|
|
#481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Czy te perełki brązujące nie są przypadkiem tutaj:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-w-kulkach.htm ? Tylko dziwi mnie, że pisze przy nich Arabian Glow, nie pamiętam czy takie były. Wygląd mają taki sam jak zwykłe brązujące.
|
|
|
|
#482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-do-twarzy.htm Cytat:
wcześniej się tak nazywały przed zmianą opakowania |
||
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakieś 3-4 lata temu, jak jeszcze byłam klientką a nie konsultantką;no i odnośnie właśnie tych kuleczek brązujących; używam uch właśnie od tych kilku lat i zawsze pokrywanimi nimi całą twarz na podkładzie i zdziwiły mnie Wasze opinie, że niby tak mocno brązują do bladych nie należę, ale karnacji ciemniej zdecydowanie też nie mam - cera typowa dla blondynki, no i dla mnie to jest najlepszy puder na świecie!! nie wyglądam, jakbym zasnęła w solarium ale też nie jestem różowa jak prosiaczek za pomocą grubego pędzla codzinnie uzyskuję efekt lekko zbrązowionej twarzyczki, ale myślę, na pierwszy rzut oka nie widać, ze to puder chociaż jak dla mnie ma jeden minus (mimo, ze jest to mój zdecydowany KWC) - otóż nawet na podkładzie krótko się trzyma wychodząc z pracy mam już skórę twarzy w mniej więcej naturalnym kolorze ... niestety
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-11-08 o 21:57 |
|
|
|
|
#484 |
|
Wtajemniczenie
|
A uzywacie kosmetyków przeznaczonych do pielegnacji wlosow z avonu? Od zawsze mialam maseczke z AT ta niebieska do wlosow zniszczonych, ale chcialabym was zapytac, ktore z maseczek/odzywek/olejkow przypadly wam najbardziej do gustu?
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzies widziałam przy niej dzwoneczek ... trzeba bedzie zrobic zapas
|
|
#486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja po prostu jestem ostrożna z tego typu kosmetykami, bo uważam, że łatwo jest z nimi przedobrzyć
|
|
|
|
|
#487 |
|
Zadomowienie
|
mam pytanko - jak jest teraz z opłatami w cok? czy są nadal zwolnione z opłaty? czy jest z powrotem 10 zł za małe zamówienia?
|
|
|
|
#488 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja właśnie znalazłam to na KWC ale mnie to arabian glow wlasnie zmylilo niektóre dziewczyny piszą że sa one pomarańczowe... Mają rację ? Jaka jest Wasza opinia na ten temat ?![]() Cytat:
Czytałam też opinie o tych Ale tych chyba nie ma w tych zestawach w kat 16 w sumie są w minikatalogu ale jakoś tak po przeczytaniu i porownaniu opinii bardziej ciągnie mnie do tych brązujących ![]() Jamapi Ja też jestem blondynką Liczę że jednak bede zadowolona z zakupu skoro Ty je lubisz Ja nie chcę używać na całą twarz, a jedynie tak na kości policzkowe taki 'niby-róż' zobaczymy jak z trwałością ale nawet podkładu nie używam no ale ... zobaczymy
Edytowane przez Anka :) Czas edycji: 2009-11-08 o 23:00 |
||
|
|
|
#489 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#490 |
|
szeryfcio
|
W kwestii zastosowania kuleczek brązujących mam tak samo jak ashiva
Nie jestem jakimś bledziochem, jestem żółtawa (trochę ciemniejsza od nude) i nie mogę położyć na całą twarz kuleczek brązujących, bo ewidentnie jednak twarz odcina się od szyi, dekoltu, dłoni i wyglądam nienaturalnie. Ale pewnie kwestia gustu, bo może komuś to samo nie przeszkadza
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2009-11-08 o 23:02 |
|
|
|
#491 |
|
Wtajemniczenie
|
A no to wiadomo, że trzeba z umiarem, żeby nie wyglądać jak dziewczę, które przesadziło z solarium i nie umie sobie dobrac koloru podkładu albo wysmarowało sie marchwką
![]() Sheryl również dzięki za odpowiedz mam nadzieje ze bede zadowolona
Edytowane przez Anka :) Czas edycji: 2009-11-08 o 23:28 |
|
|
|
#492 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem dość blada (zawsze najjaśniejszy odcień podkładu) ale używam perełek brązujących na kości policzkowe i nos i wygląda to delikatnie, jakbym była muśnięta słońcem. mam tez perełki rozświetlające ale są dla mnie troszkę zbyt delikatne, chociaż dają pewien efekt wypoczętej skóry, ale dla efektu zaróżowienia policzków polecam multiróż - jestem z niego bardzo zadowolona.
A co do odzywek do włosów to podobają mi się te bez spłukiwania z zielonej serii AT i takie serum wygładzające do włosów, też z AT. Mam olejek do włosów z PS ale nie bardzo mi podchodzi...
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze mozna dostac. Ja w zeszlym tygodniu kupilam. Kaledarz jest w 2 kolorach - czarnym i niebieskim
