Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-07, 09:24   #481
star15
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

niezapominajko- wiem, wiem, ja z tym chłopakiem to tylko żartowałam. ;d też będę dziś ćwiczyć- ze 2godzinki w siłowni! ^^ ach, brakowało mi tego.. a teraz zjadłam IIśniadanie i muszę odczekać gdzieś do 11,00, zanim pójdę. : ))

orzeszek- dostałam zdjęcia. no niee, dziewczyno, jeśli Ty jesteś gruba, to.. wyglądasz pięknie, masz świetne wcięcie w talii, kobiece kształty! ja tak bardzo chciałabym mieć szersze bioderka, ale gdy tyję, w pierwszej kolejności idzie mi w brzuchol. więc jeszcze jedno słowo, że jesteś gruba i po prostu nie żyjesz, ja, jakem star15, obiecuję Ci to!

lolcia- zazdroszczę miłości i tż-ta żyjcie długo i szczęśliwie gołąbeczki

malinko- fryzurka ładna a te plastikowe blondi mogą doprowadzić do szału, racja..

niuniuska- z tym schudnięciem to każda marudzi.. ach, my kobiety, dogodzić nam to nie lada sztuka! haha, ja kiedyś pokłóciłam się z przyjaciółką za to, że szturchnęła mnie ołówkiem w ramię xDD obraziłam się! xDD i to tak na poważnie! ale to była podstawówka, dodam dla usprawiedliwienia.

Ewusia- Turcjaaa<3 ojej, wspaniale, ja byłam we Włoszech w tym roku i bardzo tęsknię..

tamo- taka chyba nasza kobieca natura

baby- baw się dobrze, wypełniaj 'obowiązki' rzetelnie, bo są bardzo przyjemne.

asiek- ja mogę iść za Ciebie na ten basen, za mną to chodzi od dłuższego czasu, a nie mogę się wybrać. ^^ poza tym u mnie jest tylko jeden i niefajny..

a u mnie? hm, u mnie nic nowego. lecę niedługo na siłownię.. taaak mi się chce jak nigdy!
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 09:29   #482
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Dzień dobry !

Ja pierwsze spotkanie z nim miałam na miescie, a później juz u mnie.. Umiem wyczuć ludzi Poza tym rodzice byli, a jeszcze poza tym to mamy tyyylu wspolnych znajomych no i fakt, to mądry facet... Kochanie.. tęsknilam za Wami bardzo

Dziewczyny, Was nadrobić to jest masakrejszyn Nie było mnie chwile, a tu 3 strony Troszke nie mam czasu, bo wczoraj i przed wczoraj spotkałam się z ów kolegom... No i same rozumiecie.. Chłopak lekko oszalał na moim punkcie No, a i mnie nie jest on obojetny... Dziś ma przyjść do mnie kumpela i oglądamy "Lejdis" Haaaa
A zaraz lece do miasta.. i na solarke

Miłego dnia Kobitki
Alez ja CI wierze chlopak na pewno fajny... A czy on Ciebie na NK skomentował jako pierwszy na ostatniej fotce ,jesli mozna spytac?

Na solarke? To juz wiem gdzie ta Tama sie tak ładnie opalilaCo ile chodzisz?

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
witajcie

dzis zasnelam ok 2, wiec robie postepy ale jakos sie niedospana czuje...
zjadlam sniadanie i teraz leze z kompem w lozeczku, zamierzam pocwiczyc z godzine, ale musze troche odczekac po jedzeniu...ale najchetniej bym jeszcze pospala, wiec moze to zrobie
za oknem jakos niewyraznie...
Mozer sprobujesz zasnac jednak ejszcze? Chociaz ja tak nie potrafie. Nie potrafie polozyc sie do lozka jak mnie ktos obudzi nawet w nocy jak chce mi sie siku to ide a potem nie spie a w dzien to nie ma najmniejszych szans zebym oka zmruzyla.

star15:
heh Dziekuje
A koniecznie musisz isc na ta silownie? Ja bym chyba z nudow umarła tam ^^
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 09:34   #483
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

star15:
heh Dziekuje
A koniecznie musisz isc na ta silownie? Ja bym chyba z nudow umarła tam ^^
ee, nie muszę wcale, ale chcę poważnie lubię tam chodzić, lubię być nieźle wymęczona i pozbywać się nadmiaru energii. bo ja ruchliwe dziecko jestem, a poza tym instruktor fajny i.. młody! i mnie podrywa chyba nawet.
Stary 2008-08-07, 09:36   #484
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
ee, nie muszę wcale, ale chcę poważnie lubię tam chodzić, lubię być nieźle wymęczona i pozbywać się nadmiaru energii. bo ja ruchliwe dziecko jestem, a poza tym instruktor fajny i.. młody! i mnie podrywa chyba nawet.
uhuhu To trzeba było tak od razu W takim razie smaruj !
Stary 2008-08-07, 09:43   #485
star15
Zakorzenienie

Cytat:
uhuhu To trzeba było tak od razu W takim razie smaruj !
hah, no zaraz lecę. ^^ a jak tam Twoje sprawy serduchowe, jeśli można spytać? : D
Stary 2008-08-07, 09:45   #486
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
hah, no zaraz lecę. ^^ a jak tam Twoje sprawy serduchowe, jeśli można spytać? : D
a no to tak :

dzis ajde do parku z kolega ktory nalega na spotkanie...
Jutro jade na wycieczke rowerowa z drugim poznanym kolega^^
a po niedzieli umowilam sie z tym gosciem co mi numer dał...

