![]() |
#451 | ||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi by się tez cos przydało ze soba zrobić ale mi się tak nie chce... ![]() ![]() Cytat:
Orzeszku no!!!!Nie ma takiego-Orzeszku-juz Cie widziałysmy nieraz-i ja nie mam do Ciebie zadnych zastrzezen-jestes bardzo ładna, seksowana i szczupła-zrozum to wreszcie ![]() Byłam po prowiant w sklepie,pochodziłam 6 km, pasowałoby isc cos pocwiczyc, ale nie wiem co...myslałam zeby interwałowo na skakance poskakac chociaz 10min ale nie wiem czy dam rade ![]() Niezapominjko co cwiczyłas?, bo się nie mogę zdecydować ![]()
![]() |
#452 | ||||
Raczkowanie
|
ach, oby oby..
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że z żołądkiem się poprawi ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#453 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Yerba - spac to tak od kilku dni nie moge, ale mam nadzieje, ze bedzie lepiej ![]() Mercy - pojezdzilam na rowerku, pokrecilam sie na twisterku, pocwiczylam rece z hantelkami i porobilam cwiczonka na brzuch ![]() ![]() Spaza - Ty tez z polnocy?? to moze kurcze razem sie Laski z polnocy wyrwiemy na to poludnie ![]() a u mnie z salonu pieknosci jeszcze niewiele wyszlo ![]() ![]() jakos chlodno sie zrobilo na dworku ![]() a z porzadkow tez nic nie wyszlo, teraz juz mi sie nie chce...moze jutro, jesli sie wyspie i bede na chodzie przed poludniem ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
asiek- nie dietkuję już, teraz wychodzę pomału z ed, a ćwiczę, bo mam zastrzeżenia do swojej sylwetki, a poza tym lubię sport..
![]() niezapominajka- aa, takie zrywy to i ja mam ![]() ![]() ![]() a ja sobie przesiedziałam dzień w domu. czytałam książkę [Jodi Picoult- 'Zagubiona przeszłość' <3], plotkowałam przez telefon, kłóciłam się z mamą.. ^^ [zawsze tak mamy, gdy zbyt długo mamy siebie nawzajem na widoku- niegroźne. : P] krótko mówiąc- nic nadzwyczajnego. przydał mi się taki relaks.. jestem zmęczona, położę się dziś wcześnie spać. radośnie mi bardzo i czuję się szczęśliwa. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a z mama tez sie tak niegroznie kloce, jak za dlugo razem jestesmy ![]() a mi smutno jest... ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() U mnie smutniasto coś dziś jakos nieciekawie... posmarowałam sie balsamem brązującym i uwazam zeby sie o nc nie otrzec bo plamki zostaną ![]() szukam na allegro jakis kurtek i znalazłam dwie fajne wg mnie, co powiecie? http://www.allegro.pl/item407108980_...s_m.html#photo http://www.allegro.pl/item412377406_...m_m.html#photo
#459 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a teraz siedzę sobie z lampką wina, serem plesniowym i bagietką ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie smutkaj się, wystarczy już jedna smuciara na dziś (czyli ja ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Wtajemniczenie
|
Orzeszku kurteczki ciekawe, ja bym wolala czarna
![]() ![]() Yerba ser plesniowy ma to do siebie, ze moze dziwnie smakowac ![]() a smutac sie smutam, bo mam problemy ciagle z samoakceptacja ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() yerba- staram się ![]() ![]() ![]() niezapominajka- on tak Cię trzyma w niepewności na pewno, bo ktoś mu nagadał, że dziewczyny tak trzeba, żeby na faceta poleciały i on się biedak do tych sztuczek stosuje. xD ja już znikam, dobranoc. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Wtajemniczenie
|
Star raczej nie chodzi o trzymanie w niepewnosci, bo ja mu cos takiego napisalam,ze pewnie sie troche wkurzyl
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#463 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do chłopaka - jeśli zamilkł to jego strata ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Lampka wina i coś zachciało mi się spać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dodam narazie włosy, potem poczytam bo muszę się rozpłaszczyć
![]() Majne biedna fryzrua ![]()
#465 |
Zakorzenienie
|
obie mi sie podobają i do tego kupic buty wysokie i torebke i ajj
![]() ![]() dzis przjechało nowe biurko do mojego pokoju wiec jutro juz mam co robic ![]()
#466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co za pogoda..beznadzieja normalnie... pada i pada.. Gadalam z tata,ze ogladalam dzis autko i mam w sobote jazde probna i ze autko piekne i wogole a on mi na to,ze ''a lepszych juz nie ma?najlepsze sa niemieckie'' ![]() ![]() ![]() ![]() teraz sobie siedze na necie bo TZ jakis mecz oglada i TV zajety.. spijcie smacznie ![]()
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam do domu,ależ było cudownie! już chcę zamieszkać z tym człowiekiem
![]() ![]() ![]()
#469 |
Zakorzenienie
|
orzeszku - a kto lubi płacić rachunki?
