|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
niezapominajko- wiem, wiem, ja z tym chłopakiem to tylko żartowałam. ;d też będę dziś ćwiczyć- ze 2godzinki w siłowni! ^^ ach, brakowało mi tego.. a teraz zjadłam IIśniadanie i muszę odczekać gdzieś do 11,00, zanim pójdę. : ))
orzeszek- dostałam zdjęcia. no niee, dziewczyno, jeśli Ty jesteś gruba, to.. więc jeszcze jedno słowo, że jesteś gruba i po prostu nie żyjesz, ja, jakem star15, obiecuję Ci to! ![]() ![]() lolcia- zazdroszczę miłości i tż-ta żyjcie długo i szczęśliwie gołąbeczki![]() malinko- fryzurka ładna a te plastikowe blondi mogą doprowadzić do szału, racja..niuniuska- z tym schudnięciem to każda marudzi.. ach, my kobiety, dogodzić nam to nie lada sztuka! haha, ja kiedyś pokłóciłam się z przyjaciółką za to, że szturchnęła mnie ołówkiem w ramię xDD obraziłam się! xDD i to tak na poważnie! ale to była podstawówka, dodam dla usprawiedliwienia. Ewusia- Turcjaaa<3 ojej, wspaniale, ja byłam we Włoszech w tym roku i bardzo tęsknię.. tamo- taka chyba nasza kobieca natura baby- baw się dobrze, wypełniaj 'obowiązki' rzetelnie, bo są bardzo przyjemne. ![]() asiek- ja mogę iść za Ciebie na ten basen, za mną to chodzi od dłuższego czasu, a nie mogę się wybrać. ^^ poza tym u mnie jest tylko jeden i niefajny.. a u mnie? hm, u mnie nic nowego. lecę niedługo na siłownię.. taaak mi się chce jak nigdy!
|
|
|
|
#482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy on Ciebie na NK skomentował jako pierwszy na ostatniej fotce ,jesli mozna spytac?![]() Na solarke? To juz wiem gdzie ta Tama sie tak ładnie opalila Co ile chodzisz?Cytat:
nawet w nocy jak chce mi sie siku to ide a potem nie spie a w dzien to nie ma najmniejszych szans zebym oka zmruzyla.star15: heh Dziekuje![]() A koniecznie musisz isc na ta silownie? Ja bym chyba z nudow umarła tam ^^ |
||
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poważnie
|
|
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To trzeba było tak od razu W takim razie smaruj !
|
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:dzis ajde do parku z kolega ktory nalega na spotkanie... ![]() Jutro jade na wycieczke rowerowa z drugim poznanym kolega^^ a po niedzieli umowilam sie z tym gosciem co mi numer dał... Nie wiem czy juz to dobrze robie...ale glupio mi tak odmawiac
|
|
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie masz przecież wobec żadnego zobowiązań, a spotkania koleżeńskie, nawet dzień po dniu z innym to nic złego. ^^ rozchwytywana jesteś patrzę baw się więc dobrze.. ) a ja znikam, muszę trochę się ogarnąć i idę na tą siłownię. potem mam coś mamie załatwić w banku, a wieczór spędzę chyba nad rzeką z przyjaciółmi.. mam ochotę dziś zrobić coś szalonego, więc może być wesoło. ^^ miłego dnia.
|
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz racje A i tak chyba nie szukam kogos na stale a kumpli to chyba moge miec, no nie? ![]() Dziekuje i Ty tez baw sie dobrze na tej silowni ![]() ooo tak. Trzeba zrobic cos szalonego ! A jak ...uroki lata i mlodosci ^^No ja tez bym w sumie mogla dom ogranac...chyba zrobie ajkis porzadeczek |
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie dołączam do porządków bo syf mam w pokoju jak nigdy...