Nie wiem czy juz to dobrze robie...ale glupio mi tak odmawiac
Stary 2008-08-07, 09:50   #487
star15
Zakorzenienie

Cytat:
a no to tak :

a niby czemu niedobrze? szalejesz i korzystasz z życia, nie widzę w tym nic złego nie masz przecież wobec żadnego zobowiązań, a spotkania koleżeńskie, nawet dzień po dniu z innym to nic złego. ^^ rozchwytywana jesteś patrzę baw się więc dobrze.. ) a ja znikam, muszę trochę się ogarnąć i idę na tą siłownię. potem mam coś mamie załatwić w banku, a wieczór spędzę chyba nad rzeką z przyjaciółmi.. mam ochotę dziś zrobić coś szalonego, więc może być wesoło. ^^ miłego dnia.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-07, 09:59   #488
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
a niby czemu niedobrze? szalejesz i korzystasz z życia, nie widzę w tym nic złego nie masz przecież wobec żadnego zobowiązań, a spotkania koleżeńskie, nawet dzień po dniu z innym to nic złego. ^^ rozchwytywana jesteś patrzę baw się więc dobrze.. ) a ja znikam, muszę trochę się ogarnąć i idę na tą siłownię. potem mam coś mamie załatwić w banku, a wieczór spędzę chyba nad rzeką z przyjaciółmi.. mam ochotę dziś zrobić coś szalonego, więc może być wesoło. ^^ miłego dnia.
W sumie tak Masz racje
A i tak chyba nie szukam kogos na stale a kumpli to chyba moge miec, no nie?
Dziekuje i Ty tez baw sie dobrze na tej silowni
ooo tak. Trzeba zrobic cos szalonego ! A jak ...uroki lata i mlodosci ^^

No ja tez bym w sumie mogla dom ogranac...chyba zrobie ajkis porzadeczek
Stary 2008-08-07, 10:07   #489
orzeszek01
Zakorzenienie

ja tez sie dołączam do porządków bo syf mam w pokoju jak nigdy...
miało przyjechac biurko nowe ale to dopiero w przyszłą srode wiec i tak bede musiala odgruzowac moja mała stajenkę
a ja dzisiaj siedze w domu buu;( Tz w pracy mooze przyjedzie wieczorem ale pewnie nie dopiero jutro..moze sie gdzies rpzejde do parku ale narazie ciepło za ciepło...

Star15...kobiece kształty..okragłe biodra..;(
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 10:51   #490
Niuniuska
Wtajemniczenie

Dziewczyny, jak tak ciągnie Was do porządeczków i sprzątania to zapraszam do mnie, mam remont w domu każde ręce do pomocy się przydadzą a jakbyście były kapryśne to mogę nawet zapłacić 5zł za godzinę ) ^^
Poza tym zastanawiam się, czy mnie ktoś przygarnie, bo nowe meble do spania mają przywieźć dopiero za 2 tyg! Czeka mnie spanie na podłodze, óóój :/ ale to podobno dobre dla plecków

a tak btw.
Baby14: jak mawia moja koleżanka, 'kochaj, szalej i nie pytaj co dalej' ;-))
star15: zazdroszczę siłki, wypocenia się i pięknego instruktora Ja mam plan żeby dopiero we wrześniu ruszyć swoje 4 litery na siłownie i aerobik, bo teraz jakoś samej nie chce się chodzić, a koleżanki wszystkie gdzieś wybyły :/ Jeszcze mnie ktoś napadnie na tej siłowni... jakiś młody Apollo o boskim ciałku mm ajj.

Miłego dnia

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 11:04   #491
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Niezapominajko smutki porzuć w kąt, ee ? Takie coś jak smutek wogóle nie istnieje ! ; D
a z mamą to ja też się ciąle kłócę i przeważnie o jakieś głupoty . ;P

Orzeszku kurtki nie w moim stylu, ale muszę przyznać że pierwsza lepsza .

Hihi, Malinko też widziałam wczoraj takiego farbowanego blondyna co do znajomych przyjechał, do tego rozwalił mnie swą fryzurą ^^ . Porażka , normalniee .

