Ho! ho! ho! by nam w Nowym Roku lepiej szło! część 37 - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-09, 11:37   #5011
nonetheless
Zakorzenienie

Dot.: Ho! ho! ho! by nam w Nowym Roku lepiej szło! część 37

jeeeest ZAPRASZAM
Stary 2017-01-09, 11:37   #5012
ScarlettO
Wtajemniczenie

Aiesha, wystające pupy sa fajne ładniej sie prezentują niz plaskopupie to atut wg mnie
ScarlettO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-09, 11:45   #5013
Monte_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina Pokaż wiadomość

Monte ja dobrałam pod siebie taki rozkład B/T/W jaki zaobserwowałam kiedyś, że mi najbardziej sprzyja
tutaj jest kalkulator, można obliczyć swoje zapotrzebowanie----> http://www.fabrykasily.pl/bmr
zerknę sobie
Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Spodziewałam się nowego wątku
Wybaczcie, że nie nadrobię, ale postaram się być już na bieżąco
No heej!
Cytat:
Napisane przez dziunkowa Pokaż wiadomość
Melduje the pyramid, rozciaganie do szpagati i 8 min mattwych ciagow z hula hop. Mala sie ze mnie brechtala

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość

i tak sobie myślę że może by zacząć akcję
Nowy rok, nowy tydzień, nowy wątek - nowa ja
ktoś się przyłączy?
Ja chętnie
od Sylwestra nie mogę się ze sobą ogarnąć
Cytat:
Napisane przez Aiesha Pokaż wiadomość
witam,
widzę, ze w tym wątku się sporo dzieje... Przygarniecie zbłąkaną owieczkę?
kilka przygód z odchudzaniem już przeszłam, nawet i tu, jednak wątki gdzie się udzielałam dawno juz "umarły"
mam 30 lat, od wielu lat staram się dbać o to co jem żeby nie przytyć do wagi jaką miałam daaawno temu... teraz niestety znów waga poszła w górę
aktualnie dobiłam (znowu) do stanu alarmowego - czyli 90kg... a więc najwyższy czas i pora sie ogarnąć...
Witaj
Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
wczoraj wyszliśmy z Tżtem na marszobiegi, na godzinkę super było, jak śnieg skrzypiał pod butami ubraliśmy się ciepło, psazabraliśmy a na kolację wjechał tatar

idę nadrabiać

Cytat:
Nie miałam weny do wątku, ani innych rzeczy...
Dzień po świętach zmarła nam koleżanka z paczki Tak nagle....
Pierwsze dni na wyjaśnianie co się w ogóle stało, później czekanie na pogrzeb, a ten był dopiero w tą sobotę (miał być w połowie stycznia), tak że 2.01 jechaliśmy do DE a już 5.01 wracaliśmy z powrotem do PL
Tym samym końcówka roku, w tym sylwester, w żałobie, spędziliśmy go z moimi rodzicami i chyba pierwszy raz w życiu nowy rok powitałam łzami
No ale trzeba wrócić do normalnego życia

Plus taki że po świętach waga mniej więcej stoi w miejscu, a w cm przybyło tak po 1 w bandziochu, więc nie jest źle
A o ile się w same święta pilnowałam to później popłynęłam na maxa, chyba 70% tego co jadłam to były FF
To smutny koniec roku
Bardzo mi przykro

Monte_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-10, 12:52   #5014
madmax333
Rozeznanie

Cytat:
Nie miałam weny do wątku, ani innych rzeczy...
Dzień po świętach zmarła nam koleżanka z paczki Tak nagle....
Pierwsze dni na wyjaśnianie co się w ogóle stało, później czekanie na pogrzeb, a ten był dopiero w tą sobotę (miał być w połowie stycznia), tak że 2.01 jechaliśmy do DE a już 5.01 wracaliśmy z powrotem do PL
Tym samym końcówka roku, w tym sylwester, w żałobie, spędziliśmy go z moimi rodzicami i chyba pierwszy raz w życiu nowy rok powitałam łzami
No ale trzeba wrócić do normalnego życia

Plus taki że po świętach waga mniej więcej stoi w miejscu, a w cm przybyło tak po 1 w bandziochu, więc nie jest źle
A o ile się w same święta pilnowałam to później popłynęłam na maxa, chyba 70% tego co jadłam to były FF
Kurcze, ale mi przykro.

Na razie tylko się przywitam,, bo parę dni mnie nie było i muszę was trochę po nadrabiać.
Napiszę tylko, że kupiłam dzisiaj dietę na Vitaliji, ciekawa jestem co mi przyślą i jak to będzie działało. Dietę mam dostać 12-01 o 11.00 . Pożyjemy, zobaczymy
madmax333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości