorowa
A u rodziców to zawsze tak jest, że tuczą

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Wiem, wiem...Dlatego mało kolesiowi w twarz się nie roześmiałam.
A jak słyszę, że ktoś chce Dziewczynę z tatuażem Larssona to mnie strzela!
A może on miał jakieś tajne info, że czwórka z zaświatów będzie

Mnie też, nie cierpię takiej ignorancji

W pracy dzisiaj niezły bandżaj miałam. Nie był to dobry dzień.
Poczytałam, nakarmię bestię i pójdę do wyra. Poczekam jeszcze aż woda się podmieni... rękami Mężczyzny

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 06:54   #4969
golden_eye
Wtajemniczenie

od 6.30 na nogach

kryzys miałam mały rano, ale to chyba przez za szybką zmianę pozycji z leżącej na stojącą, bo P coś przewrócił, huknęło a ja od razu na prostych nogach i "co sie dzieje" i tak oto nie śpię

herbatka (gorzka ) szybkie sprawdzenie niusów i do roboty. na dziś w menu pizza, więc koło 12 już muszę się z tym ogarnąć i iść na zakupy. do 12 - przegrywanie dysków na płyty (sypie mi się lapek ) i wybieram spódniczkę. najprostszą, ale przyjemnie jest przejrzeć tyyyyyyle gazet

Punto - z takich czadowych to są jeszcze ziemiórki, wciornastki, wełnowce, przędziorki tylko mniej czadowo jak są naprawdę, bo ciężko się pozbyć, zwłaszcza ostatnich jak rutyna to dobrze
Evilcia - ja jak się nie wybiorę busem o 7 rano do miasta, jak chcę coś kupić z lidla czy innego takiego, to potem nie ma mowy o dostaniu tej rzeczy za dużo chętnych na niektóre rzeczy.

uciekam na śniadanie ale będę podglądać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 07:37   #4970
nurek119
Zakorzenienie

trzymajcie kciuki o 12 bo mam poprawke
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 08:08   #4971
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Stary 2012-02-28, 09:03   #4972
Lilo123
Rozeznanie

Cześć

u mnie dziś prawie wiosennie. Gdyby nie ten śnieg co wczoraj nasypał, to byłoby bardzo przyjemnie

Cytat:
Będzie dobrze

Cytat:
Są wtedy najdelikatniejsze i podatne na uszkodzenia. Dziewczyny często ponoć przerzucają włosy za łóżko żeby nie gnieść Chyba bym tak nie dała rady
Acha Nie dałabym rady tak spać z włosami za łóżkiem
Stary 2012-02-28, 09:16   #4973
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
kryzys miałam mały rano, ale to chyba przez za szybką zmianę pozycji z leżącej na stojącą, bo P coś przewrócił, huknęło a ja od razu na prostych nogach i "co sie dzieje" i tak oto nie śpię

herbatka (gorzka ) szybkie sprawdzenie niusów i do roboty. na dziś w menu pizza, więc koło 12 już muszę się z tym ogarnąć i iść na zakupy.

Punto - z takich czadowych to są jeszcze ziemiórki, wciornastki, wełnowce, przędziorki
Nie znoszę tak wstawać Muszę się obudzić, swoje poleżeć i sprawdzić powoli co tam w rzeczywistości

Zabierz mnie do siebie na tę pizzę
I za gorzką herbatkę

Przędziorki

Cytat:
Trzymamy

Cytat:
Acha Nie dałabym rady tak spać z włosami za łóżkiem
Ja się tak zastanawiam bo jak wyhoduję te bujne, wspaniałe, długie nowe włosy to coś wymyślić będzie trzeba

Wali mi

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 09:22   #4974
lili1987
Zakorzenienie

witam
U mnie deszcz pada.
Dopiero wstałyśmy i takie głupoty mi się śniły, że szok
Nie wiem co ja mam w tej głowie

nurku powodzenia

Stary 2012-02-28, 09:32   #4975
kobietasukcesu
zawsze mam racje

lilo: no niszczą się włosy, łamią, matowieją, zwykle mocno to widać po iluś razach dopiero tak mocniej.
Chociaż ja to się tak rzucam po łóżku, że nawet suche potrafię szarpać, a co dopiero mokrę, śpię w warkoczu dlatego. Bo poważnie potrafiłam się obudzić z kołtunem nie do rozczesania jak się mam budzić wyspana po takim niespokojnym śnie to inna sprawa

punto: a mnie wysilanie umysłu nad trudniejszymi sprawami właśnie wychodzi najlepiej od 21 w górę
Każdy ma swój rytm dobowy po prostu.
A uraz do kalendarzy mam może z tego, że znam pełno osób które:
a)wszystko pamiętają, ale noszą kalendarze dla lansu
b)nic w życiu nie robią, ale noszą wielkie kalendarze, gdzie w sumie nic nie piszą- u mnie w LO nosili takie wielkie kalendarze, jakby sobie w zeszycie nie można zapisać co jest zadane

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
powodzenia

Swoją drogą ciekawe jak tallu poszło

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Nie znoszę tak wstawać Muszę się obudzić, swoje poleżeć i sprawdzić powoli co tam w rzeczywistości

Oj nie, ja to bym tylko przyłożyła głowę do poduszki, budzik daleko od łóżka i wstaję zanim się skapnę świadomie, że wstałam
Od razu ustawiam budzik na taką porę, żeby się już nie dało wrócić do łóżka.

