![]() |
#481 | |
Dostojna peema.
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3
Cytat:
![]()
![]() |
#482 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogole dziwnie z tymi rozmiarami bo wczesniejszy dresik tez zamowilismy na 6m a przyszedl na roczne dziecko a ta sukienka taka malutka, dobrze, ze wzielismy to 6m ![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
Butterfly a jak się czis Cuzjws?
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
#485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze często widzę te z firmy tega ale opinie różne. Podobno pod wpływem ciepła robią się bardzo giętkie przez co niekomfortowe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
Wrrr
Siostra mi caly czas zwraca uwage, ze mnie "rozwala". Uzywa tego wlasnie slowa. Sama przytyla mnostwo w ciazy i straciła figure do ktorej nie wrocila (przez swoje zaniedbanie). Chce, zebym ja tez taka byla. Bede to bede ale na litosc boska, nie wyglądam zle. Normalnie, jestem w ciazy. Kobieta kobiecie najwiecej przykrości potrafi zrobic. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
#487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Dobrych rad o wychowaniu już nie słuchasz? Matko ile ja od siostry męża się nasluchalam dramatów i tragedii o kolkach zabkach i nieprzespanych nocach :/ Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę że to taka trochę toksyczna osoba a od takich osób się ucieka.. nie przejmuj się i bierz na nią poprawkę! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jej tylko współczuję że ma takie wspomnienia i tak też jej powiedziałam. To zamilkła raz a dobrze Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz racje, moj maz tez tak mowi. Naprawde strasznie przykre bo przychodzi, oglada ciuszki (sama marzy o corce), wszystko piekne. A potem komentarze tego typu. I matka, ktora bardziej zachwyca sie jej niedoszla ciaza niz moja obecna. Ostatnio nawet jej powiedziala w naszej obecnosci i innych gosci, ze czeka u nich na wnuczke bo chce w koncu zostac prawdziwa babcia (ma dwoch wnukow) a przeciez my zaraz bedziemy miec coreczke, jej wnuczke. Strasznie przykre. Przepraszam, musialam sie wygadac bo jak wyszla to az mi lzy naplynely do oczu. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
He he he he i dobrze jej powiedziałaś
![]() ![]() Sysa także tego, nie przejmuj się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() |
#494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Dostojna peema.
|
Agata i co na to Twój tż?
![]() ![]() ![]() Dobra, zrobiłam zamówienie na Allegro (sprzedawca baby universe jeśli kogoś to interesuje) - dwa ręczniki kąpielowe, 5 białych pieluch tetrowych (zawsze się przyda), poduszka do karmienia i becik. Jeszcze w tym miesiącu w Ikei na wanienka i może trafi się jakaś komoda wąska, bo mam wnękę między łóżkiem a szafą i w sumie idealnie byłoby ją jakoś mądrze zagospodarować - przynajmniej tż przestanie tam rzucać swoje ciuchy. ![]() edit: a i jeszcze planuję kupić dwie koszule do karmienia w tym miesiącu żeby mieć to z głowy. Ale tu nie będę szaleć, szukam czegoś taniego bawełnianego na Allegro i tyle.
Szczęśliwa żona. Edytowane przez Lilly Greace Czas edycji: 2019-01-31 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Żona Gargamel
|
Sysa współczuję rodziny, okropnie się zachowują.... Z tego co piszesz to chyba siostra to ukochana córunia twojej mamy? Najgorzej jak tak rodzic faworyzuje...
Przypomina mi to matkę Monici i Rossa z "Przyjaciół" - tam śmieszne ale w prawdziwym życiu nie bardzo A o toksycznych ludziach coś wiem, moja teściowa bije rekordy po prostu Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, nowy watek to sie odezwe... Nie wiem czy mnie pamietacie jeszcze? podczytuje was caly czas i jestem na biezaco, u mnie niestety nie za dobrze i nie mam nastroju pisac
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#499 |
Wtajemniczenie
|
3mamy kciuki na pewno dasz rade
![]() ![]() Wlasnie mamaginekolog napisala artykul o wyprawce i poleca emolienty do mycia od poczatku 🤷☠♀️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Odpoczywaj i dbaj o siebie ![]() ![]() Zjadłam 2 naleśnik i banana i zaraz pęknę, serio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Prawdę mówiąc, o toksycznych i wrednych teściowych tylko czytałam...moja jest naprawdę do rany przyłóż, jak trzeba to pomoże, złego słowa nigdy nie usłyszałam od niej. Teściu też jest super. Także naprawdę współczuję. A dalej mam w pamięci jak pisałaś że zamówiła wam obraz od miejscowego artysty ![]() Cytat:
![]() Oj, to faktycznie niewesoło, mogę cię tylko pocieszyć że teraz już jesteśmy na takim etapie że nawet jakby co ( odpukac!!!) to dziecko jest w stanie przeżyć poza brzuchem. Ale glowa do góry, wszystko będzie ok! Dawaj znać co słychać i jak wizyty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Dostojna peema.