Ewusia , kurczę, jak ja Ci zazdroszczę Turcja, aa udanego pobytu w takim razie życzę . ; D

A Tamuś się opala, widzę ja też muszę coś zrobić ze swą karnacją, a konkretniej z twarzą bo jak mi się za dużo schudło to jestem tak blada, że szkoda gadać ..

Martynko fajnie, że na siłownię sobie śmigasz, sama bym chciała ;>, ale u mnie niestety nie ma . A do tego intruktor przystojny - to wszyyystko wyjaśnia . ; D

A u mnie ? Ostatnio też się wiele dzieje . Kręcę z pewnym chłopakiem i na początku było lepiej, planowaliśmy, żebyśmy byli razem, a teraz mam wrażenie , że zwleka z tym, jakby na coś czekał, lub do końca niezdecydowany jest chociaż sam mówił jak bardzo chce ze mną być . Cóż, pożyjemy zobaczymy . Jeszcze kręci do mnie jego brat, a trzeci dał sobie spokój bo wie, że nie ma u mnie szans.
A Wam dziewczyny miłego dzionka życzę

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-07, 11:08   #492
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Oj dzis bedzie krotko bo mam tyle "obowiazkow" ze szok a wlasciwie to spotkania z przyjaciolmi itp
fajne takie "obowiązki"
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

Dziewczyny, Was nadrobić to jest masakrejszyn Nie było mnie chwile, a tu 3 strony Troszke nie mam czasu, bo wczoraj i przed wczoraj spotkałam się z ów kolegom... No i same rozumiecie.. Chłopak lekko oszalał na moim punkcie No, a i mnie nie jest on obojetny... Dziś ma przyjść do mnie kumpela i oglądamy "Lejdis" Haaaa
A zaraz lece do miasta.. i na solarke

trzymam mocno kciuki żeby tym razem się udało Kochana zasłużyłaś na to

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
to juz sie nie mozesz doczekac pewnie?

ano nie mogę dobrze ze to już niedługo

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
rozmawialam wlasni z siostra i mowi,ze w domu rodzice maja troche cienko z finansami i mi przykro strasznie...z jednej strony ze mi nie mowia nic a z drugiej,ze nie chca nigdy pomocy...
tak to właśnie bywa z rodzicami że wolą nie zawracać głowy dzieciom... i nie zdają sobie sprawy z tego że może łatwiej by im było jednak powiedzieć co i jak
Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość

szykuje się naprawdę ładny dzień. co prawda miałam iść z koleżanką na basen, ale nie ustaliłyśmy nawet o której idziemy i czy idziemy w ogóle, więc nawet jeżeli zadzwoni domofonem za niedługo i powie, żeby się szykować, to nie wiem czy będzie mi się chciało. szczególnie, że mam końcówkę okresu, a pod koniec to zawsze jest tak niepewnie z pływaniem
ja właśnie też mam końcówkę okresu i nie zdecydowałam się na basen, jakoś tak nie lubię wtedy
Cytat:

Ewusia zazdroszcze wycieczki ja to sie moze gdzies wybiore za granice w zime, co by tylek troche ogrzac
w zimie to dopiero jest frajda wyjechać no aleee niestety nie ma takiej możliwości, studia nie pozwalają

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość

Tamo- kiedys Go okłamałam raz to był błąd którego żałuje do dzis, ale wielokrotnie mnie zapewniał ze to przeszłosc, ze to juz było minęło,i nie bedziemy do tego wracać a tu klops bo on dalej mi nie ufa i sie boi ze mu "wykreće jakis numer" wiec to nie jest zaufanie...
to tez jest przyczyna mojego małego dołka który sie do mnie przyplątał ostatnio..
mam nadzieję że TŻ Ci zaufa, w końcu każdy popełnia błędy, jemu pewnie też nie raz sie zdarzyło jakiś numer wykręcić nie dołuj się

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Dzień dobry tak w ogóle ^^ Tylko przelotem tutaj i już mnie nie ma. Nie mam czasu na wizaż i ooo;(
no nie masz czasu, nie masz, zauważyłyśmy to

Cytat:
heheh, no w takim wypadku to też bym gnała na siłkę, nawet w upał

Cytat:

następna normalnie nam się tu robi kolekcja femme fatale

jaka śliczna dziś pogoda może się mi uda w końcu gdzieś ruszyć tyłek, np na rower ale najpierw parę rzeczy do zrobienia, pomogę mamie się rozpakowywać, jakiś obiad zmontujemy ... a i jeszcze psa muszę wykąpać

miłego dnia Wam życzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 11:19   #493
orzeszek01
Zakorzenienie

sprzatam sprzata sprzatam o mamo jaki bajzel mam tzn juz pomału nie mam bo robie aby go nie było
za goraco zeby gdzies pójsc, wiec moze wieczorkiem jak sie ochłodzi to sie przejde na spacerek
miłego Dnia

