![]() |
#5011 |
Raczkowanie
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Ilona, ja tam jestem sama i nie mam takich problemów.. Swoją drogą, zdrowa zazdrość, rzecz ludzka..
Pytanie czy się z tej samotoności cieszę, czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Zakorzenienie
|
Eyyy chyba czas na nowy wątek?
![]() ![]()
![]() |
#5013 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Nie znoszę. Bosz, pamiętam jak cierpiałam, jak pojechałam w centralną Polskę i nie było tam mojego ukochanego słonecznika w zielonych torebkach...bosz...ale się dzięki temu odzwyczaiłam od niego i moje szkliwo na ząbkach odpoczęło ![]() Nie mój typ, choć jest charakterystycznym i dobrym aktorem. Tylko że ostatnio jakoś mi się w formie burtonowskiej zaczął przejadać. Ty z nim też wiele wytrzymujesz, remis jest. Cytat:
Się nie dziwię że nie chce kwasów w pracy, temu zawsze byłam przeciwna pracowym związkom.
![]() |
#5014 |
Zakorzenienie
|
KZ dyyyyyniaaa w łuuskaaach
![]() Malla - tylko, że ja o tym nie wiedziałam, pracuję cały czas nad tym, żeby to prostować, ciągła walka. To wychodzi przy różnych okazjach i musze potem sporo wyjaśniać dlaczego tak się zachowuję. Elve wysiedziałam 3 godziny, a to i tak za długo. Posadzono nas tak i gwar był taki, że nie było nic słychać. Niewiele zresztą pamiętam, co sie działo. Cieszyłam się, kiedy brat mnie odwoził do domu.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Raczkowanie
|
Tak w ogóle, to czemu po 5000 postów trzeba zakładać nowy wątek? Zawiesimy coś, czy co??
|
![]() ![]() |
![]() |
#5016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wie wiecej o nowym niz ja bo go w sumie zna 3 lata ![]() W ogole jak znow zaczelismy razem pracowac(a poznalismy sie w pracy -rok temu) to sie zaczely jazdy.. ale jakos musimy sie z tym nauczyc zyc.. ![]() Wspolna praca ma zalety ale tez i wady ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5017 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w dodatku obaj są postaciami fikcyjnymi, z czego Ned nie żyje ![]() ![]() ![]() A w ogóle jeśli już przy Grze o Tron jesteśmy, to zdecydowanie NIE Ned. Jon Snow, Ogar, Jorah Mormont, Victarion... O, to są moje typy ![]() Cytat:
![]() ![]() Dokładnie tak jak ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Amen. On niby jest przystojny, ale za cholerę bym z nim nic nie chciała. Za ładny chyba ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#5018 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5019 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niektórzy zaś radośnie tkwią sobie w bagnie przez całe życie. ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- A mnie wpada w ucho, ale bez szału. Mam sentyment do tego kawałka: http://www.youtube.com/watch?v=Bag1gUxuU0g Mężczyzna z teledysku wygląda tak, jak mój pierwszy, wieloletni. Zastanawiałam się nawet, czy to możliwe, że to on ![]() Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-09-02 o 19:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój eks miał tunele i tatuaże na twarzy? ![]() PS. Ciężkie czasy przede mną, środek cyklu niedługo ![]() Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-09-02 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5021 |
Nie depcze krokusów
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.