miało przyjechac biurko nowe ale to dopiero w przyszłą srode wiec i tak bede musiala odgruzowac moja mała stajenkę ![]() a ja dzisiaj siedze w domu buu;( Tz w pracy mooze przyjedzie wieczorem ale pewnie nie dopiero jutro..moze sie gdzies rpzejde do parku ale narazie ciepło za ciepło... Star15...kobiece kształty..okragłe biodra..;(
|
#490 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jak tak ciągnie Was do porządeczków i sprzątania to zapraszam do mnie, mam remont w domu
każde ręce do pomocy się przydadzą a jakbyście były kapryśne to mogę nawet zapłacić 5zł za godzinę )Poza tym zastanawiam się, czy mnie ktoś przygarnie, bo nowe meble do spania mają przywieźć dopiero za 2 tyg! Czeka mnie spanie na podłodze, óóój :/ ale to podobno dobre dla plecków ![]() a tak btw. Baby14: jak mawia moja koleżanka, 'kochaj, szalej i nie pytaj co dalej' ;-)) star15: zazdroszczę siłki, wypocenia się i pięknego instruktora Ja mam plan żeby dopiero we wrześniu ruszyć swoje 4 litery na siłownie i aerobik, bo teraz jakoś samej nie chce się chodzić, a koleżanki wszystkie gdzieś wybyły :/ Jeszcze mnie ktoś napadnie na tej siłowni... jakiś młody Apollo o boskim ciałku mm ajj.Miłego dnia
|
#491 |
|
Wtajemniczenie
|
Niezapominajko smutki porzuć w kąt, ee ? Takie coś jak smutek wogóle nie istnieje ! ; D
a z mamą to ja też się ciąle kłócę i przeważnie o jakieś głupoty . ;P Orzeszku kurtki nie w moim stylu, ale muszę przyznać że pierwsza lepsza . Hihi, Malinko też widziałam wczoraj takiego farbowanego blondyna co do znajomych przyjechał, do tego rozwalił mnie swą fryzurą ^^ . Porażka , normalniee . Ewusia , kurczę, jak ja Ci zazdroszczę Turcja, aa A Tamuś się opala, widzę ja też muszę coś zrobić ze swą karnacją, a konkretniej z twarzą bo jak mi się za dużo schudło to jestem tak blada, że szkoda gadać .. Martynko fajnie, że na siłownię sobie śmigasz, sama bym chciała ;>, ale u mnie niestety nie ma . A do tego intruktor przystojny - to wszyyystko wyjaśnia . ; D A u mnie ? Ostatnio też się wiele dzieje . Kręcę z pewnym chłopakiem i na początku było lepiej, planowaliśmy, żebyśmy byli razem, a teraz mam wrażenie , że zwleka z tym, jakby na coś czekał, lub do końca niezdecydowany jest chociaż sam mówił jak bardzo chce ze mną być . Cóż, pożyjemy zobaczymy . Jeszcze kręci do mnie jego brat, a trzeci dał sobie spokój bo wie, że nie ma u mnie szans. A Wam dziewczyny miłego dzionka życzę
|
#492 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zasłużyłaś na to ano nie mogę dobrze ze to już niedługo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no aleee niestety nie ma takiej możliwości, studia nie pozwalają ![]() Cytat:
nie dołuj się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jaka śliczna dziś pogoda ale najpierw parę rzeczy do zrobienia, pomogę mamie się rozpakowywać, jakiś obiad zmontujemy ... a i jeszcze psa muszę wykąpać ![]() miłego dnia Wam życzę |
|||||||||
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
sprzatam sprzata sprzatam o mamo jaki bajzel mam tzn juz pomału nie mam bo robie aby go nie było
![]() za goraco zeby gdzies pójsc, wiec moze wieczorkiem jak sie ochłodzi to sie przejde na spacerek miłego Dnia
|
#494 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie rowniez przylaczam do porzadkow ^^ za chwile zamierzam przejrzec moje klamoty, mam nadzieje, ze nic mi nie przeszkodzi w koncu
widze, ze podbijacie chlopiece serca dziewczynki nie ma to, jak byc rozchwytywana ^^
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Mercy- zależy kiedy i gdzie i czy zniesiecie moje ciągłe narzekania
