|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Cytat:
Usia jaka kochana Cytat:
Ale skąd moge wiedzieć czy to mam,chyba nie ma jak tego sprawdzić..
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-11-04 o 14:14 |
||
|
|
|
#5012 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Nie zacytowało mi wszystkiego co chciałam
Edytte pisz jak tylko coś Cię męczy, czasem wygadanie się jest zbawieniem ![]() Berbie nie denerwuj się, plamienie nie musi nic znaczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Super ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43554720] Kubek też lubię pastę Blanx, złota na "osady" ![]() Ale teraz mam jakąś niebieską Signal, niby bielsze zęby po 1. użyciu - ale już wiem, jaki mają trik Ma taki barwnik chyba, jak szampony do blond włosów, bo pasta i piana po niej są granatowe, więc coś tam musi być. [/QUOTE]Bo to właśnie taki trik - pasta wcale nie wybiela, tylko zostawia warstwę barwnika na zębach, przez co wydają się bielsze. Cytat:
![]() No ale urosło... Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
śliczności I super, że masz takie wsparcie w TŻ, cieszę się, że już lepiej. No i coś jeszcze chciałam napisać ale przez to, że mi cytowania zniknęły to nie pamiętam co Dziękuję za wszystkie słowa uznania dla mojego przełamania się
|
|
#5013 |
|
Zadomowienie
|
"dzordza mama włączy" wymiata!
Wieka! Miło Cie czytać. Fajnie, ze jestes ![]() Usia jaka poważna i dorosła. Szok. Przeciez niedawno rodzilas, chyba Usia jest najmłodszym dzieckiem z naszego wątku? |
|
|
|
#5014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fizycznie tak, ok. Emocjonalnie jest różnie, - raz lepiej, raz gorzej ale chyba też całkiem nieźle. Wracam jutro do pracy i trochę boję się, że będzie mi ciężko się odnaleźć. Wcześniej mi się nie zacytowało. Dziewczynki dzięki za wieści od Wadery, kciuki oczywiście zaciśnięte. Mlebidakin nie martw się tymi dawnymi badaniami RTG, to naprawdę nie są duże dawki promieniowania i na pewno nie miały wpływu na jakość Twoich jajeczek.
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2013-11-04 o 14:20 |
|
|
|
|
#5015 |
|
Zakorzenienie
|
hej, hej
oto nowy wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43557630 #post43557630
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.

nie denerwuj się, plamienie nie musi nic znaczyć ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
tak bardzo chce zeby wszytsko było ok.