Stary 2008-08-07, 11:32   #494
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

ja sie rowniez przylaczam do porzadkow ^^ za chwile zamierzam przejrzec moje klamoty, mam nadzieje, ze nic mi nie przeszkodzi w koncu

widze, ze podbijacie chlopiece serca dziewczynki nie ma to, jak byc rozchwytywana ^^

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 11:48   #495
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Mercy- zależy kiedy i gdzie i czy zniesiecie moje ciągłe narzekania
niezapominajka - czasami trochę trzeba ponarzekać ja po prostu zaliczyłam spada szczęki jak zobaczyłam Pussy normalnie szok xD
Ewusia - takich długich to ja nie miałam, ale ścieła mi grzywkę i myślałam, że utłukę, chciałam troszkę ją podciąć a tu ciach prach, pół grzywy nie ma :P;
tamo- było wesoło oj było
star - nawet nie wiem czy to blondi była, ale była straszna
Ewelkaa- ja potem zaczełam opowiadać współlokatorce o nim, okazało się że nawet chodzi tak samo bo kiedyś przed swoim urlopem widziała go na pasażu i podobno wszyscy ludzie się na niego patrzyli, a ubrany był tak jak ja go wczoraj widziałam xD

ale wam fajnie macie jakieś plany... ja czekam na tel. od psorka miałam mu oddac projekty, zrobiłam je wczoraj i się okazało, że komputer mi ich nie zapisuje czyli robota na nic. miałam dzisiaj robić na jego komputerze, od rana czekam na tel. a tu cisza chyba zaraz się zbiorę i gdzieś pójde poczytać książkę czy coś...

pozatym mam doła, ale to u mnie normalne [] więc nie macie się co przejmować :P

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-07, 12:45   #496
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak tak ciągnie Was do porządeczków i sprzątania to zapraszam do mnie, mam remont w domu każde ręce do pomocy się przydadzą a jakbyście były kapryśne to mogę nawet zapłacić 5zł za godzinę ) ^^
Poza tym zastanawiam się, czy mnie ktoś przygarnie, bo nowe meble do spania mają przywieźć dopiero za 2 tyg! Czeka mnie spanie na podłodze, óóój :/ ale to podobno dobre dla plecków

a tak btw.

Miłego dnia
O ja bym mogla cos pomoc chetnie Ale do krainy wiecznych sneigow sie nie wybieram ,o nie dzis juz mi sie snilo ze utkwilam na jakims biegunie
Ja przez 4 tygodnie spałam na twardych materacach i przyzwyczaisz sie
Jakis kocyk dasz i nie bedzie zle

No tak...Twoja kolezanka ma racje. Niech wszystko suie toczy po swojemu a przejmowac to ja sie nie bede Sytuacje same sie rozwiazuja^^

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość

A u mnie ? Ostatnio też się wiele dzieje . Kręcę z pewnym chłopakiem i na początku było lepiej, planowaliśmy, żebyśmy byli razem, a teraz mam wrażenie , że zwleka z tym, jakby na coś czekał, lub do końca niezdecydowany jest chociaż sam mówił jak bardzo chce ze mną być . Cóż, pożyjemy zobaczymy . Jeszcze kręci do mnie jego brat, a trzeci dał sobie spokój bo wie, że nie ma u mnie szans.
Jak mowil Ci ze zalezy mu na Tobie to pewnie tak jest Poczekaj jeszcze troche. Moze jest neimialy...? Nie ma go co pospieszac.^^
Ale ze krecisz z jego bratem ejszcze to huhuh gratuluje odwagi
A czemu 3 nie ma u Ciebie szans
??

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
fajne takie "obowiązki"

jaka śliczna dziś pogoda może się mi uda w końcu gdzieś ruszyć tyłek, np na rower ale najpierw parę rzeczy do zrobienia, pomogę mamie się rozpakowywać, jakiś obiad zmontujemy ... a i jeszcze psa muszę wykąpać

miłego dnia Wam życzę
No fajne ,fajne

Szczerze to ja nie wiem kto to jest femme fatale

Oj tak pogoda boska tak przyjemnie wcale nie goraco , wiaterek...na rower bym sobie pojechala ale wczoraj jak bylam w sklepie to ktos mi powietrze spuscil
Stary 2008-08-07, 12:51   #497
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Malinko hehe, no to niezły gościu musi być . ^^
Baby, ależ ja nie kręcę z jego bratem ; P to on do mnie . Chociaż ten MÓJ (no co ?) wie, że jego dwóch pozostałych braci się we mnie kocha, a ja powiedziałam, że ja do nich nie kręcę. A trzeci nie ma u mnie szans bo .. poprostu mi się nie podoba . asz, ja kurczę niecierpliwa jestem i narwana, to wszystko chciałabym odrazu . ;P ale muszę dać mu czas bo on rzeczywiście trochę nieśmiały .

A u mnie gorąąąco , eh .