A dzisiaj do 10 pospałam Gdyby nie budzik byłoby gorzej, ale najpierw obejrzałam prywatną praktykę, a że byłam bardzo ciekawa czy i kto umrze z nich w następnym odcinku to musiałam obejrzeć następny odcinek. A potem się rozbudziłam, więc poczytałam książkę i o 2.30 wzięło mnie na obcięcie paznokci i naolejowanie włosów

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
witam
U mnie deszcz pada.
Dopiero wstałyśmy i takie głupoty mi się śniły, że szok

nurku powodzenia
a co Ci się śniło?
Ja ostatnio miałam dopiero głupi sen

<3 <3 <3
Stary 2012-02-28, 09:34   #4976
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:

Zabierz mnie do siebie na tę pizzę
I za gorzką herbatkę

Przędziorki

Trzymamy

Ja się tak zastanawiam bo jak wyhoduję te bujne, wspaniałe, długie nowe włosy to coś wymyślić będzie trzeba

Wali mi

jak chcesz wpaść to masz busa prosto do mnie na kolację dojedziesz więc pizza moze być i na kolację poczekam bus jest codziennie

przędziorki to najgorsza cholera na świecie nie do wytępienia. niezniszczalne. pancerne, chemioodporne i jestem na stówę pewna że atomówkę przeżyją szczury i przędziorki

ojtamojtam mi też

Lili Lili co Ci się śniło???

wybrałam 3 spódniczki
teraz trzeba wybrać jedną
Stary 2012-02-28, 09:42   #4977
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

a co Ci się śniło?
Ja ostatnio miałam dopiero głupi sen
takie głupoty mi się notorycznie śnią, że żal pisać
Śnił mi się kolega z liceum z klasy Normalnie mi się nigdy by nie spodobał na żywo , ale w śnie mi się podobał Była impreza, na której ja latałam za nim, mimo, że z Tż poszłam
Nie umiem tego snu opisać, bo już mi wyparował z pamięci :/

Dzisiejszy sen to w miarę jest Zwykle mi się śnią gorsze
Raz mi się śniło, że jechałam autem przez wiochę babci, a z nieba zwisały sople

Na bieżąco bym musiała sny wpisywać, bo później to mi zanika w pamięci i opisać Wam nie umiem.
Następnym razem wpiszę jak wstanę do zeszytu

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-28 o 09:45

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 09:47   #4978
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc
Wrocilam, za wszystkie kciuki dziekuje
Jestem na nogach od 5.30 i chyba sie zdrzemne za chwilunie, na razie kawka

Cytat:

A z naftą to się zdecydowanie nie polubiłam, wolę jednak olejki.

---
Nie dość, że niefajne sprawy się u mnie ostatnio podziały to na dobitkę dzisiaj:
Ja lubie nafte w maseczce z zoltkiem Sama kiedys stosowalam na 15 min przed myciem i fakt, ladne wlosy wtedy mialam moze do tego wroce ale to za jakis czas boooo na razie chce olejowac przed myciem a co za duzo to niezdrowo plus czas - jak bede miec zeby olej trzymac na glowie to bedzie dobrze

Przykro mi z powodu laptopoa, wiem jakie to wkurzajace jest jak pada

Cytat:
uwielbiam taki full serwis, raz w miesiącu mnie też dopieszczają widzę że w pełni wykorzystujesz wolny czas na odpoczywanie ooo i na rozmowę trzymam
eee no nie ma o co płakać zaraz zrzucisz jak wrócisz do pracy
snu współczuję, nie lubię takich

czyli jakie?? mama moja też ma z tarczycą problem spory, ale jeszcze większy z niekompetentnymi lekarzami, którzy biopsji nie potrafią zrobić dobrze i teraz odmawia kontaktu z lekarzem jakimkolwiek

Tescik fajny
Oj zrzucic musze, koniecznie Ale ja rzadko w domu jestem, gdzie srednio raz na pol roku to sobie tlumacze ze moge
Inna sprawa ze u siebie tez sie nie hamuje bo sobie wmawiam i sie usprawiedliwiam ze pracuje i sie ruszam to spale a tak chyba nie jest
A o obj to moze w klubie potem skrobne