![]() niezapominajka - czasami trochę trzeba ponarzekać ja po prostu zaliczyłam spada szczęki jak zobaczyłam Pussy normalnie szok xDEwusia - takich długich to ja nie miałam, ale ścieła mi grzywkę i myślałam, że utłukę, chciałam troszkę ją podciąć a tu ciach prach, pół grzywy nie ma :P;tamo- było wesoło oj było ![]() star - nawet nie wiem czy to blondi była, ale była straszna Ewelkaa- ja potem zaczełam opowiadać współlokatorce o nim, okazało się że nawet chodzi tak samo bo kiedyś przed swoim urlopem widziała go na pasażu i podobno wszyscy ludzie się na niego patrzyli, a ubrany był tak jak ja go wczoraj widziałam xD ale wam fajnie macie jakieś plany... ja czekam na tel. od psorka miałam mu oddac projekty, zrobiłam je wczoraj i się okazało, że komputer mi ich nie zapisuje czyli robota na nic. miałam dzisiaj robić na jego komputerze, od rana czekam na tel. a tu cisza chyba zaraz się zbiorę i gdzieś pójde poczytać książkę czy coś... ![]() pozatym mam doła, ale to u mnie normalne [ ] więc nie macie się co przejmować :P
|
#496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale do krainy wiecznych sneigow sie nie wybieram ,o nie dzis juz mi sie snilo ze utkwilam na jakims biegunie![]() Ja przez 4 tygodnie spałam na twardych materacach i przyzwyczaisz sie Jakis kocyk dasz i nie bedzie zle No tak...Twoja kolezanka ma racje. Niech wszystko suie toczy po swojemu a przejmowac to ja sie nie bede Sytuacje same sie rozwiazuja^^Cytat:
Poczekaj jeszcze troche. Moze jest neimialy...? Nie ma go co pospieszac.^^Ale ze krecisz z jego bratem ejszcze to huhuh gratuluje odwagi![]() A czemu 3 nie ma u Ciebie szans ?? ![]() Cytat:
![]() Szczerze to ja nie wiem kto to jest femme fatale ![]() Oj tak pogoda boska
|
|||
|
|
|
#497 |
|
Wtajemniczenie
|
Malinko hehe, no to niezły gościu musi być . ^^
Baby, ależ ja nie kręcę z jego bratem ; P to on do mnie . Chociaż ten MÓJ (no co ? ) wie, że jego dwóch pozostałych braci się we mnie kocha, a ja powiedziałam, że ja do nich nie kręcę. A trzeci nie ma u mnie szans bo .. poprostu mi się nie podoba . asz, ja kurczę niecierpliwa jestem i narwana, to wszystko chciałabym odrazu . ;P ale muszę dać mu czas bo on rzeczywiście trochę nieśmiały . A u mnie gorąąąco , eh .
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja nie chce wiedziec jaka tam atmosfera w domu jest ^^Widze ze wymagania masz... ^^Musi byc z Ciebie niezly lachon. No ale coz...nie kazdemu kazdy sie podoba. Sa rozne gustaNo widzisz? jest niesmialy to pewnie dlatego
|
|
|
|
|
#499 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlaczego? Kraina wiecznych śniegów, tak dla ochłody na upalne dni Rewelacja Ano już się wprawiam w spaniu na podłodze i materacach. Narazie żyję!Cytat:
![]() Kurde, jak ja dawno nie miałam takich pokręconych sytuacji. Nawet za nimi tęsknię z tż jestem już 4 lata, uhhh![]() No to lecę pichcić obiad, przenosić meble i zdejmować szwy z siostra:/ Pozdrawiam. Miłego dzionka
|
|
#500 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko hm.. on jest 7 lat starszy ode mnie i pewnie ma dziewczynę. ale miło się rozmawia tam sporo osób przychodzi [jeszcze zależy, kiedy.], ale on siedzi tylko ze mną, więc nie chwaląc się- coś w tym musi być! ^^Cytat:
tż-ta zapytaj, na pewno Ci to powie, że faceci kochają kobiety właśnie za ich kobiecość.. Cytat:
na początku bym stawiała opory [dla pozorów], a potem.. ^^ hahaha! ja chodzę sama na siłownię, ale zawsze jest z kim tam porozmawiać, więc nie odczuwam braku koleżanek przy mnie: )) a jak któraś ma ochotę to i u mnie można byłoby posprzątać. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja wróciłam wyczerpaana.. ach, jak mi dobrze : )) ślicznie dziś, słonecznie, na siłowni było sympatycznie, mnóstwo śmiechu i w ogóle. : ) zdenerwowałam się tylko, bo pod moją nieobecność mama pojechała z bratem na zakupy i nakupowała mu mnóstwo fajnych ciuchów, plecak, książki, itd. a ja to co?! no trudno, nie będę się tym przejmować. =) w weekend nadrobimy z tatuśkiem straty. ^^ już postanowione- o 19,00 jestem umówiona i idę nad rzekę. : ) a zaraz wezmę prysznic i lecę do banku pozałatwiać jakieś tam mamine sprawy z kontem.