Stary 2008-08-07, 13:01   #498
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Malinko hehe, no to niezły gościu musi być . ^^
Baby, ależ ja nie kręcę z jego bratem ; P to on do mnie . Chociaż ten MÓJ (no co ?) wie, że jego dwóch pozostałych braci się we mnie kocha, a ja powiedziałam, że ja do nich nie kręcę. A trzeci nie ma u mnie szans bo .. poprostu mi się nie podoba . asz, ja kurczę niecierpliwa jestem i narwana, to wszystko chciałabym odrazu . ;P ale muszę dać mu czas bo on rzeczywiście trochę nieśmiały .

A u mnie gorąąąco , eh .
łoooto ja nie chce wiedziec jaka tam atmosfera w domu jest ^^
Widze ze wymagania masz...^^Musi byc z Ciebie niezly lachon. No ale coz...nie kazdemu kazdy sie podoba. Sa rozne gusta
No widzisz? jest niesmialy to pewnie dlatego wiesz chlopaki mowia duzo,ale jak przyjdzie co do czego to juz jest gorzej
Stary 2008-08-07, 13:02   #499
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
O ja bym mogla cos pomoc chetnie Ale do krainy wiecznych sneigow sie nie wybieram ,o nie dzis juz mi sie snilo ze utkwilam na jakims biegunie
Ja przez 4 tygodnie spałam na twardych materacach i przyzwyczaisz sie
Jakis kocyk dasz i nie bedzie zle
No tak...Twoja kolezanka ma racje. Niech wszystko suie toczy po swojemu a przejmowac to ja sie nie bede Sytuacje same sie rozwiazuja^^

Dlaczego? Kraina wiecznych śniegów, tak dla ochłody na upalne dni Rewelacja Ano już się wprawiam w spaniu na podłodze i materacach. Narazie żyję!

Cytat:
Też myślę, że nieśmiałość go zżera, a poza tym może zwleka też dlatego, że jest pod presją braci - ciekawe, czy nie mają nic do niego, bo że zaczął się z Tobą spotykać, a przecież im w głowie też zawróciłaś
Kurde, jak ja dawno nie miałam takich pokręconych sytuacji. Nawet za nimi tęsknię z tż jestem już 4 lata, uhhh

No to lecę pichcić obiad, przenosić meble i zdejmować szwy z siostra:/
Pozdrawiam. Miłego dzionka

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 13:38   #500
star15
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie takMasz racje
A i tak chyba nie szukam kogos na stale a kumpli to chyba moge miec, no nie?
Dziekuje i Ty tez baw sie dobrze na tej silowni
ooo tak. Trzeba zrobic cos szalonego ! A jak ...uroki lata i mlodosci ^^

No ja tez bym w sumie mogla dom ogranac...chyba zrobie ajkis porzadeczek
fajnie było! tylko hm.. on jest 7 lat starszy ode mnie i pewnie ma dziewczynę. ale miło się rozmawia i powiedział, żebym wykupiła sobie karnet na następny miesiąc, bo nie będzie miał z kim tak fajnie porozmawiać. tam sporo osób przychodzi [jeszcze zależy, kiedy.], ale on siedzi tylko ze mną, więc nie chwaląc się- coś w tym musi być! ^^

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
ja tez sie dołączam do porządków bo syf mam w pokoju jak nigdy...
miało przyjechac biurko nowe ale to dopiero w przyszłą srode wiec i tak bede musiala odgruzowac moja mała stajenkę
a ja dzisiaj siedze w domu buu;( Tz w pracy mooze przyjedzie wieczorem ale pewnie nie dopiero jutro..moze sie gdzies rpzejde do parku ale narazie ciepło za ciepło...

Star15...kobiece kształty..okragłe biodra..;(
dokładnie tak! piękne kształty tż-ta zapytaj, na pewno Ci to powie, że faceci kochają kobiety właśnie za ich kobiecość..

Cytat:

a tak btw.
star15: zazdroszczę siłki, wypocenia się i pięknego instruktora Ja mam plan żeby dopiero we wrześniu ruszyć swoje 4 litery na siłownie i aerobik, bo teraz jakoś samej nie chce się chodzić, a koleżanki wszystkie gdzieś wybyły :/ Jeszcze mnie ktoś napadnie na tej siłowni... jakiś młody Apollo o boskim ciałku mm ajj.

Miłego dnia
ahaha, ja bym nie miała nic przeciwko temu, by mnie napadł młody Apollo na początku bym stawiała opory [dla pozorów], a potem.. ^^ hahaha! ja chodzę sama na siłownię, ale zawsze jest z kim tam porozmawiać, więc nie odczuwam braku koleżanek przy mnie: )) a jak któraś ma ochotę to i u mnie można byłoby posprzątać.

Cytat:

Martynko fajnie, że na siłownię sobie śmigasz, sama bym chciała ;>, ale u mnie niestety nie ma . A do tego intruktor przystojny - to wszyyystko wyjaśnia . ; D

Ty łamaczko serc! ^^ a zdjęcie mi już wysłałaś? ciekawa jestem, jak wygląda ta piękna dama, która tak wszystkim w sercach mota. : D a sprawę z chłopakiem zostaw, czas sam rozwiąże. : ))

Cytat:
fajne takie "obowiązki"

trzymam mocno kciuki żeby tym razem się udało Kochana zasłużyłaś na to

ano nie mogę dobrze ze to już niedługo
[/color]

tak to właśnie bywa z rodzicami że wolą nie zawracać głowy dzieciom... i nie zdają sobie sprawy z tego że może łatwiej by im było jednak powiedzieć co i jak

ja właśnie też mam końcówkę okresu i nie zdecydowałam się na basen, jakoś tak nie lubię wtedy

w zimie to dopiero jest frajda wyjechać no aleee niestety nie ma takiej możliwości, studia nie pozwalają

mam nadzieję że TŻ Ci zaufa, w końcu każdy popełnia błędy, jemu pewnie też nie raz sie zdarzyło jakiś numer wykręcić nie dołuj się

no nie masz czasu, nie masz, zauważyłyśmy to

heheh, no w takim wypadku to też bym gnała na siłkę, nawet w upał

miłego dnia Wam życzę
o widzisz, jakie plany masz, na cały dzień wystarczy. : )) a rower to świetna rzecz, sama uwielbiam : ))

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
star - nawet nie wiem czy to blondi była, ale była straszna

ale wam fajnie macie jakieś plany... ja czekam na tel. od psorka miałam mu oddac projekty, zrobiłam je wczoraj i się okazało, że komputer mi ich nie zapisuje czyli robota na nic. miałam dzisiaj robić na jego komputerze, od rana czekam na tel. a tu cisza chyba zaraz się zbiorę i gdzieś pójde poczytać książkę czy coś...

pozatym mam doła, ale to u mnie normalne więc nie macie się co przejmować :P
ee, to zmień to 'normalne', bo szkoda życia na doły.. ^^ książki fajna rzecz. i nie dołuj! bo dostaniesz! : D

a ja wróciłam wyczerpaana.. ach, jak mi dobrze : )) ślicznie dziś, słonecznie, na siłowni było sympatycznie, mnóstwo śmiechu i w ogóle. : ) zdenerwowałam się tylko, bo pod moją nieobecność mama pojechała z bratem na zakupy i nakupowała mu mnóstwo fajnych ciuchów, plecak, książki, itd. a ja to co?! no trudno, nie będę się tym przejmować. =) w weekend nadrobimy z tatuśkiem straty. ^^ już postanowione- o 19,00 jestem umówiona i idę nad rzekę. : ) a zaraz wezmę prysznic i lecę do banku pozałatwiać jakieś tam mamine sprawy z kontem.
Stary 2008-08-07, 13:47   #501
yerba
Raczkowanie

Cytat:

88niezapominajka88, orzeszek01, yerba: Dziołchy, limit na smutek i doły się już wyczerpał! Głowy do góry, piersi naprzód, iskierki [cenzura:P] w oczy i do boju o lepszy humor

tak jest!

Cytat:

ja wczoraj po wykonaniu czynności domowych byłam w knajpie z TŻ-em i znajomymi, trochę wypiłam i trochę późno wróciłam ale fajnie było
dziś rano byłam załatwiać wakacje lecimy w nocy z 18 na 19 sierpnia do Turcji na tydzień fajnie, nie mogę się doczekać

dobranoc
oooo, ale super z tymi wakacjami!

Cytat:

yerba
: No i swietnie ze gdzies wyszłas Co bedziesz w domu sama siediziec
dziś siedzę za to w domu i próbuję znaleźć kilka zagubionych papierów... nigdy ich chyba nie znajdę....
przy okazji może uda się te planowane wczoraj porządki zrobić

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
dzień dobry
chociaż dla mnie dzień trwa od wczoraj, bo nie spałam dzisiaj w nocy zasiedziałam się przy serialu, a potem już za wcześnie/późno, a przede wszystkim za jasno było na spanie odrobię sobie pewnie dzisiaj w nocy

łoooojej, całą noc nie spałas?

Cytat:
nie no, pewnie nawet ja bym siłownię polubiła w takich okolicznosciach...