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja najjaśniejszego podkładu nie mam, bo wtedy wyglądam, jak trup, a raczej z tych ciemniejszych, więc może stąd ta rozbierzność w podejściu do kulek brąująych gwarantuję Wam, ze jak się umiejętnie operuje pędzlem to nie widać, ze jest to puder brązujący, a różnica między np. dłońmi jest znikoma; wychodzi więc na to, ze jak na blondynkę to mam ciemną karnację hehe![]() ale ja również na policzki uzywam multi-różu chociaż wg mnie najlepszy nie jest, ale już obcykłam czym i ile nakładac i jest super
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-11-09 o 07:25 |
|
|
|
|
#495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
okropne są te badziewiaste gadżety w zagranicznych katalogach |
|
|
|
|
#496 |
|
Raczkowanie
|
witam moze wiecie jaki jest produkt w 16 katalogu za 7zl jak w 15 osiagnie sie 1000zl? niestety ja nie mam tego zaszczytu zeby go zamówic tylko moja znajoma co jest kk. dzieki za odp.
|
|
|
|
#497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie podejrzewam, żeby można było u nas kupić taki zestaw.
|
|
|
#498 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a u nas....
|
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety nie zamawiałam nic z ostatnich dwóch katalogów :/
|
|
|
|
|
#501 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a u nas.... [/QUOTE]Mam tą torebkę, była dodawana w UK przy promocji zapachu, wcale nie jest taka super - super to jest tylko jej zdjęcie - torebka malutka, zapinana na magnetyczny zatrzask, zmieści się do niej tel komórkowy i drobne bez portfela
|
|
|
#503 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze ,ale łądnie wyglada, taka do małej czarnej idealna, nawet jak nie jest rewelacyjna w rzeczy wistości to i tak bym ją chciala, wlaśnie mam zamiar kupic In Bloom ,ale przeciez nie kupie na allegro będąc konsultantką :-(
|
|
|
|
#504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba przestanę być konsultantką i zacznę zamawiać na allegro |
|
|
|
|
#505 |
|
Konto usunięte
|
niestety do tego dojdzie ze bardziej seie bedzie oplacalo zamawiac na allegro niz kupowac bezposrednio w avon jako konsultantka
![]() tylko ze firma traci na tym bo kupując produkt powyższy np kupujemy wodę sprowadzoną zza granicy z anglii,poniewaz jest tam tanszy, przyzwalając pośrednio na taki handel allegrowy sama sobie dola strzela do własnej bramki
|
|
|
|
#506 |
|
Zadomowienie
|
wiesz, jeśli ktoś to kupił w UK to zapłacił za to 10 funtów więc i tak na tym zarabiai
pamiętam, że oglądając polski katalog pomyślałam sobie że u Was można dostać przy zakupie wody praktyczny zegarek a u nas dają taką badziewiastą torebkę
|
|
#507 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz mam zamiar kupić jeszcze złociste perełki bo jest dobra cena i jak czytałam wasze wypowiedzi na ich temat to się skusiłam ![]() jamapi zdradź mi ten sposób nakładania multi różu, bo on jest taki intensywny, że zawsze mi się za dużo nabierze i wyglądam jak Indianka z różowymi paskami na policzkach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-09 o 11:24 |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#508 |
|
Raczkowanie
|
przed chwilą sprawdzałam, nie ma jeszcze informacji na ten temat w strefie, a poza tym jeśli znajoma jest konsultantką to zapytaj ją przecież wie, że takie informacje można sprawdzić w strefie konsultantki
ja tez jestem kk i nie mialam pojecia ze jest to w strefie(gdzie?) a znajoma nie ma teraz dostepu do neta,a ja chcialam isc na proscizne nie szukalam w sterfie tylko odrazy do was. |
|
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-09 o 12:05 |
|
|
|
|
#510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mam jeszcze jedno pytanie w hello tomorrow jest ten luksusowy program na wody perf. z oferty jest wylaczony zestaw tomorrow dla niego ze str38, a w nowej ty jest jeszcze napisane ze zestaw ze str 39 tez sie nie wlicza. tak? akurat mam zamowienie na ten zestaw z 39 str i nie wiem jak teraz bedzie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

Dzięęęęęęęęęki 

Ale mnie tu dawnoooo nie było

do bladych nie należę, ale karnacji ciemniej zdecydowanie też nie mam - cera typowa dla blondynki, no i dla mnie to jest najlepszy puder na świecie!! nie wyglądam, jakbym zasnęła w solarium
ale też nie jestem różowa jak prosiaczek
wychodząc z pracy mam już skórę twarzy w mniej więcej naturalnym kolorze ... niestety
... trzeba bedzie zrobic zapas

Chyba przestanę być konsultantką i zacznę zamawiać na allegro