![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
niezapominajko- wiem, wiem, ja z tym chłopakiem to tylko żartowałam. ;d też będę dziś ćwiczyć- ze 2godzinki w siłowni! ^^ ach, brakowało mi tego.. a teraz zjadłam IIśniadanie i muszę odczekać gdzieś do 11,00, zanim pójdę. : ))
orzeszek- dostałam zdjęcia. no niee, dziewczyno, jeśli Ty jesteś gruba, to.. ![]() ![]() ![]() ![]() lolcia- zazdroszczę miłości i tż-ta ![]() ![]() malinko- fryzurka ładna ![]() niuniuska- z tym schudnięciem to każda marudzi.. ![]() ![]() ![]() Ewusia- Turcjaaa<3 ojej, wspaniale, ja byłam we Włoszech w tym roku i bardzo tęsknię.. tamo- taka chyba nasza kobieca natura ![]() baby- baw się dobrze, wypełniaj 'obowiązki' rzetelnie, bo są bardzo przyjemne. ![]() asiek- ja mogę iść za Ciebie na ten basen, za mną to chodzi od dłuższego czasu, a nie mogę się wybrać. ^^ poza tym u mnie jest tylko jeden i niefajny.. a u mnie? hm, u mnie nic nowego. lecę niedługo na siłownię.. taaak mi się chce jak nigdy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na solarke? To juz wiem gdzie ta Tama sie tak ładnie opalila ![]() Cytat:
![]() ![]() star15: heh ![]() ![]() A koniecznie musisz isc na ta silownie? Ja bym chyba z nudow umarła tam ^^ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzis ajde do parku z kolega ktory nalega na spotkanie... ![]() Jutro jade na wycieczke rowerowa z drugim poznanym kolega^^ a po niedzieli umowilam sie z tym gosciem co mi numer dał... Nie wiem czy juz to dobrze robie...ale glupio mi tak odmawiac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A i tak chyba nie szukam kogos na stale a kumpli to chyba moge miec, no nie? ![]() Dziekuje i Ty tez baw sie dobrze na tej silowni ![]() ooo tak. Trzeba zrobic cos szalonego ! ![]() No ja tez bym w sumie mogla dom ogranac...chyba zrobie ajkis porzadeczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie dołączam do porządków bo syf mam w pokoju jak nigdy...
miało przyjechac biurko nowe ale to dopiero w przyszłą srode wiec i tak bede musiala odgruzowac moja mała stajenkę ![]() a ja dzisiaj siedze w domu buu;( Tz w pracy mooze przyjedzie wieczorem ale pewnie nie dopiero jutro..moze sie gdzies rpzejde do parku ale narazie ciepło za ciepło... Star15...kobiece kształty..okragłe biodra..;(
#490 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jak tak ciągnie Was do porządeczków i sprzątania to zapraszam do mnie, mam remont w domu
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym zastanawiam się, czy mnie ktoś przygarnie, bo nowe meble do spania mają przywieźć dopiero za 2 tyg! Czeka mnie spanie na podłodze, óóój :/ ale to podobno dobre dla plecków ![]() a tak btw. Baby14: jak mawia moja koleżanka, 'kochaj, szalej i nie pytaj co dalej' ;-)) star15: zazdroszczę siłki, wypocenia się i pięknego instruktora ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#491 |
Wtajemniczenie
|
Niezapominajko smutki porzuć w kąt, ee ? Takie coś jak smutek wogóle nie istnieje ! ; D
a z mamą to ja też się ciąle kłócę i przeważnie o jakieś głupoty . ;P Orzeszku kurtki nie w moim stylu, ale muszę przyznać że pierwsza lepsza . Hihi, Malinko też widziałam wczoraj takiego farbowanego blondyna co do znajomych przyjechał, do tego rozwalił mnie swą fryzurą ^^ . Porażka , normalniee . Ewusia , kurczę, jak ja Ci zazdroszczę ![]() ![]() A Tamuś się opala, widzę ![]() Martynko fajnie, że na siłownię sobie śmigasz, sama bym chciała ;>, ale u mnie niestety nie ma . A do tego intruktor przystojny - to wszyyystko wyjaśnia . ; D A u mnie ? Ostatnio też się wiele dzieje . Kręcę z pewnym chłopakiem i na początku było lepiej, planowaliśmy, żebyśmy byli razem, a teraz mam wrażenie , że zwleka z tym, jakby na coś czekał, lub do końca niezdecydowany jest chociaż sam mówił jak bardzo chce ze mną być . Cóż, pożyjemy zobaczymy . Jeszcze kręci do mnie jego brat, a trzeci dał sobie spokój bo wie, że nie ma u mnie szans. A Wam dziewczyny miłego dzionka życzę ![]()
![]() |
#492 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ano nie mogę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jaka śliczna dziś pogoda ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia Wam życzę ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
sprzatam sprzata sprzatam o mamo jaki bajzel mam tzn juz pomału nie mam bo robie aby go nie było
![]() za goraco zeby gdzies pójsc, wiec moze wieczorkiem jak sie ochłodzi to sie przejde na spacerek miłego Dnia ![]()
#494 |
Wtajemniczenie
|
ja sie rowniez przylaczam do porzadkow ^^ za chwile zamierzam przejrzec moje klamoty, mam nadzieje, ze nic mi nie przeszkodzi w koncu
![]() widze, ze podbijacie chlopiece serca dziewczynki ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
Mercy- zależy kiedy i gdzie i czy zniesiecie moje ciągłe narzekania
![]() niezapominajka - czasami trochę trzeba ponarzekać ![]() Ewusia - takich długich to ja nie miałam, ale ścieła mi grzywkę i myślałam, że utłukę, chciałam troszkę ją podciąć a tu ciach prach, pół grzywy nie ma ![]() tamo- było wesoło oj było ![]() star - nawet nie wiem czy to blondi była, ale była straszna ![]() Ewelkaa- ja potem zaczełam opowiadać współlokatorce o nim, okazało się że nawet chodzi tak samo bo kiedyś przed swoim urlopem widziała go na pasażu i podobno wszyscy ludzie się na niego patrzyli, a ubrany był tak jak ja go wczoraj widziałam xD ale wam fajnie macie jakieś plany... ja czekam na tel. od psorka miałam mu oddac projekty, zrobiłam je wczoraj i się okazało, że komputer mi ich nie zapisuje ![]() ![]() pozatym mam doła, ale to u mnie normalne [ ![]()
![]() |
#496 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja przez 4 tygodnie spałam na twardych materacach i przyzwyczaisz sie ![]() Jakis kocyk dasz i nie bedzie zle ![]() No tak...Twoja kolezanka ma racje. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale ze krecisz z jego bratem ejszcze to huhuh ![]() ![]() A czemu 3 nie ma u Ciebie szans ?? ![]() Cytat:
![]() Szczerze to ja nie wiem kto to jest femme fatale ![]() ![]() Oj tak pogoda boska ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Wtajemniczenie
|
Malinko hehe, no to niezły gościu musi być . ^^
Baby, ależ ja nie kręcę z jego bratem ; P to on do mnie . Chociaż ten MÓJ (no co ? ![]() ![]() A u mnie gorąąąco , eh .