|
Hahaha, coś w tym jest, ale może tż mnie będzie stopował, bo w marcu wydamy kilka kafli na suszarkę bębnową
![]() Wkraczamy chyba w tej najdroższy okres kiedy trzeba kupić dużo rzeczy dziecku i ogólnie u nas jeszcze i ta suszarka (ale to moje must have, jak mam na niecałych 40 metrach w bloku ogarniać dzieciaka, pracę zawodową i jeszcze pranie i wieszanie tego wszystkiego to postawiłam twarde warunki;p) i trzeba sypialnię odmalować... ogólnie co miesiąc na początku miesiąca robimy oszczędności (jeszcze przed opłaceniem rachunków itp) i tak poinformowałam tż, że marzec i kwiecień mogą być miesiącami bez tych oszczędności albo z bardzo małymi, to jest smutny, bo on lubi odkładać ![]() Ale w sumie trzeba się cieszyć, że z bieżącej kasy damy radę i nie musimy nic wyciągać właśnie z odłożonych. Ostatnio właśnie przez 2 miechy nie chodziłam do kosmetyczki bo miałam fazę na oszczędzanie ale się złamałam i zapisałam się na wtorek na hybrydy i brwi, niech mam coś z życia, ostatnie dni za dużo pracowałam ![]()
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#504 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie foteliki kiddy są na bazy z maxi-cosi wiec jest szansa. Jeszcze zobaczę jak cybex ![]() ![]() Moja szwagierka miała Mutsy i była zadowolona. Cytat:
![]() ![]() ja miałam om 7.05.2015 , a Zośka spłodzona 20.05 ![]() Właśnie wiele wózków jest tylko 2w1 lub 3w1, więc lipa... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
uszaki są super, zazdro ![]()
![]() |
#505 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wkleisz linki do ręczników i beciku? Ja u HubiWorld zamówiłam ta poduszkę do karmienia z Motherhood no i muszę przyznać że jest fajnie wykonana, dosyć twarda i posiada oeko tex standard🤣🤣 mój tż się ze mnie śmieje że mam świra bo chce kupować wszystko z atestami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
Ok, wklejam linki. Nie wiem, czy ta poducha do karmienia jest sztywna, właśnie to mnie martwi, ale przekonało mnie to, że jest rozbieralna - masę znalazłam w necie fajnych poduszek, ale nie da się pokrowca zdjąć, więc jak to prać? :/ https://allegro.pl/oferta/becik-roze...YTM4OTdiYWE%3D - taki becik, podobają mi się kolory tych kotwic https://allegro.pl/oferta/sensillo-o...YTk4N2Q2Y2M%3D - te ręczniki, wzięłam szary i jasny ![]()
![]() |
#507 |
Wtajemniczenie
|
Agadzie ktory fotel wzielas? Dzis ogladalam i ceny roznia sie kolosalnie a wygladem niewiele. Wkleisz linka?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | ||||
Zakorzenienie
|
Widzę,że temat przwijaków i mycia.
Ja mam przewijak na komodzie, potem mogę sobie zrobić tak,że biorę tył komody i tę nakładę do przewijania i mam najzwyklejszą komodę- stolarze mi tak zrobili. No ale to jest w pokoju, a kąpiemy w łazience. Zawsze po prostu zabierałam ten twardy przewijak do łazienki i kładłam na pralce. Wanienka na stojaku, potem tylko przenosiło się dziecko na przewijak i ubierało. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() widzę,że siostra przejęła dołujące teksty po Twojej mamie... Cytat:
![]()
![]() |
#509 | ||
Żona Gargamel
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie przekonało że można zdjąć pokrowiec i od razu u niego dokupić drugi Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak dziś u Ciebie!? Cytat:
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
W ogóle dostaje się w tym roku pudełka w szpitalu? Ktoś ma bliskich którzy już w tym rodzili? ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.