Cytat:
Najważniejsze, że zwierzak się dobrze czuje Ja zawsze bardzo przeżywałam jak mi zdychały chomiki. Człowiek się przyzwyczai do takiego stworzonka strasznie
Ja Go bardzo bardzo kocham, jest ze mna juz prawie 2,5 roku

Cytat:
Talu rycynowy olejek i olejek kokosowy już stosowałam Muszę wypróbować inne
Ja musze sprobowac kiedys czysty kokos bo nigdy nie mialam

Cytat:

Dobrze, że to tylko sen Ja też miałam chomiczka, koło 2,5 roku żył. Obiecałam sobie, że nie wezmę już gryzonia, za krótko żyją a ja za mocno się przywiązuję. Dlatego wzięłam jaszczura, który będzie żył 20 lat

Kciuki za rozmowę A na konferencję i tak warto jechać Możliwości posłuchania, poznania ciekawych ludzi - bezcenne

U mnie też dziś pomidorowa
A u rodziców to zawsze tak jest, że tuczą

Moj ma wlasnie prawie 2 i pol roku i niestety widac po Nim ze sie bardzo zestarzal Niby wiem ze na kazdego przyjdzie pora ale wlasnie czemu gryzonie zyja tak krotko? Bardzo sie z Nim zzylam. W pracy sie ze mnie nabijaja ze jest jak moje dziecko, wszyscy Go znaja.

Co do konferencji to zgadzam sie w 100% co i tak nie zmienia faktu ze sie splucze totalnie na nia

Cytat:
Powodzenia, dasz sobie rade, trzymam mocno

No to wrocilam. Rozmowa byla krotka - w sumie po 5 minutach ordynator mi podpisal zgode na odbywanie specjalizacji na oddziale Od razu poszlam do dyrekcji zaniesc to pismo, dostalam potwierdzenie ze zlozylam rezerwacje na miejsce no i czekam do sierpnia czy sie zwolni Aktualnie nic wiecej nie moge zrobic, ale jestem zadowolona bo udalo mi sie konkretnie zalatwic to co chcialam, widzialam sie z ordynatorem osobiscie, nie ma nic przeciwko no i teraz sie juz ciesze calkowicie urlopem, nic mi nie wisi nad glowa na razie

Az z tej radosci to zaraz jak wrocilam to sobie w nagrode kliknelam pedzel Hakuro H50
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 09:49   #4979
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:

U mnie tak by nie przeszło. Ja muszę wstać od razu, bo jak nie wstanę, to leżąc zasnę

Cytat:
i takie głupoty mi się śniły, że szok
zamieniamy się w słuch

Cytat:
lilo: no niszczą się włosy, łamią, matowieją, zwykle mocno to widać po iluś razach dopiero tak mocniej.
Chociaż ja to się tak rzucam po łóżku, że nawet suche potrafię szarpać, a co dopiero mokrę, śpię w warkoczu dlatego. Bo poważnie potrafiłam się obudzić z kołtunem nie do rozczesania jak się mam budzić wyspana po takim niespokojnym śnie to inna sprawa
Ja nawet spokojnie śpię. Zawsze na brzuchu, twarzą na poduszce Także moje włosy chyba za bardzo nie cierpią w nocy, ale warkocz to dobry sposób.

Cytat:
wybrałam 3 spódniczki
teraz trzeba wybrać jedną
Chętnie pomożemy w wyborze
Stary 2012-02-28, 09:53   #4980
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Moj ma wlasnie prawie 2 i pol roku i niestety widac po Nim ze sie bardzo zestarzal Niby wiem ze na kazdego przyjdzie pora ale wlasnie czemu gryzonie zyja tak krotko? Bardzo sie z Nim zzylam. W pracy sie ze mnie nabijaja ze jest jak moje dziecko, wszyscy Go znaja.
Ja miałam 2 chomiki tuż przed moim zaostrzeniem się alergii
Jeden żył chyba 3 lata, drugi 2,5
Dokładnie nie pamiętam, ale tyle żyły mniej więcej
Pimpuś i Piracik
Cytat:
No to wrocilam. Rozmowa byla krotka - w sumie po 5 minutach ordynator mi podpisal zgode na odbywanie specjalizacji na oddziale Od razu poszlam do dyrekcji zaniesc to pismo, dostalam potwierdzenie ze zlozylam rezerwacje na miejsce no i czekam do sierpnia czy sie zwolni Aktualnie nic wiecej nie moge zrobic, ale jestem zadowolona bo udalo mi sie konkretnie zalatwic to co chcialam, widzialam sie z ordynatorem osobiscie, nie ma nic przeciwko no i teraz sie juz ciesze calkowicie urlopem, nic mi nie wisi nad glowa na razie

Az z tej radosci to zaraz jak wrocilam to sobie w nagrode kliknelam pedzel Hakuro H50
super, że się udało załatwić zgodę

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-28 o 09:56
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości