|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 14,04% |
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 |
14 | 24,56% |
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 |
4 | 7,02% |
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI |
1 | 1,75% |
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 |
8 | 14,04% |
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 |
2 | 3,51% |
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
1 | 1,75% |
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 |
1 | 1,75% |
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 |
12 | 21,05% |
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
4 | 7,02% |
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
2 | 3,51% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
![]() Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2013-03-05 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#5012 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
No ale pewnie różne są dzieci.. Z kolei siostra męża ma turystyczne.. I tak z zalem mowila, że to turystyczne ma.. Ze kiedyś mieli drewniane przy pierwszym dziecku ale oddali a potem mieli mniej kasy i kupili turystyczne.. Cytat:
![]() Cytat:
A u mnie to nie chodzi o kasę i mówienie dajcie na wózek.. Bo ja sobie mogę i nowy kupić.. jak się uprę to i dwa nowe sobie kupię i wywiesze w oknie, że mnie stać.. Tylko ja nie lubie takiego wywalania pieniędzy bez sensu.. Wole to wrzucić na konto.. odłożyć na dom, albo na ciuszki na później.. Bo kasę to łatwo się wydaje gorzej żeby ją zarobić.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozamykać wszystko, zabrać swoje rzeczy i podpisać wypowiedzenie. Tak więc jestem bezrobotna;/ marchewka mamy być ogolone ale głównie chodzi o włosy przy pupci ![]() ja wczoraj wyczułam stópkę mojej małej ![]() ![]() Paulina ![]() joasia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Zadomowienie
|
candace1 co do szczepionek to się tak mówi ze one są obowiązkowe ale na dzien obecny nie masz obowiązku szczepić dziecka to twoja decyzja przychodnie wzywają i przypominają ale nikt cie za to nie ukara była nawet taka sprawa ze skierowali sprawę do sądu przeciw rodzicom i oczywiście rodzice wygrali i od tego momentu weszły przepisy ze do szczepienia dzieci nie mozna zmusić rodzicow . Czytałam sporo o tych szczepieniach i tez jestem za dodatkowo na pewno zaszczepie na pneumokoki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.