![]() yerba - uszy do góry ![]() agolek - ja bym chciała do domu... jakoś mi się tęskni a niedawno przyjechałam do Kielc ![]() jabłuszko - pyli pyli :/ agness - dobrze, że z brzuchem lepiej ![]() star- chyba taki jakiś czas jest, sierpień jest beee ![]() Spaza- dziękuję, ale nadal jakoś nie mogę się przekonać... chyba się już przyzyczaiłam do takich jak miałam... Lolciu - super... eh to zakochanie chciałabym tak ![]() Ale miałam dzisiaj dzień... Dziewczyny po prostu śmiech na sali... Zadzwonili znajomi, czy bym nie przyjechałam do Kadzielni (taki amfiteatr + rezerwat przyrody) więc pojechalam... Jadę i piszę, czy zaczekają na Człowieka Pecha (wsiadłam to się autobus miejski zepsuł), a ci mi odpisują, że poczekają i podpis "Ludzie Lasu" myślałam, że padne ![]() ![]() ![]() ![]() Ja do KRK mam 2 godzinki, a KRK w miare znam... ale wątpię, że bym się zajawiłą... a jak coś to byście miały pełno kłopotów ze mną ![]()
#470 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() 88niezapominajka88, orzeszek01, yerba: Dziołchy, limit na smutek i doły się już wyczerpał! Głowy do góry, piersi naprzód, iskierki [cenzura:P] w oczy i do boju o lepszy humor ![]() ![]()
![]() |
#471 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Malinko, zjaw się zjaw, takie kłopoty to chetnie przezyjemy ![]() Orzeszku-wybierz czarna, czarna jest boska normalnie! ![]() Ja juz powoli do snu się zabieram chyba ![]()
![]() |
#472 |
Wtajemniczenie
|
Malinka - fryzurka oki, nie narzekaj
![]() ![]() Orzeszek -achh zakupki ![]() ![]() Lolcia - achh jak romantycznie ^^ zebym to ja w koncu jakiegos konkretnego facecika upolowala ![]() Spaza - to w sumie w moich rejonach mieszkasz ![]() ![]() Malinka - no to sie dzialo faktycznie hihi wesoly dzien ![]() a takie dziewczyny, jak opisalas, to mnie bawia...u mnie w Elblagu mozna spotkac podobne zjawiska ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
Cześć Skarby
![]() ale tu ruch ostatnio ![]() witam wszystkie nówki ![]() ![]() Orzeszku - gratuluję dostanie się na studia ![]() ![]() Malinko - mnie się fryz podoba, zobaczysz ze się przekonasz do niego ![]() ![]() Lolcia - ale romantiko ![]() ![]() smutające się - nie smutać się, całuję w czółka ![]() ![]() ja wczoraj po wykonaniu czynności domowych byłam w knajpie z TŻ-em i znajomymi, trochę wypiłam i trochę późno wróciłam ![]() ![]() dziś rano byłam załatwiać wakacje ![]() ![]() ![]() Wrócili dziś moi rodzice, nareszcie ![]() ![]() ![]() Muszę iść dziś jakoś normalnie spać, bo ostatnio nie wyrabiam z niewyspania ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() Ewusia_marchew: Oooo ![]() ![]() 88niezapominajka88 : A wiesz mozliwe ze gdzies na KZ mi sie mignelas. Wczesniej podczytywałam co nieco ![]() yerba: No i swietnie ze gdzies wyszłas ![]() ![]() Oj dzis bedzie krotko bo mam tyle "obowiazkow" ze szok ![]() ![]() Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ewuś ależ Ci zazdroszcze tej wycieczki ! ![]() ![]() Malinko... niezły dzionek mialas ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, Was nadrobić to jest masakrejszyn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A zaraz lece do miasta.. i na solarke ![]() Miłego dnia Kobitki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#476 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja juz sie zbieram do pracy,na dworze pada,zimno i szaro...nie chce mi sie ruszac...na szczescie juz piatek jutro znowu ![]() rozmawialam wlasni z siostra i mowi,ze w domu rodzice maja troche cienko z finansami i mi przykro strasznie... ![]() hh. ide do pracy.. milego dzionka robaczki ![]()
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() chociaż dla mnie dzień trwa od wczoraj, bo nie spałam dzisiaj w nocy ![]() ![]() ![]() szykuje się naprawdę ładny dzień. co prawda miałam iść z koleżanką na basen, ale nie ustaliłyśmy nawet o której idziemy i czy idziemy w ogóle, więc nawet jeżeli zadzwoni domofonem za niedługo i powie, żeby się szykować, to nie wiem czy będzie mi się chciało. szczególnie, że mam końcówkę okresu, a pod koniec to zawsze jest tak niepewnie z pływaniem ![]() siedzę sobie teraz sama, pewnie zaraz jakąś książkę poczytam albo coś, bo sniadanie zjedzone, a mama z siostrą jeszcze śpią. miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() dzis zasnelam ok 2, wiec robie postepy ![]() zjadlam sniadanie i teraz leze z kompem w lozeczku, zamierzam pocwiczyc z godzine, ale musze troche odczekac po jedzeniu...ale najchetniej bym jeszcze pospala, wiec moze to zrobie ![]() za oknem jakos niewyraznie... Ewusia zazdroszcze wycieczki ![]() ![]() Tamonita powodzenia z kolega ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() wstałam, pocwiczyłam, cos tam zjadłam teraz wizażuje i pije herbatke ![]() dzis juz u mnie ciut lepiej niz wczoraj ale dalej nie rewelacyjnie.. Tamo- kiedys Go okłamałam raz to był błąd którego żałuje do dzis, ale wielokrotnie mnie zapewniał ze to przeszłosc, ze to juz było minęło,i nie bedziemy do tego wracać a tu klops bo on dalej mi nie ufa i sie boi ze mu "wykreće jakis numer" wiec to nie jest zaufanie... to tez jest przyczyna mojego małego dołka który sie do mnie przyplątał ostatnio.. Ewusia, Turcja-jeej zazdroszcze ![]()
#480 | ||
Zakorzenienie
|
Co do spotkania ;D Chętna, chętna^^ Gdańsk się odzywa, a ogólnie to ze Śląska jestem, więc jak spotkanie na południu to też się piszę;D
Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry tak w ogóle ^^ Tylko przelotem tutaj i już mnie nie ma. Nie mam czasu na wizaż i ooo;(
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.