|
||||||
|
|
|
#501 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak jest! ![]() Cytat:
Cytat:
dziś siedzę za to w domu i próbuję znaleźć kilka zagubionych papierów... nigdy ich chyba nie znajdę.... ![]() przy okazji może uda się te planowane wczoraj porządki zrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Kochana, głowa do góry!! |
|||||||
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
dwa wory śmieci wywaliłam
stare zeszyty,ksiazki, stare skarpetki - weg!teraz porządek czyściutko lśni w pokoju jak w pudełeczku ![]() pije herbatke i cos poczytam
|
#503 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zdjęcia okropne dlatego też okropnie wyszłam, ale tu o figurę chodziło prawda Martynko ; ) a z intruktorem widzę .. no no ; DA wszystkie dziś sprzątają, tylko ja się tak obijam cały dzień przed kompem ? ah, dzień dziecka poprostu, dzień dziecka
|
|
#504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez ED zrobil sie ze mnie taki zmarzluch ze nawet w cieniu mi zimno ![]() a co sie stało siostrze? ![]() Cytat:
moj tata jest starszy od mamy o 6 lat i w zyciu bym na to nie wpadła^^. A w sumie mi tez sie baaardzo podoba kolega o 7 lat starszy.Kurcze czuje ze to do niego mnie ciagnie a nie do zadnego z wielbicieli. Ja juz tak mam. Zawsze mnie ciagnie do kogo nie powinno. Chociaz charakter ma boski , podobno mnie lubi,zrobil sobie ze mna faaajne ^^ zdjecia`.ale ech...nie wiem juz![]() Moze sproboj poznac lepiej tego trenera i wyhaczysz czy jest zajety?;> Podziwiam Twojego brata. Moj za nic nie pojechałby na takie zakupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#505 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze tak czytam o tych Waszych milosnych rozterkach i juz sie pogubilam, kto z kim itp
ale przynajmniej ciekawe macie zycie ![]() mi to sie ostatnio jakos nawet nie chce z nikim krecic...mam troche dosc facetow... przeglad moich klamotow zrobilam i mam worek smieci ale to tak tylko z grubsza, a nastepnym razem bede musiala do tego podejsc juz bez zadnych sentymentow
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi tez sie ostatnio krecic z nikim nie chciało. Oglosilam naookolo calemu swiatu ze bede singielka,facet nie jest mi potrzebny itd. razem z zmiana nastroju mi to przeszlo Moze wkoncu tez bedziesz miala ochote na flirt![]() A w avku to Ty?
|
|
|
|
|
#507 | |
|
Raczkowanie
|
mam nadzieje, bo to.... wazne!!!!
nawet bardzo bardzo... A znalezienie tych papierów "nieznacznie" utrudnia fakt, ze nie byly mi potrzebne przez jakies.... 5 lat i naprawdę nie mam pojęcia gdzie moglam je upchnąć.... ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#508 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jakoś nigdy nie miałam ich dosyć..jedynie może jeśli chodzi o związki, a tak to z chłopakami się wychowałam i zawsze miałam więcej kolegów niż koleżanek .
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
yerba- miłej wycieczki rowerowej
![]() Ewelkaa- hah, dzień dziecka to i ja mam, przybij piątkę xD nic nie sprzątałam, ee tam, mam to gdzieś. xp a łamaczka serc bardzo ładna jest. ![]() baby- mam 17 lat, on 24.. ale myślę, że ma dziewczynę. moja intuicja mi to podpowiada, a ona skubana rzadko się myli. :P ale poflirtować zawsze można, a ile z tego radochy! ^^ w moim wieku taka różnica jednak jest jeszcze dość znaczna, chociaż z nim akurat świetnie mi się rozmawia i nie odczuwam tych 7 lat między nami, ale.. : )) a mnie też zawsze ciągnie do tych, którzy zwracają na mnie najmniej uwagi- pokrętne jesteśmy takie patrzę. : D a cóż to za 'fajne' zdjęcia? mój brat ma 8 lat, więc nie miał nic do gadania.. xDD musiał jechać. niezapominajka- ja też miałam dość facetów, od ponad roku jestem sama.. : ) ale już mi ta niechęć minęła i czekam na tego właściwego. |
|
|
|
#510 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Yerba oby te papiery sie znalazly
Cytat:
tylko ostatnio mam taki depresyjny humor (ED)a w avku to ja ![]() Cytat:
no ja mialam na mysli zwiazki i sprawy milosne ![]() bo w dziecinstwie tez mialam wicej kolegow niz kolezanek, wolalam sie z nimi bawic samochodami i lubie towarzystwo chlopakow jako kumpli
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

więc jeszcze jedno słowo, że jesteś gruba i po prostu nie żyjesz, ja, jakem star15, obiecuję Ci to! 

żyjcie długo i szczęśliwie gołąbeczki
a te plastikowe blondi mogą doprowadzić do szału, racja..
xDD i to tak na poważnie! ale to była podstawówka, dodam dla usprawiedliwienia.

Poza tym rodzice byli, a jeszcze poza tym to mamy tyyylu wspolnych znajomych no i fakt, to mądry facet... 
Troszke nie mam czasu, bo wczoraj i przed wczoraj spotkałam się z ów kolegom... 
a w dzien to nie ma najmniejszych szans zebym oka zmruzyla.

ja też muszę coś zrobić ze swą karnacją, a konkretniej z twarzą bo jak mi się za dużo schudło to jestem tak blada, że szkoda gadać .. 

zasłużyłaś na to