#498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widze ze wymagania masz... ![]() ![]() No widzisz? jest niesmialy to pewnie dlatego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlaczego? Kraina wiecznych śniegów, tak dla ochłody na upalne dni ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurde, jak ja dawno nie miałam takich pokręconych sytuacji. Nawet za nimi tęsknię ![]() ![]() No to lecę pichcić obiad, przenosić meble i zdejmować szwy z siostra:/ Pozdrawiam. Miłego dzionka ![]()
![]() |
#500 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a ja wróciłam wyczerpaana.. ach, jak mi dobrze : )) ślicznie dziś, słonecznie, na siłowni było sympatycznie, mnóstwo śmiechu i w ogóle. : ) zdenerwowałam się tylko, bo pod moją nieobecność mama pojechała z bratem na zakupy i nakupowała mu mnóstwo fajnych ciuchów, plecak, książki, itd. a ja to co?! ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
tak jest! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() przy okazji może uda się te planowane wczoraj porządki zrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kochana, głowa do góry!! ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
dwa wory śmieci wywaliłam
![]() ![]() teraz porządek czyściutko lśni w pokoju jak w pudełeczku ![]() pije herbatke i cos poczytam ![]()
#503 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A wszystkie dziś sprzątają, tylko ja się tak obijam cały dzień przed kompem ? ah, dzień dziecka poprostu, dzień dziecka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co sie stało siostrze? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moze sproboj poznac lepiej tego trenera i wyhaczysz czy jest zajety?;> Podziwiam Twojego brata. Moj za nic nie pojechałby na takie zakupy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Wtajemniczenie
|
kurcze tak czytam o tych Waszych milosnych rozterkach i juz sie pogubilam, kto z kim itp
![]() ![]() mi to sie ostatnio jakos nawet nie chce z nikim krecic...mam troche dosc facetow... przeglad moich klamotow zrobilam i mam worek smieci ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi tez sie ostatnio krecic z nikim nie chciało. Oglosilam naookolo calemu swiatu ze bede singielka,facet nie jest mi potrzebny itd. razem z zmiana nastroju mi to przeszlo ![]() ![]() A w avku to Ty? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Raczkowanie
|
mam nadzieje, bo to.... wazne!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Wtajemniczenie
|
Ja jakoś nigdy nie miałam ich dosyć..jedynie może jeśli chodzi o związki, a tak to z chłopakami się wychowałam i zawsze miałam więcej kolegów niż koleżanek .
#509 |
Zakorzenienie
|
yerba- miłej wycieczki rowerowej
![]() Ewelkaa- hah, dzień dziecka to i ja mam, przybij piątkę xD nic nie sprzątałam, ee tam, mam to gdzieś. xp a łamaczka serc bardzo ładna jest. ![]() ![]() baby- mam 17 lat, on 24.. ale myślę, że ma dziewczynę. moja intuicja mi to podpowiada, a ona skubana rzadko się myli. :P ale poflirtować zawsze można, a ile z tego radochy! ^^ w moim wieku taka różnica jednak jest jeszcze dość znaczna, chociaż z nim akurat świetnie mi się rozmawia i nie odczuwam tych 7 lat między nami, ale.. : )) a mnie też zawsze ciągnie do tych, którzy zwracają na mnie najmniej uwagi- pokrętne jesteśmy takie patrzę. : D a cóż to za 'fajne' zdjęcia? mój brat ma 8 lat, więc nie miał nic do gadania.. xDD musiał jechać. niezapominajka- ja też miałam dość facetów, od ponad roku jestem sama.. : ) ale już mi ta niechęć minęła i czekam na tego właściwego. |
![]() ![]() |
![]() |
#510 | ||
Wtajemniczenie
|
Yerba oby te papiery sie znalazly
![]() Cytat:
![]() ![]() a w avku to ja ![]() Cytat:
no ja mialam na mysli zwiazki i sprawy milosne ![]() bo w dziecinstwie tez mialam wicej kolegow niz kolezanek, wolalam sie z nimi bawic samochodami ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.