Cytat:

miłego dnia Wam życzę
ja też się dziś wybieram na rower

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość

pozatym mam doła, ale to u mnie normalne [] więc nie macie się co przejmować :P

Kochana, głowa do góry!!
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 13:50   #502
orzeszek01
Zakorzenienie

dwa wory śmieci wywaliłam stare zeszyty,ksiazki, stare skarpetki- weg!
teraz porządek czyściutko lśni w pokoju jak w pudełeczku
pije herbatke i cos poczytam

Stary 2008-08-07, 14:59   #503
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
łoooto ja nie chce wiedziec jaka tam atmosfera w domu jest ^^
Widze ze wymagania masz...^^Musi byc z Ciebie niezly lachon. No ale coz...nie kazdemu kazdy sie podoba. Sa rozne gusta
No widzisz? jest niesmialy to pewnie dlatego wiesz chlopaki mowia duzo,ale jak przyjdzie co do czego to juz jest gorzej
Oj, tak- ja wymagająca jestem . ; P A atmosfera ? ee, nie sądzę, żeby było jakoś 'groźnie' ; D chłopak się o mnie stara i wie, że też mi się podoba więc chyba zabardzo się nie ma o co martwić ; D .

Cytat:
Też myślę, że nieśmiałość go zżera, a poza tym może zwleka też dlatego, że jest pod presją braci - ciekawe, czy nie mają nic do niego, bo że zaczął się z Tobą spotykać, a przecież im w głowie też zawróciłaś
Kurde, jak ja dawno nie miałam takich pokręconych sytuacji. Nawet za nimi tęsknię z tż jestem już 4 lata, uhhh
Wprawdzie oni nawet nie wiedzą chyba, że my ze sobą kręcimy . To jest tak pomieszane, że sama już nie wiem jak to dokładnie jest ; D . A to świetnie, że z Tż już 4 lata : ))

Cytat:
Ty łamaczko serc! ^^ a zdjęcie mi już wysłałaś? ciekawa jestem, jak wygląda ta piękna dama, która tak wszystkim w sercach mota. : D a sprawę z chłopakiem zostaw, czas sam rozwiąże. : ))
Sama widziałaś tą łamaczkę serc zdjęcia okropne dlatego też okropnie wyszłam, ale tu o figurę chodziło prawda Martynko ; ) a z intruktorem widzę .. no no ; D

A wszystkie dziś sprzątają, tylko ja się tak obijam cały dzień przed kompem ? ah, dzień dziecka poprostu, dzień dziecka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-07, 15:18   #504
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego? Kraina wiecznych śniegów, tak dla ochłody na upalne dni Rewelacja Ano już się wprawiam w spaniu na podłodze i materacach. Narazie żyję!

No to lecę pichcić obiad, przenosić meble i zdejmować szwy z siostra:/
Pozdrawiam. Miłego dzionka
Oj ja nie chce slyszec nawet o lekkim mrozie Przez ED zrobil sie ze mnie taki zmarzluch ze nawet w cieniu mi zimno

a co sie stało siostrze?

Cytat:
fajnie było! tylko hm.. on jest 7 lat starszy ode mnie i pewnie ma dziewczynę. ale miło się rozmawia i powiedział, żebym wykupiła sobie karnet na następny miesiąc, bo nie będzie miał z kim tak fajnie porozmawiać. tam sporo osób przychodzi [jeszcze zależy, kiedy.], ale on siedzi tylko ze mną, więc nie chwaląc się- coś w tym musi być! ^^

a ja wróciłam wyczerpaana.. ach, jak mi dobrze : )) ślicznie dziś, słonecznie, na siłowni było sympatycznie, mnóstwo śmiechu i w ogóle. : ) zdenerwowałam się tylko, bo pod moją nieobecność mama pojechała z bratem na zakupy i nakupowała mu mnóstwo fajnych ciuchów, plecak, książki, itd. a ja to co?! no trudno, nie będę się tym przejmować. =) w weekend nadrobimy z tatuśkiem straty. ^^ już postanowione- o 19,00 jestem umówiona i idę nad rzekę. : ) a zaraz wezmę prysznic i lecę do banku pozałatwiać jakieś tam mamine sprawy z kontem.
A ile masz obecnie lat?Teraz moze tto robic roznice ,ale potem to nie bedzie widocznemoj tata jest starszy od mamy o 6 lat i w zyciu bym na to nie wpadła^^. A w sumie mi tez sie baaardzo podoba kolega o 7 lat starszy.Kurcze czuje ze to do niego mnie ciagnie a nie do zadnego z wielbicieli. Ja juz tak mam. Zawsze mnie ciagnie do kogo nie powinno. Chociaz charakter ma boski , podobno mnie lubi,zrobil sobie ze mna faaajne ^^ zdjecia`.ale ech...nie wiem juz

Moze sproboj poznac lepiej tego trenera i wyhaczysz czy jest zajety?;>

Podziwiam Twojego brata. Moj za nic nie pojechałby na takie zakupy

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

dziś siedzę za to w domu i próbuję znaleźć kilka zagubionych papierów... nigdy ich chyba nie znajdę....
przy okazji może uda się te planowane wczoraj porządki zrobić
ZNajdziesz ,znajdziesztylko trzeba na spokojnie poszukac

Cytat:
Oj, tak- ja wymagająca jestem . ; P A atmosfera ? ee, nie sądzę, żeby było jakoś 'groźnie' ; D chłopak się o mnie stara i wie, że też mi się podoba więc chyba zabardzo się nie ma o co martwić ; D .

Sama widziałaś tą łamaczkę serc zdjęcia okropne dlatego też okropnie wyszłam, ale tu o figurę chodziło prawda Martynko ; ) a z intruktorem widzę .. no no ; D

A wszystkie dziś sprzątają, tylko ja się tak obijam cały dzień przed kompem ? ah, dzień dziecka poprostu, dzień dziecka
Hm...moge prosic o zdjecie?
Stary 2008-08-07, 15:30   #505
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

kurcze tak czytam o tych Waszych milosnych rozterkach i juz sie pogubilam, kto z kim itp ale przynajmniej ciekawe macie zycie
mi to sie ostatnio jakos nawet nie chce z nikim krecic...mam troche dosc facetow...

przeglad moich klamotow zrobilam i mam worek smieci ale to tak tylko z grubsza, a nastepnym razem bede musiala do tego podejsc juz bez zadnych sentymentow

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-07, 15:34   #506
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze tak czytam o tych Waszych milosnych rozterkach i juz sie pogubilam, kto z kim itp ale przynajmniej ciekawe macie zycie
mi to sie ostatnio jakos nawet nie chce z nikim krecic...mam troche dosc facetow...

przeglad moich klamotow zrobilam i mam worek smieci ale to tak tylko z grubsza, a nastepnym razem bede musiala do tego podejsc juz bez zadnych sentymentow
no ciekawe ^^

A mi tez sie ostatnio krecic z nikim nie chciało. Oglosilam naookolo calemu swiatu ze bede singielka,facet nie jest mi potrzebny itd. razem z zmiana nastroju mi to przeszlo Moze wkoncu tez bedziesz miala ochote na flirt

A w avku to Ty?
Stary 2008-08-07, 15:45   #507
yerba
Raczkowanie

Cytat:

ZNajdziesz ,znajdziesztylko trzeba na spokojnie poszukac

mam nadzieje, bo to.... wazne!!!! nawet bardzo bardzo... A znalezienie tych papierów "nieznacznie" utrudnia fakt, ze nie byly mi potrzebne przez jakies.... 5 lat i naprawdę nie mam pojęcia gdzie moglam je upchnąć....

Cytat:
ja też...
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 15:55   #508
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
mam troche dosc facetow...
Ja jakoś nigdy nie miałam ich dosyć..jedynie może jeśli chodzi o związki, a tak to z chłopakami się wychowałam i zawsze miałam więcej kolegów niż koleżanek .

Stary 2008-08-07, 16:20   #509
star15
Zakorzenienie

yerba- miłej wycieczki rowerowej

Ewelkaa- hah, dzień dziecka to i ja mam, przybij piątkę xD nic nie sprzątałam, ee tam, mam to gdzieś. xp a łamaczka serc bardzo ładna jest. widziałam na zdjęciach, tak, tak, moje drogie- nic dziwnego, że faceci za nią latają!

baby-
mam 17 lat, on 24.. ale myślę, że ma dziewczynę. moja intuicja mi to podpowiada, a ona skubana rzadko się myli. :P ale poflirtować zawsze można, a ile z tego radochy! ^^ w moim wieku taka różnica jednak jest jeszcze dość znaczna, chociaż z nim akurat świetnie mi się rozmawia i nie odczuwam tych 7 lat między nami, ale.. : )) a mnie też zawsze ciągnie do tych, którzy zwracają na mnie najmniej uwagi- pokrętne jesteśmy takie patrzę. : D a cóż to za 'fajne' zdjęcia? mój brat ma 8 lat, więc nie miał nic do gadania.. xDD musiał jechać.

niezapominajka- ja też miałam dość facetów, od ponad roku jestem sama.. : ) ale już mi ta niechęć minęła i czekam na tego właściwego.
Stary 2008-08-07, 16:20   #510
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Yerba oby te papiery sie znalazly

Cytat:
no ciekawe ^^

A mi tez sie ostatnio krecic z nikim nie chciało. Oglosilam naookolo calemu swiatu ze bede singielka,facet nie jest mi potrzebny itd. razem z zmiana nastroju mi to przeszlo Moze wkoncu tez bedziesz miala ochote na flirt

A w avku to Ty?
no ja ochoty na pewno nabiore na flirty i zawracanie facetom w glowach tylko ostatnio mam taki depresyjny humor (ED)

a w avku to ja

Cytat:
Ja jakoś nigdy nie miałam ich dosyć..jedynie może jeśli chodzi o związki, a tak to z chłopakami się wychowałam i zawsze miałam więcej kolegów niż koleżanek .

no ja mialam na mysli zwiazki i sprawy milosne
bo w dziecinstwie tez mialam wicej kolegow niz kolezanek, wolalam sie z nimi bawic samochodami i lubie towarzystwo chlopakow jako kumpli

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości